Natt

Det här med att lägga sig och stiga upp i tid funkar fan inte.
 
Men men.
 
Precis sökt ett jobb, ett av mina drömjobb..
Kommer dock inte få jobbet. Mitt personliga brev sög rövhål. Sen har jag ingen som helst erfarenhet inom det området.
Känns just nu som att jag kommer få jobba inom äldreomsorgen resten av mitt liv, vilket jag inte vill. Visst, inge fel med de, men jag vill jobba med något som jag brinner för. Att jobba med äldre är roligt, det funkar helt enkelt, men man lever bara en gång, då borde jag väl få jobba med något som jag vill jobba med?
 
aja.. Skitsamma.
Vetekudde på axlarna igen. Faaan så ont det gör..

Onsdag

3 jävla veckor har jag på mig att göra klart alla kurser.. Vette fan hur jag ska hinna!
Är så stressad så kan inte sova. Axlar och nacke värker som satan, känns typ som nackspärr eller nå.. Fredrik tog igår kväll och masserade in axlarna och nacken med tigerbalsam, men tycker inte det hjälper nå vidare. Knarkar värktabletter också.. Idag blev jag så less så jag tog äntligen tummen ur röven och köpte mig en vetekudde! Åååh så skön den är på axlarna!
Dock kan jag inte slappna av, så den hjälper mig inge vidare.. Att slappna av nu vore rena döden för mina studier.
Fredrik gör så gott han kan för att avlasta mig, men tyvärr hjälper det mig inte nå mycket, för det är jag som måste påminna honom om vad som måste göras.. så jag är lika trött psykiskt ändå..
 
Aja. Har inte tid nu att sitta här och skriva gojja. Tillbaka med näsan i böckerna igen..

Morgon

Otroligt! Jag har lyckats hålla mig vaken hela natten! Nu är det bara resten kvar då.. hoh.
Trött är bara förnamnet just nu!
 

Söndag

Kör en no sleep igen.
Än så länge går det bra. Lite slö i kroppen och trögtänkt. Nog för att det inte är så ovanligt att jag är trög, men aja.
 
åååh Taro är så fruktansvärt söt :) Han söker sig hela tiden till Felix :) Japaneserna håller ihop :)
Taro har nu krypit ihop vid Felix rygg, hur sött som helst! Mitt hjärta smälter när jag ser mina älskade pojkar <3
 
 
 

....

Gick ju väldigt bra att vända tillbaka dygnet.. Jag är ju liksom vaken fortfarande?
Vid 18-tiden somnade jag på soffan och sov till 23-tiden då Fredrik ringde och väckte mig. Great.
Visst, jag har nu börjat bli trött igen, men kommer garanterat sova bort halva dagen imorgon bara för att jag var så dum och somnade på soffan :(
 
Sen en sak som jag funderat på idag.. FAN vad många har börjat stressa med julen de senaste åren.. Alltså, jag har sett på väldigt många ställen på nätet där dem redan julpyntat för fullt.
Julen är väldigt mysig, det förnekar jag inte. Men att man ska överdriva redan i slutet på oktober? Varför?
På styleroom.se började jag se julalbum redan i augusti liksom..
För mig är det inte lika roligt när man ska börja pynta så tidigt, tycker det för min del förstör meningen med julen lite.. Jag hade kunnat ha julpyntat halva året, men då blir det ju inte lika speciellt när det väl är december och julen närmar sig.
Bara min tanke och åsikt, alla gör som dem vill. Men jag sparar på krutet till den 1 december :) Inte många dagar dit, och tråkigt nog saknar jag inspiration i år..
Satt ju en höst och kämpade med mina kottar, och de är spårlöst försvunna. Hittar dem ingenstans! Jag var 100% säker på att jag satt dem i julpyntslådan, men förra julen så var dem inte där..
Funderar på om jag ska orka göra nya eller om jag ska skita i det..
 
Åååh vart har dem tagit vägen? Inte fan var jag väl så dum att jag kastade dem?!

