Dag 04 - det här åt jag idag

Intressant ämne? Njaa.

Ja, vad har jag ätit idag?

Frukost: Blåbärssoppa, och såna där kanelknäckebröd.

Lunch: Potatisburgare (?) med fläsk eller vad de nu var.

Kafferast: Ett glas saft

Middag: köttfärssås och makaroner. Sedan blev det vitlöksbröd också, Fredrik gjorde lite medans jag höll på med middagen.

Kommer säkert trycka i mig nå mer innan jag lägger mig i sängen. Är redan nu sugen på chokladpuddingen som står i kylen så jag ska nog hämta mig en och smaska i mig den ;)

Tisdag

Hoh, denna dagen kändes lång!
Ögonen föll ihop även denna dag på skolan. Gick väldigt segt och minuterna segade sig fram..

Hmm.. Nä, jag har inget att säga, ska nog kasta i mig någon "mat" och sedan åka in till Kalix igen.

Dag 03 - mina föräldrar

Ja.. Vad ska jag säga om mina föräldrar?
Kan börja med att säga att det inte finns något att säga om min pappa. Han är död sedan -92.

Min mamma..
Kristina heter hon, är 38 år. Så ja, de som kan matte förstår ju då att hon var 18 år när jag föddes.
Är stolt över min mamma, hon fick barn som ung, och hann inte ens få ett jobb innan hon fick reda på att jag var planterad i hennes mage. Jag kom januari -91, och i december -92 kom min lillebror Robin, så vid 20 års ålder var hon 2 barns mamma. Kan nog säga att hon var ensamstående, vad jag vet så var mamma ensamma med oss.
Mamma kämpade med att ge oss tak över huvudet, såg till att vi hade mat på bordet och att vi var hela och rena. Hon har inte haft det lätt, men som tur är har hon haft min mormor som har ställt upp och hjälpt henne.

Mamma tänker mer på andra än hon tänker på sig själv.. Först nu på senare tid som hon börjat köpa lite mer kläder åt sig själv, unnar sig själv en hårförlängning osv. Det är hon värd.
Mamma är i princip pedant, vi brukar skoja med henne om det. Hon kan bara inte gå omkring och se hur stökigt det är där hemma hos dem. Hon städar och plockar hela tiden. Vi barn har alltid varit stökiga av oss, mamma har bett oss städa upp men det har alltid slutat med att mamma städat upp i våra rum.. Får lite dåligt samvete nu när jag tänker på det..

Jag har aldrig varit den som fått de dyraste märkeskläderna, dyra smycken eller några dyra saker över huvudtaget, men jag har fått något så mycket, mycket bättre!
Jag har fått ha kaniner, marsvin, hamster, hund.. Jag har fått ha djur omkring mig, och djuren är det som står mig närmast hjärtat. Innan vi skaffade min första hund, Wille, så hade vi en katt, som fick ungar titt som tätt. Jag har helt enkelt fått växa upp med djur, vilket jag inser nu, har betytt mycket mer för mig än alla de där dyra materiella grejerna.
När jag varit sjuk, vilket jag ofta varit, så har mamma alltid funnits där. När jag varit magsjuk så har mamma hållt upp mitt hår, när jag fått mina andningssvårigheter mitt på nätterna har mamma flugit upp ur sängen och gett mig medicin, té och glass, allt för att få ner svullnaden i halsen.
Även om mamma hade dåligt med pengar, så fick jag ta ridlektioner i flera år. Ridlektioner är inte det billigaste kan jag tala om.
När jag varit ledsen pga killar, så har mamma varit där och tröstat mig, och hjälpt mig att städa bort minnen från mitt rum. En gång blev jag ledsen mitt i natten, klockan var långt efter tolv, och när jag gick gråtandes till mamma där hon låg och sov, steg hon genast upp och hjälpte mig städa bort alla minnen.

Även om jag aldrig säger det åt mamma, så älskar jag henne. Hon har gett mig så mycket, som jag inte uppskattat då, men som jag uppskattar nu när jag blivit äldre och förstår bättre.


Måndag

Trött, trött, trött...
Varit i skogen till lunch, försökte få i mig lite köttsoppa till lunch, men gick inte ner, den var alldeles för salt. Efter lunch blev det att sitta i klassrummet och hålla på med nå blanketter. Trodde jag skulle somna på lektionen..

Ätit middag, Fredrik bjöd på mat från Sangis. Var vrålhungrig när han hämtade mig från skolan.
Sedan har jag tagit det lugnt, känner mig så fruktansvärt trött så ska nog gå och lägga mig i sängen snart.


Julmys


Spegeln i hallen har fått lite glitter och julgranskulor :)


Supersöta adventsljusstaken från Jotex!






Trött

Börjar känna mig smått trött :)
När vi väl kom till Happis så for vi på Jala och köpte en födelsedagspresent åt lillasyster :) Hon blev väldigt glad! Hittade även en julklapp åt henne, så nu har jag två st julklappar färdiga! En åt Moa och en åt Fredriks mamma :)

Hos mamma fikade vi, tårta och annat gott :) Fick middag där också, vilket också var gott!
Lekte med Moa en massa, pratade med mamma och jävlades lite med Robin och Anton ;)
Ja, och som vanligt passade jag på att klippa klorna på mammas vovvar :) Blir jag som får göra de, hehe. Mamma vågar inte själv när de har svarta klor :)

Här hemma har vi fixat soporna, eftersom det är sophämtning imorgon.
Slagit in paket, fixat lite mer julmys osv :)

Ska alldeles strax lägga mig i sängen så att jag orkar upp imorgon :)


Dag 02 - min första kärlek

Hmm.. Min första kärlek.
På lågstadiet fanns det en kille jag var kär i. Tror då han kände samma sak, då han alltid skulle ha en kram när han skulle fara hem från fritids :) hihi. Det var väl en sån där barn förälskelse. haha.

Första "riktiga" kärleken, om man nu tänker på att man varit tillsammans länge och varit lite äldre, så var det P som var min första kärlek.
Var 14 år och gick i åttonde klass när vi blev tillsammans. Vi var tillsammans lite över ett år.
Har en del roliga minnen från den tiden, men även dåliga. Men det bra minnena väger upp de dåliga, ju äldre och mognare jag blir.
Men jag var liten då, bara 14 år. Var naiv och trodde det skulle hålla resten av våra liv. haha. Vi passade helt enkelt inte ihop, men jag har lärt mig en del utav det!
Idag kan vi hälsa och prata när vi ses. Känns skönt då jag inte orkar gå omkring och bära på en massa ilska, vi visste ju inte bättre. hehe.

Men Fredrik, han är nog den riktiga kärleken i mitt liv.
Vi har aldrig bråkat, vi har varit tillsammans i över två år och vi har inga planer på att göra slut, vi tar en dag i taget och ser vart det tar oss :) Vi har inte sagt att vi kommer vara tillsammans resten av våra liv, men vi har smått börjat planera framtiden, i hopp om att det kommer bli som vi vill :)
Jag trivs tillsammans med Fredrik, han får mig att skratta dagligen, han låter mig ha djur även om han inte direkt är en djurmänniska, han har gett mig tak över huvudet, han har fixat bilar åt mig så att jag kan ta mig någonstans, han hjälper mig mycket. Med bilar menar jag, att han fixat med min merca, som jag inte kunnat.. Han köpte golfen, så att jag skulle ha en bil att köra till skolan med när han ställde av mercan.
Visst, tror jag pratar för oss båda när jag säger att ny förälskelsen har lagt sig. Vi älskar varandra, men beter oss inte som vi gjorde de första året. Vi är mer bästa vänner, fast lite mer :)
Vad mer kan man begära egentligen?
Fredrik har lärt mig att man inte behöver bråka i ett förhållande, jag har lärt honom att man måste kommunicera. Vi vet vart vi har varandra och litar på varann.
Så slutsatsen blir nog att Fredrik är den riktiga kärleken, även om det inte är den första..

