Fredag

Fredag idag då..
Har en massa som måste göras, men är så trött så jag orkar inte ta tag i de just nu..
Skuldran gör skitont, skulle ringt läkaren idag, men jag sov så hårt så har inte vaknat av alarmet. Så får ha ont ännu några dagar till..

Dagens göra är:
- Rensa marsvinsburen
- Tvätta hundarna, rengöra öronen & klippa klorna
- Städa
- Tvätta
- Diska
- Åka till Kalix och handla
- Leka lantbrukare ;)

Med leka lantbrukare, så menar jag att jag håller på och gör eget hö :) Gräsmattan har vuxit så mycket medans vi varit borta, och så känner jag mig ekonomisk av någon anledning, så jag står på alla fyra och river gräs, som jag sedan torkar :)
Blir mycket billigare, med tanke på vad det kostar att köpa hö.

Nå, nu ska jag väcka Fredrik och be han massera skuldran med Zon..

HEMMA!!

Nu är vi äntligen hemma!! Fy fasiken vad skönt!
Har varit ute och pillat i min blombänk lite, packat upp osv :)
Hundarna var skitglada över att vara hemma (eller Felix, rättare sagt). Så fort han fick syn på Kissen så sprang han efter och jagade honom :D hehe. Sedan dess har han inte lämnat Kissens sida :)

Får se vad som händer senare idag.. Kanske slänger upp lite bilder.. Om jag orkar.


Kväller..

Alldeles mörkt ute, och man hör de äckliga insekterna låta där ute.. Nog för att det är ett mysigt ljud, men tycker fortfarande att småkryp är äckligt! ;p hehe.

Har suttit och kollat på mobiler från och till idag, men jag kan bannemej inte bestämma mig! Har haft min nuvarande mobil i snart tre år, så det börjar bli dags att förnya sig lite..
Vet åtminståne vilken digitalkamera jag ska köpa, men jag känner mig lite snål just nu då den kostar lite över 3000kr :)

Suttit ute på balkongen och läst idag, fy fanken vad avkopplande! Bara sitta där i solen och mysa i värmen med en bra bok! Love it!
Måste verkligen fixa en uteplats till nästa sommar där hemma!

Har även badat lite badkar ^^ Det var också riktigt avkopplande! Bara ligga där i det varma vattnet och slappna av.. Det behövdes!
Fortfarande problem med skuldran/bröstet.. Så på torsdag när vi kommer hem ska jag ringa och boka en tid hos läkaren. Kan inte fortsätta ha så här ont, för kommer bli jobbigt att jobba om det ska fortsätta göra ont..

Nu ska jag väl börja stänga ner datorn, packa ihop lite saker och sedan lägga mig och läsa. Kommer typ inte ha något att läsa på tåget, har nästan läst ut alla böcker jag har här.. Köpte några böcker på Lager 157, och bara idag har jag dragit igenom halva boken.. + att jag läste ut en bok ur Twilight serien (3:e boken)

Tisdag

Imorgon åker vi hem igen.. Känns lite småtråkigt faktiskt, jag trivs här! hehe.
Har inte blivit mycket bloggande de sista dagarna, jag tar vara på tiden här! Även om vi inte gjort så mycket, så har jag velat göra annat än att sitta vid datorn.
Har läst, sett på roliga serier på tv:n, ätit gott, suttit och snackat.. Sådant där som varit så trevligt att jag inte haft en tanke på datorn :) Skönt!

Har fått min lön idag, så ska gå in på Elgigantens hemsida och kolla efter mobiler :) Min lägger snart av helt och hållet, får trycka som en idiot ibland på knapparna när jag ska sms:a eller slå ett nummer.. hehe. Förståeligt, den är snart 3 år gammal :p haha.


Lördag

Hoh hoh vilken dag det har varit!
Har varit i paradiset idag! :D Lager 157! Satan, billiga märkeskläder som är hur fina som helst. Måste jag berätta att jag shoppade?! 1600kr brände jag iväg på kläder! Dock så gick Fredriks på några hundra också, köpte åt honom lite eftersom det är han som betalat resan :)
Vill redan tillbaka dit, känns som att jag missade hur mycket som helst! :D haha. Men det jag shoppade idag har nästan fyllt en hel resväska. Så det får nog bli så att jag får lida och skita i att fara dit. Vänta tills vi kommer hit med bilen nästa gång, så kan jag fylla den med nya kläder! :D hehe.
Heeelt i extas!