Fredag

Sådär. Nu är bollen i rullning igen, tillbaka på ruta ett liksom.. Ringt specmottagningen och fått en tid om typ två veckor. Orkar inte ha ont till och från och en mens som lyser med sin frånvaro. Kan inte allt bara få vara enkelt för en gångs skull? Roligt att sköterskan som svarade sa efter ett tag: "jo just det, de var du som var här i augusti".. Med det menar jag att det inte var så roligt att bli igenkänd direkt pga att man sprungit där så mycket.. Men då vet hon ju åtminståne mina problem..
Aja. Nu är det bara att vänta..
Hatar att vänta..
 
Försökte mig på en no sleep idag. Gick ju sisådär. Jag klarade mig till 06.02, sen tänkte jag bara blunda i 20 minuter. haha. Jo tjena.
Vaknade 08.00 av att det lät illa på bron och Lotus skällde som en dåre. Höll seriöst på att lägga en deg i byxan! Kom inte alls ihåg att Fredrik väntade en leverans från DHL.
Så jaa, nu är jag åtminståne vaken igen. Lite mer energi till att plugga och städa. Känner mig inte alls lyckligt lottad med alla dessa tråkiga måsten. Kan inte huset städa sig själv? Eller så skulle jag kunna låta bli att stöka ner kanske?
Hjärnan får gärna sätta igång och fungera så jag förstår vad det är jag egentligen pluggar!
 
Haha. Taro har så sköna sovstilar!
 
 
 

Onsdag

Trött, trött, trött..
Ställde aldrig något alarm idag, Taro brukar ju ändå väcka mig efter nio genom att slicka mig i ansiktet. Idag valde han att inte göra det av någon anledning, så vi blåste på till halv ett då Fredrik ringde.
 
Är riktigt nere igen, både igår och idag.. Tänk att jag idag hade gått in i v.20.. Känns som att jag ska gå sönder.
Vet inte vem jag ska prata med om detta. Har så mycket tankar och frågor.. Många säger att dem förstår, men jag tror inte det. Den som inte varit med om samma sak som mig, den personen kan inte förstå hur jag känner..
Mina gamla problem är tillbaka igen också. Söka hjälp igen eller ge upp? Förbannades värdelösa kropp och hormoner. Andra gnäller över att dem har mens, och jag saknar min.
Vet inte om jag orkar hålla på och springa på vårdcentralen igen..
 
 

Sanningen

Ytliga samhälle. Allt handlar hela tiden om ytan.
Är äckligt less på detta nu. Varför ska man inte få se ut som man vill? Alla har olika stilar, måste verkligen alla vara klädd likadant för att bli accepterad?
Måste man verkligen vara skinn och ben? Lite kött på benen gör väl ändå inget. Det är fint med kurvor! Men man ska ha i baktanken att det varken är hälsosam att vara för smal eller för stor. Alla gör som dem vill, men som sagt, tänk lite på hälsan också!
Jag har gått upp i vikt den senaste tiden. Känns väl sisådär, känns inte så roligt att se gravid ut fast jag inte är det.. Känns inte roligt att jag snart inte kan dra igen jackan som jag köpte i våras. Men bryr jag mig om vad andra tycker? Inte direkt. Tänker mest på alla kläder som jag inte kan ha längre, och min hälsa. Är rädd att mina redan väldigt känsliga leder ska ta stryk av min vikt.
 
Valkarna där på ryggen är väl inget jag direkt tycker om, men jag kan leva med dem..
Så blir det för min del när jag är deprimerad. Jag äter, äter och äter, och taadaaa, fettvalkar. Sen har jag gått och blivit smått sockerberoende efter att jag slutat snusa..
 
Sen tillbaka till klädseln.
Jag går oftast i ett par svarta nike byxor, ett linne och en huvtröja. Och?
Jag klär mig bekvämt. Orkar inte hålla på och piffa upp mig varje dag, det är inte riktigt min grej.
Ett av mina syskon tyckte en gång att min klädsel var pinsam, vi skulle äta på Max, vara bland folk.
Känns tråkigt att min familj tycker att jag är pinsam pga min klädsel och måste skämmas..
Men tyvärr, jag tänker inte ha på mig "modekläder" och sönderspacklat ansikte, bara för att käka på Max. I helskotta. Det är ju bara hamburgare vi snackar om nu.
 
Nej, jag tycker att det är hemskt att majoriteten ska vara så fruktansvärt ytlig..

