Fredag

Har varit vaken sen 9.30. Har inte fått mycket gjort, diskat bort lite disk som blev igår kväll när vi åt kvällsmat.. Sen har jag suttit och surrat i telefon i över en timme, var Kikki som ringde och hon ville komma hit en sväng ikväll. Men man får se hur det blir, Johanna kommer iallafall idag! :D

En massa måste planeras nu, jag måste duscha och ringa Fredrik. Är verkligen stressad!

Kväll

Snart är det dags för sängen.
Har typ inte gjort annat än att städa idag.. Såg verkligen hemskt ut här inne efter att jag plockat ut från hallen.. Imorgon blir det att fortsätta.. Har hela kökssoffan full i grejer. Usch..
Sen kommer det någon och ska kolla på Steven imorgon.. Gillade inte riktigt hans mejl, han lät dryg och kritiserade lite över att jag inte tränat så mycket dressyr med honom.
Tex att han inte kan gå lös bredvid mig under promenad, drar lite i kopplet och att han är lite hoppig/pussig på barn.
Jag fick försvara mig. Steven går ALLTID lös under promenader och på gården, enda gången jag har han kopplad är när vi går där det finns mycket bilar och inne i stan. Därför kan han inte gå i koppel, för jag tränar inte sånt med han då jag i princip aldrig är i stan med honom och han kommer på inkallning på våra promenader här hemma.
Och hans hoppande och pussande, hade jag ansett det vara farligt hade jag aldrig låtit han träffa barn.. Men han är inte farlig, han är bara inte van vid barn och då blir han extra glad och nyfiken när han träffar dem.

Får se hur den här personen kommer reagera på Steven imorgon, om han nu kommer.
Vet inte varför, men jag har känslan av att jag kommer be karln gå ut ur mitt hus och åka härifrån.

Hallen


Höll på och plocka ner hyllorna och grejerna från dem.





Var tydligen inte så många bilder.. Men det kommer nya! Nu har vi borta allt från hallen och har börjat spackla .. Lägger in de bilderna senare idag eller imorgon! :)

Ny kategori!

Nu har jag gjort en ny kategori! Home Makeover

Där kommer jag skriva om hur "renoveringen" av huset går, bilder så gott som varje gång jag publicerar ett inlägg som handlar om makeovern av vårat hus!

Sedan finns det en kategori som heter inredning, den använder jag till att skriva in grejer jag vill ha inom inredning, eller tips på fina inredningsgrejer osv! :)

Så håll utkik, det kommer in bilder idag på hur makeovern av hallen går!

Torsdag?

Godmorgon!

Jag har blivit helt dagvild nu när det varit lov.
Vissa får verkligen ta och passa på att njuta, för skolan börjar igen om några dagar, men jag, jag kommer ha praktik i 2 veckor! Hur nice som helst!
Dock ska jag vara med Fredrik och hans pappa på deras företag, men dem ska börja skota (plocka timmer i skogen), så då kommer det bli lite roligare än markberedningen, hehe.
Sen har jag lyx, dem ska köpa en trailer till företaget, så dem ska ner till Örebro och hämta den, som jag nämnt tidigare. Då åker jag med. Vilken lyx att få åka söderut på sin praktik ! ;)

Nu ska djuren få mat.. sov lite för länge idag..


Jag lastar av vagnen ;) Ser ut som att jag gör det bra, men jag är inte så bra som det ser ut! Haha.


Den här körde jag sist vi var ute med skolan :)
Riktigt rolig maskin, hytten går att snurra, vilket var sKITROLIGT! haha.

Ja, det är jag som tagit bilderna.


Natti

Jag och Fredrik har nyss sett på Fråga Olle dokumentären, dagens avsnitt handlade om dating. Inget program för oss som kilar stadigt, hehe.

Tidigare så var Eva och Emilia här och fikade lite mockarutor och så såg vi på Oskyldigt dömd :)

Snart är det dags för sängen, finns inte så mycket annat att göra för min del idag!
Tycker det kan bli fredag nu, för Johanna har lite planer på att komma hit och vara här under helgen! Vet inte ännu om det blir av, men det tidigare idag lät det som att hon skulle komma! Men det skulle vara superroligt om hon kom! :)
Har ju liksom bara sett tjejen en gång, och det är fan över 2 år sen nu! :O VA?! 2 år?! Herregud vad tiden går snabbt!
Nä gums, du får ta och pallra dig hit! ;)

Ska nu ta och läsa lite bloggar.. :)


Maaaat

Usch vad hungrig jag är!
Har nyss satt in lite pizza i ugnen, ni vet pizzorna vi gjorde för någon vecka sedan? Vi fryste ner dem, hur enkelt som helst sen de dagar man inte orkar laga mat!

Har suttit i några timmar och lekt med mitt photoshop, men jag insåg att det egentligen inte var det ps jag vill ha, och jag förstår ingenting av de här. Men instruktionsboken åkte fram och så lyckades jag få till några snygga bilder!
Vissa vill jag inte visa här i bloggen, men ni får ett smakprov på min "talang" ;) hehe.



Nej, nu ska jag gå och duka :)


Jag bara svamlar.. hehe

Gud vad jag kan bli nojjig ibland! haha.
Jag har inte blivit lurad på någon handpenning, de känner jag. haha.
Denna person är hur trevlig som helst via mejl! Så idag känns det helt rätt!

Sitter här och funderar på att starta upp en ny blogg.. En liten blogg som kommer handla om djuren och inredning! Vi håller ju nu på och gör om i huset, så det skulle på ett sätt kännas bra om jag hade en annan blogg till allt det dära! Fast vi får se. Det är bara en funderare jag har. hehe.
Känns på ett sätt onödigt då renoveringen går så sakta. hehe.
Tiden får bestämma vad som händer och fötter :)

Fredrik pratar hockeyminnen.. <3

Godmorgon!

Vi har nyss vaknat till liv här i huset.
Har fått in en ganska fin rutin när jag vaknat här på lovet. Jag vaknar av mig själv hyffsat tidigt för att vara jag, klär på mig, släpper ut hundarna för morgonkissning, gör upp eld i kaminen, sätter mig vid datorn och kollar mejlen och sen får hundarna mat.

Igår när Fredrik kom hem från jobbet så åt vi lite, (lyxmiddag, spagetti och bacon!), sen åkte vi till Kalix och köpte lite snus,  då jag hade helt slut..
Sen satt vi och såg på Desperate housewives, Fredrik suckade som vanligt när det började, men han tittade på det i alla fall! ;) Sen blev det andra avenyn, som både jag och Fredrik älskar!
Senare på kvällen så började jag och Fredrik prata om en massa, som slagsmål och sådana grejer. Så han berättade om när han spelade hockey å så. Jag har hört det förut, men kan höra det om och om igen, för jag får skratta nå fruktansvärt!
Varför skrattar jag åt slagsmål i hockey?
Ja, Fredrik har världens längsta stubin, så när han berättar att han blev less en kille under en match som höll på att peta på hans knän hela tiden (som gör ont!), så lackade han ur, slet ner killen på isen, satte sig på honom, slet av gallret och slog han upprepade gånger.
Fredrik berättar så bra, och så får jag en bild i skallen över hur det sett ut, så jag kan inte göra annat än skratta..
Och så berättade han vad hans mamma sagt : "inte visste jag att du kunde bli så arg".
Ja, jag hoppas då jag slipper se den sidan av honom, då han är lugn som en filbunke! :)

nu ska hundarna få mat! :)

Mockarutor

Jag behövde komma på andra tankar så jag började baka mockarutor.. Gjorde 2 plåtar, en blev med strössel och en annan med kokos..
Blev inte nöjd med utseendet på kakorna. Men får se sen vad någon säger sen när dem smakat skiten.. Jag kommer inte att smaka då jag inte vill sätta något i munnen..

Att baka fick mig dock inte på andra tankar.. eller tankar och tankar, men den här känslan jag har i kroppen. Jag kommer att få ett psykbryt snart eller något. Något är då fel när jag känner som jag gör.

Annars så hittade jag Kissen juckandes på Felix. Så det är dags att kastrera honom. Kan inte gå och ha en katt som sätter på min hund. Nog för att Felix sätter på Kissen, men ändå.
Att katten gör det känns inte så fräscht..

