Måndag

Har projekt i veckan, men inte fått ett skit gjort idag.
Morgonen började med två hundar som stressade med att få komma ut. Skulle på toa, men hann inte mer än in på toa så stog Felix bakom ytterdörren och skulle in. kraffs kraffs.
Mata djuren, alla springer runt fötterna på mig så att jag snubblar. Jätte roligt. Felix hade så bråttom så han åt inte upp all mat, utan åt hälften och sedan var det kraffs kraffs på sovrumsdörren och gnäll. Skulle flytta grejer från köksbänken, men var tvungen att flytta Sigrid först, fick sylvassa klor i höger hand. Katterna fick till slut mat och jag kunde släppa in Felix i sovrummet.
Under allt de där så skrek ena marsvinet efter mat och den andra envisades med att försöka få ut vatten ur den tomma flaskan.
Väldigt stressande.

Nu är jag irriterad över att jag alltid får slänga så fruktansvärt mycket mat. Spelar ingen roll hur jag än försöker minska mängden mat jag gör, det blir aldrig bra. Gör jag för mycket, då är det ingen idé att spara.
Korvstroganoffen jag gjorde här om dagen var bara att slänga nu. Äter själv inte korvstroganoff mer än nödvändigt, och Fredrik äter fan aldrig rester. Så ja, där rök en massa pengar.
Idag gjorde jag två portioner med chicken nuggets, men nää, det dög inte så det blev över. Blev så less så jag kastade maten direkt. Ingen idé att spara som sagt, blir ändå att slänga iväg de.

Kommer snart bli så att Fredrik får äta sina mackor när han är hungrig, eller nudlar. Orkar inte hålla på och slösa pengar på mat som inte blir uppäten. Går säkert minst 500kr i månaden på mat som vi sedan slänger.

Ska nu gå och rensa kylskåpet, finns en del gamla saker där nu. Måste torka igenom det också, luktar sur fisk inne i de också..


Mhm

Slutade ändå med städande.
Sprutade medel i ugnen och har gnuggat gallret med svinto. Ska strax börja gnugga i ugnen. Inte länge sedan jag gjorde det, men såg senare att jag missat att ta på ett ställe.. suck.
Ska sedan sparka upp Fredrik ur sängen, ska byta sängkläder.
Blir väl att tvätta också. Känns inte lockande eftersom torkställningen är full med grejer. Fattar inte varför det ska samlas grejer på den.

Gnälli gnäll

Är så fruktansvärt uttråkad.
Tv:n går ju fan inte att se på. Så fort det blir lite mörkare färger så ser man fan ingenting. Kommer det lite skugga i ansiktet på dem på tv så ser man inte alls.
Försökt väcka Fredrik, men han fortsätter snarka.
Felix har pissat på mina varma skor, så de måste tvättas igen. Tror inte de håller en tvätt till, såg att de har börjat spricka. Billiga skor, så vad kan man förvänta sig? Men de skulle ju hålla om inte hundjäveln skulle pissa på dem, för då måste de ju tvättas..
Så ja, utan varma skor blir det ingen promenad.
Ids inte laga mat, då vi ska och äta hos Fredriks föräldrar idag.
Städa? Urk nej. Är så less på allt som har med städning att göra.
Skulle kunna träna Lotus, men vet inte vad jag ska träna. Försöker lära honom "rulla runt", men huset är alldeles för litet, köket är störst men han slår i köksstolarna eller kaminen vart han än rullar. Så nej, inte på humör för att leta efter något nytt trick som inte kräver stort utrymme.
Fan jag hatar söndagar.


Söndag

Fan fan fan. Tror det är nå fel på tv:n, eller så är det mina ögon det är fel på. Tycker att bilden nu mitt i allt blev alldeles för mörk.
Ont i magen.
blää.
Gnälli gnäll!
Jo, det måste vara fel på tv:n. Vilken kanal jag än byter till, så ser det ut som att näsan varenda en går med en svart sopsäck på sig istället för kläder.
Och min tinnitus är värre idag, blir galen på det där jävla pipandet. gaaah.

Sug lördag

Är på fruktansvärt dåligt humör idag. Inget vill gå som jag vill.
Skulle vakna nio, men vaknade halv tolv. Fick stressa och sedan skulle vi till Happis, av vilken anledning vet jag inte. Blev inte att hälsa på mommo då vädret var så dåligt.
For på Rajala för att hitta någon ny bh, då de jag har inte passar alls. Inte fan hittade jag någon som passade, testade 75C, 80C, 85C, 75D, 80D och 85D, sen gav jag upp. Inte fan har jag någon jävla E-kupa inte. Ska fan operera bort tuttarna så jag slipper detta jävla bh letande som inte ger något resultat, tänker då fan inte ha någon jävla mormors bh bara för att jag inte hittar någon som passar. Jag har helt enkelt missbildade tuttar och kan inte ha en vanlig jävla bh. Thats it.
Fick även världens jävla ångest när jag stod i provhytten. Såg fläsket hänga under bh:n. Riktigt stora korvar som knölade sig där över höften. Får ofta höra att jag ska sluta svamla över min kropp och att jag är mullig.
Jag svamlar fan inte. Jag har en för stor mage, för mycket fett över höfterna och så korvar det sig där under bh:n.
Nästa jävla person som säger att jag är smal ska fan få se på smal. Känner ju nu när jag sitter hur fläsket är ihoptryckt över höften och irriterar mig.

Ska ta mina sista jävla pengar och köpa en sport bh, som säkert inte heller passar, och så ska jag fixa någon som ger mig ett rejält viktminskningsschema med träning och kost, så ska jag träna tills det inte finns något jävla fett kvar på min kropp. Ska fan bli skinn och ben.
Fyfan vad less jag är nu. Jag hatar min kropp. Jag hatar hela mitt jävla utseende. Jag är fet, ful och äcklig.  

Kväll

Men fyfan vilken jävla träningsvärk jag har i benen fortfarande! Blev efter ridningen och det vill fan inte ge sig. Stel som en jag vet inte vad, kan knappt röra benen, att gå är en riktig plåga. Promenaden tidigare idag gjorde då inte saken bättre. Nå, ska inte gnälla över det egentligen, var skit roligt att rida och promenaden idag var ju skön :)

Varit på kina idag också med Fredrik, Gabbi, Ricke och deras Elias :) Nom nom! Dock verkar min mage inte riktigt hålla med mig, gör lite ont.
Skulle tagit efterrätt, men vi fick vänta så fruktansvärt länge på maten, så vi beslöt oss för att det fick räcka. Satt i typ 50 minuter och väntade på förrätten, sedan fick vi sitta i 20-30 minuter till och vänta på varmrätten. Folk som kom 30 minuter efter oss fick till och med maten före oss! Förstår inte riktigt hur dem har lagt upp sin servering :S
Efter maten var vi hemma en stund för att släppa ut hundarna, sedan åkte vi till Gabbi och Ricke. Blev att sitta och kolla på valparna ett tag, sedan såg vi på tv :) Trevligt!

Är trött som fasen, så ska dricka lite cola och se på tv. Förhoppningsvis vill Fredrik vara lite söt och byta kanal så vi kan se på något som båda vill se på :) hihi

Promenad!

Den där lilla promenaden gjorde susen! Blev att jag inte gick den vanliga promenaden, såg skoterspår så jag gick in efter dem istället. Hade inga tankar alls på skolan, ångesten var som bortblåst! Det enda jag gjorde var att titta på när hundarna sprang som tokar efter skoterspåren, Lotus som ibland dök ner i snön och grävde tunnlar, träden, solen som var påväg ner och gjorde ett fint sken mellan träden.

