Måndag - Nyår

Nyårsafton dårå.
Vi har slutat fundera och bestämt att vi ska mysa till det här hemma med god mat. Sen får vi se vart det bär av :) Nyktra förblir vi åtminståne :) Fredrik funderade på om vi ska åka till hans syster. Men vi får väl se vad som händer och fötter.
 
Nu är det lunch som gäller. Magen kurrar.
 
På julafton fick även Taro ett paket :) Det var från min lillasyster Moa som är 6 år :)
En liten rosa kudde som hon sytt själv :) Hur sött som helst :)
Nu ligger den i våran säng på Taros stora kudde, och han använder den flitigt :)
 

Lista i brist på annat att skriva..

Om mig:
Namn: Sandra
Födelseplats: Föddes i Kalix, vuxit upp i Haparanda. 
Ålder: 21år, 18 dagar till 22år.. Fan vad gammal jag börjar bli! 
Ögonfärg: Blå/grå typ. Kanske lite grönt? 
Hårfärg: Kopparblond
Skostorlek: 38/39
Höger eller vänsterhänt: Vänster

 

Sex & kärlek:
Tycker du om någon just nu? : Fredrik <3 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? : Jajemensan :)
Har du varit gravid? : Ja.. Men det slutade ju inge bra..
Har du någonsin haft sex? : Förra frågan ger svaret på denna fråga.
Har du fått ett sugmärke? : Ja, väääldigt många år sedan sist.
Har du drömt om någon du tycker om? : Ja
Om du tycker om någon nu, vet den personen om det? : Men självklart :)  
Har du någonsin känt dig utnyttjad? : Ja
Har du haft trekant? : Nej, känner inte för att ha det heller.  
Har du haft sex med någon du inte känner? : Ja

 

Ärlighet
Röker du? : Händer att man tar en cigg då och då när man blir bjuden. Annars nej. 
Snusar du? : Nej
Skolkar du? : Japp, fast bara två prov kvar, sen är jag klar med studierna. Fan så skönt!
Gör du frukosten själv? : Ja
Har du suttit i rätten? : Nej
Har du strulat med någon av samma kön? : Nej
Har du varit på strippklubb? : Nej
Har du solglasögon? : Två par.  
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? : Limegrön (?) fleecetröja. 
sitter du vid en bärbar dator nu ?: Ja, always. 
Vad tänker du på just nu? Funderar uti symönster och tyger till mina kommande syprojekt :)


<3

Snurra in sig i sin leksak och somna, det kan man ju också göra!

Fredag

Jahaja, julen är över. Skönt!
Snart nyårsafton. Suttit och funderat över vad vi ska göra på nyår, och det verkar som att vi bara kommer ta det lugnt. Varken jag eller Fredrik är sugen på alkohol. Vi båda har varit nyktra sen mitten på april, och ingen av oss känner för att festa.
Aja, finns ju ännu tid att fundera på den saken..
 
Nyårslöften?
Ooh nej. Ingen idé att sätta några löften, då jag ändå inte kan hålla dem..
Men ska sätta några mål, med början 1 januari.
- Gå ner 15 kilo.
- Börja motionera mera, långpromenader med hundarna.
- Äta nyttigare.
- Inte äta chips, godis och fika lika ofta.
- Bli av med mitt sockerberoende.
Detta hoppas jag klara av. Vill förändra min livsstil, så kanske kroppen börjar fungera igen som den ska. Jag kan inget annat än försöka och hoppas.
Sen har jag och Fredrik ett gemensamt mål, men det håller vi för oss själva :)
 
Annars sitter jag och väntar på ett paket från Elgiganten. Ojoj så jag vill ha paketet NU!
 