Aja, nu hör jag Sigrid skrika där ute, så ska gå och ropa in henne.

Testar nu om mms bloggningen funge

0-2ecdbe8db913818896929fa4d07ff9f6.png

Kolla varifrån!

Testar nu om mms bloggningen fungerar ;)


Åååh

Det känns fan inte bra nu.
1500kr. Tänk så har jag blivit blåst? Tänk om pengarna hamnat hos fel person?
Fick då ett mejl igår om att 1kronan jag skickade igår hade kommit till den här personen, så idag skickade jag 1500kr. Men tänk om jag blivit blåst?!
Har kollat upp namn och telefonnummer på blocket. Men fan vad dum jag är! Det kan ju vara någon som bara använder den personens identitet! Herregud tänk om jag blivit av med pengarna!
Är så orolig just nu så jag fick till och med gå och spy en sväng.

Jag har en sån dålig känsla i kroppen. Jag måste ha blivit blåst. eller överdriver jag bara?! herrgud jag dör.

Tisdag

Jag lade precis handpenningen på den där grejen.. Gjorde jag rätt?
Fick i alla fall ner den till 1500kr, istället för 2000kr. Det kändes lite lättare.. Men vet ändå inte om jag gjort rätt.. Nåja, nu är det bara att hämta grejen, annars så har jag förlorat 1500kr på ingenting. Det har jag inte råd med.
Vi kommer åka ner till Kumla i Örebro nästa helg, alltså inte nu till helgen men helgen där efter. Fredrik och hans pappa ska ner och hämta en "ny" trailer till deras företag, så då ska jag passa på att hämta min grej.
Måste lära mig att mobilblogga.. Har ju lärt mig hur man gör det via internet på telefon, men hur mms-bloggar man? När jag försökt så kommer jag bara in på inloggning för blogger..
Aja.

Annars så har jag vaknat för en timme sedan. Har suttit så länge med min mail så det har inte blivit av att blogga..
Just nu händer det en massa som gör att jag blir så osäker på allt jag gör.
"ska jag gå på toa?... Nä, det kanske är fel om jag gör de".. så ser det ut i mitt huvud just nu.. uscha

Beslutsångest.

Har lagt ut Steven på blocket idag. 2 st har mejlat mig och varit intresserade.
Så om någon här på bloggen varit intresserad utav honom så får ni allt ta och skynda er. Om jag nu bestämmer mig för att sälja honom vill säga.

Sen lägga en handpenning på en sak som ligger på 2000kr låter inte så lockande i mina öron.
Vad ska jag lägga handpenningen på?
Ja, det förblir en hemligthet än så länge. Men det är inte säkert ännu, jag måste fundera ett tag till om det är värt de!


Ångest..

Jag har sådan ångest nu för allt.. Orkar inte ha en sån här känsla i kroppen nå mera.. Det är för tungt att bära på helt själv. Har på senaste tiden börjat fundera på om jag ska ta läkarens förslag och börja gå hos en kurator.. Vet inte än, är så osäker, men det kanske skulle göra gott?
Vette fan..
Jag kan ju inte precis heller öppa mig för andra, Jag är helt enkelt en person som håller allt inom mig och vill inte att andra ska veta vad som rör sig i min skalle, för det kan göra mig illa sen om någon får reda på det.
Inte ens Fredrik får reda på saker som händer inom mig. Men jag känner att han ändå inte skulle förstå hur jag känner, för inte ens jag förstår riktigt vad det är som rör sig i min lilla skalle..

Sitter och funderar på vad jag skulle kunna göra till middag.. Går det bra? Nej.
Jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra till middag, eftersom jag inte har någon matlust för den delen heller.
Idag har jag ätit en tallrik med lite kräm, sen tvingade jag i mig 2 skivor rostat bröd. Det gick ner efter många om och men.
Apelsinjuice och snus, det är det enda som verkligen kan stanna i min mun idag utan kväljningar!

Den som..

Den som kom på att hundar och katter inte går ihop, den är korkad.
Ja visst, allt hundar och katter kanske inte kommer överrens, men de hundar jag haft har alltid kommit överrens med katter, till och med haft en katt som en slags "bästa vän"..

Wille, min Cavalier, han hade en katt som han var bra kompis med. Tyvärr fick dem inte så lång tid tillsammans för katten råkade ut för en liten olycka.
Men dem busade osv.

Felix och Kissen, dem är tokiga i varandra. Det har jag märkt nu den sista tiden.
När Fredrik gått ut med hundarna på gården, då har jag märkt att Kissen börjar sätta sig vid dörren och så jamar han för fullt.
Idag började Felix skrapa på sovrumsdörren som en idiot, han hittade inte Kissen och trodde han var inne i sovrummet. Men det visade sig att Kissen satt på kökssoffan och gömde sig bland bråtet. När jag visade Felix att Kissen var där, då blev han lugn igen.

Kissen är då Fredriks kattunge. Eller kan man kalla honom kattunge nå mer? 6 månader blir han snart! Otroligt. Det ska vi fira med en kastrering! haha.
Dessutom är han världens mysigaste Kisse..




Han kan sitta så här i evigheter på Fredriks axlar. Kissen har listat ut att Felix inte kan komma åt honom här uppe! haha



Felix och hans bror.. Sista bilden på dem tillsammans.
Saknar Teddy skitmycket.
Det skär i hjärtat varje gång vi åker till Granån när det inte finns en liten Teddy nå mer som kommer fram..
Samma när Emilia kommer hit och hälsar på, ingen Teddy som kommer hit och pissar ikapp med Felix mot mina gardiner.. Hemsk.
Vila i frid lill korven <3


Måndag

Nyvakna är vi hela bunten!
Tidigt i morse blev man väckt, jag trodde fan att det blivit krig eller något, det lät så illa där ute, men då visade det sig vara sopgubbarna som kom och levererade våra soptunnor! :D Äntligen, så som jag har väntat!


Så fint dom står där vid vägen :D haha.
Ska snart gå och dra in dem på gården, och inviga den bruna med en smarrig kompostpåse ;)


Annars är jag misshandlad, Felix blev busig så han började bus-bita mig i armen och kraffsa mig på ryggen. haha. Han är så söt den där lilla saken!
Och Steven tror jag är något morrhår fattigare, då jag myste till det lite här hemma och tände lite ljus, då blev han nyfiken och gick lite för nära. haha.


Söndag

Jag är på så konstigt humör idag.
Har i princip bestämt mig för att Steven ska få flytta, men jag tvekar fortfarande.
Felix behöver en ny kompis, vill inte att han ska vara ensam, tror inte han trivs ensam heller för den delen.
Vi har suttit och kollat runt på blocket på olika små hundar till ett rimligt pris, men hittar ingen. Fredrik vill ha en speciell sorts hund, och jag vill ha en annan.
Vi måste ju kompromissa eftersom vi bor under samma tak.
Men det känns jobbigt. Usch. En stor äcklig klump i magen...

Ska nu gå till köket och äta en sen middag, köttfärssoppa. Fredrik lagade maten idag, eftersom jag är nere.

Sen har jag även tagit bort Lunarstorm nyss! Vuxenpoäng åt mig!


Mys

Vi har haft det riktigt mysigt här hemma.
Var in till Kalix en sväng och köpte snus, godis och dricka, och så hyrde vi film från Druggen. Blev 2 filmer, The reader, som jag valde, sen valde Fredrik The uninvited. Kan inte säga att filmen jag valde var någon höjdare, men Fredriks film, vittu vad jag hoppade till några gånger. Ja, lättskrämd nr1!
Den kan jag verkligen rekomendera!

Nu ska vi gå och sova.. :)


Lördag

Denna dag är inte bra.. Usch, känner mig verkligen jätte nere av någon anledning..

Vaknade nästan 12. Tog och sov rejält för sömn brukar ju vara bra när man är sjuk?
Åt tacos till frukost/lunch. Sen blev det inte att göra så mycket.. Började försöka klippa Steven, men han bara bråkade så jag blev less, la mig i sängen och kunde inte låta bli att tänka på hur bra Wille var, han bråkade aldrig.
Då blev jag så klart ledsen och fick gråta. Tur att jag har Fredrik som kom och tröstade mig..

