Tråkigt..

Sitter här och har tråkigt.. Är inte alls roligt att vara hemma när Fredrik inte är här.. Han jobbar natt denna vecka, så imorgon på morgonen är det i princip sista gången jag ser honom innan fredag/lördag..
Lite tråkiga arbetstider han har, han börjar vid 14 tiden, sen så slutar han vid 22, men jobbar alltid över, så då ligger jag och sover när han kommer hem..
Jaja, han har ju ett jobb i alla fall, så jag ska inte klaga!

Annars så har jag busat med småpojkarna i soffan och fått skratta så att jag nästan kissat ner mig. Dem är bara för söta när dem låter. haha.
Felix låter på ett speciellt sätt när han är busig, haha. Oj oj så man får skratta åt honom!
Och Albin viftar med tassarna som en katt och gör så fula grejer. HAHAHA.
Dem är bara för söta!

Mitt strykjärn har även gått sönder. Fredrik skulle putta bort Kissen från strykbrädan igår, och då for strykjärnet i golvet. Dumma jag skulle testa idag om den fortfarande funkade. jo visst, men den läckte vatten nå fruktansvärt och vattnet rann ner för kabeln! Där hade jag kunnat bli grillad!
Inte min dag idag.

Nej, i brist på roliga saker att göra så ska jag busa med småttingarna ett tag till, sen ska jag skriva en "steg för steg" lista över hallen! Det börjar komma igång nu!
Behövs bara en elektriker som kommer hit och kollar lite innan vi kan sätta igång! :D

Segt

De timmar jag varit vaken har gått så fruktansvärt segt.
Men men..
Försöker få upp eld, men icket, eller de brinner, men det brinner så förbannat segt så att jag blir tokig. Är samma sak varje gång det är skitväder ute. Regnar det och är plus grader ute, då går det fan inte att elda.
Men satan när det är minusgrader ute, hoh hoh, då får man fan passa sig, då brinner det som utav helvete! haha. Då blir det bra med gó värme här i huset ;)

Nå, nu skriker tvättmaskinen på mig, så ska gå och tömma den. Sen ska jag gå runt i huset och tända en massa värmeljus. Behövs om jag ska få upp lite mer värme i huset..
Och så ska jag försöka laga ljusstaken som står i ena fönstret. Kissen rev ner den så nu lyser den skit starkt. Har försökt byta lampor, men det funkar inte. Och Fredrik gjorde inte saken bättre genom att hacka med ljusstaken i diskbänken :p haha.  Dubbelhäftande tejp! Det ska finnas under varenda ljusstake när jag är klar!

Måndag

Helt jävla otroligt, kan tog mig inte till skolan idag heller.
Jag somnade inte förrän vid 3 tiden i natt, och så vaknar jag 4.30 av att Albin småspydde på mig. Jätte fräscht! Finns anledning till varför, han har tuggat sönder grejer här hemma, så klart magen vill att det ska komma upp igen.
Då blev det att stiga upp och duscha, efter duschen och jag skulle in i sovrummet, då går jag rakt in i gallret som vi satt i dörröppningen. Gallret åker rätt mellan tårna, ajaj!
Jag tar de jag skulle från sovrummet, tänker tända lampan i hallen för att gå ut med hundarna, men då går lampan i hallen sönder.
Ja, då gick min propp. Klockan hade hunnit bli 5.45 innan jag varit med om alla olyckor.
Fredrik var snäll och gick ut med hundarna och bytte lakan och påslakan till mitt täcke. Sen tvingade han mig att komma och försöka sova igen.
(började först 11.50 idag)
Sagt och gjort, jag somnade om, men min mobil (som strejkar med alarmet från och till, inte bara de som är fel på den), den ringde aldrig, så Fredrik säger 12.15, men vafan, skulle inte du till skolan?!
Ja, det var den skoldagen det.

Jag är på provocerarhumör idag, så jag har såå god lust att börja låtsas gnälla och säga att allt är Albins fel, han är såååå jobbig (eller så inte), och jag ska gå och klubba han i vedbodan!
Nä, inte riktigt, det där är sånt jag säger när jag är väldigt arg/less. Men något jag ALDRIG skulle göra.
Mycket snack och liten verkstad i min mun, det borde folk veta vid det här laget. men men.

Nåja, igår var jag och Fredrik hos farmor och hämtade lite vaser och andra fina grejjor ;) Löve it!
Sätter in bilder senare på det, när jag orkat packa upp det ur kartongen och satt grejerna på sin plats!

Naturbruksdagen

Ja, idag har det ju som sagt varit naturbruksdagen. Kan inte säga att det var nå speciellt mycket folk i år. Var nog mer förra året.
Var där vid 10 tiden som man skulle, så jag hann göra lite förberedelser som skulle göras i motor- och röjsågsrummet. Fick skriva lite på tavlan om vad som är målet med den kursen osv. Fredrik kom dit efter att han varit på OK en sväng, och han tyckte att jag fick en hyffsat rak text med tanke på att det var första gången jag skrev ;)

Eva och Kjell kom och hälsade på på skolan. Efter allt var slut skulle dem börja med julbord på skolan, dem blev lite sugna så vi åt där då. Jag är så mätt nu så att jag har ont i magen! Och magen putar nå fruktansvärt! haha. Fredrik tyckte där i början att jag såg gravid ut. hahahaha.

Ikväll kommer det nog inte hända så mycket, mest sitta och ta det lugnt. Blev så fruktansvärt trött efter maten så det blir nog en tidig kväll!

Lördag

Tack för att jag har så bra klassföreståndare/lärare!
Jag hade försovit mig om inte Egon hade ringt och frågat vars jag var, om jag överhuvudtaget skulle komma. TUR TUR TUR!!
Så nu väntar jag bara på att Fredrik ska bli klar och så ska vi börja åka. Hundarna har även hunnit få mat.
Men nu måste jag rusa ut och starta min bil!

kväll

YES! Calle gick vidare! Han är grym, mer än så behöver jag inte säga.

Dagens bra:
- Storstädat på diskbänken osv.
- Badat, klippt klorna och rensat öronen på Steven.
- Hämtat in 2 påsar ved.
- pluggat körkortsteori.

Imorgon är det naturbruksdagen. Be there!
Ska vara där 10.00 imorgon, så jag ska nu gå och lägga mig, så att jag hinner fixa hundarna, elda och tvinga i mig en frukost innan jag väcker Fredrik så han kan köra dit mig.

ojoj.

Att vissa inte ger sig.
Har jag någonsin sagt att jag INTE reagerar på andra flattar?! Nope, jag har aldrig ens haft kontakt med flattar tidigare, så jag kunde inte veta.
Hans mamma rörde jag inte i, det var Fredrik som satt och kliade henne medans jag höll på och kolla på valparna. Dumt av mig, yes know. Hans pappa bodde inte under samma sak, då det var en tjuvparning. Allt är mitt fel och jag borde hängas eller något. 
om du inte tycker om det jag skriver, så skit i att läsa min blogg överhuvudtaget. Allt jag skriver missuppfattar du och du drar dina egna slutsatser, som tex att "varför jag inte reagerar på andra flattar", hur kan du ens veta om jag någonsin träffat en?!
Nä, ditt ip blir nu blockat från och med nu och du kommer inte kunna kommentera.
JAG försöker MÅ BÄTTRE, men det är såna kommentarer som dina som får mig att må dåligt, så nu tänker jag på mig själv! PUNKT


Annars så har jag städat som fan på köksbänken, det behövdes. Nu börjar julstämningen komma när det blir städat och fint här hemma! :) Fredrik dammsuger nu åt mig, eftersom jag blev så trött av att bada Steven. Han tycker inte om att stå i den lilla duschen, så jag har fått kämpa lite med honom. Men nu är han fin och ren! Även rengjort hans öron, ska klippa klorna alldeles strax på han också.

Sen är det bara småhundarna kvar! Det kommer däremot gå fort, Felix tycker om att bada, eller tycker om och tycker om, men han står still, för han har lärt sig att han blir fönad efteråt, vilket han älskar! :D Man får skratta åt den sötsaken när man fönar åt honom. haha

ooopps

Fan, somnade på vid 9 tiden, och vaknade nyss! Dumma mig!
Nu måste jag börja med min lilla lista över saker som måste göras, annars kommer jag vara på dåligt humör ikväll. Nå, jag börjar med disken, förhoppningsvis kommer Fredrik hem på 1-2 timmar, då ska han få hjälpa mig med hundarna.
När dem badas så är det jag som badar dem, och Fredrik fönar. Bra samarbete. Tror det blir Albin som får börja, eftersom han är korthårig och minst, tar inte lika länge att bada honom.
Sen Felix, och medans Felix fönas så badas Steven. Då hinner Felix bli färdigfönad innan Steven är färdigbabad. Låter som en superidé!

Nå, nu ska jag se hur det går där ute, det har kommit något för att tömma "skithusbrunnen". Hehe. Undra hur många kilo korv som ligger där i .. HAHA. jag och min dåliga humor!

Inte det..

Ingen skola för mig idag, kan säga en anledning: jag och Fredrik har ätit något olämpligt, eller åkt på magsjuka.
Fredrik har sprungit på toa flera gånger i natt, men han envisades med att åka och jobba. Gör ju inte så mycket, han kan ju inte smitta ner någon på jobbet, då han är ensam ute i skogen och skotar. hehe. Tur för han!
Men jag däremot, ska jag smitta ner andra med detta, ifall det är magsjuka? Nix säger jag då bara.