Det är faktiskt en sak som jag tycker är bra med naturbruks. Jag har lärt mig att uppskatta naturen mycket mer! Tidigare hade jag vägrat gå ut i skogen, och absolut inte gått på ett mjukt skoterspår och fått snö i skorna.
Nu tvekade jag inte ens. Blev helt lugn där i skogen.
Är så skönt att jag lärt mig att tycka om skogen. Längtar tills snön försvinner så jag och hundarna kan gå omkring i den mjuka mossan! Eller ja, idag var det också helt underbart! -2 visade termometern, var så skönt! Inte för varmt, och inte för kallt.
Nu trivs jag! Skönt att slippa känna ångesten :)

Fredag

Efter många timmars om och men, snurrande och suckande, så somnade jag tillslut. huh.
Slutade inte alls bra, i sömnen stängde jag av det där förbaskade alarmet och det resulterade i att jag sov alldeles för länge och missade idrotten. Jävlar!

Skol ångesten fortsätter idag. Hjärtat tar extra slag, kroppen darrar och jag vet inte vart jag ska börja. Tur att jag har projekt hela nästa vecka, förutom fredag, så att jag hinner ta tag i lite saker som har med skolan att göra.
Känner mig alldeles för stressad när det gäller skolan. Det är flera månader kvar men ändå kan jag inte låta bli att stressa upp mig.

Ska ta och lägga mig och läsa ett tag, sedan försöka ta mig ut på en promenad med hundarna. Vill inte sitta inne hela dagen nu när det nästan är plusgrader ute!

Godnatt

Ja.. "I stort sett heltid" under sommaren kan jag ju inte tacka nej till? ;p hehe.

Ska nu ta och lägga mig i sängen och läsa. Hoppas jag blir trött snabbt. Vill orka upp imorgon så jag kan köra ett extra idrottspass så jag slipper tänka så mycket på det där idrottsbetyget..
Åååh vad tiden går fort! Vart finns den där pausknappen som jag verkligen behöver just nu?!

Funderingar

Dessa tankar och funderingar som man har.
Just nu handlar tankarna om vad som kommer att hända efter studenten. Kommer jag att få ett jobb? Ska jag börja plugga?
Har fått ett jobberbjudande, under sommaren då. Tackat ja, om jag får så pass många schemalagda dagar så jag klarar mig ekonomiskt. Kan ju inte hålla på och leva på Fredriks pengar, vill kunna betala mina räkningar och maten, och bensin såklart. Nä, leva på Fredriks pengar är något som jag verkligen inte vill göra! usch och fy! Har inte samvete till det!

Finns några mer ställen som jag skulle kunna söka till. Men jag får se hur det blir..

Nä, nu ska jag se på Sveriges värsta bilförare.. Försöka få ur dessa tanka ur huvudet så jag kan sova i natt.


Mätt

Har inte blivit stillasittande idag :) Skönt att man får göra lite annat än att sitta på röven när man är hemma, hehe :)
Var och hämtade upp Gabbi och Elias, så for vi in till Kalix och handlade lite :) Roligt att man börjat få någon att umgås med, som bor i byn dessutom :)

Här hemma blev det att sitta framför tv:n ett tag, sedan började jag med middagen, blev potatismos (hemmagjord såklart), älgfärsbiffar med gräddsås och lite frysta grönsaker (var ju inte frysta när vi åt dem ;) haha)
Nu är diskmaskinen igång och jag sitter här med datorn i knät och vilar efter maten. Hade tänkt plocka lite här i huset, dammsuga också, men efter maten måste jag sitta ner ett tag, annars får jag en hicka som kan hålla på i flera timmar. usch.

Torsdag

Fy vilken träningsvärk jag har idag! ;D hehe. Lite ridning ger mig tydligen mer än gympasset jag gjorde sist ;D Inte illa!

Käkat frukost och gett hundarna mat, så ska snart gå ut och promenera med Lotus hade jag tänkt. Kommer gå sakta, eftersom jag har sådan träningsvärk i innerlåren. haha. Men hellre att det går sakta än ingenting alls!

Ska nu lägga mig i soffan och smälta frukosten, vill inte riskera att få min hicka.

Och ett stort Grattis till Emma som fick en flicka igår! :) Hoppas allt gick bra!

Trött

huh, var jobbigare att rida än jag kom ihåg! höhö. Men skönt var de! Flög av en gång, haha. Eller flög av kan jag väl inte påstå, hästen bockade eller något liknande, så jag for över halsen på honom, men lyckades ta tag i manen så jag dunsade aldrig i backen :D haha. Måste ha sett väldigt roligt ut när jag hängde runt hans hals!
Efter ridturen gick jag in ett tag, tittade på valparna och satt vid köksbordet och pratade med Gabbi :) Sedan vaknade sötungen så blev att leka lite med honom :) Ojoj, gladare unge får man ju leta efter!

Väl hemma har jag inte hunnit med mycket, diskade lite kastruller som inte går in i diskmaskin och sedan började jag med middagen, korvstroganoff. Vet inte varför, men kan verkligen inte tycka om den maträtten! Blä!

Ska nu se på tv :)

Planer

Vi har börjat planera renoveringen utav köket :)
Har inte kommit så långt, men vi har bestämt att kylskåpet ska få en ny placering, och att vi ska ha ett nytt kylskåp med frys också.
En ny, större spis ska vi också ha, men ska få stå där den står nu.
Vi kommer nog flytta på diskbänken lite, men inte säkert än.
Skafferiet är något vi inte riktigt kommer överrens om hur vi ska göra. Nå, det är ingen brådska.
Nytt kakel är bestämt :) 
Sedan var det väl tänkt att vi ska regla ner taket, och lägga trä där :) och riva ner de gamla kartongväggarna och lägga dit spånskiva istället :) 
Kommer bli så fint när det är klart! ;D 

Vi kom fram till att vi inte kan bo här under renoveringen, så det måste bli under sommaren, men blir nog inte denna sommaren då sovrummet ska göras om först. Golvet där måste tas upp och isoleras. Tänkte då passa på att fixa väggarna där lite mer ordentligt och lägga på ett klickgolv :)


Kommer bli överskåp, större spis (som sagt). Nytt kakel över hela väggen, även där på den "lilla väggen" till höger. Diskmaskinen står för tillfället på den lilla plätten till höger.
Micron är borttagen och är i skåpet ovanför kylskåpet.
ojoj vad fint det kommer bli! ser det framför mig!


Onsdag

Fasiken somnade redan för 20-tiden igår! Sov nästan klockan runt, hade kunnat sova längre men frös så förbaskat, var bara att stiga upp och börja elda.

Är lite kallt idag, men ser att graderna sjunker så det blir nog att rida idag :) hehe. Lite nervös är man ;p Men ska rida lillhästen så det blir inte så högt fall för min del ;D + att det är snö på backen, vilket inte gör att fallet kommer göra lika ont ;D

Vill ha en kombi, merca såklart. Helst en 124:a. Men de kostar ju så mycket! Åh jag önskar att jag vore lite rikare! ;p Skulle säkert kunna byta bort 126:an mot en 124:a kombi, men det vägrar jag! ;p hehe. Får slita som ett djur till sommaren så kanske jag har råd att köpa en till bil :)


Tisdag

Magen håller på att spricka! Gjorde fisksoppa för första gången, så gick och små åt lite grann medans jag lagade maten ifall att maten skulle bli dålig. Soppan blev faktiskt ganska god! Fredrik åt till och med två portioner så då kan det inte ha varit dåligt! :)
Huh, håller på att få en matkoma! haha.