Söndag

Sitter och väntar på att det ska bli lite värme i huset och att Fredriks föräldrar ska göra de dem skulle göra så vi kan åka dit och lämna hundarna, sedan ska vi åka iväg till Happis.
I Happis är det kalas :) Lillasyster Moa fyller 4 år :) Och så ska vi lämna älgköttet som mamma "bokade" :) hehe. Tur för mamma att svärfar jagar så att hon också kan få sig lite go kött ;)

Eftersom jag inte vet vad jag ska skriva så kan jag ju säga att det är så skönt att Linnea ÄNTLIGEN åkte ur Idol. Inte det att hon har dålig röst eller så, men blev irriterad varje gång jag såg henne på scen. Samma med Fredrik, han orkade inte sitta kvar vid Tv:n när det var Linneas tur att sjunga :D haha.

Fyfan. Jay när han gjorde Bad Romance, ojoj. gåshud säger jag då bara! Han är bäst av idolerna i år! Men inte fastnat vid någon så som jag fastnade vid Calle förra året :)

Dag 01 - presentera mig själv

Ja, vad ska man säga om sig själv i en presentation?

Sandra var namnet, de vet nog de flesta som läser denna blogg. Jag är 19 år gammal, fyller 20 år om lite mer än en månad, typ 51 dagar eller något sådant. *intresseklubben antecknar*.
Bor i en liten by ca 2 mil utanför Kalix, med min underbara pojkvän och våra djur. Blev tillsammans med Fredrik september 2008, han är den bästaste killen jag vet.
Djuren består av 2 hundar (Lotus och Felix), 3 katter varav en bestämt sig för att flytta in här i somras och vägrat flytta ut igen (Kissen, Sigrid & Selma), 2 marsvin (Marwin och Elliott) och lite fiskar.

Går tredje året på Kalix naturbruksgymnasium med inriktning skog. Förhoppningsvis blir det studenten till våren, försöker fixa upp röran jag ställt till med i vissa ämnen så att jag får några slutbetyg.

Ja vad mer kan man säga?
Är en väldigt lat person, städning, laga mat osv är något jag helt enkelt är för lat för att orka med. hehe. Men samtidigt är jag smått pedant och mår superdåligt psykiskt när det är stökigt hemma.
Är en läslus och älskar böcker, älskar att mysa i sängen med en bra bok. Just nu är Twilight och True blood mina favoriter.
Ser hellre på serier än på filmer. Varför? Det vet jag inte ens själv. Säkert för att det finns många avsnitt, en film ser man en gång, men en serie pågår ju så länge.
Älskar att äta, både vanlig mat och fika.
Har väldigt kort stubin, gnäller ofta och ja.. En massa..

Kommer inte på vad mer jag ska säga. Så detta får duga.


Ibland måste man bjuda på sig själv..

30

Kör väl en sådan här jag också..

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
 saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Lördag

Sovit länge idag, fy vad skönt!
Tänkte åka till Happis idag, men får se hur det blir med den saken, för mamma jobbar idag..

Ska nu prata lite med Fredrik så får vi se hur vi gör..


Kväll

Seg dag.
Skön promenad tidigare idag.
Somnade på soffan ett tag, en riktigt härlig powernap!
Varit i kalix en sväng.
Suttit vid datorn.
Sett tv.
Oj då, en massa S. haha.

"snokat" omkring på nätet. Fasiken vad alla börjar få barn! Snacka om att jag börjar känna mig gammal!
Först sms:a med Löken om att jag snart fyller 20 år, och nu ser man att många börjar få barn. Hoh. Jag var ju för fan nyss 14! Vart tog åren vägen?!
Huvva. När man ser de som fått så superduper söta bebisar blir man ju så bebissjuk! Men nej, jag får ta och vänta! Skolan först och främst! Bara att stå ut :) hehe. Inte så många månader kvar nu innan skolan är slut, sen får man väl se vad som händer ;p haha. Om Fredrik vågar :D haha.

Nej, ska bort från datorn så man inte ser mer bebisar och blir mer bebissjuk :p Med dessa pms hormoner så blir man bara ledsen när man blir bebissjuk :p i alla fall jag!
Så nu ska jag mysa ner mig i sängen med mina små pojkar och min sista True blood bok :) Hoppas stora pojken kommer hem tidigt ^^

Fredag

Denna dag har inte börjat bra. Är på ruskigt dåligt humör..
Blir frulle nu, sedan får jag se vad jag hittar på. Blir inte att åka in till stan i alla fall, ska försöka komma ut på en lång promenad med Lotus innan det blir mörkt. Lär börja mörkna ganska snart, så lika bra att få i sig frullen nu så man kan ta tag i promenaden.
Kändes väldigt kallt ute, men bara häva på sig ordentligt med kläder.
Undra vart fan mina fotvärme grejs tagit vägen. Var inte i skåpet de varit i tidigare här hemma, och var inte i klädskåpet på skolan heller.. Får nog gå ut i bodan och leta efter dem..

Trix lista

 

  • Skämms
  • Puss (i och för sig så kan han det ju nästan :D haha)
  • Spela död
  • Rulla runt
  • Ligg på rygg
  • Sitt vackert
  • Godis på nosen
  • "genom" (gå emellan mina ben)
  • Slalom mellan mina ben
  • Åtta runt mina ben
  • "ben" (gå runt ett av mina ben)
  • Buga
  • Viska
  • Knä - sätta tassen på mitt knä
  • Dansa
  • Städa undan
  • Backa

Kommer garanterat fyllas på med mer!

 


Lotus

Lotus träning har inte varit igång nu på några veckor eftersom jag varit så krasslig, men i veckan har vi äntligen börjat ta tag i det hela igen! Med tanke på vilka raser han är, så behöver man mycket mental och fysisk träning.

Lydnad i allmänhet, som fot, inkallning osv, det har vi inte tränat på ett tag. Men det ska de ska vi också ta tag i! Bara det att konster är roligare att träna än lydnad ;) hehe.
På tal om de, lydnad, så kom jag på att han behöver komma ut på stan och promenera lite. Se folk och andra hundar. Kanske blir en tripp till Kalix imorgon och promenera omkring där på dagen :) Eller kanske en tur till Happis? Nå, det blir morgondagens funderare, de beror på hur länge jag sover :)

Nå, till det jag tänkte säga var de han kan nu.

  • Sitt
  • Ligg
  • Tass
  • Give me five
  • Spinn/snurr (snäv snurr åt höger och vänster)

Spinn/snurr har tagit ett tag att lära in. Inte så konstigt, det är förvirrande för honom :) Började med spinn, tills det satt till 100%. Att sedan få in snurr (vänster varv för Lotus), var inte det enklaste, då han körde spinn :p haha. Men nu börjar det sitta bättre och bättre :) Nyss när vi tränade det så fick han endast 1 fel varv av 7 :) Inte dåligt!