Varit en sväng till Davidsnäs och hälsat på Daniel och Nina med familj :) Trevligt! Fikade och drack kaffe och pratade på om en massa :)

Måste säga att jag verkligen trivs här. Husen är hur fina som helst! Även om många är gamla och ruckliga. Skogarna är täta, mörka och mysiga. Mycket ängar och åkrar.. Kan bara säga: Love it!
Brukar nästan alltid ha hemlängtan, men nu känner jag knappt någon hemlängtan. hehe.

Men måste klaga lite, har haft i snart en vecka jätte ont i höger skuldra, som sträcker sig fram till höger bröst.. Vet inte alls vad som är felet, men ont gör det fram och tillbaka..
Funderar på om det är en sträckning från när jag höll på och skrapa tapeter.. Men har det inte försvunnit tills vi är hemma igen så måste jag ringa läkare, orkar inte ha så här ont. Har iaf tagit en ipren, så lite bättre känns de..

Nå nu ska jag läsa aftonbladet, sedan ska jag vara social med folket :)

Matkoma

Shit vad mätt jag är!
Har ätit svingod mat här nyss :) Fläskfilé, crocetter och goda såser till ^^,

Ikväll ska vi bara ta det lugnt, kanske far på ica en sväng och köper nå fredagsgottis ;p

Imorgon blir det mest troligt att killarna far och hämtar en bil från Thomas föräldrar, så får man sen se vad som händer :) Ska i alla fall shoppa när vi är här! Verkar det som! Me like! ;) hehe.

Fredag

Igår kväll gick jag och Fredrik till sängs redan vid 21 tiden, var så trötta efter tågresan. hehe.
Idag vaknade vi vid 13.30 tiden tror jag. Då har man verkligen varit trött om man sover så länge!
Har inte gjort så mycket, men lika skönt de! Är fortfarande lite sega i huvudet efter resan :) hihi. Men imorgon har vi lite förslag på vad vi ska göra :) så får se vilket de blir :)

Ska nu kolla igenom lite bloggar, sen får man se vad man hittar på :)

Torsdag

Nu är vi i Flen :) Har varit här sedan halv tio typ, sitter nu och snackar en massa med Fredriks syster och hennes kille :)
Har ont i kinderna, var länge sedan jag lett och skrattat så mycket som jag gjort de få timmar vi varit här :) hehe.

Tågresan gick bra, men hundarna blev lite uttråkade, haha. De blev riktigt griniga.

Nu ska jag fortsätta lyssna på vad folket här pratar om :)

Onsdag

Lite resefeber börjar man få nu. haha.
Har inte ens packat ner allt som jag tänkt ta med! :/ Mycket jobb när man har "barnen" att tänka på också, vad de måste ha osv :) hihi.

Har varit och klippt mig idag hos Fredriks faster :) Känns så skönt att ha borta de kluvna topparna :) Och hon sa nu att det inte är mycket kvar av det slitna :D Skönt! Har varit så arg på mig själv för att jag blonderat håret så hårt tidigare..

Ska nu ta och kolla igenom packningen, vad mer vi behöver ha med oss osv..

Tisdag

Nä men tjena!

Nyss hemkommen från jobbet, är trött som ett svin, men får inte vara på latsidan nu, måste fortsätta packa ner det vi ska ha med oss!
Just de, får se om jag får punkelischering på min älskade bil nu.. Fick väja på vägen, och när jag tittar på vägen framför mig igen så är det en stor sten som ligger där.. *BOOOM*.. Ja, kul kul..
Ska strax gå ut och kolla hur det gick med däcket.. Tur att det åtminståne hände nära oss...

Men men, nu måste jag sätta igång hära!

Måndag

Idag känns det som att de är fullt upp..
Just nu sitter jag och väntar på att Fredrik ska komma hem, han åkte till sina föräldrar för att hämta en resväska på hjul. Blir nog lättare med en sådan, istället för min bag, med tanke på att vi ska ha med hundarna :)

Vi har börjat ta fram kläder vi ska ha med oss, men är ganska svårt, när vi inte vet vad de kommer vara för väder där nere eller vad vi ska göra :) Försöker även att inte ta med oss så mycket, då det bara gäller för en vecka.. hehe. Men jag som vanligt, hoppas på bra väder och vill ha med alla mina söta sommarkläder :D haha.

Blir nog att fortsätta med vardagsrummet när vi packat klart.
Igår målade vi ena väggen, men den gamla tapeten började bubbla upp som bara den, så nu har vi fått börja om från början, dvs. skrapa bort ALL tapet som finns på väggarna.. Blir mycket att spackla när vi är klara med tapetrivningen..

