Torsdag

Guuuuuud så skönt det var att jobba idag! Det flöt på riktigt bra och jag hann aldrig tröttna! :D Hade ett lugnt, men perfekt tempo, enligt mig!
Ville inte stressa då jag vill ha in timmar när jag väl får komma och jobba, och så vill jag inte stressa när jag nu håller på att bli någorlunda frisk :) Slutade 15.00, perfekt tid! 6,5 timme fick jag ihop, inte dåligt ändå :)
Har fått en dag till, lördag. Tackar inte nej nu, jag börjar bli pengakåt ;D haha.

Fått ett strykjärn av mommo! Världens bästa mommo! <3
Fredrik råkade putta mitt gamla strykjärn i golvet för 2(?) år sedan och han har fortfarande inte ersatt de, vilket han lovat :p (som jag, jag ersatte hans skor när Lotus tuggat på dem).
Mommo tyckte att jag verkligen behövde ett strykjärn nu, så hon hade gått och köpt ett åt mig trotts mina protester.
Tyckte att rätt ska vara rätt, min hund tuggade sönder Fredriks skor = jag köper nya. Då tyckte jag att Fredrik skulle köpa ett nytt strykjärn åt mig, kostar ju inte många kronor på Rusta t.ex. haha.
Nå, nu har mommo hunnit före :) Min älskade mommo <3
Har inte haft gardiner i sovrummet på flera månader, men funderar nu på att sätta upp gardiner igen bara för att få använda strykjärnet! haha.

Nä nu spårade jag ur helt..
När jag kom hem från jobbet så tog jag ut hundarna och lekte med dem på gården :) Lotus var verkligen på hugget och sprang som en tok och tyckte att jag var sååå rolig :) hihi. Felix däremot tyckte jag var rolig i en halv sekund, sedan skulle han bara pissa på något grässtrå som han hittade.. :p

Tror jag ska ta och städa lite här hemma.. Ser verkligen ut som en svinstia.. usch. Katter är fan inte renliga djur, de är ett som är säkert!
Nä, jag är verkligen en hundmänniska. Nog tycker jag om katter, men jag har hellre 3 st pissande Felix i huset än 3 kattungar som härjar omkring och stökar ner. hoooh vad de ska bli skönt när dem flyttar!

Onsdag

Lyckades inte vakna tidigt idag heller, men imorgon är det andra bullar som gäller! Börjar jobba kl 8.. Ska bli intressant och se om man vaknar.. Har iallafall beställt väckning av Fredrik när han ändå vaknar tidigt :) Får hoppas han kommer ihåg att ringa mig, det gjorde han inte idag, hehe.

Dagen har bestått av.. Ingenting.
En kort cykeltur med hundarna, hade inte samvete att se dem så uttråkade längre. Så flåsandes cyklade jag sakta iväg.
Annars bara legat i soffan. Har tungt som fan att andas. Hatar verkligen att vara förkyld. Fattar inte varför jag skulle bli sjuk igen, jag var ju de förr förra veckan.. Så en vecka han jag vara "frisk"..
Har nu börjat nysa ut hjärnan, så hoppas verkligen att det inte blir värre till imorgon.. Skulle egentligen jobbat idag, men valde att stanna hemma pga att jag haft så tungt att andas.
Funderar på att ta min super hostmedicin.. Har gått och småhostat hela dagen också, mest för att det kittlat så förbannat i halsen och det har inte hjälpt att harkla sig, så då har jag fått hosta istället.. Usch, gruvar mig för att ta den där hostmedicinen, den smakar skit. Men om den kan hjälpa mig att andas lättare så är de väl värt att halvkräkas.

Nä. Ska väl gå och tvinga i mig den där äckliga hostmedicinen och sedan försöka sova.. Blir att sova på soffan, för det funkar verkligen inte att sova i sängen, jag klarar inte av att stiga upp på morgonen för att jag ligger så skönt.. hehe. Förresten, dusch först, innan jag ska sova..

Tisdag

Hade riktigt svårt att somna inatt, halsen brände och kroppen gjorde ont..
Men kors i taket, jag lyckades ändå vakna till 10! Dock tyckte jag det var försent att ringa mitt samtal.

Känner mig mer sjuk idag, halsen är tjock och slemmig, kroppen värker, ögonen är tunga och jag fryser som fan. Tog tempen, brukar ligga på 36,5, men låg på 35,5.. Så jag har något äckligt litet virus i kroppen igen. Jävla skit! Jag som skulle jobba imorgon... Blir så förbannad över att jag ALLTID lyckas bli sjuk när jag verkligen skulle behöva vara frisk. De är sådana gånger man får lust att gå och hänga sig någonstans.

Idag hade jag tänkt städa här hemma, men jag tror fan det får vara. Har så ont i de få musklerna jag har så lär ju dö lite halvt om jag ska hålla på och städa..
Woho, 36 grader nu. Det går framåt!

Måndag

Börjar känna mig hängig igen, bara jag inte blir sjuk! Har fått några jobbdagar den här veckan, så har verkligen inte råd att bli sjuk nu!

Idag har det inte blivit mycket gjort. Hade planerat att vakna tidigt för att ringa till vårdcentralen, men såklart så lyckades jag inte vakna när alarmen ringde. Eller vakna gjorde jag, men jag stängde bara av dem och fortsatte sova..
Nå, får göra ett nytt försök imorgon.
Eftersom jag känt mig hängig idag har jag mest legat i soffan och tagit det lugnt. Varit ut en sväng och hämtat småved, dragit soptunnorna in på gården och varit in till Kalix och handlat lite..

Planerna för imorgon är att försöka städa lite. Köket ser ut en krigszon och det behövs dammsugas. Vill få bortstädat så mycket som möjligt, då jag inte kommer orka städa de dagar jag jobbar..
Känner mig egentligen inte sådär jätte sugen på jobb, men jag har ju inte råd att tacka nej till pengar så..

Nä, försöka hitta något bra å se på tv innan jag hoppar i säng. Kanske man struntar i sängen och sover på soffan inatt? Hmm..

