Måndag

Ringde veterinären i morse. Får inte komma dit med Felix, om det nu inte blir riktigt akut..
Veterinären började misstänka kennelhosta. Great. Därför som Felix inte får komma dit. Hade hon endast misstänkt luftrörskatarr hade vi åtminståne fått komma in och få lite avsvällande för hans stackars hals :(
Menmen.. Bara försöka göra det bästa utav situationen. Hon började misstänka kennelhostan just pga att vi nyss hämtat hem Taro från en kennel med många hundar.. Vet inte vad jag själv ska tro.
Dock så hostar han inte så mycket, veterinären och mitt googlande säger att Felix borde hosta när jag masserar kring halsen, men han gör ingenting, mer än att försöka ta sig loss då det är obehagligt när han är svullen.
Aja. Vi tar det säkra före det osäkra och sätter en isolering på pojkarna :(
Ber till högre makter om att Taro inte blir sjuk, han är ju bara valpen :( Inte roligt med en sjuk valp, det vet jag ju av erfarenhet efter Felix valptid.. huvvaligen. Vill inte vara med om det igen.
 
Aja. Pga isoleringen blir det lite svårt för mig att ha hundvakt. Taro har ju redan varit i Granån, men nu när jag vet detta vill jag inte ta dit honom mera, inte förrän om några veckor. Pojkarna har också varit hemma hos mamma, så jag hoppas de andra hundarna som mina pojkar träffat inte blir sjuka nu, ifall det är kennelhosta.
Så ja, jag spårar iväg igen. Eftersom jag inte kan lämna bort Taro, då är det inte lika lätt med hundvakt = svårt att åka på lektion osv. Jag är ju inte sugen på att lämna en 14-15 veckors valp helt ensam hemma i flera timmar.
Åkte in till Kalix idag medans Fredrik ännu var hemma och pratade med läraren, tur i oturen att det går att läsa på distans. Hur jag nu ska klara det är ju en annan fråga.. Bara försöka..
 
Annars då?
Gräsänkeveckan är här igen. Känns otroligt jobbigt just nu att behöva vara ensam ändå till på söndag. Inte ett dugg sugen.. Fredrik var inte heller så glad över att behöva åka iväg när alla börjat gå åt helvete igen och lämna mig ensam med allt.. Jag kan inte annat än att försöka göra det bästa utav situationen och försöka få allt att gå runt..
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0