Fredag

Sovit bort halva dagen igen.. Men varför inte? Har ju ändå ingenting att göra så då spelar de ju ingen roll om jag sover bort dagen, har jag insett idag.

Efter att jag vaknat idag så åkte vi till Kalix, snurrade några varv och sen for vi på Coop och handlade.. Vi pratade lite med Gyllis som inte ska på LK och tyckte att vi kunde ha fest.. Men vi får se hur det blir..
Fredrik sa att jag får välja : Lk - öl från öltältet, bensinpengar, inträde osv.
Eller fest hemma - sprit, mumsig kina mat och en massa grejer från IKEA.. Men får se.. Fredrik ska fylla på min telefon (eftersom jag fyllt på hans många gånger) så hoppas han fyller på så jag får gratis sms så jag kan börja sms:a till folk och fråga om dem vill hit. Men alla är nog på LK..

Jaja.. Har ätit skinksallad i Granån. Var skitgott!

Nä, nu ska jag fråga Fredrik om vi kan åka till Kalix en sväng. Måste ha något gott att tugga på, försöker sluta snusa.. Har inte snusat en enda gång idag! STRONGT!


Jag vill ju också..

Vill ju också på LK i år.. Vill dit med Fredrik så att vi för en gångs skull hittar på något lite annorlunda, och inte gör samma saker hela tiden..
Typ på lördagen?
Men nej, det blir inte av.. Jag är såå less! Hade verkligen velat fara dit, men som vanligt får jag inte hoppas för mycket, för för de mesta så får jag bli besviken.. Måste lära mig att inte hoppas för mycket..

så för mig blir det nog en tråkigt hemma helg än en gång.. Inte har man gjort något roligt av sin sommar..
Bara suttit här i huset och ruttnat typ. och börjar bli konstig, är ju trött hela tiden..

aja, har bara mig själv att skylla..

Så där

Sitter hemma och ser på Unga mödrar.. Är reklam nu.
När vi var i Kalix så var jag med Sofia när hon skulle till ett ställe. Höll henne lite sällskap osv.
Lämnade 2 kattungar till killen som skulle ha 2 av fosterkattungarna.. han tog med sig min jävla transport och lovade att han skulle ringa när han fixat klart för katterna, ja timmarna gick och jag sms:a honom och inte fan hörde han av sig.. Jaja, han gjorde det nyss. ja som att vi kan börja köra 2 mil dit för att hämta den nu?
Nä, nog kommer dem få ersätta den om jag inte får tillbaka den.

Vet inte vad som händer idag, måste gå och torka spya, de är nå fel på Misse. Det är andra gången på en vecka som hon spyr..

jaja, nu börjar unga mödrar igen


Torsdag

Jag är så förbannad. Hur FAN kan man slå en tjej?
Fy fan vad fegt alltså..

Ska nu ge hundarna mat snabbt, ut så dem får kissa och bajsa, sätta 2 fosterungar i transportburen och sen bomba iväg till Kalix och prata med Sofia..
Klart man ställer upp för en vän! alltid! Jag har gjort misstaget att sätta killen framför vännerna, men inte nå mer! Sofia vill prata, och då åker jag dit så fort jag kan! Man klarar sig inte utan vänner, så är de!



Ut ur landet. Förtjänar inte att vara här nå mer!

Sängen

Nu ska jag och körkortsboken dra iväg på en date i sovrummet..
Är dags att börja plugga lite teori.. Bara dem där jävla papprena skulle komma någongång så att jag får börja övningsköra..
har väntat i en månad, så borde fan inte behöva vänta så länge till..! tycker då jag i alla fall!

Godnatt

För mycket.

Jag sover alldeles för mycket! Det måste vara något fel på mig, jag är ständigt trött!

Vid 19-20? tiden så somnade jag på soffan, och vaknade för 20 minuter sedan.. Måste ta och göra något åt de här, för det funkar inte i längden! Hur ska det bli då skolan börjar igen?
Jag kommer ha problem med att vakna på morgonen och hinna med bussen, sen somna på lektionerna, somna i bussen och missa att stiga av här utanför oss, somna hemma på soffan och sen inte kunna sova på nätterna.. Nej, dags att ta uti med de här!
Näven i bordet och lite jävlar anamma! GRRRR!!

vila

Nu är vi tillbaka från Kalix.
Blev inte att köpa några bultar, för däckplus och däckpolarna hade hunnit stänga.. Men så är de
Så vi for till 11:ans och käkade lite, handlade smör, frukt - och blåbärssoppa.. Sen åkte vi hem

Sitter bara här och kollar runt lite.. Men NU ska jag lägga mig ner här i soffan, klia mig i röven och bläddra mellan kanalerna på tv!!

Våra bebisar


Fredriks lilla snorre ligger och myser med mig i sängen när jag ligger och läser :)
Han har tyvärr inget namn, och nu när vi har så många kattungar så säger vi snorre åt varandra så att vi förstår vilken katt vi pratar om.. Men snorre kan han ju inte heta! Har ju redan haft en katt som hetat de ;p


Fredriks kisse ville inte vara med på bild..



Denna dam har inget hem än :) Någon som blir sugen på henne? ;)

Onsdag

Vaknade sent igen.. Att jag inte lär mig!! Nog för att jag och Fredrik var uppe till typ 6 i morse.. Så typ 7 timmars sömn har jag fått.. Måste börja vända på dygnet nu, skolan börjar ju snart igen.

Igår blev det inte mycket uppdatering, Mia och Sofia kom och hälsade på, så jag prioriterade dem före bloggen, faktiskt!
Tycker att vi hade det väldigt trevligt! Satt i soffan, pratade om en massa och små gluttade på tv:n.. ;)
Vi måste göra om de!
Btw, Fredrik börjar bli sugen på Tacos, då tycker jag att ni 2 babes kan komma och äta här :) Men jag kan höra av mig före så får jag höra om ni har tid! :)

Har duschat och läst lite bloggar, väntar på att Fredrik ska komma hem, sedan ska vi åka in till Kalix.. Ska köpa nå smör, och sen skulle Fredrik ha nå nya bultar så att han får på sina 20" rims ;) Heett!!
Sen får man se vad denna dag har att bjuda på :)

Bilder på fosterbarnen


Mamman som vi tar hand om..


En av dem grå/vita kattungarna..


Den helgråa kattungen


Den andra gråvita kattungen


Den som blir/är våran! :)




Han är ju bara för charmig! En liten linslus!

Tisdag

Vaknade idag lite före 11 tror jag? Men så är man så jävla dum och lägger sig i soffan och vilar, och så somnar man! Vaknade igen efter 17 någongång..

Idag ringde Annelie från kattakuten, hade skrivit ett sms till Camilla och sagt att jag inte orkar med de här katterna nå mer.. Vi kom fram till att kattungarna är nog gamla för att flytta till egna hem i alla fall, sen får vi se vad som händer med mamman..
Och en bra sak hände! Den som är creme färgar/beige, den får stanna hos oss! :D Den som mamman stött bort och nu blivit Misses lilla bebis.. Vi, eller i alla fall jag, blev så fruktansvärt kär i den, och annelie sa att den får stanna, för dem vill bara ha hem till katterna.. :)

Får se vad som händer ikväll, kanske far och går en sväng med hundarna..
Har börjat fundera på de här med träning.. Jag hatar verkligen att gymma.. Men nu har jag börjat fundera på om man kanske ska ge det en chans..?
Vill börja ta hand om min kropp, börja motionera.. Då kanske man blir piggare och mår bättre?
Ja, det tål att tänkas på!


Bilder från Haparanda

Här kommer några bilder från när jag och Fredrik var i Haparanda.. Bara en massa hundbilder tror jag, men det gör inget för min del! Hundarna är mitt liv!


Felix sover i bilen på väg mtot Haparanda :)


Felix står på studsmattan och jag ligger under den xD




Alltså, finns det någon finare än denna hund? Tror fan inte det.. Gud så fin han är!




Felix och mammas Chihuahua/papillon Bianca :)






Jaja..

Kom hem för ett tag sedan.. Åkte iväg vid 20 tiden till Granån för att snål äta hos Fredriks föräldrar, eftersom vårat kylskåp i princip endast innehöll mjölk och tomatsås.. Usch!
I Granån åt vi nå kyckliggryta, ris och sallad! Var väldigt smarrigt!
Sedan åkte jag, Fredrik och Emilia till Kalix och handlade lite. Fredrik fick sin lön idag! Blev en del skratt i bilen, men även en del seriösa konversationer.. Allvarliga grejer, men kan inte ta upp det här i bloggen.. Eller kan, kan jag, men jag vill helt enkelt inte..

Sitter nu helt ensam här hemma med djuren.. Fredrik har åkt iväg för att jobba.

På tal om djuren, håller på att bli helt crazy på den där kattmamman som är här.. Vet inte alls vars hon är nu, lät som att hon hoppade över kompost gallret in i vardagsrummet, men hittar henne inte.. så nu får hon fan vara. Jag orkar inte med henne.
Hon är så fruktansvärt aggressiv nu, och så har hon börjat stöta bort en unge också.. Som tur är så är Misse världens bästa mamma, när det gäller småkattungar.. Hon har ju fortfarande mjölk i "tissarna" (haha!) så hon har börjat tvätta den och låter den dia henne.. :) Hur snällt är inte de?
Nå väl, ska sms:a till kattakuten imorgon och säga att vi inte kan ha kvar dem, de här skulle ju vara ett tillfälligt hem, alltså några dagar, tills dem hittat något nytt.. Men nu verkar de som att dem utnyttjar de här lite och att dem tror att katterna ska få stanna kvar.. Nej, det funkar inte med 9 katter i det här huset, verkligen inte!

