Kväll

Har försökt ta det lugnt nu under kvällen.
Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sova. Är jätte tung i huvudet och förkylningen blir bara värre. Hoppas verkligen på att det är liiite bättre imorgon bitti när alarmet ringer, för jag vill till skolan nu. Orkar inte bara sitta hemma. Tror Lotus också är lite rastlös, nu på kvällsidan har han vandrat omkring och vill inte alls sitta still, han vill nog också tillbaka till skolan nu ;)

Nej, nu sängen innan jag svimmar av trötthet!


JAAAA!!!

Amälde mig för några dagar sedan till en valpkurs, inte fått något svar, så ringde nyss till hon som ska hålla kursen. Vi har fått en plats!
Fyfan vad glad jag är! :D Kommer bli så roligt! :D

Nu har jag verkligen något att se fram emot :) Tror Lotus också kommer att tycka om de :)

Är nu så uppe i varv, ska lägga mig i soffan och vila. Blir mer och mer snorig hela tiden, men imorgon ska jag till skolan hur sjuk jag än är!


Korkade jag!

Att man kan vara korkad! Jag borde ju ha förstått varför Lotus helt plötsligt vill bita i saker. Syftar då mycket på min älskade usb grej till mobilen som fick gå offer för hans tänder.
Ja, det jag försöker säga är att min lilla prins har börjat tappa tänder :D Hur sött som helst nu när han har tappat en framtand och den bredvid är lös som bara den :D
Hoppas jag hinner få tag i en av hörntänderna när han tappar dem :)

Felix tänder lyckades jag inte få tag på, de var så pytte pytte små så man såg dem inte när de låg på golvet :( En gång så svalde han en tand innan jag hann få tag på den. haha.

Nu ska jag se på när Fredrik isolerar lite och sätter fast fodret runt fönstret :)

Tisdag

Sovit skitdåligt inatt, förkylningen har blivit värre och jag har varit så jävla täppt i näsan.
När alarmet ringde hade jag sådan jävla huvudvärk.
Nu vill jag fanemej bli frisk och fara till skolan!

För min del idag blir det att ligga på soffan så gott som hela dagen. Eftersom jag ändå är hemma så ska jag passa på att tvätta så mycket som möjligt.
Måste in till Kalix en sväng, måste på apoteket och köpa treo och nässpray.

Fiffigt

Har verkligen tagit det lugnt idag, men ändå så mår jag inte bättre.. Pissråtta..
Eftersom det varit skit program på tv:n, och inte funnits så mycket annat jag orkat göra, så har jag tjorvat med hur jag ville ha tavlorna på väggen i vardagsrummet. Jag fixade placeringarna och Fredrik spikade upp dem :) Blev väldigt nöjd!
Hyllorna är uppe på väggen nu också :)
Sedan har jag gjort två egna tavlor, den ena bättre än den andra. Ena gjorde jag på datorn och den andra för hand :) Tycker bättre om den som jag gjort för hand ;)

Skulle ha lagt upp bilder om jag kunde, men kan inte överföra bilderna från mobilen till datorn nå mer. På något sätt fick Lotus tag på usb grejen och tuggade sönder den. Så måste köpa en ny. :) Så tills vidare kommer det vara ännu tommare än vanligt med bilder i min blogg ^^ haha.

Nu sätta mig och läsa lite. Håller på att hungra ihjäl, men ids inte fixa någon mat då jag hoppas på att Fredrik kommer hem med lite mat ;)

Måndag

Näpp, blev ingen skola för min del.
Halsen är fortfarande knäpp och nu börjar näsan tjorva också. Skit! Blir så arg! Och hostan har äntligen börjat komma, men ont gör de, känns som att jag ska hosta ut äggstockarna eller nå..

Blir så arg på läkaren i Luleå som vägrade låta mig operera bort halsmandlarna. Han gav ju mig ett jävla nässpray som jag ska ta när jag känner att jag håller på att bli sjuk, men inte fan hjälper de. Tycker den bara har gjort att de går segare att bli sjuk.
Ingen mer jävla "nässpray som ska hjälpa mig". Nu får jag bli sjuk på riktigt.

