Fredrik pratar hockeyminnen.. <3

Godmorgon!

Vi har nyss vaknat till liv här i huset.
Har fått in en ganska fin rutin när jag vaknat här på lovet. Jag vaknar av mig själv hyffsat tidigt för att vara jag, klär på mig, släpper ut hundarna för morgonkissning, gör upp eld i kaminen, sätter mig vid datorn och kollar mejlen och sen får hundarna mat.

Igår när Fredrik kom hem från jobbet så åt vi lite, (lyxmiddag, spagetti och bacon!), sen åkte vi till Kalix och köpte lite snus,  då jag hade helt slut..
Sen satt vi och såg på Desperate housewives, Fredrik suckade som vanligt när det började, men han tittade på det i alla fall! ;) Sen blev det andra avenyn, som både jag och Fredrik älskar!
Senare på kvällen så började jag och Fredrik prata om en massa, som slagsmål och sådana grejer. Så han berättade om när han spelade hockey å så. Jag har hört det förut, men kan höra det om och om igen, för jag får skratta nå fruktansvärt!
Varför skrattar jag åt slagsmål i hockey?
Ja, Fredrik har världens längsta stubin, så när han berättar att han blev less en kille under en match som höll på att peta på hans knän hela tiden (som gör ont!), så lackade han ur, slet ner killen på isen, satte sig på honom, slet av gallret och slog han upprepade gånger.
Fredrik berättar så bra, och så får jag en bild i skallen över hur det sett ut, så jag kan inte göra annat än skratta..
Och så berättade han vad hans mamma sagt : "inte visste jag att du kunde bli så arg".
Ja, jag hoppas då jag slipper se den sidan av honom, då han är lugn som en filbunke! :)

nu ska hundarna få mat! :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0