 

Söndag

Kände mig riktigt kass i morse när jag vaknade.. Hoppas verkligen jag slipper bli dödssjuk, nu när tre arbetsdagar väntar. Har inte riktigt råd att sjukanmäla mig nu inte..
På tal om arbete, av någon konstig anledning är jag sjukt nervös för att åka och jobba imorgon.. Kanske har å göra med det nya systemet? Är väl rädd å klanta till allt.. Två timmar utbildning för några veckor sedan, det ger inte mycket, då mitt minne är lika bra som hos en guldfisk.
Aja. Tur att det är ett 7-12 pass imorgon, då finns det fler att fråga om det skiter sig för mig ;p
 
Nej. Nu ska jag hugga in på julskinkan som Fredrik nyss tagit fram ur ugnen :) Nom nom!

Efterlyses!

Jag efterlyser min bror, Robin.
Vart har han tagit vägen?
Nu är han inte borta på riktigt, han finns där, fysiskt, men han är så frånvarande..
Jag saknar min bror.
När jag är och hälsar på i Happis så sitter han på sitt rum, med datorn. Han har aldrig tid att umgås, eller vill inte umgås?
Personligen tycker jag att vi alltid har stått varandra nära, även om vi bråkat som Tom & Jerry och slagits tills tårarna sprutar..
Men nu?
Är jag verkligen en sån hemsk person så att min egna bror inte vill umgås?
Visst att man kan glida ifrån varandra under tonåren osv, men ändå. Jag har flera gånger frågat om han inte kan svänga förbi här en liten stund när han ändå åker till sin pappa eller liknande.. Men nej, det går inte.. Att åka in till Kalix för att festa går också bra, men inte hälsa på sin egna syster..
 
Är jag verkligen så hemsk så att mina egna syskon inte vill veta av mig längre?
Tycker jag försöker ställa upp, så mycket jag bara orkar med tanke på min situation. Blir det för mycket? Lägger jag mig i för mycket?
Hur ska jag bete mig?
 

Torsdag

Är det normalt att sova kring åtta timmar, vara vaken tre och sedan vara så trött att man inte klarar av att hålla uppe ögonen längre? Tror fan inte det..
Detta hände mig idag, somnade sittandes, efter att ha varit vaken tre timmar.. Sovit bort nästan 3 timmar och jag är fortfarande helt kurk i kroppen.. Vill bara sova.
 
Trodde jag skulle få avlastning, men icket. Fredrik har åkt iväg för att jobba på ett annat ställe under sin semester. Visst ju om det, men hade inte räknat med att det skulle bli just denna vecka, så många timmar, eller att det är mellan 14.00 och 22.00, de bästa timmarna på dygnet typ. Julshopping kommer bli av i sista sekund, igen.. Jag hinner inte klart det som jag måste göra.
Känner helt klart för att bojkotta allt som har med julen att göra. Orkar inte med denna stress, allt JAG som ska planera allt. Allt skit bara skyfflas på mig.
Har stor lust att åka och jobba mina timmar, sen åka hem igen för att göra absolut ingenting under hela julafton. Har ju ändå ingen julkänsla i kroppen. Allt känns bara värdelöst.
 
Tack och hej.

Onsdag

Jävla skit.
Trodde att jag äntligen skulle bli klar med skolan, men i helvete. Ett omprov i januari. Eller ja, slipper ju om jag väljer IG. Oj vad roligt.. Not..
Är så less på mig själv. Är så less på att vara så trött. Är så less på denna stress. Sug röv. Tack och hej.

Kväll

aja, det där med att dygna gick väl sisådär, blev två timmars sömn på soffan i alla fall. Men men.
EFIT:en fick sådär också, jag låg ju och sov i två timmar som sagt, och sedan ringde Löken så satt och surrade med honom, sen var jag tvungen att ringa upp Fredrik så då blev det att surra med honom.. Men några bilder har det åtminståne blivit.
 
Nå men, ska fortsätta städa. Skura och sätta nya sängkläder är det som står på schemat just nu.
 
 
 

Sleepy..

