Måndag

Av någon konstig jävla anledning så luktar det surt med kattpiss i huset.. Fattar inte varför, för Fredrik rensade kattlådan igår? :S Ja, Fredrik rensar kattlådan för det mesta, är ju hans katt som springer på lådan mest och min katt är ute och gör sina behov då och då.
Måste ta reda på källan till lukten!

Annars har det inte hänt mycket. Suttit på skolan sen jag kom med bussen till Kalix. Har haft några att snacka med fram och tillbaka, men det var jävligt dött tills vid 10.30, då kom några och snackade.
Hade idrott, men jag känner mig krasslig i halsen igen, så ville inte springa och ha mig eftersom jag inte vill vara sjuk imorgon då jag och några andra ska jag skota! Det skulle vara förjävligt. Dessutom så lovade jag Löken att komma imorgon, och ett löfte måste man ju hålla! haha.
Blev att Fredrik och Kjell hämtade mig, orkade fan inte sitta kvar på skolan nå längre.

Här hemma så har det inte hänt mycket. Varit ute med hundarna och satt på en tvätt. Den där tvätthögen försvinner fan aldrig. Tur att Fredrik har lärt sig hur man ställer in graderna osv när han ska tvätta arbetskläderna. Skulle bli tokig om jag skulle vara tvungen att komma ihåg att tvätta de kläderna också!
Nej, hans fisiga kalsonger räcker! haha.

Förövrigt så har jag lite hjärtesorg. Nu är min gamla laptop verkligen dead, (alltså en annan laptop jag haft, inte den som jag ska lämna in på lagning när jag vunnit på lotto!). Fredrik plockade den datorn i små små små molekyler. Han skulle verkligen kolla vad den datorn innehöll. haha.
Min första älskade dator :( Aja, den var ändå bortom all räddning, så även om den var död så var det ju bra att den ändå kunde göra någon glad :p haha.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0