Han kan liiite "skäms". Har inte tränat det på ett tag, så tror han har glömt bort de.

När jag ändå är inne på Lotus trix träning, så kan jag ju lägga upp en lista här på saker jag ska försöka lära honom :) Nu är vi inne på "spela död" :)


Torsdag

Hoh hoh vilken dag!!
Vaknade lite före 7 idag, åt frukost, kastade på mig några lager kläder och åkte till skolan. På skolan blev de att hämta mat, leta upp Vaktis, åka till Skogsstyrelsen och sedan har jag varit ute i skogen med dem hela dagen. Trodde jag skulle frysa ihjäl när det visade -19, men med alla lager kläder jag hade på mig gick det fint, till efter lunch, då blev det liiite kallt ;p höhö.
Skönt att få det bortgjort.. Bara en utedag till så är jag klar med en kurs.

Blev att sluta lite tidigare idag, och de var väldigt skönt! Nu är det långhelg som gäller för min del!

Nu se tv!

Onsdag

Inte blivit någon uppdatering här idag.
Varit på skolan, haft religion typ. Slutade till lunch, så jag fick sitta i 2½ timme och vänta på samtalet med klassföreståndaren. Gick väl inte sådär jätte bra, eller ja, de beror på hur man ser det.
Väl hemma började jag elda, åt rester från igår och sedan suttit och skrivit livsåskådningsuppsatsen som vi fick i uppgift idag. Blev precis klar med den, så ska bara vila huvudet lite så ska jag ta och skriva in den på datorn och skicka till läraren.  Känns lite läskigt, öppnade mig ganska mycket i uppsatsen..

När jag skickat in uppsatsen ska jag ge hundarna mat och sedan lägger jag mig nog och sover. Är äckligt trött igen och måste verkligen komma i tid till skolan imorgon, för missar jag denna utedag kan jag verkligen glömma betyget i Naturhänsyn.


Julmys!

Jag kunde inte hålla mig!
Fredrik åkte till sin mamma och lånade hennes strykjärn, så nu är julgardinerna uppe :D och i princip alla andra julsaker också :p
Fredrik tycker att jag är lite över ambitiös när det gäller detta pyntande! Men jag tycker att det är så mysigt! Ju mer desto bättre, typ ;) haha. Bara Fredrik fick SINA julgardiner (som han uttryckte de), så sket han i resten :p haha. Gardinerna vi brukar ha i vardagsrummet till jul är han väldigt förtjust i, men endast för att det är glitter på dem xD haha.
Funderar nu bara på vars jag ska placera mina söta kottar :D
Hoh hoh, tycker vi har alldeles för lite julsaker :p Men kom på nu att jag inte har några hyacinter, det är garanterat därför! och för att ljusstakarna inte är på plats, de sätter jag upp till advent :)

Ska nu ta och börja avsluta och lägga mig i sängen så jag orkar upp till skolan imorgon :)

Mm

Tydligen hade jag missat bussen till skotningen med typ några sekunder.. Hade jag kommit en minut tidigare så hade jag kommit med. Kul kul.. Eller så inte.

Ätit middag för ett tag sedan. Spagetti och köttfärssås. Fick fråga mamma efter hennes recept, då vi är less på den köttfärssåsen vi brukar göra. Nom nom. Smakade precis som mammas!

Inte blivit mycket gjort idag. Somnade på soffan, var så äckligt trött av någon anledning.
Sedan har jag suttit och försökt knåpa ihop de 22 paketen som saknas till Fredriks adventskalender ;) Har redan fixat två stycken, som jag gjort själv ;p hehe. Har ännu några saker kvar att göra själv, sedan ska jag köpa in resten :) Inga dyra grejer, men det är ju tanken som räknas :)
Fredrik skulle fixa någon "kalender" åt mig också, så jag får se om det blir av, eller om jag blir utan ;) haha. 

 

Tisdag

Som vanligt jävligt bra information/kommunikation på skolan.
Skit jävla äckel dag.
Började med att jag nästan försov mig, men hann i tid till skolan, prick 8.10 var jag på skolan. Skulle ut och skota idag, enligt schemat och information som jag fått förra veckan.
Ingen av dem som skulle skota var på skolan, vad jag kunde se.
Vet inte vilken lärare som skulle vara med på skotningen, inte fått veta om jag skulle ut direkt på morgonen eller senare under dagen. Inte fått veta ett jävla skit.
Mitt morgonhumör är inte det bästa, plus att lingon veckan närmar sig, så min stubin brinner direkt.

Sitter nu hemma och surar. Kommer bli ett fint samtal imorgon med en klassföreståndare. Helt klart.

Ska nu föra Felix till sovrummet. Fredrik ligger och ropar på honom. De är ju dags för Felix sovpass nr 2 ;) hehe

uttråkad

Är väldigt uttråkad just nu.. Funderar på om jag ska strunta i att se pensionärsjävlar och lägga mig i sängen och läsa istället.
Låter som en ganska bra idé, så man kommer in i "lägga sig tidigt" rytmen igen.

Är så GRYMT sugen på att tatuera mig igen! Jag vill, jag vill, jag vill!!
Sitter och små tittar på min tatuering jag redan har. Är inte ett dugg less på den! Kan fortfarande sitta och titta på den i evigheter! :D

Nä, ska släppa ut hundarna en sista gång och sedan blir det sängen..


Student

Fan vad overkligt det känns..
Nyss la jag beställningen på studentmössan.. Beställde även studentröjan och champange glaset. Man tar ju bara studenten en gång liksom ;) hehe.
Snällaste mamma ska betala studentmössan :D Blir dyrt för henne i år, då både jag och broder Robin tar studenten till våren.. hehe.
Hoppas bara jag lyckas få betyg i alla ämnen så jag får slutbetyget.. Annars kommer allt kännas förgäves. Men ska på onsdag och prata med ena klassföreståndaren om de. Får hoppas jag får den information jag behöver så jag kan planera och börja beta av allt.

Ska nu läsa lite bloggar, sedan får jag se vad jag hittar på :)

Måndag

Jihoo, idag har jag varit i skolan!
Blev lite tungt med en heldag i klassrummet. :p men nu har jag fått ut lite energi! Sköönt!

Nä, ska gå och göra något ;p skriver sen!

Söndag

Enligt klockan är det måndag, men vi kör på söndag nudå!

Inte hänt mycket idag, vaknat vid 13 tiden?
Städade toaletten och satte på tvätt.
Åt varma mackor som Fredrik gjort. Mums!
Somnade på soffan och vaknade... Ja jag kommer inte ihåg vilken tid. 18.30-19 tiden?
Fortsatte mitt städande, stod på knä och skrubbade toagolvet, satte på en tvätt till.. Plockade i hallen lite, dammsög och skurade hela huset. Dammtorkat vardagsrummet osv osv.
Nu börjar de se ut som ett hem igen!
Fredrik hjälpte till, han diskade, plockade bort soptippen som var på köksbordet, flyttade köksstolarna åt mig när jag kom som en orkan med snabeldraken (dammsugaren). och jaa.. ja de var väl de ;p

Nyss käkat hamburgare. Fick sådant jävla sug efter något gott. Ville egentligen ha något sött, vad vette fanken. Men det fick bli hamburgare!
Hej hallå lingonvecka! Du är inte välkommen på onsdag, men nog fan kommer du i alla fall.. *Morr*

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och mysa med 4:e boken av True blood! Åh vad jag vill grina pga handligen i boken! haha.