Tisdag

Vad har hänt idag då?
Inte mycket. Tvättat, eftersom Sickan fick för sig att kissa i hundarnas bädd igår kväll, precis efter att jag rensat kattlådan. Inte första gången det händer, att han kissar på golvet eller någon annanstans medans jag rensar kattlådan.. Hoppas han lägger av med det beteendet när han blivit kastrerad. Vill inte ha en till katt som kissar inomhus.
Skickat in två arbetsområden, annars inte blivit något vettigt gjort med skolarbete. Tänkte väl försöka mig på Lindrande vård snart. Funderar på om jag ska steka lite plättar först ;p
Var ute på en promenad med pojkarna idag :) Felix fick dock stanna hemma, han har fortfarande så pass mycket slem i halsen att jag inte vill att han anstränger sig. Tror Felix kommer få vara hemma resten av veckan åtminståne.
Tror fan inte det är kennelhosta. Felix hade bara oturen att dra på sig en luftrörskatarr precis nu. Men det är ju svårt att veta..
 
Nä, har nog inget mer vettigt på hjärtat för tillfället.
 
 

Måndag

Ringde veterinären i morse. Får inte komma dit med Felix, om det nu inte blir riktigt akut..
Veterinären började misstänka kennelhosta. Great. Därför som Felix inte får komma dit. Hade hon endast misstänkt luftrörskatarr hade vi åtminståne fått komma in och få lite avsvällande för hans stackars hals :(
Menmen.. Bara försöka göra det bästa utav situationen. Hon började misstänka kennelhostan just pga att vi nyss hämtat hem Taro från en kennel med många hundar.. Vet inte vad jag själv ska tro.
Dock så hostar han inte så mycket, veterinären och mitt googlande säger att Felix borde hosta när jag masserar kring halsen, men han gör ingenting, mer än att försöka ta sig loss då det är obehagligt när han är svullen.
Aja. Vi tar det säkra före det osäkra och sätter en isolering på pojkarna :(
Ber till högre makter om att Taro inte blir sjuk, han är ju bara valpen :( Inte roligt med en sjuk valp, det vet jag ju av erfarenhet efter Felix valptid.. huvvaligen. Vill inte vara med om det igen.
 
Aja. Pga isoleringen blir det lite svårt för mig att ha hundvakt. Taro har ju redan varit i Granån, men nu när jag vet detta vill jag inte ta dit honom mera, inte förrän om några veckor. Pojkarna har också varit hemma hos mamma, så jag hoppas de andra hundarna som mina pojkar träffat inte blir sjuka nu, ifall det är kennelhosta.
Så ja, jag spårar iväg igen. Eftersom jag inte kan lämna bort Taro, då är det inte lika lätt med hundvakt = svårt att åka på lektion osv. Jag är ju inte sugen på att lämna en 14-15 veckors valp helt ensam hemma i flera timmar.
Åkte in till Kalix idag medans Fredrik ännu var hemma och pratade med läraren, tur i oturen att det går att läsa på distans. Hur jag nu ska klara det är ju en annan fråga.. Bara försöka..
 
Annars då?
Gräsänkeveckan är här igen. Känns otroligt jobbigt just nu att behöva vara ensam ändå till på söndag. Inte ett dugg sugen.. Fredrik var inte heller så glad över att behöva åka iväg när alla börjat gå åt helvete igen och lämna mig ensam med allt.. Jag kan inte annat än att försöka göra det bästa utav situationen och försöka få allt att gå runt..
 

Söndag

Felix är fortfarande dålig :( Tempen har åtminståne gått ner, så det är ju en positiv sak. Får se hur det ser ut ikväll. Han är väldigt rosslig och tjock i halsen än.. Men jag hoppas på att han klarar sig till imorgon, är ju inte akut så tycker det är en onödig kostnad att börja dra ut en veterinär, enda som händer är ju att han går ner i vikt, och det finns ju att ta av på honom så det är ingen fara än så länge.
 
Ska väl ta och fixa mig lite frukost. Vi vaknade för typ en timme sedan typ. Hundarna har fått mat och fått vara ute. Eller ja, Felix ville så klart inte äta. Han vänder bara bort huvudet.
 