Dålig i magen, då vill jag vara hemma.
Min största rädsla är bla att jag ska skita på mig mitt bland folk, så det unviker jag helt!! höhö.

Så nej, nu ska jag sitta och titta på VAKNA! med the voice tills min mage börjar bubbla och jag måste springa på toa igen.
Spy skulle vara skönt, få bort denna magknip som kom mitt i allt.


Dagens att göra lista:

- Diska
- Plocka upp från bord & golv. (bordet - en massa reklam och kartonger, golvet - hundleksaker)
- Dammsuga
- Hämta in ved.
- Hämta in "korvar" åt hundarna. (ner mald lever, hjärta osv, the dogs love it!)
- Bada alla pojkar. (Idag har jag inget annat val än att sitta med klåda, Steven måste badas, han råkade lägga sig ner i en liten Albinpissfläck. Albin missade tidningen när han kissade.)
- Rengöra hundarnas öron och klippa klorna, eventuellt klippa lite tasshår.

Fredag

Ja idag gör vi ett nytt försök med att åka till skolan. Känns nu som att inget kan stoppa mig.
Eller ja, det enda som kan stoppa mig är en bil eller lastbil som skiter i att jag går på vägrenen och bombar in i mig. Men man får ju se hur det blir med den saken..
En sak är då säker, och det är att jag kommer att gå med blöta fötter tills 13- tiden idag. svinblött här ute.

Nå, hundarna har fått mat, varit ute och gjort sina behov, så nu ska jag ta och leta något som jag kan äta till frukost, och medans jag äter den ska jag se på VAKNA! med the voice.

ska lägga mig snart

Men herregud. Jag kunde väl inte veta att jag var allergisk mot Steven?!
Allt började när Steven började fälla bort valp pälsen. Han har något jävla mjäll eller nå som jag inte tål. Inte fan vet jag.
Nu tänker jag inte diskutera det här nå mer. Ni får missuppfatta allt hur fan ni vill, men jag vet att jag reagerar på hans päls av någon anledning, thats it. Tro det eller ej. PUNKT!


Nå, det var gotti gott att vara hos Laila och Tage, fika och prinsesstårta! Vräkte i mig tills jag höll på att spy. huh huh.
När vi kom hem gick jag igenom en massa reklam. Såg även att jag fått hem tidningen Härliga Hund, så satt och läste ut den innan jag började läsa i körkortsboken.
Ännu en bra sak jag gjort!

Måste ju börja berömma mig själv, eftersom jag bara får en massa skit från annat håll. Någonstans ifrån måste jag ju få lite positiv kritik så att jag på något sätt kan få börja försöka må bättre!
Så: JÄTTE BRA SANDRA, DET VAR DUKTIGT AV DIG ATT SÄTTA DIG NER OCH LÄSA I KÖRKORTSBOKEN!
DET VAR ÄVEN JÄTTEBRA ATT DU ENVISADES I BACKEN HOS TAGE & LAILA, TROTTS KÄRRINGSTOPP M.M, FÖRSÖKTE MED START I BACKE OCH KLARADE DET FIN FINT PÅ 3:E FÖRSÖKET! *applåder*

Nu ska jag gå och lägga mig, uppstigning klockan 5 och göra ett nytt försök med att fara till skolan.

fika fika ..

Snart ska jag och Fredrik åka till hans mormor och morfar. Hans morfar fyller 70 år på lördag, men dem ska åka till Kiruna imorgon, så dem vill att vi ska komma och fika idag.
Vem säger nej till fika?
Inte jag i alla fall!

Dagens bra:
- Jag diskade utan att känna ångest.
- Klippt klorna på kissen!

slö dag

Jag har inte orkat göra något idag. Men snart ska jag ta tummen ur röven och börja diska istället.. Fattar inte hur det kan bli så mycket disk på två personer?! :O Och ändå så har jag den senaste tiden diskat en gång om dagen.. Jaja. Så kan det bli ibland!

annars så har jag och småkillarna myst i soffan. Felix har legat i min armhåla och Albin på min mage. Hur mysigt som helst! Sen så fick man småskratta lite när Felix började nosa mig i örat. Han låter lite speciellt eftersom han är så plattnosad, eller hur man nu ska säga, och "snorar", som denna ras gör :p hehe.

Nä, ska busa med Felix först innan jag börjar med disken, han kom precis och nyste mig i ansiktet, som han alltid gör när han är busig. haha.

Torsdag

Vaknade 4.45 idag, skulle till skolan.
Vad händer när klockan slår 06.00?
Jo, jag får sådan hemsk mensvärk så att jag knappt kan stå.. The botten is nådd, idag ska jag ringa till sjukhuset och be om att få en tid till min läkare. Jag pallar inte mer.
P-piller ska hjälpa till mot hemsk mensvärk, men icket, mina hjälper inte ett skit.
Sen ska jag säga åt henne att fixa tid till kuratorn, tar hellre och försöker lösa mina problem utan mediciner. Jag hatar mediciner, med dem kommer bara en massa biverkningar.

Så nu ska jag leta upp numret till sjukhuset och ringa dit. Som sagt, the botten is nådd. Nu ska jag ta tag i mina problem!


en sak till.

Jag föredrar inte Felix och Albin över Steven bara för att dem är billigare och äter mindre. Absolut inte!

Jag är inte allergisk mot dem. Dem har en helt annan personlighet och då har man fäst sig vid dem på ett annat sätt.

som sagt, Felix var här först, och han är den man älskat för av honom och steven. Varför då i helvete ska jag välja steven före Felix? No way säger jag bara. Sist in - först ut, den regeln har vi här hemma.
Den dagen Felix åker härifrån, då är jag dö allergisk så att jag inte kan andas i hans närhet, eller den dagen han somnar in.
Jag är inte den enda här hemma som tar beslut. Jag har en sambo också. Han älskar Felix något så fruktansvärt! Felix är hans ögonsten, han tar med Felix överallt.
Ska jag då sälja Felix för att behålla en hund som Fredrik inte tycker om ? Inte rättvist.

"du föredrar bara för att dem äter mindre och är lite billigare," som det stod i kommentaren.

Det där är inte sant. Herregud. Det är samma sak som att jag bara ska älska Fredrik av en anledning - han har pengar.
Nähä du. Jag vill inte verka otrevlig. Men säg ingenting som du inte vet något om tack. Jag är less på kritik som inte ens har en sanning i sig. FELIX VAR FÖRST.
Beslutet om vilken av hundarna som ska åka har nästan ingenting med det där att göra. Jag kan fortsätta gå i trasiga skor, visst, men jag är allergisk, och Felix har lyckats få oss att älska honom innan Steven ens var född.
Hur lätt är det att knyta band med någon som man inte kan röra utan att det ska börja klia överallt?
Det är som att börja älska en maträtt som man aldrig ens har smakat på.

Tänk efter.. Försök sätta er i min sits.

Vad ska jag säga?

Kan vissa folk se in i framtiden?
Kan dem de, då vill jag att dem delar med sig av den förmågan!

För 8 månader sedan kunde jag inte veta att busspriset skulle höjas till hösten eller att mina räkningar skulle bli dyrare.  Hur fan skulle jag kunna veta det?
Att folk tycker att man ska ge det dyraste fodret till sina hundar är ju sanslöst.
Doggy, duger det då? Det är hyffsat billigt? Gav det tidigare åt Steven, men då åt han bara upp sin egna skit och magrade. Men Pedigree har inte ställt till några problem, och var billigare. Herregud, min ekonomi håller inte, men jag avstår från att köpa nya skor åt mig själv så att han i alla fall får i sig mat!
Tänk efter nu. Jag går med håliga skor för att han ska få mat. Var nöjda med det istället.

Sen mer med att se in i framtiden.
Jag trodde att jag skulle hinna få körkort så jag skulle kunna köra iväg där det finns lyse för att gå ut och promenera med Steven! Men här sitter jag, fortfarande utan körkort. Det är inte så himla lätt för mig att skaffa körkort då jag har svårt att lära mig att köra, men jag försöker, kan man begära mer av mig?
Jag visste inte då att lastbilarna kör på storvägen som idioter, de gånger jag gått där har vi båda varit nära att bli överkörda! Lastbildchafförerna skiter blanka fan i om man kommer gående med reflexer osv. Jag tänker inte utsätta mitt eller Stevens liv för fara, så enkelt är det.
Jag hinner inte gå ut och gå då det är ljust ute. Det är kolsvart när jag hoppar på bussen, och det är kolsvart när jag kommer hem igen 16.00 med bussen.
Så vad ska jag göra?

Jag kunde inte förutse att jag skulle åka in i en depression. Vem fan kan veta sådant i förtid?!
Det är väl detta som gör att jag blir deprimerad, jag försöker och försöker, men ändå så är det alltid någon som ska kritisera över det som är dåligt. Kan man aldrig få cred för det bra man gör?

Kunde jag till exempel veta att jag reagerar på Stevens päls?
Det är något jag kanske inte skrivit här, men varje gång jag borstar Stevens päls, eller badar honom, då börjar det klia på armarna och halsen, och jag kliar tills det blir sår.
Jag kan inte kela och gosa med honom. Är det mitt fel? Hur fan skulle jag kunna veta att jag inte tål honom?
Visste inte att mamma reagerar på vissa hundraser på samma sätt som mig. Så tydligen gör jag också det. Kan jag hjälpa det kanske?

Jag skulle aldrig ha hämtat Steven om jag vetat om alla dessa problem. Jag funderade, funderade och funderade över min ekonomi. Jag räknade och kollade. Men vissa saker kan man helt enkelt inte förutse.
Kunde jag till exempel veta att batteriet i min bil helt plötsligt skulle dö? Ja där rök 1600 kr på det, eftersom vi behöver min bil.
Man kan aldrig förutse framtiden. Det är de jag försöker komma fram till.