Söndag

Inte orkat bry mig om datorn så mycket i helgen, har i princip bara kollat facebook och läst aftonbladet. Facebook är värdelöst nu när de gjort om IGEN. Hate it.

Vad har hänt då? Hmm..
Fredag - var in till Kalix, Fredrik hämtade ut ett pyttelitet paket som lika gärna hade kunnat hamna i brevlådan *suck*.. Kändes väldigt onödigt att hämta ett "paket" lika stort som ett kuvert, fast lite tjockare..
For på Granngården och köpte mat åt Lotus, nu behöver jag inte tänka på de till typ november.
Handlade lite..
Var hos Gabbi och Ricke och åt god middag :) När vi kom hem så började vi direkt att pilla med ett xbox som fått röd ring. Fredrik fick vara den som skruvade och jag läste instruktionerna, då de var på engelska. Hjälpte till lite mer än att bara läsa instruktioner, så nu kan man det där utan till typ ;D haha. Höll på med detta till typ 3 på natten innan jag gav upp och la mig i sängen.

Lördag - när vi vaknade började vi fixa det sista med xbox:et, och på första försöket så började den fungera som den skulle! Vi behövde typ inte alls överhetta den. Fyfan vilket team jag och Fredrik är! :) Nu är de där xboxet som nytt igen! ;)
For iväg till Happis för att hälsa på mamma och syskonen. Fick en stickad tröja med stor krage och jeansleggings (?) av mamma :) Var egentligen lillasyster Ronja som skulle ha dem, men hon tyckte att både tröjan och byxan var för stora, så aa, inte tackar jag nej när det sitter perfekt på mig :D
Lotus fick sig lite hjärngympa när min ena gudmor kom förbi med sin hund :) Tränade på att han skulle kunna se hunden utan att hålla på och skälla som en tok :) Efter några minuter slutade han skälla och satte sig bara ner och sökte ögonkontakt :)
Lillasyster Moa ville lära sig skriva namn, så satte mig ner med henne och hjälpte henne medans mamma höll på med maten :) Åt middag där, sedan for vi hemåt då vi hade planer för kvällen.
Väl hemma började vi fixa oss och invänta Löken som ställde upp som chafför :) När Löken kom så åkte vi till Luleå för att parta lite hemma hos Johanna :) Väldigt fin lägenhet hade hon, och var roligt att fara och hälsa på henne :)
Blev att fara hem ganska tidigt, eftersom vi inte ville att Löken skulle bli trött när han har lång hemresa från oss.

Idag, söndag, har vi bara legat i soffan och sett True blood. Fredrik mådde inte alls bra, har haft huvudvärk och senare under dagen konstaterade vi att han även hade feber. Han är inte den som klagar om han är sjuk, förrän de börjar bli riktigt illa, och han började smått "klaga" över huvudvärk redan igår, så han har nog varit påväg att bli sjuk ett tag.. Stackarn :(
Har agerat sjukvårdare här hemma, haha. Hämtat värktabletter som jag försökt få Fredrik att ta, tvingat i han vatten och sett till att han haft täcke på sig när han somnat. Stackarn, han blir så liten när han verkligen blir sjuk :(
var inte alls roligt att se han åka iväg när han inte mår bra :( Tycker speciellt inte om tanken på att han ska jobba med den där febern.. Tycker att han borde stannat hemma så jag hade fått pyssla om han tills han blir frisk.. Inte bra att hålla på och anstränga sig så som han gör på jobbet med ett virus i kroppen.. huvva..
Skickade iallafall med honom en massa värktabletter, C-vitamin och nässpray ifall han blir förkyld.

Ska nu ta och kolla in aftonbladet innan jag lägger mig ner i soffan och ser ett avsnitt Gossip girl. Tror jag har två avsnitt kvar att se.. Funderar på vad man ska se för serie här näst....


Torsdag

Om några timmar kommer min bumbibjörn hem igen! Åååh vad jag ska krama honom! Han har inte ringt än, så antar att han jobbar över igen, men det gör inget, jag får ju hem honom ikväll! :D

Har fått dille på Iron Maiden, sitter och lyssnar på dem heeela tiden! Så fort jag inte ser på tv så sätter jag igång Iron Maiden! :) Iallafall de låtar som Fredrik stoppat in på "min" lista ;p Ruuggi braa.

Funderar hela tiden på vad jag vill göra, har börjat komma fram till något, vilket är en framgång. Söka ett extraknäck och plugga, är ett alternativ. Har även börjat fundera på det här med att starta eget, låter som en bra idé, men måste bara komma på en bra affärsidé så att man inte går i konkurs det första man gör :p hehe.
Då är problemet med plugg, vad vill jag plugga? Finns många yrken som verkar roliga, så det är ett svårt val! Har kommit fram till några yrken som verkar riktigt intressanta, så man får se hur det blir.

Nä, nu blir det ett avsnitt Gossip Girl innan jag går ut med hundarna, uäck för detta regn!

Onsdag

Släckt alla lampor i huset förutom en, och tänt ljus.. Ligger i soffan och lyssnar på Iron Maiden och försöker varva ner. Kan nu för tiden typ inte göra någonting utan att börja stressa upp mig.
Igår när jag diskade så fick jag hejda mig hela tiden, kunde stå där och ta det lugnt några sekunder men sen kom jag på mig själv med att stressa när det började skvätta vatten åt alla håll och kanter.

