Fredag

Idag har jag betalat mina räkningar. Skönt att ha det bortgjort! Bara en månad kvar till nästa gång ;p hehe.
Ska senare åka iväg till Happis och stor handla :) Vill ha allt bortgjort så fort som möjligt. Är inte alls roligt att se pengarna fara iväg.
Hade tänkt fara förbi hos mamma också :) Ska lämna av marsvinet där, mitt intresse har svalnat.. Så lillebror Anton, som älskar marsvinet, så få honom av mig :) Får sedan hoppas på att vi hittar en liten marsvinsbebis av pojkkön som kan flytta in i buren, eftersom marsvin egentligen inte ska vara ensamma :)

Ska väl ta och göra lite nytta innan jag försöker få igång Fredrik så vi kan åka iväg :)


Singer



Titta vad jag fått av världens bästa mommo!
Har länge velat ha en symaskin, typ sen jag sydde med symaskin för första gången, vilket är måååånga år sedan!
Det är en gammal symaskin, men det gör mig inte något! Alltså, bara titta! Skulle kunna ha den framme bara för att den är så charmig! Älskar verkligen gamla saker! :)
Nu måste jag börja inhandla tråd och tyger :D
Längtar tills jag får prova den! Den kommer säkert gå hur bra som helst, mommo hade den inne på renovering innan jag fick den :D

Takida

Igår kväll var det äntligen dags för Takida!

Vi åkte till Happis för att hämta upp mamma. Gav henne en biljett i födelsedags present :) Jag har varit extremt bastu sugen i flera veckor nu, så jag ringde till mamma innan vi åkte och sa att hon fick sätta igång bastun så den skulle vara varm när vi kom fram ;)
Har inte bastat på flera år, så orkade inte sitta där så länge.. Sen blev jag så svag så att jag höll på att svimma. haha.
Åkte sedan hem så att jag fick sminka mig och för att jag och Fredrik behövde byta kläder :) Fick skjuts av Fredriks föräldrar till ishallen i Kalix där Takida skulle spela :)

Tyckte det var mycket folk på ishallen :) Väldigt roligt! :)
Alltså, vilken gåshud jag hade! haha. Speciellt när de spelade "you learn".
Filmade lite, fick bli arg när minneskortet blev fullt innan "you learn låten" var klar.. :(

Seeen. Fyfan vad folket tryckte på när man skulle gå ut! Jag blev intryckt i Fredriks rygg och så hade jag mamma intryckt i mig.. Fattar inte varför folk ska ha så bråttom?
Var samma sak när jag behövde gå på toaletten. Tjejer som trängde sig före och inte visade någon hänsyn överhuvudtaget..
Löken var snäll och ställde upp som chafför, så vi kunde parta loss lite :) Åkte runt i Kalix och hade det väldigt trevlig, blev en massa skratt. Kommer inte ihåg när jag skrattat så mycket sist! :)
Slutade i Happis, en sväng på Sportbaren innan vi körde hem mamma och åt på Max :)











Söndag

Vädret i helgen har ju varit allt annat än bra. Fredagen var ju fin, men resten av dagarna har ju varit hemska.
Fredrik trotsar och vägrar byta till sommardäck än. Inte den här veckan åtminståne. Får se hur det blir till helgen. När det snöar som det nu har gjort är det inte alls roligt att köra med sommardäck.

Aja.

Fredrik var snäll och förde över pengar åt mig, så till veckan ska jag och hämta ut biljetterna till Takida! :)
Var verkligen bitter över att det såg mörkt ut på den punkten.. Men nu så! :) Vill ju verkligen passa på nu när det händer något på de här stället! :)
Fast i och för sig så är inte Takida viktigt för mig, hade varit värre om det var typ Marilyn Manson eller Metallica. Då hade jag sålt min själ till djävulen om de så hade behövts! :D haha.

Var tidigare idag och åt mat hos Fredriks mormor och morfar :) Kroppkakor :) Fredriks mormor kan verkligen göra god mat! :) Blev mätt ganska fort, den första slank ner ganska fort, men den andra gick väldigt segt ner! haha. Verkar som att min minskning av mat portioner börjat ge resultat :)

Men men.. Ska ta och värma mig lite chili con carne. Var så tidigt idag som vi åt hos Tage och Laila, så är nu ashungrig igen..
Chili con carne och Big brother - Mys!


Glad

Idag har humöret sväng och jag är på bra humör!
Dagen började lite sisådär. Var lite små grinig till en början. Medan tiden gick blev jag på liiite bättre humör.
När vi skulle åka iväg mot Kalix för att handla ringde min mobil. Var en chef som läst min ansökan och funderade på att ha mig som vikarie i sommar! :D
Hon ställde lite frågor, och ville att jag skulle komma in så hon får se vem jag är. Sagt och gjort! Var ju som sagt påväg till Kalix, så Fredrik lämnade av mig så jag kunde gå in och presentera mig :)
Gick som smort! Fick se personalrum och träffa några andra som jobbar där :)
Så nu är det bara att vänta på ett möte och ett schema så är det bara att sätta igång :)

Känns hur jävla bra som helst!
Ska bli roligt att få testa på ett nytt jobb. De två senaste somrarna har jag ju varit på hotellet. Kommer helt klart kännas konstigt att inte jobba på hotellet i sommar. Har liksom redan hunnit vänja mig vid det :p hehe. Kommer sakna det på ett sätt.. Hade ju mina härliga arbetskamrater där :) Speciellt Mamsen och Elin :) hehe.

På tal om Cola.. Fyfasen vad de är beroende framkallande! När jag väl lyckas tappa sugen efter de, så är jag så dum och dricker det igen.. Sen går jag och är sugen på det i flera dagar.. Väldigt jobbigt!