Jag tycker synd om hunden och gör mitt bästa för att han ska komma till ett bra hem. Thats it.
Han behöver bli ompysslad. Jag vill inte utsätta mig för ofta med kroppskontakt med honom då jag kliar sönder mig själv. Och Fredrik vill inte hålla på med honom. Så det finns ingenting jag kan göra åt de.

Fredrik sa från början att Steven blir min hund, han ska inte ha något med Steven att göra.
Men han är snäll och ställer upp och låter hunden springa runt på gården, och när jag verkligen inte haft pengar så har han köpt en säck mat åt hunden.
Ska jag begära att Fredrik betalar en matsäck på flera hundra när han sparar så mycket han kan? Jag har inte råd att betala tillbaka åt honom.

Så nu är det slutdiskuterat om Steven.
Folk blir sura när jag säger att jag sätter ett skott i pannan på han om han inte får ett hem.
Men vad fan ska jag göra då? Kommer jag mig inte iväg till skolan så får jag inga pengar, och då kan jag tala om att hunden blir då fan utan mat! Då får han äta skit ute på gården för att överleva!
Jag reagerar på honom och kan inte ha kvar han. Ska jag sitta här som en enda stor sårskorpa då om jag inte får sålt honom? Är det rättvist mot mig?
Har någon någonsin tänkt på mig? hur jag mår? Nej, ingen bryr sig ett jävla skit om man är allergisk eller inte, det är alltid djurens bästa som kommer först.

Så enkelt är de, får jag inte sålt honom, då vet jag inte vad jag gör, för jag orkar inte sitta och klia mig längre!

Dessutom så är han elak mot småhundarna. Felix var här först! och han är fan den som stannar! Fredrik älskar Felix. Så varför ska felix åka då?
Steven har skadat Felix så många gånger, han har gjort så att felix har men för livet i högra bak benet. Om felix överanstränger sig så låser det sig , så Fredrik vägrar ha med hunden att göra, de enda han gör är att släppa ut honom på gården. Sen får det vara nog.
Jag tänker inte ha en död felix pga en hund som jag ändå inte kan ha kvar. thats it. där har ni en massa saker att fundera på. Och där är anledningar till att jag ska sälja honom.

Onsdag

Jag skrev igår att jag skulle ringa Folksam om försäkring på mina älsklingar.
Alltså shit vad billiga dem är!
Dem har i princip helt samma saker som Agria, lite småskillnader finns det ju, men ingenting som jag är i behov av.


agria:
- Självrisk 1100:- med 15% rörlig.
- Veterinärvård finns upp till 60.000 kr.
- En massa tillägg. (jag anser vara onödigt på en sällskapshund)
- Livförsäkringsbeloppet på en blandras är 6000kr. (detta belopp är inköpspriset på hunden. Så Felix har 8000 eftersom han är renrasig, Steven kostade 5000kr, vilket livbeloppet blev. Albin 7500kr, men han får bara 6000kr eftersom han är lite blandis.) Men nu har jag inte försäkrat Albin hos Agria.

Felix försäkring kostar nu 2015:- /år
Steven ligger på samma pris typ.

Dock så gör Agria allt för att slippa betala ut pengar. Dem tjorvar en massa och när man ringer dit så är dem otrevliga.
Dessutom så kommer hundarnas försäkring bli dyrare när dem är ett år. Som felix, hans försäkring ska betalas i Februari igen, då kommer den ligga på 2600kr något.

Folksam:
- självrisk 1500:- + 20% rörlig
- Veterinärvård upp till 40.000kr.
- Här är livförsäkringsbeloppet lägre på blandraser, 5000kr.

Felix och Albin fick då försäkring hos Folksam igår.
Albins försäkring går nu på 1093:- /år, livförsäkringsbelopp på 5000kr. veterinärvård 40.000kr.
Felix som nu är ett år, hans kommer att kosta 1192kr. livbelopp på 8000kr eftersom han är renrasig.

Ja, prisskillnad! Jag kommer att spara in nå fruktansvärt med pengar och ändå ha en liknande försäkring! + att dem på Folksam alltid varit trevliga när jag pratat med dem.
Albins räkning borde komma om ca 2 veckor.
Felix försäkring är tecknad, men den börjar inte gälla förrän den 1/2-2010, då hans försäkring hos Agria löper ut.

Steven är kvar hos Agria. Tänker inte börja flytta på honom. Jag försöker ju hitta ett bra hem åt honom, så lika bra att försäkringen står kvar där den är. Sen i framtiden får man se hur det blir.

vet inte..

vet snart inte vad jag ska ta mig till..
Jag är snurrig i huvudet och orkar ingenting. Bara att gå till toaletten gör mig trött i huvudet. Är som helt tom där samtidigt..

Känner ingen matlust nå mer. Maten jag äter är smaklös och ointressant.
Jag sover dåligt om nätterna.
Skolan är inget jag vill fara till.

Nej, börjar nog bli dags för att äta de där antidepressiva medicinerna som min läkare ville att jag skulle ta och skrev ut åt mig..
Fattar inte varför, jag känner mig inte deprimerad.
Jag är mer trött och ointresserad av att göra saker. Men det kanske är depression?
I så fall, vad är jag deprimerad över?
Jag har en underbar pojkvän, tak över huvudet, djur, roliga klasskamrater osv.
Vad finns det att vara deprimerad över?

måste vara gammalt tjaffs som ligger och nöter någonstans inne i bakhuvudet som gör att jag är sån här.
Kanske borde ta och boka tid till kuratorn på sjukhuset som läkaren även ville göra, så kanske hon kan komma till botten med vad som är problemet med mig?

Tisdag

Vaknade för ett tag sedan.
Har inte sovit något i natt. somnade väl vid 3.30 tiden, men så klart började Steven skälla vid 4 tiden. Jag fattar inte vad han skäller åt. Det måste ju vara råttorna eller liknande som bor under huset.

Försöker hitta inspiration till att börja fixa allt som ska fixas idag.
Får se, inspirationen kanske kommer när Fredrik kommer hem..
Ja just de, ska ringa till Folksam!

husch...

usch, jag behöver Fredriks axel att gråta mot, men jag vill inte väcka honom. Han behöver sin sömn för han ska stiga upp 4.45 och sen åka iväg mot jobbet..
Han måste få sin sömn..

Blir inte skola för mig imorgon. Det går bara inte.
Jag måste gå och prata med studierektorn sen på skolan. Han kanske kan hjälpa mig. Eller att jag pratar med min klassföreståndare, hon kanske förstår mig..
Jag vet inte. Just nu orkar jag inte alls med skola. allt för mycket är emot mig.

Efter allt jag nu står ut med, som gör att jag blir en hemsk människa och kanske inte är så rättvis mot Fredrik, det får mig att inse hur fin han är.
Jag kan göra hur mycket som helst och han förlåter mig alltid.
Visst, otrohet osv skulle han inte förlåta. Men jag syftar nu på annat.

För var dag som går så inser jag att vi är menade för varandra. Härligt!

Johanna, snälla kom i helgen! :) Snälla, snälla, snälla snälla!!!! *valpögon*

Förresten så har någon av våra guppyhonor fått bebisar :D så nu simmar det små bebisfirrar i vårat akvarium :D så söta!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova.. Imorgon, eller idag kanske jag ska säga, finns det en del som måste göras.

- Ringa Folksam och höra om försäkring på hundarna. Vill inte ha med Agria att göra nå mer.
- Tvätta kläder och julgardiner.
- Tvätta Felix och Albin. Albin har legat med huvudet mot Felix snopp så han luktar tonårspiss.
- Rensa akvariet (om jag vågar försöka fiska upp bebisarna).
- Fortsätta storstäda huset (julstädning)
- Klippa klorna på hundarna och katterna.

Ja listan kan göras lång. Får se hur mycket jag orkar göra.


Du!

Bry dig inte om att kommentera förra inlägget om du läser, jag kommer ändå bara radera kommentaren och skita i att svara.
Du är blockad och borta från msn. så fort jag skrivit klart här är du borta från facebook.
Jag vill inte ha något med dig i mitt liv att göra. Inte med dina taskiga kommentarer som tryckte ner mig.
Vi har "kännt" varandra sen flera år tillbaka.
Ja visst, jag skulle höra av mig när jag hade tid att umgås.
Men slog det någonsin dig/er att ni kunde höra av er någon gång?
Du iallafall läser min blogg då och då. Jag skriver att jag mår dåligt osv.
Slog det dig någon gång att ringa, smsa eller höra av dig på något sätt för att höra hur det är? Eller bara för att ställa upp som vän och lyssna?
Nej, det slog dig aldrig.

Skit från dig var det sista jag trodde. Men jag hade tydligen fel.
Jag har ställt upp som fan, men vissa saker har ni verkligen glömt bort.
Jag skulle jätte gärna berätta de, så ni får er en tankeställare. Jag har funnits där för er, men ni har aldrig hört av er till mig. Det mesta på den tiden fick jag reda på genom NH eftersom ni bara hade kontakt med henne. Det var ju snällt det med. 
Sätt inte all skuld på mig. Jag är inte den enda som gör fel. 
Ska inte dra en av er i de här egentligen, för hon har inte sagt ett skit. 
Men som du skrev i min blogg "du verkar ju ha räknat bort oss som vänner, och då gör vi detsamma" eller nå liknande. 
Det är alltid NI. Ni bestämmer beslut tillsammans hela tiden. Skulle jag inte vela vara vän med en av er, då kan inte den andra vara vän med mig heller. Ni verkar inte kunna göra någonting själva.  
Drar inte upp det här i bloggen heller, i respekt för att folk inte ska veta vem/vilka jag menar.


