Onsdag

I den här takten kommer jag kunna göra ett EKG i sömnen innan praktiken är slut! Vart sladdarna ska vara sitter ganska hårt i huvudet nu, bara elektrodplattorna eller vad fasen de nu heter som jag måste lära mig att räkna ut vart man ska börja :) Sen är de ju den där datorn, men snart sitter de! Kanske sätter full pott imorgon? ;)
På fredag ska jag sticka själv för första gången! Min handledare sa att jag kommer få sticka när det kommer in en patient med bra vener. Hoh hoh. Vi ska dessutom sitta på labb hela den dagen, så kanske blir en del stickande då? Känner mig sjukt nervös över det! JAG? Sticka in en nål i någon annans arm? Men det kommer nog gå fint, jag har en bra handledare som pushar på och finns där om jag blir osäker :)
Känns också som att jag ska skita på mig varje gång dem ber mig hämta en patient! haha. Men min panik blir bättre och bättre för varje dag :)
 
Nu är det duschen som gäller. Sen raka vägen i säng!
 

Tisdag

Första dagen på praktiken idag.. Gick väl ganska bra.
Är så trött så orkar inte blogga. Kommer inte på något att skriva.
Men iallafall, var igår kväll och hämtade en liten kissemiss :) 13 veckors pojke. Försöker nu komma på ett namn åt stackarn :) Dem kallade honom Sockan, men vi vill ha något annat namn :)
Aja. Bloggar sen när jag känner att ögonlocken inte brinner av trötthet.
 
 
 

Memories

Gammal låt.. Gamla tider.
Kom att tänka på denna låt när jag gick igenom syrrans låtar på Spotify och hörde finska låtar.
Känns ändå bra att jag kan ta fram vissa minnen som inte framkallar ångest. Detta minne är något som ger mig en myskänsla och ett litet leende på läpparna.
Förstår inte ens hälften av vad som sägs i låten, men den ger mig bra minnen :)
De stunderna kommer jag alltid bära med mig och plocka fram ibland.
Ibland sitter jag och tänker "what if..?".. Men nej, jag skulle aldrig byta bort det jag har nu mot det jag hade då.

Fredag

 
Oohja! Jag försov mig, missade bussen och tog mig inte till skolan!
Duktig idiot!
Försökte fara iväg med bilen, men den skrek så förbannat så jag vågade inte köra iväg med den.. Tur att Fredrik kommer hem snart, då kan jag ta Goffis :) Fredrik får då allt se till att kombin spinner som en katt igen innan han åker upp till Gällivare ;)
 
Vad har jag gjort idag då?
Inte mycket.
Mest suttit och nördat SoA. Ja, jag har blivit beroende!
Varit ute på en härlig promenad med mina pojkar också :)
Annars har jag inte gjort så mycket mer än det. Jo jag har lagt lite pussel också ;p men det går ju som det går - inte framåt iallafall.. Känns som att jag aldrig kommer bli klar med det där pusslet!
Aja. Har inte orkat plugga idag, varit hela slut i huvudet..
 
Här på kvällen har jag legat på köksgolvet med mina två hjärtan och myst :) Legat och kramats med Lotus lite, hur mysigt som helst :)
Vad skulle jag gjort utan mina fyrbenta hårbollar?
Älskar dem så mycket <3
 
 
 

Kväll

FYFANVADSKÖNT!!!!
Blev precis klar med fördjupningen i psykologin. Om det blev bra? Vette fan. Men nu har jag iallafall gett det ett försök och eftersom det är sista dagen imorgon att lämna in skiten så är jag verkligen överlycklig över att jag lyckats knåpa ihop något att lämna in ;)
Har dock insett att jag aldrig kommer hinna med det som jag har att göra i sjukvård.. Det blir morgondagens och helgens projekt. Fredrik är ju ändå inte hemma och en bil som kan krascha när som helst, så jag har då inte så mycket annat att fokusera på än plugg, tar ju mig inte härifrån direkt, om jag nu inte tar bussen.
På tal om bussen så är det buss som gäller för mig imorgon eftersom jag inte vågar köra med kombin. Ska bli intressant att se om jag lyckas vakna i tid och promenera dit bussen går ;p Nå, det är morgondagens problem.
 
Eftersom jag suttit och skrivit den där förbannade fördjupningen har jag inte hunnit äta middag, så nu är det spisen som gäller. En hamburgare blir det ;p nom nom!
Och lite SoA på det!
Efter det är det nog sängen som gäller.
 