Aja, nu ska jag gå och försöka få lite foton på katterna .. :) hejs!


Vill ha från Jotex!


Körsbär panellängd - just nu fr. 49.80 :-


Knytlängd - fr. 118:-

                                           
Påslakanset i 8 delar - 299:-                Påslakanset i 6 delar - 99:-


                       
Pläd - 149:-


Matta 67x350 cm  - 429 :-
(sen en till, men med storleken 67x250 - 299:-)


Matta 160x225cm - 599:-



Tavla - 99:-



Detta är då det som jag är extremt sugen på att ha från Jotex! Finns en massa annat fint också, men inget som passar in hos oss för tillfället.. Det jag hittade där passar in i min fantasi om hur köket kommer att se ut när det är klart..
Men nu har ni fått se lite av det som jag vill ha!

IKEA shopping! ;)


Lack soffbord (valnötsmönstrad) - 199:-  (Den här ska vi sätta en glasskiva på, ett finare utseende på bordet och det blir inte så repigt och fult direkt!)


Lackhylla (valnötsmönstrad) 2 st  - 199:-/st
                               
Låda set om 2 - 59 :-                Dvd låda set om 2 - 59 :-                






  Cd låda set om 2 (vi ska ha vit) - 49 :-



Sänglåda (vi ska ha 2 st) - 99:-/st



Ja, än så länge är det de här vi har kommit fram till att vi ska inhandla på IKEA nästa gång vi är i Haparanda.. Kommer säkert att slinka in nå mer grejer i vagnen när vi väl är där ;)
Ska i alla fall ha någon blomma. En till Orkidé ska jag i alla fall ha!

Måndag

Seg dag, var vaken så sent igen i natt så det blev att sova till 14 tiden typ.. Inge roligt de, för man hinner inte göra någonting alls i princip..

Inatt så började vi fixa in hörnsoffan som vi fått av min "faster" Mia :) Är väldigt skönt med en soffa kan jag tala om! Sen satt jag och Fredrik på IKEA´s hemsida och höll på att kolla vad vi ska köpa för något till vardagsrummet.. :) Jag har ju liksom en idé på hur jag kommer vela att de ser ut här inne när vi bytt väggarna, målat osv.. Så tänkte att de är lika bra att köpa lite grejer färdigt .. :)
Vet även lite saker från Jotex som jag ska beställa när jag fått pengar.. Eller har fått pengar, men dem tar ju slut nu när jag ska betala mina räkningar. Och i Augusti får jag inte heller så mycket pengar så att jag kommer kunna shoppa grejer till huset.. Men i septemper! Då jävlar!
Och så ska vi i oktober typ, när jag hunnit spara lite pengar, riva ner allt i hallen, väggar osv, för dem är lite skit.. Sätta dit spånskivor så att väggarna bli bättre, måla skitsnyggt, nytt Klick golv, inredningen blir en garderob med spegel, en hatthylla/skohylla och en spegel på väggen.. Kommer bli assnyggt!
Sen till våren (om vi har tur) så blir det att renovera upp köket, som med hallen, bort med väggarna, upp med spånskivor, måla/tapetsera, nytt klickgolv , ny spis, ny kyl med frys, vägghyllor osv.. Ah det kommer bli så fint!! *längtar!*

Jaja. nu ska jag gå in på ikeas hemsida och så ska ni få se vad jag ska köpa därifrån, kan kolla jotex också och visa er!

Söndag

Hejsan!

Idag vaknade jag efter 13 någongång tror jag, är inte helt säker..

Igår så var det fullt upp, torka en massa spya hela dagen, eller byta tidningar i Stevens tillfälliga hage.. Efter 18 tiden så spydde han inte lika ofta och det blev mindre och mindre.. Efter 21 tiden har han inte spytt alls! skönt de! Så hans spyattacker igår måste ha varit pga att han ätit för mycket i förrgår..

Igår var det pubkväll på Kvarngården här i Björkfors, ca 10 minuters promenad ifrån vårat hus. Blev att fara dit och titta, var mycket mer folk än när det var Pizzapub i juni.
Senare där så började Linnea underhålla folket, hon sjunger så otroligt fint! Vill också ha en så bra sångröst!
Blev en hel del skratt också!
Kom hem efter 2 tiden i natt, då satte vi oss framför tv:n och såg på tv och åt chips. hehe.
Vi båda somnade i fotöljerna..

Vet inte vad som händer idag.
Fredrik åkte iväg med sin pappa för dem skulle kolla på något uti traktorn.. Sen ska dem nog fara och hämta hörnsoffan som vi ska få! yeah!
Har kokat lite buljong åt Steven, så att han sakta men säkert ska vänja magen.. Vågar absolut inte gå för fort fram nu när han mått dåligt pga att han ätit för mycket av en annan mat..

Nä, nu ska jag ta och göra lite risavkok åt Steven.. Han måste vara vrålhungrig.. Men inget jag kan göra åt de.. Han kommer inte få äta så mycket som han egentligen behöver på flera dagar.. Hans mage är så känslig nu..

På bättringsvägen verkar det som..

Det verkar som att Steven håller på att bli bättre nu..

Vi var till Kalix en sväng, och under den tiden hade han spytt, men nu har det gått 2 timmar sen vi kom hem igen och inte en enda gång har han spytt ! Skönt, hoppas att det inte blir nå mer spyande idag.. Har hållt på och oroat ihjäl mig.


Har precis gett Steven lite sockervatten.. Läste på internet att man kan göra de.. Så man får se nu om Steven blir lite piggare.. Han får inte äta något idag, för det kan göra att hans mage börjar bubbla igen..


Jaja, nu gnäller han lite i köket, tror han vill ut och kissa..

Han sitter i en komposthage som jag gjort åt honom.. Orkar inte gå och torka spya överallt.. Och inte verkar han ha något emot att sitta där! Han går ju till och med in frivilligt!


Men förbannat!

Nu spydde Steven igen. Somnade i fotöljen för att jag var så trött (såklart, efter bara sovit i 3 timmar), och så vaknade jag IGEN av att den där skulle kräkas.. Fy fan vad less.
Och inte nog med att han skulle spy ner hela jävla sovrumsgolvet, nu hoppade han upp i den andra fotöljen och spydde i den. Han blir totalt jävla handikappad när han får kväljningar.. Då blir han stel som en pinne och hulkar sig.. Fan vad äckligt..

Ska nu gå och stänga igen Stevens tillfälliga "bur".. Han får då sitta där nu på en massa tidningar, orkar inte springa omkring och torka spya efter han.

Lördag

Godmorgon!

Har vaknat för 1½ timme sedan, alltså klockan nio. Har sovit i ca 3 timmar nu.. Vaknade av att Steven spydde som ett svin. Blev orolig som fan.. Misse spydde hela natten igår av någon anledning, och började oroa mig att hon har något som smittat av sig på hundarna..
Fredrik ringde till sin mamma och frågade vad det kunde vara, och hon berättade att Steven ätit upp Pascals mat, för Palle hade inte ätit upp maten och då hade Steven vräkt i sig maten.. Ganska för mycket mat för Steven, som äter ca 4dl varje måltid, och Palle äter 7-8 dl varje måltid (3 ggr om dagen, och han är en Grand Danois).. Så Steven fick i sig en dagsranson..
Fick veta att hundarna har mat i magen i alla fall i ett dygn innan dem smälter de? Ja, då hade ju Steven kvar frukosten i magen, och vi visste in om att Steven ätit Palles mat så jag gav ju han kvällsmat igår efter att vi hämtat honom från Granån.. Stackarn.. Fattar inte hur han kan äta så mycket !



Får se vad som händer idag, är Pubkväll i byn. Så ska väl dit och titta, men orkar inte dricka.. Har ändå inte råd att dricka så. hehe..

Jaja. Nu ska jag läsa lite bloggar, och sen får man se vad jag hittar på.. Ska väl in till Kalix senare idag.

Fredag

Denna dag så finns det ingenting att säga..
Idag är en dag då det kommer upp ett dåligt minne, och jag vill försöka undvika att tänka på det..

24/7, ett datum som jag verkligen hatar..
Mer än så vill jag inte säga..

Hejdå

Kompisar som sviker..

Hur kan man svika en vän?
Jag vet att jag svikit någon gång, men jag har lärt mig av mina misstag och skulle aldrig göra om det igen!

En vän har precis svikit mig.. En av dem som jag allra minst trodde skulle göra något sånt här, men jag hade tydligen fel.. Och vad har jag någonsin gjort denna person? Mer än att försöka lyssna när den har problem, komma med lösningar osv.. Vad har jag gjort för fel denna gång? Kan någon svara på de?

