Måndag

Håhåjaja.
Jobbat hela dagen, 7-17.. Gick bra iallafall. Hade mycket tid över där på slutet och åkte in till lokalen för att få debitera i lugn och ro och bara ta det allmänt lugnt. Tjiii fick jag! Hann inte mer än komma in på lokalen så ringde larmtelefonen och det var bara att vända på klacken och hoppa in i bilen igen :p hehe.
 
Har parkerat arslet i soffan för ett tag sedan.. Sitter och funderar på hur fan jag ska hitta orken till att börja plugga. Hade gjort upp ett så fint plugg schema men har inte gjort ens börjar med de, så nu måste jag göra om hela schemat igen.. Eller bara köra, rättare sagt. Kan fan inte vänta längre nu!
Känns inte roligt att jobba så här mycket som jag gör denna vecka, och sen veta att jag måste börja plugga så fort jag sätter foten genom dörren när jag kommer hem..
aja. Är huvudet dumt får man ju lida..

Söndag

Snart är min lediga dag slut.. Blir snart sängen för min del om jag ska orka upp imorgon.
 
Inte fått något vettigt gjort idag.
Fredrik bestämde sig för att vi skulle bjuda hans familj på middag, sagt och gjort. Fredrik gjorde sin goda pasta carbonara, sen gjorde vi bananer med choklad i ugn till efterrätt :) Var väldigt gott!
 
Men men. Har väl inge mer på hjärtat.

Fredag

Jag hade sett fram emot min lediga helg innan monster veckan börjar..
Hade precis slutat jobba och endast hunnit ner på OK med Fredrik så ringer telefonen och blir frågad om jag vill jobba imorgon.. Delad tur..
Kändes inte ok att behöva säga att jag verkligen inte har tid under dagen, vi ska börja med huset! Men fick åtminståne kvällen. Har haft känningar i samvetet, men jag är ingen maskin och klarar av att jobba flera timmar och sen hjälpa till med huset under de få timmar jag blir hemma, där emellan ska jag hinna laga mat osv..
Men men.. Jag hoppas på att dem hittat någon annan som kunde ta 7-12 passet!
 
Nåjåå.
Efter jobbet for jag och Fredrik runt i Kalix och shoppade lite smått :) Köpte mig ett par nya Crocs :) Mina foppisar från Skopunkten har börjat göra sitt, och kände att jag behövde ett par av lite bättre kvalite´ :)
Blev en mjukglass på 11:ans också :)
 
Nä. är upptagen med att se film så kommer inte på något vettigt att skriva.

Söndag

Delad tur idag. Pjuh!
De få timmarna jag var ledig under dagen lyckades jag inte vila! Så ja, jag är något trött just nu.. Städade och gjorde en massa annat, sen när jag väl la mig ner i soffan så gick det inte att stänga ögonlocken, de sprättade upp direkt! ;p haha.
Kvällen har gått som smort! Förbannat söta vårdtagare, man får skratta så mycket :)
Fick ett nytt namn av en vårdtagare idag ;) haha. Mitt namn är Sabrina, bara så ni vet! ;)
 
Annars så sitter jag nu och försöker gå ner i varv lite. Vill helst ligga i sängen innan klockan slår tolv, börjar jobba klockan sju imorgon..
Väntar också på att min stora kärlek ska komma hem :) Äntligen ska jag få ha honom hemma i hela fyra veckor! Känns helt wunderbart! Hoppas han inte stannar allt för länge i Granån innan han kommer hem, vill ju hinna pussa och krama han lite innan jag lägger mig :)
Meeeen, jag har en liten känsla av att jag kommer drabbas av min berömda mundiarre´ ;) Brukar oftast bli så när gubben kommer hem och jag egentligen måste ligga och sova ;) hehe.
 
Från ena saken till den andra.
Känner att jag sakta men säkert börjar komma på vad jag vill göra när jag blir stor. Som jag känner nu så vill jag verkligen jobba med människor! Nu gäller det bara att komma på inom vad, men det tar sig! Annars så skulle jag väl inte klaga om jag fick en fast anställning inom hemtjänsten, jag trivs!
 