Igår fick vi äntligen installerat den nya kranen i köket och diskmaskinen! ÅH SÅ HÄRLIGT! Vilken känsla det var att bara behöva skölja av allt och sedan stoppa det i diskmaskinen och sedan starta den! :D överlycklig! Som ett barn på julafton! ;D haha.
Den låter dock lite mycket, men inget jag gnäller över! Jag slipper ju diska! ;)

Hoppas att det inte blir så kallt imorgon eller torsdag, ska mest troligt och rida då med Gabbi :) Skulle verkligen vara roligt då jag inte ridit på väldigt många år! Så jag hoppas vädret är fint och att inget kommer ivägen :)

Nä, nu ska jag lägga mig ner på soffan och svälla.

Skit

När ska denna otur avta?!
Börjar bli redigt less och vill bara gräva ner mig.
Lotus igår, och på morgonen fick jag inte igång bilen. Jippie. Ändå var det inte så jätte kallt ute och den hade haft i motorvärmarn i 1½ timme. Men nej, den startade och dog två gånger och sen fick jag inte igång den. Jävla piss skit.
Inte konstigt att jag får svära så mycket, när jag alltid ska få vara så förbannad. VARFÖR ska jag alltid ha sådan jävla otur?! Får må bra 3 dagar om året, sedan är resten bara skit.

Vet inte vart jag ska börja med Lotus. Får inte tag på instruktören heller.

Blir så less. Bara skit alltihop. Inte konstigt att man ger upp när allt vänder sig emot en.. Man orkar inte i längden med ett ton skit som kommer på en dagligen. Psyket håller fan inte för de.

Ska gå ut och sätta i motorvärmarn igen. Får jag inte igång biljäveln så vet jag inte vad fan jag gör. Helvete vad less jag är.

Lotus gjorde mig så fruktansvärt arg och b...

mms_img19328 (MMS)

Lotus gjorde mig så fruktansvärt arg och besviken igår.. Han gjorde typ ett anfall på ett litet barn, pga ett par snusdosor. Som tur var så hade han inte hunnit bita, om han nu ens tänkte det. Men anfallet såg så läskigt ut, hemskt. Idag ska jag ringa till hon som jag haft valpkurs med och be om råd. Hans beteende är inte acceptabelt. Går det inte bort så blir det omplacering direkt. Han är annars världens finaste, min ögonsten. Men jag kan inte ha en hund som gör sådär mot barn som han gjorde igår..


Söndag

Gårdagen blev väldigt trevlig!
Var som sagt hos Gabbi och Ricke på middag, fy fasiken vilken mat! Svinigt gott! Synd bara att jag inte orkade äta så mycket som jag ville! Lekte lite med Elias :) sötis! Puttade fotboll på golvet och gjorde grimaser åt varandra :)
Mitt i allt så hade deras tik börjat föda också! Riktigt häftigt! Aldrig sett en hund föda tidigare, och inte sådär nyfödda valpar för den delen :) Så det blev en väldigt lyckad kväll! :) Måste göras om! :)

Hundarna lämnade vi i Granån hos Fredriks föräldrar. Vi stannade så sent hos Gabbi och Ricke så vi åkte hem direkt, ville inte klampa in i Granån och väcka hela huset för att hämta mina småpojkar :)
När vi kom hem så satt jag och snackade i telefon ett jävligt bra tag. Efter de så var det mys med världens bästa Fredrik! Klockan var nog närmare åtta när vi väl somnade, haha. Blev lite tungt att stiga upp halv elva, men det gick! Men hade helst legat kvar med huvudet på Fredriks axel, med näsan mot hans hals och sniffat på hans parfym ^^
Svinigt gott luktar han när han har den där parfymen! mmmmm.. hehe.

Har städat undan lite här hemma. Sitter nu bara och väntar på att mamma och gänget ska komma :) Vilket borde bli vilken minut som helst tror jag :)
Ja och så väntar jag såklart på att Fredrik ska komma hem :) Han har åkt in till Kalix för att handla ingredienser till maten vi ska göra :) Fredriks egna recept på pasta carbonara ;) nom nom!

Nu har jag suttit och skrivit ner en massa ointressant! Så nu ska jag inte fortsätta längre än så här, ska gå och hitta på något vettigare att göra, som att ligga framför kaminen med Lotus :D


Lördag

Precis hemkommen från Kalix :) Följde med Gabbi dit som sällskap :) Har fått skratta sååå mycket åt deras söta Elias! Det har varit allt från supersöta leenden, till tungan som sticker fram :)
Barn måste verkligen vara det bästa som finns! Jag blir så fruktansvärt glad när jag får umgås med barn, och på så bra humör! :) Läntar verkligen tills jag själv får ett barn! :) Får hoppas på att det blir snart ;) hehe.

Funderar på om jag ska baka lite. Om vädret tillåter så ska familjen komma hit imorgon :) Vad jag ska baka vet jag dock inte.. Blir väl bara några muffins, rulltårta osv. Fantasin är inte den bästa just nu :)

Senare idag ska vi befinna oss längre in i byn, ska på middag hos Gabbi och Ricke :) Kommer säkert bli skitroligt! :D

Nå jåå, ska ta tag i det där bakandet nu! Lika bra att få gjort lite fika idag så slipper jag göra det imorgon :)



Underbara Felix <3 :)

Fredag

Försov mig i morse! Hur gick det till?! Jag har ju lyckats vakna till kl 6 hela veckan! Men inte idag? Som tur var så hade jag numret till läraren så ringde och sa att jag blir lite sen :)
Blev inte någon lång lektion för min del, slutade redan 10 :) Och jag hade tur! Trodde jag skulle skriva en uppsatts om författaren och hålla redovisning på engelska, men när jag kom dit så behövde jag bara berätta om författaren på svenska :) Kunde berätta helt utan att kolla på pappret! Fan jag hade fått in det i hjärnan! Jihaa!

Tror jag ska sätta mig ner och läsa igenom materialet jag samlat ihop till min rapport om exorcism. Ta fram mina nya överstrykningspennor och stryka över det mest intressanta imon ämnet :)
Ja det var en bra idé! Minnet är inte det bästa så jag hoppas att jag tog med mig papprena hem igår!


Snodde bilden av Josse på Facebook. Nya frisyren och hårfärgen :) Ja och hennes sminkning såklart!
Väldigt ovant att se sig själv sådär! :p Men satan så snygg! ;) höhö


Jihoo

Sitter vid Fredriks dator nu. Tycker inte om det för fem öre då jag måste anstränga mina ögon så mycket för att se vad jag skriver. Hata brytningsfel! Och vad jag nu har för mer fel på ögonen. Vore hög tid att gå och kolla synen, men det får bli nästa månad. Kanske.

Josse har varit här och färgat håret på mig :) Så nu är man brunett igen. Haha. Fan de där lät som att jag färgar håret fram och tillbaka. Sanningen är ju den att jag inte färgat håret på.. Ja jag kommer inte ens ihåg hur länge sedan det var. 2009 kanske?
Josse sminkade mig även JÄVLIGT snyggt. Hon borde verkligen satsa på att bli makeup artist! :) Den bruden vet hur man ska använda sminket :) hehe.
Synd bara att man inte var påväg ut på krogen eller liknande, enda stället jag är påväg till är sovrummet, med destination sängen.. hehe.

Har bilder att bjuda på, men eftersom jag sitter vid Fredriks dator så blir det inga. Vill inte krångla till det och börja lägga in bilder osv på hans dator.