På tal om grina, jag vill verkligen grina bara för att jag har en så snäll pojkvän! Speciellt nu när man hört hur fruktansvärda vissa kan vara. Nog för att jag redan visste, men inte sådär jävla störd i huvudet! Psyket nästa för din del, tycker jag!
Fredrik är då den snällaste killen jag vet :) Hoff vilken tur jag haft som fått vara med honom i två år nu! Vissa gånger har jag fått panik känsla. Typ, fan, jag är 19 år.. Har jag verkligen hittat den rätta i så här ung ålder?! Är han den rätta?! Ska jag verkligen leva med honom resten av mitt liv?!
Men då behöver bara Fredrik bjuda på en pizza på Buffoné så har jag glömt de tankarna ;) höhö. Nä, skämt åsido! Man tar en dag i taget :) Sen ser man vart det tar en :) Men än så länge så går detta finfint ju! :)

Oj, sängen var de ja! Och True Blood! Sookie, here I come!

Lördag

Idag har det inte hänt mycket.
Vaknat ganska sent, satte mig och spelade lite Saw medans Fredrik duschade, insåg att hundmaten inte kommer räcka till måndag, satte oss i bilen och åkte till Happis för inköp av hundmat på Djurmagazinet och sedan till mamma en sväng.
Efter mamma svängen åkte vi hem, for till Granån för att hämta våran furminator och två tröjor Felix fått av sin faster :) Väl hemma har vi fixat med de vi köpt, Lotus mat i plastbunken, Felix mat i plåtburken, våran mat i kylskåpet.. hehe.
Vägde även Lotus (så gått de går med våran billiga ikea våg), och shit, han väger 17 kg! Kollade fodertabellen också innan jag slängde matpåsen, och jag har lyckats ge honom så mycket mat som han ska ha :D Vadå bra på att gå på känsla med hur mycket mat han ska ha? ;) hehe. Okey, de är väl från hund till hund, men den tabellen passar ganska bra in på Lotus :)

Nå, nu ska jag kolla lite bloggar, sedan vet jag inte vad jag ska hitta på.. Spela lite Saw och gå och sova kanske?

Fredag

Börjar med...

Ja må han leva, ja må han leva tralalalala..

Idag fyller världens bästa Felix 2 hela år! Han börjar bli stora killen :)
Jag var ju vaken ganska sent, så jag låg och sjöng åt honom i sängen innan vi somnade ^^ hehe. Fredrik kom hem några timmar senare, och så sjöng han "ja må han leva... och så kommer jag inte ihåg texten" :D haha.
När vi vaknat har jag och Felix busat med täcket i sängen, busat med hans kisse (mjukisdjur) i soffan, mumsat i oss lite god skinka och nu ligger lill killen i soffan på rygg och sover :) hehe.

Har ännu inte ätit något, så ska nu gå och fixa mig lite mackor :) Ska då samtidigt ta och ge lite leverpastej åt Felix ;) Man fyller ju bara år en gång om året, så då är det okey med lite småätande och gotti gott gott för han del ;) Vi tjuvstartade redan igår, då han fick lite pizza :) hehe.


Design

Har tjatat om att jag behöver en ny design här på bloggen.
Är väldigt mycket nybörjare med bildredigeringsprogram, så blev absolut inget avancerat.
Håller på och pillar med designen i min testblogg.. Fått in headern och bakgrund, men så råkade jag göra något så.. Ja, jag blir galen på mig själv ibland ;p hehe.
Nå, bara jag får mig en ny design, pallar inte att ha headern jag har nu.. Inget illa mot dig John! Den är jätte fin! Men jag börjar bara sakna Steven varje dag helt enkelt :)

Nu tillbaka till designen. Vet att jag borde sova, försökte tidigare men misslyckades, så lika bra att sitta uppe.


Jaha

Nä, man ska aldrig säga att man mår bättre, för då kommer skiten tillbaka lika fort igen.
Hade det ganska bra i axlar och nacke i några timmar efter att Fredrik masserat med zon, men sen kom det tillbaka mitt i allt :S
Fredrik försökte massera igen, men inte med zon, blev bara liiiiiite bättre.. Har nu suttit själv och försökt smörja på med zon, men det vill fan inte hjälpa när jag smörjer själv.. De måste vara Fredriks händer!
Tror de kom tillbaka efter att jag kört lite mental träning med Lotus. Han ville så gärna ha mer godis när jag var klar, så han hoppade mot mig. Han är ju inte så liten nå mer, så det blev en liten knuff..

Nåväl, Lotus fick sig åtminståne lite mental träning :) Inte hans fel, de är mitt eget då jag ibland brukar låta han hoppa mot mig, eller hoppa och hoppa, han tar satts och ställer sig på bakbenen och lutar framtassarna mot min mage :)
Måste väl tillägga att han ENDAST får göra så med mig. Att göra så mot andra är ett big no no. Vilket han också fattat :) Smarta vovven :)

Ska nu börja varva ner lite extra, och sedan lägga mig och sova. Får se hur bra det kommer att gå, igår gick det ju inte alls bra att somna pga smärtan.. :(

?

Typ vänster sida av min kropp som mår hyffsat bra nu?!
Efter att Freddis masserat mina axlar och nacke, och efter lite mat, så har jag inte ont i vänster axel, och halsen känns bra på vänster sida :S sjukt!
Känns dock väldigt skumt att svälja när det gör ont på höger sida ;p hehe.

Börjar känna mig trött av någon anledning.. Kanske är matkoma ;p hehe.
Kanske ska ta och lägga mig ner i soffan och virka lite :) Vill verkligen ha min pläd klar nu! :D Ååh de kommer bli så fint, och mysigt! Passar skitbra med soffan ;)


Fasiken vad jag är nöjd! Kom inte ens ihåg vilken grå ton soffan gick i, men lyckades ändå få till garnets färget så det passar in fint! ;D

Torsdag

Här kommer ännu ett klago inlägg, så de som är less på mitt klagande, titta bort!

Mornarna är värst nu.. Igår på kvällen kände jag mig nästan frisk, halsen gjorde bara lite ont, men axlar och nacke höll på att döda mig.
Idag när jag vaknade så var halsen helt fuckad, näsan täppt och det känns igen som att jag blivit överkörd av en buss. Haft ont i axlar och nacke i 3 dagar nu.. Riktig ond och brännande känsla, kan inte vända huvudet ordentligt och så fort jag rör mig känns det bara som att jag vill dö.. Och det går upp i huvudet också..
Orkar snart inte med smärtan.. Inget hjälper mot smärtan.. Skulle vela ha ett badkar nu, och ligga i jävligt varmt vatten och slappna av..

Nu orkar jag inte sitta här och gnälla längre, ska gå och knapra i mig ipren och smörja in mig med hela Zon tuben..

....

Jag vill bara bli förstådd.. Men tydligen inte.
Ska det vara så svårt att förstå?
Är jag verkligen så otydlig i mitt sätt att uttrycka mig?