Många tycker säkert att jag är knäpp som är stressad, jag går ju liksom bara hemma hela dagarna. Men det är psykiskt påfrestande att gå hemma helt ensam 4 dagar i veckan. Som tur är har jag inte behövt vara ensam hela den här veckan, i måndags var jag med Josse och igår kväll kom Löken hit :)

De här med stressen vet jag flera saker som orsakar den, och jag vill verkligen inte må så här dåligt. Aptiten är som bortblåst, får riktigt skynda mig när jag känner ett sug efter något, bara för att få något i magen.. Alla dagar är likadana, jag vill inte ha något att äta, allt är bara URK.. Började fundera lite på vad jag skulle kunna få i mig utan att få kväljningar, kom på STRIPS! Sprang fort till frysen, satte igång ugnen och in med stripsen fast ugnen inte hunnit bli varm.. Fort ska det gå när jag känner att något kan gå ner, för det går lika fort så är de där lilla suget borta.
Klarar inte av att slappna av när jag ska sova, ligger och vrider och vänder mig i flera timmar och brottas med mina tankar innan jag lyckas somna. Tankarna handlar för det mesta om jobb, för jag vill verkligen ha ett jobb, vilket gör mig väldigt stressad också, då mina pengar minskar hela tiden..
Kan inte heller sova för att kattungarna börjar härja så fort jag går in i sovrummet för att sova.
På dagarna kan jag inte heller ta det lugnt, det pirrar i hela kroppen och jag har svårt att sitta still. Kan för den delen inte sitta still heller, måste hela tiden hoppa upp ur soffan för att springa efter kattungarna som river ner något, idag var det en kruka som stod på tur, den gick i tusen bitar och jag har fått leta efter de där bitarna så att hundarna inte får dem i tassarna..
Hänger jag upp tvätt måste jag stå och vakta den i princip, jag behöver inte mer än vända ryggen åt torkställningen så är kattungarna där och klättrar och river ner allt på golvet, för det mesta hinner jag inte dit i tid, Felix har då hunnit pissa på något klädesplagg som då måste tvättas igen.

Lotus känner av min stress, vilket inte alls är bra. Han kan inte heller slappna av, så fort han hör att jag rör mig så sprätter han upp där han ligger och vilar och kommer för att titta vad jag håller på med. Lotus har alltid varit lyhörd och hört om jag rest mig upp ur soffan, men nu har han blivit extremt känslig och ska se min minsta lilla rörelse..

Jag känner mig dålig för att jag inte varit och hälsat på min mamma och mina syskon på flera veckor.. Min mommo har även ringt och frågat om vi inte ska komma och hälsa på snart, men det har inte blivit av. När Fredrik väl kommer hem kan jag slappna av lite och då är jag så fruktansvärt trött..
Tror vi måste ta oss en sväng till Happis i helgen och hälsa på.

Önskar att livet vore liiiite enklare. För just nu känns det bara som att jag möter en massa problem som jag inte vet hur jag ska lösa.
Varför ska det vara så svårt att komma på vad man vill göra av sitt liv? blööööö..

Tisdag

Behöver nog inte längre säga att jag sovit hela dagen. Blir så less på mig själv.
När jag vaknade så var det bara att börja städa, då kattungarna haft nå cpryck inatt. Min orkidé var bara att slänga, den låg på golvet helt mosad, mina andra blommor är också bara att slänga, de är helt söndertuggade, kattskit+kattsand över hela köksgolvet då kattungarna varit och lekt i kattlådorna, osv osv. 1½ timme tog det att städa upp, inräknat är då rensning av kattlådorna.
Egentligen är det inte så konstigt att jag inte orkar stiga upp på morgonen, för jag vet vad som väntar.


Brrrr

Var en riktigt onödig sväng till arbetsförmedlingen. Fattar inte ens vad fan jag skulle där å göra, behövde bara säga: Ja, jag har slutbetyg, Jo jag har sökt jobb, aa jag vet om att man kan gå ut på praktik när jobbgarantin börjar, nää jag vet inte om jag vill jobba som skotarförare då jag är värdelös på att skota". Sedan fick jag utskrivet samma jävla handlingsplan (fast med ett nytt datum för nästa gång jag ska komma in). Ja, sen var det bara att fara hem :S Meningslöst! Inte fan gjorde det mig någon nytta, drog ju bara iväg med bränsle och däckslitage på bilen..

Nå, ringde Josse, så for och plockade upp henne och så for vi till Brukshundsklubben och släppte hundarna :) Lotus vill fortfarande fokusera mer på Josse och Texas, men det går bara bättre och bättre för varje gång tycker jag! :) Idag lyckades jag ha honom lös och hoppa några hinder innan han sprang iväg och slutade lyssna på mig :) Min lilla renkalv är så duktig som lär sig!
Var där i någon timme, så nu är mina små pojkar trötta :) Lotus och Texas sprang som tokar och lekte, så är inte så konstigt :)
Måste ta och träna lite mer "ta det lugnt" med Lotus. Han har väldigt svårt att bara kunna sitta still och känna lugnet.
Men det är sååå roligt att vi går framåt med träningen! Jag kämpar på och man ser att Lotus lär sig. även om nu inte framstegen är så stora och andra märker dem, men jag ser dem pyttesmå framstegen, och då är jag nöjd! :)

Känner att det börjar vara dags att börja elda. Är 20 grader i huset men jag fryser ändå, då brukar det vara dags att ta in ved och börja elda på kvällarna :) Får bli premiär-eldning när Fredrik kommer hem :) Tills dess får jag krypa in under täcket när jag ser på tv :)

Måndag

Wohoo! Vaknade lite efter 8 idag när min mobil ringde! Var helt i sömnen när jag svarade i telefon, såg inte vem som ringde då mina ögon hade svårt att öppnas ;D haha. Så gissa min förvåning när jag hörde att det var Svarvare! Har inte pratat med honom sedan studenten, så var riktigt roligt att höra av honom :) Har själv inte tänkt tanken att ringa.. Nå, någon som har hjärnan på rätta stället ;D haha.

Idag är det bara arbetsförmedlingen som står på schemat. Behöver egentligen inte fara dit just idag, bara det blir gjort i veckan. I brevet jag fick stod de bara att jag under v.38 ska "komma till arbetsförmedlingen för en träff men en handläggare från min bransch för att få stöd och hjälp i arbetssökandet". öööh ok? Min bransch? De jag är utbildad till duger jag inte till att jobba med och det har jag sagt också. Ingen vill anställa en som gör arbetet så sakta som jag gör, och inte kan så mycket.
men men. Måste ju ändå fara dit, så tänkte få det gjort idag, så slipper jag börja stressa med det senare i veckan.
Nå, nu ska jag se om jag hittar något att äta till frukost..

