Torsdag

Det märks både på mig och hundarna att det är torsdag idag.. Jag känner mig stressad med att få det städat och fint tills Fredrik kommer hem, samma sak varje torsdag.. Men min kropp har inte lärt sig att han inte kommer hem på torsdagar längre..
Hundarna har sina vanliga hjärnspöken som kommer på torsdagar, de lyssnar extra noga mot vägen för att höra om de kommer en bil, och ibland får de för sig att någon kör in på gården och blir helt galna :p haha.
Nej, vi får "glatt" vänta till imorgon.

Är superstressad när det gäller skolan. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Jag hinner verkligen inte ta hand om hushållet, hundarna och skoluppgifter samtidigt.. Det går fan inte. + att jag sista plugg veckan kommer att vara iväg på intro på nya jobbet. Så de kommer bli skolan eller hushållet som blir lidande, hundarna kommer alltid i första hand..

Var idag iväg till nya jobbet för att lämna in mina betyg och hämta schemat. Men när jag väl kom dit så hade jag ju så klart glömt betygen hemma! Jävla pucko huvud alltså.. Den här stressen gör att jag glömmer saker hela tiden, går aldrig en dag utan att jag glömmer något! Sen är jag extra klantig och ofokuserad..
Men men..

ska nu gå och kolla om spagettin kokat klart.. Har varit väldigt duktig den här veckan med att äta frukost, lunch och middag! :) Det betyder att jag vaknat hyffsat tidigt varje dag denna vecka! *klappar på huvudet*..

Fredag

Idag hände något ovanligt!
Ett larm behövde bara ringa idag, sen var jag klarvaken! 6.30 var klockan! Låg kvar i sängen några minuter också utan att somna om. De händer typ aldrig!
Märks att hundarna inte är vana att stiga upp så här tidigt! ;) De var glada över att få komma ut en sväng och få frukost, men sen har de lagt sig för att sova igen ;) haha.

Usch vilket väder, såg nyss att de börjat regna! :(
Tråkigt att det alltid ska bli dåligt väder när Fredrik kommer hem :( Hade tänkt att vi skulle gå på lång promenad idag. Hoppas på att det blir bättre under dagen :)

Ska strax sätta mig i mercan och åka iväg till Kalix. Klockan nio ska vi få tillbaka våra prov. Är ruskigt nervös över att jag gjort bort mig totalt, men jag försöker hoppas på det bästa :)
Måste vara där tidigare än nio.. Brukar alltid komma innan lektionen börjar, 5-10 minuter innan, men då brukar läraren redan ha startat lektionen! :S Inte så roligt att känna sig sen även om man inte är de..

Nåjå. Ska ta och gå till badrummet och borsta tänderna och sedan göra mig klar för att åka iväg.

Torsdag

Ääääntligen torsdag!
Är snart klar med min lista också, yey! Ska se om de är något som ska göras imorgon som jag kan göra idag istället. :)
Väntar nu på att korven ska bli klar, blir varmkorv med bröd, tidig middag :) Har inte orken till att börja göra någon avancerat.
Har kollat upp lite kycklingrecept, är därför jag är så hungrig nu ;D haha. Kommer absolut att göra ena receptet i helgen! mmmm..

Fått ett mejl idag om att schemat för sommaren är klart! Funderar på om jag ska hämta det så snart som möjligt, är så nyfiken på hur jag kommer jobba i sommar! :D

Aja. nu måste jag ut i köket. bye

Onsdag

Denna dag har gått så segt så de är fruktansvärt!
Är väl så för att jag vaknat tidigare än jag brukar göra.. Uscha.. Blev till och med klar med min "att göra" lista innan klockan hunnit bli halv tre. Har då även hunnit vara i Kalix och göra provet och handla, sen när jag kom hem har jag varit ute med Lotus och tränat lite "agility" (vad man nu ska kalla de när man bara har en tunnel och gamla oljedunkar med en kratta över som ett hinder)..
Provet gick väl bra, är helt säker på att det åtminståne blir godkänt, och då är jag nöjd. Skulle väl egentligen vela ha högre betyg, men just nu orkar inte min hjärna arbeta så hårt..

Aja. Ska blir ändå en massa skit skrivet här så lika bra att gå ut i köket och värma upp lite middag.


