Söndag

Torrt på bloggfronten för min del, men min älskade gubbe har haft ledigvecka, så har knappt suttit vid datorn. Fredrik hade ledigvecka och jag har jobbat i princip hela veckan, endast varit ledig onsdag, så jag ville vara med honom så mycket som möjligt :)
Bara två veckor kvar tills jag får ha gubben hemma i hela 4 veckor!! Längtar nå fruktansvärt! ;) Första gången under våra år tillsammans som han kommer vara ledig så länge under sommaren :)
 
Helgen har varit tung, började fredagen med en kort kväll (16.30-21.30).. Lördagen var det delad tur som gällde (7-12 och 16.30-21.30).. Och idag var det en lång dag, 7-17.. Är inte säker, men tror jag har en till sån här helg på schemat, längtar inte! Fy fasen vad jag har varit trött idag! Sista 3 timmarna kändes det som att jag hade potatismos i huvudet..
Imorgon är jag äntligen ledig! Sen kör jag fyra dagar, och får vara ledig hela helgen! Skönt!
Blir en tidig kväll för mig idag, ska sova halvt ihjäl mig också. Säng, sköna säng!
 
Den här veckan har det varit lite dåligt med sömnen. Har lagt mig på tok för sent, men inte så konstigt när jag inte kan slita mig från Fredrik :) hehe. Sen när jag väl lagt mig och somnat, då kommer Fredrik för att lägga sig, och väcker mig för att jag VARENDA natt har legat och kramat om hans täcke så hårt ;) haha. Har liksom blivit en vana att jag ligger och kramas med hans täcke när han är borta :) När Fredrik är hemma brukar det bli hans arm som är offret för mitt sömn-kramande ;)
 
Aja. Fredrik åkte för typ en timme sedan.. Saknar han redan jätte mycket :(
Tur att jag har våra fina hundar som sällskap :) Hade inte klarat mig en dag utan dem :) Med pojkarna går det bara bättre och bättre. Man verkligen ser hur Lotus mognar i sitt beteende. Han har blivit så lugn på sista tiden :)
 
nej. Ska ta och kolla igenom nättidningarna en sista gång innan jag slår igen butiken. Känner inte alls för att sitta vid datorn nå mer.
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0