Söndag

Huvva. Tycker inte alls om söndagar längre..

Idag blev jag väckt av Fredrik vid tolvtiden.
Varit in till Kalix och handlat, vi passade då på att gå en sväng med hundarna så de fick lite hjärngympa :) Hundarna tyckte det var skitroligt med nya dofter, speciellt Lotus, han försökte hela tiden sätta nosen i marken :)

För ett tag sedan lagade vi massa mat. Hade en massa plättar som jag inte visste vad jag skulle göra av, så jag gjorde ett gäng med Crêpes. Min matlust var som bortblåst när maten var klar så smakade bara en, och det blev såå gott!
Sedan gjorde jag och Fredrik Enchiladas, dem har jag tyvärr inte smakat men Fredrik tyckte det blev svinigt gott :)

Lördag

Idag har man fått en massa vettiga saker gjorda!
Vaknade vid tolv, for nästan direkt in till Kalix för att hinna på Djurmagazinet för att köpa foder åt Felix, hade inte klarat mig helgen ut med mat åt honom annars.
For på Willys och köpte mat åt kissebebisarna, var också i princip slut åt dem också.
Väl hemma fick vi oss ett städryck. Är inte kliniskt rent här än, men det går att leva här nu ;D haha.

Fick besök av några som var sugna på kissebebis, så nu har honan fått flytta :) Det är fortfarande livat här hemma med de tre som är kvar, men ooh så mycket lugnare! De är verkligen en stor skillnad fast att det bara är en som är borta.
Vill aldrig mer ha en kull kattungar :p Måste fixa p-piller åt Sigrid tills jag fått ett jobb och får råd att sterilisera henne..

Nu är middagen klar, blev sen middag eftersom vi for och hälsade på hos Fredriks mormor och morfar :) Fan så söta dem är! Man kan sitta där hur länge som helst :) Blev dock så trött, och Fredrik hungrig, så vi åkte hem :)
Som sagt så är maten klar nu, Fredrik har gjort sin carbonara :D Ska äta tills jag spricker!

Torsdag

Fattar inte varför jag ska ha så svårt att somna om nätterna.. Okey, en anledning är ju att jag vaknar så sent om dagarna, men tycker ändå att jag borde somna ganska snabbt, men icket. Ligger och vrider och vänder mig i över en timme innan jag lyckas somna. vågar inte ens titta på klockan eftersom jag är rädd att bli piggare när mobilen lyser upp..

När jag vaknade idag så hade Josse messat, så blev att snabbt kasta i sig några mackor och sedan hoppa i bilen och åka till Kalix för att umgås :)
Blev att fara på Brukshundklubben och släppa hundarna, var dock redan folk där så blev inte att vi tränade agility, blev en liten skogspromenad istället :) Lika roligt var väl de :)

Nu är man hemma igen och ska fixa iordning någon låtlista på Fredriks dator så man kanske blir taggad till att städa. Blir väl att diska först, då diskmaskinen verkar ha sagt upp sig, blir inte alls rent även om jag kört maskinen 3 gånger redan :S Ska försöka se om jag hittar felet, om inte, så får gubben ta och kolla på diskmaskinen i helgen..
Så aa. Där är planerna för resten av dagen, städa. Städningen känns viktigare för tillfället. Lotus har fått springa av sig i skogen ett bra tag så tror jag får stå över cyklingen idag. Vill ha det städat nu här hemma!

Regn....

Fyfan vad jag är less på detta regnande. För tillfället så öser det ner ordentligt. Ingen idé att ens sätta sin fot utanför dörren för så fort man gör det så kommer kläderna att vara blöta ända in på kroppen, vilket jag hatar.
Så idag blir det inge cyklande för min del :( Jag vill ju ut och cykla!!!!
Har börjat bli väldigt sugen på att börja simma också. De skulle verkligen vara skönt!
Blä.
Är i princip fri från min förkylning nu, men har då istället fått mensvärk.. Blä. Ska inte ha mens förrän till helgen men det har börjat värka smått redan nu. Kommer inte bli roligt när de sätter igång ordentligt.. buhuu..
Även illamående from hell eftersom jag inte äter som jag borde göra.. Blä. Inte ens glass eller choklad är gott, och jag som älskar glass och choklad. Tur att Fredrik kommer hem imorgon, då kanske min aptit kommer tillbaka.
Allt är bara blääää just nu.. huvva. Endast snusen som kan komma in i munnen utan att jag tänker "blä".. haha.
Måste börja köpa hem flera flaskor med Ramlösa så att jag har något att dricka. De enda jag druckit sen Fredrik åkte i söndags är ett glas juice och 5 glas oboy. Klarar inte av att dricka vårat kranvatten då jag fått för mig att de börjat bli brunt, och att de då inte går att dricka.

Nä. Lägga mig och se ett avsnitt GG.. Sedan blir det väl att göra något så "roligt" som att rensa kattlådorna och dammsuga. Kattungarna har inte fattat att det är en bajslåda och inte en sandlåda som man ska leka i, så har kattsand i hela huset..


Premiär

Äntligen tog jag mig ut och cykla med hundarna! Så skönt! Var ute i sista sekunden, för nu är det verkligen mörkt ute.
I juli (?) köpte jag en cykelkorg, var tänkt att Felix skulle sitta i den men det har inte blivit av.. Felix har inte riktigt vågat sitta still i den osv, men efter lite träning så blev det idag en premiärtur!
Första biten så ville Felix inte riktigt sitta still, men efter att ha fått springa lös ett tag och sedan komma upp i korgen igen så satt han stilla resten av vägen :)


Skulle egentligen vela ha en lite större korg, men de här var den största vi kunde hitta när vi var på cykelkorgsjakt inne i Kalix.. Men Felix ryms iallafall att sitta i den :)


Lotus fick ha på sig sin nya sele :)
Varför jag har selen på honom är för att man ska se honom i skogen. Man vet aldrig om de är någon ute och jagar nu.. Spelar ingen roll om att det börjat mörkna, finns alltid någon idiot som inte bryr sig om att avbryta jakten när det börjar mörkna, så jag tar det säkra före det osäkra :)

Måste fixa en liknande sele åt Felix också.. Kanske pappa Fredrik vill sponsra till Felix säkerhet? ;) höhö. Är ju trots allt hans hund också, även om de inte var han som köpte Felix :)

Du tror ju!!!