Ganska mysigt ändå efter att Fredrik stoppat lampor bakom tv:n :) Vi slåss om vilken färg det ska vara, Fredrik byter till rött hela tiden (förstår inte varför då hans favvofärg också är lila), men nu när han inte är hemma är det jag som har makten och ändrat till lila ;)
Lila is the shit! ;)
Och så lyckades den snygga Jax komma med på bilden ;p inte illa ;)
 
 

Torsdag

Fy fan vad den här veckan går sakta! Håller på att bli smått tokig här hemma. Känns som att veckan borde varit färdig för länge sedan, men icket. Tre långa dagar kvar innan kärleken kommer hem igen.
Skulle verkligen vara skönt om han fick jobb på närmare håll.. Eller att vi flyttar till Gällivare, för detta börjar verkligen bli påfrestande för mitt redan nog så svaga psyke.
 
Aja. Nu har jag inte tid längre till att sitta och slösurfa osv. Fördjupningsarbetet i psykologi måste bli klart idag. Vet inte alls hur jag ska skriva eller vad det ska innehålla. Satt hela gårdagen och samlade ihop en massa information, men tycker inte att jag hittat något som är riktigt intressant och som man kan räkna som att man "grävt djupare" inom det området.
Nå, det blir som det blir. Kan inte göra det bättre med tanke på allt som måste göras.
 

Håhåjaja.

Har precis insett att jag aldrig kommer att bli klar med alla uppgifter till på fredag. Icket. Det går bara inte.
Är redan under en jävla press, så om jag ska ta mig ur detta levande så kan jag inte sätta all min tid på plugg. Jag måste få sova, äta, och göra lite andra saker ibland. Det går inte att bara sitta och plugga, plugga och plugga, inte för mig iallafall, jag bränner ut mig själv för fort.
En sak i taget, typ. Har bestämt att jag ska satsa på att plugga till Sjukvårdsprovet som är på fredag, och skriva på fördjupningen i psykologi, sen ska jag försöka läsa i boken också mellan varven. Den är "uppsatsen" i sjukvård får fan vänta tills jag har mer tid. Men vill ha den bortgjord innan nästa kurs börjar. Vilket kanske är på måndag? Måste kolla upp de där..
 
Sjukt hur jävla trött jag är. Har bara varit vaken i 10 timmar, men känns som att jag varit vaken sen 6 på morgonen eller något..
Ska ta och fixa lite kvällfika och ett avsnitt SoA innan jag ringer Fredrik och hoppar i säng. Allt blir bara fel om jag fortsätter vara vaken och är i detta tillstånd :p
 
 

My heart skips, skips a beat..

Härlig promenad!
Felix var helt slut, han orkade inte ens hålla uppe sin svans på slutet ;p Trodde Lotus också var trött, för han började hamna efter av någon anledning, brukar han ju aldrig göra :S Men ack så fel jag hade, nu är pojkarna i full gång igen och busar i köket :) hehe.
Blåste ganska mycket, men annars var det väldigt skönt :)
 
Nu ska jag dyka ner med näsan i skolböckerna..
 
Bara för att, så testade jag att göra en inbakad fläta i luggen. Den ser ut som själva f*n, men hey, träning ger färdighet!

Tisdag


Bättre väder idag! Eller var iallafall.
Sovit till tolvtiden idag. Vaknat hundrafemtioelva gånger under natten, så inte så konstigt att jag sovit så länge när jag väl somnat ordentligt..
Ska ta och börja göra mig klar för en promenad medans regnet fortfarande håller sig borta :)
 
Får ju små ångest när dyrskorna bara står och samlar damm!
 
 

Kväll

Lite plugg har blivit gjort idag. Inte mycket, men det är iallafall något. Har haft så förbannat ont i armen :S Sen har jag varit extra trött idag också. Måste vara detta äckliga pissväder som gör en så här trött. Skyller åtminståne på det.
Tänkte ta mig en promenad idag, men eftersom jag inte äger vattentäta kläder och är gjord av socker, så valde jag att stanna inne. Inte ens pojkarna har velat vara ute i detta regn :/ Fort ut och pissa och sen har de sprungit upp på bron igen :D haha.
 
Ska nu ta och stänga ner datorn och fixa mig lite kvällsfika :)
Blir att mysa ner mig med en kopp te och smörgås och ett avsnitt SoA ;) Vill inte riktigt slita mig, inte så att jag är fast i serien i sig, men Jax är ju så förbaskat snygg! haha.
Så det blir att mysa i soffan då tills Fredrik ringer när han slutat jobba :) Ska lägga fram ett nytt förslag åt honom ;) Men tror han fortfarande kommer protestera och säga nej.. Den lille räven ;)
 
<3
 
 

Måndag

Idag blev det "tidig" uppstigning. Hann aldrig igår göra matlådor åt Fredrik, så fick stiga upp lite tidigare idag för att göra lite mat åt honom. Han protesterade och sa att han denna vecka kunde äta i matsalen, även om de är snordyrt. Men jag vill ju så klart att han sparar in så mycket pengar han kan genom matlådor osv..
 