Funderar på vad man ska göra med Steven.. Jag har egentligen inte råd, han äter så mycket.. Men jag vill ha han ändå. Han måste ha träning, och eftersom jag inte mår bra pga stress och annat så får han inte all uppmärksamhet som han borde få, så för hans eget bästa borde han få komma till någon som orkar träna han mentalt och fysiskt några timmar varje dag

Idol

Jag och Fredrik sitter och tittar på Idol:) Det borde börja nu igen när som helst!

Var och handlade tidigare idag så det blev Tacos till middag, svinigt gott! Tur att jag inte var täppt i näsan så att jag kunde känna smaken!
När vi kom från affären hade även Steven tagit sig ur "buren", men hör och häpna! Han har inte tuggat sönder något! Fans så glada vi blev, så han fick lite godsaker för att vi var så glada! :D
Ska från och med nu testa att lämna honom lös i huset, *knacka i trä*

Nu idol!

Sur

Jag får göra det som en kvinna är till för att göra, diska, städa, laga mat, baka och föda barn. Nej, inte föda barn, för Fredrik vill inte ha några. Men allt annat.
JAG gnällade om att JAG hade tråkigt och ville börja med väggarna. Hur slutar det? Jo jag står och får vatten över hela mig när jag ska diska för jag plaskar onödigt hårt för att jag är arg, och Fredrik står och håller på med ena väggen i hallen.
Visst, hallen går framåt, men jag ville ju ha något att göra, inte den där jävla disken. Jag pallar snart inte mer.

Jag VÄGRAR vara den som måste sköta hushållet helt själv, vara den som bara lagar maten osv. Jag HATAR att städa upp efter andra och mig själv. Laga mat är TRÅKIGT för jag kan inte göra så många maträtter och kokboken suger pitt. Det står inte ens vad man kan göra av älgkött.. Jävla stockholmarbok som inte ens jävlar hört talas om älgkött..


Fredrik frågar varför jag är sur. Ja, konstigt, jag har sagt det åt han 178 gånger sen igår, JAG ÄR UTTRÅKAD OCH LESS PÅ ATT VARA HÄR. Men det verkar inte gå hem. Han verkar tycka om att vara hemma och dega, inte jag

Fredag

1. Dippa grönsaker är inte gott. Det smakade vidrigt. Usch nej. Blir att köpa chips idag så dippen inte blir förstörd ;)

2. Jag har blivit förkyld.

Är så fruktansvärt less på att vara sjuk. Feber 2 dagar i rad, och nu så har jag blivit förkyld. Det behövs då fan inte mycket för att jag ska bli sjuk.
Sen är jag less på att inte ha något att göra. Hatar att sitta i soffan hela dagarna och inte göra något, det är dötrist. Och jag hatar på flera sätt att bo här, finns ingenting att göra, ingen kommer och hälsar på mig (ja förutom Josse och Matte ibland), och jag VÄGRAR gå ut och gå med hundarna här, varje gång jag sätter min fot på vägen så kommer det idiotiska bilförare och kör ½ meter ifrån mig och hundarna eller så kommer en lastbil och gör en omkörning just där jag är och går.
Mitt liv står på spel varje gång jag är ute och går med hundarna, och så vill jag inte ha det! Jag vill kunna njuta av en promenad med hundarna, men icket, jag får frukta för mitt och hundarnas liv.
Vad är det som är så jävla bra med att bo i Björkfors? Ja, man har inga äckliga grannar. Iallafall inte här hos oss. En stor gård åt hundarna. Men annars ser jag inget positivt i det, jag sitter fast i ett jävla fängelse.

Så länge Fredrik inte fixat någon som kan komma och dra om elen osv, så kan jag inte börja med väggarna. Jag ids fan inte börja med väggarna, för gör jag något kommer det bara bli förstört på vissa ställen sen när man fixar med elen.

Och en sak till: Våran gård är inte någon jävla vändplats. Nästa jävel som kommer och vänder på gården och hundarna är ute, den slår jag fan ihjäl. Man kan inte köra in på en gård bara sådär även om det är ute i bushen, hundarna springer efter bilen sen när man kör iväg!
IDIOTER!!

Jag är så förbannat less idag. Jag vill bo inne i "stan"

Körlektion & mys

Körlektionen gick ganska bra! Janne tyckte jag var väldigt nervös jämfört med förra gången, och jag var nog de, men förstår inte varför :/
Tränade backning och parkering. Backningen gick suveränt! Ett minus var att jag började stirra in i spegeln och kollade inte genom rutorna för att kolla läget runt omkring.. Lätt hänt! haha. Men det var bland annat för att jag var så rädd för att kvadda fälgarna, som Janne sa "Äh, det är bara vinterfälgarna, och dem är ändå så fula" . GÖH?! Då fick han svaret: "ska vi snacka om fula fälgar får du ta och titta på dem som sitter på min bil!"
Då skrattade han. Haha.
Nä, jag tycker verkligen jag gör framsteg i körningen! Nästa lektion är 4:e November, för nästa vecka åker Janne till Gran Canaria. Fyfan vad fusk!

Annars idag har jag dött för att jag varit så uttråkad, och så har jag pluggat en massa teori! bra bra

Nu ska jag gå och blanda dipp och testa dippa grönsaker ;)

Volvo 140

Fredrik, Kjell och Simon var nyss här. Dem hade bogserat hit Fredriks ena 140 från Granån. Nu är dem och hämtar den andra.
Fredrik kom in och frågade om jag såg när dem kom. Jovisst gjorde jag de, man kan inte ungdå ifrån att höra när Kingcaben kommer ;)
Sen har vi varit på jakt efter en billig bil som jag kan pendla med till skolan sen när jag fått körkort. Och nu kläckte Fredrik ur sig: "Jag vet, jag fixar upp 140:in lite och sätter igång den så kan du ju köra med den!"
No way säger jag! Jag kör fan inte med en Volvo! Absolut inte med en gammal jävel. Och om den är bensinsnål så heter jag fan Åke! Nej nej. Enda volvo jag kan tänka mig att köra är fräscha volvos, som jag tycker ser bra ut, tex Ricke.B's, som är den enda volvo jag kan acceptera ;) haha.
Ja sen sån där Volvo crosscountry eller vad fan det nu heter, dem kan också gå. MEN INTE GAMLA! haha.
Och inte SAAB heller. Usch nej. Fy fan för dem bilarna!
Jag sa till Fredrik att jag hellre kör omkring i en 190 med stora rosthål i! haha. så kräsen är jag!

Nej, nu ska jag klä på mig. Var lite pinsamt att sitta i endast morgonrocken och så kommer alla in!

Torsdag

Godmorgon.

Usch vilket tråkigt väder det är ute!
Vaknade 9.30 då jag ställt alarmet. Blev inte att sova länge i sängen för jag somnade på soffan..
Har redan varit ute med hundarna, matat firrarna och duschat, hur skönt som helst!

Vet inte varför, men av någon anledning så var Gaybloggaren Amir med i min dröm i natt, kom inte ihåg varför. Kom på det när jag stor i duschen, och då fick jag en idé.
Jag går ju som sagt på Naturbruksgymnasiet, och hur coolt skulle det inte vara om det kom upp några kändisbloggare som skulle se hur VI bor, och hur VI på Naturbruksgymnasiet kommer att jobba?
Visst, det kan hända att det blir lite skitsnack på deras bloggar om skolan osv, man vet ju aldrig.
Dem är ju vana vid att gå i högklackat, leggins, ja allt. Inget skit under naglarna osv.
Kan ni se framför er att Alexandra (Kissie) skulle stå och hålla på med en motorsåg? Eller sitta i en skotare?!
Jag fick den bilden i huvudet och började skratta för mig själv. haha.
Det skulle vara en upplevelse!
Vad tycker ni? Skulle inte det vara en rolig idé? Inget är omöjligt!

Ska nu ta och börja fixa mig lite så att jag slipper börja stressa i sista sekunden innan Fredrik kommer och hämtar mig innan körlektionen!