Får se hur det blir med engelskan imorgon. Hela mitt arbete ligger på min dator, som nu är i Haparanda. Har börjar om med skiten, men inte hunnit klart med den på långa vägar. Får säga som det är åt läraren, och hoppas på att hon tror mig.
Ska snabbläsa lite småbloggar nu innan jag går och lägger mig.

Påväg hem från happis, varit och lämnat da...

mms_img36670 (MMS)

Påväg hem från happis, varit och lämnat datorn hos mamma. Oturen fortsätter idag, råkade slita sönder handtaget till golfen och sedan backa medans motorvärmarsladden fortfarande satt i.. Köpt hårfärg, men börjar fundera på om jag vågar färga håret med min otur..


Yoghurt till frukost, finns inget annat he...

mms_img36668 (MMS)

Yoghurt till frukost, finns inget annat hemma. Måste verkligen handla idag efter skolan! Nu ska jag fortsätta sörpla i mig yoghurten och se vakna med the voice.


Min värld rasar samman. Fått något mega vi...

mms_img36667 (MMS)

Min värld rasar samman. Fått något mega virus i min dator :-( viruset kommer från kissies blogg, akta er för den! Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv.


hemma

Äntligen hemma!
Hade hoppats på att middagen skulle vara påbörjad när jag kom hem, men icket. Karln ligger fortfarande och snarkar!
Nå, jag måste gå och kolla till elden och sedan ska jag sparka upp gubbstrutten.

Onsdag

Onsdag idag då. Snart helg! höhö.
Vad skönt att vakna tidigt, sjukt skönt att slippa stressa med dusch och frukost. Sitter och tar det lugnt framför tv:n, ska på något tag börja åka iväg mot skolan.
Får se när jag kommer hem. Slutar typ 13.30? och 15.15 ska jag vara på hemligt ställe ;p Så vet inte om jag orkar köra hem för att vara hemma i typ en timma. Hmm. Måste fundera på det under dagen.


Studentklänning!

Wohoo! Fyfan vilken leveranstid alltså!
Klickade hem klänningen rätt sent på söndag kväll, och idag har den trillat ner i bredlådan! Är inte det bra service så heter jag Åke!
Testade klänningen, och jag fick på mig den! Dock får tuttarna absolut INTE bli större. haha. Sen såg jag ut som en puckelrygg, så måste verkligen ta och börja tvinga mig själv att gå rak i ryggen, ser ju inte klokt ut!

Nää, nu ska jag svamla lite, sedan ska jag bädda ner mig i soffan, blir nog att sova på soffan inatt ;p Känns inte så lockande att lägga sig i ett iskallt sovrum! Men samtidigt lockar ju sängen något så fruktansvärt! Måste fundera lite på hur jag ska göra ;p hehe

Ny kula

Det har inte gått många dagar av det här nya året, om man räknar med hur många dagar som återstår. Det känns som att det här året kommer bli en vändning för mig.
Jag har redan börjar lära mig att stiga upp tidigare, lägga mig i rimlig tid, fara till skolan osv.
"Det blir vad man gör det till", är som ett nytt motto. Hehe. Men det är sant, sitter jag och tänker negativt, då blir det bara skit av alltihop. Tänker jag däremot positivt och logiskt, så blir allt så jävla mycket bättre!

T.ex. Jag vill ha ett slutbetyg, och har verkligen gett mig fan på att jag ska ha ett också!
Vad gäller då? Jo, jag far till skolan, gör mitt bästa, gör läxor osv så bra jag kan.
Det är bara JAG som kan uppfylla den önskningen, ingen annan.

Jag VILL utbilda mig inom ett yrke som jag kommer trivas med. Vad vet jag dock inte, men tills jag vet det, så kommer jag att jobba. Vad ska jag jobba med tills jag börjar plugga igen? Ja det vette fanken, finns inte så mycket att välja och vraka mellan, så jag tar det jobbet som finns! Man tar det som finns, man har inte råd att vara kräsen i dagens Sverige.

Hemma

Äntligen hemma!
Som jag trodde, skoldagen gick fruktansvärt segt, men jag klarade det! Med lite utbrott i och för sig, men jag klarade det. Blir bara så less, när jag väl försöker fixa upp betygen så att jag kan få ett slutbetyg, så är det annat som ska komma och förstöra och idag kunde jag inte hålla in.
Jag kanske framstod som omogen, men det jag blev sur över var fruktansvärt mer omoget än mitt utbrott.

Nåväl.
Efter jag slutat så åkte jag och tankade upp mina sista pengar, och köpte en mjölk. Tur att jag får pengar imorgon!
Ringt upp farfar också, upptäckte igår att han ringt mig under min powernap, men klockan var så mycket när jag vaknade så beslutade mig för att ringa upp honom idag efter skolan. Blir ett besök dit i helgen, måste bli lördag, då mamma & Co mest troligt kommer hit på söndag för att fira lilla mig :) hihi.

Hmm. Nä, ska väl ta och spela lite och läsa bloggar. Fredrik har inte vaknat och jag känner inte för att kocka just nu, så ska även knapra i mig en kexchoklad för att stilla hungern lite ^^

Tisdag

Vaknade av mig själv klockan 6! Somnade inte förrän vid ett tiden inatt så det förvånar mig verkligen att jag vaknade så tidigt.
Nyss tryckt i mig en frukost, gröt och ägg. Annars brukar det bli mackor och någon soppa, typ nyponsoppa, men idag var inte min mage sugen på det, så det fick bli gröt.
Ska strax gå och sminka mig och sen åka mot skolan. Tror det kommer bli en lång dag idag.

Kväll

Woopsi, råkade dra en lite för lång PN på soffan. Skulle egentligen försöka hålla mig vaken, men somnade visst. Nå, som tur är så är jag fortfarande trött, så ska snart lägga mig i sängen och sova :)

Näe nu ska jag kolla runt lite en sista gång :) Godnatt!

Aj

Ajaj vilken värk jag har.. Den dåliga veckan ska inte börja förrän på torsdag, men verkar som att den är påväg redan nu.. Suck.

Nå, jag lyckades hitta Fashion tape ;p Klickade hem det, kändes lika bra när jag ändå hittade det på nätet.
Meeen meeen.. Ska lägga mig ner på soffan och vila. Gör så ont i lill magen :(

Måndag - 20 år

Idag blir jag 20 år. Hade dödsångest på morgonen när jag vaknade. haha. Brukar aldrig hålla på och störa mig över ålder osv, men i morse så brast det för mig. Eller det började egentligen redan igår. hehe.
På morgonen trodde jag att detta var min sista dag, vägen var inte plogad, och fick möte av en lastbil. Jag hade två val, fronta med lastbilen eller försöka köra ner i diket, eller upp i plogkarmen, rättare sagt. Valde att ta plogkarmen, men på något sätt så hann lastbilen förbi och jag kunde börja ratta tillbaka till mitten av vägen. Fyfan både jag och syrran små skrek lite. haha. Bilen började sladda flera gånger efter vägen, tappade kontrollen alltså över bilen, men lyckades alltid i sista sekund få bukt på sladden och räta upp bilen :) Fan vilken racerförare jag är! ;)
Men nä, nästa gång det är sådär mycket snö på vägen, så får Fredrik köra mig till bussen, tänker inte riskera livet mer pga den där vägen.