Fredag

Flöt på väldigt bra på jobbet idag. Var i byarna, tycker jag är där väldigt ofta nu! Men jag klagar inte, tycker dagen går mycket fortare när jag är där :)
 
Bestämde mig för att göra allt jag kunde för att inte somna i soffan efter jobbet som jag gjort de två senaste dagarna.
Jag lyckades!
Tycker inte om kaffe så värst mycket, men jag kokade mig några koppar och satte i en termos. Så har druckit några koppar äckligt kaffe, och sysselsatt mig med städning. Tycker inte det ser städat ut för 5 öre.. Behöver mer förvaring om jag ska lyckas få det så undanplockat som jag vill ha det!
 
Har funderat lite över nödvändiga saker som behöver köpas när lönen kommer..
Om lönen blir så bra som jag hoppats på, då funderar jag faktiskt på att fixa mig ett gymkort! Min rygg orkar inte med, känner det när jag jobbar.. Hade två dusch idag, och efteråt värkte det riktigt ordentligt i ryggen.
Tänkte att jag ska tvinga med mig Fredrik, åtminståne under hans semester, byta tak eller ej, en timme någon dag i veckan kan han pausa från renoverandet och följa med mig. Sen kanske jag klarar av att fara själv när han inte är hemma.
Nå, jag får se hur det blir med den saken. Men jag måste verkligen börja träna ryggen och knäna nu. Ryggen har varit dålig så länge jag kan minnas, men efter jag halkade på bron och slog i svanskotan ordentligt för typ 3½ år sedan så har den bara blivit värre..
 
Men men..
Ledig imorgon, skönt!

Torsdag

Lyckat att somna på soffan efter jobbet för andra dagen i rad.. Kommer garanterat sova som en kratta i natt igen.. Nåja, jag får skylla mig själv som sätter mig i soffan, borde ta tag i sysslorna istället direkt efter jobbet, men att sitta och äta ensam vid köksbordet känns så tråkigt. Hatar det.
 
Annars hittade jag det perfekta huset idag. Innan jag ens sett hur många rum, eller hur stor tomt det var, så kände jag i kroppen att det var rätt. Bara av att se en bild kände jag det. Ringde direkt till Fredrik, men som vanligt är det ju en sak som alltid sätter stopp. Jag har inget jobb, jag får inte ta ett huslån, när jag går skola har jag inte råd att spara till en kontantinsats.
Sen tyckte Fredrik att det blev för långt pendlingsavstånd, då ville han hellre hyra en jävla lägenhet som ligger närmare. Men varken jag eller Fredrik vill bo i lägenhet, just pga vårat stora instresse - bilar. Vart ska vi ha alla bilarna? Varken jag eller Fredrik har hjärta till att göra oss av med dem..
Och så är det ju hundarna. Man har ju liksom blivit bortskämd med att kunna släppa ut hundarna på gården direkt på morgonen istället för att springa ner för en massa jävla trappor och sen upp igen. Tar en jävla tid, speciellt om man är morgontrött och måste stressa varenda eviga morgon. Dessutom vägrar Lotus in i det sista med att skita i koppel, han håller sig så länge det går, och han måste ha en buske eller stor snöhög om han ska klara av att skita med kopplet på.
Nä, jag känner att jag hellre bor kvar i den här hålan och får bo i hus, istället för att bo i en skruttig hyreslägenhet i Gällivare.
Alltid är det något som ställer till problem. Kommer aldrig kunna flytta härifrån.. Kommer bli fast här i Kalix, där jag trivs, men stället ger mig ju ingenting, inte ens ett jobb. Jag får vara glad om jag får en massa spring-vik. Men vem fan vill ha en sådan osäker vardag och vänta vareviga dag på att kanske få några timmars jobb? Inte jag iallafall.
 
Har kommit in i en period igen då jag bara ser allt negativt. Allt är bara skit.
Är trött på att alltid sitta med gråten i halsen när jag väl är hemma igen.
 
I veckan har jag fått höra en del saker, som jag inte vill höra. Jag vill inte höra att jag fortfarande är ung och har all tid i världen på mig. Bara för att jag är ung betyder det inte att jag funkar som jag ska. Känner mig mycket, mycket äldre än mina fjuttiga 21..
Vill inte höra att det kommer bli en massa jobb nu när det kommer gå så många i pension, det har sagts så i flera år och fortfarande finns det inga jobb, om man nu inte är lärare dvs!
Vill inte höra: "livet har ju bara börjat för din del".. Nej, livet har börjat för mig för många, många år sedan. Men de kan ju inte dem veta. Jag är inte och har aldrig varit som alla andra.
 