Bara för att jag är lycklig med min pojkvän.. Min VACKRA underbara pojkvän! Som ställer upp för mig så mycket han bara kan, han vill bara att jag är lycklig.
Han har ALDRIG gjort mig illa. Han vill bara mitt bästa.. Han är min alldeles egna stora tjockis, som jag älskar sååå mycket! Ja, jag skrev tjockis.. Men han är inte tjock i mina ögon, han är välmående.. Jag tycker inte om benrangel, jag kanske tycker bättre om när det finns något att ta på? Ja, så är det.
Fredrik är sexig i mina ögon, och jag blir inte mätt, hur mycket jag än tittar på honom. Men det är vad JAG tycker, och det är väl det viktigaste? Att jag tänder på honom? Jo, det tycker jag..
Och om jag skulle vara i hans storlek, då skulle jag vara precis lika "tjock" som han..
Så HA! Vi är två tjockisar som älskar varandra.. haha.

Någon kanske är avundsjuk på mitt liv? Ja, det verkar då som de..



Jaja.. Jag behövde bara få ur mig lite känslor.. Nu ska jag ta och sätta igång en till tvätt.. Sen får man se vad jag hittar på..

Torsdag

Hejsan! Hur är eran dag?

Vet inte riktigt vad jag ska säga om min dag.. Den känns inte så värst bra för tillfället !
Vaknade vid 7 tiden när Fredrik kom hem från jobbet, vi myste ett tag, och efter det var jag så pigg så jag gick och såg på tv, var för varmt för att försöka ligga i sängen ett tag till..
Men olyckligtvis så somnade jag i fotöljen.. Vaknade 14 och efter några minuter så ringde dem från kattakuten igen.. Det var en mamma med 4 ungar som behövde tas om hand tillfälligt. Så jag väckte Fredrik och så åkte vi in till polisstationen i Kalix där dem var..

Tror inte att det här kommer att gå så bra, ärligt talat.. Mamman är helt jävla tokig.. Har fönstrena öppet liiite liite, och hon försöker trycka sig ut därifrån.. Har fått sätta in henne i transportburen igen så att hon lugnar ner sig..

Har även fått någon slags reaktion av kattlådan.. Glömde rensa kattlådan igår, så nu var det extra mycket skit i lådan när jag rengjorde den.. Fy fan vad det luktade ammoniak! Svider/bränner/isar i halsen nu, känns äckligt att andas..

Jaja. nu ska jag ta och skura tror jag.. Fredrik har varit snäll och dammsugit, nog för att jag har diskat..

hejs

Jordskalv

Ja tydligen så var det jordskalv här. Har inte brytt mig om att skriva det här i bloggen, för jag visste inte om att de var de!

Jag låg och myste i sängen och läste, med Fredrik sovandes bredvid mig, hundarna var i köket.. Mitt i allt så började hela huset skaka som fan! Och hundarna började skälla som idioter och blev nervösa!
Låg med ryggen mot väggen, och kan då säga att det var en väldigt skön massage! haha.
På ett sätt var det lite läskigt, för det kändes som att väggen trycktes mot mig.. Som om huset skulle rasa ihop som ett korthus! :o

Väckte Fredrik och frågade om han hade kännt hur det skakat, men icke! Den mannen kan man inte väcka med ett fjuttigt litet jordskalv inte! haha.
Han började säga att det måste ha varit en lastbil som kört förbi.. Men jag ville inte riktigt tro honom eftersom hela huset aldrig skakar när lastbilarna kör förbi här. Dessutom är hundarna så vana med att lastbilarna kör förbi så varför skulle dem börja skälla för de?
Men jag lyssnade på vad Fredrik sa och fortsatte läsa, brydde mig inte så mycket mer om de.

Ingen skada skedd!

Onsdag 2

Hej!

Jag är tillbaka från Haparanda! eller jag har varit hemma ett tag, men har inte orkat sätta mig vid datorn förrän nu.

Har sprungit efter hundarna, Felix och Bianca (mammas hund).. Sen har jag busat med Moa för fullt också :) Hon är så söt! hihi.. Känns lite tråkigt att man inte träffar henne nå ofta, men nu känner hon i alla fall igen mig när vi kommer och hälsar på. Men Fredrik är väääldigt läskig! Kommer han nära så springer hon iväg, och hon tar omvägar när hon ser att han någonstans. haha.
Hon ropar "Miiia" efter mig. Men då säger jag alltid "nej Moa, jag heter Sandra!" och skrattar.. Då härmar hon mig och säger "Sanna" .. Men efter ett tag ropar hon "Hanna" eller "Anna".. haha. Så söt flicka!

Mommo var även hos mamma när vi kom dit! Jätte roligt att hon var där, saknar henne alltid jätte mycket.. Min mommo är den bästaste som finns!
Mommos bror, fru och min gammlemommo kom förbi också. Mommos bror och fru har jag inte sett sen, ja gud vet när! Vet inte om dem var på mommo och Eeros bröllop, men var dem de, då är det 7-8 år sedan jag såg dem sist..
Dem kan inte svenska, och jag inte finska, men det gick ganska bra. Kan så pass bra finska att jag förstod deras frågor :)

Tog lite bilder på hundarna.. tänkte inte på att ta några fler bilder.. Men sätter in dem senare :) Måste gå och fixa med lite tvätt nu :)

Onsdag

Godmorgon!

Jag måste ha gått och blivit sjuk.. hehe, eller så inte.
Men jag blev så trött igår efter middagen, så jag somnade vid halv nio igår i fotöljen.. Vid tio gick jag och la mig i sängen, och då ringde Fredrik.. Pratade med honom ett tag och sen somnade jag om..
Fredrik kom hem typ halv sju.. Vaknade typ kvart över sju, för Steven började ställa sig så att han kunde titta ut genom fönster, och så morrade han lite och småskällde, svårt att förklara hur han låter, men de är så han brukar låta när en bil kör in på gården när vi ligger i sovrummet..
Jag kollade om Fredrik hade kommit, men nej. Så Steven måste ha känt på sig att Fredrik var på väg, varför skulle han annars ha gjort så där mitt i allt?

Fredrik som skulle sova, började busa och hålla på istället.. Muppen där! Han kan verkligen inte låta bli att kittlas!
Jag fick säga åt honom att hålla käften och sova, men med skratt i rösten..
Då sa han: "se där! Inte fan kan jag somna när du är vaken, jag kan ju inte låta bli att prata eller kittlas, det är så roligt!! De är bättre när du ligger och sover när jag kommer hem, för om jag rör i dig när du sover, då blir du så arg.. hehe"
Jag dissade han till slut och började läsa.. Då somnade han!

Sitter här nu och funderar på vad han ska få till frukost.. GRÖT! Det ska han få!!
Vi har nämligen börjat på "diet", haha. Och så ska vi börja motionera tillsammans!
Sen ska jag försöka komma på något mysigt sätt att väcka han på ^^

Blir haparanda idag. Vi ska bara och tvätta AMG:en och sen blir det att bomba iväg ;) Så det blir inte många timmars sömn för Fredrik.. Nå, vi kanske snor Robins säng så får han sova lite där :)

Jaja. nu ska jag fixa upp lite här!:)

Ha en fin fin dag! ;)

Tisdag 2

Halloj!

Bilen gick inte genom besiktningen, men inte så konstigt, de var väntat! Bilen har stått alldeles för länge, lambdasond värdet var lite för högt.. Liiiite liiiite över vad det max får vara, typiskt.. Nå, Fredrik får ju köra med den i en månad i alla fall.. :) Annars så var AMG:en helt felfri!
Kanske har att göra med att den är importerad från Tyskland, och där får tydligen de där värdet vara högre än i Sverige.

Var sen till Nadja en sväng .. :) Fredrik ville kolla på soffan som Nadjas mamma frågat om vi ville ha.. En hörnsoffa, i skinn! Det tackar man inte nej till !
Så här någon dag så ska vi åka och hämta den ;D Wiho! längtar!

Fredrik åkte precis och skulle jobba.. Hoppas han kommer hem tidigare i natt.. :) Dem är typ i Bjumis nu och kör ..

Imorgon blir det nog att åka till Haparanda. Fredrik ska på KM en sväng och så tänkte jag hälsa på hos mamma å dem.. Funderar på om jag ska på IKEA, finns lite smågrejer som skulle behöva inhandlas, ska gå in på deras hemsida och se om dem har det jag behöver.
Sen ska jag se på tv, läsa och sova! I just den ordningen!

Godnatt! :)


Tisdag

Hej!

Dåligt väder idag.. Suck.. Som tur var så njöt jag för fullt igår medans det var sol, medans Fredrik gnällde att det var varmt, haha. Man ska njuta medans den är här, för den verkar inte komma tillbaka hit upp.. Synd.. Har inte varit en riktig sommar i år..

Vaknade för 20 minuter sedan, riktigt tvingade upp mig själv ur sängen.. Låg i säkert en timme och riktigt försökte att inte somna om, och sen lyckades jag få tummen ur arslet och stiga upp! Känner mig lite stolt ändå ^^
Fredrik hade varit ute med hundarna, så det var bara att ge dem och katterna mat..

Idag ska Fredrik och besikta sin AMG.. Han är ganska så nervös kan jag tala om! Egentligen borde det inte vara några problem, avgasväderna kan vara lite dåliga.. Men vi hoppas på det bästa!
Jag håller på och skojar och säger att jag ska ta på mig jätte kort kjol (som jag inte ens äger) och jätte urringat så att besiktningsgubben tittar mer på mig än på bilen. (skulle man ju kunna önska, haha)..