Söndag

håhåjaja.. Var helt slut igår efter jobbet, så orkade inte sätta mig ner och blogga..
Idag och imorgon är jag så jävla ledig! Fyfan vad skönt! Sedan jobba tisdag, och onsdag så åker vi iväg :) Nice nice!

Igår fixade Fredrik och Kjell golvet i vardagsrummet, tog upp golvet och isolerade på nytt. Jag har ju gnällt varje vinter att jag tycker det drar kallt från golvet ;) hehe. Nu jävlar är det isolerat och ska, förhoppningsvis, inte dra lika kallt nu :)

Får se vad som händer idag. Är skittråkigt väder, och det är fuktigt i luften, så fuktigt att min tröja är fuktig.. haha. fuktig fuktig fuktig...
Känner för att gnälla idag ;p hehe. Kanske beror på att det är slut snus i detta hus, och jag vill verkligen ha min morgonsnus.
Tror Fredrik också känner av bristen på snus, för vi har små gnabbats lite om löjliga saker :D haha. Vilket vi annars aldrig gör. :p
Börjar nog bli dags att åka in till Kalix och köpa några dosor med snus, innan vi ryker ihop på riktigt och börjar bråka :D hahaha..

Fredag

Huh huh vad trött jag är!
Började nio i morse, och slutade 16.30.. Var verkligen mycket att göra på jobbet idag, och imorgon kommer det bli lika mycket! :/ Börjar åtta.. Huh..
Fick erbjudande om att jobba söndagen också.. Det lockar, eftersom jag får ob då.. Men jag vet inte, samtidigt vill jag vara hemma och vila.. Men jag behöver pengarna! My baby (bilen) mår inte så bra för tillfället, så jag måste ha pengar ifall jag behöver köpa något för att kunna fixa den.. Sen så är det lite andra grejer som jag tänkt byta på bilen, vilket jag behöver pengar till..

Nå, får se vad som händer ikväll..
Ska nog försöka träna lite med Lotus.
Känner mig inte sugen på att göra något, är så trött, och har så ont i ena stortån! :( Mamma och Fredrik tycker jag ska till läkaren och visa tån, men jag ids inte, man får ändå ingen hjälp..

Men men.. Ska nu kolla lite tv innan jag tränar "ligg" med Lotus :)

Svar

Svar till Ida som kommenterat:

Jag har lagt upp album på hallen åtminståne, haha!
Om du inte hittat mig på Styleroom, så hittar du mig om du söker på Snaadrah :)
Ska nu ta tummen ur röven och göra ett album för vardagsrummet och lägga in de bilder jag har tagit hittills :)

Torsdag

Var lite småjobbigt på jobbet idag, var så äckligt varmt där inne.. Hade hellre varit hemma och varit ute i solen :)
Men vad gör man inte för pengarna? hehe.
Fick mig jobb imorgon också, så nu blir det att jobba fredag, lördag.. Sen får man se om dem behöver mig söndag och måndag också.. Tisdag ska jag jobba iallafall..

Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, mest suttit på röven och tagit det lugnt..
Eftersom takfärgen är slut så blir det inte att måla nå mer i vardagsrummet.. Får se när det blir klart. Hoppas verkligen att golvet blir fixat klart i helgen! Sen att jag inte jobbar på måndag, så jag kan måla väggarna :)

Ska nu svara på en kommentar, sedan ska jag smaska i mig jordgubbar med massa grädde ^^
Får se om jag orkar klicka med Lotus idag.
Blir tidig kväll ikväll, så att jag orkar upp till jobbet imorgon. Blir mest troligt en lång dag, verkar vara mycket på jobbet nu.. Men snart får jag åka söderut och njuta och bara tänka på mig själv :) Och hundarna såklart, dem ska ju med! :)


Sova?

Nu är vardagsrummet spacklat och slipat klart, och taket har hunnit få sig ett varv med färg. Färgen tog dessvärre slut, så måste köpa ny så man kan dra taket ett varv till..

Annars har jag inte gjort så mycket idag, kört lite klicker med Lotus och tränat "ligg", snart sitter de! "Sitt" kan han så bra så! Han är så duktig min lilla sötkorv :) hihi.
Lotus tycker verkligen om klickern! Han börjar studdsa som bara den när jag tar fram "godispåsen" (en påse jag hänger fast i byxan så jag lättare får fram belöningen). hehe. Sötnosen.