Skoldagen gick fint. Höll inte på att somna en enda gång! KORS I TAKET!
Ett till kors i taket, jag steg upp ur sängen 6.00! Vad har hänt med mig egentligen?! :p haha.
Och just ja, jag hittade min studentklänning! :D Precis den modellen jag ville ha! Ronja och Fredrik tyckte också att den är en riktig "utsläpps klänning" ;D

Ska nu kolla lite bloggar :) Sedan kolla om jag hittar någon klänning eller annat snyggt klädesplagg till studentkvällen :) Kanske också kollar efter något snyggt halsband som skulle sitta fint tillsammans med studentklänningen ;)

Söndag

Varit hos mamma en sväng idag, fick Ronja med mig hem på köpet ;p Hon sover här till imorgon, så hon kommer inviga soffan ;p hehe.
Vi firade mig lite i förskott, tårta osv :)
Suttit hos mamma och letat klänning till studenten, men inte hittat någon fin ännu :( Eller fina har jag hittat hur många som helst, men vill ha en vit, och det finns det knappt några.. Får fortsätta letandet :)
Hade mamma och mommo som smakråd, de har verkligen samma smak som mig när det kommer till klänningar :) hehe.
Kollade även på balklänningar, velar fram och tillbaka över balen. På ett sätt så känns det så förbaskat onödigt att lägga pengar på en klänning som man bara kommer att använda en gång, och om jag går balen med Fredrik så måste han få sig en kostym, vilket inte heller är gratis. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Får även en skräck känsla i kroppen bara jag tänker på det, alltså att gå där en massa folk ska stå och glo på mig och kommentera hur jag ser ut osv. Scenskräck, skulle jag vela kalla det, och Fredrik känner samma sak. Så jag kommer mest troligt skita i det.

Näää, nu ska jag fortsätta leta efter min perfekta studentklänning :) hehe. Så svårt att beställa, då det alltid blir fel storlek. Får hoppas att jag hittar någon, vill inte vara ute i sista sekund.
Och ja, så måste jag ju ta och bestämma mig för om jag ska gå balen.. hoh hoh vilka beslut man måste ta..


Lördag

Ja, och så var det lördag idag då.
Får se vad som händer idag, Fredriks familj skulle väl komma hit på nå tag, så ska hoppa i duschen snart.

Nä, nu måste jag gå och försöka hitta på något med kattlådan, funkar inte att ha den som vi har den nu, Lotus är i den hela jävla tiden..


Jaajoo..

Fy bubblan mitt humör är inte på topp just nu. Ovanligt?!
Min PN blev lite för lång.
Datorn fuckar upp hela tiden, hänger sig och är allmänt jävlig. Åååååh jävla elektronik!

Fredag

Huh vad jag luktar svett nu! haha.
Eftersom jag hade hemuppgift i engelska, så for jag på iv-idrott för att fixa upp mitt riktiga idrottsbetyg. Var på SportCity. Kände mig inte alls bekväm i början, hade fet ångest och ville bara dö. När jag väl värmt upp, och Niklas visat mig hur man använder några maskiner så tvingade jag mig själv att träna, även om jag kände mig uttittad osv. Ångesten försvann efter en halvtimma, och jag körde mitt race! Fyfan vad skönt det var att pressa på tills musklerna darrade! ;p hehe.
Är helt utmattad nu. haha.
Var på skolan och käkade lunch, lax och potatis! Sedan blåbärspaj till efterrätt ;p nom nom!

Ska nu snoka lite, sedan ska jag ta mig en PN!

Dag 26 – Mina rädslor

Jag har en del rädslor.

Jag är mörkrädd. Går helst inte ut i mörkret, måste något hämtas från frysen och det är mörkt ute, så är det oftast Fredrik som åker på att gå ut, då jag inte vågar. Eller så måste han följa med mig ut.

Insekter av alla de slag! Fyfan så äckligt!
Spindlar, får panik och börjar skrika för det mesta. Är jag hemma så skriker jag direkt, är jag ute tex med klassen, så försöker jag ju tuffa till mig lite och endast vifta bort spindeln i panik, inte skrika.
Getingar/humlor osv, allt som flyger och surrar på sommaren, inkl. fjärilar. Obehagligt som attans. En fjäril, och jag skriker, getingar osv, då springer jag iväg för kung och fosterland.

och så döden. Det är var jag kommer på för tillfället.

Mums!

Min gubbe står och lagar mat, makaroner och korv :D nom nom! Blir en lite sen middag..
Kom från Kalix för nå tag sedan, skulle fara och handla, men när vi stod utanför bankomaten så kom Peder körandes förbi och Danne flashade röven åt oss genom rutan. Ingen vacker syn kan jag tala om!
Blev att Fredrik satt och snackade med dem ett tag, sedan handlade vi på ica :)
Eftersom det inte var så fruktansvärt kallt, och Fredrik skulle till Druggen för att köpa snus, så passade jag på att gå från Ica till Druggen med Lotus :) Börjar med korta svängar, han blir trött i huvudet även av den korta stunden eftersom han inte är van :) Ojoj vad han skulle nosa på allt, och se på allt :p hehe. Riktigt roligt tycker han att det är!
Kommer börja gå såna där små sträckor oftare :) Passa på medans man är i Kalix :)

Nej, nu ska jag gå och duka fram :) Maten är klar snart :D Efter maten blir det bums i sängen!


Torsdag

Vilken dag!
Började med att jag sov liite för länge, men hann till skolan precis tills lektionen skulle börja :) Hade ännu mer tur, när jag stod och skulle trycka i motorvärmarsladden så kom läraren! (hon har parkeringen bredvid mig). Kan man ha mer tur? ;)
Sv/sh till lunch, idrott efter lunch och då blev det samtal, ännu mera tur! Då slapp jag plåga min stackars stortå ;)
Svenska igen efter idrotten, och där blev inte mycket gjort kan jag säga ;p hehe. Har åtminståne fått mig en uppgift som jag ska börja med i helgen, orkar inte nu :)
Annars har jag fått skratta tills tårarna sprutat! fyfan vilka knäppa klasskompisar jag har! Knäppa på ett bra sätt :) hehe. Känner hur det värker lite smått i kinderna efter allt skrattande ;D hehe.

Kom hem för en halvtimma sedan. Vet inte vad jag ska hitta på nu. Blir nog att ta mig en PN eftersom det inte finns så mycket mer att göra. Plugga, men det orkar jag inte börja med nu.

Dag 25 – En första

En första vadå?
Fattar inte så jag struntar i att ens försöka förstå mig på att skriva någonting på den här.
Välkommen tillbaka imorgon.

Trött

Resten av städningen blev inte av, blev att jag tog mig en PN istället.
Fredrik väckte mig för att vi skulle åka till Granån och käka, efter det blev det att fara till Fredriks mormor och morfar, gänget skulle basta så vi passade på att följa med och hälsa på :)

Ska alldeles strax lägga mig i sängen och sova. Borde egentligen redan ligga där, men fastnade framför datorn.

Får se hur det kommer gå på idrotten imorgon, hoppas vi inte har något speciellt, har så förbaskat ont i ena stortån så jag håller på att bli galen. Kan inte ha de där jävla skit skorna längre, så fort jag använder dem så får jag skavsår eller ont i stortån.. Vill ha mina vanliga skor, men som vanligt så har Felix kissat på dem, så de måste tvättas.
Felix har en sån där jävla kissa inne period igen, och det driver mig till vansinne! Spelar ingen roll hur ofta han får gå ut och kissa, han ska ändå skvätta ner saker i huset. Blää.


Städa

Blev på dåligt humör mitt i allt, så har börjat städa. Säkert därför jag blev förbannad, för att det är stökigt.
Nyss blev toaletten klar. Alltid lika roligt att städa toan, Fredrik kommer alltid och stressar mig och behöver toan, alltid lika akut.
Tog till och med och knäskurade toa golvet. Förstår inte hur den kan bli så svinig, jag storstädar ju där en gång i veckan! :O Usch usch usch!