Nu är det punkt här. Orkar inte lägga ner mer energi på det här. Omoget jävla tjaffs.

Jag talar ut.

Vi börjar med min ekonomi.
Barnpension = 2884 kr  (pga att pappa är död, försäkringskassan)
Studiebidrag = 1050
Inackorderingstillägg = 1400kr.

==== 5334kr i månaden

- internet ca 400kr
- mat åt djuren ca 400kr
- buss ca 640kr
- bensin ca 500kr
- mat ca 2000kr
- snus är olika, men mellan 300-600kr
- småsaker jag inte kommer på just nu
- sen lägger jag undan så mycket pengar jag kan, eftersom jag kommer ha en restskatt att betala till våran på mellan 5000-10.000kr.

Jag brukar inte ha många kronor kvar i slutet av månaden. Fredrik betalar det dyraste eftersom han är den av oss med jobb.


Hur mår mina djur?
Det är alltid någon som klagar över hur jag tar hand om mina djur.
Vi börjar med Felix: Han kommer alltid med när vi kan ta med honom. Han äter Royal canin foder som kostar skjortan, men han äter så lite så den säcken jag köper räcker i flera månader. Sen så får han Klass hundfoder, det är nermalda inälvor från djur osv. Ett jätte bra foder.
Han ligger och sover med oss i sängen, ligger i soffan med oss. Vi busar med honom varje dag.

Steven får inte sådär dyrt foder, men vem har sagt att dyrt är bäst? Hans foder ligger på 250-300kr i månaden. Pedigrees foder. Ibland har jag turen att just Predigree har priserbjudande och då nappar vi direkt!
Han är hemma ganska mycket, då han inte ska åka i min bil nå mer om hans ska lämnas ensam i bilen. Sist han var ensam så tuggade han sönder armstödet i bilen. Kul, jag hade världens fräschaste inredning i min bil tills steven åkte i den.
Vi har letat efter en billig kombi, så att Steven ska kunna komma med oss, men har inte hittat någon, då Fredrik inte vill gå på banken och ta lån på en bil pga en hund.
Han sitter i bur några timmar per dag eftersom vi inte vill att Steven ska ta ihjäl Felix eller Albin medans vi är borta. Vad fan ska vi annars göra? Vi måste ju kunna jobba/gå skola/åka och handla.
Men jag försöker lösa problemet genom att göra en hundgård. Jag har gjort det jag har kunnat men nu kan jag inte göra mer. Jag har inte körkort så jag kan inte åka och hämta gallret så att vi kan klappa ihop hundgården.
Så jag måste vänta tills Fredrik inte jobbar. Så jag har gjort det jag kunnat.
Ingen vet hur Steven är här hemma, men jag har försökt träna honom, men ingenting hjälper, och mitt tålamod är slut.
Jag har annat att göra också än att träna en hund hela jävla dagarna. Jag skulle gått fortsättningskurs i lydnad med honom, men brukshundsklubben har inga kurser nu.
Dessutom, de där med bur. Det var kursledaren som tipsade om att jag skulle använda bur! Och att det är OK att han sitter där någon timme per dag. Jag har inget annat val.

Albin finns det inte mycket att säga om då han är ny. Han är som felix.

Mina hundar är försäkrade hos Agria. Dem har livförsäkring, veterinärvård, och en massa annat, högsta beloppet på veterinärvården också. Alltså den bästa försäkringen man kan ha.
Mina hundar blir vaccinerade.
Vad fan kan man mer begära utav mig? jag har gjort det jag kan, nu är bollen hos Fredrik till att hämta gallret till hundgården.
Men folk blir väl inte nöjd då Steven kommer sitta i hundgården på dagarna? Nej, nog kommer det komma någon jävel som klagar över det också.

Men hej, här har ni norrbottens värsta djurplågare! Jag försöker bara göra mitt bästa men hey, jag är ändå en djurplågare.
Jag fick höra det första gången när jag hade Wille, för han var fet. Men varför börja tracka en 11-12 åring? Det är ju egentligen min mamma som skulle se till att han blev skött som han skulle. Man ska inte lägga ansvaret på en liten unge.
Sen mina kaniner, nej nej dem var ju ssååååå misskötta.. visst.

Jag vet att jag tagit på mig för mycket ansvar, men har jag inte försökt fixa det genom att fixa bort katter först och främst? Jo då, jag har gjort mig av med en massa katter. Ena katten är min, hon är utomhus för vi behöver en katt som jagar råttor och möss.
Den andra katten är Fredriks katt. Hallå, har jag djur så måste ju han också få ha!

Jag bryr mig om Steven, vad jag än skriver om han här i bloggen. Jag har alldeles för höga krav på den som ska köpa honom, därför har han ännu inte blivit såld.
Den som ska få köpa honom ska bo i hus, inte lämna han ensam för länge, vara en motionsmänniska som kan motionera i timmar och älskar att träna mental träning med hundar.
Det är för höga krav för att någon ska vela ha han. Dessutom så vill ingen ha en blandras.
Men jag vill att han ska få det bra.

Så, sätt igång nu, ring till ja vad det nu heter och anmäl mig för djurplågeri så att dem kan komma hit och undersöka saken!


Jag är less på att få en massa skit mot mig. speciellt när det gäller djuren.
Jag HATAR när folk börjar snacka om något som dem inte vet något om, när dem inte vet hur saker och ting egentligen ligger till.
Steven sitter i bur. det har jag skrivit. Men betyder det att han sitter i bur hela dagen medans jag är i skolan? Fredrik kanske är hemma och släpper ut hundarna på lunchen? Har ni någonsin tänkt på de? Då får han sträcka på benen ett tag.
folk häver alltid ur sig en massa utan att tänka sig för först. Jag bor inte ensam i detta hus, jag har en sambo. han hjälper till.
Nu när dem börjat med skotningen så är det svårare när han jobbar dag, men då slutar fredrik 14.00, så han kommer ju hem tidigt! Det är varannan vecka, sen de andra veckorna jobbar han natt, börjar 14.00 och jag kommer hem 16.00. Då sitter Steven i bur i 2 timmar. Oj vad farligt.

Nä, säg ingenting åt mig förrän ni vet fakta.


Sen sanningen bakom Albin. Han är ett sällskap åt Felix. Felix är van vid att ha en kompis, tycker inte om att vara själv. Så när Steven är såld, så ska Felix sitta hemma då och må dåligt? Nej, det är inte rättvist.
Han behöver en kompis.Är jag egoistisk?
Vet någon ens vad jag avstår pga att jag vill ha djuren?
Jag avstår från fester, klippa/färga håret och då det fint. Jag avstår från nya fina kläder.
Men nu är jag less på allt det här, så Steven ska säljas. Så enkelt är det.


Det var meningen att ***** skulle ha honom. Men eftersom han har blivit så konstig på sista tiden, så ville jag inte att mina bästa vänner skulle ta honom, ville inte utsätta henne för de.
Steven åkte ju i våras till Piteå, han kom tillbaka några dagar senare för att dem inte var nog kunniga med den här rasen, så han var extremt jobbig. så han kom tillbaka
Jag menar inte att han är totalt hopplös. Men man måste ha så jävla mycket kunskap för att ha denna hund. Ha gått en massa kurser, tex fara ut och spåra eller jaga. Jaga gör inte denna person.
Så jag ville inte utsätta henne för honom. Jag var omtänksam när jag tänkte de, inte elak. Men sådant kan också missuppfattas.
Men nu är vi ju inte vänner längre så nu droppar jag det här.

Jag vet att jag sköter djuren så mycket jag orkar. Jag har annat att göra eftersom jag inte bor hos mamma. Jag måste försöka hålla städat i huset, laga mat, sköta läxor, plugga till prov osv.
Sen så mår jag inte heller riktigt bra psykiskt. Men jag försöker göra så att allt blir bättre. Men är folk börjar tracka ner mig så blir inte mitt psyke bättre.
Så tack för den.
Nu tänker jag inte ta upp det här nå mera. Folk bildar sig ju ändå någon konstig uppfattning och har förjävligt konstiga åsikter om saker och ting dem inte vet något om.Gårdagens shopping
En av hyacinterna och krukorna som jag köpte på IKEA.
Denna dekorerade jag med mossa och grankvistar :)
Andra hyacinten, här dekorerad med mossa och lingonris.
Här ser man även bättre hur krukorna ser ut :) är väldigt nöjd!Lillblomman som fick sin plats på fönsterbrädan i vardagsrummet :)  även den fick en ny kruka :)
Allt detta var så från IKEA :)


Så förbannat söt! spanade redan in den i rusta reklambladet!
19,90:-


Så förbannat mysig! Denna ljuslykta ska alltid finnas kvar i min ägo. Love it! <3


Blommorna från IKEA fick stå på fönsterbrädan vid matbordet, som man ser lite otydligt.
Sen lycktan på bordet.
Även denna duk köpte jag på Rusta. Tror den kostade 40-50 kr.
Älskar den med! Fin röd färg med typ glitter i! Mer jul än så kan man inte komma! :)


Måndag

Är måttligt less idag.
Steven agerar utbrytarkung här hemma. Nu kan man inte lämna honom ensam nå mera.
Visst, han river inte ner allt från köksbänken mer eller äter upp allt han ser. Men jag törs inte lämna honom lös med småhundarna, han bär Felix i huvudet och Albin är ettrig mot honom så han försöker bita Albin där han kommer åt.
Dessa kan resultera i två stycker allvarligt skadade/döda små hundar, vilket jag inte vill.