Hahaha.
Sov borta hela dagen igen, men blev väckt utav att det ringde från Folktandvården! Nu jävlar har dem bråttom med att få mig dit när jag måste betala själv! I Happis dessutom! Skulle inte tro det va! Mina räkningar är viktigare än mina tänder för tillfället. Fick säga att jag flyttat till Kalix, så om jag far till tandläkaren så ringer jag själv till Kalix och ber om en tid, plus att jag är arbetslös och inte har råd med något tandläkarbesök just nu. Hon började kackla om nå jävla bidrag eller nå, fick avbryta henne och säga att jag fortfarande inte har råd med något tandläkarbesök, med eller utan bidrag eller vad fan de nu var.

Aja. Idag verkar regnet hålla sig borta, så det blir att cykla! Wohoo!

Uttråkad

Jag är så förbannat uttråkad, vet inte vad jag ska göra..
Har utvecklat en väldigt dålig ovana - sitta och snurra håret mellan fingrarna.. Jag kan fan inte sluta snurra det där förbannade håret, går verkligen inte att låta bli!
Tappat matlusten totalt. I princip ingenting faller mig i smaken längre.. Har rester i kylen som jag skulle kunna värma upp till middag, men jag står inte ut med tanken att äta de, även om det är mat som jag egentligen tycker är väldigt god..
Jag har tappat suget för att läsa. Alltså, läsa som jag älskar att göra! Klarar inte ens av att läsa mina Twilight böcker, och då är det allvarligt!
Måste hitta något att göra, klarar inte av att bara sitta hemma.. Vill tjäna pengar. Visst, det är väldigt skönt att slippa passa tider, få göra vad jag vill osv. Men jag pallar inte med att inte få in pengar på kontot, eller att bara sitta hemma och fundera på vad jag vill göra med mitt liv.

Just nu saknar jag skolan skitmycket.. Få ha lite rutiner, träffa klasskompisarna..

Måndag

Fyfan vad jag hade svårt att somna inatt.. Var i sängen 23.45, pratade med Fredrik ett litet tag och försökte sedan somna. Låg och vred mig till 2-tiden innan jag lyckades somna.. Vaknade till vid halv sex av att en kattunge skrek förjävla högt, trodde den höll på att dö eller nå, rusade upp ur sängen och ropade till lite, så kom Kissen springandes, antagligen han som blivit förbannad på en av kattungarna och gav den stryk, för efter mitt rop blev det tyst..
Vaknade vid 11, gav djuren mat och sedan hann jag inte göra så mycket mer för då kom Anders och skulle sota åt oss. Skönt att det äntligen är bortgjort.
Blev sot i halva köket, så har fått dammsuga och skura som en dåre, ska strax gå och ta ett varv till för det första gnuggandet tog inte bort allt..
Ringde mitt viktiga samtal, som inte ledde till så värst mycket. Får nu hoppas på att högre makter ska göra så att jag får ett samtal tillbaka om att jag nu behövs ;) hehe.
Nå, jag har gjort det jag kunnat för tillfället i jobbsökandet.

Funderar på om jag ska fixa tid hos en studievägledare och prata lite om distansutbildningar, utbildningarna här i Kalix är ju inte något att hurra för direkt, känns onödigt att utbilda sig till något som jag inte känner för att jobba med.. hmm.
Nä, jag måste fortsätta fundera på saken. Vad vill jag bli när jag blir stor?

Nå, ska nu trycka i mig lite honungsmelon och se på tv. Sedan får man se vad jag hittar på. Blir då att hålla sig inne idag eftersom jag inte tycker om regn, hatar känslan av att ha på mig blöta kläder.

Söndag

Sov länge idag igen. Fyfan för den här förkylningen! Men nu jävlar kan jag andas genom näsan igen, efter att ha överdoserat nässpray! yey! Känns knappt som att jag är sjuk, förutom att jag känner mig lite hängig! wiiie!

Idag fick jag lite vettiga saker gjorda! Diskat och plockat lite i köket. Fredrik var snäll och dammsög medans jag rensade kattlådorna :)
Var in till Kalix och slängde burkar, glas, reklam osv.. Jävla reklam. Enda jag i princip gör med reklamen är att sortera ut papperstidningarna som duger att göra upp eld med, resten har jag kastat. Ska nu börja samla ihop reklam jag brukar kasta och föra de till återvinningen istället. Blir ju snormycket reklam annars som man bara kastar i soptunnan, och kostar massa pengar.
Var och pantade flaskor idag också, 200kr lyckades vi få ihop den här gången. Men har fortfarande hur mycket som helst kvar i bodan.. Vill bli av med skiten..
så för de där 200 kronorna for vi på Buffone och käkade pizza ;p

Imorgon ska jag sparka mig själv i röven och ringa ett viktigt samtal. Har skjutit upp det för länge nu.
Tänkte även trotsa förkylningen och fara iväg och cykla med Lotus, han har knappt fått röra sig nu när jag varit sjuk :( En liten promenad orkade jag med, resten av dagarna har han fått springa av sig på gården..
Nå, man får väl se hur det blir.. Måste sitta hemma och invänta sotarn IGEN! Sotarn kom aldrig förra gången, så nu ger vi de ett nytt försök.. Känns lite surt, då jag känner för att fara runt och hitta på något imorgon under dagen.. men men..

Nu blir det ett avsnitt Gossip Girl. Sedan sängen. Har vänt dygnet totalt och det accepterar jag inte. Bara för att jag är arbetslös ska jag inte hålla på och sova bort dagarna och vara uppe på nätterna! No way.


