Underbar lördag..

Ja men den här dagen har ju varit jätte bra!
Vaknade tidigt och haft en jätte bra dag!

NOT!

Vaknade vid elva, käkade frukost och sen satte vi igång och skulle göra bort lite sysslor, som att rensa kattlådan, klippa klorna på hundarna och dammsuga.
Fredrik han dammsuga halva köket innan dammsugarn tjöt till och sedan tystnade. Stendöd. En säkring gick också i proppskåpet. Trodde vi ja!
I det här huset kan vi inte leva utan dammsugare, då djuren hårar så förskräckligt. Efter några om och men fick Fredrik tag på sin bror som var där med deras syster och några till. De for till Elgiganten och fixade en ny dammsugare åt oss. Var kräsen, denna gången skulle jag fasen ha en Elektrolux! Så där rök tusen kronor. De surt förvärvade pengarna som jag sparat ihop till köksrenoveringen.
Okey, tusen kronor räcker inte långt till köket, men hade lätt fått kakel, eller några köksluckor eller liknande för de pengarna..
När Emilia och Björn lämnat dammsugarn här, åkte vi till Kalix för att lämna reklam på återvinningen, panta flaskor och handla. Där fick vi även bli irriterade, hittade ingen Aioli på ica, så fick fara in på Willys för att kolla om de hade, som tur var.
Kom hem. Gabbi med familj var redan här och väntade på oss. Hann inte mer än packa upp matvarorna så upptäcker jag att vattnet inte fungerar. Fredrik försöker få igång vattnet, men icket.
Så nu är vi utan vatten. Fredrik tror att de är någon jävla pump i brunnen som gett upp.

Tror inte att felet kommer fixas innan Fredrik måste åka iväg till Gällivare. Så funderar fan på att fråga mamma om jag och hundarna kan komma dit och vara där tills problemet är fixat.
Tänker fan inte leva utan dusch. Jag lever liksom på 2000-talet och tänker i helvete leva med vattendunkar. Går ju inte ens att bli ordentligt ren då.

Är så förbannad just nu så vet inte vad jag ska ta mig till. Tror jag lägger mig i sängen snart och sover, så jag slipper tänka på de här problemet ett litet tag.

Nu börjar en sån här period igen, med en massa otur och helvete. Då vill jag helst bara somna och aldrig mera vakna igen. Orkar inte med all jävla skit längre.

Fredag

Skrivningen gick åt h-vete!
Satt hur länge som helst och försökte komma på bra svar på frågorna. Fick istället skriva det första bästa som kom upp i huvudet, och chansa på typ allt. Hjärnsläpp. Vissa av frågorna vet jag att jag KAN, men i helvete att jag kunde komma på svaret!
Måste plugga ännu hårdare, och se till att fixa till min sömn! Så enkelt är det. Måste lära mig att sova lagom, inte sova för många eller för få timmar, som jag gör nu. Ena natten sover jag 12 timmar, andra 5 och den tredje 7 timmar. Aldrig blir det lagom.

Aja. Får se vad som händer idag. Tänkte väl sätta igång och läsa i boken inför nästa kurs, så jag har en liten humm om vad som komma skall.
Kanske blir att åka iväg och hämta en bil till idag, en w124 kombi :p hehe. Vet inte vad Fredrik ska ha den till, då vi redan har en, men han får göra som han vill, de är hans pengar! :)


skulle vela ha den här killens energi!


Torsdag

Känner mig på bra humör idag! Trots att jag sovit för länge idag igen ;p hehe.
Måste vara solen som kikar fram då och då som gör det ;) + att gubben kommer hem ikväll! :D
Idag är det städning och plugg som står på schemat! Har skrivning imorgon, så plugg är ett måste!
Kanske skippar några saker på min lista och far ut på en promenad istället :)

Igår hade jag en bra hår dag ;) hehe.



Jag som gnällt efter en kamera i flera år, och när jag väl har en så använder jag den knappt! Skärpning!


Onsdag

Denna dag började inte så bra.
Sov på tok för länge, som vanlig.. Är så trött hela tiden.
Höll på och fixa mig inför skolan, så hör jag att någon stampar på bron några gånger och sedan knackar på dörren. Hundarna blev så klart skogstokiga och skällde som dårar. Fattar inte varför man måste stampa så jävla hårt på bron! :S
Nå, öppnade dörren, och där stod en gammal gubbe och började prata på finska. Han hade sett mitt finska efternamn på brevlådan och trodde då att de bodde en finsktalande person här. ööh?!
Informerade honom snällt om att bara för att någon har ett finskt efternamn så innebär det inte att personen pratar finska.
Fick ett blad som handlade om Jesus.
Gubben fortsatte prata fast att jag sagt att jag hade bråttom iväg.. Alltså, vad är de med de här folket som ska komma och knacka på och dela ut sådana där blad om jesus?! de vill liksom inte förstå när man säger att man inte har tid att stå och små prata.