När Fredrik kommer hem från jobbet så ska vi försöka bygga ihop hundgården på något sätt. Men han kommer väl vara utbrytarkung även där. Men bryter han sig ut och sen blir överkörd, då får han fan skylla sig själv.

Igår var vi i Happis, shoppade lite små saker.
Ska försöka lägga in bilder på det senare.

Idag blev det ingen skola, för att Steven har lärt sig att komma ut från sin bur.
Och som sagt vågar jag inte lämna honom ensam.
Och dessutom så vet han att han gjort fel. Han vägrade komma fram till mig när jag såg att han var lös. Jag fick tejpa buren osv. Klockan hann bli för mycket så jag skulle inte hinna gå till bussen.
Tar typ 15-20 minuter att gå i det här vädret som är nu, och klockan var 7.15.
Hade ställt klockan på 6.45 för att hinna, men så klart skulle Steven förstöra allt.

otur

Jag har verkligen otur när det gäller hundar.

Albin har gått och pissat överallt idag, hela jävla tiden. På en halvtimme så gick han och kissade 6 gånger på olika ställen. Han har varit jätte duktig med att gå på tidningarna, men idag har han pissat på golvet nästan hela tiden.
Säkert någon urinvägsinfektion eller liknande när han håller på så här.

Jag fattar inte varför jag ska ha sådan otur med hundar, eller djur överhuvudtaget.
Alltid ska det vara något jävla veterinärbesök.
Felix hann vi ju inte ha mer än 2 månader så var han tvungen att läggas in för att överleva.
Wille fick en hudsjukdom och fick också åka in till veterinären titt som tätt tills jag till slut bestämde mig för att låta honom somna in och slippa lida.
Steven fick sin dreggel attack, vet ej varför, veterinären visste inte heller, men det var även det en dyr utgift. Något han ätit mest troligt.

Steven måste flytta snart, jag pallar inte att se han nå mer, han mår inte bra här när jag inte har tid eller ork.
Ni skulle se att jag inte har någon ork, huset ser ut som fan, hår överallt från Steven och sen träbitar från småhundarna när dem tuggar på  veden.
Håret blir jag tokig på, jag orkar inte. Jag hinner inte mer än dammsuga så är det fullt med hår igen. Jag har inte råd att byta dammsugarpåsar varje gång jag ska dammsuga.

Åker inte Steven snart så blir det ett skott i pannan eller nå. Jag pallar inte, ingen vill ju ha en blandras. Alla har sina förbannade jävla fördommar mot blandisar, och jag vill inte se Steven må dåligt här. Så när ingen vill ha honom är det lika bra att ta bort han, för hans bästa.
Nu tänker många, "men avliva han istället hos veterinär". Jo tjena, vars ska jag få 1500kr ifrån till den där jävla sprutan? Gör jag de så får vi äta luft och dricka vatten i en månad, och jag kommer inte kunna gå skola för har inte råd med bussen.
Thats it. Om ingen vill komma och köpa honom så får han en kula i pannan. För min ekonomi håller inte annars.

Jag och Fredrik

Jag sitter och funderar på en massa.. Mest kring mitt och Fredriks förhållande.
Jag mår bra med honom, han får mig att må bra. Det är allt annat runt omkring mig som får mig att må dåligt.
Jag vill göra Fredrik lycklig, ställa upp för honom i vått och torrt..

En sak jag undrar med mig själv, varför är jag så blyg för Fredrik?
Jag har aldrig varit med om något liknande. Vi har snart varit tillsammans i 1 år och 3 månader, och jag är fortfarande barnsligt kär i honom. Så har jag aldrig haft tidigare, inte ett så här långt förhållande heller för den delen..
Jag vågade inte prutta framför honom förrän vi varit tillsammans i 4-5 månader, om inte mer.
När vi flyttade hit till huset så duschade vi i Granån i början. Då duschade vi tillsammans, men jag tvingade honom att blunda när jag klädde av mig och skulle in i duschen osv. Men sen några månader tillbaks så kan jag springa näck genom huset fast han kan se mig. Haha.
Allt har gått så segt för mig. Jag blir fortfarande blyg ibland i hans närvaro. hihi

Det finns en massa saker som Fredrik borde veta om mig.. Men vissa saker som hänt kan jag verkligen inte berätta. Visst, jag har berättat det mesta åt honom, men det som gör mest ont har jag inte gått in på så djupt, bara berättat lite ytligt och sen har han inte tvingat mig att prata om de nå mer..

Vi är väldigt lika, Fredrik och jag.
Vi båda älskar bilar, speciellt Mercedes som står oss varmt om hjärtat.
Har i princip samma musiksmak. Visst, vi har lite olika åsikter om viss musik, men för det mesta tycker vi lika.
Film har vi totalt olika smak dock. hehe.
Vi båda är jävligt lata, men när vi väl får in en idé i huvudet om något som måste göras, då gör vi de.
Älskar dunka dunka ljud. Basa i bilen eller i vardagsrummet. Det gör vi väldigt ofta. Tur att vi inte bor i lägenhet! hehe.
Vi båda älskar att bli kliade, eller jag är väl mer åt stryka/massage hållet, så vi får alltid gnabbas om vem som ska klia vem på ryggen :p haha.  

En rolig sak är att Fredrik kan läsa mig som en öppen bok.
Han vet när jag är på dåligt humör, vad jag behöver, om jag är ledsen osv.
Han kan till och med veta vad jag tänker.
Ofta när jag sitter och tänker på något så börjar han prata om det jag tänker på. Det är de äckligaste!
Igår när jag gjorde en matlåda åt honom, så stoppade jag papper på toppen så att han inte skulle se vad jag stoppat i, och han såg fan inte vad jag stoppade dit, men innan han for och jobbade så rabblade han upp vad jag stoppat i.
Han är så spooky ibland så det fan inte är sant!

En sak jag också tänkt på, jag kallar honom inte älskling. Jag vet inte varför, men jag vill helt enkelt inte kalla honom de. Jag säger Fredde eller bumbi, för han är min bumbibjörn ^^
Jag känner inte heller någon press när jag är med Fredrik. Han ställer inga krav på mig, har aldrig gjort det heller.
Han kräver inte att jag kallar honom älskling.
Han kräver inte heller att jag ska säga "jag älskar dig" så fort jag vaknar eller ska till skolan osv. Vi säger det väldigt sällan åt varandra. Vi behöver inte säga det åt varandra så ofta, för vi vet att vi älskar varandra. Så det känns ännu speciellt de få gånger han kommer och säger de söta orden åt mig. När han säger dem åt mig så blir jag alldeles varm och svag i kroppen.

Jag har verkligen aldrig känt så här för någon förrut. Det är många som säger så vilken kille dem än är med. Men det här är speciellt.
Hoppas han känner samma för mig :)
Det här förhållandet betyder så fruktansvärt mycket för mig, Fredrik är så förbannat bra för mig. Han får in mig på rätt spår, han försöker få mig att fatta rätt beslut.
Han är så bra just pga att han inte ställer några krav på mig. Han vill ha mig för den jag är, och inte som någon jag borde vara. Han försöker inte göra om mig.
Han låter mig gå i skitiga tröjor, trasiga fula vindbyxor. Han bryr sig inte om jag sminkar mig eller ej.


Ett långt inlägg, men jag var bara tvungen att skriva av mig lite.
Jag älskar denna Fredrik så förbannat mycket. Han är guld värd. Det finaste som finns. <3

Fredag

Jag vaknade alldeles för sent nu på morgonen. Hann inte med bussen, så jag la mig i soffan och såg på VAKNA! med the voice. Somnade och kom för sent till körlektionen, som tur är så har Janne tålamod och väntade i ca 5 minuter extra på mig :)

Tyckte det gick hyffsat bra att köra idag, ett kärringstopp blev de, men det var för att jag körde i stan. Blev så nervös vid Repa så jag höll nere bromsen för länge och det blev bara fel så jag fick kärringstopp. Nåja, jag visste vad jag gjorde fel i alla fall! haha.
Nästa lektion blir först den 3:e december.. Alla ska tydligen ha körkort samtidigt som mig, så jag kommer hinna bli 19 innan jag får körkort.. Hade sett fram emot att köra till Haparanda själv på julafton, men som det ser ut nu så kommer det inte att bli så.
Måste ta tag i körningen här hemma bättre! Imorgon hinner jag inte träna parkering här hemma, för det hinner bli mörkt, men på söndag får de bannemej bli! Sen måste jag fråga Eva när hon har tid att fara ut och köra med mig också.. hehe. måste träna på att köra inne i stan och rondellerna.

Imorgon blir det jobb för min del!
Ska skota. Tjänar inga pengar på det, det jag tjänar är kunskap och erfarenhet! Men sen när jag blivit lite duktigare på att hålla på med kranen och lasta på vagnen, då kanske man kan få lite betalt när man rycker in akut :)
Vet i alla fall att jag ska jobba åt Kjell i 2 veckor i januari då han, eva och simon åker till Thailand. Då kommer pengarna rulla in! ;) mums! Men hälften av dem pengarna kommer gå till att lägga undan till skatten som jag måste betala efter att jag hämtat ut pengar från mina fonder..
Nå, jobb behövs alltid!

Felix 1 år!