Ska nu hoppa in i duschen en snabbis..

Hejs!

DESIGN!

Blev att ändra min design igen, hehe ;) Men den blev sååå mycket finare nu när det är mer min! Ingen annan har ju en sån! ;)

Hade inte gått utan John, som gjorde den :p Så nu länkar jag dig John, kanske någon av mina läsare kikar in hos dig ;)
http://saladfinger.se/

TACK TACK!

Kommer fan aldrig byta design ! :D

Design

Hejsan..

Blev så less på att jag inte hade någon design, och jag har sökt runt på internet efter en massa gratis designs. Hittade en med min favoritfärg, så den fick de bli!

Eftersom den var gratis så är det säkert en massa som har den, men den får duga nu till å börja med .. Tills jag har råd att köpa photoshop och lära mig att göra egen fin design.

Här är länken --> Fina bloggen

Måndag

Hej hallå!

Har inte orkat uppdatera något förrän nu.. Vaknade vid 13 tiden och sen var det bara att börja hålla på här i huset lite, sen åkte vi till Kalix.
Fredrik skulle tanka en dunk med bensin, och min bil också.. Sen hade vi med ena kattungen så att Tina och Björn kunde se den, slutade med att den stannade där också. Nu ska en till kattunge bort, men vet inte vars, ska lägga upp henne på blocket..
Vi gick ner mot älven med hundarna, vi skulle se hur T's & B's Labbe gick ihop med Steven. Gick hur bra som helst. Dem sprang omkring som idioter! Och trötta blev dem. Skönt de.

Väl här hemma så började Fredrik klippa gräset och jag satt vid datorn ett tag, sedan diskade jag.. Funderar på att gå och diska lite till snart.. Ska storstäda huset här någon dag så att det luktar riktigt cleant! Skurmedel osv, gud vad jag mår bra när det luktar rengöringsmedel!

Jaja .

Finns väl inte så mycket mer att säga..

Hejs!

Söndag 2

Nej nu jävlar.
Jag har suttit och tråkat hela dagen! Nu är jag less!

Ska nu lägga mig i sängen och läsa. Sen får vi se om jag lyckas somna så att jag kan vakna tidigt imorgon!!

LESS LESS LESS LESS LESS LESS LESS LESS LESS LESS LESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Söndag

Halloj!

Herregud, jag måste börja skärpa mig med de här sovandet. Idag vaknade jag 15.30!!
Ska nog vara vaken hela kvällen och imorgon, så lägger jag mig tidigt imorrn och så.. Vända tillbaka dygnet lite..

För övrigt så är jag ruskigt sugen på att fara på LK i år! Hade ju ganska roligt förra året, i alla fall från och till .. Och nu har jag ju gubben, kanske kan ha lite roligt med han! Men man får se hur det blir, men jag tror nog att det blir som vanligt, ingenting..

jaja. Ska nu ta och fixa lite krejjor.. hejs!

Lördag 2

Tjohej!

Alltså, är klockan redan nio?! Kan inte fatta de!

Prosit, där hörde jag Fredrik nysa. Haha. Han nyser så himla högt alltid. Han står nu och duschar och jag hörde han hit in i vardagsrummet :p

När gubben har duschat klart, då ska vi in till Kalix och handla lite gott, eller de var så jag uppfattade Fredrik :p
Han var sugen på chips och dipp, men man får se hur de blir. Ska i alla fall handla mat åt kattungarna. Den håller på att ta slut..

Räknade även ut idag hur mycket pengar jag kommer ha kvar när jag betalat mina räkningar. Kommer ha -0 kr kvar typ. Tror jag kommer ligga på minus.. Måste ta och fråga Fredrik snällt om han vill betala ena räkningen som är på 38 kr.. Då kommer jag inte in på minus!

Jaja. Efter Kalix så ska vi till Granån och äta tårta! Var i alla fall vad Fredrik sa ;D hehe. Tjockisar, de är vad vi två är!


Lördag

Tjo!

Denna dag vaknade jag vid 14 tiden igen.. Kände inte för att vakna.. Somnade i fotöljen och vid 6 tiden på morgonen (?) väckte Fredrik mig och sa att jag skulle lägga mig i sängen istället. Han kom hem vid 3-4 tiden.

Man får se vad som händer denna dag. Emilia fyller 20 år så det kanske blir att åka till Granån och fira henne? Tyvärr kan hon inte få något utav mig i alla fall, eftersom jag är utan pengar..

Kom på en grej jag glömde skriva igår! Steven blev hela 6 månader! Tiden går så fort. Han växer så det knakar! Måste fixa en våg så att man får se hur mycket han väger, över 20 kg i alla fall!



Bilden tagen när vi var på valpkursen. Kommer inte ihåg vad vi skulle göra, men rackaren började rulla sig i gruset och var inte mitt lilla svarta monster nå mer utan en grå, smutsig liten nalle ^^

Jaja. Nu ska jag kolla runt lite här. Min mejl osv. Sen får man se vad som händer och fötter.


Ha en fin dag!


Dagens sanning.

Jag är en funderare.. Jag har kommit fram till en grej, jag hatar dryga personer! Personer som tror att dem är bättre än alla andra, dem gör mycket för att vara bättre än alla andra. Dem skryter, hela jävla tiden, minsta lilla sak, så ska dem alltid vara bättre.
Usch, sådana personer äcklar mig, jag mår dåligt utav dem!

Pengar, status, uppmärksamhet, det är de dem här personerna skriker efter. Men jag tycker inte synd om dem, för dem är äckliga. USCH!
Dem tror att allt kommer serverat med ett silverfat, dem vet inte hur det är att ha dåligt med pengar, för dem får pengar från annat håll, dem är bortskämda. Dem kan knappt göra något själv, dem förväntar sig att andra ska hjälpa dem.

Jag hatar såna som inte betalar för sig. Tex, man bor med sina föräldrar när man är över 20 och har jobb, och man betalar ingenting. SICK! Klart man ska hjälpa till!
Eller folk som är sambos, och dem förväntar sig att sambon ska betala allt (el, tv, dator, telefon, mat osv.), bara för att dem har mest pengar. Det är inte schysst. Bor man tillsammans, duschar, ser tv, äter och bor där, då är det ju för fan självklart att man ska hjälpa till med så mycket man bara kan! Annars har man fan ingenting där att göra!

Jag blir så less på såna idioter. ah! Tänker ni inte på eran partner? Han/hon vill kanske göra något roligt. tex köpa nya kläder, kanske har lån att betala av, köpa grejer till bilen/hemmet.. Det kommer dem inte kunna göra. Om dem inte har så jävla bra lön då vill säga.

Jag skulle aldrig göra så. Jag och Fredrik delar på det mesta. Nu när jag har dåligt med pengar, då betalar han ju för mycket, får dåligt samvete utav de. Men jag försöker få ihop min ekonomi. Men han förstår, han hade dåligt med pengar i vintras, och då betalade jag de mesta.
Vi gör de här för att vi tänker på varandra, vi vill hjälpa varandra.

Att skryta till mig, det är ingen idé, ni får bara lägre status i mina ögon. Jag blir inte avundsjuk, jag blir irriterad! Jag känner mig nedtryckt. Som att ni försöker få mig att att verka vara mindre värd i mina ögon för att ni skryter om era pengar, jobb, nya saker ni köpt.. Dah!
Om jag köper en ny toastol för 1000 kr begagnad, då är det alltid någon som kommer med komentarer som "jag köpte min toastol för 5000 kr ny!" eller "äh, jag behöver ändå inte någon ny, jag lägger hellre pengarna på något annat" .. Men hallå, ni kan ju vara glad för min skull istället för att jag lyckats få ihop min ekonomi så pass bra att jag har råd att köpa något nytt !
Jag sitter här i bloggen och skriver om min dåliga vardag, pga att jag har dålig ekonomi, jag blir på dåligt humör för att jag inte vill att Fredrik ska betala allt i sommar.. Vad får jag då höra? Alla jävlar sitter och berättar om sina jobb, hur mycket pengar dem tjänar och vad dem ska köpa för pengarna.
AH, jag hatar de! Kan ni inte tänka?
Jag är glad för eran skull, men jag är inte intresserad av hur mycket ni tjänar, eller hur bra ni är, hur bra kontakter ni har för att ha fått de där jobbet.. Ni kan klaga över hur jobbigt de varit på jobbet, man jag vill inte höra en massa skryt!

Nej, jag hatar de. USCH!

Fredag

Hallo!

Det känns inte som fredag. Inte för mig i alla fall..

Denna dag har jag sovit bort, vaknade typ halv tre kanske? Fattar inte hur jag kunde sova så länge!
Vaknade på bra humör, konstigt nog. Hundarna höll på och jävlas som vanligt, men kunde inte bli arg på dem, sa bara med lite sträng röst att dem skulle sluta..
Började skala potatis och sådant. Hämtade lite grejer från frysen osv. Köttfärsgratäng var planerna.
Fredrik vaknade halv fyra och blev förvånad över att han inte vaknat av mitt skrikande.. Sen diskade han när jag bad han göra de.
Har ätit osv.