Lördag

Fortfarande sjuk, men idag har jag åtminståne inte behövt ta någon Treo pga huvudvärk. Skönt de! Att jag inte haft någon huvudvärk idag måste ju betyda att jag börjar närma mig ett tillfrisknande? ;p
Dock varit riktigt slö i kroppen, väldigt trött i skallen. Ögonlocken har velat falla ihop flera gånger.. Har som tur är lyckats hålla mig vaken :)

Idag har man inte gjort så mycket. Fredrik tvingade mig att stiga upp vid halv två. hehe.
Varit in till Kalix och handlat lite..
Varit förbi till Granån och hälsat på ett tag. Orkade inte vara där så länge då jag blev så trött ;p hehe. Är farligt att sitta i soffan där, men sjunker längre och längre ner i den varje gång och till slut så är man påväg att somna ;p
Sedan har vi i princip bara suttit vid varsinn dator och tryckt i oss godis :) Ska väl strax se en film eller något.
Tror det blir en "tidig" kväll för mig idag.. Känner mig så fruktansvärt trött..

Wiiie!

Snart är min gubbe hemma! :D
Är som ett barn på julafton! ;p hehe.

Jag lyckades till slut komma på ett nytt projekt, blev en liten text på vedlåren! Blev såå fint! Orkar dock inte börja fota osv just nu..
Såg sista avsnittet av Gossip girl Säsong 2.. Satt och studsade upp och ner i soffan, klappade händerna och fnissade som en liten tonåring när Chuck ÄNTLIGEN sa åt Blair att han älskar henne :D hahaha.
Man blir verkligen helt inne i serier när man sitter ensam i flera dagar och inte gör annat än att glo på samma serie xD haha.

Aja, Ska nu hoppa in i duschen. Andningen känns inge vidare, så hoppas på att värmen i duschen löser upp lite i halsen..

Fredag

Idag bestämde jag mig för att sova lääänge.. Denna förkylning har gett mig en huvudvärk from hell.. Som tur är så har jag min vän Treo, han hjälper mig ganska så bra, huvudet gör inte lika ont längre..
Fredrik ringde mig vid 11, så vaknade till då och pratade med honom ett tag, men beslöt oss för att prata mer sen, för huvudvärken jag hade då var inte att leka med, så jag somnade om. Vaknade några timmar senare av att de stod någon och knackade på dörren :S Vette fan vem de var :S Nå, jag låg kvar i sängen och lät Lotus skälla, så försvann han ganska fort.
Verkligen avskyr de tillfällen de kommer okända hit och knackar på. Hatar att öppna dörren för någon jag inte känner, man vet aldrig vad de kan vara för något psycho som står där..

Inatt kommer Fredrik äntligen hem! Skulle inte förvåna mig om jag ligger och sover när han kommer, men ändå, han kommer hem! :D
Nu blir jag bara mer och mer förbannad på denna förkylning. Eftersom Fredrik fortfarande är frisk och verkligen INTE vill bli sjuk, så kommer jag inte få pussa på honom :( Har jag verkligen otur så kommer jag få hålla mig på säkert avstånd också :(

Aja. Ett avsnitt Gossip girl innan jag tar mig en tupplur i soffan..

3 år <3

Idag har jag och min älskade Fredrik varit tillsammans i tre hela år!
Känns helt sjukt att tiden gått så fort! Känns inte alls som att det gått tre år.. Började tveka om det verkligen var tre år och var tvungen att räkna ;D haha. Men jopp, 8 september 2008 blev vi tillsammans..
Tiden går fort när man har roligt :)
Och som det ser ut nu får vi många fler år tillsammans! :D Inget mig emot!

Blir inget firande idag, Fredrik är kvar i Gällivare och kommer inte hem förrän imorgon natt.. Själv har förkylningen slagit till ordentligt, har inte varit vaken många timmar och jag har redan överdoserat nässpray..
Hoppas att förkylningen blivit bättre till på lördag, för hade tänkt att vi skulle fara och äta nå go mat då.. Men är jag fortfarande så här i snoken så är det ingen idé att äta ute, bortkastade pengar om man inte känner någon smak..

Dagen kommer att tillbringas i soffan, med massa varm dryck och överdoserande av nässpray..


Kreativ

Satt och såg ett avsnitt av Gossip girl, och mitt i allt så pausade jag och började pyssla.
Hehe.
Känner mig alltid lika knäpp när jag får mina fix idéer :p hehe.
Var pillrigt som bara den, och mitt tålamod brukar försvinna ganska fort, men det gick bra :)



Blev ju inte lika snyggt som om jag hade beställt hem riktiga väggord.. Men det är mycket roligare när man gjort något själv :)

Onsdag

Idag när jag vaknade fick jag en sådan härlig "yey idag kommer Fredrik hem" känsla.. Men så ringde Fredrik och jag kom på att det bara är onsdag idag.. :( Fuck!

Är smått sjuk, halsen är tjock och nyser hela tiden känns det som.. Känns också som att lungorna ska krympa ihop.. Får hoppas på att det inte är någon infektion i lungorna igen, för de orkar jag fan inte med..
Så aa, med tanke på att jag känner mig krasslig så är det vila som gäller för min del. Ligga i soffan och se Gossip Girl (bara 2 avsnitt kvar av säsong 1..), dricka mycket té och vatten och sova mellan varven..

Tisdag

Har varit helt inne på att det är onsdag idag! Fattar inte varför? :s

Nå. Varit till Kalix idag och umgåtts med Josse. Vi åkte till Kalix BK och lät hundarna leka av sig och träna dem lite. Lotus var riktigt duktig, om man bortser från när han bara hade ögonen på Josse och inte alls ville lyssna på vad jag hade att säga. haha.
For till DjurMagazinet och bytte reflexselen till en mindre storlek, nu sitter den perfekt! Lotus blev riktigt snygg i den ;)
Handlade lite mat och körde sen hem Josse, vi gick en liten promenad med hundarna innan jag åkte hem :) Sedan vi kom hem har Lotus legat och sovit, vilket inte händer så ofta! alltså har han verkligen fått använda sig av sitt huvud idag ;) Nöjd hund = nöjd matte!