Tänkte försöka plugga idag. Måste verkligen!
Blir en dusch också här på någon timma, färgade håret igår och som vanligt är det äckligt dagen efter en färgning. Får aldrig ut allt från håret.. Fruktansvärt dålig dusch. På tal om hår ska jag ta och boka tid till frisör imorgon, orkar inte med det här håret längre. Nu blir det ordentligt med tjop tjop! Page kanske? ;) Nää, så långt ska jag inte gå.
 
Ikväll är det ju dags för mig och Fredrik att gå på Breaking Dawn part 2 :) Ser fram emot det!
Hoppas att dem inte är så länge uppe på taket idag, hade tänkt hinna bjuda gubben på en kebabtallrik innan bion :) För min del är det pizza som gäller. Kan inte äta kebab sen några år tillbaka, mår illa bara vid tanken :( åååh, jag som älskade det tidigare!

Lördag

Det går framåt med byggandet! Jag hjälper ju inte direkt till där ute, men jag kastade ihop till en ugnspannakaka tidigare idag så de fick lite mat i magen :) När jag var ute för typ en timme sedan, då hade dem börjat lägga på takplåtarna! Gud så skönt! Tror ju inte de hinner klart idag, men det är ju på gång nu iallafall! Förhoppningsvis så slipper jag den där förbaskade presenningen som täcker 2 fönster, vill gärna ha ett fönster tillbaka :p , bor i ett evigt mörker just nu ;p haha.
Fredrik har även sagt att dem mest troligt kommer att fortsätta med utbyggnaden/toaletten under vintern. De ska göra det som behövs utomhus för att sedan börja inomhus. Ooooh vad roligt att vara utan toalett ;p Tror jag får bosätta mig hos mamma under den tiden :p
Hade ju velat börja med sovrummet.. Förhoppningsvis får min bror tummen ur röven och kan komma och hjälpa mig med det :)
 
Annars? Precis skickat in sista arbetsområdet i Etik. Nu är jag äntligen klar med den kursen!
Känner mig rätt nöjd med min prestation idag när det gäller plugg, men tänkte ta och försöka mig på Mänken igen. Den kursen har liksom legat och skräpat i flera veckor nu. Skulle vara skönt att bli av med den..
 
Sen verkar det som att min älskade Felix har blivit sjuk :(
Han har matvägrat under en längre tid, men igår och idag har det varit totalt omöjligt att få i honom någon mat. I morse gick han inte ens fram för att nosa på maten.. Jag trodde att det var vanlig matvägran, så jag blev irriterad när Fredrik tänkte dalta med Felix och ge honom lite pannkaka. Förstå min förvåning när han vände bort huvudet när Fredrik kom med pannkakan!
Tror han har liiite feber, men är inte säker. Tror nästan en veterinär skulle klassa hans temperatur som feber iallafall. Håller lite koll på honom nu.. Tar tempen med jämna mellanrum och tvingar i honom vatten. 
Stackarn kan knappt hålla ögonen öppna :( 
Han harklar från och till och låter väldigt tjock i halsen :(
 
 
 

Fredag

Wohoo! Blev godkänd på Etikprovet! Gick inte så jätte bra, men läraren valde att godkänna mig. Hur skönt som helst!
Annars då? Bytt sängkläder, haft lite hjärngympa med Lotus, lekt med hundarna, varit ute på gården med hundarna, röjt upp på diskbänken. Är nu inne på min tredje maskin med tvätt.
Väntar på min lunch/middag. Blir bara en torr kycklingbit med sallad :)
Efter maten tänkte jag försöka börja plugga, vill ha gjort så mycket som möjligt innan Fredrik kommer hem :) Förhoppningsvis är han påväg hemåt väldigt snart..
 

............

Botten är nådd, men ändå fortsätter jag att sjunka.
Nu orkar jag inte mer. Allt går ju ändå bara åt helvete.
Försöker kämpa nu med det sista i skolan, men det går inge vidare. Energin är borta. Vill bara sova. Att öppna skolböckerna är omöjligt.
Det enda som får mig upp på morgonen är hundarna. Hade jag inte haft dem, då hade jag legat i sängen hela dagarna..
Fortsätta kämpa, eller ge upp? Det är frågan.
 

