EN TRIST FREDAG

Denna dag började med att jag fick stressa.. Farmor och hennes kusin skulle på ikea och jag ville komma med av någon dum anledning.. Fatta dumt att fara med till Haparanda.. *skjuter mig i huvve*
Hittade inget speciellt i happis.. köpte nya matskålar åt Misse.. Ögonbrynsfärg... Garn.. ja och sen en elljusstake till bil :p Frågade Fredrik om han ville ha en, och han sa att jag kunde köpa en.. kostade ändå bara 25 spänn :p de blir nog snyggt i hans bil ;) hhehe

sitter nu och väntar på att Nadja ska komma in till stan med bussen.. ska och äta på Waressi.. Sen så väntar jag också på att Fredrik ska komma och hämta mig.. ska hem till honom i kväll, även om han ska och jobba :p men är så trött så de blir så att jag går och lägger mig i hans säng och sover :p har redan nu ögonlock som känns som sandpapper, och när man är mätt så blir man ju extra trött .. :p

ajaaa.. ska läsa lite bloggar och sen så ska jag se vad jag hittar på.. heippa!

RUBRIK?

Idag har de inte hänt sådär jätte mycket .. Vaknade på morgonen av att Mari bombade mig med sms.. Sen när jag svarade på smsen så vill hon att jag skulle komma med bussen så att vi kunde åka in till stan och äta en baguett.. Nå, då hade jag en kvart på mig , men nog hann jag med den.. For på myggan en sväng och åt lite då. Gott var de :)
Sen for vi till Mariannes skor. Hittade mig en handväska.. Tvekade hur länge som helst innan jag köpte den.. 349:- kostade den.. Är inte riktigt nöjd, men jag hittar aldrig en sån som jag verkligen vill ha, så den här får duga .. :)
Gick efter de till Gallerian.. For på Team Sportia, köpte mig ett par byxor där.. typ vindbyxor, satans sköna är dem kan jag tala om ! 249:-
Efter de så gjorde jag och Mari inte så jätte mycket, åkte buss till farmor och sen satt vi här och skumade ett tag innan hon åkte hem :) 

Sen hon åkte så har jag läst lite körkort :) Blev sen så trött så jag låg och sov i 2 timmar kanske.. Farmor kom och väckte mig efter nå tag och sa att jag skulle ta och göra mig nå å äta.. Blev att äta lite blodpudding, inte så dåligt ändå :)
Efter de så har jag pratat med Fredrik på telefon.. eller inte hela tiden, men har pratat med han sen halv tio typ :) eller nå sånt..
får se vad som händer sen.. Kan inte se på tv för farmors kusin har kommit hit idag och ska sova i vardagsrummet.. Men inte gör de så mycket, kan ju sitta och prata med Fredrik på telefon ett tag till innan jag blir trött :)

aja, nu ska jag läsa lite bloggar och läsa aftonbladet, sen lägger jag mig nog i sängen :) Pluggar kanske lite körkort.. Gick så bra att plugga förra natten när jag pratade med Fredrik på telefon, för då hjälpte han mig :) Han är så underbar ! :)

en bild på min nya hansväska:


Sen så måste jag ju bara sätta in en bild på söt Snorre


Hejs!

UTMANING

Ta fram mobilens telefonbok, och svara ärligt!

Har du pussat nummer 2?
Andreas. Nej, de har jag inte.

Vad har du för relation med nummer 20?
Jassu. Nej de har jag inte :)

När ska du träffa nummer 30?
Mari (syster). Jaa, de vet man aldrig, de kan bli när som helst :)

Är nummer 18 söt?
Jag luktar baksätet? Nää. är den är ju en idiot...

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Fredrik från Luleå. Han verkade vara en snäll och rolig kille :p lite speciell men är jätte fin på alla sätt! :) Sen så har han ju så fint namn också ;p haha

Gillar du nummer 14?
Gillar? Nej, jag älskar honom ! De är ju min egna lilla Fredrik <3

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Anneli. Nej, de var ju som ett tag sedan man träffade henne.

När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
Julia.. Jaa du, det vet jag då verkligen inte.. Har ju inte sett henne på ett år nu ..

Är du nära vän med nummer 23?
Johanna från Luleå :) Jaa de kan man väl säga? :) Vi pratar alltid med varandra när de är något som vi vill prata om :)

Har du gått på bio med nummer 4?
Annika. Nej, de har jag inte :)

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Mia W. Klart jag skulle :p är ju en av mina bästa kompisar. Alltså gå ut som kompis då :p

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Bea. Jaa, de är ju allt mellan himmel och jord som vi pratar om :p

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Emma. Ja, nå varför inte? :p haha

Vad har du och nummer 24 för relation?
Jon. Vi är bara kompisar :) pratar bara lite osv :)

Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Kajsa. Näe inte vet jag.. :p inge spec

Vad är det bästa med nummer 8?
Elin. Hon tycker om att prata :)

Brukar du och nummer 16 träffas?
Henkka. När de var ju som ett tag sedan man träffade honom..

GOD NATT..

Nu ska jag, mina blodsprängda ögon och min huvudvärk gå och lägga sig och sova.. hujja.. har aldrig varit så här förkyld i hela mitt liv.. ska imorgon och köpa hostmedicin också.. måste göra de innan man åker till Luleå..
Ska då till Luleå imorgon med Fredrik och hans syster :) Kommer bli väldigt trevligt.. :) De enda negativa är att vi ska äta ute och jag kommer inte känna smaken av maten eftersom jag är så förkyld.. :'( ska se på apoteket om de har nå bättre än den skiten jag fick idag..