Vad gör jag vaken nu då?
Ja jag var ju tvungen att ringa och sjukanmäla mig. Sen så ville Lotus ut och sedan ha mat.
Nu ska jag lägga mig på soffan och tjura.

Kväll

Halsen är fortfarande helt crap, och huvudet har börjat värka.. Hoppas verkligen att det inte är feber som är påväg. Lungorna gör också ont.. Buhuu.
Vill att halsen ska skärpa sig och ge mig hosta nu, så slipper jag hålla på och harkla mig hela tiden.

Nå, nyss njutit av en god middag. Oh my vad gott de var! Riktig orgasm för smaklökarna! ;) Eller ja, den riktigt ordentliga smaklöks orgasmen fick jag i fredags efter att ha varit ute och gått hela dagen med klassen, och ätit lunchen och tog en chokladboll till efterrätt. Alltså den chokladbollen! Mm mm mmmm!

Sen så har jag börjat tänka mer och mer på att börja gymma. Verkligen sugen!
Vet inte om jag kommer tycka det är roligt, men värt ett försök :)
Vill ha med mig Fredrik, men vet inte om jag får med mig honom. Så kanske måste försöka tvinga mig dit ensam, hur det nu ska gå för lilla mig som knappt kan gå in på ica ensam..
Nå, det finns i tankarna åtminståne!

Nu blir det Titanic, blir väl att sova på soffan inatt igen ;p Lär ju somna mitt i filmen :p
Får hoppas halsen är bättre imorgon på morgonen när jag vaknar, så att jag kan fara till skolan..

BTW!!

Glömde ju säga att jag idag anmält mig och Lotus till en valpkurs! :D yey!
Får nu bara hoppas på att vi "kommer in" och får gå kursen! :)
Såå roligt alltså! :D Tror Lotus kommer tycka det är roligt han också :D


Uuuh

Fyfan vad halsen är äcklig med mig idag :( Den tjorvar och håller på och gör så att det känns som att jag ska spy hela tiden. uäck!

Varit och handlat lite, och nu tittar jag på när Fredrik håller på och drar kablar här inne i vardagsrummet :)
Idag tror jag hyllorna på väggen kommer upp :) Tror det kommer bli skitfint :) Vill att mina gardiner som jag beställt ska komma NU. Så man får bort ekandet här inne :) hehe.

Idag blir det fläskfilé och klyftpotatis till middag :) Nam nam!

Söndag

Somnade på soffan i natt, och Fredrik verkar inte ha väckt mig innan han gick och la sig i sängen, så jag vaknade upp på soffan vid 5 tiden men orkade inte gå och lägga mig i sängen..
För en timme sedan så hörde jag Lotus skälla och gnälla inne i sovrummet, men ingen Fredrik steg upp, så jag fick stiga upp och gå ut med sötkorven :)

Just nu känns halsen liiite bättre. *peppar peppar ta i trä*.
Men jag låter som en pojke som kommit in i målbrottet.. :/
Hoppas att det försvunnit till imorgon, för annars kan jag inte fara dit. Ska vara ute i skogen hela dagen, och mår jag som jag gör nu, så blir det bara värre av att gå runt i skogen en hel dag.
Typiskt mig att bli sjuk när jag verkligen inte får bli de.. :(

Nä, ska nog gå till köket och fixa mig varm nyponsoppa och några mackor :) Man blir ju inte friskare av att inte äta något.


Stackars sjuka mig :(
Meen, där är min nya tröja! Löve it!