Stackars Fredrik har nu en till person som han går och är orolig över..
Det skulle tydligen inte räcka med mig, som blivit ett riktigt monster som pendlar mellan glad, skitförbannad och ledsen hela dagarna. Fast nu börjar det bli mer och mer den glada Sandra igen. Utbrotten kommer inte lika ofta tycker åtminståne jag.
Fredrik hann inte mer än åka iväg så ringde han mig för att berätta vad som hänt.. Ingen allvarlig olycka eller så. Vad de är vill jag inte gå in på, men jag hörde på Fredriks röst att han är orolig för vad som kommer att hända nu.
Har blivit för mycket för honom nu på senaste tiden.. Vill inte att han ska behöva bli dålig nu också för att han ska gå omkring och oroa sig hela tiden..
Jag håller tummarna för att de inte är något allvarligt iallafall..
 
Denna vecka kommer jag bara kunna sitta hemma. Go-mercan mår inte riktigt bra så jag vill inte köra med den :( Så den får stå tills Fredrik kommer hem igen och kan försöka laga skiten. Vi vet inte riktigt vad som är fel med den, och har inte hunnit fixa något under helgen heller. 
På fredag ska jag ju skriva prov, så då blir det en liten nostalgitripp, blir att ta bussen in till Kalix och sedan få sitta och muttra för att jag måste vänta på bussen hem ;) hehe.
Nu har jag äntligen tid för frukost, så det ska jag ta och fixa fram nu. kurr kurr i magen.
 
Lotus hade en skön sovstil för en stund sedan ;) Han vet hur han ska göra för att få mig att skratta! ;) <3

söndag

Äckel söndag igen då.. Fast idag åker inte Fredrik till Gällivare, det gör han imorgon på morgonen, de är den "efterlängtade" eftermiddagsveckan han har nu, alltså kommer han inte hem förrän på söndag..
Hatar dessa veckor..
Bara försöka se fram emot hans lediga vecka :) Fast då börjar jag praktiken, så det blir väl inte så mycket att umgås då heller. Aja.
 
Ska nu fixa igång lite musik och börja plugga och varva det med städ och matlagning. Vilken rolig dag jag har framför mig!
 

Fredag

Tror jag fick godkänt på provet. Svårt att veta, läraren skrev bara hur många poäng jag fick och hur många man kunde ha fått.. Men det borde vara ett godkänt, för jag fick mer än hälften av poängen..
Men men.
Har en hel del plugg.. Vet inte hur jag ska hinna allt, men jag gör så gott jag kan, mer än så kan jag ju inte göra :) Ska helst lämna in det på fredag nästa vecka, men hinner jag inte klart så får jag helt enkelt komma in veckan därpå och lämna de uppgifterna som är klara :) Kan inte hjälpas :)
Bara en uppgift kvar så är jag klar med Psykologi B. Känns förjävla bra!
Lite svårt att veta vad jag ska börja bara.. Har börjat läsa i boken, men känner mig stressad för att de andra uppgifterna blir liggande. Kanske börjar renskriva Sjukvårdsfrågorna så det blir lättare att läsa till provet, nu är det bara en massa kladd och extra anteckningar ;p hehe.
 
Min gubbe är påväg hem också! :) Snacka om att jag saknar honom! :)
Idag när jag kom från Kalix så fick jag någon knäpp idé och knäppte en bild på mig själv där jag gjorde än väldigt "vacker" grimas, skickade den sedan åt Fredrik ;D haha. Tror det var uppskattat ändå, även om jag inte var så värst snygg på bilden ;D haha.
 
Men men. Har inte tid att sitta vid datorn längre. Näsan i boken är det som gäller, varvat med en massa städ.. Extra mycket att göra nu när hundarna börjat fälla päls som satan..
 

Hmmm

Börja med Lchf igen?
Eller börja med någon slags pulverdiet?
Det finns så många alternativ.
Så som jag äter nu kommer jag aldrig gå ner i vikt. Någon ändring måste jag göra.
Har gått upp en del de här tre veckorna som jag varit utan snus. Sen en del tröstätande. Svårt att få i mig vanlig mat. Chips, godis, fika och läst/saft slinker ner hur bra som helst däremot..
Får fundera på saken. För går jag upp nå mer så kommer jag vara tvungen att köpa nya kläder igen..
 
Blir väl sängen snart.. Måste bara plugga lite till.
Känns inte bra med prov imorgon. Har pluggat sen jag vaknade i princip och ingenting fastnar i huvudet på mig.
 