Lektionen gick i alla fall bra idag!
Pratat med mamma på telefon ett tag också.
Handlade lite innan jag åkte hem.

Fick en glädjekänsla i  kroppen medans jag körde hem :) hehe. Dunkade på med musik och var bara allmänt glad. Man skulle få ha den känslan i kroppen oftare! Synd bara att tröttheten håller på att ta över. Skulle lätt kunna sova några timmar till..

Han kan!

Varken jag eller Fredrik är så värst romantiska av oss, håller på med gulligull osv. Är väl de att vi inte har någon fantasi när det kommer till sådant ;p hehe.
Men för ett tag sedan lyckades Fredrik ta till med något riktigt gulligt! :)

När Fredrik åkte iväg mot Gällivare så satte jag mig vid hans dator för att lyssna på lite musik på youtube. Gick in på favoriter för att bläddra och se vilken låt jag skulle välja. Då började muspekaren leva sitt egna liv till och från. Tänkte inte så värst mycket på de, då Fredriks datamus är ny, så trodde de var för att den helt enkelt var för snabb för mig ;D haha.
Gick på toa en sväng, när jag kom tillbaka så hade Freddes radiosida kommit upp och så var det högerklickat. Då kom jag på att Fredrik igår kväll laddade ner ett program så han kan styra datorn via sin mobil! haha.
Nå, jag fortsatte att gå igenom låtar på youtube. Medans jag lyssnade på en låt såg jag hur muspekaren började fara omkring, i riktning mot sökrutan på youtube. Där började det radera de jag skrivit in, så trodde då att Fredrik skulle jävlas med mig och söka upp något helt annat. Sedan ser jag bokstäverna komma fram en efter en.. Han skrev "älskar dig" :)
Jag var helt säker på att han skulle jävlas med mig, men så dyker det upp något så gulligt!
Fredrik ringde mig sen för att se om jag upptäckt vad han gjort :) hehe.
Han kan vara gullig, bara han vill :)
Blev väldigt glad, de här kan jag leva på i flera månader! :D
Vid sådana här tillfällen börjar jag undra hur jag lyckats få en så här fin kille! Världens bästa :)


Kär!

Åååh jag är så kär!
Den här gången gäller det inte Fredrik ;) höhö. Nu handlar det om ett köksbord och stolar!
Hittade sidan http://www.odshop.se/ .. W-O-W!
En dag.. Då.. Hoh..
Jag ska en dag äga ett köksbord och stolar i den här stilen!

Tisdag

Idag är det den 20 mars, vilket betyder att min gubbe fyller år! :) Hela 27 år, fasen så gammal han börjar bli! ;)
Känns konstigt att tiden gått så fort.. Känns som att det var förra året vi träffades, Fredrik var 23 och jag 17.. hehe. Som tur är så har Fredrik inte förändrats med sin ålder ;) Han är fortfarande samma "gamla", roliga Fredrik! :) <3
Tror ingen har fått mig att skratta så mycket som Fredrik har gjort :) Som han sa när vi var i Happis för några veckor sedan med hans syskon: "jag är en rolig människa" :D haha.
Tycker inte att han förändrats något sedan vi blev tillsammans :) Eller ja, han har blivit mycket bättre på att säga vad han tycker och tänker, men de är ju bara positivt!

Känns så tråkigt när han är i Gällivare just nu :(
Får "fira" min gubbe i helgen :) Fredrik tycker inte att det är något att fira, men lite go fika måste man väl göra ;)

Aja. Håller just nu på och frostar av frysen. Ska strax börja plugga också. Måste verkligen skärpa mig när det gäller pluggandet..

Bara för att jag är så bra på att blogga..