Lördag

Min hals blir bara värre och värre.. Hujjaligen..
Vaknade lite före tio, Lotus pep och ville ut :) Fick direkt ta och hälla i mig något varmt, men inte att det hjälper :(
Hade planer på att åka till Happis för att göra ärenden, och efter massor med velanden fram och tillbaka pga halsen, så åkte vi.
Var på Ikea och shoppade loss lite. Hyllor, tv-bänk, badrumsskåp och lite andra små saker :)
Käkade mat på Bacchus, for till mamma och plockade upp syster Ronja, åkte till Rajalla och shoppade lite. Fick mig ett linne och en FIN tröja :D Att man kan fynda åt sig själv på killavdelningen! Me like!

När vi kom hem igen så har vi hållt på och skruva upp badrumsskåpet och tv-bänken.
Vill ha glass för att se om halsen kanske blir lite bättre utav de, så vi ska väl köra race in till Kalix nu.
Så ikväll blir det glassätande, och mys med de nya soffkuddarna :D

And here we go again..

Just när man tror att all skit ska sluta, så börjar det om på nytt.
Hur mycket ska man egentligen acceptera?
Inte nog med att jag håller på att bli sjuk (halsen är som sandpapper och känner mig hängig), så händer det en massa saker som gör mig så jävla förbannad.

Ska alldeles strax gå och sova. Först dricka upp mitt Té..

Fredag

Jag är heelt slut.. Gått typ 7km idag.. Har så jävla ont i fötterna så det inte är sant. ajajaj.. :(
Håller på att bli sjuk. Halsen är helt knäpp.. Less.
Less less less.. Mitt humör är verkligen i botten just nu.
Inte ens lönen gjorde mig glad. Bläää

Torsdag

Känns inte som torsdag idag! Är fortfarande helt dagvild sedan sommarlovet.. :/

Imorse försov jag mig! Pannkaka vad arg jag blev på mig själv.. Alarmet ringde redan 5.45, för att jag skulle hinna duscha. Snoozde hur länge som helst, vid 6.30 bestämde jag mig för att snooza en liiiten stund till, och sedan stiga upp.. Ja, alarmet ringde inte nå mer, och 7.51 slog jag upp ögonen och fick världens panik. Som tur var blev jag bara en kvart sen :)
Dock så kommer jag inte ihåg om jag tagit min medicin :S Illa!

Fick sluta tidigare idag också :D nice!
När jag kom hem satte jag mig vid datorn och kollade upp lite saker, sedan när Fredrik kom hem åkte vi till Kalix. Var på Granngården och köpte mig ett par RÖDA stövlar! Skitsexigt! Oh no, nu när jag skrev stövlar kom jag på att jag inte köpte de där inläggen till dem.. Jaja, jag får klara mig utan ;p hehe.

Nå nu ska jag se tv..

Pjuuuuh!

ÄNTLIGEN klar med inlämningsuppgiften.
Då jag tänkte börja med den så gick det inte alls att installera skrivaren på min dator, och jag ville inte sitta vid Fredriks då han har tv:n som dataskärm och jag får bara ont i huvudet av att läsa då..
Ja, nå det var inte de jag skulle snacka om. Vid 13.30 tiden bombade jag och Fredrik iväg mot Happis och elgiganten för att kolla om de hade några billiga skrivare. Jävlar, jag hittade min kärlek där! En canon skrivare, med scanner och kopiator, för en billig peng! Löv it!

Väl hemma så har vi tjaffsat med datorn och skrivaren och försökt få de att fungera, och de funkade ;) yey!
Blev väldigt nöjd med min uppgift :) Hoppas bara läraren blir nöjd :)

Sitter nu och pratar med Fredrik på telefon, ska alldeles strax gå och lägga mig i sängen och läsa ett kapitel ur boken jag läser nu, sedan ska jag soooova ;p

Onsdag

Blev att sluta tidigare idag, ska göra en inlämningsuppgift på datorn, och ides inte sitta på skolan och inte ha någon koncentration, så jag fick åka hem och göra de istället :)
Det är dag 3 på skolan, och det är redan en inlämningsuppgift, och ett mindre "prov" imorgon. Politik, tur att man mest ska skriva sina egna åsikter! För åsikter har jag gott om!