Tisdag

Håhåjaja..
Prov imorgon, och jag känner ingen som helst motivation till att plugga. Har tvingat mig själv, men eftersom motivationen är borta fastnar ingenting i huvudet på mig.. Jag läser, men efter att ha läst en mening har jag redan glömt bort vad som stod i den meningen..
Aja. Jag får helt enkelt hoppas på att lektionerna har hjälpt mig och att jag inte kommer göra bort mig totalt på provet.

Helgen var sisådär.
Dåligt väder och i lördags när det blev bra väder var Fredrik borta och hjälpte sina föräldrar med att fixa deras ved. Den här helgen kommer inte heller bli så rolig, då ska Fredrik iväg och göra våran ved. Tur att ett lastbilspaket räcker lite mer än 2 vintrar, så behöver man inte göra ved varje år :) Längtar inte tills veden kommer på gården.. Fy fan vilket slav göra att stapla den där veden..

På torsdag är det sista gången gubben kommer hem på en torsdag.. På måndag börjar han sitt nya skift, och jag har väl delade känslor i det hela. Han måste ju få göra som han vill, så de är ju bara att acceptera det.. Känns bara så jävla tråkigt att jag nu måste börja vara ensam helger också.. Vad fan ska jag hitta på under en helg?! De är då som tiden går som slöast när man är ensam.. I och för sig blir han ju ledig i en vecka sen. Men ändå..

Där är största anledningen till att jag vill till Gällivare. Så att gubben kan komma hem varje dag efter jobbet, att jag inte ska behöva vara ensam hemma med allt hela tiden..
Som förra veckan, regnade som fan och vad hände? Jo, det regnade in på toaletten. SKITKUL! Ringde Fredrik, men vad fan kan han göra åt saken när han är i Gällivare? Inte ett skit.. Kjell kom som tur var och for upp på taket och försökte fixa till läckan så gått de gick. Yes, takbyte i sommar! billigt billigt.. Borde väl egentligen renovara toan nu också, tror de läckt in ett jävla bra tag, men de pengarna finns då inte. Så de får man börja ruttna bäst de vill..
Varför ska de vara så förbaskat jävla dyrt i Gällivare? De är ju i princip enda anledningen till varför Fredrik sätter stopp för en flytt.. morr..

Nä. promenaden gjorde mig tydligen inte på bättre humör. Hatar dessa svackor jag har. Nu känns de inte som en svacka längre, börjar kännas mer och mer som att de onda börjat äta upp mig innifrån totalt. Jag vill också kunna vara glad.

Onsdag

Vilken härlig dag! Humöret blir så mycket bättre när solen lyser och de är varmt och skönt ute! :)
Efter att ha ätit frukost och sett ett avsnitt av Gossip girl (har börjat se om alla säsonger igen, hehe), så bestämde jag mig för att sätta mig ute i solen och plugga lite :)
I början satt jag på trappan, men efter ett tag kom skuggan. Tog då ett gammalt påslakan som jag la på gräsmattan och så låg jag där och pluggade istället :) Hundarna tyckte nog också om det :) Dem låg bredvid mig nästan hela tiden, ibland for de iväg på äventyr men kom ganska snabbt tillbaka igen :) hihi.

Får se om jag orkar mig ut på en promenad senare. Känner mig helt slut av någon anledning :S Men men, här ska inte deppas idag! Nej nej. Som sagt så lyser ju solen så härligt idag! + att min älskade gubbe kommer hem redan ikväll! Som jag längtar! :) Bara tråkigt att de verkar bli dåligt väder imorgon och på fredag, enligt Klart.se.. Har ju som inte varit de bästa vädret de senaste gångerna Fredrik varit hemma :( Men jag har beställt bra väder i helgen, så vi får hoppas på de bästa ;) Om de blir bra väder ska jag tvinga med gubben ut så vi kan röra på fläsket ;)


Somebody that I used to know..



Videon är ju fruktansvärt dålig. Men älskar låten, texten är såå bra..