Trött

Jag hade rätt, skruvarna var långa! Kanske inte 178 meter, men de var typ 10 cm! Fredrik kom på ett sätt för att få ut dem. kan är så duktig! :)
När vi höll på och plockade upp det sista som låg på hallgolvet, sånt som har legat där under nedersta hyllan sen vi flyttade hit, då hittade vi en anledning till den äckliga lukten vi haft här inne hur länge som helst! Höll på att kräkas flera gånger när jag skulle skura upp de, så illa luktade det! Uscha!

Imorgon blir det ingen skola för min del, är inte nog pigg för att sitta där. Känner mig så förbannat sönderstressad så det inte är sant.. Egentligen skulle jag behöva vara där eftersom det är Skogsskötsel A och vi ska ha något grupparbete, som jag ska göra med Josse. Men jag orkar inte.. Ska sitta här hemma och dra ut lite grejer om det vi ska arbeta med, så ska det nog gå bra! :)

Ska imorgon och hämta en hammare från Sänkmyran. Fredrik är ändå där och jobbar nu så, och av någon anledning så hade våran hammare hamnat i traktorns verktygslåda?! haha. Sen ska jag riva lister. Att inreda/renovera, det får mig verkligen avslappnad på något sätt. Jag längtar tills jag får börja slipa och spackla väggarna, då kommer jag att njuta!

Sen så har jag även en körlektion imorgon, 13.30, så Fredrik ska köra mig in till Kalix tills dess.
Efter de så får jag vänta på bussen, så ska kanske då ta mig en sväng till Häst & hundliv och se om dem har en FURminator. Vill verkligen ha en sån! Är så äckligt less på allt hår som ligger på golvet!

Nå, nu ska jag kolla om det finns någonting att snoka på, måste elda lite till innan jag kan lägga mig. Fredrik ligger redan och försöker sova, han hade så jobbigt i ögonen, dem svettsade idag och då började Kjell svettsa innan Fredrik hann blunda, så han råkade titta in i lågan.. Inte bra, det bara rinner från hans ögon.. stackars bumbi :(

Förbannat...

Alltså kan det fan inte gå en enda dag utan att jag måste bli förbannad över något?
Någon som vill skänka mig en längre stubin? Min har brunnit ut så många gånger nu så den brinner av nu så fort något går fel.

Har fått bort alla hyllorna i hallen, men då är det de där jävla vad fan dem nu heter som hyllorna sitter fast i, dem får jag inte bort. Skruvarna är typ 178 meter långa, och jag skruvar och skruvar, men satan de där jävla skruvarna rör sig inte en jävla millimeter, utan snurrar runt på samma ställe. Jävla pittsaker..
Min lillasyster Jessica skrev till mig på msn, så jag gick snabbt för att se vad hon skrev, då kommer Steven och lägger sig vid soffan och jag tycker det börjar lukta skit, men var inte säker då jag har det lite konstigt i bihålorna. Kollade på Steven och såg att han hade kattsand på sina framben.
Så på 3 jävla minuter så har han hunnit in i kattlådan och smaskat. Helvetes kräk han är ibland.
Sen mitt i allt började han även skälla och springa mot dörren, och så klart så hakar Felix på och börjar skälla och tror att någon kommer..
Fattar inte vad den där hunden håller på med ibland. Han måste vara sinnessjuk eller något. eller så är han helt enkelt lite smått dum i huvudet som de flesta Bodenbor brukar vara (inte alla, men många av dem!).

Ja Fredrik får komma med en rondell eller något, för vi kommer inte få bort de där grejerna på väggarna i hallen. No way. Ja om nu inte Fredrik blir förbannad han också, och blir Hulken och sliter bort dem från väggen, men det tror jag knappast..
Och Fredrik har lång stubin. Vi har snart varit tillsammans i 1år & 2 månader och han har under den tiden bara blivit arg 2 gånger, och inte på mig då, utan första gången på en färgburk som han inte fick upp och andra gången kommer jag inte ihåg. men det var på något materialiskt iallafall.. haha.


Onsdag

Hej hallå.

Blev inte att fara till skolan idag, hade så ont i kroppen av feber i natt så det blev inte många timmars sömn, så när klockan ringde 5.45 så bestämde jag mig för att stänga av alarmet och fortsätta sova, för jag skulle ändå inte orka med någon skola idag.

Vaknade vid 11.30 tiden när Fredrik kom hem för att äta lite. Blev att jag steg upp och åt med honom, varm oboy och 2 polarbrödsskivor, dock väldigt smaklöst även om jag inte är så himla snorig :S Konstigt.
Har hunnit sätta på en tvätt, som nu är klar. Ska tvätta som ett as idag, vill ha bort all skit i toaletten.

Funderar på om jag ska orka fortsätta plocka bort i hallen, så att Fredrik får fixa någon som får hålla på med el som kan komma hit och fixa elen i hallen. Kontaktuttag måste bytas, lite nya sladdar osv. Blir nog att Fredrik frågar sin fasters gubbe :) hehe.
Måste även slipa kedjan till motorsågen ;) haha. För här ska det jävlar sågas ner vägg! :D Vad fint det kommer bli med lite mer utrymme! Jag riktigt längtar tills hela huset är klart!

Nu ska jag gå och hänga tvätt, efter det ska jag gå ut och hämta lite isolering, kom precis på att jag lovat Fredrik om jag var feberfri att jag skulle täppa igen "hålen" som är runt huset.. Inga hål för att huset är trasigt, som vissa korkade kan tro.

Tisdag

Jag har gjort något bra idag! Jag for till skolan trotts att jag hade lite feber på morgonen när jag vaknade! Är riktigt stolt över mig själv faktiskt!
Blev att skota lite, men tyckte inte alls att det gick nå bra idag. Fick köra skolans nya 1210E.. Huh vad mycket att komma ihåg ändå.. Men kul hade jag när jag skulle snurra med hytten, som en karusell ;p hehe.

När jag kom hem med bussen så blev det att börja tvätta kläder och lägga mig ner i soffan och se på tv. Orkade inte göra något speciellt då jag kände att febern började komma tillbaka.
Har nu i alla fall tagit panodil och druckit en massa, så nu är jag bara lite feber yr, men jag har inte frossa längre.

Nu är i princip allt borta i hallen! Eva och Kjell var här igår och drack kvällskaffe, så upptäckte Eva att jag börjat plocka bort från hallen osv. Då blev det en massa prat om hur vi ska göra om i huset osv.
Kjell kollade vilka väggar i hallen som måste ha spånskiva, och det visade sig bara vara en vägg! BILLIGT! Och där vi måste sätta spånskiva, det är dörröppningen till köket. Där är det nu en dörrkarm, så man kan sätta dit en dörr. Men vi bestämde igår att vi ska öppna upp skiten istället ;p

aja. nu läsa bloggar

Tisdag

Jag har gjort något bra idag! Jag for till skolan trotts att jag hade lite feber på morgonen när jag vaknade! Är riktigt stolt över mig själv faktiskt!
Blev att skota lite, men tyckte inte alls att det gick nå bra idag. Fick köra skolans nya 1210E.. Huh vad mycket att komma ihåg ändå.. Men kul hade jag när jag skulle snurra med hytten, som en karusell ;p hehe.

När jag kom hem med bussen så blev det att börja tvätta kläder och lägga mig ner i soffan och se på tv. Orkade inte göra något speciellt då jag kände att febern började komma tillbaka.
Har nu i alla fall tagit panodil och druckit en massa, så nu är jag bara lite feber yr, men jag har inte frossa längre.

Nu är i princip allt borta i hallen! Eva och Kjell var här igår och drack kvällskaffe, så upptäckte Eva att jag börjat plocka bort från hallen osv. Då blev det en massa prat om hur vi ska göra om i huset osv.
Kjell kollade vilka väggar i hallen som måste ha spånskiva, och det visade sig bara vara en vägg! BILLIGT! Och där vi måste sätta spånskiva, det är dörröppningen till köket. Där är det nu en dörrkarm, så man kan sätta dit en dörr. Men vi bestämde igår att vi ska öppna upp skiten istället ;p

aja. nu läsa bloggar

Sjuk?

Usch vad jag känner mig dålig. Hettar lite i ansiktet och näsan börjar bli täppt..
Snälla, snälla, snälla.. Låt mig hålla mig i det här skicket till på fredag, så att jag får skota imorgon och få ha min körlektion på torsdag.. Snälla, snälla, snälla, snälla..