Nå, nu ska jag sätta igång med min lilla inlämningsuppgift :)

Tisdag

Fyfan vilken dag de varit.. Eller halva dagen, före lunch.. Gick, gick, gick, gick och GICK hur långt som helst i en stenig jävla skog, upp och ner, fram och tillbaka.. Okey, inte fram och tillbaka, men jag var satans less på att klättra på stenarna.. Lotus tyckte det var värre roligt åtminståne :)
Blåsor håller på att bildas på mina hälar efter de där jävla gummistövlarna.. I helvete jag kommer att fara ut med motorsåg imorgon med skavsår, för då måste jag ha stövlarna igen.
Känner redan nu hur less jag är. Vill inte klampa runt i blöt jävla skog med en massa sten. Om man nu ska gå i skogen kan det åtminståne vara bra mark att gå på..

okey, nu gnäller jag mycket, men mina hälar gör så förbaskat jävla ont. Vägrade fortsätta gå efter lunch på de andra stället, var blött och ville inte gå med mina vanliga skor.
Måste fixa mig några kängor, som inte väger bly (som gummistövlarna gör).. Men det kostar ju pengar de också..
Kängor och stövlar står inte så högt på min prioriteringslista. Först behöver jag en ny vinterjacka och nya skor.

Läsa lite bloggar och pimpla i mig cola nu medans jag väntar på att Fredrik ska bli klar med de han håller på med.


Vackraste Lilltuss <3

Jaha.

Hände inte mycket på skolan, gick igenom lite saker.
Sitter och tänker på olika saker som har med skolan att göra, vilket jag gjort minst en gång om dagen hela sommaren, de är om jag ska gå skördarkursen, och vad jag ska göra för projektarbete.. Tror nästan det blir så att jag skiter i skördarkursen och satsar på skotningen istället!

Sen jag kommit hem har jag inte gjort så mycket, suttit vid datorn, kollat på tv, vräkt i mig chips, dammsugit och sedan börjat plocka bort skräp i köket. Nu ska renoveringsstöket bort!
Ska nu ta och plocka bort det sista från köksbordet. Sedan ska jag byta sängkläder och skura.

Måndag

Idag har jag vaknat tidigt av någon konstig anledning, redan klockan åtta har jag klivit upp!
Har inte gjort så mycket, tagit mig en lång dusch och smort in mig :) Hata hösten! Visst, hösten är i princip den mysigaste årstiden, men jag tycker inte om hur luften ändras, man blir så jävla torr och då börjar huden klia som bara den.. Om man nu inte smörjer in sig, dvs..

Ska snart gå och föna håret och sminka mig, så jag slipper göra de senare.. :)


Söndag

Hade tänkt ta en låååång sovmorgon idag, och jag lyckades ju jätte bra! Lite efter nio vaknade jag av att Lotus skällde och ville ut, så det var bara att stiga upp.
Men idag ska jag fan inte göra nästan något, bara sitta på röven.

Nu vill Lotus ut igen.
hejs!

Lördag

Jobbat tre dagar i rad nu, och jag är svinigt trött i kroppen och huvudet!
Imorgon är jag så jävla ledig, och på måndag börjar "helvetet" igen. Skolan.
De enda som man ser fram emot på skolan är att träffa klasskamraterna igen och sedan se vad de är för småbarn som börjar 1:an :p

Nä, ska kolla vem som sms:ar, sen kanske lägga mig för en powernap, eller powernapa i bilen, Fredrik ville handla något.

Torsdag

Jobbat idag, jobbar fredag och lördag också.. Blir ledig söndag, och på måndag börjar skolan..
Vars har sommaren tagit vägen?! Känns inte alls som att det har varit något sommarlov.. Sista sommarlovet för min del.. Känns så konstigt att de här är sista året i skolan..

Nyss betalat bort lite räkningar, gick några tusen eftersom jag fick en räkning för körkortet..