Torsdag

En dag kvar av ensamheten. Imorgon kommer Fredrik ÄNTLIGEN hem. Den här veckan har gått fruktansvärt sakta.. :( Fredrik pratade om att kompa fredag, men det kommer ju aldrig att hända :p Han är för beroende av sitt jobb :p
Blir en del plugg och städ idag, som vanligt.
Tjoohej.
 
 
 

Onsdag

Var och gjorde Etikprovet idag. Gick inge vidare. Aja.
For sedan och gjorde ombesiktning på mercan. Fredrik fick ju en tvåa på en fjäder och toningen på framrutorna när han var och besiktade den. Jävla surkukar på det där stället alltså. Väldigt dåligt att två anställda börjar öppna käften åt en ensam kund. Riktigt dålig stil.
Inte min bil = inte mitt ansvar att biljäveln är 100% laglig. Skiter fullständigt i om böterna hamnar på mig, Fredrik får ju ändå betala dem böterna om det skulle bli några, eftersom det är han som håller på och sätter sådana saker på bilen, som JAG oftast kör.
Fattar dessutom inte varför gubben skulle börja kolla lysena på bilen. Det var ju trots allt en OMBESIKTNING. De skulle bara kolla fjädern och att toningen var borta. Ändå så går idioten och kollar lysena. Fick även bli förbannad när puckot inte förstod att rutan inte gick att hissa ner. Klistret var ju kvar på rutan liksom, lätt att få ner den då.. Fredrik blev också förbannad, håller man på som besiktningspuckot gjorde, då kan ju motorn till elhissen gå sönder.
Ojoj. Jävla cykelverkstad det där.
 
Ska dammsuga och sen sätta mig och sticka ett tag innan jag hoppar i säng. Lite sent att dammsuga kanske, men jag har inte haft någon energi under dagen..
 
Mina fina älsklingar <3

Hopplös..

Egentligen borde jag sitta och plugga inför tentan imorgon.
Vad gör jag istället?
Jo, jag leker med hundarna eller så köper jag böcker på nätet!
Helt jävla hopplös är jag för tillfället.
Ska på en strax börja plugga lite. Har ändå haft för få dagar på mig, så kommer nog ändå inte klara provet. Är lite arg på mig själv över att jag inte bad läraren om att få göra provet på fredag istället.. Men men.. Är man dum så är man. Bara ge det ett försök.
Mycket tankar som far runt i skallen just nu. Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra. Fortsätta kämpa eller ge upp? Jag vill inte ge upp, men jag orkar inte med dessa problem längre. Detta problem har inte med skolan att göra..
 
 

Tisdag

Samma som vanligt.
Inget vettigt att säga.
Ska iväg till Kalix och se om jag hittar något foder som passar herr Felix. Kräsna lilla skit :p haha.
 
 

Oops..

Försov mig igen.. Ovanligt? Nej.
Suttit och sminkat mig och lekt med kameran istället för att plugga.
Enda vettiga som blivit gjort är väl att jag ringt och försäkrat lille Taro, och kommit överens med läraren om hur vi ska lägga upp en kurs som jag inte deltagit under en enda lektion.
Nu ska jag ut i mörkret och se om jag fått någon post + försöka få lillen att göra sina behov utomhus. Det är hopplöst att försöka få honom att skita utomhus, jag försökte i 45 minuter sammanlagt i morse utan resultat.. hoh.
Men men, vad gör man inte för de små? :)
 

Ibland är det bara så...


<3

Lyckas man inte få tvåbenta barn, ja, då fixar man sig fyrbenta!
Jag har än en gång blivit en stolt "mamma" till en liten Japanese chin pojke, 12 veckor gammal :)
Vi var ner till Sundsvall igår och hämtade honom, kom hem idag vid 15 tiden :)
 
Nu har jag att göra!
Springa in och ut med gossen, torka kiss från golvet osv ;)
Lära oss och träna inför framtida utställningar :) Tror det kan bli roligt!
Mina avelsplaner får vi se hur det går med.. Lillen verkar ha ett liiitet navelbråck. :(
 
 
 

Meh

Hur jävla svårt kan det vara egentligen?
Det heter FÖRKYLNING och inte FÖRKYLDNING!!
Vart fan får alla det där jävla D:et ifrån?!

..... Något som stör mig så fruktansvärt.

RSS 2.0