 

Torsdag

En kopp kaffe såhär på morgonen. Usch, kommer inte göra detta kaffedrickande till en vana iallafall.
Får se om jag hinner göra annat än plugga idag. Känner mig sugen på en promenad, men har inga bra skor. Gymskorna är dem bästa, men dem ids jag inte ta för då måste jag rengöra dem ordentligt innan vi ska på gymmet nästa gång.. I helgen ska jag fan ta och köpa mig ett par ordentliga promenadskor!
 

Pjuh..

Suttit och pluggat tills typ nyss.. Fatta, pluggat till 4 på morgonen. Hur normalt är det?
Aja. Får hoppas på att jag inte sover bort hela dagen imorgon. Har en massa som måste göras..
 
Denna smärta.. Känns på ett sätt bra att jag fått lära mig om dessa faser i skolan.. Jag är väl i reaktionsfasen nu, lär nog ta ett tag till innan jag kan börja bearbeta allt som hänt..
Det gör så förbannat jävla ont. Psykiskt.
Värsta tiden idag var när jag kollade i kalendern på morgonen och såg det jag i frustration struckit över det som stod där. Japp, idag skulle jag egentligen varit på ultraljud..
När jag såg de i kalendern så ville jag bara vända på klacken och gå och gräva ner mig i sängen igen.
Var i ca vecka 7..
Flera som tycker att jag överdriver, var ju inte långt gången direkt. Men jag mår asdåligt.
Jag vill inte gå in på allt det här för mycket.. Det känns för privat.
Men.. Obefintlig mens, läkarbesök, tabletter för att få igång mensen och då åka på humörsvängningar från helvetet.
Mitt maskineri har helt enkelt inte velat fungera efter att jag slutade med p-piller.
Aldrig mer att jag trycker i mig sådan skit.
Orkar fan inte gråta mer. Men det kommer, vare sig jag vill det eller inte.
Jag är sååå trött. Vill inget hellre än att ligga i sängen hela dagarna. Spelar ingen roll hur mycket, lite eller lagom jag sover, är lika trött ändå.
Känner mig totalt värdelös. Känns som att jag inte duger till något. Kan inte komma på något jag är bra på.
Känner mig så maktlös..
Tycker så synd om Fredrik som måste stå ut med mig.. Stå ut med mina gråtattacker, som ibland kommer flera gånger om dagen.. Stå ut med att jag minst en gång om dagen säger att jag har god lust att kasta in handduken och ge upp.
 
Ska väl bege mig mot sängen och försöka sova..
Har fullt upp hela tiden.. Helst av allt hade jag bara velat ligga ner och göra ingenting till den värsta smärtan gått över.. Men det har jag inte tid med, snart ska jag ju ut på praktik dessutom.. Fyfan.

Onsdag

Ja men den här dagen gick ju bra!
Påväg mot skolan hinner jag bli förbannad en och tre gånger innan jag är framme. Måste alla idioter som fått sitt körkort i ett cornflakespaket vara ute och köra samtidigt?
När jag är påväg mot Folketshus så ser jag hur en äldre gubbe försöker ta sig in genom entré dörrarna, stackarna fastnade där med sin rullator :( Skyndade mig dit för att hålla upp dörren åt honom. Såg då att det satt ett par små fjortisar där inne och fnissade åt gubben - tills de såg att jag hjälpte honom, då var hakorna minst sagt nere på golvet! Snorungarna hade fått sig en utskällning om jag hade haft lite mera tid på mig, var redan försenad till lektionen. Så när jag sett till att gubben kommit in ordentligt sprang jag upp för trapporna och in på lektionen. pjuh!
Tror ungdomarna skulle behöva få sig lite bättre förebilder.. För dem såg riktigt förvånade ut när dem såg att jag hjälpte gubben, jag är ju faktiskt inte så många år äldre än dem ändå.
Sedan var allt frid och fröjd, tills jag kom hem och hämtat in posten och startat datorn.. Blev ett argt samtal till Bredbandsbolaget. Men nu ska problemet vara fixat. Tror till och med killen lyckades få ner våran månadskostnad lite också, typ som ett plåster på såren när jag var så arg ;) hehe.
 
Annars har jag mest bara tagit det lugnt. Har inte orkat med att plugga.
Varit en sväng i Sangis med Gabbi och ungarna å käkat ett skräcko :) De är väl det sista jag skulle behöva trycka i käften, satt senast vid lunchtid och halvlipa åt Fredrik på telefon för att jag blivit så tjock så jag nästan inte får igen knappen på mina jeans..
Hade det varit graviditetskilon som satt sig hade jag kunnat acceptera det, jag blir mer än gärna som en valross pga graviditet.. Men nu är det ju inte så. Jag har gått upp i vikt pga all skräpmat, gottigottgott och tröstätande..
 
