Förbannat...

Alltså kan det fan inte gå en enda dag utan att jag måste bli förbannad över något?
Någon som vill skänka mig en längre stubin? Min har brunnit ut så många gånger nu så den brinner av nu så fort något går fel.

Har fått bort alla hyllorna i hallen, men då är det de där jävla vad fan dem nu heter som hyllorna sitter fast i, dem får jag inte bort. Skruvarna är typ 178 meter långa, och jag skruvar och skruvar, men satan de där jävla skruvarna rör sig inte en jävla millimeter, utan snurrar runt på samma ställe. Jävla pittsaker..
Min lillasyster Jessica skrev till mig på msn, så jag gick snabbt för att se vad hon skrev, då kommer Steven och lägger sig vid soffan och jag tycker det börjar lukta skit, men var inte säker då jag har det lite konstigt i bihålorna. Kollade på Steven och såg att han hade kattsand på sina framben.
Så på 3 jävla minuter så har han hunnit in i kattlådan och smaskat. Helvetes kräk han är ibland.
Sen mitt i allt började han även skälla och springa mot dörren, och så klart så hakar Felix på och börjar skälla och tror att någon kommer..
Fattar inte vad den där hunden håller på med ibland. Han måste vara sinnessjuk eller något. eller så är han helt enkelt lite smått dum i huvudet som de flesta Bodenbor brukar vara (inte alla, men många av dem!).

Ja Fredrik får komma med en rondell eller något, för vi kommer inte få bort de där grejerna på väggarna i hallen. No way. Ja om nu inte Fredrik blir förbannad han också, och blir Hulken och sliter bort dem från väggen, men det tror jag knappast..
Och Fredrik har lång stubin. Vi har snart varit tillsammans i 1år & 2 månader och han har under den tiden bara blivit arg 2 gånger, och inte på mig då, utan första gången på en färgburk som han inte fick upp och andra gången kommer jag inte ihåg. men det var på något materialiskt iallafall.. haha.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0