Nåå neee. Nu ska jag väl fortsätta. Men vilket rum man ska börja med vet jag då inte, köket eller vardagsrummet?
Nä det blir hallen, kom på att jag har julgrejer som hänger i spegeln.

Onsdag

Jag är stolt över mig själv! Vaknade 5.45 utan problem! Det som chockade mig mest var att jag vaknade lite före alarmet, brukar aldrig hända!
Var verkligen skönt att kunna duscha, äta frukost och sedan slippa köra som en idiot till skolan :) hehe.

Lunchen på skolan var inte så bra idag, vilket är väldigt ovanligt! Tur att jag åt en rejäl frukost imorse!
Trodde att jag skulle somna sista timmen, men precis när jag var påväg att ge upp så slutade vi ;D yey!

Öhm. Resten av dagen ska jag inte göra så mycket. Har satt på en tvätt, så ska försöka tvätta bort så mycket som möjligt idag hade jag tänkt. Ska renskriva projektplanen och skriva ut den också hade jag tänkt, så jag hoppas att jag kan lämna in den imorgon.
Vill få bortgjort de här projektarbetet nu, så att jag slipper tänka på det och kan börja köra hårdare med resten av skolarbetena som jag behöver fixa.


Dag 24 – Det här får mig att gråta

Ojoj, det finns mycket saker som kan få mig att gråta, speciellt de senaste månaderna, kan börja gråta helt utan anledning, och speciellt vid röda veckan!

Kan börja gråta av filmer,
en låt som känns lite sorglig,
bilder på Wille, då alla minnen kommer.
Elaka, kränkande ord.
Ibland kan jag bli så arg, så att det slutar med att jag gråter. Eller ibland, det händer ganska ofta att bägaren rinner över och tårarna kommer.

Det var väl det jag kunde komma på för tillfället.

Finns det något härligare än att lägga sig...

mms_img73086 (MMS)

Finns det något härligare än att lägga sig i en renbäddad säng? Finns inte mycket som slår det! Små saker i vardagen som kan få en att må bättre!


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

MAT! Helt klart en sak som kan få mig att må bättre!
Är jag på dåligt humör, så beror det oftast på att jag är hungrig. Är jag ledsen så kan också en god maträtt trösta mig.
Fredrik, så skojig som han är så kan man ju inte annat än bli glad när han sätter igång :)

Finns en del saker som kan få mig att må bättre, men vet ändå som inte riktigt vad.
En bra film? Bra musik?
Snälla ord?
Något åt det håller kanske.

Tisdag

Fick en beordran om att uppdatera bloggen ;p hehe.

Första skoldagen då.
Satt bara och klottrade i mitt block, så länge vi satt inomhus.
Tog mig friheten och slutade efter lunch. Fy fasiken vad halt det var efter vägen när jag körde hem! I en kurva så ville Goffen fara rakt fram och inte svänga. Lite häftig känsla ändå ;D hehe. Men inte lika häftigt när det kommer en mötande bil!

Hmm.. Tog en PN på soffan, sköönt!
Städat sovrummet, och bytt sängkläder. Satt igång en tvätt och plockat lite i köket. Ska strax sätta igång med vardagsrummet, soffan ska dammsugas, det ska dammtorkas och skuras osv.
Alla djur har nu blivit bannlysta från soffan. Felix har haft frikort, men har blivit så arg på honom idag så straffet blir att han inte får vara i soffan. Skönt, då blir det förhoppningsvis inte lika mycket hår i soffan som fastnar i kläder osv. USCH!

Funderar på vad jag kan äta innan jag börjar städandet i vardagsrummet. Faan att vi inte har någon korv, hade ju gått så snabbt att tillaga. Har bara en massa älgkött i frysen, som tar evigheter att tina upp.. buhuu.
Just nu är det mer synd om mig än barnen i afrika.. *ironi*
Nå nu ska jag gå och gräva i kylskåpet/skafferiet.

Ska försöka få ihop några tidsinställda inlägg så Emma har något att läsa ;) hehe


Helt galen

Var in till Kalix, blev väldigt besviken när jag kom in på garnaffären, mitt svarta garn var helt slut :( Buhuu. Skulle kanske komma på fredag, men får nog "glatt" vänta tills måndag. Skit.
For på DM och köpte hö åt svinen, när vi skulle hoppa in i bilen fick jag den ljusa idén om att jag skulle stadsträna Lotus! Hade som tur var med mig kopplet, så jag kopplade honom och så började vi traska iväg mot Druggen, jag och Fredrik hade bestämt oss för att mötas där :)
Gick skitbra! Bättre än förväntat i alla fall! Ibland drog han till i kopplet när han sniffade iväg efter något. Eller när vi passerade folk, för han skulle fram och nosa på dem. hehe. Har inte stadstränat honom på länge så han vet ju inte bättre :) Men ska börja göra det oftare så att han lär sig att man inte går fram till folk :)

Här hemma har jag busat med Lotus i snön, ojoj vad roligt han tycker att det är! Han är som en delfin i vattnet! Han hoppar, han dyker, han kryper igenom snön och är helt galen! Är så roligt att se honom leka i snön :)
På ett ställe var det djup snö, och han dök så långt ner i snön så till slut såg man bara hans lilla svansstump kika fram! :D haha.

Ska nu gå och gräva i kylen efter något att äta. Tjockisen är hungrig!


Måndag

Sista lediga dagen.. Buhuu.
Sov lite för länge idag, som vanligt.

Har börjat fundera om man möjligtvis har spöken eller nå i huset.
En tröja som legat på soffryggen i 2 dagar (?), satte jag på mig idag, och den luktar gammal, unken ciggarettrök. Typ som att man varit hemma hos någon som röker inomhus, men det har jag ju inte varit heller :S Och varken jag eller Fredrik röker. Väldigt mysko!
Sedan försvinner ALLTID mina saker, kläder först och främst. Ett linne är spårlös försvunnen sen ett år tillbaka tror jag. I november försvann ett par jeansleggings och nu är ett par andra leggings borta. :S Är jätte noga med att lägga skitiga kläder i tvättkorgen, eller så ligger kläderna på en pall i sovrummet, men nu har jag plockat ihop alla mina kläder, och hittar dem ingenstans!
Detta hus är ju inte så stort heller, så det är ju konstigt att man inte hittar kläderna :S
En av Fredriks kompis som var här för någon vecka sedan, tror också att det måste finnas något här. Han satt vid köksbordet och helt plötsligt kläcker han ur sig att han känner sig iaktagen, och att han gör det varje gång han är här. (Jag försökte skämta bort det, då Kissen just då satt och stirrade på honom).

Något mysko är det här i alla fall. Jag tror i alla fall på spöken.
Måste gå och byta tröja, får jobbigt att andas av tröjans lukt :S

Rulltårta + engelska

Chiifen hade lagt upp bilder på rulltårta på facebook, blev så sugen så jag var själv tvungen att börja baka ;D haha!
Gjorde en vanligt rulltårta med sylt, och sedan en drömrulltårta :) nom nom! Drömrulltårtan blev mycket godare faktiskt ;) hehe.

Fått gjort mina engelska frågor nu, skrivit ner dem på engelska, så nu är det bara renskrivningen kvar + att skriva ut dem :)
Imorgon ska jag försöka ta tag i redovisningen, måste få ihop en liten text. TUR att det inte finns så mycket information om författaren, då blir min redovisning kortare ;) hehe.
Måste få tag i läraren sen när texten är klar. Behöver hjälp med uttal av vissa ord osv. Satt och läste högt för mig själv igår på engelska, för att träna på uttal osv. Men det är ju inte det lättaste att säga ett ord som man aldrig hört förrut :) hehe.