Alltså, snacka om seg i kroppen, men det går framåt. Vill bara kasta mig ner i soffan och skalla kudden, men NEJ. Nu jävlar.
Jag har Löken på min sida idag, han har också dygnat, mot sin vilja dock. såå, vi peppar varandra just nu :) hehe. Min fina vän <3
Nu ska jag... Måste kolla min lista!
 
Alltså.. Tändstickorna plockas snart fram!

Söndag

Jag är hopplös. Men jag har åtminståne fått lite plugg och städning gjort under mina sömnlösa timmar. Jag siktar på att försöka dygna än en gång, och nu ska jag fan inte somna vid lunchtid, som jag gjorde idag/igår..
Tänkte försöka och hålla mig vaken genom att vara envis och bocka av min "to-do-list", se Musikhjälpen, sticka, osv osv. Får se hur det går. Bara för att sätta extra stor press på mig själv så kör jag nog EFIT också, med början 05.00. Blir nog skitbra!
 

Lördag

Ännu en vaken natt.. fy fan vad jag är less på att inte kunna somna på kvällarna.. Är trött hela dagarna, men när det börjar bli kväll och dags för sängen, då blir jag mitt i allt pigg och hittar på en massa annat onödigt att göra..
På måndag ska jag då ringa vårdcentralen, för så här kan jag inte ha det längre.. Hela mitt liv blir liksom förstört..
Försöker nu plugga för att hålla mig vaken, men de får mig ju bara att gäspa mer.
Städa skulle jag också behöva göra, men det är kroppen för trött för.. *suck*
Aja. Frukost nurå kanske?
 
Jag har en mössa när jag sover ^^
Ont gör det också när bakbenen har trasslat in sig i håret..
 
 

Tisdag

Snaart snaaart får jag lämna Sickan hos veterinären för att få bollarna borttagna. FAN så skönt det ska bli! Katten är helt galen. I natt har han hållt mig vaken genom att attackera mina tår. Det har han aldrig gjort tidigare. Tycker han börjar hitta på något nytt varje dag..
På tisdag nästa vecka ska även Lotus kastreras.. Blir att stiga upp tidigt eftersom jag bokat kastreringen i Öjebyn. Katter kan jag kastrera i Kalix, men inte min hund. Aldrig. Gammelstad finns ju också, men där har jag hört så många spökhistorier om hundar som dött under narkos, så jag vågar inte. Så det blev Öjebyn, som jag bara hört gott om :)
Det var ett svårt beslut att ta. Kastrera eller inte. Men efter Lotus utfall mot Emilias valp i helgen, då bestämde jag mig. En normal vuxen hund ska inte göra utfall mot valpar, inte på det sättet som Lotus gjorde. Med kastreringen och mer träning, så hoppas jag på att Lotus lugnar ner sig. Jag ska försöka med allt innan jag ger upp, för han är egentligen en fruktansvärt fin och klok hund! <3 Ibland går det bra vid hundmöten och ibland går det dåligt. Taro var han osäker på i början, men tror han insåg hur känslig Taro är, så han höll sig undan istället, och gör det fortfarande om det blir för mycket. Nu när jag tänker efter så har det oftast gått bäst att träffa hundar som varit väldigt på och framåt, tagit första steget så att säga.. Men men..
 
Idag har sms:en trillat in, är nu bokad för jobb 24:e, 25:e och 26:e. Egentligen vill jag vara ledig under jul, vem vill inte det? Min enda anledning är att Fredrik har semester, men jag jobbar hellre än att förlora pengar. Jag behöver ju dem. Fredrik försvinner ju inte, han finns ju hemma när jag kommer hem. :)
 
Kämpar på med skolarbetena, men inte det lättaste som sagt, tröttheten försvårar allt. Känns som att jag håller på att bli galen, för denna trötthet gör att jag inte orkar göra någonting. Att hålla uppe ögonlocken är bara det väldigt påfrestande.. :(

Fredag

Nu börjar det hända lite grejer.
Efter mycket ilska och förbannelser lagda över golfen, så lyckades jag ta mig till Kalix, hämta upp Rebbe och åka till jobbet och lära oss hur denna Nyckelfria hemtjänst fungerar.
Bra bra.
Emilia tog hand om Taro medans jag var på jobbet, så då fick jag chansen att se hennes lägenhet :) Fan, hennes lägenhet är i näsan större än vårat hus ;p haha.
 