Jaja, ska nu luta mig tillbaka och se tv.

Flen del 3








Mej dont want to go home...


Felix på T-centralen i Stockholm. Cute! Mammas lilla pälskling <3


Lotus på T-centralen. Lillräven <3


Felix drog en favorit i repris och sov på bordet :)


Lotus sov nästan hela vägen upp! Blev väldigt förvånad med tanke på hur livlig han var påvägen ner!


Lilltussen är sååå trött ^^


Onsdag

Onsdag idag då..
Idag ska jag bara ladda, ladda och ladda.. Ska jobba torsdag, fredag och lördag. Slutspurten nu innan skolan börjar.

Är vaken tidigt idag! För mig är det tidigt ;p hehe.
Vaknade av att Lotus skällde lite efter nio. Världens finaste väckarklocka <3
Ska nu äta lite frukost och vänta på att Våra bästa år ska börja :)

Bilder kommer lite senare idag!

Flen del 2


















Tisdag

Sköönt att vakna relativt tidigt! Steg upp lite efter tio tiden :)
Får se vad som händer idag. Ska i alla fall in till Kalix och vaccinera Lotus sen när drop in tiden börjar :)
Hmm.. Finns inte så mycket att säga just nu.. :S
Kan lika gärna göra en Flen del 2!

Måndag

Jobbat i helgen, och hållt på med vardagsrummet, därför har det inte blivit någon uppdatering :)
Nu har vi soffan, tv:n och lite andra grejer på plats i vardagsrummet. Är jag nöjd? Oooja!
Är så nöjd nu när jag kan ligga i soffan och se tv ;) hehe.

Idag ska jag måla bro räcket, och fixa med djuren :)
Klor ska klippas, päls ska borstas, bur ska rengöras.
Ska även ut och promenera med Lotus. Har nu i en veckas tid gått en sväng en gång om dagen. Idag ska jag utöka med samma vända, men ska gå den två gånger om dagen! Vill inte överanstränga honom :) Lite i taget, så blir det nog bra :)
 

Fredag

Inte blivit någon uppdatering idag.
Sov tills halv två tror jag? Ingen aning, eftersom jag inte kollat på klockan nästan alls idag.

Det går framåt med vardagsrummet! Fredrik och hans pappa håller nu på och sågar lister och har sig :) Blir såå fint!
Sen känns det så ovanligt, eftersom det inte fanns några lister där inne när vi flyttade hit. Det kommer verkligen bli ett helt annat rum!
Bara soffan som jag nu inte alls vet hur jag ska göra med.. Den passar inte alls in.
Nå, det är i alla fall en soffa :) Den duger gott och väl tills vi har råd att köpa en ny. Bara att börja spara :p

Borde egentligen ligga och sova nu, för jag ska jobba imorgon. Men eftersom Fredriks föräldrar är här, och de håller på och sågar osv, så är det inte någon idé att jag lägger mig i sängen, kommer ändå inte kunna somna.
Kommer bli en lång dag på jobbet imorgon, mamma sms:ade och sa att det kommer bli mycket att göra.. Hoh.

Men lika glad är jag för de! Jag behöver verkligen alla pengar jag kan få! Speciellt nu när min bil har börjat tjorva. Ska ställa av den och sätta den i garaget och plocka isär den i molekyler. Så det jag behöver pengar till är nya delar + en ny bil så att jag har något att köra med medans min bil blir fixad.

Torsdag

Trött trött..
och så har jag världens huvudvärk.

Idag har vi planerat att vi ska måla lister.. Får se när min man orkar stiga upp. Skulle jätte gärna lägga mig bredvid honom igen och fortsätta sova, men bäst att låta bli. Lika bra att tvinga sig att hålla sig vaken, skolan börjar ju snart igen...
på tal om skolan, så vet jag inte ens vilket datum jag börjar igen..

tjohoo!

Golvet är lagt färdigt nu, och så fint de blev! Har suttit på golvet med Felix i famnen och bara tittat. haha.
Så, eftersom golvet är klart, så är det tack och godnatt för min del!