Måste säga att de ändå är bra när man inte ser sin pojkvän varje dag på ett sätt... :) Jag menar, de är nog bra att ha nån dags uppehåll då och då :) Jag och Fredrik hade inte setts nu sen i lördags, och idag kom han hit en sväng :) Kändes så skönt att se han igen efter någon dag :) Man såg att han var OK och mådde bra, så då var det ingen fara :) Man kunde inte annat än att ha ett stort leende på läpparna när man såg honom :)


Men nu ska jag inte prata om de där nå mer, utan nu ska jag sova så att jag orkar upp sen.. Heippa !



Fredrik <3

ÅÅÅH GOOOODE ***

Fan vilken förkylning jag har åkt på alltså :s helt otroligt ..!
Nå, var idag och storhandlade på apoteket.. Eller de blev inte att storhandla så mycket som jag tänkt, jag glömde bort att köpa host medicin och treo .. :'( Det jag köpte var nå förkylningspiller, c-vitamin, strepsils, nässpray och Vicks salva.. kan då säga att allt de där var helt jävla värdelöst.. Känner mig nästan bara sjukare av allt de där.. hujja

Jag och Mari har bakat lussebullar idag ;p Har inte smakat på dem ännu, men ska nu efter att jag skrivit de här inlägget, ta och smaka på en och så ska jag dricka ett glas mjök till ;) mums mums :D

jaaa.. man skulle behöva ta och plugga lite körkort också.. De har man ju som lagt på hyllan lite nu.. och de är ju fan inte bra de!!

Nej, nu kom jag ju på att de finns köttbullar i frysen!! mums !! :D
Ska koka makaroner, värma köttbullarna.. sen innan jag smaskar i mig dem ska jag sätta på lite ketchup och aromat :D FYFAN vad gott!!!

nu ska jag gå! heippa!

Saknad <3

I fredags så var de ett år sedan Wille fick somna in.. Saknaden blir större och större för varje dag som går.. De är skitjobbigt, de kan jag ärligt säga att de är..

None

2/7-01      -       24/10-07

Det finaste som fanns..
Saknar dig min pälsklings dosse..

SICK OF THIS..

Nu är jag sjukt less.. Jag har blivit sjuk än en gång.. Fan så jävla less jag blir alltså.. Vaknade i lördags med feber.. Den har nu gått upp och ner hela helgen, den försvann igår och jag har känt mig bättre tills nu, nu känner jag hettan i kroppen komma tillbaka.. Var så där ruggit mysigt på lördag natt, är låg tempad (ca 36 grader), och låg fan i över 40 graders feber.. de var då inte roligt alls kan jag då tala om..

Fredag: Vaknade väl kring 11 eller halv tolv.. Ringde till Anita på Tornedalsskolan i Haparanda och hörde om inackorderingen, ja, nå hon berättade att dem har skickat ut både för september och oktober månad så dem hade inte gjort något fel. Emma kom och hämtade mig efter ett tag, hon hade varit i Boden... Åkte omkring med henne på stan, när vi åkte omkring så såg vi ju en jävel.. Vem var de då? jo, Fredrik :D hihi.. ^^ Vi körde efter honom och sen så åkte vi till Ok Q8 och pratade med han lite :)
Blev så att jag åkte med Emma till Haparanda.. Vi gjorde väl inte sådär jätte mycket, var hemma hos hennes pappa ett tag, åt på Frasses, fixade öl och sånt kuligt.. Satt sen hemma hos hennes mamma, Fredrik kom till stan efter nå tag så vi fick åka hem till min mamma och hämta honom så att hans bil fick stå kvar där ;p Efter de åkte vi tillbaka till emmas mamma och fixade oss, jag och Emma då. Fredrik var ju redan sååå fin ^^ hihi..
Robin chaffade åt oss, Bea var med i bilen :) Var inte ute sådär jätte länge ändå.. Men lite rund under fötterna hann man bli :p

Lördag: Vaknade kanske kring 11.. Kände mig inte alls nå bra, låg kvar i sängen ganska länge och myste med min älskling.. ^^ Sen steg vi upp och åt frukost.. eller jag åt knappt nå, mådde inte alls nå bra.. Mamma retade mig och sa att jag bara fantiserade, att jag bara var bakis.. Men se på fan, när hon tog tempen på mig så hade jag lite över 38 grader! Så där fick hon.
Fredrik for hem sen lite senare, typ kring 17 tiden.. var inte alls nå kul.. Men var ju lika bra ändå, han hade ju inte haft nå roligt när jag legat och ylat i min säng :p haha.. Som tur var så var han så snäll och sprutade lite av hans parfym på en av mina kuddar, så jag drömde om honom hela natten! Ja, ibland var de ju inte precis några bra drömmar, men dem kommer jag inte ihåg så bra, men de bra kommer jag så väl ihåg ^^ 

Söndag: hände inte alls något.. efter att man vaknat så tog jag ett av mina täcken och la mig i soffan och tittade på tv hela dagen.. På kvällen så såg jag och mamma 40 year old virgin :) Fan vad vi fick skratta.. inte så roligt för min del att skratta, halsen som är skitsvullen gjorde ganska ont när man satte igång och skrattade.. :/ Pratade med Fredrik på telefon innan jag somnade, ja, och sen var min söndag slut .. 

Idag har de då inte hänt nå vettigt.. vaknat, ätit , duscha, packat .. sen kommer jag inte ihåg nå mer jag har gjort.. åkte buss tillbaka till Kalix .. sitter nu hemma hos farmor och svettas som fan och dricker nyponsoppa.. skulle vela ha en massage, de skulle sitta fint nu när jag har så ont i nacken och ryggen.. oooh.. 

fan också att man ska bli så här sjuk när man har lov.. typ feber, svullen hals + att den gör jätte ont, kan inte svälja, och idag har jag fått hosta och blivit förkyld som pricken över i:et! SATAN!!!