Aja. Fredrik ringde idag och väckte mig. Somnade inte förrän efter fyra, så behövde verkligen den väckningen för att vakna och kunna ringa mina samtal.
Nästa vecka är det dags för kastrering av Sickan. Förhoppningsvis så lugnar han ner sig nu. Senaste tiden har han blivit mer och mer vild och driver mig till vansinne. Till och med Kissen som börjar vara en gammal tjurgubbe som bara ligger och sover, han har hängt i gardinerna, klöst på möbler och inte alls varit sitt gamla vanliga jag. Helt galna. Undra om det är julkänslorna? ;) höhö.
Ringde även till bemanningen för att säga att jag nu fått lära mig den Nyckelfria gronkamonkan på jobbet, så från och med idag kan sms:en börja trilla in.
 
Ska sova en timme eller två. Lite över tre timmars sömn kan jag inte leva på.
 

Kvällsångest..

Jag borde låta bli, men det går inte. Efter allt om hänt den senaste tiden så gör det fruktansvärt ont när jag gör om samma misstag.. Jag vill inte minnas, vill inte tänka på det sättet som jag gör.
Det är mig det är fel på, ingen annan.
Fan så ont det gör. Känns som att hjärtat slår tungt och hur mycket jag än andas så känns det som att jag inte får någon luft. Ångest kallas det.
Längtar till måndag.. Vill bara veta vad som kommer att hända med allt. Vet inte hur jag ska göra. Börjar bli tokig.. Orkar inte med dessa ångestattacker längre.
Orkar inte ångra mina gamla beslut..
Vill inte minnas.
Vill inte komma ihåg mina dumma misstag.
Kan det inte vända nu? Kan inte jag få känna på den där lyckan? Ha ett liv som bara flyter på för en gångs skull, utan en massa motgångar?
Vet inte vart fan jag ska hämta energi ifrån. Min är helt slut.
Jag behöver hjälp.

Onsdag

Igår somnade jag före tolv! Helt otroligt! Vaknade vid åtta också, otroligt de också, med tanke på att jag sovit som en kratta.. Efter tre tiden vaknade jag heeela tiden, var som en öken i käften och jag ville ha vatten, men orkade inte stiga upp.. Var dessutom rädd att jag skulle bli pigg om jag öppnade ögonen.
 
Idag kör jag på hårt med plugg och städ.
Människan socialt och kulturelt är det som står på schemat idag. Har skickat in ett kapitel och håller nu på och jobbar för fullt med det andra. Tar pauser med jämna mellanrum och försöker då få det lite städat.
Sickan har haft roligt under natten och strimlat glittret som hänger på spegeln i hallen -.- , så jag har glitter över hela jävla huset. Den katten är billig idag.. Han rev även ner en lampa för femtioelfte gången, han verkar tro att glödlamporna är gratis..
 
Aja. Nu ska jag sätta igång en tvätt och röja upp på diskbänken och sätta igång diskmaskinen.
 
 
 

Ask.fm

 
http://ask.fm/Snaadrah
 
Ska ha en liten "undersökning", därför jag är så mogen och skaffar mig en sådan där.
Fråga fråga!
 