ZzZZzzzZZzzZzzzZ

golv

Har varit och snabbt shoppat på ikea för ett tag sedan ;)
Fick med en massa saker ;D eller massa och massa, men en del fina inredningsdetaljer :)

Nu hinner jag inte skriva mer, ska göra nå nytta medans Fredrik och hans pappa lägger golv ;) Kommer bli såååå fint!

Onsdag

Inte blivit mycket uppdatering de senaste dagarna, men jag har jobbat hela helgen, och varit så trött när jag kommit hem från jobbet.. Sen så har Fredrik haft bort telefonjacket, så jag har varit utan internet tills igår.
Illa illa! ;p

Nu är vardagsrummet färdigmålat! Fan vilka planer jag har för det rummet alltså!
Har suttit uppe till fyra i natt och kollat på Styleroom efter inspiration, eftersom mina planer med fondvägg gick åt helvete. Men nu har inspirationen kommit tillbaka igen, och jag vill på IKEA NU NU! Helst nyss!
Blir nog att åka till Haparanda imorgon och hämta golv och lite andra småsaker :) Blir att köpa inredningsdetaljerna allt eftersom, när vi inte vill lägga ut så mycket pengar på en gång :)
Kommer bli såååå fint!! :D

Okey, jag är helt i extas just nu ;p hehe.
Det enda som gör mig lite "ledsen", är att soffan inte alls kommer passa in.. Funderar på vad jag kan göra med den tills vidare, tills vi har råd att köpa en ny soffa :)
Nå, det löser sig nog! Jag kommer nog på något smart!

Ska nu ta mig något att äta, har inte ätit så mycket de senaste dagarna..
I förrgår var det en bulla och ett wienerbröd..
Igår åt jag ett wienerbröd och en liten portion med köttfärslimpa hos Fredriks föräldrar. Inte bra!

Fredag

Idag är det fredag, många kommer att fara på Luleå kalaset och ha roligt.. Men inte jag! Jag ska jobba hela helgen. Okey, de där lät lite konstigt. Jag trivs med mitt jobb, men hade varit roligare att fara på LK, om man nu säger så :) hehe.

Så nu har jag fixat mig och käkat, ska bara byta till arbetsbyxorna så ska jag och my baby styra mot Happis :)

Trååk

1. Tre namn jag lyssnar till: Sandra, är väl de enda jag blir kallad.

2. Någonting jag tycker om med mig själv: När jag väl bestämt mig för att göra något, så gör jag de.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är lite för bekväm.

4. Detta är jag rädd för: Insekter av alla de slag.

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Sömn, mat & kärlek

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Vet inte.. Bara man vill, och försöker, så kanske man kan.

7. Detta tycker jag om att göra: Läsa, hålla på med mina djur, baka..

8. Detta vill jag göra just nu: Få klart vardagsrummet.

9. Bästa känslan: När man är lycklig.

10. Värsta känslan: När det händer något obehagligt.

11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har: Han ska ha humor, vara snäll och hjälpsam. Utseendet ska inte spela så stor roll, bara det klickar och man känner sig dragen till personen :)

12. Är jag kär just nu: Åh ja!

13. Jag vill gifta mig: Vet inte, tror de :)

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Få barn, kanske resa runt lite, köpa ett större hus som jag trivs i.

15. Min käraste ägodel: Djuren är ju egentligen inte någon ägodel, ser dem mer som mina barn ;p hehe.
Har många kära ägodelar.. Alla mina foton, mina böcker..

16. Något jag vill ha i present: Brukar inte önska mig något speciellt i present :) Fast i och för sig så har jag nu önskat mig en bänkdiskmaskin! ;)

17. Detta har jag på mig just nu: Ett linne och mjukisbrallor.

18. Favoritkläder: Sköna kläder.. Som en mysig huvtröja (måste vara med dragkedja), och nå mysiga byxor.

19. Favoritdjur: Hund! Absolut hund!

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Har blandad musiksmak.