Saknar min gulleplutt Fredrik <3... 

YEAH!

Nu får man verkligen hålla tummarna! Har nog en etta på G! ;) yeyeyeyeyee!
Den är nog lite äver 30kvm iaf :p så de blir hyffsat stort ändå ;) nice nice nice nice nice nice nice nice nice niiiiiiice!!!!! :D
ska imorgon och höra med den där tjejen om lägenheten.. Jag och farmor fick inte tag på henne idag när vi skulle prata med hon.. Fan jag verkligen HOPPAS på att jag får den där lägenheten!!!

yesyes.. blir att vakna ganska tidigt imorgon ändå.. Även om jag är ledig.. Måste ringa till Anita på Tornedalsskolan i Haparanda och höra uti mitt inackorderingsbidrag.. Varför i helvetet har jag inte fått de ännu? Får jag lägenheten så behöver jag verkligen de där pengarna..
ajaa.. Ska ut på stan och äta lunch med Mari, blir nog att äta nån baguett ;D mums.. Har varit lite sugen på en bagge nu sen igår :p fan vad gott de är!

aja, nu ska jag ta och häva i mig nå å äta, sen ska jag försöka sova lite :)


Natti natti!



puss puss på underbara Fredrik <3

Bababa baba baba..

Seg dag idag.. Har inte alls hänt så mycket.. Jag och Fredrik har sovit till 11 - 12 någon gång .. :) Blev att äta köttbullar och makaroner till frukost, farmor hade inte så mycket annat i kylen som man kunde ta till frukost..
Fan jag längtar tills jag bor i något eget, då jävlar ska det alltid finnas gotti i min kyl! ska aldrig behöva gå hungrig igen !! :D
Hmm.. Vad gjorde vi sen? Jag satt vid tv:n och Fredrik låg i min "säng" och såg på film på datorn .. Sen for vi till Mirror och skulle kolla min dator, de visade sig att den är stendöd.. så där har 1100 kr farit åt helvete på ett nytt batteri .. till ingen nytta alls.. fyfan vad less man blir.. Men killen där på Mirror skulle fixa nå med hårddisken så att jag kan få mina bilder därifrån .. de är fan bra, vill ha mina bilder på Wille därifrån!

Får se vad man hittar på sen då nu när man är ensam igen.. Funderar på om jag ska ta och åka till Haparanda nu när jag ändå är ledig imorgon. orkar inte vara här hos farmor.. Men känns samtidigt (som vanligt) inte ett dugg lockande att åka till Haparanda.. usch.. Finns ju ingenting att göra där..

svårt svårt.. Är på väldigt pittit humör just nu ..

aja, ska läsa lite bloggar nu.. heippa!


TELLS ME STORIES

Idag är de onsdag då.. Har bara varit på skolan i måndags.. kände på tisdagen att jag inte orkade ta och röja så jag stannade hemma.. behövde egentligen fara och röja så att man klarar röjsågskursen.. idag skulle jag ändå inte ha några lektioner så då hade de varit onödigt att fara till skolan.. Imorgon är de röjsåg igen, men kan typ inte fara.. Tror jag har gått och fått urinvägsinfektion och de är inte så trevligt att ha de när man är ute i skogen :p haha..

Nå men, nog om de.. Har sovit med Fredrik sen i fredags .. :) han är så satans mysig! sitter just nu och väntar på att han ska komma hit , han ska sova här i natt :) hihi..
Ja, och hur kommer de sig att han kan sova här på natten? ska han inte och jobba? :p Svar: nej, de ska han inte. en fjäder på traktorn hade gått av så dem fick beställa hem en ny, så dem måste vänta tills den kommer :p så nu har jag haft flera extra nätter med han :D Fjäderjäveln kommer väl imorgon skulle jag tro :p

Ringde en kille till mig nyss. Han ringde om Misse.. :p han hade tyckt att hon såg lite vilsen ut, så han frågade om hon kommit bort sig eller nå .. Jag berättade att hon är omöjlig att hålla inne så vi låter henne gå ut när vi ändå bor på bottenvåningen :) Tur att det finns snälla människor i den här världen!  Man blir så glad när de finns människor som verkligen bryr sig! :)

jaja.. ska nu ta och läsa lite bloggar och aftonbladet :) sen så lägger jag mig nog i sängen och tittar lite på Andra Avenyn :) fyfan vilket bra program de är!

jgnrfjhnbrnrhnrtjhnrt

http://www.engelsons.se/jakt-fritid-klader/index.php

DÅLIGT UPPDATERING

Har varit väldigt dålig uppdatering från min sida i helgen, men jag bryr mig inte så mycket om de :p

fredag hände inte så mycket, var med Mari och sen så kom Fredrik hit :) Vi satt här hos farmor och hade mysigt. Sen vid halv 4 på natten/morgonen så åkte vi hem till Fredrik och sov :)

Lördag hände de nog inte sådär jätte mycket, var en sån där skönt slö lördag :) Kommer ärligt talat inte ihåg allt vi gjorde, men lite grann.. :p hejsan dåligt minne!
Ja nå när jag och Fredrik vaknat så gick vi ner en sväng. Efter nå tar så åkte vi in till Kalix med hans syrra och åt på Buffone :) Sen så förde vi Emilia till jobbet .. Tror de var efter de som vi åkte till hällfors och hälsade på Mari och Henke :) Såg på tv och spelade Fia med knuff.. ;p Fredrik vann första omgången och Mari vann den andra.. :) Haha, Henke förlorade båda gångerna ;)
Sen efter de så åkte vi och hämtade Emilia från jobbet och sen for vi till Granån och såg på film :) Blev att se Alvin och Gänget ;p fan vilken söt film :p Fredrik stoppade på en till film efter den, men jag somnade.. :/ haha..