Ska snart hoppa in i duschen och skrubba av mig ordentligt! Känner mig så ofräsch just nu ;p hehe.
Blir att lägga mig direkt efter duschen, de ringde från jobbet och ville att jag skulle komma in imorgon, så jag tackade självklart ja (som vanligt!) ;)
Så ja, måste försöka bli trött och somna om jag ska hinna i tid till jobbet. Börjar kl.9.. Ska ju hinna köra till Happis också..


Onsdag

Onsdag idag då..
Vet inte vad jag ska hitta på.. Fredrik ligger och sover, det regnar ute så har inte så stor lust att gå ut, hundarna ligger och sover..
Vill ha tillbaka mitt vardagsrum så att jag kan ligga och mysa i soffan och se på tv! Nu sitter man vid köksbordet, på en köksstol och ser på tv..
Nå, jag får nog tillbaka vardagsrummet nästa vecka, kanske.. Först på lördag har Fredrik tid att börja fixa golvet..
Men men.. Ska inte deppa över de.. Ska försöka hitta på något att göra..

Kväll

Blev inte så mycket gjort i vardagsrummet idag.. Vi har mest hållt på med elen och kollat den, men imorgon ska det sista med slipningen och spacklet göras. Sedan blir det att försöka få ut allt slipdamm och sen måla taket :)

Ja, finns väl inte så mycket mer att säga.. Ska väl sitta här i köket och se tv och fördriva tiden lite, och vräka i mig jordgubbar och grädde ;) nam nam!

Meh..

Må fan ta alla som gnäller på solen och värmen..
Vi har haft många kalla månader, och när det väl blir fint väder, med värme och sol, så ska alla börja gnälla över att det är för varmt!
Passa på och njut av värmen! Snart blir det kallt igen, i flera månader!

Har idag redan läst flera bloggar och där gnäller nästan alla över värmen som var tidigare idag, och se vad som hände! Det blev molnigt och tråkigt ute!
Fan för er!! :p haha.

Nu ska jag gå ut och klicka lite med Lotus :) Se om han reagerar lika bra på den ute som inne:)


Bilder

Medans jag väntar på att Fredrik ska vakna, så kan jag bjuda på lite home makeover bilder ;) hehe.












Tisdag

Vaknat för en halvtimma sedan, så nu sitter jag och ser Våra bästa år..
Hade tänkt fortsätta med vardagsrummet efter programmet, men spacklet tog slut inatt så måste in till Kalix och köpa mer innan jag kan fortsätta..

Nu ska jag fortsätta se Våra bästa år, sedan får jag se vad jag hittar på.

Måndag

Idag har det blivit gjort en del!
Vardagsrummet är tomt, och vi har börjat spackla och slipa väggarna!
Var även in till Kalix en sväng tidigare idag och köpte målarfärg och strukturmedel ;D kommer nog bli fint i rummet när det är klart!
Dock skulle vi ha en tapetserad fondvägg, men nu får vi se hur det blir med den saken. Kjell sa idag att väggarna är så snea (pga att detta är ett timmrat hus), så vi får se om det blir att ha en fondvägg.. Eller fondvägg kan vi ju göra, men då blir det nog helfärgat, och inte mönstrat som vi hade tänkt..

Sitter nu med färg på ögonbrynen.. Något jag måste göra då och då för mina ögonbryn är så förbannat ljusa.. buu..
Nu ska jag springa och skölja bort färgen. hejs!

Renovering

Nu har vi påbörjat renoveringen av vardagsrummet!
Har rivit tapeten nu under kvällen, så det går då framåt! :)

Tv:n och lite andra grejer är inte ännu bortplockade från v-rummet, så det kommer nog bli ganska snart att tv:n åker ner från väggen, och så kan jag inte se tv på några dagar! :'(

Inom de närmsta dagarna ska i alla fall golvet tas upp, för det ska isoleras på nytt då jag gnällt om att det drar så jävla kallt på golvet om vintrarna :D haha.

Får se vad som händer imorgon.. Skulle egentligen denna vecka vara med Fredrik och köra markberedning, men jag kommer aldrig orka med denna förkylning. Måste snyta mig stup i kvarten, nyser som en dåre och ja, jag vet inte vad. Så det får bli när jag är frisk igen..
Man blir alltid sjuk när det absolut inte passar..

Nä, nu ska jag ta tempen, svettas som en gris, så vet inte om det beror på värmen eller om det är feber..
Sedan sleeep

Söndag

Jag var helt inne på att det var måndag igår.. haha.