Nåmen.. Ska väl försöka få lite plugg gjort innan klockan blir för mycket. Kaffekoppen är redan påfylld och termosen också! Detta ska nog gå bra!
 

Piercing fundering..


Snart dags för sängen för min del. Blev bara fast på Gaddad.se som vanligt ;p
Denna gång var det inte tatueringar jag spanade på, utan piercings.
Är väldigt sugen på en piercing. Har dock en väldigt beslutsångest och vet inte vart jag ska börja.. Saknar fortfarande den jag hade i nästan för flera år sedan :(
Nu är jag svinigt sugen på en vertical labret! Dock så tvekar jag lite med tanke på ärret som blir när man tar bort den.. De kanske försvinner efter ett tag? Faaan. De är ju så äckligt snyggt!
 

Verkar som att det kan bli ett sådant hål.. Men det kanske är något jag kan leva med om jag i framtiden plockat ut den? ;p hmmm..
 
Så förbaskat snyggt!
 
Eller ska man köra på "vanlig"?
 
 
Åååh jag kan inte bestämma mig...
Men är så jävla sugen på den verticala! Meee want!
Hur fasen ska jag göra?!
Samtidigt tror jag det är bättre med en "vanlig", då mitt läkkött är som det är.. Om jag gör en vertical bestämmer sig väl min kropp för att stöta ut den?
Jag skulle vela ha en liten ful jävel som sitter på min axel och bestämmer åt mig vad som ska göras och inte, vad som gör mig lyckligast!
 
 
 

 

Kärlek

Hur kan man älska någon så mycket?
Fredrik är det bästa som hänt mig <3

Tisdag

Sovit för länge idag, så ingenting har blivit gjort, typ. Känns inge vidare bra..
Pimplar i mig kaffe också för att hålla mig vaken. Fattar inte varför jag är så förbannat trött hela tiden? Och jag som inte ens dricker kaffe i vanliga fall.. Brukar hellre hålla mig till Te..
 
Hmm. Tror jag dricker en till kopp kaffe innan jag ställer mig och diskar.
 

Måndag

Skönt, börjar komma ikapp med skolarbetena nu! Jag har verkligen kämpat och stressat, knappt kunnat sova osv, så detta känns verkligen bra!
Var idag och tog igen de gångerna jag missat redovisningarna i Psykologi B. Blev klar med alla förutom sista arbetsområdet. Ska börja skriva på det i veckan.
Hade egentligen tänkt städa och plugga typ hela eftermiddagen och en del av kvällen, men det blev att jag åkte och hälsade på Gabbi och gullungarna :) Blev där väldigt mycket längre än jag tänkt, men när man har mycket att prata om så har man :p hehe. Lille Jonathan förlängde då mitt liv med några år med sitt urgulliga leende :) När han tittade på mig och gav mig ett stort, tandlöst leende kunde jag inte göra annat än att skratta :) hehe. Elias var lika charmig som vanligt också ;D De där ungarna kan verkligen göra en glad :) Det behövs just nu :)
 
Imorgon är det plugg som gäller, annars kommer det gå illa på onsdag när det är redovisning i Sjukvård som gäller ;p
Snart sängen för min del. "Jag ska bara..."
 
 

Söndag

Usch för söndagar :( Ikväll åker Fredrik upp till Gällivare igen :(
 
Får se vad som händer idag. Har lite som behöver göras (läs: städa). Så jag ska väl ta och sätta igång och beta av listan. Sen är det en massa mat som ska göras, så min gubbe får med sig nå matlådor :) Stressigt värre känner jag, då Fredrik brukar vela åka vid 19-tiden..
 

Tralalala....

Dagen har väl inte erbjudit så värst mycket.
Vi tog med oss hundarna och åkte till Granån och hälsade på i brist på annat :) Fredrik satte sig och spelade lite med sin syster och jag tittade på ;p hehe.
Bestämde oss för att äta pizza idag. Emilia och hennes kille Björn kom också med :) For på ICA och handlade lite innan vi åkte hit och fikade lite, sen skjutsade Fredrik hem mupparna till Granån eftersom de åkt med oss till Kalix :)
Annars har kvällen varit lugn.
 
Insett idag att jag verkligen skulle behöva baka. Köpesfika är långt ifrån lika gott som hemmabakat ;) Egentligen borde vi väl sluta trycka i oss godsaker nu när vi blivit så seriösa med träningen ;) haha. Men kan ju vara bra att ha gofika i frysen om man får besök :)
 
Annars har jag varit snusfri i 2 veckor nu. Går finemang! Visst, jag har sug efter snus till och från, men jag klarar det! Går lättare och lättare för varje dag. Hade varit bättre för min del om Fredrik också slutat med skiten, men han vill inte, så då får jag helt acceptera att jag måste dreggla lite när Fredrik öppnar sin snusdosa ;) haha.
 