21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället: Vet inte, har så många :)

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämnet/kursen: Vill inte tänka på skolan just nu.

23. Stjärntecken: Stenbock

24. En bok jag gillar: Twilight serien! <3

25. En film jag gillar: Twilight filmerna ;)

26. TV-program jag gillar: True blood (hallå vampyrälskare!?), Unga mödrar, Våra bästa år, Simon & Thomas.. m.m

27. Favoritdoft: Rengöringsmedel-citron eller lime.. Annan doft är nog vanilj, för de mesta.

28. Detta äter jag gärna: Lax!

29. Dricker helst: Ramlösa :)

30. Favoritgodis: Blandat

31. Hit vill jag gärna åka på semester: Italien, USA & Storbritannien :)

32. Färgen på mina ögon: Blå.. typ?

33. Min längd: 164 centimeter.

34. Jag tror på: Inget speciellt.

35. Jag spelar: Alltid på Spela.se ;)

36. Person jag beundrar: Kommer inte på någon för tillfället.

37. Så här bor jag: I ett litet hus med Freddis.

38. Antal döda krukväxter i hemmet: Inga, jag har kastat ut dem ;)

39. Det här tänder mig: Freddis <3

40. Det här gör mig avtänd: För mycket kroppshår. uäck!

41. Favoritfärg: Lila!

42. Favoritcitat: vette fanken.

43. En hemlighet jag vet: Inte så många.

44. Den bästa present jag fått: Den jag köpte åt mig själv på min 18års dag - Felix! <3

45. Senast köpta skiva: Kommer inte ihåg när jag köpte en skiva senast.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Ögonen

47. Det jag är minst nöjd över med mitt utseende är: från midjan och neråt, typ.

48. Udda förmåga/egenskap: kommer inte på något nu.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En hund kanske? Eller en häst? Eller en gepard :)

50. Kan man älska flera stycken på samma gång: Jo det kan man väl.

Onsdag

Sovit på tok för länge idag, men inte så konstigt med tanke på att jag låg vaken till efter tre i natt och läste sista boken i Twilight serien ;) hehe. Inatt skrev jag ju att jag är inne på andra varvet, men är inne på de tredje, tekniskt sett. Läser ur den första boken åt Fredrik :) hehe.

Vet inte vad som händer idag, hade tänkt kasta in ved, men ids inte nu när det regnar så mycket.
Kanske blir att åka in till Kalix en sväng och handla lite, mjölken är slut..

Fredrik kom hem vid halv tio imorse från jobbet. Med sig hade han en skolkatalog från när han gick första året på Furuhedsskolan. Satan vad liten han var! :D Såg ut som en liten pinne på bilden, kände knappt igen han förrän jag kollade lite extra på näsan och ögonen :p hehe.
Tänk att det är typ 8 (?) år sedan han började gymnasiet! Fan, han är gammal xD haha!
Sen när han sa att han har 15 år kvar tills han blir 40, så fick jag nästan panik och försökte somna om xD Vill inte att han ska bli gammal.
Man får ju skylla sig själv som går och blir kär i en kille som är 6 år äldre, tyvärr.. :p hehe.

Ska nu kolla lite tv, sedan gå och mysa med Fredrik :)


Böcker

Jag är verkligen en bokmal!
Under den lilla tiden vi var i Flen, så hann jag läsa ut 3 böcker.
Nu har jag inga böcker att läsa (om jag nu inte läser dem ett varv till, är redan på andra varvet i Twilight serien).
Så nu har jag klickat hem lite nya böcker från CDON ;) Me like!
Dock måste jag gå och lägga mig nu, innan jag klickar hem nå mer. 500kr på böcker räcker ;p haha.