Namn - Sandra
Piercingar - 6st i öronen. Vill ha fler piercingar, inte bara i öronen.
Tatueringar - 2 st, blir definitivt fler!!
Längd - 164 cm
Skostorlek - 38/39
Hårfärg - Brunt
Är du kär i någon - Oja!
Önskar du att du bodde någon annanstans - För det mesta, ja. Inget fel på huset eller Kalix, men skulle vara skönt med lite ombyte :)
Tänker du på självmord - Nej, men ibland känns det som att det varit skönt att bara få slippa all skit.
Tycker andra att du är attraktiv - Vet iaf en som tycker de ;) hehe.
Dricker du - Alkohol? - mer och mer sällan. Senast nyår, alkohol är inte min grej längre :)
Använder du droger - Nej, kan stolt säga att jag aldrig testat och aldrig ens tänkt tanken! :)
Vilket shampoo använder du - Jaaa.. öööh. Vad fan heter det?! Justja, Såklart! heter det. Är miljömärkt och ska inte innehålla en massa skit. Köper det på Willys :)
Vad är du rädd för - Är rädd för mycket, men senaste tiden har jag utvecklat en rädsla för att bli gammal.
Gillar du att tvätta - Njaaa.   

Din första:
Operation: Aldrig opererats. 
Första piercingen: Öronen
Första priset: Jag vinner aldrig.
Första sporten du började med: Ridning.
Första husdjuret: Mitt första egna djur var en hund.
Första semestern: Kommer inte ihåg.

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Vatten
Ska du: Ingenstans
Lyssnar du på: Big brother på tv.
Väntar du på: Inget speciellt.
Tittar du på: Dataskärmen och tv:n
Har på du på dig: Ljusblå huvtröja och mina svarta Nike byxor.

Din framtid:
Barn: Absolut! Vill ha många barn, fast Fredrik sträcker sig max 2, så man får se hur det blir i framtiden ;)
Giftemål: Tidigare har jag inte varit intresserad av giftemål, men sen jag träffade Fredrik har jag ändrat åsikt :) Han har lovat mig att vi ska gifta oss innan jag fyllt 30! Även om han inte är så sugen på det ;)
Karriär: Får väl se hur det blir. Hoppas iaf att jag får ett arbete som jag tycker om :)

Har du någonsin:

Kysst en främling: Ja
Tappat bort glasögon/linser: Haha. Vet inte hur många gånger jag fått söka halvt ihjäl mig efter de där förbaskade glasögonen! Tur att jag inte behöver använda dem längre :)
Brutit ett ben: Nej, men haft en spricka i handleden.
Rymt hemifrån: Inte vad jag kan komma ihåg.
Röntgats: Ja
Gråtit när någon dött: Ja.
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Inte direkt. 
Blivit arresterad: Nej


Tror du på:

Gud: Nej.
Mirakel: Nej, för det händer aldrig mig.
Aliens: Utomjordingar tror jag helt klart på. Något måste finnas där ute.
Magi: Njaa..
Himlen: Nej.
Tomten: Nej.
Änglar: Lite kanske. Alltså då tänker jag typ på döda som vakar över en.

Senaste:
Film du hyrde: Minns ej.
Film du köpte: Minns ej.
Låten du lyssnade på: Marilyn Manson - No reflection
Låten du hade på hjärnan: Den där jävla Justin Bieber låten, vad fan den nu hette :p
personen du ringde: Fredrik
program du tittade på: Big brother
person som du tänkte på: Fredrik <3

Favorit:
Mat: Nu tänker jag inte svara lax och potatis! hehe. Vette fasen om jag har någon favoritmat längre, tycker om så mycket :)
Låt: Olika.
Sak att göra: Öhm.. Mysa med Fredrik kanske :).
Dryck: Nu för tiden är det Coca cola som gäller..
Bil: Mercedes, såklart!

Antal:
Gånger ditt hjärta brustit: Har hänt några gånger..
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet inte.
Personer från grundskolan du har kontakt med: Typ ingen. Hälsar på ett fåtal om man råkar på någon..
Ärr du har på kroppen: Har några stycken..

Senaste:
Tidning du läste: NSD
Personen du fick mail av: Öhm.. Buzzador.
Personen du fick brev av: Telia, tror jag.
Personen du fick sms av: The one and only, Löken! :D
Saken du köpte: Te, vi har blivit riktiga te drickare här i huset! :)