Tisdag

Idag blir Lotus hela 2 år! Helt sjukt hur fort tiden har gått.. Känns som att de var förra sommaren vi hämtade honom!
Lotus kunde göra mig tokig till och från under valp tiden. Nu kan jag inte komma ihåg när han senast gjorde något "dumt" :) Han är nu min bästa kompis, Felix också så klart! :)
Lotus känner av mitt humör. När jag känner mig nere kommer han alltid och lägger huvudet i mitt knä och tittar på mig med sina fina ögon :)



Idag ska jag åka in till Kalix. Måste in på apoteket en sväng. Tänkte då ta med mig hundarna och stadsträna med dem :) Ska fara in på DjurMagazinet med Lotus så han får sig en present ;)
Måste bara fixa fram något som jag kan lägga över baslådan som Fredrik nu satt in i kombin.. Vill inte att hundarna ska råka trycka sönder basarna :)

Jag saknar dig mindre och mindre..


Måndag

Jag vill blogga, men har absolut inget intressant att skriva om.
Min vardag är fruktansvärt tråkig. Mitt liv har blivit väldigt tråkigt och händelselöst..
Mitt liv kommer bli mer händelselöst nu när Fredrik ska börja på ett nytt skift.. När han börjar på de skiftet kommer enda ljuspunkten vara hans lediga vecka..
Under de här året om Fredrik jobbat i Gällivare har jag hunnit vänja mig vid att vara ensam under veckorna. Har ibland varit väldigt ensamt, men jag har kunnat leva med det. Först nu som det känns extra jobbigt, då jag inte mår så bra pga en grej som jag inte vill gå in på. Jag tänker på den grejen hela tiden och de gör mig väldigt ledsen i perioder.. Hoppas verkligen på att det löser sig snart, för jag orkar inte länge till.
Som tur är börjar jag snart jobba. Då får jag lite annat att tänka på och kommer träffa nya människor.

Mannen som talar med hundar..

Satt och såg på mannen som talar med hundar.
Har tyckta att han kommit med bra tips och vettiga saker. Alltså, har tyckt att de han sagt har låtit bra. Dock har jag ju hört om att han använder stackelhalsband och andra saker när han ska få "pli" på hundarna..
Aldrig sett en hund ha ett stackelhalsband på sig under programmen, förrän idag.
Fy fan. Var det första jag tänkte...
Usch. Är så emot sådan där skit. Det går att träna hundarna på ett snällare sätt. De kanske tar längre tid, men det är verkligen värt de.. Inte fan vill man ju att hunden ska bli "snäll" genom att få ont? Oh herre.. -.-

Hur kan man göra så mot en hund? usch. Jag får ont i magen.. 


Bild lånad från google.. 


Tisdag...

Idag är jag bitter.. Eller är jag de? Lite smått iallafall skulle jag tro..
Jag tänkte en mening som jag tänkt så många gånger förr, men den här meningen har aldrig tagit så hårt som den gjorde idag.. Idag var det som ett slag i magen och.. ja. Jag ids inte gå in på de. De är för personligt.
Men jag börjar bli trött nu.. så jävla trött..
Jag är less på falska människor, som ljuger och snackar en massa skit. Okey om man snackar skit, men när man ljuger folk rätt upp i ansiktet. Det fullkomligt avskyr jag. speciellt när man glömmer bort sin första historia och sedan berättar den om på nytt med stora förändringar som inte går att missa.. Ja, då börjar jag undra hur den personen är funtad.

Börjar känna mer och mer att jag vill flytta. Orkar inte med de här längre. Samma sak händer om och om igen.
Måste man vara bättre än andra hela tiden?

Vill börja om på nytt. Har hunnit bli för mycket under de här få åren här i Kalix.
Jag trivs, men ändå inte.


Söndag

Det har verkligen varit skönt att ha haft Fredrik hemma över en vecka! Vi har inte fått så mycket vettigt gjort, men det gör inget. Vi har bara myst för fullt :)

Idag var en extra mys dag :) Fredrik brukar aldrig annars vela ligga kloss i mig i sängen, det blir för varmt för oss båda :p haha. Ingen av oss tål värmen riktigt. Senaste 2 veckorna har vi sovit med fönstret öppet.
Men iallafall. Idag var det lite småkyligt i sovrummet, så Fredrik la sig väldigt nära mig, med huvudet på min axel. Sen låg vi under samma täcke också :) Ibland är det mysigt att göra sådant som man aldrig annars brukar göra :)

Tänkte nu hoppa i duschen. Har bestämt mig för att ligga i sängen senast tolv.
Imorgon är det "hemligt" uppdrag som gäller ;) Är sjukt nervös. Men det kommer gå bra. Dock hade jag hoppats på ett svar NU, då de andra inte kan vänta länge till... Får ta och försöka få ett svar imorgon helt enkelt..