Finns inte mycket att berätta.

Är skittrött nu, säkert för att jag inte gjort något vettigt idag.. Dammsugit har jag också gjort, ett måste med så många djur.
Aja, ska läsa lite i brist på annat.

hejs


Natt,

Nu ska jag och boken lägga oss i sängen och mysa.. Har snart läst ut sista boken ur Twilight serien.. Gud så deprimerande! kommer bli tvungen att läsa dem om på nytt! Och jag började på sista boken förra natten, och har typ redan läst halva!
Droooog!

Aja. Mysiga hundar jag har. Felix försöker sätta på katterna och slickar kattungarna i röven hela tiden. Och Steven ligger nu här vid mina fötter och släpper smygare som luktar som fan själv! yuck!

Blev inte att uppdatera tidigare idag, for med Fredrik och Kjell och flyttade traktorn.. Ville ha lite mer tid med göbben min. Och tadaa! Jag har varit på bättre humör!
Kjell visade mig även platsen där farsan dog. Är bara någon km från där vi bor.. Kändes lite konstigt att se platsen.. Husgrunden och stenarna från skorstenen var ännu kvar, men det mesta hade vuxit igen.. Kändes som inte verkligt..
Ska tillbaka dit någon dag och se om jag hittar bilen som egentligen också ska stå där.. Den stod där för några år sedan när dem var och markberedde där..

aja. Nu sängen!

Puss godnatt!

Torsdag

Hallooo...

Är ganska nyvaken. Har inte sovit bra alls! :/ Somnade efter halv fyra tiden någon gång, och vid halv fem började Steven vandra omkring i sovrummet och gnälla och så höll han på till halv åtta.. Var ut med han 2-3 gånger (?) under dem timmarna, tänkte om han var dålig i magen, men icke! Han vandrade bara omkring och nosade efter något att äta.. GRIS!
Vaknade nu av att Felix smågnällde, sen var han under sängen och höll på att riva i något där så att hela sängen skakade.. Att en så liten hund kan vara så stark!
Snart kommer vi inte ha någon säng kvar. Felix misshandlar något underifrån och Fredrik (!) har tagit sönder en planka under den! Eller är det två? Kommer inte ihåg, men här en dag när vi började brottas så hoppade jag vill, och då började det knaka i en bräda, great, snart ryker den med..
Ska köpa någon dubbelsäng sen när vi hittar någon billig! Måste ha en speciell säng eftersom min rygg är så dålig...

Vad händer idag då?
Ja, antagligen ingenting. Vill in till Kalix och köpa potatis!! Är så sugen på köttfärsgratäng! mmmmmm....

Jaja, nu ska jag läsa lite bloggar..

Hejs!

Jaja

Nu sitter jag här än en gång.. Blev så sur tidigare idag så jag gick och la mig i sängen och sura.. Är inte roligt att vara på dåligt humör hela tiden, Steven känner av de och blir orolig.. Han kissade först ner golvet framför spisen, jag torkade upp de och sen gick jag in i sovrummet igen.. Kommer då på att jag måste ta och sätta för gallret in i vardagsrummet, gissa vad? Det första jag gör när jag sätter foten utanför sovrummet så trampar jag i ännu mer Steven kiss!
Blev så arg så jag började gråta.. haha.. Lät det ligga kvar där, satte för gallret och la mig i sängen för att försöka sova.. Fredrik var snäll och torkade bort kisset och skurade när han kom hem..

Sitter nu och ser på tv.. Finns inget intressant att göra.. Hmm.. Verkar som att vi har pepparkakor. Så tar den sista mjölken och äter lite.. Pepparkakor ska ju göra en snäll!

Onsdag

Halloj.

Är på dåligt humör idag igen.. Vet inte vad jag ska göra åt de.. En sak vet jag, och de är att jag vill ha mitt förbannade körkort nu, så att jag kan fixa ett jobb och få pengar! För det här funkar inte nå mer!

Har i alla fall läst ut tredje boken ur Twilight serien.. Har börjat på den fjärde och sista boken... Känns skönt att läsa, för då tänker man på bokens handling och glömmer bort problemen man har i verkligheten..

Känns som att jag har någon dödsångest eller nå.. Jag vill hinna göra saker. Känner att jag inte gör något av mitt liv, att jag bara går omkring och slösar bort mitt liv och snart är det för sent att hinna ändra på saker..
Jag vill göra grejer med mitt liv, inte sitta i ett litet hus ute i ingenstans och tycka synd om mig själv. Men ni Happisbor som hatar mig, ni tycker ju så klart att det är här jag hör hemma. Sure..

Nu ska jag ta och gå ut i frysen och se om jag hittar nå där att äta.. Pallar inte att sitta här inne nå mer, så fort jag sätter mig i vardagsrummet så kommer katterna efter mig och ska härja precis där jag är.
Blir så förbannad på dem när dem gör så.. Vill bli av med dem nu. Vill inte ha några katter alls. Äckliga djur i mina ögon nu för tiden.

Godnatt!

Nu ska jag ta och gå ut med hundarna en sista gång för ikväll, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa!
Brist på saker att göra även denna kväll..

Fredrik har inte kommit hem än, så det verkar som att han har stuckit för att jobba. Eller så är det något jäävligt trasigt på traktorn, men tror inte de, dem brukar inte hålla på och laga saker så här sent.. Men vem vet, man vet ju aldrig med dem där..

Jaja. nu ska mina barn få gå ut, och sen sängen!

Jävlarns också!

Jag råkade somna för någon timme sedan! Herregud! Hur kommer jag nu kunna somna i natt? Blir väl att vara vaken till 6 på morgonen igen, hoh hoh. Tråkigt som fan kommer de bli.

Fredrik åkte iväg till Granån och bytte bromsklossar, efter de skulle han och laga traktorn.. Får se sen om han åker tillbaka sen och jobbar. Det tycker jag då inte att han ska, han jobbar redan för mycket. Jaja, jag orkar inte bry mig nå mer.

Började skoja med Magnus på msn osv, och så kom vi in på IP adresser. Han sitter nu och försöker luska ut vars idioten från Happis kan bo. Den där idioten som kommenterade att jag inte förtjänar att gå på naturbruks osv ;D haha.
Är ju så nyfiken av mig xD
Hoppas han får fram mer än jag gjorde :p Skulle vara sååå roligt att veta vem denna person är ! :D

Aja, nu ska jag ta och fortsätta läsa lite bloggar ;p
hejs!

.........

Jag kan inte säga mer än att jag har en fruktansvärt dålig dag. Vill bara gråta för att jag känner mig så arg.

Kjell ringde precis, tydligen har traktorn gått sönder IGEN! Fy in i helvete vad less jag blir.. Då har man en ensam dag igen här hemma.
Och så ringer han till min mobil, vill använda den så lite som möjligt pga att alla laddare är trasiga och min telefon är cp, så det tar evigheter att ladda min telefon.
Fredrik har ju en egen jävla mobil.

Eftersom traktorn är trasig måste Fredrik jobba. Då blev det inte att åka med ena kattungen till Tina och Björn, så att dem fick se den och så att den fick hälsa på hos dem ett tag.. Fan vad less..
Fredrik åkte nu iväg till Kalix för att hämta bromsklossarna. Men jag ides inte följa med. Fredrik frågade varför, "du gör ju ändå inge vettigare här hemma."
 Ja, precis. Varför ska jag då sitta i en varm bil och göra ingenting och sura?
Kommer ändå inte se han nu förrän imorgon, så skit samma om jag kommer med i 30 minuter när han åker fram och tillbaka till Kalix.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och skriva i min "när tankar blir till ord" bok.. Där skriver jag om allt jag tänker på. Vill inte skriva om allt här i bloggen, vissa saker vill jag hålla för mig själv.
Kan då säga en sak, och de är att många Happisbor, de flesta av dem, är en orsak till att jag mår så jävla dåligt som jag gör i dagsläget. Hoppas ni är nöjda med er själva. Skulle bara vela ha en förklaring till vad jag någonsin gjort er?
Men de kommer jag aldrig att få, för ni är så jävla fega! Fucking pussies!

Hmm..

Som vanligt när jag är arg så börjar Fredrik att städa..

Jag säger ingenting åt honom, jag sitter bara och håller käften. Vet inte om han börjar städa för att jag ska bli på bättre humör?
Eller städa och städa, han satte lite skräp i en påse och nu diskar han.. Det är ju snällt. Men varför kan det inte vara så här varje dag? Att man diskar en gång om dagen och plockar bort det man tagit fram..
Okey, jag bidrar också med skit. Men fan håller den ena på och lämnar, då ids inte jag heller göra nå. Så enkelt är de..

Jag är så fruktansvärt less just nu.


Less!!

Vad har jag gjort sen jag bloggade sist?
Jo, jag har skrikit åt Steven att låta bli Felix och kattungarnas mat.
Jag har försökt väcka Fredrik, gick inte, och det gjorde mig på dåligt humör.
Misse smet in i sovrummet när jag skulle väcka Fredrik , så hon fick då sitta där inne och jama. ( hon gör inget annat än att gå omkring och jama nu för tiden, jag blir tokig)
Jag börjar dammsuga.
Rensar kattlådan
Dammsuger lite till.
Kastar in Kåta sigrid i sovrummet så att hon också sitter där och jamar.
Jag skriker lite till.

