Fredag

Sådär. Nu är bollen i rullning igen, tillbaka på ruta ett liksom.. Ringt specmottagningen och fått en tid om typ två veckor. Orkar inte ha ont till och från och en mens som lyser med sin frånvaro. Kan inte allt bara få vara enkelt för en gångs skull? Roligt att sköterskan som svarade sa efter ett tag: "jo just det, de var du som var här i augusti".. Med det menar jag att det inte var så roligt att bli igenkänd direkt pga att man sprungit där så mycket.. Men då vet hon ju åtminståne mina problem..
Aja. Nu är det bara att vänta..
Hatar att vänta..
 
Försökte mig på en no sleep idag. Gick ju sisådär. Jag klarade mig till 06.02, sen tänkte jag bara blunda i 20 minuter. haha. Jo tjena.
Vaknade 08.00 av att det lät illa på bron och Lotus skällde som en dåre. Höll seriöst på att lägga en deg i byxan! Kom inte alls ihåg att Fredrik väntade en leverans från DHL.
Så jaa, nu är jag åtminståne vaken igen. Lite mer energi till att plugga och städa. Känner mig inte alls lyckligt lottad med alla dessa tråkiga måsten. Kan inte huset städa sig själv? Eller så skulle jag kunna låta bli att stöka ner kanske?
Hjärnan får gärna sätta igång och fungera så jag förstår vad det är jag egentligen pluggar!
 
Haha. Taro har så sköna sovstilar!
 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0