Ska snart gå och sova. Börjar bli trött.
Planerna för imorgon är att påbörja engelska redovisningen, och åka in till Kalix för att köpa garn! Vill ha klart min filt nu :D


Söndag

Kommit hem för ett tag sedan, for en sväng till Happis. Vet inte varför vi skulle dit egentligen, men blev att handla på ica och sedan hälsa på hos mamma.

På vägen hem hade det hänt en olycka, en bit innan Harrioja. En lastbil som åkt ner i diket, såg inte alls roligt ut..
Tog 10 minuter längre att ta sig hem.

Snart ska denna tjockis gå och sova. Trött som fasen.

Dag 22 – Det här upprör mig

Vad upprör mig inte?
Finns en massa saker som upprör mig, dagligen, skulle jag nog tro.

Allt som skadar barn upprör mig något så fruktansvärt. För i min värld förstår jag inte hur man kan behandla ett barn illa.
Samma sak med djur.

Det finns en massa saker som upprör mig, och för tillfället kommer jag inte ens nästan ihåg vad. Det beror också på vilket humör jag är på. Vissa dagar bryr jag mig inte ett skit om vissa saker, andra så reagerar jag på minsta lilla sak!

Lördag

Lyckats hålla mig vaken hela natten genom att spela Sims 3. Nu får jag bara hoppas på att jag inte somnar, och lyckas somna till natten!

Ska alldeles strax gå och mata djuren, sedan ska jag gå ut och kasta snö åt Lotus :) Väntar på att Fredrik ska komma in, han är på gården och håller på med ett hemligt uppdrag.

Får se vad som händer idag. Just nu känns det som att man inte kommer orka göra så mycket. Hoppas Fredrik inte ska sova, för annars kommer jag att somna sen också.
Nååå nu ska jag gå och kasta fram lite mat åt kissarna. Börjar med dem och sen får de andra sin mat.

Fläsk

Sitter och ser på tv, börjar känns mig hungrig så ska gå och dra fram det som finns kvar av dagens middag, kyckling och potatisgratäng.
Sedan ska jag ut i frysen och hämta glass. Ska tröst äta lite. Dumt egentligen, då jag egentligen är arg på mig själv pga vikten.
Det jag lyckades gå ner under sommaren, två månader, har jag lyckats lägga på mig igen nu under julen. Fem jävla kilon. Nog är man dum alltid. Inte konstigt att jag kände mig så förbaskat fet på julafton, ja och efter den också.

Nu måste motivationen komma! Måste ta mig i den obefintliga kragen och börja träna/motionera. Just nu har jag inte råd med gymkort, men den 19:e, då jävlar får jag pengar, och då ska jag sparka Fredrik i röven och dra med mig honom till Kalix för att köpa gymkort! That's it!

Måste också försöka få upp mitt självförtroende och självkänslan. Just nu är självkänslan på botten.

Nej nu ska jag gå och hämta den där kycklingen. Just idag orkar jag inte ta tag i mitt små ätande, vikten och allt det där. Så, kycklingen och potatissalladen nu!


Fredag

Inte hänt mycket denna dag. Var inte trött (som vanligt), så kunde inte somna under natten, så jag tänkte sitta uppe så att jag skulle kunna somna i natt.
Satt och virkade, och blev trött vid 6-tiden. Satte då igång med min engelska uppgift, höll på i tre timmar, mer än så orkade inte min hjärna.
Såg nyhetsmorgon och försökte hålla mig vaken, lyckades sedan se halva Våra bästa år innan jag somnat sittandes i soffan. haha.

Vaknat vid 16.30 då Fredrik väckte mig. Åkte in till Kalix för att köpa mat åt Felix och handla mat åt oss själva :)
Suttit på och ätit i vardagsrummet och sett på tv, var Cirkus på ettan så vi såg på de i brist på annat att se på ;p
På tal om cirkus, hur FAN lyckas de där människorna byta kläder så snabbt? Alltså de tex lyfter upp ett skynke i en sekund och släpper det lika fort och då har de nya kläder på sig. Hur kan man lyckas med det?!

Nå, nu ska jag läsa bloggar.

Älggryta

Vi lagar mat nu, haha. Lite sent att göra middag, men jag är helt väck i huvudet idag!
Gjort bort mig totalt på facebook när jag kommenterade en grej, varit inne på att det är fredag, och för en timme sedan var jag helt inställd på att klockan var sju. Jo tjena.

Nå, vi gör älggryta för första gången, köttet var MM MM MMMMM! Och själva såsen blev också hur god som helst!
Vi väntar nu på att riset ska bli klart, orkar inte vänta på potatis så fick bli ris :) Kommer säkert bli bra det här! Fredrik kan då inte låta bli att gå och tjuva från köttgrytan :p hehe.

Torsdag

Usch då var det torsdag, snart börjar skolan igen, och jag har vänt dygnet totalt, inte gjort engelska frågorna eller börjar förbereda den engelska redovisningen. Fan fan fan.
Tidoptimist, javisst!

Mitt alarm var som vanligt ställt på 10, men det gick ju inge vidare.
Mina planer för idag var att städa bort julen, och fixa med disk, tvätt osv. En promenad med Lotus var också inplanerad.
Men som vanligt så har jag vaknat för ett litet tag sedan. Så jag måste planera om lite. Vet inte vad jag orkar med heller, då jag har tungt att andas. Kände av problemet redan när jag la mig ner i sängen. Kanske är förkylningens fel, fick den någon dag före jul och den vägrar att ge sig. Överdoserat nässpray i alldeles för många dagar.

Ska nu ta tag i frukosten, sedan ska jag försöka ta mig ut för att stoppa bilen i motorvärmaren och åka in till Kalix, tänkte stadsträna Lotus lite, har blivit alldeles för lite sådant.



Jahapp.

Råkade sova alldeles för länge. Vaknade vid tolv och nu sitter jag här. Ska strax försöka sova igen, får se hur de går.

Måste bara säga; USCH vad äckligt bra jag trivs med Fredrik!
Just pga att vi aldrig bråkar, och för att han är så snäll mot mig.
Han ställer inga krav och låter mig vara Sandra, och försöker inte ändra på mig.
Han bryr sig inte om hur jag går klädd, tycker om mig som jag är.
Att hitta en kille som Fredrik är svårt. Bästa killen jag vet :)

trött

Inte sovit mer än 1½ timme tror jag, så ögonen är inte riktigt med mig just nu.

Var och besiktade goffen, fick slita bort min bård :( Buhuu. Tycker det är lite dåligt, bara för att de är långa som giraffer och inte skulle se eventuella stopljus så är det ju inte så för mig. Jag är ju till och med för liten för golfen! Fredrik satte dit den för att solen lös mig i ögonen hela tiden, hur jag än gjorde så såg jag typ inte vägen pga den där solen. Nå, får kasta på en ny ;D
Som tur var så märkte dem inte toningen på framrutorna ;p och inte såg dem heller att ena lampan till skyltbelysningen var trasig :p
Men men, den fick ju igenom felfritt annars, så jag får väl vara nöjd :) hehe.

Suttit och pillat med designen sedan jag kom hem. Är nu måttligt less på dessa koder så det får räcka för idag.
Ska nu lägga mig på soffan och ta en PN.