Inget av de här funkar, han vaknar ändå inte.

Jag är less.

Ska inte röra ett finger i de här huset igen. Man får ju ingen jävla hjälp förrän det ser ut som ett bombnedslag. Måste man nödvändigtvis ta nya glas hela tiden tex?

Nej, allt får se ut som de gör nu. Jag hittar en lägenhet och flyttar, så får han bo i sin lilla svinstia ensam. Eller så får han tänka om. Mitt liv är nog skit som de är.

Tisdag

Hejsan hoppsan!

Jag har nu varit vaken i ca 35 minuter, blev att sova för länge igen.. Eller länge kanske jag inte ska säga, för jag somnade först efter fyra för jag kunde inte slita mig från boken.
Vaknade av att jag hade en sån jävla sjuk dröm. Okey, kan inte säga att jag inte tyckte om vissa delar i den, men just en person som var med i den, varför just "den"?

Dagens planer är:
*Gå och sparka Fredrik i röven och be han stiga upp! (han bad mig väcka honom 13.00!
* Äta frukost
* Låta hundarna gå ut på gården och göra sina behov, stora som små!
* Klä på mig
* Sms:a till Tina och höra om dem är hemma mellan 14-15.00.
* Åka in till Kalix och hämta dem där förbannade ( ;) ) Bromsklossarna
* Sen vet jag inte.


Jaja. Nu ska jag sätta igång med planerna jag skrivit här uppe.

Ha en fin dag!

Godnatt!

I brist på saker att göra, så ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa, sen ska jag ta och sova.

Visste att han inte skulle komma hem när hon for iväg och skulle göra nå med bilen. Fan vad less.

Såå..

Nu känner jag mig ren och fräsch igen! woho!

Kattungarna håller på att göra mig tokig! Dem härjar precis där jag är. Som om dem visste att jag blir tokig! När jag sitter här i vardagrummet, då kommer dem och härjar bakom fotöljen, snurrar runt gardinerna och drar i sladdarna!
Är jag i köket så springer dem runt mina fötter och leker.
När jag var och duschade, då var dem bakom toadörren och höll på och vifta med tassarna under dörren.

Förstår inte hur dem orkar vara igång 24-7! :/

Och så hoppar dem upp på däcket som Fredrik har inne i vardagsrummet som prydnad. Det är en av hans 20".. Den får han ta bort härifrån imorgon, för snart kommer katterna ha gjort något så att den blir förstörd, de kan jag slå vad om!
Sen så vill jag ha bort Arvids stor jävla basar/högtalare.
Dem är så jävla stora och tar äckligt med plats här inne, och rummet är redan nog litet. Nej, Arvid får fanemej komma och hämta bort dem! Och den där jävla förstärkarlådan (slutsteg), den tar också äckligt med plats.

Får skramla ihop nå pengar och köpa någon hemmabioanläggning, eller liknande. Det tar inte så jävla stor plats!


Ps. GE MIG EN SOFFA!!!

.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan Beck börjar!
Kommer nog missa lite i början, eftersom jag måste föna håret.. Fönar alltid håret om jag duschar på kvällen, annars får jag stå hur länge som helst med plattången och tjorva när jag vaknar dagen efter!

Jaja. Nu måste jag skynda mig!

Måndag

Hejsan!

Har inte blivit att uppdatera något i helgen, har inte alls känt för de.
På lördagen (hör och häpna!) steg jag upp kvart över tio! Vi åkte vill Granån, Fredrik skulle byta bromsklossar och sätta dit den nya xenon boxen på vänster lykta. Men Lindeholms hade fått in fel bromsklossar! Det var dem främre han skulle byta, men dem klossarna han fått var till bakdäcken, så då blev det inge byte. Lite pittigt arg han blev :p han svor som bara den.. :p haha.
Men xenon boxen fick han dit, tog inte många minuter att sätta dit den :)

Var sedan inne i Kalix med Fredrik och Emilia, åt på Buffoné och efter de så for vi på ICA och köpte jordgubbar ;) Gott, men var lite besviken, fick kasta hälften, för dem var dåliga..
På kvällen åkte vi in till Kalix igen och var på fest hos Carita :) Hade väldigt roligt! Bara synd att Fredrik inte var med, han var ute och körde istället...

På söndag så sov vi till... ja vad kan klockan ha varit? 16.30 kanske? Efter det hände det inge, vi satt bara och såg på tv i princip, tog det lugnt..


Idag då?
Vaknade före tolv när Fredrik kom hem. Då ringde hans faster och sa att hon hade tid att klippa mig! Halleluja, de var på tiden! Så jag kastade i mig några mackor och sedan bombade vi iväg till Kalix.
Luggen blev ganska kort, får se sen hur resten av håret ser ut när jag har duschat, nu är det så skitigt så det inte är sant :O voi voi..
Drack kaffe snabbt efter klippningen och pratade lite med Fredriks faster :)


Ja, mer finns det inte att berätta.. Hade en soffa på G, men fittface kunde inte hålla kvar soffan av en så jävla dålig anledning, inte i 2 ynka jävla dagar kunde hon hålla den. Hon ville att vi skulle komma och titta på den och betala den och så får vi komma sen och hämta den när vi hade en bil med dragkrok.
Jo tjena, så jävla dum är jag inte..

Godnatt!

Har nu suttit i flera timmar och kollat runt lite, jotex, styleroom osv. Har kommit på en massa idéer om hur jag vill ha det här i huset.. Tråkiga är ju då att man inte har pengar just nu så att man har råd att sätta igång, och det är lite tråkigt, faktiskt.. Men jag ska fixa de!
Vet i alla fall att när Fredrik får lön så ska vi måla om huset!

Jaja, nu ska jag läsa.  och sen sova.. godnatt

Köket! Nu vet jag!




Nu vet jag hur jag vill göra med köket!
Är verkligen nöjd med min idé! ;D Nu måste vi bara få ihop lite pengar så man får byta väggar osv ;)
åååh jag är helt i extas nu när jag vet hur jag vill inreda! åh gud vad snyggt det kommer att bli! *blink blink*

Rubrik?

Tjosan! Hej! Hallo! osv.

Nu har jag varit flitig, tycker Jag! Jag har diskat bort nästan allt, plockat bort grejer från golvet, tittat på när Fredrik dammsugit, hängt upp tvätt/satt på en ny, rensat kattlådan och satt in våra räkningar i våra pärmar. Skönt! Nu börjar det se ut som ett hem igen! haha.
Har även hunnit leka lite med kattungarna, dem är såå jävla söta! Hjärtat smälter när man tittar på dem :) hihi. Speciellt pojken, han har något konstigt för sig och morrar :p
Har börjar märka att han morrar när dem trängs vid skålarna och ska äta, och nu när jag lekte med honom med ett snöre, då morrade han också när han drog i snöret :p haha. Så sött! Eller hur?

Funderar på vad man ska göra till middag idag.. Hmm.. Har som inge speciellt gott i frysen heller, men kanske är lika bra att gå ut i bodan och kolla i frysen ;p Måste lika hämta "korvbitar" till Steven. Det är ett fodertillskott typ.. Jättebra faktiskt!
Jag ger honom inte valpfoder nå mer, vissa kan tycka det är dumt, men har snackat med några och dem säger att vid ett halvår så ska de inte göra nå. Men dem kan sakna vissa vitaminer i vuxenfodret, så jag ger honom dem här "korvarna" som tillskott :) billigt och bra!

Jaja, nu ska jag ta och gå ut i frysen :)






Fredag

Hejsan!

Idag lyckades jag vakna 12.35! woho! Vaknar tidigare för varje dag som går! :D Haha.

När jag vaknade så började jag prata med Fredrik om en dröm jag haft precis innan jag vaknade.. Tror nästan att jag måste ha skakat av ilska i sömnen :p haha.
Sedan blev det att släppa ut hundarna (jag har varit ute med dem halv nio också, så jag vill inte höra nå skit om att jag inte går ut med hundarna! ) .. Sedan blev det att mata alla små barnen. det är ett jävla göra de, tar typ 15-20 minuter innan man gett alla djuren mat och ser till så att kattungarna får äta ifred och hundarna inte kommer och tar deras mat!

Sitter här nu och funderar på vad man ska göra.. Kanske slänger i mig lite kräm, och sen så kanske jag börjar städa lite.. Är kattsand över hela huset också, för katterna sprättar de utanför lådorna och så blir det en massa sand när Felix står och gräver i lådan utan lock och Steven sticker in huvudet i lådan med locka och ska äta kattskit.. Då följer det med en massa sand!
Vet inte vad jag ska göra för att få dem att sluta.. Och Steven är hela jävla tiden hungrig, vet snart inte vad jag ska ta mig till. Som idag, han hade fått mat, närmare 3 dl! Och direkt efteråt så gick han och åt upp Felix mat och sen medans jag stod på toan och sorterade tvätt, då högg han in på kattlådan också.. fy fan vad vidrigt!

Nej, nu ska jag runda av här och sätta igång lite musik, klä på mig och sedan se om det finns någon inspiration till att städa.. Kanske väntar till Fredrik kommer hem, han borde komma inom en timme typ, dem skulle bara flytta traktorn till ett nytt ställe..