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Städat och legat i soffan mellan varven, varit otroligt seg idag..
Var det kul: Nej.
Hur tidigt stiger du upp: Det beror på om jag har en tid att passa eller inte.
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: Se tv och sova.
Är du seriös: Det beror på om jag behöver vara seriös
Var har du ont: har lite ont i axlar/nacke.. Legat i någon konstig position förra natten..
Använder du hårspray: Väldigt sällan nu för tiden. Blir väl lite om jag ska vara "fin i håret".. hehe.
Kan du stå på händer: Nej.
Håkan Hellström eller The Ark: Huvvaligen. Ingen av dem.
Salt eller socker: Hmm.. Idag väljer jag socker.
Gillar du ketchup: Aa.
Är du glad nu: Varken glad eller ledsen.
Var du glad igår: Självklart! :) Är nästan alltid glad när min älskade gubbe är hemma! :)
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Kanske. Kan inte komma på någon just nu.
Stockholm är: Stockholm, helt enkelt..
Kan du sjunga: Ja, men det låter inte bra i mina öron.
Mer värt än guld: Min familj :)
Spaghetti eller makaroner: Spela roll. Pasta som pasta..
Ett land jag helst vill besöka: Finns många länder jag vill besöka, men om jag måste välja ett så är det Storbritannien!
Påsar: Är bra att ha.
Ska bli skoj: Att Fredrik kommer hem på torsdag! :D
Ska inte bli skoj: brevet eller samtalet jag väntar från vårdcentralen. uäck.
Sparar till: Har lite olika spartkonton, ett är till för renoveringen av min älskade bil, det andra är bara för att det är bra att ha undansparade pengar om det skulle bli kris med pengar :) Ska fixa ett sparkonto till hundarna, är alltid bra att ha pengar till oväntade veterinärutgifter!
Sparar också kontanter. Har jag kontanter på mig åker det i husrenoveringskuvertet. Får jag pengar i julklapp eller födelsedagspresent åker de i tatueringskuvertet :)


Torsdag

Ikväll kommer Fredrik hem. Så skönt!
Det börjar kännas lite jobbigt nu med att han är borta mer än vad han är hemma.. Skulle verkligen vela ha de som det var tidigare, att han kommer hem varje dag.. Finns inte så mycket att göra åt den saken, bara acceptera läget som det är, tyvärr. Det är inte lätt att få ett jobb så det är ju inte bara för Fredrik att börja jobba här i Kalix. Flytta till Gällivare är inte heller lätt, svårt att hitta en bra bostad till ett rimligt pris och ska man bo i lägenhet är hyrorna för det mesta för dyra, enligt oss..

Har en period igen då jag är trött hela tiden, vill bara ligga i soffan hela dagarna och ingenting blir gjort.. Gillar inte alls dessa perioder då jag är så här trött, allt blir bara dåligt då.. Ser allt på ett negativt sätt och vet inte alls vad jag vill med livet längre..
Nåja. Som tur är så brukar det vända och bli bättre.

Nåmen. Ska väl ta och samla energi och sätta igång och städa..

Tattoo

Var till Barsken idag med Emilia.
Vilket sug jag fick på att tatuera mig på nytt! Barsken är ju som vanligt taggad på att köra, så jag skulle maila in vad jag vill ha och så fixar han en tid.
Ett problem, jag kan inte bestämma mig för vad jag vill ha! Har flera idéer på tatueringar som jag vill ha, så jag har ingen aning om vilken av dem jag ska börja med.
Samma sak hela tiden ;p Var lättare med den första, den hade jag bestämt mig för att jag skulle ha redan flera år tidigare, sen så behövde jag inte göra så mycket mer än att fixa inspirationsbilder åt Mika, sen när det var dags så skissade han ju på fri hand.. Så enkelt! ;p haha.

Jag vill ha så mycket, vart fan ska jag börja liksom?!

Hemma

Vilka härliga dagar jag haft i Gällivare! På måndagen kände jag hur trött jag egentligen var, så det var verkligen en välbehövlig paus jag fick! :)
Gjorde inte så mycket, satt mest och tittade på tv, broderade och var ute med Lotus :)
Alltså, hur sjukt mysigt är det inte i Gällivare?! Jag har som blivit lite förälskad :) Nu var det i och för sig i Malmberget jag befann mig, men ändå! Igår kväll bestämde Fredrik att vi skulle ut med bilen så jag fick se lite mer, och oooh så fina hus det är där! Riktigt mysiga. Känns jävligt tråkigt att de ska rivas.. Samma med lägenheten som Fredrik bor i nu, de huset ska rivas om några år..
Verkligen trist att Malmberget knappt kommer finnas kvar.. Nej, tycker de är sjukt. Men pengar gör folk galna.

Nå. Fredrik körde upp på Dundret för att visa utsikten. Det skulle han inte ha gjort! ;) Jag föll som en fura och älskade det!

Promenaderna med Lotus var även väldigt mysiga. Miljön där är helt annat än här. Att man kan se berg och lite annat än det man ser här.. Tall.. Tall.. Tall.. Björk.. Tall.. Tall.. Gran.. Tall..

