äntligen!

Efter en otroligt lång väntan, en evighet känns det som, så har det där efterlängtade plusset äntligen dykt upp!I tre veckor har vi vetat om det. Och det kom som en jävla chock! För det första så var det precis den månaden som jag slarvade med Pergotime (den som vill veta vad det är får Googla) och sedan var det ju fullt upp med husköpet! Vi var ju knappt hemma.. När fasen har lillräkan lyckats bli till liksom? ;) haha.Lillräkan är beräknad till februari, men datum vågar jag mig inte på att gissa :) men om man räknar efter senaste mens 12-13 februari :) tror dock det blir kring 20e :)Nu gäller det bara för lillräkan att stanna kvar där inne! Men denna gång känns det bra! Är i vecka 8 och illamåendet är ett faktum! Graviditeten i höstas lyckades ju knappt gå in i vecka 7, så vi ser ljuset i mörkret :)oooch på onsdag ska jag till mvc för inskrivning! Helt sjukt hur fort allt går :) Barnmorskan ville hålla lite extra koll på mig också med tanke på utomkvedet, så det känns skönt! :)Har varit på Vul också i vecka 6, och där såg allt perfekt ut, det gick inte att missa att lillräkan sitter rätt denna gång! :)

Yepp.

Orka gnälla över baksmälla, det är ju liksom självförvållat och något man valt själv. Man slipper baksmälla genom att låta bli alkoholen. Punkt.
 
Ju mer jag jobbar, desto mer lär jag mig att läsa av människor. Vet nu att det inte är så många som är lämpliga till att jobba inom vård och omsorg. Väldigt många borde inte jobba med människor överhuvudtaget eftersom de absolut inte klarar av att samarbeta med andra.
 
Imorgon kommer min älskling hem! Åååh så jag saknar honom! Och hans hemkomst betyder.... Ja det kan jag inte gå in på nu ;D Men vi har stora planer! ;)
 
Nu ska denna tråkiga gumma gå ner och låsa ytterdörren, borsta tänderna och sedan dra mig upp för trappen igen och lägga mig i sängen och försöka sova :)

mardröm..

Vaknade för ett tag sedan med ett ryck.. Drömde en mindre rolig dröm.
På något sätt så började jag misstänka att Fredde redan hade barn med någon annan, bara att han inte visste om det. När jag tog upp det med Fredde så kläcker han ur sig att han har misstänkt samma sak väldigt länge.
ooooh så arg jag blev.
Jag frågade då varför han inte kontaktat tjejen och frågat om det kan vara så att han är pappa till hennes barn. Han svarar att han inte orkat, för han vill ju inte ha barn med henne och har hon hållt ungen hemlig tills nu, då behöver han inte ta pa sig papparollen.
Blev förbannad och tvingade honom att ringa den där tjejen och höra hur det ligger till..
Självklart vaknade jag innan jag fick veta svaret.
Tur att det bara var en dröm!
Fyfan vad hemskt att vara med om något sådant. Först är man ensamma i flera år och kanske påbörjat sin egna lilla familj, och sen får man någon annans unge på halsen mitt i allt. Nä fyfan vad vidrigt.

Självklart..

Precis som vanligt så är det ALLTID något som händer när jag tycker att saker och ting börjar gå bra.
I tisdags hade jag en delad tur på jobbet, så när jag kom hem vid 12.30 tiden för min 4 timmars rast hittar jag Felix i dåligt skick. Han kunde knappt styra bakbenen, var som att bakdelen på honom var i fyllan. Ringde veterinär och det blev att åka in akut med Felix till Gammelstads djursjukhus. Tror inte att jag någonsin plågat mercan så hårt som då, fyfan vad jag körde..
Veterinären hittade inget direkt fel på Felix, hon såg att han var vinglig och krökte ryggen, men han lät ingenting när hon klämde på honom och böjde leder osv. Fick Metacam utskrivet, och morgonen därpå var Felix sitt gamla vanliga jag.
Gissar på en sträckning i ryggen eller i någon muskel. Så nu är det Metacam och sträng vila som gäller i 10 dagar.
Missade ju såklart kvällsjobbet också. Skulle gått på passet igen 16.30, så det sket ju sig. Nu måste jag bestämma mig för att jobba igen de där timmarna eller ta tjänsteledigt.. Får se hur jag gör. Som schemat ser ut nu, finns det ingen möjlighet att jobba igen en enda kväll. Om jag nu inte tar en delad tur, men det är också i princip omöjligt då jag knappt har några 7-12 pass i mitt schema.. Nå, jag får ta och prata med chefen imorgon, om hon nu är inne på kontoret.
 
Idag fortsatte förbannelsen. Fick för ett tag sedan reda på att min gammelmormor fått somna in idag. Hon hade tydligen väldigt ont i bröstet och då bestämdes det att hon skulle sövas och få somna in för gott..
Kan just nu bara tänka på den kommande begravningen. Hur fan ska jag klara av en begravning av min fina gammelmormor? Hon har ju alltid funnits där.
Kommer bli riktigt jobbigt.. Visst, jag har varit på begravningar förr, men då har jag varit så liten och inte förstått vad som pågår. Senaste begravningen var Freddes farmor, men där hade jag ju inte några känslomässiga band då jag aldrig hann träffa henne.. :(
Så detta kommer bli den första begravningen som jag kommer förstå innebörden och känna stor sorg.. Jag hoppas verkligen att Fredde kan komma med, annars kommer jag nog inte klara av att gå på begravningen.

update

Allt rullar på, men inte i de gamla vanliga banorna. nej nej.
Vi har ju äntligen börjat bo i nya huaet. Hur jävla skönt som helst!
Jag har börjat på mitt semestervikariat den 13e. Har inlett schemat med en monster period som inte lugnar ner sig förrän nästa vecka typ. Men men. Man får hålla ut och tänka på att det ger pengar, inte det lättaste vissa dagar när det känns som att man håller på att dö av trötthet.
I privatlivet är det som att jag för en gångs skull ligger på en jämn nivå. Väldigt skönt de också! Inga större katastrofer mer än mina hjärnspöken som befinner sig mestadels på jobbet (jag vet dock anledningen). Allt bara flyter på, som sagt.

RSS 2.0