Är trött på dessa ångest attacker som kommer när jag börjat tänka för mycket. Jag vill göra något med mitt liv, men jag känner att jag står och trampar på samma ställe. Ibland känns det som att jag är på god väg att komma på vad det är jag vill göra, men så är det alltid något som sätter käppar i hjulet.
Jag kommer sluta som en bitter gammal surkärring, som sitter där med sina hundar, helt avskärmad från resten av världen. Inga barn, så jag har ingen som kommer och hälsar på. Får leva på havregrynsgröt under mina sista år för att jag inte lyckats få ihop en någorlunda pension så man har råd att överleva.
 

Tisdag

Jobbat kort kväll idag.
Blev en halvtimme övertid idag. Larm och saker som händer som inte går att förutse. Förhoppningsvis har jag gjort rätt så att jag sen slipper gå och ha dåligt samvete och någon fått lida pga mina misstag. De är det värsta med att jobba med människor, ett misstag och det kan sabba hur mycket som helst..
Börjar 7 imorgon, känner mig inte riktigt taggad med tanke på den stressiga kvällen och övertiden. Har kommit hem för typ 30 minuter sedan, och är fortfarande uppe i varv.. Hoppas jag kan varva ner tills ett avsnitt SATC, en kopp varm choklad och lite skorpor.. Tveksamt, men jag måste ju försöka!
 
5 dagar kvar tills Fredrik får sin semester. Fy fan vad skönt det ska bli att ha han hemma i 4 veckor!!
Det bästa med att ha Fredrik hemma är att hundarna inte behöver vara ensamma så mycket.. Mitt samvete skriker för fullt när jag är och jobbar, är inte alls roligt att lämna hundarna. Men jag måste ju jobba, pengarna behövs verkligen.
 
Nej, ska läsa klart lite bloggar och sedan gå ut i köket och fixa mig lite varm choklad.
 

Sovrum

Det kliar i inrednings fingrarna!
Vi har beslutat oss för att vänta med att göra klart köket. Först ska vi byta taket, om vi hinner så ska brädfodringen bytas. Vi har lite planer för fönstrena också ;) Måste se om jag hittar någon inspiration till det ;)
 
Nästa stora projekt kommer att vara sovrummet. Tidigare så målade vi bara om det för att slippa den gräsliga tapeten. hehe.
När vi väl kommer igång så ska väggarna rivas och nya skivor sättas upp. Spackel går inte att rädda de där väggarna som är nu, de bubblar bara upp och lossnar, ser förjävligt ut i sovrummet..
För att få så mycket plats som möjligt i vårat pyttelilla sovrum kommer vi att göra oss av med sängen vi har, den går bara ha på ett sätt, saknas typ 1 dm för att kunna ha den efter kortsidan.. Så vi ska bygga en egen sänggavel och försöka få oss en skön säng ändå.
Jag har tvekat med val av färg på väggarna, gardiner, små pinaler osv. Sakta men säkert har jag börjat få fram en bild på hur jag vill ha det, så nu kliar det verkligen i fingrarna! Vill sätta igång NU!
Tänker vitt, grått, ljus lila och silver! Möjligtvis liiite svart.
 
En bild som gett mig massor med inspiration och ideer! Bilden är lånad från google eller styleroom, minnet det sviker!

Torsdag

Humöret är inte bättre idag. Jag är inte lika arg och bitter längre, de har utvecklats till något annat. Vet inte vad jag ska sätta för ord för de känslorna..
 
Nå, annars har jag tagit en lååångt sovmorgon. Om man nu kan kalla det sovmorgon när jag vaknat femtioelva gånger i natt och sovit oroligt. Måste ha snurrar runt nå fruktansvärt för mitt och Fredriks täcke var helt ihopsnurrade, Fredriks kuddar låg mitt på sängen osv. Så här vild brukar jag inte vara när jag sover..
 
Nu blir det en snabb middag, korv med bröd, sen ska jag åka iväg till Kalix.. Jobbar kort kväll igen. Känner mig inte ett dugg taggad eftersom jag inte är på så bra humör.. Sen gör magen fortfarande ont.. Men bara bita ihop..

...............

Jag höll på och skriva ett positivt inlägg, men mitt humör skenade iväg och jag blev väldigt bitter och förbannad.
 