Har vaknat för ett tag sedan, fyfan vad jag är trött. Är riktigt förkyld och huvudet dunkar.
Otur har jag också, Fredrik är sugen på pizza just IDAG när jag inte känner någon smak! Såklart sa han ju det till mig, och nu är jag också sugen på pizza..
Får vänta med pizzan tills jag har förkylningen borta..

Ska nu gå in på fejjan ett tag, sedan ska jag lägga mig i soffan och kurera mig.

Bortsprungna katten..

Ja, som jag skrev tidigare så har det kommit hit en katt..
Har i några dagar sett den, men har trott att det varit Sigrid. Dem ser så lika ut! Helt sjukt!
Denna katt har suttit under bilen och jamat osv. Så jag har bara sett en långhårig svart katt som jamat, så trodde Sigrid var i en kåtperiod igen.

Inatt såg då Fredrik att det fanns två Sigrid på gården. Vi blev väldigt förvirrade båda två.
Jag stod på bron och granskade katten, och då kom den fram och ville bli kliad. Så jag klappade den och kände knölar, vilket visade sig vara gigantiska tovor i pälsen.
Vi gav den lite mat på bron och så gick jag och la mig i sängen igen..

I morse när jag vaknade så var katten fortfarande kvar, och den ville in i huset, men jag släppte inte in den..
Tänkte på katten hela dagen på jobbet, och fick så dåligt samvete, tyckte så synd om katten.

Så fort jag kom hem, så släppte jag in katten i huset, gav den lite burkmat och började försöka klippa bort tovorna.
Herregud säger jag bara! Tovorna hade typ vuxit fast i skinnet! Helt jävla sjukt hur man kan behandla ett djur sådär!
Eva kom hit och hjälpte mig, och då kom jag på att jag har en rakapparat för djur, så jag hämtade den och vi satte igång och rakade katten.
Nu har Hon (? ännu inte riktigt säker på om det är en hon), tovor kvar i rumpan. Men hon blev så sur där på slutet så vi ville låta henne få lite lugn och ro efter allt.

Nu är katten ute igen, och nyss när jag var ute med Lotus så var hon fortfarande kvar på våran bro. Så vi får väl se vad som händer.
Antagligen blir hon kvar här hos oss. Inget mig emot, men börjar tänka på om ägarna kommer och säger att dem vill ha henne tillbaka.
Kommer då inte släppa henne utan en fight, med tanke på hur stora tovorna var. De där tovorna är flera MÅNADER gamla. Vånvård, i mina ögon. Och inte bara i mina, utan Fredrik och Eva tyckte samma sak.
Hemskt..

Nu ska jag klicka med Lotus, och försöka lugna ner mina nerver..

Lördag

Fan vilken dag! På både bra och dåliga sätt..

Vid tre tiden i natt så väckte Fredrik mig och bad mig komma ut. Trodde han ville att jag skulle se Lotus göra något roligt eller liknande. Men jag såg ingenting annorlunda. Sen bad han mig titta noga på katten som såg ut som Sigrid. Jag, trött i mössan som jag var, fattade först ingenting. Det VAR ju Sigrid i mina ögon. Sen när katten kom fram och jag tittade nogrannare så märkte jag att det inte alls var hon.. Någon liten stackare har hittat hit.
(kommer tillbaka till i ett separat inlägg).

Höll på att försova mig imorse, så det var bara att hoppa in i bilen och bomba iväg till jobbet.
På jobbet gick det segt, ögonen var vattniga och näsan täppt. Tror jag håller på att åka på en rejäl förkylning.

När jag kom hem från jobbet vid 16-tiden, så väntade jag på att Fredrik skulle komma hem med Lotus.
Eva kom förbi och hjälpte mig med den där bortsprungna katten..

Nu ska jag skriva inlägget om den där katten, sen ska jag klicka lite med Lotus.


Kväll

Det blir tidig kväll för min del, ska upp tidigt imorgon, börjar jobba 8 så jag måste börja köra härifrån senast 7 så jag hinner sitta och ta det lugnt och ladda upp på jobbet ett tag innan jag börjar :)

Vi har nu sakta men säkert börjat tömma vardagsrummet! :D
Alla böcker, skivor och spel är nu borta, och den "farliga" hyllan. Med farlig menar jag att nästan alla som suttit i soffan förr eller senare slagit huvudet i ett hörn på den. Alltid samma hörn. Och vi har alltid varnat dem och sagt att hörnet där är farligt, men några minuter senare så slår dem huvudet i de :D haha.