Tror dock inte jag har sådan tur att jag hålls så här. Blir bara värre och värre.. Hej svininfluensan/vanligt influensa. Du är verkligen oönskad och ovälkommen. Piss off

The Perishers

Jag kanske har skrivit om dem tidigare, men måste gnata om dem igen, för dem är så FRUKTANSVÄRT bra! Skiter i vad alla andra säger, men jag älskar dem!
The Perishers är det jag snackar om. Ett killband från Umeå!
En rolig grej, det är att sångaren, Ola Kluft (en sånt där u med två prickar över, vet inte hur man gör dem), är kusin med min pappa :) Hur coolt som helst. Hade inte Ola varit kusin med min pappa, då hade jag förmodligen aldrig hört talas om dem.
Ola har även varit snäll så jag har för länge sedan, fått en t-shirt som det står The perishers på,  och även en Lp-skiva med deras låtar, och på fodralet så finns hans autograf ;) De ni!

Måste fara och hälsa på hans mamma, hon är min andra "farmor" och det har hon varit sen jag var liten. Kommer ihåg hur fruktansvärt mycket jag älskade henne som liten.. :) Lilla Britt-Marie, har inte sett henne sen nyår för 2 år sedan snart.. Hemskt! Och gud så hon och hennes man grät när dem såg mig. Nej, ett besök behövs!

Här är en av mina favoritlåtar.
Tycker texterna brukar slå mig nå fruktansvärt. Ofta så stämmer låttexterna in på mina känslor.


Måndag

Av någon konstig jävla anledning så luktar det surt med kattpiss i huset.. Fattar inte varför, för Fredrik rensade kattlådan igår? :S Ja, Fredrik rensar kattlådan för det mesta, är ju hans katt som springer på lådan mest och min katt är ute och gör sina behov då och då.
Måste ta reda på källan till lukten!

Annars har det inte hänt mycket. Suttit på skolan sen jag kom med bussen till Kalix. Har haft några att snacka med fram och tillbaka, men det var jävligt dött tills vid 10.30, då kom några och snackade.
Hade idrott, men jag känner mig krasslig i halsen igen, så ville inte springa och ha mig eftersom jag inte vill vara sjuk imorgon då jag och några andra ska jag skota! Det skulle vara förjävligt. Dessutom så lovade jag Löken att komma imorgon, och ett löfte måste man ju hålla! haha.
Blev att Fredrik och Kjell hämtade mig, orkade fan inte sitta kvar på skolan nå längre.

Här hemma så har det inte hänt mycket. Varit ute med hundarna och satt på en tvätt. Den där tvätthögen försvinner fan aldrig. Tur att Fredrik har lärt sig hur man ställer in graderna osv när han ska tvätta arbetskläderna. Skulle bli tokig om jag skulle vara tvungen att komma ihåg att tvätta de kläderna också!
Nej, hans fisiga kalsonger räcker! haha.

Förövrigt så har jag lite hjärtesorg. Nu är min gamla laptop verkligen dead, (alltså en annan laptop jag haft, inte den som jag ska lämna in på lagning när jag vunnit på lotto!). Fredrik plockade den datorn i små små små molekyler. Han skulle verkligen kolla vad den datorn innehöll. haha.
Min första älskade dator :( Aja, den var ändå bortom all räddning, så även om den var död så var det ju bra att den ändå kunde göra någon glad :p haha.


Söndag

Kan börja med att säga: Din äckliga lilla sak. Tycker verkligen inte att du ska "piiika" mig i din blogg. Du har fan ingen rätt till de, även om du inte skrivit något namn. Du är ett missfoster, alltså, kolla på dig själv i spegeln någongång. Jag påstår inte att jag är snygg eller något, men huh ditt utseende.
Jag är less på ditt jävla gnatande nu om samma sak dag ut och dag in. Tro inte att du är något, för det är du inte!



Om min helg: Fredag så hände inte så mycket. Bakade en massa drömmar! :D Blev över 250 st tror jag, så mina händer var lite slut efter allt rullande ;p
Såg sedan på idol med Fredrik. Somnade innan utröstningen, men när vi skulle lägga oss i sängen så sa Fredrik att Camilla åkte ut. Rätt, hon passar inte i Idol. Kanske nästa melodifestival istället?
Lördag: For till Haparanda med Fredrik och Emilia. Var på IKEA och köpte lite grejer, bland annat en ny kastrull på 5L, det behövs! Sen blev det lite annat onödigt av det goda ;) Var till mamma och fika och lämnade en hundring till Jessica som fyller 9 år på tisdag :)
Söndag: Direkt vi vaknade så började jag göra pizza :) Blev en plåt med Vesuviu och en plåt Caprissiosa (stavning?). Det smakade skitbra! Blev dock lite för tjock botten, men wth, det var första gången jag gjorde pizza! :p
Emilia och Eva kom hit under matlagandet, så dem stannade och åt lunch :)
Sedan så har vi bara plockat i köket. Fredrik har lekt vid datorn (fick photoshop elements 5.0 av mamma igår) och jag har sorterat bland grejer som ska i lådor och ut i bodan. Så vi har fått bort en hylla från hallen, bara 3 kvar! Huh, vet inte vars man ska sätta allt. Men de som är kvar är Fredriks grejer, så det får han fixa bort själv, annars kommer jag bara råka sätta de på något ställe så att han inte hittar det sen :p haha.

Kvällen kommer att spenderas med att plugga teori! Brumm brumm..

Näe, nu kurrar magen, så ska gå och kolla om vi har något i kylen :)


Fredag! :D

Äntligen fredag, vad mer kan man säga? :D

Igår hade vi röjningsprov, och läraren som jag gjorde provet med sa att jag var "helt klart godkänd"! :D Super! Han skulle fundera lite mer om vad jag kommer få ha för betyg osv, men han var nöjd :)
Jag är nöjd om jag fått ett G :)
Sen hände det inte så mycket mer igår.

Idag så hade vi körkortslektion. Fick då min "inloggning" till körkortstesterna som man gör på datorn. Gjorde A fasen 3 ggr men klarade det aldrig, fick som mest 54 poäng. Men Janne sa att det är normalt att inte klara det de första gångerna så. :p
Fick mig även en ny tid till att övningsköra! Blir på torsdag :)
Till lunch blev det Slottsstek (stavning?), potatis, sås :) och efterrätt var glass,grädde,maränger och chokladsås :D yummi!

När jag väl kom hem så började jag läsa i körkortsboken. Läser den nu 2:a varvet ;) Kommer nog bli 10 varv till innan jag klarat teoriprovet! Men det gör inte så mycket, att få körkortet i min hand snart är det enda som betyder något just nu! nästan i alla fall.

Annars så sitter jag och väntar på att margarinet jag skurit upp ska få rumstemperatur. Sen ska jag börja baka vaniljdrömmar! :D nam nam!

Yada yada, nu ska jag läsa bloggar.

Onsdag

Usch, tror jag håller på att bli sjuk igen.. Fan fan fan. Kan man aldrig få vara frisk?

Steg upp ur sängen 6.45. Fredrik började väcka mig redan 6.30 och lurade mig att klockan var 6.45. Så jag började stressa i onödan när jag vaknade jag skulle klä på mig. Men han kom på att sätt att få mig ur sängen lite tidigare!
Väl uppe så hade Fredrik plockat fram frukost :) Skitmysigt att sitta och äta frukost med honom när det ännu var lite småmörkt ute!

På skolan hade vi skogsskötes. Läraren gick igenom på tavlan lite grejer som kanske skulle komma på provet, en liten repetition helt enkelt. Sen vid 9.30 gjorde vi provet. Tyckte det gick ganska bra, men bara för att jag säger så, så kommer jag inte klara de! haha.
Fick sluta 12.30, så jag hann med tidiga bussen. Höll på att somna flera gånger under lektionen och på bussen. Väl hemma så somnade jag på soffan och vaknade 17 då Fredrik bökade inne i köket och höll på med middag. Standarden - korv och makaroner när det är han som gör middag :p haha.

Imorgon är det röjprov som gäller. Jag vill verkligen inte ut och röja, men jag måste! jag tvingar mig själv. Hoppas jag inte blir för sjuk under natten.