Kväll.

Halloj!

Det blev blodpalt till middag, när vi var i Granån så skickade Eva med en låda med paltar ;) Nam nam!

Fredrik gick och la sig i sängen typ en halvtimma efter att vi ätit, väckte honom vid 21, och då blev det en massa bus! haha. Började med att jag kliade han överallt (som han älskar) och efter ett tag så började han kittlas :p hehe. Hatar de, då blir det bara att man börjar brottas tillslut för att jag försöker komma ur hans grepp :p
Snodde även hans mobil, så då blev det mer brottning när han försökte få tillbaka den! Haha. fy fan vad vi är barnsliga! Men vi har roligt :) Det är säkert en av anledningarna till varför vi ännu aldrig bråkat, och inte blivit less på varandra, för att vi är barnsliga båda två! :)
Skulle inte klara mig utan honom, känns de som :)

Hmm.. Funderar på vad jag ska hitta på.. JA! Nu ringde Fredrik ;D
ska sitta och prata med honom nu ett tag :) sen ska jag sitta och titta på sanningens ögonblick, hittade de på kanal 5´s hemsida :)

Torsdag

Hejsan!

Idag lyckades jag stiga upp en timme tidigare än vanligt, alltså 13 tiden! Yeah!

Vi åkte typ direkt till Granån och tog 124:an istället, eftersom att vi inte orkat fixa däcken på min bil.. Åkte då in till Kalix, Fredrik hämtade grejer till AMG:en. Oljefilter och bromsklossar :) Sedan for vi på OK och köpte baguett och dricka, vi var så hungriga och hade inte ätit något hemma :p

När vi kom hem igen efter att varit i Granån och bytt bil igen. Då tvingade Fredrik mig att testa köra amg:en .. hoh hoh. Jag trodde jag skulle kvadda bilen, eftersom jag är lite tung på foten när jag kör ;p mohaha! Men Fredrik litade på mig och pratade lugnt och sa vad jag skulle göra, så det gick ganska bra.. Men vågade inte köra mer än 80 :p
Satan vad lättstyrd den var! Man behövde typ inte röra i ratten alls så svängde den.. Samma med gasen, man behövde bara sätta foten mot så for den iväg.. :p
Sen for vi och gasade lite med den ;D Fredrik bakom ratten så klart! Han ville gasa ur den eftersom jag inte vågade :p haha.
Med min bil är de inte lika farligt, det tar längre tid för den att komma upp i 100km/h. ;) Har som mest legat ca 120 med min bil när jag kört :p

Jaja. Nu ska jag ta och fixa nå att äta ;)

Gokväll!

Idag har inte varit en bra dag.. Har såna humörsvängningar, men jag har nog hittat anledningen till de, men jag vill tyvärr inte nämna det här i bloggen, då börjar alla underbara Happisbor kasta en massa skit mot mig ;) puss på er sötisar!

Sovrummet är klart, nu är allt rent och fint där! Även vardagsrummet är ganska så städat! dammsugit och skurat har jag i alla fall, dammtorka får jag ta och göra typ imorgon. Känns lite konstigt nu när vi har fotöljer här inne i vardagsrummet! :p Har hunnit vänja mig vid sängen.. Får se hur det kommer gå att somna där inne sen :p

Ja, vi for till Granån för att äta blodpalt.. Efter maten så började Steven och Diesel leka för fullt, så jag gick ut med dem för att de skulle få springa omkring på gården istället. Ja vad tror ni inte Steven hittar på?
Jo det ska jag tala om för er, han hoppade ner i deras bajsvatten! Det är vatten som kommer ut från avloppsbrunnen. Så vattnet var deras toalettvatten och kiss!
Snacka om att han luktade äckligt! Jag höll på att spy.. urk!
Kopplade honom och gick sen halvvägs hem innan Fredrik kom med King Caben och plockade upp oss, han var på väg hem med veden..
Har badat honom och skrubbat som fan, men han luktar fortfarande! ååååh..

Ja, men man får ta det med en nypa salt! Han är en retriever som älskar vatten, så enkelt är de!

Jag berättade inte igår att vi fick punktering? Yes, det fick vi! Fan vad less, en fucking jävla kilometer hemifrån! Fälgen blev lite skrapad, men Fredrik tror den ska gå att fila till. Hoppas de! vill inte ha mina fula jävla 15" på! Ser ut som en jävla gubb bil! usch!



Se! Fälgen helt nött :(




Okey, vi får skylla oss själva som kört med slutkört gummi! haha. Men Fredrik intalade sig själv att dem skulle hålla ett tag till ;p haha!


Onsdag

Hejsan hoppsan!

Idag har jag sovit bort hela dagen, IGEN! Fy fan vad less jag är på att sova så länge.. eller länge och länge, jag kan ju inte somna förrän vid 4-5 på morgonen.. Har totalt vänt dygnet..
Måste komma på ett sätt nu så att jag blir trött tidigt och somnar, så att jag vaknar tidigare.. Blir det inte så idag så ska jag ta och vara vaken som vanligt, men då sätter jag mobilen att ringa vid 9-10 tiden, även om det betyder att jag bara sovit 4-5 timmar!

Vad händar idag då?
Jag ska vid sju tiden till Granån och äta blodpalt! ;) nam nam! 
Sen så hade dem tygligen lastat på släpet med ved, så vi ska få lite mer ved.. Usch..
Funderar även på att nu börja storstäda i sovrummet, och sätta in sängen dit igen. Dem hade 2 fotöljer i Granån som vi kunde ta, så dem åker in i vardagsrummet tills vi har råd att köpa en ny soffa.. :)

Ja, det ska jag göra! Jag ska ta och plocka bort skrot från sovrummet, dammsuga, skura, dammtorka och fixa på hyllan lite så ska sängen sedan in, byter nog sängkläder när jag ändå håller på, även om det inte var så länge sen jag bytte ;p

Finns ju inte så mycket annat att göra när det är dåligt väder ute!

Godnatt!

Sitter här och har så tråkigt! Borde egentligen sova, men dumma jag sov ett tag efter maten, vaknade lite före nio, så jag är inte nå trött.. *suck*

Kanske ska man ta och klappa igen datorn och ta och läsa lite ut tredje boken ur Twilight serien? Kommer garanterat vara vaken när Fredrik kommer hem.. Om han nu inte jobbar övertid igen, som han brukar.. Han sa att han inte skulle jobba länge i natt , med tanke på att han for iväg och jobbade kvart i sju i morse..

jaja. Ska väl ta och nämna Magnus igen i bloggen, han verkade så besviken på mig tidigare idag när han skrev till mig på msn och sa att han inte finns med ;p haha.
Ja Magnus, nu står ditt namn i bloggen!


Just ja, nu om några minuter så är det EXAKT 10 månader sedan jag och Fredrik blev tillsammans! <3 yey!!

Hejs!


Tröjan från Pupstore.se!

Här kommer bilden som jag lovade på Felix tröja :)



Här är den snygga tröjan ;D Den är ju bara helt underbart cool!

Beställde den från Pupstore , kostade 299:-

Älskar tröjan, och kommer beställa mer därifrån! De är ett som är säkert! ;)

Tisdag

Tjoho!

Jag har typ ångest.. Jag beställde tid på gammelstads djursjukhus för kastrering av Felix. Orkar inte med hans revirmarkerande nå mer helt enkelt. Tänker inte stå ut med de eftersom han bara har en testikel och jag kan inte använda han till avel. Så lika bra att kulan ryker!
Det kostar 3200 kr! Gud i London alltså!!! :O Jag har bara 1000 kr kvar som jag sparat.. Har lite pengar på kontot, men det saknas ändå en massa jävla pengar! Minst 1500kr!
Är säkert billigare i Kalix, men jag far fanemej inte dit! No way!  never ever. Dessutom så måste dem gå in i buken på Felix och hämta kulan som sitter fast där, och skulle jag göra de i Kalix skulle jag garanterat få tillbaka en död hund. Dem kan ju ingenting på de där stället........
Såå, någon som vill skänka mig pengar eller låna? pah, nä, skulle väl inte tro de.. Får fara på banken på måndag och hämta ut pengar från en av mina fonder helt enkelt.. Det är de som gör att jag får ångest... Jag har redan hämtat ut nog mycket pengar därifrån, så kommer ha GARANTERAT över 10 lakan i skatt nästa år!!

Måste skaffa mig ett jobb. Men måste då först skaffa mig ett körkort.. Kan inte de där jävla papprena komma så att jag får börja övningsköra med Eva så att jag har de där kortkortet snart?! Jag blir galen. I NEED MONEY!

Vet i alla fall att jag kommer få min pension i sommar. Rinde till Försäkringskassan igår och hon sa att jag har rätt till den, eftersom jag har ett vanligt sommarlov och tänkt fortsätta på gymnasiet efter sommaren.. Tur de.. Bara synd att den först kommer EFTER kastreringen. Hade behövt pengarna på tisdag....

Aja. Nu ska jag och Fredrik åka till Kalix. Han ska på Lindeholms och beställa/köpa grejer till AMG:en.. Bland annat ett oljefilter ska han köpa.. Sen var de nå till bromsarna som han skulle ha. Har inte orkat lyssna så speciellt mycket eftersom jag har så mycket annat att tänka på..

hejs!