Söndag, vaknade typ nio? var helt borta när jag vaknade.. Då var de bara att hoppa in i kläderna och springa ner, jag och Fredrik skulle åka med hans mamma till Haparanda :) Fredriks lillebror Simon hade hockey cup där .. :)
När man kom till Haparanda så blev de att sitta där och kolla på lite hockey, gick inte sådär jätte bra för Kalix.. Efter en timme så blev jag alldeles för hungrig så vi for hem till mamma och åt lite frukost och fikade lite :) Sen for vi och gjorde lite ärenden. For på Stadium och Intersport och kollade efter nå knäskydd åt mig, hittade på Intersport :) Hoppas mitt knä håller nu när vi ska ut i skogen och röja :) .. For även en sväng på DjurMagazinet . For på ICA också och hämtade ut mitt paket från www.engelssons.se :D så nu har jag äntligen ett underställ och min fin fina tröja med galna kaniner på ;)
Jaja.
For sen och kollade färdigt Simons match. Kalix vann med 4-3 ;) yeey! Sen åkte jag, Fredrik och Eva tillbaka till Granån..
Hann inte vara där länge så skulle vi till Hällfors och äta middag hos Mari och Henke. Mupparna bjöd på tacos, muums :D Sen låg vi och slappade i deras soffa, tyvärr så somnade jag och Fredrik där också ;p haha.. snark.
Efter de åkte vi in till Kalix, for till farmor så att jag fick duscha snabbt å så :) hämtade Emilia från jobbet. Sen bar de iväg tillbaka till Granån och se på film ;p

Idag då? Vaknade då upp hos Fredrik . Fick åka buss till skolan, var ganska mysigt ändå :)
skoldagen började med en POF lektion. Sen hade vi grönt.. Labbade lite, lyssnade på när Ros-Marie gick igenom något, lyckades slumra till ett tag..
Pyttipanna till lunch..
Sen så slutade jag ;p så sen dess har jag legat och sett på tv här hos farmor :/

Aja, nu ska jag läsa bloggar och sen göra mig klar. Ska iväg med lokaltrafiken och möta Nadja. :)


Grattis lillasyster Jessica på din 8års dag!
Börjar bli stora flickan nu..




Fredrik <3<3

NATTI NATTI

Sitter här och har ångest över att jag sålde iväg Nora.. Hur fan kunde jag vara så jävla dum?! Fan jag saknar henne ändå bara mer och mer ju längre tiden går.. De är skitjobbigt.. Skulle gärna köpa tillbaka henne om de bara gick, men det gör de inte.. Är jätte ledsen över att jag sålde henne.. Satan också..
Jag klarar mig inte utan hund, jag gör de bara inte.. Jag känner mig inte hel.. Visst, jag har min underbara Fredrik, och de är jag glad över :) Men jag känner att de är något som saknas, och det är en hund. Har växt upp med hundar och de kommer alltid vara en del av mitt liv.. Vet inte hur länge till jag kommer klara den här saknaden av att ha hund.. De är skitjobbigt ..


Sitter just nu och pratar med Fredrik på telefon :) Ska nu gå och lägga mig i sängen och sova.. Eller sova blir inte ännu, ska prata med Fredrik ett tag till, sen blir de att nanna kudden..


Godnatt!


Fredrik <3

STOLT! :D

Idag är jag stolt över mig själv för en gångs skull! Jag har varit med på en idrottslektion, typ första gången på 6 år! vi skulle åka skridskor, har fan inte stått på ett par skrillor på 10 år typ.. :p Mari fick börja hota mig för att jag skulle ställa mig på isen och åka lite.. voi voi.. Men när jag väl höll henne i handen och åkte omkring som ett litet barn så fick man ju skratta som ett as ;D
Kändes skönt att Niklas (gympaläraren) inte tvingade mig att åka.. Han peppade mer en.. :) Är inte alls som i Haparanda, jag gick ju aldrig på idrotten pga att jag inte alls tyckte om lären.. Men nu kommer de inte bli några problem! :D

aja.. Fredrik kom till skolan när jag och Mari satt och fikade efter idrotten :) Han träffade sin faster som jobbar i köket så han satte sig och snacka med henne medans jag och Mari gick iväg och testade skoljackan, betalade för den och sen så for jag och hade enskilt samtal med Niklas :)
Vi körde hem Mari och sen så for vi bara runt på stan. Letade efter ett par knäskydd men det fanns ingen som passade mig, så de blir att fara på Stadium på lördag när man ska till Haparanda :)
Sen har jag och Fredrik suttit hos farmor.. hon bjöd på isterband. och en sak kan då både jag och Fredrik säga, och de är att vi aldrig mer kommer att äta isterband.. fyfan vad äckligt!!!
Sen så låg vi i min "säng" och myste osv .. :) mysigt som fan ^^ min man är så mysig ;D

Idag har jag och Fredrik varit tillsammans i 1 månad, 1 vecka och 1 dag.. :) Och idag fick han veta vad jag verkligen känner för honom :) kändes skönt att han fick veta de, för jag har inte vågat berätta de för han, men idag kom de ut! :D

Men nu ska jag läsa boggar och aftonbladet, sen ut med Nadja :) heippa!



Nu ska ni också få veta vad jag känner för Fredrik :
Fredrik, jag älskar dig <3

ANDRA AVENYN

Har nu legat i några timmar och kollat på flera avsnitt av andra avenyn som jag har missat.. alltså, nu i det sista avsnittet, jag ville bara börja gråta.. fyyfan.. hemskt..

borde egentligen sovit för länge sedan så att man orkar upp imorgon, men nej, man kunde inte sluta se på andra avenyn som vanligt.. Men nu ska jag sova..

natti natti!