Mys

Inte kunnat somna om, men legat och myst med Felix i soffan hela tiden :) Ett undantag, gick upp och kokade lite soppa för att få i mig något.. Får se om jag får krama toastolen nå mer idag då. haha.

Tycker så synd om Lotus när jag är sjuk. Eftersom jag har ont i halsen så vill jag helst inte prata, och för att kunna träna Lotus behöver jag rösten.. Har så ont i kroppen så klarar inte av en promenad.. Märker verkligen att Lotus är understimulerad, han vandrar omkring och hittar på en massa hyss.
Ska fråga Fredrik när han kommer hem om han kan gå ut och kasta boll eller något så lilltussen får springa av sig lite.. Stackarn :(

Ska nu se lite tv, och försöka sova :)


Felix just nu. Han har burrat ner sig i mitt täcke :D sötnosen! <3

Sova sova!

Har sovit nu i några timmar.. Vaknat då och då, men lyckats somna om! Vad bra, då kanske jag lyckas bli frisk någon gång!
Ska hålla mig vaken ett litet tag till, sedan ska jag köra en sovrunda till.

Vill att Freddis ska komma hem.. Har knappt hunnit se honom sen igår kväll när han for och jobbade.. Såg han vid 4 i morse när han knackade på dörren och ville in. Slår aldrig fel, varje gång jag kommer ihåg att låsa dörren, då har han glömt sin hemnyckel ;) hehe.
Sedan vid 8 tiden såg jag honom en sväng medans han satte på sig arbetskläderna och for iväg..
Tur att jag har mina söta pojkar hemma :) hihi


Onsdag

Jahapp.. Nu kan jag lägga till magsjuka på min lista med sjukdomar? Eller? Kanske bara hade allmänt tom mage eller nå..
Vaknade lite före sju så att jag skulle hinna till skolan på fotografering och sedan sitta på lektion ett tag.. Hade just sminkat mig klart och skulle dricka lite vatten i köket, så får jag vända om och springa in på toa, ställa mig på alla fyra vid toastolen och ja.. Inte mysigt kan jag säga.. Och inte roligt heller med tanke på hur ont i halsen jag har..
Så det blir ingen skola för min del. När jag har spytt är jag totalt handikappad och kan inte göra typ något. Satt som en knäppis på toaletten och försökte tvätta bort sminket. Lyckades ta mig in i vardagsrummet och hoppas på att Fredrik får med sig lite blåbärssoppa hem..

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och tycka synd om mig själv.

pass nummer 2

Nu börjar feber pass nummer två.. Börjar frysa för en timme sedan och tempen har redan stigit lite.. suck.
Öronen blir värre och värre, och med öronen menar jag min tinnitus, håller på att bli galen på de där förbannade tjutandet..

En till sak som är irriterande är att jag inte kan sova när jag väl kan sova hela dagarna. Borde sova nu så mycket som möjligt så att jag blir frisk, men icket, inte kunnat få en blund på hela dagen.
Blir nog ingen fotografering för min del imorgon.. sablarns.. Första gången man ska vara med och så är man sjuk..

Tisdag

Fy fasiken vad jag har sovit dåligt inatt.. Vaknat hur många gånger som helst, och har sedan haft svårt att somna om..
Vaknade vid 10-tiden och gav upp, har sett på tv, gett Lotus mat, ätit glass för att se om halsen blir bättre osv..
Och nej, halsen blev inte bättre av glass..
Tempen är nere på 35,5 igen, hoppas på att jag inte får feber till natten..
Blir galen, vill bli frisk och fara på skolan.. och vill verkligen bli frisk också pga min tinnitus. den har blivit mycket mycket värre sen jag blev sjuk.. jobbigt..

ska nu lägga mig i soffan och försöka sova...

men fyfan

Febern stiger hela tiden, och fy FAN vad ont jag har. Speciellt i svanken/ryggen.. Känns som att det är någon liten djävul som sitter vid svanken och försöker ta sig ut..
Vet att jag gnäller, men det gör ju så förbannat ont och har ingen att klaga till då Fredrik har åkt iväg för att jobba..
När jag började känna mig dålig hade jag 35,5 i temp, nu ligger den på 38,2.. hoh hoh.

Nä, nu ska jag bädda ner mig i soffan och halvdö lite.. AJ

Ajaj..

Fyfan, har frusit och darrat sedan jag vaknat, och det vägrar släppa.. Tog tempen nyss igen och den har stigit med en grad, stiger den lite till så har jag verkligen feber.
Nyss tagit en treo och försöker slappna av. haha, de är ju jätte lätt, eller så inte. Kan typ inte sitta still för att jag har så ont överallt :p
känns som att jag blivit överkörd av en buss eller nå.. haha

Måndag

Nog är det ju förbannat..........
Igår kände jag mig så pass bra att jag skulle till skolan. Vad hade hänt i morse när mobilen ringde då? Jo, kroppen gjorde as ont (gissar på att feber är på väg), förkylningen har blivit värre, huvudvärken är tillbaka och halsen gör så ont att jag är rädd för att svälja eller gäspa. Fredde lyckades visst smitta mig med halsontet ändå.. fan.

Hoppas fredrik vaknar snart så han kan åka in till Kalix och köpa halstabletter, nässpray osv åt mig.. Fan vad less jag är!!!

Trött

Huvvaligen vad trött jag är!
Fått ganska mycket gjort, har till och med hunnit fara förbi Fredriks föräldrar på middag och efter vi kommit hem igen har vi suttit och spelat lite, var ett tag sedan vi spelade på kryss lådan ;) hehe.

Nu ska jag hoppa i duschen, sedan är det sängen som gäller!

Woopsii

Råkade somna i några timmar på soffan.
Skulle gärna sova längre, men tog mig i kragen och vaknade, hehe.
Ska nu ta och kolla om lakanet har torkat så jag kan byta sängkläder :)

Söndag

Go murra go murra!
Nä, nu ska jag inte skuuma ;p höhö.

Inte blivit att sova i natt, var alldeles för pigg fast klockan var långt efter tolvslaget, och sedan hittade jag AOE2, så laddade ner de och satt och spelade i nästan fem timmar ;) hehe. Så jävla king spel!

Även suttit på nätet och kollat runt efter spel som man skulle kunna tänka sig till xbox:et.. Men hittar som inga, nästan allt är pang pang spel, vilket jag inte tycker om. Det är inte själva pangandet jag ogillar, de är de att jag är för seg, så dör hela tiden, och jag är en dålig förlorare ;) hehe.
Blev skit sugen på ett nintendo wii, så man kan spela Super Mario och Donky kong ;) Helst av allt skulle jag vela ha ett super nintendo, bästa spelkonsolen någonsin! ;) höhö.

Nå, nu ska jag lägga i lite ved i kaminen.. Ska försöka hålla mig vaken resten av dagen så jag kan lägga mig och sova tidigt.


Mys

Vi har lite lördagsmys här hemma :)
Godis, pepparkakor, butterkaka och lite chips :) Är dock inte så sugen, så små äter bara ;p hehe.

Fredriks föräldrar har varit förbi här och kollat på soffan också :) Och Felix blev helt galen! Han stod i soffan, och skällde åt Fredriks mamma hela tiden :D Svårt att beskriva hans skall, men det var de busiga skallet :) sötkorven! <3 Han busade även en massa med sin "farfar" ;) hehe.