Måndag

Halloj!

Denna dag vaknade jag som vanligt vid 14 tiden.. Orkade verkligen inte vakna. Men inte så konstigt när man har kattungarna som börjar leva om 5 på morgonen.. Kan dem inte bli 12 veckor snart!?!?! hehe..

När Fredrik kom hem från jobbet så gick jag och tvättade Felix snabbt och så fick Fredrik föna/borsta honom medans jag själv hoppade in i duschen.
Åt snabbt lite kräm och mackor, sen åkte vi till Haparanda.

Hämtade ett paket från bussgods, har beställt från pupstore.se, som sagt ;) Fy fan vad snygg Felix blev i tröjan! Ska lägga in en bild på den sen, orkar inte just nu, blir kanske imorgon .. Men jag lovar, en bild på den kommer ;) Måste beställa mer sen därifrån när jag fått in lite pengar ;)
Hämtade även en räkning å sånt från mamma. Var efter de på Djurmagazinet och köpte foder + nytt halsband åt Felix, och sen nya filter till kattlådan.

Efter Happis så for vi till Granån och visade Felix nya tröja, Emilia verkade blivit kär i tröjan när jag mms:a en bild på den åt henne ;D men dem är ju så snygga!
Blev att äta risgrynsgröt och sillmacka där också ;p Senapssill, fuuufan vad gotti!

aja. Nu ska jag kolla facebook snabbt, sen ska jag nog sova, eller nå. Känner mig sååå trött!

Rubrik?

Det blev en långpromenad med hundarna.. :) Vi gick på kvarnudden vägen till masten, vände tillbaka och gick på en skogsstig. Var roligt att Fredrik tog lite egen initativ och visade mig den där stigen :)
Såg sen på en skylt att det är skolan som äger skogen runt vårat hus, såg att den var väldigt dåligt skött.. På hösten ska jag ta och prata med någon och säga att dem borde ta och fixa runt där. För det första är det inte kul för oss att bo med en illa skött spökskog, och för de andra så växer de ju så dåligt och dem får inte mindre pengar sen när de är dags att avverka.. Skulle vara roligt att komma hit och röja sen när vi ska röja till hösten ;D haha. Komma och hålla på utanför vårat hus :D

Nu är Eva och Kjell och hälsar på. Pratar om en massa mellan himmel och jord.

Imorgon blir det kanske att åka till Haparanda. Vi ska försöka hinna dit i tid så att jag hinner till busstationen och hämta ut ett paket från pupstore ;p
Innan vi åker till Happis så blir det att åka in till Kalix. Fredrik ska beställa lite grejer till AMG:en osv..

På tal om AMG, jag vill ha en Mercedes S55 AMG ;) En svart! oooooh, vilken pärla!

Söndag.

Hejsan!

Idag vaknade jag sent som vanligt.. Har så svårt att somna om nätterna..

Igår såg jag och Fredrik på 2 filmer, Twilight och sen någon annan som jag inte kommer ihåg vad den heter.. Blev lite besviken på Twilight faktiskt.. Visst, den var bra, men eftersom jag är en läslus så kommer jag ihåg mycket av filmen, och tyckte de var synd att dem lämnade ute en massa bra grejer som hände i boken..
Jaja, filmen hade blivit för lång, men dem hade kunnat fixa det lite bättre, vissa grejer som hände i filmen hände ju inte i boken, och så kastade dem om lite grejer..
aja, ska inte vara så negativ mot filmen, alla kan inte vara samma som i boken.

Har nyss sett på Marley och Jag.. Var nära till tårar vissa gånger, för det påminnde mig så mycket om Wille..

Nej, nu ska jag klä på mig och kanske gå ut med hundarna.. hejs!

Lördag

Hej!

Blev inget skrivande igår för jag och Fredrik sov till typ 13 och efter det åt vi bara frukost och sedan åkte vi till Granån och började hämta ved.. Usch vad jobbigt! Först lasta på släpet, vilket inte var jobbigt, men sen att börja kasta in de i vebodan.. hoh hoh.. Höll på i 4-5 timmar.. Men nu ska vi inte behöva frysa ihjäl i vinter!

Idag vaknade jag vid 10, eller har vaknat fram och tillbaka sen 5.. Camilla ringde och sa att spårträningen var inställd, hon hade sådan huvudvärk, och så var det regn i luften, och då är det inte så lätt att börja träna spår första gången :p hehe.
Så jag fortsatte sen sova..
Har varit i Kalix och handlat mat, åkt till Linnea och Anders och hälsat på.. :) Trevligt!
Sen blev jag så godissugen så vi åkte till Kalix igen och köpte en massa fläskigt xD Chips, godis, ostbågar, cola osv.. :p dyrt, men vi måste få fläska oss ibland! haha.

Sitter nu och väntar på att Fredrik ska komma hem igen. Han for till Linnea för att hämta lite filmer som hon har.. :) Bla Twilight, gissa om jag längtar efter att få se den! ;) hö hö..

Aja, nu ska jag kolla in facebook lite;p hejs!

Promenad och mys

Hejsan!

Nej, ni hade inte glädjen att få se att jag slutar blogga! Min dator är räddad tack vare att jag dammsög bort dammet och fläkten kan blåsa ut mer varmluft ;) mohaha.

Idag har jag sovit länge.. Fredrik har inte slutat tidigt idag så då har jag inte haft någon anledning till att vakna heller..

Har gjort Steven fin .. :) Rengjort öron, klippt klor, klippt pälsen mellan trampdynorna, trimmat svansen/öronen/benen, och så har han blivit tvättat.. :) nu är han hur fin som helst ^^
Imorgon är det Felix tur! ;)

Jag och Fredrik kom hem från en promenad för ett tag sedan .. :) Var skönt att få röra på sig lite :) Och fick en chock när Fredrik frågade om han fick komma med .. :) hihi.

Nu ska vi se på film och mysa :) Dricka massa saft ;D

Hmm..

Har skruvar upp datorn, och gissa vad jag hittade? Jo, en massa äckligt damm!
Dammsög bort dammet, har suttit vid datorn ett tag nu, men den blir inte så där glödande het just nu.. Men varmare har den blivit... Den kommer dö snart, inte många timmar kvar framför denna dator så kommer den vara helt fucking DEAD!!! :'(

Nu ska jag slå av datorn, sen läsa ett kapitel i boken..

Någon?

Är det någon som har lust att skänka mig pengar till en ny dator?
Är skitjobbigt att skriva på min laptop för det känns som att den ska brinna upp.. Ska nog ta och skruva upp den där bak och kolla lite..
Säkert ett tjockt jävla dammtäcke och smulor från kakor etc för att någon haft den liggandes i sängen.. Absolut förbjudet med min dator, men vissa förstår ju inte de..

så uppdaterar jag inte minst en gång om dagen, då är det för att min dator brunnit upp.

Onsdag

Halloj!

Har vaknat för 1½ timme sedan kanske. Läste ut det sista kapitlet i Om jag kunde drömma..  Idag blir det att börja med boken När jag hör din röst.. Ja för er som inte vet, de är Twilight serien. Jag är fast! Kan inte sluta läsa..

Igår på kursen gick de bra. Blev ganska mycket prat så det blev bara träning i ca 35 minuter. Jag och Christina (?, vet inte om hon stavar med CH eller K) tränade skvaller tillsammans. Hon har en såå söt Australian Shepherd valp! Båda vovvarna var så duktiga :) Och Christina var så positiv och sa bra saker hela tiden så man kan inte vara annat än glad i hennes sällskap! hehe. Andra gången jag tränar med henne.
Sen fick jag träna med 2 andra, då skulle vi köra skall .. Steven ville inte skälla i början, men när hans bror Hobbe började skälla, då blev det fart på Steven också.. haha.
Som Camilla sa "men Hobbe skäller ju! Då måste Steven också kunna skälla!" haha.

När jag kom hem blev det att äta en macka och sedan la jag mig och läste lite i boken.. hehe. Efter det storstädade jag i sovrummet, som för tillfället har varit ett förråd och en plats för katterna. Vill nu verkligen ha en soffa så att jag får börja sova i sovrummet igen! Eller fotöljer! Vad som helst!! Vill ha mitt sovrum tillbaka!!!

Ska snart börja diska det som är kvar, Fredrik diskade det mesta igår. Måste storstäda huset, tydligen ska några av hans släktingar från Kiruna (?) komm hit . Eller dem ska sova hos hans mormor och morfar. Men dem lär ju komma hit och se hur han bor, och jag vill inte att dem ska komma hit och se hur de ser ut just nu.. Alldeles för många djur i huset. Tycker kattungarna kan växa upp nu så att dem får flytta till egna hem! Visst, jag tycker om dem, men det börjar bli för mycket päls på golvet, och jag nyser mer och mer.
Måste börja dammsuga varje dag så att jag inte lyckas bli så allergisk så att jag inte kan ha kvar dem i huset.. usch..

Här får ni en bilder från i natt ;p Mercedes gården! Niiiice ;)



Från vänster : Fredriks 123:a , min 126:a och Fredrik E50 AMG ;) ;) ;) Fett!




Dem Feta ;D mohaha


RSS 2.0