Har haft annat i tankarna, så har glömt bort att skriva här att Felix fyller ett år idag!
Stora killen! :)
Får pengar imorgon, så då ska Felix få något fint. Man fyller ju trotts allt bara 1 år en gång!
Dessutom så förtjänar Felix presenter, även om han är en hund, för han är världens bästa hund! :)


Nu håller jag på och göra en sen middag. Väldigt sen med tanke på att klockan snart är tolv.
Fredrik har inte heller kommit hem från jobbet än.
Efter att jag ätit ska jag duscha och sen gå och sova.
Imorgon är det körkortslektion som gäller.


Bracy.se

Ibland undrar jag vad Bracy håller på med :p hahaha.

skriver nu med bror min och han sa att mina armband från Bracy har kommit. Hmm. Jag beställde dem ju i typ augusti.. Jävla snabb leverans dem har! Tog ju bara 3 månader!
Fy fan, eftersom de är så snabb leverans så måste man ju ta och beställa hem lite mer!

(akta ironin i detta inlägg)

Tummen ner.

Onsdag

Missade bussen på morgonen, men som tur var så var Fredrik på bra humör och körde mig till skolan :)

På skolan så blev det att sitta och vänta tills dagens enda långa lektion skulle börja. Skogsskötsel A. Skulle egentligen fått sluta 12.30 så jag skulle hinna med tidiga bussen, men vi skulle prata en och en med en av klassföreståndare, typ som ett utvecklingssamtal, men med ett annat namn.
Fick veta hur jag låg till i vissa ämnen, tyckte att det var rättvist skriver. Jag har inte förtjänat mer än det jag ligger på, men jag ska försöka skärpa mig och då kommer mina betyg att ändras. Men kan då säga att jag inte har IG i ett enda ämne än så länge! ;)
Äcklig lunch, första gången sen jag började på skolan.
Fredrik var snäll och hämtade mig från skolan. Han måste ha slagit huvudet någonstans för han sa på morgonen att han inte åker in till kalix nå mer idag xD

Nu här hemma ska jag läsa bloggar, ta en powernap och efter de får man se vad som händer och fötter. Nöta lite facebook ;p

Kväll

Nu börjar det bli dags att gå och lägga sig och sova. Ska upp till skolan imorgon.
Är så fruktansvärt less på skolan, vill inte dit. Vet inte varför, har varit "ledig" i flera veckor men ändå så känner jag sådan ångest över att fara på skolan. Usch usch usch.

Annars idag har jag bara vilat. Min arm är fortfarande inte bra och jag vill bara skruva tillbaka klockan så att jag kan ångra mig beslut om att ta vaccinet.
aja, gjort är gjort.
Broderat i princip hela dagen. Varit en sväng vid 19.30 tiden (?) till Kalix och handlat. Blev inte så mycket, men sånt där smått som man behöver.


Tisdag

Blev ingen skola för mig idag, har inte sovit ett skit i natt..
Först kunde jag inte sova för att jag hade så ont i armen, så jag gick upp och tog en Treo och sen iväg mot sängen igen..
När jag väl somnat så väckte Steven mig. Han har blivit så förbannat nojjig när det kör förbi bilar nere på Övertorneå vägen. Fattar inte varför han blivit så stressad. Jag har i natt fått säga åt honom att lägga sig minst 1078 gånger. Icket att han lyssnat på mig.
Nu på morgonen har jag bett han lägga sig 17 gånger.

Ja, så ingen skola utan sömn helt enkelt.

Känner att jag har en förkylning på gång. Måste fara på apoteket och ladda upp med nässpray och annat. Usch usch usch vad det alltid ska komma extra utgifter när man inte behöver de.
Vad är det som får lida utav de? Jo, min kropp.
Jag har inte råd att köpa nya kläder, skor osv. Jag har stora hål i mina skor och så fort det blir lite vatten på marken så är jag blöt om fötterna. Dessutom är det pinsamt att gå i dom skorna för dom knarrar som fan..
Jag har inte råd att köpa nya kläder, jag får fortsätta gå i mina urtvättade gamla kläder.
Behöver en ny varm jacka, men har inte råd med de heller, då den kommer gå på ca 1000kr, dem pengarna har jag verkligen inte...!

Fredrik har erbjudit sig att ge mig en jacka som tidig julklapp.. Funderar starkt på saken! Förra året fick jag ett dyrt halsband.
Detta år har varit knipigt med pengar. Att ge varandra vettiga saker låter som en bra idé!

Fredrik önskar sig verktyg utav mig.. Men jag tror det får vänta.. Han behöver nya kläder han också. Han har inte ens några skor, han går omkring i sina foppa tofflor. Hur hemskt är inte de?
Han har råd med nya kläder och skor, men han är för snål för att fara och köpa nytt.
Hans gamla skor har jag kastat, tårna stack ut från skorna i princip, lika bra att han gått barfota istället för med skorna på.
Han behöver även nya strumpor, t-shirts och byxor. Tröjor är ingen idé, han använder inga.
En jacka skulle han också behöva..
Det kommer bli en tråkig jul med kläder i paketen, men vi behöver det verkligen!

Strumpor behöver jag inte, de har jag i gross och parti! Mormor har laddat upp åt mig för någon jul sedan, så det är lugnt! haha. Har typ 15 oöppnade par.

Måndag

Har inte haft tid att uppdatera, inte orkar heller för den delen.

Började med att jag bara satt på skolan hela dagen, hade inga lektioner förrän efter lunch. Blev inte att gå på någon lektion då vi blev erbjudna att ta vaccin via skolan efter lunch.
Ångrar mig nu, gör så förbannat ont i armen, kan inte lyfte upp den mer än 2-3 cm innan smärtan kommer.
Men vaccinerade mig mest för att jag inte vill vara den som smittar Fredrik. Vet inte varför men jag har fått en nojja om att han är känslig och kommer att bli dödssjuk i svininfluensan. Så jag tänkte, att om jag vaccinerar mig så blir inte jag sjuk, och då smittar jag inte Fredrik! smart!
Dock är han nog den sista som blir sjuk med det immunförsvaret som han har. Han skulle kunna bjuda mig på lite av sitt försvar!

Hann inte med tidiga bussen hem då jag fick vänta så länge. Men Fredrik och Kjell kom till Kalix vid 15 tiden så fick åka hem med dem!
När jag kom hem så broderade jag lite. Sen åkte vi till Granån, åt middag där och sen satt vi och såg Luleå matchen på tv. Matchen blev oavgjord.

är inte så länge sedan vi kom hem.
Fredrik ligger redan i sängen, så ska bara lägga ved i kaminen, bära småkillarna till sängen och sen lägga mig jag också!

Imorgon är det skolfoto. Längtar inte, hatar att bli fotad.

Söndag

Usch vad den här dagen går fort men ändå alldeles för sakta..

Imorgon så är det skola igen. När jag var på skolan i fredags så stod det kärnämnen på schemat, så det skulle inte förvåna mig om det är en massa lektioner jag inte behöver gå på, så att jag åker till skolan i onödan imorgon. Det är min vanliga tur de!

Funderar på vad jag ska hitta på.. Finns inte så mycket att göra. Vill hålla på med hallen men för tillfället så har det blivit ett stopp där.
Måste köpa nya elkablar. Elen måste dras om på nytt. Ja, jag vet inte riktigt vad man ska börja med där.

ska ta och läsa lite bloggar och se om jag hittar lite inspiration till att göra något..

Kinamat

Åkte in på dagen och bytta olja på 126:an. Bra att OKQ8 har ett garage där man kan vara!
Ricke dit när vi just hade hissat upp bilen.
När vi var klara där så åkte vi hem till Ricke, hade inte varit där och sett hans lägenhet, så det var ju roligt.
Sedan åkte vi på kina och åt lite mat, alla tog 4 små rätter ;p hehe.

Var och handlade innan vi åkte hem. Bakade äppelpaj direkt när vi kom hem, har precis tagit den ur ugnen, så när den har svalnat lite så ska vi sätta igång och smaska! Ricke är också här :)

Får se vad som händer senare, måste hämta in lite ved!

Lördag

Usch idag sov jag alldeles för länge!
Fredrik kom vid 12.30 och frågade hur länge jag egentligen tänkt sova.. Men inte konstigt att jag sov länge, var hos Fredriks och Kjells nya samarbetspartners och drack kaffe, åkte inte hem förrän efter 22 tiden.
Sedan var vi i Granån ett tag så att dem fick gosa lite med Felix och Albin. Var inte hemma förrän vid 23.40 kanske.
Sedan såg jag på tv ett tag. Sen kunde jag inte somna för det var iskallt i sovrummet och hundarna höll på och busa i sängen, så jag somnade inte förrän vid 3 i natt.

När jag vaknade så satte jag igång och diska.
Jag och Fredrik började diskutera i att diska teflon pannan med diskmedel.
Vi diskar alltid teflonpannan i diskmedel. Men en gång när Fredrik diskade den när Kjell var här, då sa Kjell att man inte får diska den med diskmedel.
Sen tyckte jag Eva sa något i söndags om diskmedel och teflonpannan. Den var lite ovanligt fettig efter att dem använt den medans vi var söderut. Så dem hade säkert inte använt diskmedel i pannan.
Men vi har använt det för min mamma har alltid sagt till mig "teflon diskas med diskmedel, men gjutjärnspannan låter du bli, den ska man bara diska med varmt vatten... Teflon = diskmedel, gjutjärn = ajabaja!"
Kollade nyss upp det på nätet. Var som mamma alltid sagt åt mig! haha!