Fredrik <3

EN ONSDAG

Nä men hejsan, än en gång!

Idag började jag 11.50.. Kom lite för sent till skolan så körkortslektionen hade redan hunnit börja .. :/ Men som tur var så hade en kille också kommit för sent så vi gick tillsammans och letade efter stället vi skulle vara på .. :p när man väl satt i grupprummet så tog Janne (läraren) och berättade lite saker osv.. :) Var ganska intressant.. Första gången jag inte håller på att somna när någon står och pratar ;p haha.. Men vi satt där bara till typ ett, för sen skulle han ut och köra med någon elev.. så nu blir de att plugga mycket hemma , skönt ändå :)

Efter körlektionen gick jag hem till farmor, satte mig ner och pluggade lite om Valmet 840 :) (skogsmaskin) .
Kände att de gick ganska bra idag att få in de där i huvudet, så jag ska nog ta och säga till Egon på fredag att jag vill göra de där provet :) De är säkerhetsfrågor som jag håller på med nu :) Sen så måste jag bara börja köra den där också, fan vad kul det kommer att bli! :D



Sen efter pluggandet hände det inte så mycket, for ut och var med Nadja.. Efter ett tag så kom Mia ut också, var ju lite kul att sitta och prata med dem :)

Nå men.. tänkte som läsa lite bloggar nu .. :) Vill gärna ha bloggtips!

Heippa!




TISDAG

Hej hopp alla bloggläsare!

Denna dag började med att jag vaknade tjugo i åtta.. Jätte bra Sandra, JÄTTE BRA !! *tummen upp*.. Så de blev att bara slänga på sig kläder, hoppa i skorna och gå snabbt som fan till skolan. Testade nu den där genvägen till skolan och de gick fan 5 minuter snabbare att gå den!
Jaa. Väl på skolan blev de att sätta på sig skyddskläderna som vi skulle ha. Sen hämta röjsågen och fila klingan lite.. gick fan inte så bra den här gången att fila :/ Sen så åkte vi till Björkfors och började röja . Jag däremot fick avbryta efter lunch, lite före ett... Mitt ena knä pallade inte nå mera. Lärarna visste inte vad de skulle göra av mig, för de kunde inte köra mig tillbaka till skolan.. Så jag ringde till Fredrik , visste att han låg och sov men vad skulle jag göra? Fick jätte dåligt samvete över att jag ringde honom, vet ju att han jobbar så sent .. :(
Nå, han kom och hämtade mig i alla fall. Som tur är så bor han ju så nära de stället vi var på :) åkte hem till honom, men tog av mig de där snygga skogskläderna först, haha.. hade som tur var vanliga kläder under dem :D hehe..
Sen åkte jag, Fredrik och hans syrra in till Kalix, skuumade som fan.. For till Mari en sväng och kollade på hunden som dem fått för någon dag sedan.. :)
Sen gjorde vi inte så mycket.. Var och åt på Waressi och Nadja satt där .. :p så hon fick komma med oss sen :) så vi har suttit här i "mitt" rum nu och skuumat framför datorn osv .. :)

får se vad som händer ikväll, ska i alla fall läsa lite bloggar snabbt och sen så ska jag och Nadja tralla iväg ut :)
Kan vara uppe ganska sent idag, börjar först tio i tolv imorgon :D sweeeeeeet ;D Och då har jag bara körkortslektion ;p nice nice nice nice nice nice nice!!!!!!

aja, nu ska jag läsa bloggar!

Heippa!


VA I HELVETE?!

Vad fan skulle jag gå och färga ögonbrynen för?! nu ser dem helt jävla äckliga och konstiga ut! :O fan å... ser ut som en påskkärring, dem är alldeles svarta... *morrrrrr*
Eller de är huden som blivit alldeles svart, och färg helvetet vill fan inte fara bort!! vad fan ska jag göra?!

aja.. sitter och pratar med Fredrik på telefon.. :) min sötnos ^^


ska nu gå och ta ett glas vatten, varva ner humöret lite och sen gå och sova.. eller försöka sova rättare sagt..


God natt på er som har lite mer tur än mig!



Fredrik <3

ONDA TANKAR..

Har just nu vääldigt onda tankar om den som bor ovanför mig.. Satan den jäveln har hållt på med något nu i en halvtimma och de låter så jävla illa. Drar något efter golvet och det låter som fan här nere i "mitt" rum, kan fan inte koncentrera mig på ett jävla skit .. Får sitta här vid datorn med hög musik på så att jag slipper höra de där jävla oljudet.. Och så fort jag satan sänker volymen så börjar de låta där uppifrån igen.. SATAN!!

Jag lovar, skulle jag veta vem den jäveln är och jag skulle se han/hon ute i skogen imorgon, satan jag skulle köra upp röjsågen i arlse på den personen och gasa på som fan så att personen vet att den lever.. Eller ja, om jag gör de så lär ju inte personen leva så länge till efter de, men den jäveln skulle då allt få skylla sig själv...

Nu har de där jävla oljudet sluta, men nu har den/Det börjat stampa i golvet istället.. Vad fan händer där uppe? Riverdance eller vad fan är de frågan om?!!?!?!?!?!

FAN VAD LESS.

Jag är nu less, jag är trött hela jävla tiden.. Orkar inte gå omkring och vara så slö och känna att jag ska somna varje gång jag blinkar.. Kanske borde gå och göra en hälsokontroll och de om dem kan hitta nå fel? Något måste de vara som är fel eftersom jag är så trött hela tiden.. :/

Har inte blivit att plugga körkort ännu eftersom min farbror och kusin kom hit.. Men funderar nu på att ta och lägga mig i sängen och läsa lite i boken och se om jag kan svara på frågorna i boken, ska helst ha gjort dem till på onsdag :)

ajaa.. Jo, jag lägger mig i sängen och läser i boken, men de kommer sluta med att jag tar en "5 minuter" och somnar  ;p

heippa!



