Torsdag

Ja vad har denna dag bestått av då?
Jo, vakna, ge Kissen medicin, kasta i sig en snabb frukost, åka ut till traktorn, märka virke, skota lite osv osv..
En lärare kom ut idag också för att kolla hur det gick. Var väl inge vidare roligt för min del.. Fick höra att jag MÅSTE KÖRA, MER MER MER! Annars kommer jag inte få ett betyg i kursen.
Men HALLÅ?! Jag kan inte köra så mycket som dem vill, då skulle Fredrik och hans pappa förfan gå i konkurs innan min praktik är slut. Har inte skotat sedan förra våren, och endast skotat i slutavverkningar, är grymt mycket svårare att skota i gallring..
Nå, Fredrik blev också lite irriterad så han tryckte ner mig i stolen och tvingade mig att köra tills läraren åkte därifrån. Reslutatet utav det blev att Fredrik gick back med två lass.. Men men.
Hur fan kan man förvänta sig att jag ska kunna skota? Kan verka så jävla simpelt men de är det inte. Mycket man ska hålla koll på. Mm, och så i gallring, då ska man ju hålla på och tjorva så man inte skadar träden som står där.. Förbannade träd som alltid står ivägen.
Förstår verkligen inte hur vissa tänker. Är inte länge kvar av skolan, men man blir ju så förbannat motarbetad hela tiden, så i den här takten kommer jag aldrig att få ihop poängen jag behöver och då blir det ju inga slutbetyg, så lika bra att hoppa av skiten egentligen.

Har sådan jävla ångest dag ut och dag in. Kan inte sova ordentligt om nätterna. Kan inte andas ordentligt, har hela tiden ett tryck över bröstet.
Orkar inte äta, orkar inte städa, orkar inte duscha, orkar tamefan ingenting längre.. Vill bara ligga i soffan och stirra ut i tomma intet..
För mycket att tänka på. Skolan är den största boven.. Jobbfrågan har också gett mig jävligt mycket ångest.. Nu när Lotus blivit så konstigt och gjort allvarliga saker så vet jag inte vart jag ska ta vägen, eller vad jag ska göra..
Vart ska jag börja? Hur ska jag göra?
Först och främst hade jag behövt bli av med denna ångest. Men går inte.. Klarar fan inte mycket till. Kommer snart bryta ihop totalt..

Onsdag

Vaknat lite före åtta. Tvingat i Kissen medicin, gick inge vidare..
Ska snart hoppa in i bilen och åka till skolan, ska skriva klart projektarbetet. Kommer bli VÄLDIGT skönt att ha det bortgjort!

Nå, nu ska jag försöka tvinga i mig ett äpple så jag får i mig något innan jag åker iväg. Fattar inte vart min matlust har tagit vägen.. Beror nog på all stress...

Veterinär

Kommit hem för ett litet tag sedan från Kalix.
Kissen skötte sig väldigt fint hos veterinären och fick mycket beröm för sitt fina uppförande, trots sin smärta i örat/kindet.
De hittade inga bitmärken, som tur var. Men det vänstra örat var geggigt och blodigt där inne, men hade börjat läka. De ville inte droga ner honom i onödan, så fick utskrivet medicin åt honom, så om en vecka får vi se hur det är med lillkissen.. De trodde att han kan ha ett hål på trumhinnan, men troligen inte då han inte är så jätte sne i huvudet.. Så ja, bara att vänta och se hur det blir..
Nyss gett Kissen avsvällande/smärtstillande. Antibiotika ska han få först ikväll..

Känner mig så tom och besviken.. Vet inte vart det gick fel med uppfostran av Lotus.. Någonstans på vägen har det gått snett.. Förstår inte hur han har kunnat bli såhär.. Annars är han ju bland världens finaste i mina ögon.. Känns riktigt jobbigt..