Aja, ska nu kolla lite bloggar snabbt, sen ska jag fixa mig snabbt så ska vi åka till Kalix och byta olja på 126:an :)

mhm.

Blev inte att köra med Janne. Han hade sagt fel dag åt mig så jag for dit i onödan. Väldigt roligt.

Funderar på att sätta på mig varmare kläder, sen sno Fredriks kängor och gå ut i skogen och försöka gräva fram nå mossa och se om jag kanske hittar nå kottar under snön.
Tror inte jag kommer hitta något, men man kan ju alltid önska.
Sen ska jag fixa lite granris också.

Har ju inte så mycket annat att göra så.
Städa, men det känns inte så lockande för tillfället. Mitt humör sjönk ner på noll alldeles precis.

Men som sagt, allt är mitt fel och kommer alltid att vara de. Det är alltid jag som gör en massa fel. Det är alltid jag som ska tänka på allt och se till så att allt ska fungera?
Jo då, eller så inte.

Nu ska jag ut innan det blir mörkt.


Fredag

Usch vad trött jag är.
Steg upp från sängen för ett litet tag sedan.

Väntar nu på att Albins mat ska svälla lite till och sen ska hundarna få mat. Efter de ska jag kanske koka gröt åt mig själv.

Vid 9.30 kommer Eva hit och plockar upp mig och så åker vi till Kalix.
Känner mig inte alls på humör för att övningsköra idag, men vi får hoppas på att det går bra ändå.
Vill just nu bara ligga ner i sängen och sova.. suck

Kväll

Vi har precis sett gårdagens True blood.. Åååh så jag vill se alla avsnitt NU NU NU!
Funderar nu på om jag ska duscha snabbt och sen sitta framför tv:n ett tag innan jag går och sover..

Imorgon blir det att åka före 10 till Kalix, ska åka med Fredriks mamma och syster. Sen 10.00 ska jag övningsköra med Janne.
Så som jag förstod på honom så ska jag köra inne i "stan". Men man får se hur de blir.. Känner mig egentligen inte redo för de, men det går alltid skitbra att köra med Janne, men hemma går det åt skogen :p

aja, ska snabbläsa lite bloggar, sen duschen.

Riskutbildning

Nu är jag äntligen hemma från riskutbildningen! Det tog 3½ timme.. Huh huh. Trodde jag skulle somna ibland. Men jag höll mig vaken för gubben där sa att om man inte är närvarande så blir man inte godkänd eller vad man nu ska kalla de. Så jag blev rädd och höll mig vaken för säkerhets skull! haha.

Fredrik har skalat potatis och jag ska sätta igång och göra köttfärsgratäng, det var länge sedan vi åt de! Måste bara vänta på att köttfärsen tinar klart i micron..


Torsdag

Vi försov oss idag.. På morgonen så hörde jag Fredriks mobil börja ringa, var alarmet som gick igång. Fick armbåga han lite för att han skulle stänga av, är en låt som jag är less på och på hög volym.
Det slutade med att Fredrik stängde av och fortsatte sova, samma sak gjorde jag.
Vaknade sen 10.30 när Fredriks mamma ringde. Ja, vi sket i att åka till garaget, blev istället att ta de lugnt här hemma, skulle ändå inte hinna göra något där eftersom jag ska in till Kalix vid 12.30.

Tänkte nu ta och läsa lite bloggar innan jag börjar fixa mig.
Måste försöka bli pigg så att jag inte sitter och gäspar när jag sitter på den där utbildningen..Orkar inte bry mig mer.

Nu orkar jag inte bry mig mera, så enkelt är de.
Det verkar vara så förbannat svårt att höra av sig.
Kommer inte höra av mig nå mer heller, this is it. Är det svårt att skriva ett sms om man nu inte vill ringa och säga "hej, kan du hitta på något någon dag?".
Det är tydligen jävligt svårt, alltså kan ni inte vara mina vänner/kompisar whatever.

Om man nu inte har pengar på telefon har man väl ändå så pass mycket så man kan ringa en signal?
Tydligen inte.

Tur att jag har Johanna, hon hör bannemej av sig varje dag! Och kom till och med hit och var över helgen!
Johanna, du måste komma hit snart igen! :) Så fort som möjligt!

Sen finns det ju Kikki också som hör av sig :) Måste hitta på något med henne nu någon dag innan hon åker ner till Jönköping igen.. Om hon nu inte redan hunnit åka dit... :/
Nå, måste höra med henne imorgon..

Synd att J & K ska bo så långt bort! Skulle dem bott nära mig så skulla jag terrorisera dem i princip varje dag med ett jobbigt besök ;) Hehe.

Aja, nu ska jag gå och lägga mig, måste upp imorgon.
Johanna, jag fyller på telefonen innan jag lägger mig, så imorgon kan jag låta telefonen gå varm med sms igen!


Onsdag

Denna dag har gått ganska fort tycker jag!

Började med att jag väcktes av Stevens skällande 8.15, Kjell hade kommit hit för att hämta oss. Fredrik hade inte ställt sin mobil på väckning (han trodde väl att jag skulle ställa min klocka), så jag blev stressad. Sket då i att stiga upp och dem fick fara iväg ensamma.
Kan inte stressa direkt på morgonen, då får jag bara ont i magen. Tror jag håller på att få magsår av all stress..

Fredrik kom hem igen vid 11. Steg då upp och gjorde mina sysslor i lugn och ro. Sen åkte vi till Sänkmyran för att flisa lite massaved. Det tog sin lilla tid. Så där har ni min praktikdag! Jag satt och flisade ved! Eller hur man nu säger ;p haha.

Väl hemma har vi inte hunnit göra mycket, sätta på en tvätt och mata lille Albin.
Ska snart dra till Kalix och handla lite, tror jag ..

Janne ringde mig tidigare idag, han frågade om jag hade tid att komma och göra den där alkohol, trötthet, droger utbildningen imorgon.
Jo fan, klart jag har tid! Allt som har med körkortet att göra har jag tid med!
Är dessutom ganska svårt att få tid till den utbildningen som jag förstått. Och Janne tyckte att vi ska skynda på så att jag får körkortet nu när jag snart blir 19.
Så imorgon 13.00 ska jag vara någonstans, som jag inte vet vars, och lyssna på någon i 3 timmar. Woho!
Sedan körlektion på fredag!


Tisdag

Orkade inte uppdatera igår, satte inte igång datorn överhuvudtaget.. Satt och stickade från det jag vaknade tills de att jag gick och la mig igen i princip. Vad jag stickade visar jag senare, är inte riktigt klar än.
Var och handlade en snabbis igår också.

Idag har det inte hänt mycket, vaknade vid 8 , matade djuren , släppte ut dem och sen åkte vi till Granån. Har ju praktik. Men det blev inte så mycket till praktik för min del.
I morse när jag vaknade så kunde jag inte röra mig ur sängen för jag hade så ont i magen, och i Granån blev det bara sämre, så just efter 10 så körde Fredrik hem mig.

Sitter nu och mår jätte dåligt. Magen bubblar och känns som att jag ska spy när som helst. Är nog en magsjuka jag åkt på. Blääää.
Fredrik har nu gjort lunch, varmkorv med bröd. Så jag ska försöka trycka i mig en korv åtminståne..


Söndag

Blev inte så mycket mms-uppdatering som jag tänkt.. Höll på och uppdatera en massa, men ingenting ville komma fram, så jag sket i de. Men till slut fick jag det att funka..

vi kom hem idag, efter en helvetes alldeles för lång resa! Trodde vi fan aldrig skulle komma fram till Arvidsjaur. huh huh.
3 timmar har jag hunnit vara hemma, och det finns saker som måste göras innan jag lägger mig!
Måste ta och skotta snö så att Albin inte drunknar, och sätta soptunnorna utmed vägkanten.

Aja, jag får skriva mer imorgon helt enkelt när jag har mer tid! Måste torka kiss efter Albin, han busar så mycket med Felix så att han kissar ner sig.
Han är supersöt! hihi. Chihuahua/papillon är han, typ ingen papillon alls, bara några fjuttiga procent.

Ville egentligen ha en renrasig hund, men hittade ingen som passade mig. Vill kunna avla och ställa ut osv, men jag har skolan kvar i 1½ år till, och då har jag helt enkelt inte tid med att åka runt och ställa ut och börja skaffa valpar! Det får vänta tills jag har jobb och har råd med att starta min efterlängtade kennel! :)
Tycker låter som ett väldigt moget och vettigt beslut! :)

Nu ut med hundarna!


Lilla Albin binladin! haha


nu har vi börjat resan från flen t

-6bf54a008add5eb0de96d5a3e41a1a3.png

Kolla varifrån!

nu har vi börjat resan från flen till fjugesta. Flen var otroligt fint! <3


sitter i flen och leker med lillki

0-19f881ee3286fd3ab2cc4e9e491ca4fb.png

Kolla varifrån!

sitter i flen och leker med lillkillen i soffan :) imorgon åker vi till kumla


Torsdag

Det har inte blivit någon uppdatering, har haft fullt upp sedan jag vaknade.
For någonstans, kommer inte ihåg vars, hämtade en GPS.
OkQ8 för att byta olja på 124:an, gick fort då vi var 4 st som hjälptes åt.
Banken för min del, hämta ut lite pengar, Kjell skulle också dit så.
Varit med på OK igen då dem skulle fixa tätningarna i spolarvätskebehållaren som hållt på och läka..
Varit på Coop och handlat mat åt Steven och lite mat så att Emilia klarar sig i några dagar, hon ska bo här hos oss medans vi är ute på Road trip ;)

Ikväll bär det av söderut! Yes så jag längtat!