Fredrik <3

TOMAS LEDIN - HELT GALEN



Helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här

Hade inga drömmar, ingen önskan inom mig
Tog dagen lite som den kom
Hade kanske slängt nyckeln till mig själv
Ja, det kändes nog lite så
Hade inga planer, ingen framtid i min blick
Ingen längtan som lockade
Var nog inte nere, jag var nog inte alls
Jag var bara en man på väg

Nu är jag helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här

Visst fanns det nätter när sömnen inte kom
jag låg vaken och väntade
säkert tärde en saknad inom mig
men det var inget jag tänkte på
nej det var tidiga morgnar, alltför långa dar
ändå fick jag ingenting gjort
var väl nöjd, ja, jag trodde det i alla fall
tills den dagen du log mot mej

Nu är jag helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här

Hur kan du locka så mycket glädje, ur mig varje dag
Hur kan du få mig att känna sån lust, till att leva, till att älska
Till att möta varje ny dag med dig

Helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig


MÅNDAG IGEN DÅ...

Fan vad måndagar är deprimerande.. eller ja, egentligen så är söndagar mer deprimerande, för då vet man vad som väntar... På en söndags morgon så vaknar man, vänder huvudet och ser Fredrik ligga med lite halvöppen mun och sover såå sött... Konstigt nog så vaknar han alltid varenda gång som jag vänder mig om och tittar på han. Man får ett stort leende och ett "go morron" :) Alltid lika mysigt att vakna bredvid honom ^^
Sen så blir de att myyyysa i en timme eller två. Sen stiger man upp och äter något.. Far ut något varv med bilen.. Vipps så är klockan typ 16-17 och då är det dags för den vanliga söndags rutinen (varannan söndag rättare sagt), då äter vi alltid på Frasses :) Jag tar ett miniskrov och Fredrik tar ett skrovmål eller så tar han ett supermegadeluxdingdongmål, eller hur han nu säger, men de är nå liknande i alla fall :)
Sen när man har ätit så far vi alltid hem till mamma igen, jag kramar alla syskonen och tar mina grejer och då åker vi till Kalix .. Det är när man åker mot Kalix som man blir deprimerad, då kommer tankarna in .. "Snart kommer Fredrik åka hem, jag kommer inte få sova bredvid honom i natt.. Fan vad tomt de kommer vara utan honom.. osv osv".. Jag börjar sakna honom fast att jag sitter där i bilen och håller i hans hand. Helt sjukt egentligen .. :p

Aja, lite om dagen då ? :)
Låg och snooza från halv 7 till halv åtta. Var meningen att jag skulle duscha på morgonen, men jag blev så lat.. :p ville sova istället. Sen blev de att slänga på sig lite kläder och sen kasta i mig 3 muffins, borsta tänderna och springa iväg till skolan. Första lektionen var POF (projekt & företagande).. Sen hade vi grönt , Ros-Marie gick igenom saker som skulle komma på provet, sen så hade vi prov, tyckte faktiskt att de gick bra :)
Sen så satt jag och väntade på att Fredrik skulle komma, han skulle äta lunch med mig ^^
efter de for vi till Lantmanna så att jag fick köpa mig sulor som jag ska ha i mina stövlar som jag har på skolan. Behöver de till imorgon när vi ska ut och röja i skogen :)
For förbi Strömbergs också. Men jag satt kvar i bilen och smsa lite med folk :) sen for vi hit till farmor, Fredrik började fixa datorn lite här, farmors dator är så jävla seeeeg.. :( men nu är den lite snabbare ! ;)
Myyste lite i sängen osv, musigt värre :D han är så jävla mysig så de inte är sant!
Farmor kkom hem för en timme sen också från Kreta.. då var Fredrik tvungen att hämta upp sin lillbror Simon också. :)
Så nu är man ensam..

blir att äta Tacos idag.. Min kusin och farbror kommer hit också. om jag förstod rätt i vad farmor sa.. :)

aja, nu ska jag läsa lite bloggar och sen plugga lite körkort :) är ju ändå bara 3 månader kvar tills jag blir 18 ;) hehe.. *längtar*


Pusspuss på min underbara Fredrik <3 du är bara såå bäst <3

MINA KISSAR :) <3

    

Min Missekisse <3
Hon är bara för sööt .. ^^ Men min lilla flicka börjar bli så stooor :(






Lillsnorre <3
Han är ju hur söt som helst, eller hur? :D
Både jag och Fredrik är helt fäst vid honom ^^

FREDAG

Denna dag har varit väääldigt slapp om man säger så, har inte alls gjort nå vettigt.. åkte vill Happis igår, så nu är jag här.. Idag har jag som bara vaknat, legat i sängen och lyssnat på musik, läst lite i körkortsboken och gullat med Lillsnorre.. :p
Mommo var även förbi här en sväng idag, stackarn har fått en restskatt på 30.000! fyfan vad hemskt.. De har något att göra me att hon bor i finland men får sin pension från Sverige.. Fattade inte riktigt allt hon och mamma pratade om för dem pratade på finska..

Jaaa.. sitter just nu och funderar på vad jag ska ta och hitta på.. finns ju fan inget att göra i den här stan.. :s Ska nog gå och lägga mig i sängen, sätta en snus under läppen, plugga igen öronen med mina hörlurar och lyssna på musik . Det låter då inte vettigt , men de låter då jävligt skönt!