Tisdag

Jahapp, ingen praktik för mig idag då.. Och jag som verkligen skulle behöva vara där!
Nå, anledningen den här gången är ett oväntat veterinärbesök med Kissen..
Igår kväll när jag och Fredrik låg i soffan och såg True blood så låg Kissen på armstödet vid mitt huvud, hoppade ner och gick ut i köket. Det gick några minuter, sedan hörde man Lotus skälla till riktigt ordentligt och samtidigt morra, Lotus hann inte tystna innan katten skrek för fullt..
Gick och kollade vad som hände, Lotus kröp ihop, så jag förstod att han gjort något. Såg Sigrid ligga ihopkrupen på köksbordet, så gick och kände på henne, ingen skada skedd, insåg att det inte var hon som skrikit för platsen på köksbordet var varm, så hon hade legat där ett tag.
Började leta efter Kissen, men hittade honom inte på 5 minuter. När jag hittade honom så var han vettskrämd, började känna igenom honom, men han ville bara springa och gömma sig så fick hålla fast honom.. Han var blöt på vissa ställen i pälsen, så jag förstod att Lotus bitit honom. Kollade igenom all päls, och såg tillslut att han hade blod i örat..
Vi fortsatte se på True blood avsnittet och efter det såg jag att Kissens vänstra kind blivit svullen.. Han skakade på huvudet hela tiden och så lät det väldigt konstigt när han skakade sig..

Vi bestämde oss för att avvakta och se vad som händer..

Imorse när vi vaknade var han lika svullen, men ännu mer tillbakadragen, fortfarande rädd.. Går med huvudet lite på sned. Ringde veterinären så fort telefontiden började och fick en tid kl 12..
Hoppas att han inte är allvarligt skadad.. Älskade Kissen.
Vissa förstår inte varför jag kan lägga pengar på en katt, men de som träffat Kissen förstår varför. Han är inte någon vanligt katt, han är som en hund i en kattkropp. Han skulle aldrig använda klorna mot någon, han har inte gjort det en enda gång under dessa snart 2 år som han funnits hos oss.
Felix har härjat med honom mycket med honom, men Kissen har aldrig gjort Felix illa.
Steven bar Kissen i huvudet, men han försökte inte ens försvara sig med klorna.
Jag har busat med honom men aldrig fått ett sår pga klorna eller tänderna.
Mina syskon har burit honom upp och ner och varit hårdhänta med honom, men aldrig gjort dem illa.
Så ja, Kissen är väldigt speciell. Och väldigt social.

Förstår inte vad som flugit i Lotus..
Är inte första gången han försökt bita, Kissen är nu den första som han fått tag i..
Vågar inte ha honom bland barn längre heller, så den dagen jag och Fredrik får barn, så kommer vi inte våga ha honom kvar, för vi har sett hur han är med barn..
Fyfan vad tråkigt det känns.. Har en stor klump i hjärtat..


Lördag

Varit i Happis idag :)
Fick vara runt med Ronja när hon skulle köpa nå grejer till någon dans. Fredrik hittade en fin jacka så köpte den åt honom ;) Vilken snäll flickvän jag är :)

Kommit hem för ett tag sedan. Ser nu på True blood :) Vi ska ha ett litet True blood maraton ikväll :)
Imorgon ska vi åka ut till traktorn, ska köra.. huh, får se hur det kommer att gå. Har inte skotat på typ ett år?

Fuck

Skulle "bara" blunda under reklamen, men slutade med att jag somnade och sov tills halv fyra.. Jätte bra! NOT!
Är fortfarande jätte trött..
Måste skärpa mig med det jag äter och börja röra mig mer. Detta funkar fan inte längre..

Hmm. Nä ska ta något att äta innan jag hoppar i duschen.

Mig

Känner att jag börjar få en sån där dag då jag känner mig smått nere och nästan allt känns dåligt. Så har bestämt mig för att pyssla om mig själv efter att jag sett Våra Bästa År.
Tänkte ta en lång, härlig dusch, men Fredrik är nu i duschen och har varit där ett bra tag, så jag får se hur mycket varmvatten det finns kvar.
Men tänkte åtminståne göra hårinpackning, ansiktsmask, plocka och färga ögonbrynen och fixa naglarna lite..

Nu ska jag sätta undan datorn och lägga mig och se tv.


Fredag

Nyss vaknat, huvva. Har tydligen somnat på soffan och vaknade av att något lät konstigt ute i köket, var Lotus som var i farten med sin mun. Vet inte vad fan han fick för sig, men nu är det saker strimlade i köket.. Inte roligt.
Förstår inte, han hade ett ben som låg på golvet, mitt framför honom men han valde de andra grejerna..
Överreagerade när jag skulle göra upp eld, Fredrik hade stängt spjället till murstocken men inte till kaminen, så blev väldigt förbannad när jag fick sur rök i ögonen. Svider som fan nu.
Tur att man kan inse att man överreagerar och inte behövt bli så arg som man blev :)

Näe nu ska jag se om det fortfarande brinner i kaminen.. Vill egentligen fortsätta sova, men måste elda, är bara 17 grader i huset.. Kallt som fan. Det är i sådana här lägen som man vill ha igång elementen..