Blev förbannad i morse, dem från Luleå som kollat på Steven, dem skulle ha han på fredag, men ångrade sig, sen skulle dem ha han nu på fredag, men ångrade sig igen, så jag skrev ett mejl och sa att det är färdigsvamlat och dem kan leta efter en annan hund.
Fick även ett mejl idag från någon i Haparanda. Tydligen ska jag ringa henne. Men har inga pengar på telefonen, och jag vägrar låta Steven flytta till Haparanda. No way, jag har erfarenhet av Happisbor. Visst, han kan få det bra där, men jag kollade upp adressen och det var en lägenhet, och Steven ska inte till någon lägenhet.
Nej nej. Jag kommer inte ringa. Inget illa menat, men lägenhet och Haparanda, aldrig.


Onsdag

Vaknade för sent.. Typ 15 minuter sedan, men jag skulle vaknat vid 10 egentligen.. Får se nu om jag får någon skjuts in till Kalix, har körlektion idag..

Hade ingen bra kväll igår och den är inte bättre idag heller.
Det visade sig nu att de där paret som var och kollade på Steven vill ha honom på prov. Ja det är ju skitbra! Men då är de ju de att karln frågade om vi kunde ta med Steven till Luleå när vi ändå kommer passera.
Ja visst, sa jag.
Nu har det blivit ändrade planer, vi ska tydligen åka ner med Fredriks morfars bil, och Tage ska åka ner med oss. Då finns det ingen plats i bilen, så det är kört.
Steven får stanna i Granån och förbli här för alltid. Så kommer det bli. Inget går ju som jag vill.

Ingen planerar ju något, allt ska hända i sista sekunden. Tex, ska det vara så jävla svårt att bestämma vilken bil man ska åka ner med? Jo då, sånt bestämmer man när det är 4 dagar kvar att åka! Välplanerat och bra. Eller så inte..

Nej, jag är på så dåligt humör så jag ska klä på mig och gå ut och röka en "lugna dig" cigg..

mhm

Jag vägrar städa.. Det är i princip alltid jag som städar, och nu är jag less.. Jag har ingen energi till att göra något, jag är så less på att bara sitta hemma varenda jävla dag och inte ha något att göra.
Visst, jag kan vara en sån där pluggnisse och bara sitta och plugga, men nej, jag vill inte bara sitta hemma och plugga. Jag vill inte ligga före alla andra i klassen och låtsas vara bättre än dem.
jag vill inte tvätta kläder, absolut inte Fredriks strumpor som är äckliga eftersom han envisas med att använda de gamla arbetsskorna även fast han fått nya. Jag kan klubba en oxa med hans strumpor, så stela blir dem.
Jag vill inte laga mat, för jag hatar att sitta ensam och äta, det känns så meningslöst.

Det som stör mig mest är att jag alltid ligger i soffan och har ingenting att göra. Igår var jag på dåligt humör hela dagen. Jag vaknade och steg upp ur sängen, och la mig ner på soffan när jag gjort de jag skulle.
Är det ett roligt liv?
Nej, och jag är inte lycklig så här.
Jag vill arbeta med händerna, pyssla med små grejer, skapa grejer.
Ha en symaskin och kanske sy något fint. Nya gardiner tex.
Ett broderi skulle roa mig länge, men dem är så dyra.
Jag vill måla, men färg är också dyrt..

Jag saknar högstadiet, då man fick ha syslöjd och bild. Då fick jag ut lite av min kreativitet, nu får jag inte ut någonting och det får mig att må dåligt.
På handels var det någorlunda bra i alla fall, då fick jag ha bild en gång i veckan.
Nu på naturbruks så har vi ingenting.

Behöver få använda min kreativa sida, jag mår inte bra annars. Men det går inte, allt kostar pengar, pengar som jag inte har.

Fredrik sa igår att jag ska sluta tjura och säga vad vi ska hitta på.. Ja, det är inte lätt för mig att komma på något att göra.

Jag tror jag hittat grunden till min olyckliga sida, jag får inte använda min kreativitet, jag får inte göra det jag är bra på, och det gör mig så förbannat ledsen.
Så fort jag tänker på de så sprutar tårarna. Jag saknar penseln, synålen och allt de där roliga.

Tisdag

Usch, jag börjar bli nervös, det är nu bara 3 dagar kvar tills vi åker ner till Örebro, och Steven har jag ännu inte fått sålt..
Vet inte alls hur jag ska göra nå mer, Felix har någonstans att vara, men Steven är svårare. Vill helst inte ha han i Granån då det redan finns 2 hundar där och det blir så mycket med 2 till. Speciellt då Steven alltid ska gå till Palles matskål, vilket Palle inte tycker om..
Sen ringde Fredrik precis och sa att hans morfar också ska komma med. Kommer bli as trångt i bilen på vägen ner. Sånt hatar jag.. jaja..

Resten av dagen kommer att vara helt död. Ska försöka hitta inspiration till att plugga lite teori, men all min inspiration flög iväg igår.
Har även körlektion imorgon!

Måndag med mardrömmar..

Usch, jag gick och la mig när det var mörkt, och det hade redan börjat bli mörkt när jag vaknade.
Ska egentligen ha praktik idag, ska vara med Fredrik igen eftersom jag inte hittat någon praktikplats. Fredrik hade tydligen försökt väcka mig i morse, men jag hade varit stendöd, så han lät mig sova, sen väckte han mig 13.30 när han kom från jobbet igen. Usch.

Men jag har sovit svindåligt, har drömt mardrömmar och vaknat flera gånger av att jag gråtit.
Drömde något om att Fredrik och Kjell skulle börja fixa med hallen, såga ner väggen som ska ner osv, och då hade Fredrik stått på en stol, ramlat ner, slagit huvudet i något så att det typ började rinna någon vätska från huvudet.. Kjell trodde att han var död så han gjorde inget åt saken.
Fick sedan reda på att han var död, (vi fick bo i någon liten stuga medans huset renoverades), och då skulle jag bli tvungen att flytta.
Senare så visade det sig att Fredrik levde, men han kom inte ihåg mig så värst bra, så hans familj tyckte att jag skulle flytta, för dem tänkte att jag kanske skulle pressa honom osv..
Usch vad ledsen jag var.
När Fredrik väckte mig så kom jag ihåg drömmen och började gråta igen, den hade varit så verklig. Han frågade mig varför jag var ledsen. Berättade för honom och han började skratta och krama mig.
"Men jag är ju inte död, din knäppis" , sa han.
Ja, det kunde inte hjälpa, tårarna kom ändå.

En av mina största rädslor är att Fredrik ska slitas ifrån mig mot min vilja. Ingen kan någonsin förstå hur mycket han betyder för mig.
Att han dör, eller att något gör så att vi inte kan vara tillsammans längre. Jag är så rädd för de. Det är väl anledningen till varför jag drömde som jag gjorde..


Helgen

Fredag blev det inte så mycket uppdatering, hade annat att göra.
Vid 14 tiden kom ett par hit och kollade på Steven, dem verkade intresserade men dem kollade på en annan hund, lovade att höra av sig när dem bestämt hur dem skulle göra, och dem har ännu inte ringt, så Steven är ännu kvar.
Hämtade Kikki vid 15 tiden på Repa, fick se hennes supersöta son Johannes som är 1 år gammal :)
Käkade på Buffoné.
Åkte hem, fixade mig och sen hann vi inte med så mycket mer så åkte vi in till Kalix igen för att hämta Johanna från bussen. Sen åkte vi hem igen :) hehe.
Satt här och umgicks, väntade på att klockan skulle slå midnatt, Ricke skulle komma då. Blev att vänta lite längre än så. Men men. Blev en tur till Haparanda, råkade väcka mamma och ringde broder Robin mitt i natten. Haha.
Blev att alla sov här, Kikki och Ricke på soffan, Fredrik på tältsängen i köket och Johanna och jag i sängen :p

Lördag hände inte mycket. Sov ganska länge, sen satt vi alla och kollade på Tv, eller Johanna låg i köket och slöade i tältsängen. hehe.
Åkte sen in till Kalix, käkade på Buffone, lämnade Kikki på busstationen och sedan hyrde vi film.
Så natten satt jag, Johanna och Fredrik och såg på film,  Män som hatar kvinnor och den andra var Änglar och Demoner. Gick och la oss vid halv två tror jag..

Söndag, sov till 12 (jag då, hehe). Satt och kollade på tv, kollade lite på datorn om jag fått mejl osv. Men ingen är intresserad av Steven då han är blandras, alla idioter ska ha en hund med stamtavla nu för tiden, utan stamtalva så är hunden värdelös.
Gjorde middag, kyckling, ris och grönsaker, hann typ inte äta upp maten så skulle vi stressa iväg till Kalix för Johanna skulle hem med bussen. Men vi hann som tur är, bussen var lite försenad. hehe.
For till Druggen och skulle lämna igen filmerna, men vad händer när Fredrik försökte starta bilen? Jo, den startar inte, helt död.
Kjell kom så att vi fick kabla igång bilen, den gick igång, vi åkte till OKQ8 för att kolla om de var vattnet i batteriet som var slut, framme på OK så dog bilen så fort Fredrik bromsat in. Fick köpa ett nytt batteri och så gick bilen igång.
Ja då var man 1633 kr fattigare.
Alltid en massa tjorv just när man som mest inte behöver de!


Nu sitter vi hemma, har smaskat i oss lite tårta som Johanna tog med sig från jobbet ;p gotti!
Ska nu ta och kolla runt lite på nätet

RSS 2.0