Yes, jag ska lägga mig i sängen och mysa. Kanske jag tar och myser med Snorre också, vem vet? :)

Ja, Snorre är min kattunge som är här hos mamma. Han blir 4 veckor på tisdag :) Han är så otroligt söt! Ska lägga upp en bild på han sen när jag kommer tillbaka till Kalix ;p
Ni får tycka vad ni vill om hans namn, men Lillsnorre ska han fan heta! ;D

heippa!


Fredrik <3


VEM FAN ÄR DE?

Någon har hållt på nu i någon veckas tid hållt på och snokat på min lunar, och efter att personen snokat färdigt så har den raderat sin användare. Hur fan orkar man hålla på och göra en ny lunar varje jävla dag och gå å snoka på min?
Blev så less idag så jag bestämde mig för att ta bort den.. Men ta de lugnt ni mina vänner som jag hade där, jag har gjort en ny ;p har skickat en vänner ansökan till dem som jag vill ha som vän där .. :)

aja, nu ska jag fråga Fredrik om vi kan åka och hämta ut pengar och sen fara och äta någonstans, är hungrig som fan men har ingen lust att hålla på och börja laga någon mat.. Har egentligen ingen matlust heller för den delen. Men äta bör man annars dör man, är de inte så man brukar säga?

jaja..

heippa!

TORSDAG

Har varit hemma idag .. Mådde inte alls bra så jag orkade inte börja dra iväg till skolan och hålla på och anstränga mig.. Vaknade väl kring halv 11 eller nå sånt.. Började städa typ direkt . Farmor kommer ju hem snart så lägenheten kan ju inte vara upp och ner när hon kommer, då kommer hon ju få spader och slå ihjäl mig :p hehe..

sitter och funderar på om jag ska ta och åka till Haparanda idag. Ska inte till skolan imorgon heller så är lika bra att åka redan nu dit. Det enda som får mig att tveka att åka dit är att jag inte vet när farmor kommer hem. För jag vill ju inte att katten ska vara utan mat ju.. Kan ju ge en stor skål med torrfoder, men det kan hon ju inte bara äta i flera dagar, då får jag ju dåligt samvete.. :/
Nadja skulle ju kunna ta min nyckel och komma hit i alla fall en gång imorgon och ge henne lite burkmat.. Får se hur jag gör.. Ska ta och sätta mig ner i vardagsrummet och snacka lite med henne och se..

Aja, Fredrik kom nyss hit också.. Så nu ska jag gå och vara social med honom och Nadja.


Heippa!

SJUK IGEN ELLER VAD?

Tror jag håller på att bli sjuk igen, är så jävla less nu .. jag är trött hela tiden och igår var jag så trött så att ögonen blev alldeles röda och svullna.. la mig å sova redan vid 12 inatt , vaknade vid tio eller nå liknande, och är fortfarande astrött.. har ont i huvudet också.. Är säkert en av de här berömda förkylningarna som är på väg till mig nu också.. gah..

Sov till tio för jag började först tio i tolv idag.. Skulle bara ha IV idag men när man väl kommer dit så får man bara körkortsboken och så är de bara att traska hem igen. Satt i alla fall och pratade med Mari till halv ett då hon skulle börja, hon ska ha vildmarks kocken som IV :) de är ett bra val, för hon är väldigt bra på att laga mat ! :)

Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, blir kanske att läsa lite i körkortsboken för skojs skull , är ju bara 3  månader kvar nu tills jag blir 18 så man vill ju inte ligga efter och få körkortet alldeles för sent .. :p Måste även ha körkortet innan Nadja tar studenten, för jag har lovat henne att jag ska vara hennes chafför då ;p hehe.. Kommer bli väldigt roligt att få se henne i klänning, men de är ju tyvärr ett tag dit :/

Och nu får man beställa skoljackan också , 530 kr kostar den. Men de är de fan värt, dem är så satans fräna! :p men för att få en jacka så måste man betala den innan dem ska beställa in.. så jag måste komma ihåg att ta med pengar från mamma när jag åker till Haparanda på fredag.. Mig ska hava en naturbruksjacka !! ;D

Aja, nu ska jag gå och lägga mig och se tv ett tag, kanske sova lite.. :) Ska klockan 2 ringa till Fredrik och väcka honom som han ville. Han hade skrivit ett sms åt mig vid halv 6 eller nå , vad nu klockan var.. Och då ville han att jag skulle ringa och väcka han kl 14 .. :p jag har gått och blivit hans personliga väckarklocka.. ;D

Nej, nu ropar tv:n och soffan på mig .

Heippa!


TISDAG

Såå , nu har man kommit hem från skolan :) eller har varit hemma ett tag, men har suttit och kollat på när Fredrik har spelat GH, han sitter ännu och spelar :) ska gå och sätta mig snart och titta på igen, tänkte bara skriva några rader först :)

skoldagen gick skitbra om man säger så. Gjorde röjsågsprov och se på fan, jag fick alla rätt ! även om jag inte hade varit med på genomgången. Har ju inte varit med på genomgången om röjsågar för jag har ju bytt lite senare till skog än de var tänkt .. ;p så jag fick en liten stjärna i kanten på mitt papper ;)
Sen så har vi röjt lite kring skolan också .. fyfan vad tung röjsågen är alltså !
ja och så skulle vi fila klingan också , fan vad beröm jag fick! ;D Läraren sa att han aldrig sett en från årskurs ett fila en klinga så bra som jag gjorde! jaa, är man bäst så är man, så enkelt är de ;) hahaha

aja, nu ska jag läsa lite bloggar och aftonbladet, sen så ska jag sätta mig i vardagsrummet och se på när Fredrik spelar och skryter när han får 100% .. :p haha.. vi båda kör på medium, egentligen så skulle han lika gärna kunna gå på hard för han är så bra :p jag själv har just gått över på medium :)

aja . heippa!



Min Fredrik <3

SNORRE !