Nå, nu ska jag börja göra kväll för mig och Lotus :)
Fredrik och Felix får man se när dem kommer och lägger sig :)

Sitt

Känns lite kämpigt att ha varit vaken från kl 8. haha.
Har sysselsatt mig genom att gå ut och in med Lotus så han inte kissar inne.. :) Har lyckats ganska bra, bara en liten fläck hann det bli eftersom han precis lekt med Felix och jag var inte nog snabb med att lyfta upp honom :) hehe.

Håller på och lära Lotus "sitt", och det går framåt! :) Han kan det typ redan! :)
Har också kört lite kontaktövning med honom :) Längtar redan tills han blir lite äldre och man kan börja träna honom ordentligt :)
Men jag kör lugnt med honom nu, grunderna först! :)

Nu ska jag fixa mig, vi ska snart in till Kalix :)


Fredag

Idag blev det att stiga upp tidigt, men inte gnäller jag för de :) Lillkorven måste ju ut, få mat och sedan ut igen :)
Natten har gått ganska bra :) Lite har han gnällt, men inte så farligt ändå :) När han väl gnällde så hängde jag ner armen så handen var i hundkorgen och då var han nöjd. hehe. Eller nästan, han låg och tuggade på min hand, vilket inte var så skönt. Vassa valptänder är inte roligt ;p haha.

Får se vad som händer idag, borde i alla fall åka in till Kalix och handla mjölk och mat åt Lotus :) Men vi får se vad som händer. Ska åtminståne samla massa energi, för ska jobba imorgon.

Nu ska jag försöka få lillkorven att sova ett tag, han har busat för fullt med Felix där ute :)


Kväll

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på..
Fredrik ligger och sover, och ska iväg för att jobba snart.. Tror jag..
Felix jävlas med Lotus och snor hans ben, och då vet inte Lotus vad annat han ska göra än att försöka klättra upp på "hyllan" i vardagsrumsbordet :D haha.

Finns inge bra på tv heller för den delen..
Skiit..

Nå, får göra en tidig kväll.

Det jag väntat på!

Här kommer bilder på det jag väntat på!
Lotus är denna sötis namn :)






Torsdag!

Ååh vilken dag! :)
Solen lyser! Det är varmt och skönt!
Idag har jag och Fredrik varit tillsammans 1 år och 10 månader! <3
Idag är det dags! Tycker Fredrik kan komma hem från jobbet nu! :D

Känns som att denna dag kommer bli superbra! :D

yey!

Idag har Fredrik beställt tågbiljetter :D Så den 21:a åker vi! ;)
Nice nice nice!
Måste jag säga att jag längtar? Ska bli såå skönt att komma till ett annat ställe ett tag :)

Jag räknar timmarna nu tills det blir imorgon :D hehe. Inte länge kvar nu, och jag längtar!
Just nu kan jag bara tänka positivt på saker och ting, och vara glad och njuta av livet. Härligt! :)

Har också suttit och kollat på digitalkameror på nätet.. Men det finns så många, så jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska köpa .. :/ Beslutsångest! hehe.

Nå, nu ska jag fortsätta se tv :)

Tidsfördriv...