Sen vill jag sätta mig under nålen igen! Jag bara vill, vill, vill!!!
För mig är det ingen idé att sitta och fundera så mycket över vad jag vill ha, det dyker efter ett tag upp ett motiv i mitt huvud, och sedan känns det bara såå rätt!
Vill verkligen ha denna tatuering!! Det här motivet riktigt skriker efter att få komma och sitta på min kropp!
Åååh..
Är ingen penga fråga, för pengar har jag.. Har ett speciellt kuvert där jag har mina tatueringspengar.. Lagt undan speciellt för att tatuera mig, eller köpa något som jag verkligen vill ha..
Fredrik däremot har en annan åsikt om vad jag ska göra med pengarna, typ göra något så "roligt" som att spara dem tills jag behöver dem för att betala mina räkningar.. Förstår hans tanke, men dessa pengar är födelsedagspresent och studentpresent, då vill jag ju ha ett minne utav de, inte komma ihåg att jag kunde betala lite räkningar tack vare min 20-års dag och student..
Wihoo vilket minne liksom. Ska jag då ta och gräva fram de gamla räkningarna om 40 år när jag vill sitta och minnas dessa två dagar i mitt liv? Känns ju inge vidare roligt..
Får se hur jag prioriterar. Har ändå pengar kvar efter att jag jobbat i sommar, så fortsätter jag snåla så kommer dem räcka i några månader.. Förhoppningsvis är jag ju inte arbetslös så länge till..

Mysiga doft..

Åååh denna mysiga doft (!) som jag får känna en femtioelva gånger per dag.. Kattskitsdoft!
Kattungarnas skit luktar verkligen inte godis.. huh huh.
BARA 5 VECKOR KVAR!.....
Får se om det blir någon som får stanna här eller inte.. Både jag och Fredrik har börjat tveka. Visst, katter är mysiga, men både jag och Fredrik håller på att bli tokiga på den päls som finns i huset, så mest troligt så åker varenda kattunge.
Men vi får se..

Ska nu fly in i sovrummet, som är det enda rummet (om man bortser från toaletten), som inte luktar kattskit för tillfället. Tycker de där kattlådorna kan behålla stanken för sig själv..

Hungrig

Blev ändå att åka in till Kalix idag. Glömde dock köpa det "viktigaste" - SNUS!! Helvete! Nå, ingen skada skedd, har en dosa kvar i kylskåpet och verkar som att jag ändå ska till Kalix imorgon, om jag nu får igång 123:an.. Det återstår ju att se.. Kanske borde gå ut och provstarta den för säkerhetsskull?

Åkte in till Kalix med Gabbi, handlade å sånt :) Var förbi på DjurMagazinet och köpte typ en reflexsele åt Lotus, är dock lite velig, tror nästan jag far tillbaka imorgon och byter den mot en mindre storlek, han är fan mindre än han ser ut att vara :p hehe. Eller så får den helt enkelt vara för stor.. Får fortsätta fundera på saken till imorgon..
Nå, vi for förbi Josse och kollade in deras lägenhet, riktigt mysig! Och STOR! Tror fan deras lägenhet är större än vårat hus, kändes då mycket större! Får mig att vela flytta härifrån ännu mera xD haha. Vill ha lite större yta att bo på!

Annars är jag hungrig som fan, men vet inte vad man ska göra för någon mat.. Känner mig inte så värst inspirerad för någon matlagning..
Försöker även hitta motivation till att fara ut och cykla, men det blåser så förbannat ute nu så vet inte om jag orkar då.. Eller ja, de ser då ut att blåsa mycket när man tittar på träden.. Huvva, massa gula löv överallt.. Snart är det vinter och kallt :(

Måndag

Skickat iväg Fredrik för snart två timmar sedan :( Saknar han redan och vill ha hem honom..

Får se vad man hittar på denna vecka. Finns inte sådär jätte mycket att göra.. Städa gjorde vi ju igår, så hmm.. Tvätta behövs, men just nu kan jag inte tvätta något då torkstället är fullt..
Kanske får ta en vecka full med träning med Lotus, massa lydnad osv.
Äh, jag får se hur man gör.. Åka in till Kalix och handla måste jag iallafall göra i veckan, tror jag tar och gör det imorgon..

Tror jag ska ta mig en cykeltur med Lotus idag.. Måste bara fundera på vilken väg vi ska ta osv. Brukar ta kvarnudden där jag kan ha han lös, men nu när älgjakten dragit igång vill jag helst inte ha honom lös, då jag inte vet vars dem har sina pass å så..
Kanske får bli en promenad istället.

Nå. En frukost skulle sitta fint. Får nog gå ut i köket och gräva i lådorna och kylen efter något att äta..

Marilyn Manson

Jag är ett litet fan av Marilyn Manson. Det finns många åsikter om honom, men jag gillar honom! Inte bara hans musik, utan honom som person också. Visst, han har gjort många sjuka saker, men det får mig inte att tycka illa om honom för de! Men jag tar honom inte i försvar heller.
De är nog det att han är så fruktansvärt smart!
En tatuering jag vill ha, den har med honom att göra.

Ett citat av honom som jag älskar! haha. Får mig att skratta varje gång jag läser det. Humor på hög nivå!


“If I really got my ribs removed, I would have been busy sucking my own dick on the wonder years instead of chasing winnie cooper.
Besides, I wouldn't have sucked other people's dicks on stage, either. I would have been sucking my own.
Plus, who really has time to be killing puppies when you can be sucking your own dick? I think I'm gonna call the surgeon in the morning.”


:)

Jägarna 2 var riktigt bra! :)
Den hade dock varit bättre om jag inte hade fått så förbannat ont i arslet av stolarna ;p haha. Sista halvtimman trodde jag att svanskotan skulle gå i tusen bitar ;D haha. Sedan blev det så förbaskat varmt eftersom stolarna är på tok för små och tätt ihop, och så hade jag Fredrik och Simon vid mina sidor, så det blev riktigt trångt och varmt för min del ;D haha.

Annars?
Fått reda på att vart jag mest troligt kan få mig ett extraknäck! Suvve! :D Måste nu bara på något sätt få fram numret så jag kan ringa dit och prata lite :) Så nu håller jag tummarna!

