Torsdag

Vi börjar med.. : DÖD ÅT DE FATTIGA!!
Nä, skämt åsido. Jag är en av de fattiga så.

Vem tycker om att stressa? Inte jag, men ändå så lyckas jag alltid börja dagen med att försova mig så att jag måste stressa.. Usch.
Trodde vi skulle ha Skogsskötsel A idag, men så blev det inte. Klassen for aldrig ut och röjde igår, pga det dåliga vädret. Ååh så lycklig *host*  jag blev när jag fick reda på att man var tvungen att åka ut och röja. Var till Pålänge och röjde. Och idag har jag faktiskt röjt som en jude! Ärligt talat, så här bra har jag aldrig röjt under mina år på naturbruks! Tyckte alla jobbade på så mycket dem orkade, men ändå så fick vissa skäll av lärarn för att sitta ner. 
Men inte fan kunde tex Einar ro för att gasen skulle gå sönder? Han kan ju inte spå in i framtiden, som han själv sa. 
Och tyckte Josse gjorde ett bra jobb hon också. Är inte lätt att vara tjej och vara ute och bära på röjsågen, så både hon och jag vet hur jobbigt de är, speciellt som lite otränad? ;) haha. Men vi kämpade!

Väl hemma så gjorde jag potatis, kassler och Karl-Johan svampsås :) Riktigt mumsigt! Blev besviken när jag såg att vi inte hade någon brunsås, men då såg jag svampsåsen, och den funkade lika bra! Passade perfekt rent ut sagt! 
Sen la vi oss ner på soffan och såg avsnittet av True blood som varit igår :)

Vilken snäll flickvän jag är, som har varit ute och röjt hela dagen, och Fredrik har varit hemma, och det första jag gör är att börja med middagen! :) 
Jag skämmer bort min göbbe ibland nå fruktansvärt tycker jag! ;)

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag sova! Är så fruktansvärt trött i kroppen och ont i axlarna efter att selen har tryckt på som fan. 

Imorgon är det körkortslektion som gäller. Alltså IV val på skolan. Kommer bli roligt! Ska prata med Janne uti körning osv.  

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0