Onsdag

Usch, tror jag håller på att bli sjuk igen.. Fan fan fan. Kan man aldrig få vara frisk?

Steg upp ur sängen 6.45. Fredrik började väcka mig redan 6.30 och lurade mig att klockan var 6.45. Så jag började stressa i onödan när jag vaknade jag skulle klä på mig. Men han kom på att sätt att få mig ur sängen lite tidigare!
Väl uppe så hade Fredrik plockat fram frukost :) Skitmysigt att sitta och äta frukost med honom när det ännu var lite småmörkt ute!

På skolan hade vi skogsskötes. Läraren gick igenom på tavlan lite grejer som kanske skulle komma på provet, en liten repetition helt enkelt. Sen vid 9.30 gjorde vi provet. Tyckte det gick ganska bra, men bara för att jag säger så, så kommer jag inte klara de! haha.
Fick sluta 12.30, så jag hann med tidiga bussen. Höll på att somna flera gånger under lektionen och på bussen. Väl hemma så somnade jag på soffan och vaknade 17 då Fredrik bökade inne i köket och höll på med middag. Standarden - korv och makaroner när det är han som gör middag :p haha.

Imorgon är det röjprov som gäller. Jag vill verkligen inte ut och röja, men jag måste! jag tvingar mig själv. Hoppas jag inte blir för sjuk under natten.

Nej. nu ska jag fortsätta se på greys, !


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0