Bitter..

Ja, jag är lite bitter just nu..

Det dåliga vädret gör mig verkligen på dåligt humör. Får en höst-depp-känsla i kroppen. Jag vill ha en stor sol på himlen som värmer.. Vill ha bar mark, så att jag inte behöver känna mig som Bambi på hal is så fort jag sätter foten nedanför bron..

Jag är bitter för att jag mest troligt inte ska få se Takida spela här i Kalix. Så fort jag fick veta att de skulle komma hit ville jag se dem. Även om de inte är några som jag lyssnar på i vanliga fall. Men hey, hur ofta får man den här chansen i Kalix?! Typ aldrig!
Men neeej. Eftersom pumpjäveln i brunnen bestämde sig för att ge upp, förde det med sig en massa onödigt utgifter, så har jag nu inte råd..
Eller ja, om jag struntar i att köpa mat, då har jag råd.. Wo..hoo.. Om jag nu inte bestämmer mig för att ta från mina sparpengar eller tatueringspengar.. Fast de pengarna har jag ju liksom sparat till något annat..

Såg på Facebook att det ska vara en Mercedes träff i Hedemora den 12:e maj. Vill ju helt klart dit!
Fredriks reaktion? "Men de är ju låååångt bort! Inte ids man åka dit.."
Det handlar inte om att man inte "ids".. För Fredrik handlar det inte om att orka åka långt, det handlar om pengar.. Fast han vägrar ofta att erkänna det..

Såå aa.. Är lite bitter på Fredrik också.. Det senaste halvåret har jag sagt saker jag vill göra när april månad kommer, men får alltid svaret: "jag kanske måste jobba den helgen".
Är så förbannat trött på att alltid behöva höra det. Förbannat jävla trött på att planera mitt liv efter hans jobb.
Han har än så länge inte fått någon helg att arbeta nu under våren.
Tog upp det här med Takida idag när han kom hem. Då sa han igen: "jag kanske måste jobba nästa helg".. Så han menar att han kanske får veta i veckan vilket skift han ska börja gå på..
Den där chefen har haft FLERA jävla veckor på sig, och inget har hänt än. Då kan de fan stå över EN helg. Min mamma fyller dessutom 40 år nästa vecka. Klart man vill vara där och fira henne, att Fredrik ska vara med.. Vill säkert mamma också, för hon tycker om Fredrik.

Nej. Blir bara så jävla arg när jag tänker på de.. Jag vill inte att Fredriks jobb ska styra våra liv. Man ska arbeta på arbetet, och vara hemma när man är hemma. Men här kommer arbetet med hem och det påverkar oss båda hela tiden.

Ska lägga mig i sängen och fortsätta vara bitter tills jag somnar. Kommer nog somna ganska snabbt. Skulle egentligen redan ligga i sängen, men var bara tvungen att få skriva av mig.

Onsdag

Denna dag har gått åt till att plugga. Till ingen nytta.
Har inte kommit någonstans. Skriver och skriver, men allt känns bara så jävla fel. Har ingen aning om hur den där jävla grejen ska se ut. Fattar noll.
Sååå, aa. Ska helt enkelt få skämmas imorgon när jag berättar för läraren att uppgiften inte blivit gjord. Jag har liksom haft en vecka på mig, men ändå inte lyckats få den på papper.
Men men.. Är jag trög så är jag, kan inte direkt hjälpa det.

Gav nyss upp uppgiften. Ska hoppa in i duschen och sedan är det sängen som gäller.



Snälla, snälla, snälla!?
Nää. De är inte så.. Inte med denna otur som förföljer mig..

Lördag

Äntligen har vi vatten i huset igen!
Dock har det hunnit gå sönder fler saker istället. Kissen drog ner en lampa i golvet. Idag när jag bytte sängkläder upptäckte jag att en söm spruckit på mina nyaste sängkläder, använda endast en gång.. Blev skit sur.. Och kylskåpet har börjat låta värre lustigt. Så nu får vi hålla tummarna och hoppas på att kylskåpet inte är påväg att gå sönder, de är ju inte direkt billigt att köpa en ny..

Idag har vi hunnit med ganska mycket :) 9.50 vaknade vi, vilket var väldigt skönt! :) En helt normal sovmorgon helt enkelt! :) Annars har vi ju en tendens till att överdriva och sova till efter tolv.
Har städat en del. Som sagt så har jag bytt sängkläder, sen städat toaletten, diskat och torkat lite bänkar osv :) Fredrik har också hjälpt till med disken, tömt bort askan ur kaminen och dammsugit :)
Tillsammans har vi också rengjort kaminen ordentligt utvändigt. Den såg så äcklig ut :) Fredrik tog en svamp och skrubbade och jag torkade av med en trasa ;)

Ska väl på en strax börja med middagen. Ska bli ett stort lass med köttfärsbiffar, så det gäller att börja i tid om man ska äta innan de hunnit bli natt! ;)

Måndag

Var på en mindre rolig sak i morse, men fick ett lugnande besked, så nu är det bara att vänta och se vad som händer. Fick i alla fall höra att jag borde försöka gå ner några kilon, så får se om jag lyckas ändra min livstil lite mer och börja motionera mera. 
Trodde att jag inte skulle hinna till skolan, men allt gick så fort, så jag hann till och med prata med mamma på telefon ett tag :)
Fick studiematerialet på skolan, sen var de inge mer med det. Fick åka hem nästan direkt.

Här hemma har det inte blivit så mycket. Tagit in soptunnorna på gården, gått igenom reklamen och hämtat in mer snö som ska få smälta.. Blir bra vatten till att spola i toan med.. 

Aja. Ska ta det lugnt ett litet tag innan jag sätter igång och pluggar.

 


RSS 2.0