Börjat finna inspiration till att klickerträna Lotus igen. Får hoppas att det håller i sig den här gången! Hade skitroligt ikväll när vi tränade :)
 
Nu börjar det vara dags att skrubba av sig ansiktet och hoppa i sängen :) Tjao!

4 år tillsammans <3

Idag har jag och Fredrik varit tillsammans i hela 4 år! :) <3
Känns sjukt länge, samtidigt som att det känns som att det var igår vi blev tillsammans och knappt hunnit lära känna varandra ;p hehe.
Tidigare tyckte jag att fyra år lät länge, men i dagsläget tycker jag att det känns som småpotatis ;p Typ lika lite som ett år eller liknande ;p
 
Försöker få Fredrik att gå med på mitt förslag om en promenad med hundarna ;p
Blir inte så mycket datorsittande för mig idag, vill bara mysa med Fredrik :) hehe. Man har ju bara 4 års dagen en gång ;) hehe.
 
 
 

vovve godis

Lite godis åt pojkarna på gång :)
Har länge tänkt testa göra godis av blodpudding, men det har inte blivit av. Idag upptäckte jag att vi hade en blodpudding i kylen, utgångsdatumet har passerat för några dagar sedan, så då bestämde jag mig för att hundarna får den :)
Blev ganska mycket, men blir perfekt att portionera upp och frysa ner! :)
 
Ca 90 grader har jag på ugnen.
Tänkte ha dem ca 45-60 minuter i ugnen. Jag tycker det känns bättre att träna med torrare godis :)
Har även luckan lite på glänt, läste att det är bra, så att fukten kan komma ut :)
 

Klar

Nejdå, det var inte jag som var korkad angående tiden idag för återläsningen. Tydligen var det många som skulle komma och då behövde återläsningen starta tidigare. Ingen hade en tanke på att höra av sig till mig och berätta detta..
Aja. Inte mitt problem. Kan ju inte direkt ligga på telefon flera gånger om dagen för att höra så att allt fortfarande är enligt planeringen.
men men.
Blev nyss klar med dagens arbetsområde i Sjukvård. Skönt! Nu kan jag ligga och slappna av ikväll. (inbillar jag mig, kommer sitta som på nålar hela kvällen ändå).
 
Vill att Fredrik ska komma hem snart. Orkar inte börja med någon middag förrän han kommit hem.
Igår blev det ingen träning pga mitt humör. Bröt ihop. Tur att jag hade Fredrik, han kom och la sig bredvid mig i soffan och kramades och klappade på mig tills jag lugnat ner mig <3
Såå ikväll har jag bestämt att vi ska dit :) Ser fram emot att få röra på fläsket :)

hoh

Som jag visste. Det blev strul. Icke ovanligt.
Läraren hade i sitt mejl skrivit 13.00.
Jooo men tjena. På tavlan på skolan stod de 12.00. Bra jobbat!
Eftersom jag är som jag är, så vägrar jag klampa in mitt i en lektion, en timme sent.. Även om jag nu inte medvetet var försenad.
Fy fan vad jag hatar sånt här jävla tjafs.
Har jag inte varit med om nog mycket den senaste tiden? eller?
Måste det verkligen komma mer skit?
Går jag inte in i en allvarlig depression snart är det ett under. För som det är nu mår jag fan bara sämre och sämre. Hur FAN ska jag kunna försöka börja må bättre när det hela tiden kommer något nytt?

Torsdag

Ligger fortfarande efter i psykologin, men nu kan jag inte göra mer än det jag har gjort. Ska på ett tag åka in till Kalix för att gå på återläsningen.
 
Fredrik och Kjell är ute och bygger för fullt. Har inte varit ut på någon timme nu, så ska bli intressant att se hur mycket de har hunnit :)
 
Men men. Ska nu börja fixa det sista innan jag åker..

....................

Allt är bara skit. Skit, skit, skit, skit.
Har pluggat i flera timmar, men kommer ingen vart. Fattar ingenting. Duger inte till någonting. Totalt jävla hjärndöd och värdelös.
Psykologi böckerna kastade jag långt åt helvete och Fredrik har plockat upp dem efter mig. Detta går fan inte.
Imorgon blir det att diskutera med läraren. Vill hon inte försöka hjälpa mig och hitta en lösning, då är det väl bara att hoppa av då. Jag klarar fan inte av det här.
Rubbade jävla frågor, inga jävla svar, inte ens på nätet. Då är det fan inte på gymnasienivå. Hur FAN är det tänkt att man ska lära sig något om det inte finns några svar att hitta?!
 