Onsdag

Höhö. Har ännu inte gått å sova. Var inte trött och sen fastnade jag med bildredigeringsprogrammen!
Nu har jag ÄNTLIGEN (!!!!!) lyckats göra en header som jag är nöjd med. Så idag, och troligtvis några dagar framöver, kommer min blogg se ut som faen!

Ska försöka sova några timmar, 10.30 ska jag iväg och besikta Goffen!



Dag 21 – Ett annat ögonblick

Jag tycker inte om det här med ögonblick, för jag vet inte vad jag ska skriva.

Men ett ögonblick som jag längtar efter (haha, kan man skriva så?), det är studenten!
Skulle tagit studenten i våras, men nu blev det ju inte så då jag hoppade av Handelsprogrammet och började på Naturbruks.
Den linje jag går är inte den rätta för mig, inte i dagsläget. Vill inte jobba i skogen. Vad jag egentligen vill jobba med, det vet jag inte. Men jag har planer på kurser jag ska söka till i höst. Vissa kurser har något med djur att göra, så förhoppningsvis hittar jag sådana kurser här i närheten!
Så ja, ett ögonblick som jag längtar efter är studenten, så jag får börja plugga sådant som jag verkligen vill plugga!

MORR

Fyfan vad jag blir arg ibland.
Folk som inte gör ett skit, men som ändå förväntar sig att få allt.
Bortskämda. usch.
Folk som tror att pengar växer på träd, eller tror att man kan skita pengar. Som inte förstår pengarnas värde, vad det kostar att ha ett hushåll, vad maten kostar, vad allt kostar. Tror att man kan få vad man vill.

Varför blir jag så arg?
Ja inte vet jag.
Kanske för att jag tycker att man ska förtjäna det man får, ja utöver det man behöver.
Det man behöver, okey. Men sen sitta och gnälla för att få en massa dyra saker. ojoj. Har man det man behöver, så kan man ju göra sig förtjänt av att få något utöver det.

Äh. Nu gnäller jag igen och kommer få skit för detta, det kommer även att missuppfattas.

Hörde något om att Emilia ska komma hem några dagar?
Kul! :D

Tisdag

Det här med bloggande börjar bli.. Jag vet inte. Känns meningslöst när man ändå aldrig skriver något vettigt.
Man kan inte skriva ut sina känslor här utan att få skit för det sen.

Vad ska jag skriva om i bloggen, när jag inte kan skriva om vad jag tycker och tänker?
Jag är inte intresserad utav mode. Kan läsa modebloggar, men är annars inte intresserad utav mode. Jag klär mig i det jag tycker är skönt. Bara jag är hel och ren så är jag ganska nöjd.

Min vardag är inte intressant, då jag inte gör annat än går på skolan, orka tjata om skolan hela tiden. Nä.
Hemma gör jag inte annat än att sitta i soffan, städar, städar eller städar.

Nä. jag orkar inte sitta här och gnälla. Det får man ju också skit för.

Måndag

Jag är chockad! Jag har stigit upp 10.20!
Sitter nu framför tv:n och tittar på våra bästa år och äter smörgås :)

håhåjaja

Fy vad mätt jag är! Suttit bänkad framför tv:n sedan 20:00 för att se Arn, och mumsat i mig varma mackor. Känns som att magen ska spricka när som helst!

Fuskat lite med snusningen idag. Det höll ju länge!
Men blir så sugen efter att jag ätit, så jag beslutade att jag får ta en efter maten, sen är det tuggummi som gäller!

Ska fortsätta se tv och smälta maten.


Sinnessjukt!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8357190.ab


Satt och läste Aftonbladet och ramlade in på denna artikel.
Alltså, jag finner knappt ord. Eller rättare sagt, jag finner för många ord! Jag blir så förbannad!
Hur FAN kan man komma på en sådan dum grej?! "Införa ny skatt för feta" . Hallå?!
Nä, jag har sagt det tidigare och säger det igen, tummen ner för centern! Fyfan.

Införa skatt för överviktiga. Herrejävlar alltså. Nog försöker dem få in så mycket pengar dem kan få. Usch. Dålig stil alltså. Vi betalar redan nog mycket skatt i Sverige.
Nä, snart kommer man inte kunna bo kvar här, de är ett som är säkert. Innan det är dags för mig att ta pension så kommer pensionsåldern ligga på 75 år, och jag kommer hinna dö innan dess. Sedan leva på några fjuttiga kronor varje månad.
Lika bra att jobba svart då, och lägga pengar under madrassen varje månad.

Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden, januari med andra ord..
Ja, det händer nog inte sådär jätte mycket, vad jag vet.

- Jag fyller 20 år.
- Jag och Fredrik ska börja gymma (förhoppningsvis).
- Försöka sluta snusa. Åtminståne trappa ner tills jag kan sluta helt och hållet.
- Börja äta nyttigare, minska på godsaker.
- Njuta av de sista dagarna på jullovet.

Ja, de är väl de, vad jag vet. hehe.

Söndag

Dag 2 utan snus! Fredrik tyckte att jag var ganska jobbig igår, men för en gångsskull så gav han inte upp! Men det var nog nära flertalet gånger!
Sov bort i princip hela dagen, orkade inte känna suget. När jag var vaken såg jag tv, och åt som en gris. Sa hela tiden att jag är sugen på något och grävde i skafferiet. Det jag egentligen var sugen på fanns på vardagsrumsbordet. haha.

Får se hur det går idag då. Fredrik är inte hemma, finns knappt något att äta osv osv osv. Måste åka till Kalix och handla. Usch vad jobbigt. Blä.

Nä nu ska jag gräva i skafferiet och kylskåpet efter något ätbart. Frukost på G.

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns några saker som jag ångrar. Eller ångrar och ångrar, gjort är ju gjort så.. ja. Då går det ju liksom inte att göra något åt de..

Men det finns en sak, som jag ångrar så fruktansvärt mycket. Jag vet att det inte går att få ogjort, men jag ångrar det ändå.
Vad det är tänker jag inte gå in på här i bloggen, slutar bara med att jag får en massa skit för det sen. Så det är lika bra att jag håller tyst, är dessutom ingenting jag vill tänka på egentligen. Så tack och hej.

Nytt år

Gårdagen blev riktigt trevlig! Kändes i början på dagen som att allt skulle skita sig, men det löste sig :)
Vi var några som tänkte beställa mat, men ingen restaurang hade öppet! Fick fara och handla, och så gjorde Fredrik pasta carbonara som han bjöd på till dem som ville äta :)

Vi var inte så många här, men enligt min och Fredriks åsikt så var det jätte roligt :) Alla var från byn på ett eller annat sätt :) Så det blev en del snack om när killarna var små, vissa av oss skrattade så tårarna sprutade :D haha.
Körde ölspelet, blev ännu mera skratt. Ojoj vad man fått skratta! Blev lite mycket alkohol eftersom man körde ölspelet. haha. Så lite huvudvärk har man, men inte så farligt :)

Är förresten första snusfria dagen. Jag har klarat mig utan i 4 timmar nu, men just nu känns det inte som att jag kommer att klara de. Inget nyårslöfte, tog nyår som en startdag. Ska försöka stå ut, men man får se hur det går :p hehe.

Jag ska inte ha några nyårslöften, man håller dem ju ändå aldrig :p haha.
Men jag ska försöka sluta snusa, ta hand om mig själv bättre, börja träna och inte ge upp så lätt.. Så man får se hur det går :)

Nu ska jag ta och leta efter något att äta igen. haha. Sugen på något salt ;D haha. Chips skulle sitta fint just nu!


RSS 2.0