Nej. nu ska jag fortsätta se på greys, !


Btw

Så drömde jag inatt en massa sjuka saker! Vill inte gå in på det hemskaste.
Men det som var "bra" i drömmen, kan väl inte kalla det bra, för jag har min älskling. Men av någon anledning hade jag fått kontakt med Calle i idol! Och jag bodde i haparanda och Calle kom för att hälsa på MIG!
Sen klickade det mellan oss och i slutet av drömmen hade jag packat väskan och hade Felix under ena armen och skulle flytta ner till honom! haha. Sjukt! :D


Och en till sak som jag stör mig på. Mitt efternamn uttalas inte som det stavas! Man säger inte KOKKONEN utan man säger KÅKKÅNEN! Ska det vara så jävla svårt att förstå de?!  O är Å i finskan! Daaah.

Nu ska jag ringa min mysiga bumbi och säga godnatt :)

Tisdag

Att övningsköra idag gick super! Janne plågade mig en massa med kopplingen, växla, bromsa på rätt sätt osv. Men kul hade jag verkligen!
Var så supernervös tills jag körde ut från skolgården, han är så jävla cool lugn, och berättar allt så bra, så nervositeten försvann direkt!
Ska köra igen nästa vecka! Han tyckte att vi ska köra stenhårt med körningen nu med tanke på att jag snart blir 19, och "så kan vi ju inte ha de" som han sa :D haha.
Nästa gång ska vi träna backning och parkering :) 

Efter att jag kört klart så fick jag reda på att jag inte alls var ledig egentligen, svenskan hade av någon anledning blivit bytt mot röjsågslektion, så rektorn stod och hade lektion med klassen. Jag hade redan ringt till Fredrik och bett han komma och hämta mig då jag inte orkade vänta på bussen i flera timmar, så jag satt och lyssnade i 15 minuter och sen stack jag när Fredrik kom och hämtade mig. Får jag frånvaro ska jag prata med en av klassföreståndarna, är inte mitt fel att skolan inte klarar av att informera.
Fick även reda på idag att i princip hela nästa vecka ska vi köra skotare! Yeah! Men det är där de mest troligt kommer att krocka med min körning med Janne. Men det ska lösa sig!

Hemma har jag inte gjort så mycket. Var ute och gick på elljusspåret här i Björkfors med Fredrik, Josse och Matte :) Hundarna var med och fick springa av sig :)
När vi kom hem så blev det att göra middag, hemmagjord potatismos och ugnsfalukorv :) Vissa här i huset är så kräsen så pulvermos duger inte ;) *host*Fredrik*host*   BORTSKÄMD! :D
Sen har vi väl i princip bara myst.
När Fredrik åkt till jobbet så kom Josse och Matte hit och såg på Andra avenyn, verkar bli ett spännande avsnitt nästa vecka! Cant wait!

Nå, Josse å Matte for precis hem, så jag ska ta och ringa till min bumbi, och sen ska jag gå och sova. Är så trött.
Orkar inte plugga nå mer heller, blev sammanlagt 4 timmar plugg igår och idag 3,5 timma, så jag är fruktansvärt less. Vill inte öppna den där skogsbrukarboken igen!


Måndag

Woho, idag sted jag upp 6.15!
Började dock skolan först 11.50, så fick sitta ganska länge och vänta. Hade idrott efter lunch, gymmade då jag inte har så stor lust att bada med alla killar. Cyklade 3 km, sen så pallade inte mitt knä nå mer, det låste sig hela jävla tiden.
Pratade med Ooa (idrottsläraren) , han erbjöd sig att fixa ihop ett träningsprogram, t.o.m ett matschema! Så jag sitter och funderar på de. Ett träningsprogram för mina knän, rygg och axlar skulle verkligen sitta fint! Speciellt knäna som jag haft problem med i flera år, och ryggen som inte blivit bättre sen jag skadade den i vintras!
Sen hade vi samhälls, fick se provet. Fick ett G. Jag är supernöjd, då jag fick totalt hjärnsläpp då jag fick provet framför mig.

Väl hemma pluggade jag lite till skogsskötselprovet vi har på onsdag. Typ 40 minuter, sen orkade jag inte och sov till 18.20 typ :p haha. Då åkte jag in med Fredrik till Kalix , han skulle tanka kingcaben och farmarn färdigt tills imorgon när dem ska och flytta traktorn osv.
Yey, dem har bara ett hygge kvar! :D Sen slutar dem. Då ska dem mest troligt börja skota baki en skördare, och då får han bättre arbetstider! I love it!
När vi kom från Kalix så åkte vi till Fredriks mormor och morfar och fikade lite :) Hans mormor är så himla söt! Och hon är så förtjust i Felix ^^ Hon matade honom med kalkonskinka och lite foderkulor :p Jag gillar henne stenhårt för hon påminner mig så fruktansvärt om min egna mommo :) *sakna*

När vi kom hem har jag fortsatt plugga. Har skrivit sammanfattningar från texten i boken som jag tycker är viktigast att kunna. Har inte orkar skriva klart allt, tar och gör det på skolan imorgon då jag ska sitta och vänta till 9.40 då jag ska och köra med Janne. Sen måste jag sitta och vänta på bussen, för har inga lektioner imorgon.

Nej, nu ska jag läsa bloggar, sen blir det sängen! :)

Visste de..

Jag bara visste de. Det blir inte av att åka till Kalix. Så klart så skulle Fredrik vara så jävla trött så han somnade på soffan och när jag väckte honom så orkade han inte köra till Kalix.
Det är så jävla typiskt.
Jag hade istället kunnat vara på fest och haft roligt, men nej, jag trodde att vi äntligen skulle ha en riktig myskväll och övningsköra, men nej nej. Så klart så ska jag alltid ha en sådan jävla otur.

Nej, från och med nu så skiter jag i allt. Jag gör nu det jag själv vill. Nästa fest går jag på, även om jag inte har pengar till det egentligen. Tänker fan inte sitta i det här huset nå mer och ruttna, så enkelt är det.

Nästa helg på lördag åker jag fan till happis. Då ska jag ut och supa! Eller nå. Får ta med mig Steven, och hoppas på att mamma kan vara hundvakt. Fredrik kommer ändå bara dampa loss när han är ensam med Steven så länge.
Yes, nu ska här bli förändringar. thats it. Jag tänker inte ta den här skiten längre.

Mmmm..

Kan tala om att min och Fredriks chili con carne, mmmm! Den var så god. Han sa till och med att den vi gjorde idag är den bästa vi gjort ! :D
När jag stekt köttfärsen så insåg jag att vi inte hade någon stor gryta, så Fredrik fick ge sig ut på jakt efter en :p men det gick fint! Han fick låna en utav sin kusin Linnea :) Han sa att dem gjort om i köket, så jag vill dit och se hur dem gjort! Dem har så fruktansvärt fint i huset, Linnea vet verkligen hur man ska inreda! :)
Sen så hade hennes Hobbe (Stevens bror) blivit ganska stor! Så jag vill även se han och jämföra lite med Steven, och se hur lika/olika dem har blivit :)

Nu ska jag ta och väcka Fredrik, vi ska in till Kalix och tanka i en dunk, slut bränsle i 123:an. Sen ska vi köpa något gott, mest troligt ;) Är lite sugen på något som har med choklad att göra !
När vi kommer hem ska jag övningsköra! Kommer bli att träna lite start i backe, och att komma iväg efter en inbromsning :)


Lördag

Usch så trött jag känner mig, är så fruktansvärt jobbigt att vara så trött hela tiden.

Idag har jag vaknat vid 7.30, tro de eller ej. Då var inte Fredrik hemma, han hade inte kommit från jobbet än..
När han väl kom hem så blev det att se på lite tv, sen åt vi frukost. är så mysigt att äta frukost med Fredrik, då vi aldrig brukar ha tid till att göra de..
Har även tvättat mycket, finns nu så mycket tvätt eftersom den där kattjäveln skulle ta och pissa ner sängen.

Dagens planer är att göra storkok av chili con carne! Tänkte göra så pass mycket så man kan frysa ner. Smart smart.
Sen ska jag, om jag orkar, baka muffins. Ska göra många satser utav det också så att man kan frysa ner. Alltid bra att ha lite godsaker i frysen.

nu ska jag gå och hänga upp tvätt, sen får man se vad jag hittar på. Finns inte mycket att göra då Fredrik är ute och hjälper Kjell att byta däck på 124:an.