Tråk

1. Vad är ditt mellan-namn? Maria Angelika
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Tycker Sandra är fint.
3. Är du i ett förhållande nu? Ohja! :)
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 2½ år :) 
5. Vem var du tillsammans med sist? S
6. Får man fråga varför det tog slut? Bråkade mycket. Sen orkade jag inte mer.
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja
8. Vem vet mest om dig? ingen aning..
9. Vad gör du på fredagskvällar? Inte så mycket, vanligaste är att jag sitter vid datorn eller ser tv. Fredrik jobbar ju natt varannan fredag.
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Oj, finns många bra filmer :)
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Kanske, kanske inte. Tycker att det är lite för privat för bloggen. 
12. Har du någonsin varit full? Några gånger ja.
13. Har du testat droger? Nej, skulle inte falla mig in heller. (Nog för att många räknar tobak och alkohol som droger, men nu räknar jag inte det som drog).
14. Röker du? Nej, endast feströkt sedan jag träffade Fredrik! :)
15. Snusar du? Yes. Lite för mycket ibland.
16. Saknar du någon just nu? Jo, min mommo :(
17. Hur mår du idag? Ganska bra, men är trött som fasiken..
18. Hur många tabletter tar du dagligen? 1, p-piller. Ibland slinker det ner en och annan Ipren eller vitaminer.
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Ingen aning.
20. Bästa minnet från sommaren? Ööhm.. Gjorde inte sådär jätte mycket under sommaren, jobbade ju. Men bästa minnena är väl när jag fick hämta Lotus och när vi åkte ner till Flen :)
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Finland. höhö. Men är ju där såpass ofta så räknar väl inte med de. Då var senaste landet Turkiet.
22. När var du där? Hmm. Oktober/november -07?
23. Är du rasist? Det beror på.
24. Har du helt svenskt ursprung? ja
25. Om nej, vart kommer du ifrån?
26. Föredrar du svenska eller utländska killar? svenska
27. Ser du fram emot någonting just nu? Jodå! Studenten, och en till sak som är hemlig för tillfället ^^ 
28. Sköter du skolan? Till och från. Försöker iallafall.
29. Vad hade du för betyg förra terminen? Olika.
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? mvg
31. Vilket ämne var det? Förra året fick jag det på ett Samhällsprov :)
32. Har du fått ig på ett prov? Flera gånger.. Tyvärr.
33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nope
34. Anser du dig vara intelligent? Haha. Njäe, inte så ofta..
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Den tiden jag haft med Fredrik :)
36. Vilken va den värsta tiden då? Den tiden innan jag flyttade till Kalix.
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Ja, men det är mååånga år sedan.
39. Har du haft sömnproblem? Ja, och har det fortfarande till och från.
40. Hur ofta gråter du? Det beror på. Några gånger i månaden vissa gånger, ibland ingenting på flera månader.
41. Vad gör du när du mår dåligt? Lägger mig och sover. För det mesta.
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Fredrik <3
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Aldrig! Avslutade kapitel i mitt liv som jag inte vill ha tillbaka. Fredrik är den enda jag vill ha :)  
44. Vilken klass går du i nu? Np3 skog.
45. Vilken skola? Kalix Naturbruksgymnasium.
46. Har du varit utomlands? Jo
47. Har någon varit otrogen mot dig? Är inte säker, men hörde lite rykten efter att det tog slut.
48. Är du stolt över dig själv? Från och till.
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Hmm. Kommer inte på något nu..
50. Vad får du ofta komplimanger för? Mitt utseende ibland, fått höra att jag är duktig på att rita, skriver fint osv :)
51. Har du lätt att få folk att skratta? Nej. Försöker få Fredrik att skratta dagligen, men han får aldrig mer än ett leende på läpparna :D haha
52. Cider elller öl? cider
53. Har du några talanger? Kanske
54. Vet du om någon är kär i dig? Fredrik är ju kär i mig ;) Har jag bestämt ;)
55. Är du kompis med dina syskon? Best Friends med alla syskonen hemma hos mamma :D
56. Vad står det i ditt senaste sms? Vi åker nu.
57. Hur lång är du? 164
58. Hur mycket väger du? kring 60kg..
59. Vilken storlek har du på kläderna? S-M
60. Har du svarat ärligt? Så ärligt jag bara kan ;)

Torsdag

Denna dag har bestått av att vakna,
rengöra tatueringen,
smörja tatueringen,
äta frukost,
se på tv,
åka till Kalix med Gabbi,
komma hem någon timme senare,
smörja tatueringen,
dammsuga,
sätta på tvätt- och diskmaskin,
busa med Lotus,
plocka upp i köket,
hänga tvätt/sätta på en till och plocka ur/fylla på diskmaskin,
satt älgköttet i marinad,
och smörja tatueringen igen.

