Yey!

Min älskling ska komma och hämta mig ikväll så att jag slipper vara här :D Blev genast på bättre humör :D :D :D

Men oroar mig för att han inte kommer att tycka om sin julklapp... Ångrar att jag inte köpte han en rakapparat istället som han ville ha .. :p hehe.. Men kändes så onödigt.. :p men nu så ångrar jag mig lite.. :/ Nå, man får ju se vad han säger.. Om inte annat får vi väl sälja de till någon och så får han fara och köpa något som han egentligen vill ha :)

aja, ska väl gå och sätta mig framför tv:n nu :)

TRÅÅK

Har typ inte sovit något i natt.. Så nu är jag jätte trött.. Vaknade för ett tag sedan och har bara hunnit vakna, ge Kurt mat och sen gå ut och gå med honom.. Och nu sitter jag och pratar med Fredrik på telefonen... Satan vad jag saknar honom.. Är ju ändå 24½ timme sedan jag såg honom åka iväg med den sportiga 123an när han lämnade av mig på busshållsplatsen i Sangis...

Tänker alldeles för mycket nu när jag är ensam.. Orkar inte med de här tankarna nå mera.. Vill kunna ha en normal jul.. Men nu ska mina tankar komma och förstöra allt .. Vill hem, vill inte vara kvar här.. Vill ligga i soffan och se på tv, mysa med Fredrik i soffan.. Som vi alltid brukar göra.. vill bara hem.. Men jag tar mig inte hem, har inte samvete till att lämna mamma här mitt på julen och sticka hem.. Och dessutom så går det säkert inga bussar heller.. så jag tar mig ändå inte hem.. så jag får glatt sitta här och må dåligt..

Längtar tills maten är klar, så ska jag vräka i mig och tröstäta lite...

hejdå


SOOVA..

Har haft de ganska så tråkigt idag om man säger så.. Har typ inte haft något att göra, har bara suttit och hållt på och bygga en bil.. Sån där modellbil eller vad man nu kallar de.. Har inte hunnit så långt för de är så pillrigt att hålla på och måla alla små detaljer i motorn och sätena osv..

Har också suttit och sett flera avsnitt av Andra avenyn.. Har ju som missat ganska många avsnitt.. Men nu ska jag gå och sova.. eller ska försöka sova rättare sagt.. Ska mysa med Kurt tills john blund kommer och besöker mig.

Natti!


Och god jul

SNART JUL..

Ja nu är jag tillbaka igen.. Vet att min uppdatering är den sämsta, men kan tyvärr inte göra något åt de eftersom vi inte har fixat hem nå internet.. Har ju fixat en dator nu, så de ska nog inte ta så länge innan vi har internet ;p längtar verkligen ;D haha

Sitter just nu i Haparanda hos min mamma .. Kom hit för någon timme sedan. Var egentligen meningen att jag skulle fixa lämpen idag, men det verkar inte gå så bra med den saken.. Mamma åkte iväg med sin sambo och skulle göra ärenden så de verkar inte bli av att fixa de, klockan är ju ändå ganska mycket så jag ids inte börja ringa och störa Janne nu, är ju ändå jul imorgon, så han kan lika gärna få sitta hemma och ta de lugnt :) Jag är en snäll människa, jag vet ;p haha

Kurt är med mig här i Haparanda. Han leker för fullt med mammas valp Bianca :) Om det är någon som söker en kinesisk Nakenhund för parning, så har jag Kurt som är mycket villig till att ställa upp! ;) haha

Hoppas de går bra för Fredrik att ta hand om katterna nu medans jag är borta ;p Dem har varit ena riktiga pain in the ass den senaste tiden :p Igår satte vi upp julgranen och nu på morgonen när vi vaknade så hade dem rivit ner lite glitter och dragit ner en kula :p haha. Sen så hittade jag dem klättrandes i den också.. eller de var bara Snorre och Sigrid som klättrade i den :p Misse var så snäll och låg bara på golvet och tittade på :)

Jaja.. Nå nu ska jag ta och nöta lite blocket.se :p hehe..

LÖRDAG

Denna dag har inte varit sådär jätte bra.. Var att börja städa de första man gjorde när man vaknade.. Inte så glad.. Var typ piss eller nå på hall golvet, luktade amoniak så jag tror de är någon utav katterna som varit där.. Måste ha varit där ett tag.. säkert Misse som har varit i farten, skulle inte förvåna mig.

Igår så gick de bra att hämta pengar . Har nu betalat för Kurt så nu är han min :) eller min och Fredriks? vet inte :p haha.. Han är väl våran .. :p
Efter att mamma och jag varit på banken så for vi till *pip* och köpte en julklapp åt Fredrik :p hoppas han blir nöjd över den :) Han har velat ha en sån, men inte just den där storleken, men hoppas att den duger i alla fall.. de är ju tanken som räknas. eller hur?
Fick även ta mammas bärbara.. :) så nu har vi en dator, men inge internet. Blir väl att fixa nå till veckan :)

Sitter just nu hos Fredriks föräldrar .. Hans pappa fyller år idag :)
Kurt springer omkring och leker med Diesel :) Han är lite över sexuell och försöker sätta¨på Diesel hela tiden:p haha

aja, nu har jag väl inte sådär jätte mycket att säga.. ska nu ta och läsa lite bloggar :)


Heis!

FREDAG

Är nu hos mamma en sväng så jag passar nu på att blogga en sväng medans jag kan :p
Kom hit till mamma igår, Fredrik fick stanna hemma för att mata katterna och elda i huset.. Tror han inte var så sugen annars heller på att komma med hit ;) haha.

Vad har hänt den senaste tiden då? Inte nå mycket i alla fall. Varit på skolan och plågat mig själv i princip, varit hemma och umgåtts med Fredrik :) förra veckan på onsdag så hämtade vi Kurt, en kinesisk nakenhund. Han är egentligen Emmas men nu så har jag och Fredrik blivit så kära i honom så vi ska köpa han av henne.. :)

Stortrivs i huset, är så skönt att kunna komma och gå precis hur man vill. Inga regler.. Man bestämmer själv vad man vill äta, man slipper äta sånt som man inte tycker om .. :) Ingen som säger åt en att sänka volymen när man har på för hög musik :D ja de är hur skönt som helst :)

Idag händer det nog inte så mycket, ska snart till banken och hämta ut pengar.. Ska ha pengar så att jag kan betala Kurt, sen lite extra ifall att de skulle krisa någon gång ;p ja, kommer nog ta ut 3-4 tusen extra, behöver nya skor också :p hehe..

Nå men.. Har väl inte så där jätte mycket att säga nå mer, ska nu ta och läsa lite bloggar som jag inte läst på evigheter och sen ska jag få mamma att börja åka med mig till banken så att de blir gjort någongång ;p

Ha de bra alla!


RSS 2.0