Nu ska jag umgås med Fredrik, han åker till Gällivare först imorgon på morgonen :) Blir dock längre ensamhet för mig istället i veckan :( Men jag ska nog klara mig..

Söndag

Idag blir det att inte sitta vid datorn så mycket.
Fredrik har fått ett städryck och vill nu att jag ska hjälpa honom, och vad gör man inte för sin gubbe? :)

Vet inte vad fan det är som låter här utanför, men irriterande är det!
Brummar och har sig hela tiden. Gaah. Typ som att de är en traktor som brummar omkring på våran gård, fast att det inte är på gården det är :S

Annars då?
Ja jag ska som sagt ta tag i dammsugarn och dammsuga vardagsrummet, resten har Fredrik dammsugit :) Sedan är det dammtrasan som gäller!
Ikväll ska vi på bio! Var länge sedan sist! :) Ska och se Jägarna 2 :) Fredriks mamma hade bokat biljetter åt oss :) Blir jag och Fredrik, svärföräldrarna, Fredriks lillebror och så Daniel och Nina från Flen som kommit upp idag :) Kommer säkert bli jätte trevligt! :)

Nå, nu ska jag börja städa innan Fredrik bränner sina proppar för att jag sitter vid datorn ;D  haha. Nä, skämt åsido :)

Lördag

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Huvudvärken håller i sig, nyser som en galning och halsen har börjat rossla lite.. Nå, har inte varit sjuk på väldigt länge nu, så det är väl dags. Ovanligt för att vara jag, brukar ju annars vara förkyld och ha ont i halsen väldigt ofta.. Nå, lika skönt har de varit att vara frisk! :)

Igår var vi in till Kalix, Fredrik köpte xenon till extraljusen. Tvingade in honom på Intersport för att kolla på skor, och äntligen hittade han ett par som han tyckte var ok! Så jag drog fram börsen och köpte dem åt han. Skönt, då slipper jag tänka på att han är utan skor pga min hund.. Nog för att han haft råd att köpa skor själv, men jag ville betala dem eftersom de var Lotus som tuggade sönder hans ena sko i somras..

Var till Gabbi och Ricke på middag :) Gotti! Satt och lekte ett tag med Elias också :)
När vi var hemma så blev vi sugna på något gott, så hoppade in i bilen och åkte in till Kalix och köpte popcorn, chips och cola ;D hehe. Satt sen och såg mitt sista avsnitt av Cold Feet :( Buhuu.. Fredrik började kolla på något på nätet så somnade jag på soffan ;D Blev så förbaskat trött..

Idag var vi in till Kalix direkt vi vaknade, Fredrik hade fått fel lampa till ena lyset.. Så bytte den och åkte sedan hem. Ätit frukost och suttit vid datorn. Fredrik åkte till Granån för att föra nå grejer till sin pappa som också håller på och sätter xenon.. Eftersom F inte kommit hem än så antar jag att han inte kunde slita sig därifrån utan ska hjälpa till.

Ska väl ta och springa på toa en sväng, ta fram kopplet och sedan fara och cykla med Lotus. Känner att jag behöver röra på mig.


Fredag

Igår var jag populär ;p hehe.
Världens bästa Löken sms:ade och frågade om vi skulle ses, och inte tackar jag nej! :) Har länge försökt hitta en dag som passat att ses, men det har som inte blivit av. Jag har ju hunnit, men Löken har dessvärre varit upptagen ganska mycket, men igår blev det äntligen av! :)
Löken kom hit och surrade ett tag innan vi skulle fara ut och snurra med hans bil, precis när vi var påväg kom Fredrik hem :) Löken började ojja sig, han trodde det var idag som Fredrik skulle komma hem, trodde att han störde oss osv. hehe.
Fredrik kom iallafall med oss ut och åkte och pratade på :) Roligt ändå att Fredrik kommer överrens med mina kompisar :) I och för sig är inte Löken så svår att komma överrens med då han typ är världens snällaste! :) hehe.
Nå, efter en massa skratt och snurrande inne i Kalix så skjutsade Löken hem mig och Fredrik :)

Här hemma lyssnade vi på lite musik och sedan var det sängen som gällde.

Idag har vi inte hunnit med mycket. Fredrik har satt in lite nya låtar på USB-minnet och jag har suttit vid datorn och läst bloggar. Ska nu åka in till Kalix, Fredrik ska köpa nå grejs till extra-ljusen. Han och hans jävla extraljus ;D haha. Ska tvinga in honom på intersport och kolla på nya skor, börjar vara på tiden för honom att sluta gå med sina foppatofflor..

Torsdag

Ikväll lär jag förhoppningsvis somna utan problem!
Josse kom förbi och hälsade på, väldigt roligt! Var ett tag sedan man såg henne sist :) Lotus blev även han glad för besöket, då han fick träffa sin syster :) hihi.
När Josse for så åkte jag hem till Gabbi och hälsade på där :) Hann inte sitta ner så länge hos dem så kom lille Elias och drog iväg mig till sitt rum och visade sina traktorer och ville läsa i böcker :) Sötungen!
Vid sådana tillfällen börjar jag fundera på om dagis kanske vore något för mig? Jobba med småbarn hela dagarna? :) Av någon anledning brukar jag ofta få bra kontakt med småbarn. Var samma med lillsyrran Ronjas kompisar, vissa av dem var helt tokiga i mig. haha.

Sitter nu och väntar på att Fredrik ska komma hem, även om de säkert är flera timmar kvar. Skulle inte förvåna mig om han jobbat över idag igen, så räknar med att han är hemma vid nio-halv tio?

Igår fick jag huvudvärk from hell. Kändes som att huvudet skulle krympa ihop eller något. Känner nu att huvudvärken är påväg tillbaka igen. Vette fasen vad problemet är. Får hoppas på att huvudvärken inte blir lika hemsk som den var igår kväll..
Funderar på om jag ska ta och slänga i mig lite rester, vila en stund så att jag slipper min hemska hicka och sedan fara ut och cykla? Lät som en bra idé!

RSS 2.0