Finns inge bra på tv ikväll, så vi zappar mellan kanalerna hela tiden.. buu!


Inviger mina nya söta skålar från Jotex :)

Lördag

Vaknade sent idag, var uppe halva natten och försökte sova.. Somnade till slut på soffan! Sov som en drottning ;) haha.

När jag vaknade satte jag direkt igång med disken, åt lite frukost och fortsatte sedan diska.
Har plockat upp lite i köket, rensat marsvinsburen och satt på en tvätt :) Känner mig riktigt flitig idag!

Ska nu ta och kolla hur lång tid de är kvar innan tvätten är klar :) Sedan får jag se vad jag hittar på :)

Pyssel; silvriga kottar

Jag har ju snöat in på den lantliga/shabby/vita/gamla/silvriga inredningsstilen.
Älska allt som är silver! ;) och det som glittrar! hehe.

Här är några kottar som jag piffat till!
Att dekorera med saker från naturen är ju bara för mysigt!







Kottarna har jag plockat från våran gård, finns gott om dem! hehe.
Sprayade dem silvriga, sedan har jag suttit och petat glitter på dem med en pensel :) I rätt ljus så är dem extremt söta!

Silversprayet och glitterlimmet? vad man nu ska kalla de, har jag beställt från Panduro :)

Söta, eller hur?
Längtar till advent, då jag kan börja julpynta, då kommer alla kottar att få vara med :D

Ny kategori

Eftersom jag ska, eller har, rättare sagt, har börjat pyssla lite smått, så har jag gjort en "pyssel" kategori.
Kommer lägga upp bilder på pyssel, och kanske kommer någon förklaring till hur jag gjort osv, om det är något mer avancerat :)

Funderar på om jag även ska göra en virkning/stickning kategori, då jag håller på och virkar/stickar.. Eller försöker lära mig.
Nå, det får jag fundera på :) Eller om jag lägger upp sådant i pysselkategorin :)

Blöööööh..

Börjar bli på världens sämsta humör igen..
Det finns inget gott att äta, och jag orkar inte börja baka.. Är apigt sugen på chokladpudding.. haha.
Det är äckligt varmt här inne.
Jag är svinigt trött efter att bara sovit några timmar förra natten.

Sen det som verkligen börjar gå mig på nerverna är Fredriks snarkande. I över en vecka har han somnat på soffan, och han snarkar så förbannat högt nu när han är förkyld och hostig. Han hinner inte ens blunda innan de där förbannade timmerstockarna kommer.. Hör inte tv:n, och vill inte höja eftersom jag inte tycker om högt ljud på tv:n, speciellt inte när jag själv är förkyld och då av någon anledning får känsliga öron.
Han ligger alltid vid mina fötter, och så fort han snarkar högt så puttar jag till han med foten. Nu blev han så irriterad så han gick och la sig i sovrummet. Woho, det har han vägrat göra under hela den tiden han varit sjuk. Äntligen kan jag se tv utan att behöva vara irriterad.

Nä nu ska jag sluta tjata och lägga mig på soffan och tjura istället. Svinigt trött som sagt och vill egentligen bara sova.

Nya familjemedlemmen ;)

Okey, kanske dumt att kalla denna grej för familjemedlem, men med tanke på hur mycket tid vi spenderar i en sådan här, så blir det i princip en familjemedlem! ;)



Kan ju bjuda på lite mer bilder från vardagsrummet :) Lite smågrejer kvar som vi ska göra :)


Lite grejer på hyllorna.. Men har fortfarande inte köpt oss någon bokhylla så de får samlas där uppe, hehe.


Oj, denna var visst lite kass.. Men dit ska det bara lite blommor så blir de fin fint :)


Sladden som hänger där ska ju självklart sättas fast, har bara inte fått tag på det rätta verktyget än :) hehe.
Lampan gör så fina mönster på väggen! Man ser det från vägen också, många som sagt att de ser jätte fint ut från vägen när dom kört förbi ;)

Fredag

Woho, lyckades vaknade lite tidigare idag.
Känner mig inte på topp då jag vaknat med huvudvärk och täppt näsa. Fan, just när jag börjar känna mig bättre.

Ska piggna till, käka frukost och vänta på att de blir lite värme i huset, sedan ska vi nog åka iväg och hämta den nya medlemmen ;) Är så roligt när ingen vet vad de är, eller ja, min mamma listade ut de och Fredde berättade för sina föräldrar då vi ska låna deras bil :) hihi. Skönt att åka lite merca ;)

Nej, nu ska jag fixa mig frukost :)

SKÖNT!!

Fy fasiken vad skönt att ha skickat in engelska uppgiften! Kändes som att en tung sten lyftes från mina axlar!!
Nu kan jag stryka den uppgiften från min "skola- att göra lista"!! :D
Hoh vad glad jag är på mig själv just nu :) hihi.
Nu ska jag ta och sova! Eller något, som belöning för att jag varit så duktig ^^ hehe.
Imorgon kommer nya familjemedlemmen! :D

Engelska

Nu sitter jag och skriver om min engelska uppgift för tredje jävla gången!! Börjar bli måttligt less på den, men ÄNTLIGEN börjar jag bli nöjd! Satt och tänkte, och kom då på att jag inte vill skicka in något som jag gjort lite halvhjärtat och inte är nöjd med..
Så nu sitter jag och kämpar med denna igen.. hoh. Börjar bli slut i huvudet.. hehe.

Nå, tillbaka till engelskan!

Mätt

Precis ätit middag, blev tacos! Fy vad gott det var! :)
Blev inte att hämta den nya familjemedlemen idag, Fredrik var lite slö och orkade inte åka idag.. Men imorgon har han lovat mig! Däremot blev jag tjurig som en 2-åring när vi inte åkte idag. haha. Fredde försökte riktigt krama i mig lite bra humör, vilket inte funkade så bra. Men efter att ha städat på toa ett tag försvann mitt dåliga humör och åkte med Fredrik till Kalix och handlade istället :)
Bra för mig att vänja mig vid att inte få min vilja igenom hela tiden :) Eller det är sällan jag blir på sådant här humör, men lika bra att Fredrik säger emot :) hehe. 2-års beteende tolereras inte! ;P

Ska smälta maten lite, reser jag mig upp nu så får jag hicka, vilket jag hatar. När jag känner mig mindre mätt ska jag plocka bort tallrikarna osv :)

Torsdag

Ingen skoldag idag heller. Ovanligt.
Nu vill jag bli frisk, jag börjar snart klättra på väggarna om jag inte kan börja fara till skolan. Eller nog skulle jag kunna fara till skolan, men inte lockande med denna dunkande huvudvärk.

Annars så kan vi hämta våran nya familjemedlem idag! :D Snacka om glad jag är! Och som jag väntat! Två hela månader har jag väntat!
Vad är det för ny familjemedlem då? :D I wont tell! Inte förrän den är hemma!
Vill att gubben ska få timmen ur röven och vakna, tror Felix också vill de för han hoppar på Freddis mage :D haha.
ååååh vill hämta den NU NU NYSS!!!

Huvudvärk

Sitter här med en äcklig huvudvärk, precis tagit en treo och väntar på att den ska börja värka så jag kan fortsätta med engelskan. Har äntligen tagit mig i kragen och börjat översätta den..
Blir nog inte alls nå bra, men jag nöjer mig med ett G på denna, eftersom jag inte haft engelska på flera år!