Fredag

Usch vad det har gått pengar idag.. Extra utgifter som man inte hade räknat med.
Jag kan börja med att säga att min telefon började förra veckan typ, att krångla. Visst, den har hållt på ganska länge, men sånt som jag kan leva med. Men nu har den börjat göra så att jag inte hör något när jag ringer, eller när någon ringer till mig, så jag måste slå på högtalaren. Den funkar fram och tillbaka som den vill.
Min dator segar på som fan, så jag sitter vid Fredriks dator när jag känner för att få lite huvudvärk.
Och igår natt när jag skulle gå och sova, då såg jag att något såg lite konstigt ut på mitt täcke, jag böjde mig fram för att känna vad de var, och handen träffar en blöt fläck.
Yes, Torsten (mest troligt, han har blivit störd) hade pissat i sängen. 3 fläckar i mitt täcke och 3 på madrassen, så den är totalt förstörd. Går inte att tvätta.

så då kommer vi in på dagens händelser.
Missade bussen på morgonen, så Fredrik körde mig till skolan (endast pga att det var körkortslektion idag, och han vill att jag ska ha körkort nu!). Så blev att sitta på lektionen. Sen kom fredrik och hämtade mig, eftersom vi slutade 10.
Blev att sova i en timme innan vi började åka mot Haparanda. Var på Swedol och köpte oljefilter och lampor åt skorarn, och en timer åt oss.
Jysk och köpa en ny madrass till sängen. Kul, där for 600kr! DIE FUCKING CAT!!! Kan tala om att den katten inte är värd så mycket, han ska bort! Idiot katt.
Elgiganten och kolla på telefoner, men hittade inte riktigt någon som föll mig i smaken. Och har ju inte direkt råd nå mer med en ny telefon då madrassen kostade så mycket som den gjorde.
ICA och handla mat.
Djurmagazinet, köpte fiskmat och en ny håv. Orkade inte börja köpa några fiskar när det kom nå finnar och började tränga sig före.
Åkte hem till mamma och hämtade min slajmis och äcklet. Sen bar det av hem.

Nu på kvällen har jag myst i soffan med Fredrik framför Idol. Tyckte att det var rätt att Karolina åkte ut! Hon har nu totalförstört Just Dance låten. Tackar och bockar för de!

Ska nu ta och läsa lite bloggar, sen ska jag gå och kolla om jag hittar någon kudde som går att sova på inatt då en just nu är i tvätten och 2 andra väntar på tvättmaskinen.

Torsdag

Vi börjar med.. : DÖD ÅT DE FATTIGA!!
Nä, skämt åsido. Jag är en av de fattiga så.

Vem tycker om att stressa? Inte jag, men ändå så lyckas jag alltid börja dagen med att försova mig så att jag måste stressa.. Usch.
Trodde vi skulle ha Skogsskötsel A idag, men så blev det inte. Klassen for aldrig ut och röjde igår, pga det dåliga vädret. Ååh så lycklig *host*  jag blev när jag fick reda på att man var tvungen att åka ut och röja. Var till Pålänge och röjde. Och idag har jag faktiskt röjt som en jude! Ärligt talat, så här bra har jag aldrig röjt under mina år på naturbruks! Tyckte alla jobbade på så mycket dem orkade, men ändå så fick vissa skäll av lärarn för att sitta ner. 
Men inte fan kunde tex Einar ro för att gasen skulle gå sönder? Han kan ju inte spå in i framtiden, som han själv sa. 
Och tyckte Josse gjorde ett bra jobb hon också. Är inte lätt att vara tjej och vara ute och bära på röjsågen, så både hon och jag vet hur jobbigt de är, speciellt som lite otränad? ;) haha. Men vi kämpade!

Väl hemma så gjorde jag potatis, kassler och Karl-Johan svampsås :) Riktigt mumsigt! Blev besviken när jag såg att vi inte hade någon brunsås, men då såg jag svampsåsen, och den funkade lika bra! Passade perfekt rent ut sagt! 
Sen la vi oss ner på soffan och såg avsnittet av True blood som varit igår :)

Vilken snäll flickvän jag är, som har varit ute och röjt hela dagen, och Fredrik har varit hemma, och det första jag gör är att börja med middagen! :) 
Jag skämmer bort min göbbe ibland nå fruktansvärt tycker jag! ;)

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag sova! Är så fruktansvärt trött i kroppen och ont i axlarna efter att selen har tryckt på som fan. 

Imorgon är det körkortslektion som gäller. Alltså IV val på skolan. Kommer bli roligt! Ska prata med Janne uti körning osv.  

Onsdag

Var hemma idag från skolan, mådde så jävla pyton när jag vaknade på morgonen. Öronen gjorde ont och näsan var täppt.
Tror jag håller på att få öroninflammation eller nå. Har haft så konstigt i öronen i några dagar nu.

Sitter nu vid min dator, med lite tålamod så fick jag igång internet.. Men ska lämna in den någonstans så att någon får kolla igenom den, för något är fel. Kommer bli att dricka vatten och äta luft när jag fått den lagad. Har inte sådär jävla mycket pengar.
Eftersom jag inte är någon bortskämd jävel som låter Fredrik betala allt, fast jag bor här och har pengar, eller är en jävla egoist som inte tänker på något annat än sig själv!
Bor man med någon så betalar man för fan HÄLFTEN! Även om det satan betyder att man inte har toapapper att torka sig i röven med sen!

Har även flyttat över alla bilder till min externa hårddisk. Eftersom datorn började hålla på och jävlas så blev jag så rädd att mina bilder skulle försvinna, så jag tog det säkra före det osäkra.
Och kollade igenom bilder på hundarna, gud så stora dem har blivit! Helt sjukt!

Nej, nu ska jag se på fråga olle dokumentären klart, sen blir det duschen, efter det blir det mys mys med Fredrik, även om han inte vill de så blir de så!


mm..

Nu kommer det inte bli så mycket bloggande för min del, min dator har i princip dött, och jag ids inte lägga pengar på att fixa den, så den får nu ligga död.
Så kanske kan bli ett blogginlägg om dagen, känns så jobbigt att hålla på och sitta framför Fredriks dator så.

Idag så gjorde jag provet, tror inte jag kommer få godkänt. När jag väl satt där med pappret framför mig så kom jag inte ihåg ett skit. Men det är ju typiskt mig!
Sen kom Fredrik och hämtade mig från skolan, han skulle tanka så.. Vi åt på Buffoné innan vi åkte hem.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag har i princip slickat mellan Fredriks tår eftersom jag hade så dåligt samvete över att jag blev så arg på honom i morse. Så mys på hög nivå har det varit!
Sen har vi städat i köket, och dammsugit hela huset.

Imorgon blir det röjning. Känner mig inte så frisk, tror förkylningen är på väg tillbaka.. Men ska försöka kurera mig ikväll så att man i alla fall orkar göra lite imorgon. Ska inte pressa mig så hårt, räcker i princip med att jag bär på röjsågen så blir jag trött.. Den är inte så jävla lätt kan jag tala om!

Aja, nu börjar Desperate housewives, ska se det och efter de ska jag läsa bloggar. Sen blir det att nanna kudden.

Dålig tisdag

Det finns saker som mitt psyke verkligen inte tål. Det är om man säger en sak och gör en annan.
Som en sak, Fredrik sa att han skulle köra mig till bussen varje dag om jag flyttade hit. Nu har han börjat bryta det löftet. Fine, men ändå. Gå med dåliga jävla skor på en hal väg som är starkt trafikerad, det är inte så jävla roligt kan jag tala om, speciellt inte när det kommer lastbilar.
Hela förra veckan fick jag gå till bussen, och jag var livrädd varje gång. Och för mitt humörs skull, så ska jag inte börja utmana ödet och gå på en väg där jag håller på att bli överkörd femtioelva gånger, då är min dag förstörd.
Fredrik sa igår att han ska komma hem så att han hinner köra mig till bussen, "för att de är kallt", men jag vaknar kl 7, och ingen Fredrik är hemma. Sminkar mig, borstar håret, klär på mig, släpper ut hundarna, kl är 7.20 och ingen Fredrik är hemma.
Jag förbereder mig för att köra till Granån, men då har jag ingen varmt jacka här i huset, eller någon halsduk.
Fredrik kommer hem 7.26 typ.
Låset till min skitbil har frusit igen och jag får inte upp dörren, så det blev ingen halsduk. Sen när jag insåg vad klockan var, + att bilen jävlades, så gick jag in och sket i att fara någonstans.
Jag åker ingenstans utan jacka när det är -5 utomhus, big NO NO.