Hur bor du: I ett litet hus mitt ute i ingenstans, kan man väl säga. hehe.
Brukar du komma i tid: För det mesta, men försöker alltid komma lite före.. Men kan vara lite svårt ibland.. hehe.
Hur lång är du: 164cm..
Kan du laga mat: Jodå, men att jag är bra på det kan jag väl inte påstå alla gånger. Men man lär sig :)
Vad jobbar du med/pluggar du: Går på Kalix naturbruksgymnasium, ska börja 3:e året nu.
Jobbar extra på Haparanda stadshotell :)
Vad har du på dig just nu: Mysbyxor och ett linne.
Har du någon fobi: Ooja! Hår! Usch! (fått fobin nu från jobbet, hehe. Alltså hår som ligger i tex handfat eller liknanade. blää!).. Hissar, insekter av alla de slag! (Fredrik har börjat bli lite orolig nu när jag ber honom döda allt som är litet och äckligt. haha)
Hade du en bra kväll igår: Ja det kan man väl säga :) Spelade GH med mina syskon :)
Vilket är ditt senaste inköp: Om man räknar bort mat, så var det bajspåsar och hundleksaker från Rusta :)
Din favoritdryck på morgonen: Hmm.. Det beror på vad jag är på för humör.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Senaste pengarna jag fick var barnpensionen, lönen och studiebidrag :)
Har du sovit i din egen säng inatt: Japp :)
Vad hade du sönder senast: Kommer inte ihåg :)
Vem snackade du med senast: Mamma :)
Varm favoritdricka: vissa Té smaker.. Varm oboy :)
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Är man törstig, så ska man dricka vatten.
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Händer ofta att jag säger saker som jag sedan får ångra. Prata först - tänka sen.. Den taktiken är alldeles för vanligt hos mig.
Saknar du någon just nu: Varje dag..
Intressen: Djur, läsa, måla, inredning osv.
Senaste person du kramade: Lillebror Anton :)
Senaste person du ringde: Fredrik :)
Senaste person som ringde dig: Mamma :)
Vad drack du senast: Saft igår kväll.
Vill du ha barn: Ja, det vill jag. 4 st till och med.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nja. Man blir ju bara äldre då. haha.
Har rakat dina ben någon gång: Senast igår.
Är du sugen på något nu: Nix.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inga.
Använder du hudkräm: På vintern varje gång efter jag duschat. På sommaren blir det bara när jag behöver.
Attraheras du av män med skägg: Det beror väl på hur mycket skägg det rör sig om. Men några skäggstrån på underläppen, oooh!
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop, mindre jobb så.
Brukar du baka: Periodvis blir det att man bakar ofta :)
Röstade du i det senaste valet: Nix
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja :) Idag är en sådan dag som jag är nöjd med mitt liv :)
Vilken låt lyssnade du senast på: Olika Metallica låtar :)
Har någon annan sovit i din säng inatt: Fredrik, som vanligt :) <3
Vad tycker du är äckligt: Listan kan göras lång. Men insekter är det vidrigaste jag vet.
Har du pengar på mobilen: Jodå
Vilken svordom använder du mest?: Satan, fan och f*tta..
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?: Nu när det är sommarlov har jag ställt den på 10 :) Sen står den på 6-7 de dagar jag ska och jobba, och då jag har skola :)
Var köper du dina matvaror ifrån?: Ica, och ibland coop.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?: Tar hellre bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?: ojoj, finns en massa saker jag skulle vela köpa. Det beror på hur mycket pengar det handlar om :)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?: Nej.
Vad åt du till middag senast?: Strips, lövbiff och beasås.
Kan du vissla?: Ja
Tittade du på tecknat när du var liten?: Ja, i massor.
Äger du några popband t-shirts?: popband och popband.. När jag var liten så hade jag en BSB och spicegirls t-shirt. Den enda jag äger nu står det The perishers på :) Assköna är dem! The perishers alltså :p hehe
När flög du senast?: När vi skulle till Turkiet.. Är det typ 2½ år sen typ?
Pratar du några andra språk?: Njä. Engelska om jag måste.
Har du gråtit offentligt?: Jo.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?: OH YES! Har några idéer på olika tatueringar jag vill göra, men vet inte vilken jag ska börja med. Piercingar är jag också ganska så sugen på ;)
Vad har du med dig in på bion?: Något att dricka :)
Vad har du för väder?: Regnade nyss, men nu när jag tittar ut genom fönstret så lyser solen :D
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?: Är, rättare sagt.. Vette fanken vad de är..
När sov du senast på golvet?: Typ när vi just flyttat in i huset, då jag fick ont i magen och trodde jag skulle spy, så låg och sov på toa golvet ^^ haha.
Vilken är din favoritdrink?: Vet inte..
Gillar du din boendesituation?: Idag gör jag det i alla fall :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?: Vet inte.. Spelar ingen roll hur mycket eller lite jag sover, är ändå trött om dagarna.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?: Njaa. Från och till.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?: Nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?: 20 år.
Tror du på liv på andra planeter?: Ja, faktiskt!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?: Jag behöver inte oroa mig, allt löser sig till det bästa.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?: Njä, skulle inte tro de. Är för rädd för höjder.
Tycker du om att krama folk?: Nä, egentligen inte. Fredrik räknas inte in bland folk ;p eller mina syskon.
Äger du en digitalkamera?: Nej, men snart kanske. Går i tankarna på att köpa en.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?: Kommer inte ihåg för tillfället.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?: Nä, inte direkt :) det beror väl på vem som ska ringa.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?: Nej
Är du mörkrädd?: Inte lika rädd som jag varit tidigare.
Tre saker du alltid har med dig?: Mobil, snus, lipsyl.