Nej, nu ska jag fortsätta med engelskan, så jag får bort den och kan tänka på något annat istället.

Onsdag

Onsdag, och inte tagit mig iväg till skolan idag heller.
Näsan är helt fuckad, huvudet värker som FAN och halsen gör ont..
Ska ta tag i lite skolarbeten idag, försöka åtminståne.

Snöar som bara den där ute! Bra bra, hellre snö än en massa slask och regn!


Kväll

Kväll igen då..
Tycker inte om kvällen, för det är oftast då ångesten dyker upp. Det gjorde den idag..
Måste ta tag i skolan, men vet inte vart jag ska börja.
Ska egentligen ut imorgon för att ta igen en grej jag missat, måste dit.. Men eftersom det är snö ute, och kallt, så måste jag ha ordentligt med kläder, och jag vet inte ens vart mina vinterkläder är.. Sedan så vill jag inte bli mer sjuk än jag redan är, vilket jag kommer att bli om jag är ute och vandrar omkring en hel dag.
Får väl ta ett streck i den kursen.. Får ju ingen chans att visa att jag kan.

Hatar att bli sjuk. fan fan fan.
Det är för mycket på gång nu, vet inte vad fan jag ska göra.


Tisdag

Sovit till nyss.. Förkylningen blir bara värre och värre. Tror nu att jag håller på att få en ögoninflammation också.. Toppen!

Ska på något tag åka in till Kalix med Fredrik och handla lite. Blir kureringsgrejer, vi båda vill bli friska nu.

Jaha

Och så får man ont i magen också.. Jävla piss.. Vet inte om det är för att jag är hungrig eller om det beror på något annat.. Detta är ju bara för typiskt!

skjut mig!

Ett skott i pannan är det jag känner att jag skulle behöva just nu, förkylningen tar kål på mig.
Bihålorna gör ont som fan, vilket får resten av huvudet att sprängas.. Sen att man inte kan andas ordentligt gör ju inte saken bättre.

Nej, tycker inte alls om att vara sjuk! Men lika bra att det bryter ut, har ju känt mig dåligt i en vecka så..

Vill att Freddis ska komma hem.. Han sa för länge sedan på telefon att han var påväg hemma på ett tag. Men han har ännu inte kommit :( Buhuu..
Som straff ska han bannemej få steka hamburgare! Är så sugen på de där svinigt goda hamburgerbröden! ;) Tur att förkylningen inte blivit så hemsk att jag inte känner smak.

Bilder

Jag fick mig några bilder idag.
Inte så märkvärdiga, men det är åtminståne bilder! ;)


Hade lite mys med hundarna i sovrummet :)


Snöööö.. Här ser man hur Lotus har kört race runt huset ;) hehe


Bilarna ser ju inte så lite kalla ut ;)


Knäppte en bild på Felix åt faster Mia :) "kom hem nu", hälsar Felix ;) hehe


Och virkningen går sakta men säkert framåt!

Måndag

Förkylningen bosatte sig till slut hos mig också. Fasiken också! Precis lagom till skolan ska börja igen. Inge ovanligt med de.

I morse skrämde Fredde livet ur mig.. Han kom och sa mitt namn flera gånger så att jag skulle vakna, och sedan när jag väl reagerade lite, så sa han "jag höll nyss på att dö".. Då flög mitt huvud upp från kudden och jag fick panik. Visade sig att han höll på att "dö" när han såg att det var -19,2 grader ute.. brrr..
Han skrattade åt mig nyss i telefon när jag sa att JAG höll på att DÖ av rädsla när han skrämde mig på morgonen.. Dumma fanskap.. haha.

Lyckades somna om och när jag steg upp för några timmar sedan var det bara 16 grader inne i huset :( brr säger jag då bara!
Håller på och eldar för fullt :) Var -10 ute när jag steg upp vid 12 tiden, nu har det stigit igen och är -14,5.. hujja!
Ska nu leta upp mitt nässpray!

Trött

Blev inga bilder idag, hann bli så mörkt när jag kom på att jag skulle fotat.. Nå, det är ju en dag imorgon också!

Nyss kommit hem från Kalix, Fredrik bjöd på middag ;) hehe.
Var och snurrade runt och kollade på hus också, vart vi var förblir en hemlis ;) Men huset jag checkat in på nätet, de var alldeles för nära en väg, så jag la genast ner de tankarna! Nog för att vi nu också bor nära vägen, men de där huset stod ju i princip på vägen.

Blir en tidig kväll ikväll.. Känner mig helt slut, vet inte varför. Håller väl på att bli ordentligt sjuk jag också.. :/

<3

Fredrik gjorde nyss något fruktansvärt gulligt, och jag blev väldigt glad, då han sällan visar sina känslor eller säger vad han tycker.
Jag hade precis dammsugit, och började plocka lite i köket, så kommer han fram till mig, ger mig en kram och säger att jag är Världens Bästa! :)
Fasiken vad glad jag blev :')
Bara de orden "du är världens bästa", fyra små ord, kan jag leva på i flera dagar! :D

Söndag

Fy fasiken vad det snöar ute! Har snöat som bara den sedan igår. Lotus är som ett barn på julafton, första ordentliga snön i hans liv, och han älskar de! Han skuttar, rullar runt och borrar ner huvudet i snön :) Extra roligt är de när jag tar sopkvasten och skjuter snö mot honom :D Gjorde de igår, vi höll på i en kvar och han blev inte less :D hehe.
Felix tycker inte riktigt om snön, den går redan upp till magen på honom, så han får skutta i snön som en kanin för att ta sig fram :) hihi. Tidigare år har han varit förtjust i snön, men nu när han börjar bli äldre, så har jag märkt att han bara vill ut och kissa och sedan vill han komma in :p Annars brukar han smita iväg så man får ropa sig galen efter honom xD haha.

Idag ska jag städa, hade jag tänkt, lagt städningen på hyllan hela veckan eftersom jag skulle vila, så nu är det extremt äckligt här inne!
Ska leka sjuksköterska också, Fredrik mår inte bra, han har haft feber inatt. Redan matat honom med panodil och c-vitamin :)
Måste skotta gården också, men vet inte vart skyffeln tagit vägen :S Den är säkert någonstans där jag ser den, bara de att jag inte tänkt på de ;p hehe.

Annars så vaknade jag med täppt näsa och halsen är lite svullen. Usch.
Nä, nu ska jag göra någon nytta! Ska ta lite bilder idag, om jag kommer ihåg, så jag får lite bilder att bjuda på :)


Dagens blomma...

Går till... Elin & Sandra den 6/11 ;) höhö.
En grej på jobbet bara! Men vi förtjänade den, och det var jag själv som utsåg dagens blomma ;) haha. Synd att jag glömde fota!
Var en skitrolig arbetsdag :) Elin gjorde en fruktansvärt roligt grej idag, men vill inte gå in på för mycket när det gäller jobbet :) Vi har ju tystnadsplikt. Men kan säga att Elin gick in i ett rum, såg något hon inte ville se, och efter de var det jag som fick gå in, inte direkt dock, utan typ en timme senare :D haha. Vilken min hon hade! :D Värsta skrattanfallet vi hade!