<3

Tumblr_lxwwykura51rn1xx3o1_500_large
 
Tumblr_lvyda55l4r1r1rg9ho1_500_large
 
Tumblr_lq2hu1hea41r1e0c7o1_500_large
 
Tumblr_md12rcpw6s1qhzgkmo1_500_large
 
377449_357333734358201_1132248474_n_large
 
39131a2088787bffe3710c3214a98839_large
 
Tumblr_m9kgzhwkji1rvp76wo1_500_large
 
Weheartit
 
 

Måndag

Dagen bortkastad igen. Alltså det här med sömn är inte min grej..
De senaste dagarna har jag knappt vågat lägga mig i sängen för att sova, för när alarmet ringer stänger jag av det i "sömnen" och fortsätter sova. Kan blåsa på hur länge som helst.. Fredrik stiger till och med upp före mig. Han tjatar och tjatar på mig om att jag ska vakna och stiga upp. Inget funkar typ.
Borde man inte vara utvilad efter sömn? Jag känner mig som ett jävla vrak, helt slutkörd. Sen är jag trött under resten av dagen också.. Orkar inte göra någonting.
så aa, är väl inte så konstigt att jag inte vill sova, när jag får sådana här problem med att vakna till liv igen. Och så är det inte så konstigt att jag somnar sittandes i soffan, hur mycket jag än försöker kämpa emot. Ok, jag behöver ju inte sitta i soffan, men ska jag stå en hel dag? Skulle sluta med att jag somnar ståendes..
 
Jag och Fredrik pratar mer och mer om att flytta till Gällivare. Vi vill vara tillsammans, som de är nu är vi ifrån varandra mer än vi är tillsammans. Fredrik har sitt arbete i Gällivare, visst, han kan säga upp sig och komma hem. Men det är fan inte lätt att få ett arbete, så de är inte så bara att säga upp sig. Man behöver pengar för att överleva. Att jag ska få en fast anställning i Kalix? haha. De är ju liksom timvik som gäller här när man är Usk. Lycka till att få en fast anställning här.
Att vara Usk i Gällivare kanske inte heller är lätt, men det finns så mycket annat man kan göra där. T.ex vara i gruvan jag också, även om jag inte är så sugen på det. Men jag vill nu ha ett jobb, tjäna pengar och kunna göra det som jag vill göra.
Aja. Vi får se hur det blir. Om jag får jobbet jag sökt i Gällivare, då kommer vi flytta ganska så snart.
 
 
 

Lördag

Vad händer denna lördag då?
Inget speciellt egentligen.
Ska städa, som vanligt. Det blir fort stökigt när Fredrik är hemma.. Vette fan vad vi gör när han kommer hem.. Eller ja, det blir mer disk bl.a som gör att det ser stökigare ut än vad det egentligen är, och av någon konstig anledning så glömmer jag bort att sätta igång diskmaskinen när gubben är hemma.
Vet inte varför, men varje gång Fredrik kommer hem är det som att jag blir dement. Har en lista på köksön som det står allt som ska göras under dagen, men jag liksom glömmer bort den listan också. Alltså, jag dammsuger, håller diskbänken ren osv varje dag som Fredrik är i Gällivare? Varför lyckas jag inte med det när han är hemma? Helt jävla otroligt...
 
Aja. Ska väl duscha å så också.. Sen blir det väl en tur till Happis. Lillasyster Moa fyllde ju 6 år i onsdags :) Fan så stor hon har börjat bli alltså.. Uppkäftig och ärlig som satan ;) haha.
Längtar inte efter duschen alltså.. De senaste gångerna jag tvättat håret har det varit i princip omöjligt att borta ut mitt hår. Det blir fan som svinto.. Har testat byta schampo och balsam, men det funkar inte, blir nästan bara värre då.. Håller på att bli galen. Sitter i valet och kvalet och funderar på om jag ska kapa av några decimeter eller inte. Alltså jag har ju ändå sparat i flera år nu, så känns lite vemodigt.. Jag trivs ju i mitt långa hår, men att hålla på och kamma det femtioelva gånger om dagen för att det tovar ihop sig och knappt få ut det efter dusch, de gör mig galen..
 
Aja.. Är väl lika bra att sätta igång istället för att sitta här och filosofera. Tankarna kommer ändå börja störas nu när Fredrik och Kjell är uppe på taket och ska fortsätta lägga dit nya taket :)
 
 

RSS 2.0