Har hunnit sitta vid datorn mellan varven också.
Just nu sitter jag och samlar energi till att börja med middagen. Har totalt tappat min lust till att laga mat, känns så jobbigt, vill bara lägga mig ner och sova när det kommer på tal om att laga mat.. Som tur är så är det kött idag, så det enda jag behöver göra är att fixa med klyftpotatisen och fixa såsen, resten gör Fredrik ;)

Får se vad som händer ikväll. Ska mest troligt ut och köra med Fredrik. Får se, har sovit som en kratta inatt och vaknat tidigt, så ögonlocken är tunga redan nu..
Får försöka sova lite efter maten.

Tatuering!

Nu har jag äntligen fått min tatuering på plats! :D Snacka om att jag är grymt nöjd!
Hade tänkt ha den på underarmen, men blev lite ändrade planer så den hamnade mellan skuldrorna ;)
Spände mig liiite för mycket, så svimmade där i början :D haha. Som tur var så kände jag av det och fick be om en paus. Fick sån där sockergrejs och vatten, sedan blev det svart och sen när jag vaknade till hade jag tappat muggen med vatten och Barsken stod och försökte lägga mig på rygg och lyfta mina ben :D haha.
Satt upp när han tatuerade, blev väl för mycket, efter svimningen fick jag ligga på britsen och då gick det hur bra som helst! Då sved det bara lite. Gjorde mer ont när jag satt upp :S

Nå, är som sagt grymt jävla nöjd!! Barsken är grymt duktig! Kommer att fara dit fler gånger, helt klart! Ska bara se till att sova och äta bättre innan det är dags för en ny gaddning så jag inte svimmar igen ;) höhö

Får se när jag lägger upp bild på tattoon. Den ska vara inplastad tills imorgon typ. Ska byta plast till natten innan jag går och lägger mig.
Kan berätta att det är en så kallad Hyllnings tatuering :) Och så en fin ros i New school stil :) och så är den i B&G :)

Ensam

Fortfarande ensam hemma.. Undra vart karln tagit vägen..
Tänkte fixa någon middag åt oss men eftersom han aldrig dykit upp så har det inte blivit av. Onödigt då jag vet att Fredrik är en sådan som inte värmer upp mat. Så har suttit hungrig här och väntat, hittade tillslut rester i kylen, så nu är man någorlunda mätt.

hmm hmm..
Vette fasiken vad jag ska hitta på.. Känner mig riktigt uttråkad..


Skönt

Attans så skönt det var med en tupplur! Hade kunnat sova längre men Fredrik ringde och väckte mig.. Får se när karln kommer hem, de har nu fixat klart traktorn, så det tar nog ett bra tag innan de kommit från Happis till avverkningsplatsen, skulle nog tippa på att Fredrik är hemma efter 18-tiden..
hmm hmm.
Undra vad man skulle ta och hitta på. Kanske sover en stund till? ;)Hihi, Felix ligger här bredvid mig och myser, ögonen riktigt sprättade upp när han hörde en bebis gråta på tv!
Den dagen jag och Fredrik får barn tror jag att Felix kommer att vara helt tokig i ungen :D Tokig på ett BRA sätt :D

Tjosan

Varit inne i Kalix med Gabbi och söta Elias i någon timme :) Rantade runt lite överallt och hade det trevligt :)
For förbi Barsken men han var inte inne pga förhinder.. :( Så hoppas verkligen att det inte är något så att jag får vänta ännu längre på att få göra min tatuering..