Jag och Fredrik har funderat över namn på lillkillen , och vi kom överrens om att han ska få heta LillSnorre, men han ska kallas Snorre ;p hahah.. sött namn som fan! eller hur? :D


pratar ännu med Fredrik på telefon och ska nu gå och äta lite och sen lägga mig i sängen :) är ju ändå skola imorgon :)

så hejdå och godnatt!


Puss puss på min darling Fredrik <3

KATTNAMN

Jag ska ta en kattunge från mamma om några veckor :) de är en grå/vit liten kille :)

så nu skulle jag bli tacksam om jag fick nå namn tips :) vill helst ha nå ovanligt och roligt namn :p

så skriv nu in en massa namn åt mig! ;)

UTMANING

HUR BORTSKÄMD ÄR DU?
[ ] egen boxer
[ ] egen dvd
[ ] egen video
[X] egen dator
[ ] bredband
[X] mobil
[X] mp3 på mobilen

[ ] ipod
[X] eget rum
summa: 4

[X] säng större än vanligt
[ ] studsmatta
[ ] pool
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[ ] bor i hus
[ ] två bilar i familjen
summa: 1


[ ] Nitendo Wii
[ ] X-box
[ ] PlayStation 1

[ ] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Advance
[ ] GuitarHero
[ ] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling
summa: 0


[X] Mamma
[ ] Pappa
[X] Bror
[X] Syster

[X] Farmor
[X] Farfar
[X] Mormor
[ ] Morfar
summa: 6


[ ] varit på skidsemester i utlandet
[X] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritanien
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ] varit i Spanien
[ ] varit i något övrigt land i Europa
[X] varit i Stockholm
[ ] varit i Göteborg

[ ] varit i Malmö

summa: 2

[X] mer än 5 skor
[ ] mer än 5 byxor
[ ] mer än 10 tröjor
[X] har varit på konsert
[X] åkt båt
[X] åkt flygplan
[X] åkt tåg
[X] åkt spårvagn
[X] åkt tunnelbana
summa: 7


[X] du har sovit på hotell
[X] du har sovit i tält

[ ] du har sovit under bar himmel
[X] du har sovit i husvagn/husbil
[X] du har sovit över med någon
[ ] du har tältat med dina kompisar
[X] har åkt buss själv
[X] du har åkt vasaloppet
[ ] du har vunnit någon tävling
[X] du har varit ute efter klockan 02:00
summa: 7


[X] har något eget husdjur
[ ] ditt rum är stort

[ ] du får alltid pengar när du ber om det
[X] du har en hel del vänner
[ ] du får oftast som du vill
[X] din mobil har kamera

summa: 3


[X] ni har fler än 10 kanaler
[X] plattång
[X] laptop
[ ] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[X] stereo
[ ] surroundljud

summa: 4


[ ] du har mer än 100 på msn
[ ] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[X] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] på bdb har du mer än 50 vänner
[X] du har pojk/flickvän
[X] du har en vän du kan lita på

[ ] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig
summa: 3


Totalt: 54
0-10 : Har ni ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer.
31-50: Du är normal!

51-70: sluta tjata omsaker, du har ju massor.

: Sluta tjata om saker, du har ju massor.
71-90: Överklass, snobb


MÅNDAG

Måndag igen då. Men har fan varit ledig idag ;p nice nice , lärarna hade studiedag :)
var ledig på fredag också så de har varit en långhelg för mig ;p niiiiiice!
Nadja och Shimal har varit och sovit här ända sedan farmor åkte härifrån .. :) alltså från torsdag :) på fredag så tog Fredrik lite ledigt och kom hit och var med oss .. :) myysigt . :) så han har sovit här 3 nätter ^^ Han tog även hit deras xbox så vi har suttit och spelar GH och bilspel :p har egentligen bara suttit och slöa hela helgen ..

Idag har man då vaknat vid 1 tiden..
då tog jag och Fredrik och åt lite frukost , blev lite coco pops ;D fan vad gott de var .. Måste nästan gå och ta mig en tallrik nu .. ;p
sen så har man suttit och tittat på när Fredrik spelade lite GTA .. :) Mari och Henke kom även förbi en sväng :) dem lekte som tokar med min Missekisse.. :p hehe..
Nadja och Shimal har varit på utflykt också ,kom tillbaka med en pizza åt mig ;p mina små barn :p jag är faktiskt deras "mamma" ..haha..
Fredde for vid fyra, han skulle och jobba..

har även pluggat som fan idag, ska ha prov i röjsåg, de är säkerhetsfrågor som man måste kunna.. fyfan.. har inte fattat ett skit om vad som stått i boken..
måste även plugga grönt, har inte hunnit göra den eftersom jag har kämpat med den där jävla röjsågen :/

aja , sitter nu och pratar med Fredrik på telefon .. han är och jobbar nu stackarn .. :(

men men, nu ska jag läsa lite bloggar, var ju som ett tag sedan jag var inne :) heippa


Fredrik <3

DÅLIGT HUMÖR..

Är på jävligt dåligt humör idag.. Har vaknat på helt fel sida och vill bara slå sönder något..
svor åt två flickor också när jag stod ute på balkongen också, dem var ute efter min katt så jag snäste och sa att dem ska ge fan i min katt.. jävlar dem fick eld i baken och sprang därifrån ..

nu kom Nadja , så ska snacka med henne..



Vet varken ut eller in nå mer. Kan jag verkligen lita på dig ?
Du säger en sak, men menar du de verkligen? Är du helt ärlig mot mig?
Jag ser saker som du gör, jag hör saker om dig .. Vad är sant? vad fan är de du håller på med egentligen? Just nu känner jag att jag verkligen inte kan lita på dig.. Känner att du inte är ärlig mot mig ..


Fredrik <3

RSS 2.0