Idag var det tidig uppstigning. Vaknade lite före fem av att de lät som F-A-N utanför rummet. Såklart höll de på och hyvla vägen. FEM PÅ MORGONEN?! Aja. Hellre de än i jämförelse med här i Kalix. Verkar ju som att de aldrig fixar till vägarna här under vintern..
Nå. Prick 06.00 slog jag igen dörren till lägenheten och hoppade in i bilen och åkte med B till Aitik. B var snäll och lät mig åka med dit, så Fredrik och Kjell slapp åka in till Malmberget för att hämta upp mig och Lotus :)
Hoppade in i volvon och myste mig ner med min bok medans jag väntade på att gubbarna skulle sluta sitt skift :) Vid halv åtta (?) så började jag gasa iväg hemåt :)
När vi var i Överkalix började jag bli jävligt less på att köra. haha. Hade även ett rövhål som inte kunde köra bil framför mig, så då hade jag bara lust att köra åt sidan, stanna bilen och sitta å tjura som en barnunge ;D haha.
När vi passerat Morjärv hade jag så förbaskat ont i röven. Men likt förbannat så har man klappat ner arslet i soffan när man kom hem ;p haha.

Felix var såklart förbannad på Lotus när vi kom hem, haha. Lotus har verkligen blivit utskälld och inte fått komma i närheten av mig eller Fredrik, då har han fått spö :p
Lillhjärtat får bli lite bortskämd idag. Annars har han soff-förbud, men nu får han ligga där och mysa med Fredrik som ligger och sover.

Nä. Måste fundera på vad vi ska äta i helgen. Måste åka och handla.


Söndag

Bloggen prioriteras inte just nu, som det kanske märks. Just nu prioriterar jag mitt välmående först jag främst.

Idag bär det av mot Gällivare! Är lite pirrig, hehe.
Fredrik och Kjell kommer i princip bara lämna av mig i Malmberget i lägenheten, sen åker de iväg för att börja sitt arbetspass.
Lotus kommer med mig, så jag kommer inte vara ensam och sysslolös :) Ska bli roligt för både mig och Lotus att få komma till ett nytt ställe :)
Felix ska få stanna hemma. Han är en berömd Piss-Olle, och vi vill inte att han ska gå runt och pissa ner hela lägenheten.. Känns verkligen i hjärtat :( Har aldrig varit borta från Felix i så här många dagar :( Inte vad jag kan komma ihåg iallafall.. Nå, jag vet att lillhjärtat kommer ha det bra här hemma med Emilia :) Han kommer bli sååå bortskämd! ;)
Emilia kommer bo här medans vi är borta :) Så det känns skönt att huset kommer vara bevakat, man vet ju aldrig om det kommer nå idioter och försöker sig på något..

hoh. Jag är ett riktigt "kontrollfreak". Hönsmamma kanske?!
Var nästan påväg att skriva en lång lista åt Emilia, men Fredrik bad mig lugna ner mig ;) haha. "Vi säger bara det viktigaste sen när hon är här".. Vill också vara lika lugn som honom :) haha.
Vill inte veta hur jag blir den dagen vi har barn! Med tanke på hur jag blir när det gäller hundarna! ;) Ojoj.

Nej. Ska ta och passa på och kolla igenom så många bloggar jag hinner innan vi åker. Kommer inte ha någon dator där borta, och orkar inte börja skriva upp bloggarna jag brukar läsa så jag kan kolla med mobilen, blir helt enkelt en bloggpaus för mig :) Enda jag kommer göra är att kolla in facebook i mobilen osv :)


Torsdag

Fasiken vilken effektiv dag jag haft, eller någorlunda iallafall.
På morgonen innan skolan hann jag vara ute med hundarna, sätta igång en tvätt, städa toaletten, ringa ett samtal och äta frukost :) Var även i god tid till lektionen :) Hur skön morgon som helst!
Efter lektionen for jag till ICA och handlade lite.
Sedan jag kommit hem har jag hängt tvätt, satt igång en ny tvätt och ätit lite "mellanmål".

Är ingen romantisk person, men ikväll har jag tänkt att vi ska ha en myskväll här hemma när Fredrik kommer hem :) Köpte en massa frukt som jag tänkte kan vara gott att knapra på :) Sen en glass som jag hoppas är god :)
Vet inte vad som hänt med mig ;D haha. Vill skämma bort min gubbe hela tiden :)
Förra veckan när han kom hem låg en t-shirt och väntade på honom :)

Nå nu ska jag sätta igång och börja fixa lite här hemma. Köksbordet ser ut som en soptipp igen. Den där förbaskade reklamen som man samlar på sig.. Marsvinsburen ska rengöras. Dammsuga, skura och dammtorka hade jag också tänkt hinna med.

RSS 2.0