är så förbannad just nu, så har god lust att kasta allt i min närhet, ta sönder saker. Länge sedan jag var så här jävla arg.
Vattnet är åt helvete fortfarande. Nu kan man åtminståne spola på toaletten, men duscha är bara att glömma, vattnet är typ svart.
Jag är trött, jag är hungrig, jag är ledsen och jag är jävligt *piiip*.
Sova kan jag inte göra än, jag ska fanemej på gymmet först.
Äta vill jag inte. Allt är blä i mina ögon nu.
Resten av mina problem kan jag inte lösa, de är psykiska problem och de sitter fast.
Kanske börjar vara dags att fara in på psyket, bli inspärrad. Skulle vara jävligt skönt.

skit

Utan vatten.. IGEN. Var ju verkligen det jag behövde just nu.
"källarn" är fylld med vatten, typ 2dm med vatten där..
Nu känner jag mig mer och mer som ett nervvrak. Jag orkar inte mer.

Onsdag

Lyckat. Vaknar hyffsat tidigt för att hinna plugga allt idag.. Lyckas jag? Nej.
Ångesten och sorgen sköljde över mig efter frukosten. Har bara kunnat sitta och stirra rakt fram, tills nyss. Nu har jag börjat fungera lite igen, men tankarna vill åt ett annat håll..
Nu har det gått en vecka sedan operationen, så länge som läkaren ville att jag skulle vänta med träningen. Idag blir det ett besök på Nova, det är ett som är säkert! Blir väl inget mördarpass direkt, men ett lugnt pass är bättre än ingenting! Har längtat, för de senaste gångerna jag varit där, innan allt detta hände, då mådde jag så bra efter ett träningspass. Vill må bra igen.
 
Wiie. Fick precis reda på att jag fått praktik på Vårdcentralen i Kalix :) Nu återstår det bara att på något sätta hitta ett telefonnummer till kvinnan som läraren ville att jag skulle kontakta.. Smart att be mig kontakta någon och inte lämna några kontaktuppgifter.. Aja. Allt för med sig problem, mer eller mindre.

Tisdag

Var på första skoldagen idag, första på typ 2 veckor. Gick väl sisådär.
Praktiken är nu iallafall typ bestämd. Läraren skulle ringa och höra ifall jag får komma dit. Så bara vänta och se.
Ska egentligen ha psykologi B lektion imorgon, men eftersom jag ligger så illa till med studierna i den kursen, så har jag bestämt mig för att skippa lektionen imorgon och sitta och plugga hela dagen istället så jag kommer ikapp någon gång. Ska ändå ha återläsning i den kursen på torsdag. Så shit the same om jag har ett eller två arbetsområden extra.
Har nu tagit en paus i pluggandet. Hjärnan orkar inte mer. Har varit igång sedan halv 8 idag.. Det bästa med dagen är väl att jag fått tillbaka min älskade htc igen! <3 Har väntat på den i 4 veckor. Hade inte fått något sms, mail eller liknande om att den ens var klar. Skickade ett sms själv idag för att se hur de gick med den, och då stod de att den var klar att hämtas! :S På Elgiganten fick jag veta att den varit där sedan den 24:e augusti. Tummen upp för deras sms system! Nooot.
 
Anledningen till varför jag tar mig tid till att blogga är för att Fredrik ville ge mig en bit smörgåstårta ;p han ville att jag skulle få en liten paus i pluggandet och få i mig något gott :) hihi. Världens bästa gubbe <3

Yummie

Jag hittade ett tidsfördriv.
Tatuerade killar! Yum yum. haha.
Har väl egentligen ingen typ av kille, men det finns vissa grejer som jag kan börja dreggla efter. hehe. Tatuerade killar är ett exempel.
Tycker inte om pinnsmala killar. Uäck. Typ datanörds smala. Utan muskler, bara skinn och ben. Usch usch.
Den här killen har rätt typ av kropp ;D höhö. Fast jag är ju inte kräsen ändå. Fast inte skulle jag väl tacka nej om Fredrik blev såhär biff ;)
Dock är hår på skallen också viktigt för mig.
Fredrik har nu börjat tjata om att jag ska raka hans huvud igen. ICKET! Jag gör det fan inte igen, inte än iallafall. Hans hår har precis blivit sådär minimi långt, så jag kan köra in mina fingrar i det och mysa ;D haha. Sen är han fruktansvärt söt i långa pollisar och de där lockarna i nacken ^^
Tror jag ska sätta skottpengar på den som vågar sig på att kapa Fredriks hår ;)
På tal om Fredriks hår. Ikväll ska jag äntligen få pilla i hans hår igen :) 
 
Inte heller dåligt, fast Bingo är annars inte snygg någonstans. ;p
 
Ska nu ta och hämta mig lite kladdkaka. De blir min middag idag.
Som sagt, matlusten är obefintlig. Så jag får passa på att äta det som jag känner möjligtvis kan gå ner. Just nu är det bara massa kakor typ.. och mjölk i mängder.
 