Ont..

Tycker inte alls om detta väder.. Kallt, men ändå små fuktigt.. Mina knän, speciellt det vänstra, bråkar med mig pga de..
Egentligen ska jag inte klaga, finns dem som har de värre..
Är bara de att jag haft problem med knäna i så många år nu, och börjar bli väldigt trött på de.. Sen är det inte så roligt att veta att det mest troligt är reumatiskt, att jag kommer ha det hela livet och att värken kommer att bli värre..
Jävla skit gener jag har på vissa punkter..

senaste..

Valborg hände det inte sådär jätte mycket. Jag fick en fix idé och gick ut för att skotta fram Fredriks brors cykel. Den har stått här på gården i två år nu, så jag tog mig friheten och "gav" den åt Fredrik! ;)
När Fredrik pumpat däcken, höjt sadeln och smort kedjan satte jag Felix i min cykelkorg och Lotus i kopplet, och så cyklade vi till Granån :) Var riktigt roligt att göra något vi aldrig gjort tillsammans tidigare :)
Vi hade inte alls planerat något, mer än att vi skulle grilla. Under dagen hade vi till och med glömt bort att de var valborg. Vi har varit i våran egna lilla bubbla hela helgen ;D haha.
Sms:ade Löken och frågade om han ville komma och äta, då han tidigare under dagen sagt att han inte heller hade några planer. Han tackade ja, så klart! ;) hehe.
Tyckte vi hade det väldigt trevligt :) På kvällen åkte vi in till Kalix för att se om de var nå folk ute, sen åkte vi hem och gjorde godnatt :)

Tisdag tillbringade vi några timmar ute i bodan. Hade börjat städa där smått i helgen (?), helt dagvild är jag! Aja. Vill ha städat garaget, men för att få bort grejer därifrån var vi tvungna att göra plats i bodan först, så de höll vi på med :) Satte upp gamla skafferiet i bodan så vi fick mer förvaring osv :) Blev skitbra! Fick även tömt bort en massa skrot på bron! Nu ligger allt skrot på gården, men de ska på tippen imorgon.

Idag har vi inte gjort så värst mycket. Städat lite här i huset. Sedan har Fredrik varit ute och bytt till sommardäck som vi ska ha tills vi kan sätta på de nya som vi väntar på :) Var med i början och höll honom sällskap, men när han upptäckte att ett stag av något slag var trasigt på kombin, så gick jag in :p haha. Orkade inte stå ute då de blåste så kallt. Så han fick vara ute och laga skiten medans jag gick in för att plugga :)

Har blivit erbjuden ett till jobb. Så nu vet jag inte alls hur jag ska göra.. Väntar på svar från de stället jag egentligen tänkt vara i sommar, vill veta när det är tänkt att jag ska börja arbeta där. De andra jobbet börjar redan inom några få veckor, och chansen att få förlängt är stor! Vilket jag inte vill tacka nej till egentligen..
Med tanke på våra framtidsplaner vore det bra om jag får jobba så mycket som möjligt nu.
Nå, ska ge det till imorgon, sen får jag se. Måste bestämma mig till fredag.

Imorgon ska vi in till Kalix. Ska lämna ett blodprov. Börjar som bli måttligt less på att springa där. Men de kommer vara värt de i slutändan, helt klart.
Efter att jag är klar på sjukan så ska vi åka och köpa mat åt våra fyrbenta pojkar :) Sedan bär det av hem och lasta på att skrot på ett släp och köra de på soptippen :) Känns redan bra i själen att bli av med en massa skrot! ;)

Nåjåå. Ska väl fråga Fredrik om vi ska se ett sista avsnitt av Andra avenyn innan det är dags för sängen för min del. Tror jag måste ha varit vaken några timmar innan jag kan ta blodprovet, så det blir en ovanligt tidig uppstigning om man jämför med hur de senaste dagarna har sett ut..

RSS 2.0