Fredag

Usch vad det har gått pengar idag.. Extra utgifter som man inte hade räknat med.
Jag kan börja med att säga att min telefon började förra veckan typ, att krångla. Visst, den har hållt på ganska länge, men sånt som jag kan leva med. Men nu har den börjat göra så att jag inte hör något när jag ringer, eller när någon ringer till mig, så jag måste slå på högtalaren. Den funkar fram och tillbaka som den vill.
Min dator segar på som fan, så jag sitter vid Fredriks dator när jag känner för att få lite huvudvärk.
Och igår natt när jag skulle gå och sova, då såg jag att något såg lite konstigt ut på mitt täcke, jag böjde mig fram för att känna vad de var, och handen träffar en blöt fläck.
Yes, Torsten (mest troligt, han har blivit störd) hade pissat i sängen. 3 fläckar i mitt täcke och 3 på madrassen, så den är totalt förstörd. Går inte att tvätta.

så då kommer vi in på dagens händelser.
Missade bussen på morgonen, så Fredrik körde mig till skolan (endast pga att det var körkortslektion idag, och han vill att jag ska ha körkort nu!). Så blev att sitta på lektionen. Sen kom fredrik och hämtade mig, eftersom vi slutade 10.
Blev att sova i en timme innan vi började åka mot Haparanda. Var på Swedol och köpte oljefilter och lampor åt skorarn, och en timer åt oss.
Jysk och köpa en ny madrass till sängen. Kul, där for 600kr! DIE FUCKING CAT!!! Kan tala om att den katten inte är värd så mycket, han ska bort! Idiot katt.
Elgiganten och kolla på telefoner, men hittade inte riktigt någon som föll mig i smaken. Och har ju inte direkt råd nå mer med en ny telefon då madrassen kostade så mycket som den gjorde.
ICA och handla mat.
Djurmagazinet, köpte fiskmat och en ny håv. Orkade inte börja köpa några fiskar när det kom nå finnar och började tränga sig före.
Åkte hem till mamma och hämtade min slajmis och äcklet. Sen bar det av hem.

Nu på kvällen har jag myst i soffan med Fredrik framför Idol. Tyckte att det var rätt att Karolina åkte ut! Hon har nu totalförstört Just Dance låten. Tackar och bockar för de!

Ska nu ta och läsa lite bloggar, sen ska jag gå och kolla om jag hittar någon kudde som går att sova på inatt då en just nu är i tvätten och 2 andra väntar på tvättmaskinen.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0