Btw, bilderna snodda från Google.

rubrik jävel.

Hur fan ska jag orka med allt?
Hur ska jag orka när det hela tiden känns som att jag ska gå i tusen bitar?
Jag försöker verkligen att inte tänka på det som hänt, men det går inte. De är i princip det enda jag kan tänka på.
Jag bryter ihop flera gånger om dagen.
Kan knappt äta.
Vaknar 150 gånger varje natt.
 
Helst skulle jag bara vela lägga mig ner tills jag kommit över den värsta smärtan. Men det går ju inte så länge jag har skolan. Försökt plugga idag, men det går fan inte. Ingenting blir gjort. Jag fattar ingenting.
Tycker så fruktansvärt synd om hundarna också. Jag orkar inte med dem. De får mat, och får gå ut på gården. Men sen är orken borta. Jag orkar inte sitta och klappa, gosa, och allra minst leka med dem..
 
Stackars Fredrik som har ledigvecka nu.. Han kommer ju få gå som på nålar här hemma..

Söndag

Världsproblem just nu.. Läraren krävde redan tidigare i veckan, när jag var inlagd, att jag måste bestämma VAR och NÄR jag ska göra praktiken som ingår i Sjukvårds kursen.
Ja, de är ju JÄVLIGT lätt att bestämma vart man vill göra den praktiken.. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska välja.. För enkelhetens skull funderar jag på att säga att jag tar på samma avdelning, samma period, som den andra som läser kursen har valt. Om det nu finns plats. Blir nog enklast så, helt enkelt..
 
aja. Tänkte fixa mig lite mat innan jag sätter igång och pluggar. Har som sagt en hel del att ta igen. Kör på Sjukvård idag, även om jag har hur mycket som helst att göra i psykologin egentligen. Men jag prioriterar sjukvården idag, så får det bli..

.......

Stackars Löken. Han har säkert fruktansvärda skavsår i öronen nu efter min mundiarré.. hehe.
Lökis är bra. Han dömer mig inte när jag sitter och pratar om vad jag tycker och tänker :) En väldigt bra kompis, de är vad han är.
Väldigt skönt att Fredrik inte är svartsjuk, så jag får umgås med min kompis i lugn och ro :) hehe.
 
Känner att det börjar vara dags för sängen snart. Är så kallt i huset. Vill sååå gärna sätta igång och elda.. Men nej. Imorgon kväll kanske? Nja. Är för mörkt när Fredrik kommer hem, vill inte skicka upp honom på taket då för att ta av plasten från skorstenen. Jag får skicka upp honom på måndag :) hehe.
 
Lite kvällsmat innan sängen. Det låter fin fint.

Fly..

Idag har jag försökt fly från mina egna tankar. Men det är inte det lättaste..
Op såren känns nu, kan jag säga. Har ansträngt mig på tok för mycket.. Städat för fullt och gjort allt för att verkligheten inte ska komma ikapp.
Aja. Det funkade ju bra. Så fort jag satte mig ner och började slappna av, då kom allt tillbaka och det känns som att hjärtat ska gå i tusen bitar.
Tänkte hoppa i duschen och försöka samla mig lite. Löken kommer mest troligt hit på någon lillstund, och jag vill inte bryta ihop när han väl tar sig tid att komma hit.
 

Lördag

Inatt blev det ännu mer kläder som klickades hem. Stickade långtröjor. Mysigt! Brukar ha otur när jag beställer kläder, så jag hoppas verkligen att allt passar och att jag inte behöver skicka tillbaka något..
Kom mig inte i säng förrän efter 4-tiden, så jag har sovit ganska så länge idag. Blev uppe sent för att jag håller på och fixar ihop en skiss till en tatuering. Efter våran olycka i veckan har jag funderat på en tatuering som symboliserar det. Kanske kan hjälpa mig att komma över det. Det är lite små ändringar jag vill göra, så jag ska sitta och skissa här hemma och se om det blir bra. Skulle egentligen inte ens behöva göra det själv, Barsken gör det där så bra själv. hehe.
Ska nog i veckan höra när Barsken har några tider..
 
Idag ska jag försöka rycka upp mig lite och få saker och ting gjorda..
 

RSS 2.0