Bad

Var en sväng och skulle testa om hundarna ville bada.
Ingen större hit! Felix var faktiskt i vattnet en sväng, men så vände han om och sprang i sanden istället. Lotus försökte jag locka ut i vattnet, förgäves!
Själv så blev jag lite sugen på att bada. Konstigt. Brukar inte alls tycka om att vara i vatten, och speciellt inte utomhus!
Jag och Fredrik blev som barn på nytt, så vi satt och täckte över mina ben med sand. hundarna kom dock och förstörde för oss, de grävde fram mina ben igen! :D haha.

Nu se lite tv och försöka bli varm. Blev lite frusen efter att ha stått i vattnet :)


Flen del 1

Insåg att det är en del bilder jag fotat, så jag får lägga upp dem i olika delar..
Mesta bilderna är tagna på hundarna. hehe.
Denna delen är resan ner till Flen :)

Resan ner gick bra, hundarna blev lite uttråkade påvägen ner.
Det var skitjobbigt med att inte veta hur länge tåget skulle stå på varje station, för hundarna ville ju kissa. Speciellt Lotus. Man fick ingen information alls om när man kunde gå ut och rasta hundarna. Ibland han jag bara ut och sätta ner Lotus på marken, så var jag tvungen att springa in på tåget igen. Andra gånger hann jag bara ner för trappan så var det bara att vända på klacken och gå in igen..
Hann inte ta några bilder när vi var i Stockholm och bytte tåg, var bara några minuter kvar tills de skulle gå. Men Lotus hann bajsa inne på T-centralen ;) Fick skratta som fan när stockholmare tvärnitade framför bajset, stirrade ner på golvet och pekade och sa "BAJS!!"
Självklart tog jag och plockade upp skiten ;) och folket tittade på mig med avsmak i blicken ;)


I bilen påväg till Luleå.


<3


Mina två hjärtan <3


Felix myser på tåget.


Vackra Lotus :) Han fick väldigt mycket uppmärksamhet, och det kan jag förstå, han är väldigt fin :)




Lotus ville helst ligga på golvet på resan ner :)


Felix intog 1:a parkett och låg och sov på bordet ;)

Tisdag

Idag är jag ledig från jobbet, och vet inte alls vad jag ska hitta på att göra..
Vaknade för en timme sedan, och jag har i princip inte gjort något, sett tv och käkat bulla..

Märker nu att Felix inte alls var redo att stiga upp från sängen :p haha.
Han sitter i min famn och lutar ena huvudet mot min arm. Ska nog sätta han i sovrummet hos Fredrik så han får sova ett tag till :) Felix är en riktig tröttmössa ;)


Måndag

Varit och jobbat idag, och fy fasiken vad jag är slut i kroppen! Helt stel och jävlig..

Tog mig en powernap på två timmar, så har nyss vaknat ;) Väntar nu på att Fredrik ska komma hem, så vi kan äta gotti ;p
Blir crocetter, fläskfilé (grillad) och beasås till middag! och bulla till efterrätt! ;) MMmmmm!

yes

det är bättre att jag inte säger någonting, för det smittar verkligen av sig.
Hur vet jag att det smittar av sig?
Jo, Fredrik blir riktigt envis och lyssnar inte alls på mig när det gäller vissa saker.
Gör det mig ondare?
Svar JA!

söndag

Jobbade igår, därför blev det ingen uppdatering..
Idag har jag varit fruktansvärt less på saker som händer, så jag har inte lust att skriva här i bloggen och smitta ner andra med mitt dåliga humör.

Nästan ingenting har blivit gjort här, som jag tänkt göra. Anledning till de? Ja, jag ids inte ens gå in på de. Många skulle säkert tycka att jag är barnslig. Men det tycker inte jag, tycker jag har full anledning till att känna som jag gör just nu..

Det jag skulle ha gjort i fredags. Detta har blivit gjort:

- Rensa marsvinsburen
- Tvätta hundarna, rengöra öronen & klippa klorna
- Städa
- Tvätta
- Diska
- Åka till Kalix och handla
- Leka lantbrukare ;)


RSS 2.0