Efter jobbet åkte jag till mamma och skulle hämta Lotus :) Blev där en liten stund. Spelade memory med Moa, kittlade Anton lite, gulligullade med Robin osv :)

Här hemma har det inte hänt mycket. Varit till Kalix en sväng och handlat lördags gotti :) Jag valde glass, kände mig inte alls sugen på chips eller godis :) Freddis tog godis :) Men han har även ätit glass ;) hehe. Gottegrisen ;)
Pratat med Johanna på telefon också :)

Btw, Johanna, du skulle bara se vad otroligt fina kottar jag har här hemma! :D Lägger upp bild åt dig sen när de är klara ;) Lite pill kvar på dem :)

Lördag

Jobbat idag.
Trött i kroppen, av någon anledning.
Finns inte så mycket mer att säga för tillfället. Vill bara att min lön ska komma NUUUU!!

Nöff nöff SNARK!

Envisa

Nog är vägverket envisa alltid!
De har nu varit här 1 gång i veckan i princip, och lappat igen den där jävla vägen här utanför. Hur orkat dem? Blir ju mycket dyrare i längden och hålla på och fylla igen hålen istället för att göra om vägen.
Hur kan jag tycka att det blir dyrare?
Jo, lönen för den som ska komma och fylla igen hålen.. Bensin till traktorn.. Traktorn kostar ju också. Materialet till att fylla igen hålen.

Nej, nu ska jag inte irritera mig mer på de..
Ska väl börja virka lite nu. Vill ha klart min pläd någon gång! :) Är myyyycket kvar ännu, men jag har en bra början! :)

Fredag

Var helt i nattmössan när jag vaknade idag :D haha. Trodde klockan nästan var elva, men när jag slår på tv:n så märker jag att klockan inte alls var så mycket :D hehe.

Eldar, var så kallt när jag steg upp :) Men nu börjar de bli riktig go värme här inne :)
väntar på reklam på tv:n så ska jag gå och fixa mig lite frukost.

Får se vad som händer idag. Samma som tidigare dagar, vila och dricka mycket, så att jag inte blir mer sjuk och orkar jobba imorgon :) Pengarna behövs verkligen nu när jul närmar sig!
Ska kanske gå ut på gården och lägga en godisruta åt Lotus, så han får använda hjärnan lite :) Igår var han verkligen rastlös, tror han kände på sig att de var torsdag och då har vi ju haft valpkurs.. Men nu är den ju avslutad..

På tal om jul, skulle behöva börja fixa julklappar redan nu, så man inte köper allt på en gång, då blir man så fattig under julen :)

Nu jävlar..

Nu får det vara nog, nu orkar jag inte nå mer, jag ger upp. Nu får de bli vad de blir.
Ska i fortsättningen bara tänka på mig själv och mina känslor, vad jag vill.

väntar nu på att min mat ska bli klar. Efter det ska jag bara ligga i soffan och fisa och förorena luften. ska bli ett riktigt jävla svin.

Torsdag

Sov lite längre idag, var så extremt trött när klockan ringde.. Märks att jag håller på att bli ordentligt sjuk nu :(
Skit, jag som ska jobba lördag..

Som jag sa till Fredrik.. Jag är frisk halva lovet, men sen på onsdag, då börjar jag bli sjuk och sen när skolan börjar igen så är jag sängliggandes.. Typ.. Inget ovanligt med de liksom.. Brukar oftast bli så när det är lov.

Dricker te just nu och ser The Tyra Banks show..
Ska inte göra ett skit idag, bara ligga i soffan och försöka kurera mig. Har yllestrumpor och halsduk på mig! haha.


Kväll

Håller på att bli sjuk, halsen är som sandpapper.. Känner mig trött också, hängig..
Ska alldeles strax lägga mig och sova, ska vila vila vila och vila, och dricka en massa, så att jag orkar jobba på lördag!

Onsdag

Sköönt att vakna tidigt idag! :) 
Vaknade vid nio tiden :) Hade kunnat sova mycket längre, men Lotus började härja, så det var bara att stiga upp och släppa ut honom för en morgondrill :p hehe.

Alla djuren är matade. Eller mina två tjejer har inte ätit, dem har varit ute sen igår.. Varit och ropat på dem men ingen kommer springandes :(

Dessutom riktigt skitväder. Regnat för fullt sedan igår. Inte OK!!

Suttit och pratat lite med Freddis om vad som skulle hända med våra grejer om vi båda dog.. :p skulle ha uppdaterat för länge sedan om vi inte börjat prata om de :p haha.
Några saker har vi kommit fram till :) Djuren i första hand! Felix skulle få fara till Freddis syster :) Lotus skulle Freddis föräldrar då :) Marsvinen skulle väl min lillebror Anton få, och fiskarna vet jag inte, typ lillasyster Ronja + att hon skulle få ta mina kläder.
Jessica skulle få mina böcker. Moa är svårt, eftersom hon är så liten.. Robin skulle få 126:an.
Freddis vill att hans syster ska ha det mesta som är hans :) Bilen tror han att han skulle ge åt sin mamma :) 

Nä nu börjar våra bästa år :) Så det ska jag se!

Tisdag

Tisdag idag.
Vad ska man göra idag då?
Fortsätta städandet tror jag. Är typ bara vardagsrummet kvar nu så :)
En promenad skulle kännas skönt! Om jag får tummen ur röven så ska jag gå en långpromenad med Lotus :)

Nu tv!

Nu

Nu har jag kommit på en anledning till varför jag känt mig så nere de senaste dagarna.
Kring den här tiden för tre år sedan fick min bästa vän somna in.. Gör lika ont i dag som det gjorde den dagen.
Vill bara lägga mig ner på golvet och gråta och skrika..
Sorgen sitter kvar. Det sägs att tiden läker alla sår, men såren efter min bästis har inte läkt ännu.. Just nu så känns det som att någon häller salt i mina sår..


Always and forever <33

Middag

Middagen står på spisen, blir potatis och kassler, har ingen ork till att göra något mer avancerat..

Fredrik fixade upp fönsterbrädan i v-rummet :) Så fint det blev! Speciellt när min fina ikea lampa sattes på den ;) Nu är det bara lite blommor som saknas, men det får bli i framtiden någongång! :)

Nä, nu ska jag gå tillbaka till spisen och se hur det går med mina potatos..

Städa..

Gjort vattenbyte i akvariet, dammtorkat lite i köket och puttsat fönster i köket också..
Känner mig helt utmattad. Varken orkar eller vill städa, vill ta tag i mina skolarbeten.. Men som det ser ut här så får jag bara ångest om det är stökigt när jag ska plugga..

Lite vila och sedan ska jag göra bort det sista i köket.. Efter det är de vardagsrummet som väntar.. Egentligen inte mycket som ska göras i v-rummet, men det tar sådan tid när man ska få bort all päls som fastnat i filten och kuddarna...


Måndag

Hade inte tid att uppdatera igår, höll på och städa osv :)
Hade dessutom inget intressant att skriva om så tyckte det var lika bra att strunta i bloggen :)

Får se vad som händer idag.
Måste in till Kalix och köpa hö åt mina små svin ;p hehe. Lotus skulle behöva lite ben att gnaga på också :) Och jag har slut garn, så kanske svänger förbi garnboden och köper mig några nystan ;)

Nu tv, sen ska jag sätta igång här :)

RSS 2.0