Nu ligger Fredrik i sängen och tjurar. Varför ska han tjura? Han behövde inte ha kommit överhuvudtaget så tidigt hem, eftersom HAN VET hur jävla stressad jag blir om sådant händer, då blir jag på dåligt humör och åker inte till skolan. Så enkelt är det. Vi har snart bott ihop i ett år och det har fortfarande inte landat i planeten på honom att han inte kan komma i sista sekund när det gäller mig, för jag exploderar, jag verkligen HATAR att stressa.
Det är ett tecken på att han inte har lärt känna mig, eller ens vill känna mig.

så idag inser jag, Fredrik lever tillsammans med en tjej som han inte lärt känna, och lärt hennes brister, även fast det gått ett år snart som sambos.
Herregud.


SNÖ!!:D

Var precis ute med hundarna på gården så dem fick göra lite behov, och det småsnöade lite! Så mysigt! :)
Steven blev som en kalv på nytt när han kom ut! Han tycker om snön :) Han skuttade omkring och tryckte nosen på de små fläckar vi har snö på gården :)
Det är så typiskt, det är just vid såna här tillfällen som jag vill ha en bra systemkamera.. Kan ju inte ta foton med min mobil, för då blir fotona svarta.. Skulle verkligen vara roligt med en systemkamera.. Någon som vill skänka en åt mig eller sälja en billigt?
Nä, måste kolla på internet vad en sån jävel kostar :p Foto är ett av mina intressen så :)
Skulle vara väldigt roligt med fina bilder på mina små pojkar...

Aja. Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite mer till provet.. Om det nu kommer gå, är lite kackel kackel här just nu..


Måndag

Vilken dag, den har gått ganska snabbt för mig ändå! :)

Började med att jag höll på att försova mig, vaknade 7.15 av mig själv, mobilen hade inte ringt.. *suck*.
Men jag hann med bussen! :)
Sen har jag bara fått sitta på skolan till 10, då gick jag iväg mot vårdcentralen, skulle jag prata med min läkare. Där fick jag höra att min ämnesomsättning är bra! Skönt de! Sen var hon även så snäll så hon förlängde mitt recept på p-piller! fin läkare jag har! :)
Till lunch hade vi fiskpinnar, potatis och sås, fan så gott det var! mm mm mmmmm
Idrotten hade vi på sporthallen, vi skulle gymma lite, men det blev mest att stå och titta på när killarna körde bänkpress, det såg så intressant ut :p haha.
Efter det hade vi Samhälls, gick igenom lite till provet imorgon. Sen slutade vi!

Har varit på banken och hämtat ut lite pengar, måste ha så jag har råd att betala Stevens veterinärräkning.. Räkningen från då jag fick åka in under jourtid då Steven dreglade som bara den.. 1555kr. Blä.
Handlade även :) Tur att jag hade Fredrik med mig, då blev det inte en massa onödigt! :)

Vi har nyss ätit middag, rostbiff och potatissallad.. Mums!
Och nu sitter vi här och tittar på Lyxfällan. Nu är det en irriterande tjej, 23 år gammal, lever på sina föräldrars pengar i princip för hon spenderar iväg sina egna pengar på SKIT. Bortskämd/oförskämd liten jävel som inte inser pengars värde.
Hon typ pratar babyspråk/läspar (?) och beter sig allmänt barnsligt. Gud så irriterande!

Läxor..

Uscha, på 2 timmar så har jag hunnit skriva röjningsrapport, filmrecension, och prickat av det sista i mitt trädarbete. Har inte kunnat göra klart trädarbetet för jag hittade inte nog mycket information på nätet, men nu har jag skogsbrukarboken här hemma, så jag satte mig ner och kollade lite mer information, och nu är jag klar!
Ska äta lite middag, och sen ska jag sätta mig vid Fredriks dator och renskriva skiten och skriva ut de! Sen behöver jag inte tänka på det där nå mera! Gud så SKÖNT! :)

Sen senare så ska jag plugga till provet vi ska ha på tisdag - samhällsprov. Blööö..
Samernas kultur och rennäringen. Tur att det inte är så svårt! Tror jag kommer klara provet, men ska inte säga något nu, har ju inte pluggat på så värst mycket.
Jag är en sådan som alltid  läser på till provet natten innan, sen är jag dötrött under provdagen. Men nu har jag börjat läsa på flera dagar i förväg! yey, smarta jag!

Nu kurrar magen, ska gå och koka mig lite soppa, om vi har nog mycket mjölk kvar här hemma :p

Söndag

Hujja, har sovit bort hela dagen.. Men så kan de gå.

Idag lär det inte hända mycket, det vanliga.
- Småstäda lite
- Vara irriterad och sur på djuren.
- Ligga på soffan och bli fet. 

Hej hopp! Det är min dag.

Lördag

Har inte blivit någon uppdatering idag, har haft annat att göra! :)

Vaknade före tolv idag, och då blev det att ge djuren mat, dammsuga och sen åka till Granån. Lämnade Steven där och Emilia kom med oss till Haparanda.
Vi for på lite olika affärer osv.. :) Ikea blandannat, och fyfan vad folk. uscha! Far aldrig tillbaka dit under en helg.
Emilia bjöd oss på Frasses ;p
När vi var på Frasses så ringde Mommo. Vi pratade lite och sen åkte vi och hälsade på henne! Åååh så jag saknat henne.. Måste börja åka och hälsa på henne varje gång vi är i Happis! 
Vi fick äta nybakta bullar ! mmmm så gott! Och så fick vi med oss en påse hem :) Min söta fina mormor! Finns ingen bättre! så de så!

När vi kom hem så satte vi igång och fixade akvariet, så nu står det och puttrar så fint i köket. Har dock ingen lampa, för mamma har snott den av mig till sitt egna akvarium, men hon skulle ersätta den. Har ingen panik än, behöver en lampa först nästa vecka då jag ska hämta mina firrar ;p

Fredrik sitter nu med Emilia och ser på Lyxfällan. Ska läsa bloggar och sen ska jag se på lyxfällan med dem! :)

Fredag

En ledig dag idag. Skönt!
Skulle inte vara någon körkortslektion idag, så då fick man sova ut länge ;p
Längtar till nästa fredag! Då ska jag boka lite körning :D

Hmmm.. Idag kommer det nog inte hända så mycket. Jag hade mina planer om att vi skulle åka till Happis idag, men det blir inte av, Fredrik var tvungen att jobba, som vanligt. Alltid är det nå när jag vill göra något. Blir så förbannat less..

Sitter nu och ser förlossningskliniken, och varje gång ett barn föds så börjar tårarna spruta. Haha. Förstår inte varför, de är första gången de händer :p

Ajaj.. :(

Fan så ont jag har i mitt finder, och det går inte att böja som tidigare, haha.


Tidigare idag, Fredrik tog en bild..




Tog bilden själv nyss, har svullnat lite till.
Dålig kvalla, svårt att ta en bild utan att hålla i mobilen själv när man fotar.


Sen så ser man att jag har sår på knogen, fick de i förrgår när jag skulle banka in en hylla i byrån. Så jävla klantig är jag!

Men den stora frågan är, hur fan lyckas man skada handen när man ska kliva av bussen?!


Torsdag

Arlse vad ont jag har i mitt finger!!!!!
Den har svullnat nu också, ser ut som någon jävla korv.. Jag har verkligen otur. *suck*

finns ingenting att säga om denna dag, och det gör för ont i handen för att orka skriva hur mycket som helst..

Men en sak, jag har börjat fundera på att göra en till blogg, som är för hundarna. Är inte det en ganska smart tanke? 

RSS 2.0