Onsdag

Imorgon så äntligen! :)

Mamma var precis och hämtade ungarna, så nu har jag lite ensamtid eftersom Fredrik är och jobbar.. :) Känns lite smått skönt att vara ensam ett tag :)

Ska nu se på tv ett tag och äta något. Har inte orkat äta något ännu..

Tisdag

Snart, snart, snart!! <3

Har inte blivit att sitta vid datorn idag, har varit ute och hållt på istället, och passat på att ta åt sig lite sol :)
Jag har pysslat lite i blombänken, fixat i vedbodan osv.
Vi staplade ved tidigare i sommar, men glömde sätta stöd mot travarna, så allt vi staplat rasade.. Först nu har jag börjat ta tag i veden igen, så jag har staplat upp allt på nytt igen, och börjat lasta in mer ved.

Varit in till Kalix en sväng för att handla mjölk. For en sväng på solariet och tog mig en 8 minutare. Ska börja sola minst en gång i veckan typ. Så man kanske blir lite brun innan skolan börjar igen.

Imorgon ska jag fortsätta lite med veden, om det inte blir lika varmt som idag, man orkar inte arbeta så hårt när det är så varmt ute :) hehe.
Sen vet jag inte vad mer som händer imorgon, om jag fattat rätt så ska jag köra in Jessica till Kalix. Hur länge Anton blir här vet jag inte.


Jobb

Har jobbat hela helgen..
Kom hem för typ 50 minuter sedan. Är heelt slut i planeten xD haha. Nå, jag kan inte gnälla, kommer sitta fint sen när lönen trillar in på kontot ;)

Jessica och Anton kom med mig när jag skulle åka hem, så nu sitter dem och spelar xbox.
Orkar inte skriva något, ska läsa lite bloggar snabbt, sedan blir det att låta Jessica nöta dator, medans jag vilar mig eller något. är såå trött!

Stress

Känner mig väldigt stressad nu..
Tidigare idag så skulle jag och Fredrik åka in till Kalix, så när jag höll på och fixa mig snabbt så ringde telefonen.
Var chefen som ville att jag skulle komma och jobba helgen, eftersom jag också ska jobba måndag enligt schemat.
Tackade såklart ja, eftersom jag behöver pengarna.

Varför är jag stressad då?
Jo, jag har ju skrivit en lista på saker jag vill ha gjort färdigt innan torsdag nästa vecka, och det är bara hälften av sakerna som är klara ännu, och nu ska jag till Happis och jobba i tre dagar.
Nå, jag får hoppas på att Fredrik kan dra igenom något på listan :)

Efter vi varit i Kalix så for vi till Granån en sväng och kollade på när hans familj höll på och olja in altan. Fan vad fint de blir! Åååh jag vill ha en egen altan!
När vi kom hem så rengjorde jag marsvinsburen, och så har marsvinen fått sig ett bad också, dem luktade så illa, hehe :)
Marwin var inte nöjd med badet eller föningen. Men Elliott tyckte om att bli fönad :) hihi.







Åh mina små grisar har börjat bli så stora nu ^^


Fredag

6 dagar kvar..

Idag är en liten sorgedag för mig.. För idag skulle min älskade Wille ha fyllt nio år..
Känns fortfarande svårt att inte ha honom vid min sida, och har drömt om honom mycket den senaste tiden, vilket gör sorgen svårare för mig.. Saknar honom så mycket så det känns som att jag ska gå sönder..




Ska nu försöka få i mig något, sedan ska jag diska och efter det ska jag och Fredrik börja rengöra akvariet..


Städa..

Har städat för fullt, men är inte ens i närheten av att vara klar..
Diskbänken är i alla fall puttsad som bara den, köksluckorna har jag torkat och torkat och köksbordet ser ut som ett köksbord igen! Lätt hänt att köksbordet försvinner med all reklam som kommer.. hehe.

Var även ut på gården och plockade lite blommor. Är så fint att ha blommor inomhus!
Ska nu kolla om jag hittar något lätt att äta, sedan ska jag börja andra sidan av köket, om man säger så.. Huh!


Lillvasen med fina blommor.. Fönstret vid diskbänken :)




Jag borde fan bli florist ;)

Torsdag

7 dagar kvar!! :D

Vaknat 10 idag. Det tog emot som fan, men jag lyckades i alla fall!
Ska nu börja plocka i köket, det som är jobbigast utav allt..

RSS 2.0