Nåmen..
Börjar fundera på om ett gammalt problem som jag haft med magen börjar komma tillbaka.. Har inte fått något anfall sen.. Kan inte ens komma ihåg när jag fick det sist. Jag och Fredrik hade inte bott så länge i huset iallafall när senaste anfallet var..
Igår kväll efter jobbet fick jag ont i magen. Samma visa idag också, bara att det började värka smått redan innan jag slutat passet, fast jag trodde det berodde på att jag var hungrig. Efter att jag handlat och var påväg hem fick jag sitta och ta lugna andetag och pusta fram "aj aj aj aj" medans jag körde. Har bara legat och kvidit i soffan resten av dagen.
Nu känns det bättre, men magen bubblar på och är öm, känns som att jag haft ett magsjuke maraton där jag fått krama toastolen i flera timmar.. De enda är att jag inte behövt krama Gustavsbergarn, jag har inte mått illa eller något, bara haft så sjukt ont i magen..
Hoppas verkligen att det inte är de gamla magproblemen som ligger och lurar och vill bryta ut igen, för de är verkligen det sista som jag behöver just nu. Jag har nog mycket att göra som de är..

Stiftelsen - vart jag än går

Hörde denna på radion när jag satt i leasingbilen och jobbade i förra veckan(?) Föll för den direkt! :)
 
 

Måndag

Fy fasen vad slut min kropp var när jag vaknade i morse.. Klarade knappt av att stiga upp ur sängen! Halsen gjorde ont, näsan var täppt (vilket den varit de senaste veckorna, inte förkyld konstigt nog), ont i huvudet, ont i hela kroppen och allmänt svag..
Nu börjar det bli bättre, som tur är! Nässpray fixade nästäppan, treo fixade huvudvärken och varmt te lindrade lite i halsen.. Strax blir det en dusch som förhoppningsvis får mina värkande muskler att slappna av.
 
Får se vad som händer idag.
Tänkte åtminståne trotsa denna svaga kropp och vara ute och hitta på något roligt med mina pojkar :) Tror jag ska lägga upp en sökruta åt Lotus också :) När lönen kommer så ska jag bannemej köpa en sele och spårlina åt Lotus! Vill ut i skogen och spåra! De är så förbaskat roligt! :) Nog för att vi inte testat spåra några längre sträckor, men de sträckorna vi kör räcker gott och väl tills vi lärt oss lite mer :) En spårkurs hade varit roligt! Tror jag ska anmäla mig till en spårkurs när det dyker upp en när jag har mer tid :)

Söndag

Torrt på bloggfronten för min del, men min älskade gubbe har haft ledigvecka, så har knappt suttit vid datorn. Fredrik hade ledigvecka och jag har jobbat i princip hela veckan, endast varit ledig onsdag, så jag ville vara med honom så mycket som möjligt :)
Bara två veckor kvar tills jag får ha gubben hemma i hela 4 veckor!! Längtar nå fruktansvärt! ;) Första gången under våra år tillsammans som han kommer vara ledig så länge under sommaren :)
 
Helgen har varit tung, började fredagen med en kort kväll (16.30-21.30).. Lördagen var det delad tur som gällde (7-12 och 16.30-21.30).. Och idag var det en lång dag, 7-17.. Är inte säker, men tror jag har en till sån här helg på schemat, längtar inte! Fy fasen vad jag har varit trött idag! Sista 3 timmarna kändes det som att jag hade potatismos i huvudet..
Imorgon är jag äntligen ledig! Sen kör jag fyra dagar, och får vara ledig hela helgen! Skönt!
Blir en tidig kväll för mig idag, ska sova halvt ihjäl mig också. Säng, sköna säng!
 
Den här veckan har det varit lite dåligt med sömnen. Har lagt mig på tok för sent, men inte så konstigt när jag inte kan slita mig från Fredrik :) hehe. Sen när jag väl lagt mig och somnat, då kommer Fredrik för att lägga sig, och väcker mig för att jag VARENDA natt har legat och kramat om hans täcke så hårt ;) haha. Har liksom blivit en vana att jag ligger och kramas med hans täcke när han är borta :) När Fredrik är hemma brukar det bli hans arm som är offret för mitt sömn-kramande ;)
 
Aja. Fredrik åkte för typ en timme sedan.. Saknar han redan jätte mycket :(
Tur att jag har våra fina hundar som sällskap :) Hade inte klarat mig en dag utan dem :) Med pojkarna går det bara bättre och bättre. Man verkligen ser hur Lotus mognar i sitt beteende. Han har blivit så lugn på sista tiden :)
 
nej. Ska ta och kolla igenom nättidningarna en sista gång innan jag slår igen butiken. Känner inte alls för att sitta vid datorn nå mer.
 

<3


RSS 2.0