Men men. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på nu.. Fredrik lär inte komma hem på några timmar.. En promenad skulle nog sitta fint, men börjar bli så trött så vet inte om jg orkar. Kanske tar en PN så får jag se om jag orkar senare ;p

Har just nu Lotus som trycker in sin nos i mitt sidfläsk och Felix står och skrapar med sin tass mot min arm. hehe. Mina söta, underbara bebisar :)
Ska väl ta och ge mina pojkar lite uppmärksamhet innan jag tar en powernap :)


Tisdag

Sådärja, nu har jag varit och besiktat Fredriks Merca.. Den gick inte igenom, var 2 simpla fel. Positionslyset som har racklat i några år (iaf de åren jag och Fredrik varit tillsammans), och så fick han 2:a på dragramen. Fredrik blev INTE glad när han hörde att det blev på dragramen, då han förra året svetsade fast en mutter på dragkroken och regbesiktade så att den ska vara reggad utan dragkrok, och så går dem ändå och kollar in allt som har med dragkroken att göra och fäller honom för den.
Påpekade åt besiktningsgubben att Fredrik svetsat muttern på dragkroken, men det hjälpte ju inte. Kom inte ihåg att Fredrik regbesiktat den utan dragkrok, det blev jag påmind om när jag ringde Fredrik och berättade vad som stod på pappret. Höll på att bli döv när jag sa "dragramen"... Ett arg "VAAAAH??!?!?!?!" fick jag i örat. hehe. Och så fick jag höra lite svordomar. Så det är Fredrik som kommer att åka till ombesiktningen och ja, som han sa "då ska dem få höra".

Men men.
Sitter nu och försöker få i mig lite frukost. Inte det lättaste när jag inte har någon matlust på morgonen.
Ska strax hoppa in i duschen en sväng, vid lunch ska jag umgås med Gabbi :)

BB

Jag och Fredrik kommer snart att lägga ner det här med Big Brother. Roza är ju BARA FÖR MYCKET. GNÄLL GNÄLL och GNÄLL. Tyck synd om mig, allt handlar om mig, buhuu..
Usch, diggar henne inte för fem öre och får lust att skita i att se programmet förrän hon har åkt ut från huset.
Fyfan vad irriterande.
Katerina och Roza, riktiga irritationsobjekt!

Näe nu började det igen.
Ska se klart BB, sedan blir det ett avsnitt True blood innan sängen. Ska upp tidigt imorgon för ska och besiktiga Fredriks bil 7.20.. huh huh.. Det blir min praktik imorgon, åka och besiktiga bilen och sedan till skolan och fixa lite grejer.
Ska även till Barsken imorgon och kolla in vad han skissat upp för något åt mig :)

Måndag

Fredrik gav mig ledigt idag från praktiken. Har inte ett enda minne av att han försökt väcka mig imorse, så han måste ha låtit mig sova vidare.
Vi satt uppe sent igår, gick igenom skolgrejer som jag inte har gjort, vad som måste göras och massa annat. Har för typ två veckor sedan skrivit en lång lista med saker jag måste göra, och när jag visade den åt Fredrik igår och förklarade hur allt ligger till, så nu förstår han varför jag mår som jag mår, huvudvärken, humöret och orsaken till varför jag har svårt att sova..
Fredrik är en klippa, han ska även komma med mig till skolan och fixa saker, så även han får höra vad dem säger, så vi är två stycken som hör vad som sägs, och om det blir ändringar kan han vara där och protestera med mig.
Så ja, idag fick jag ledigt för att planera hur jag ska göra med vissa saker, och att skriva klart sista grejen till Engelska B. Så de är väl det som jag håller på med just nu, skriver engelska grejen.

Hmm hmm.. Funderar på om jag ska ta en promenad med hundarna. Motivationen till att plugga börjar sakta sina bort. Men en promenad känns inte heller så lockande då det ser ut att blåsa lite..
Äh, skitsamma. Går ut och går en sväng. Lotus ser ut att behöva det.


Rubrik

Blev ingen treo för min del, suttit och försökt slappna av istället, ätit lite osv, så nu känns det inte bra, men bättre!
Sett två avsnitt av True blood. Oh det är bara för bra!
Tog en paus och var till Fredriks mormor och morfar med lite fika :) De hade inte möjlighet att komma hit, så då tog vi saken i egna händer och åkte dit :) Kan dem inte komma och fika, får fikat komma till dem! ;p Var uppskattat iallafall :)

Näe, nu ska jag dra en vals med dammsugaren innan vi fortsätter att titta på True blood :)

Söndag

Huvudvärk from hell igen. Hann inte ens öppna ögonen när jag vaknade så kände jag hur det bultade i huvudet. Får bli en treo idag också.. :( Fan måste komma ihåg att köpa hem mer treo, tror jag tar den sista idag..

Fredrik har nu fixat hem True Blood åt mig! Snacka om att jag är lycklig!

Näe. Ska hämta den där Treon nu, orkar inte ha denna huvudvärk längre.

Lördag

Denna dag har gått fruktansvärt segt..
Huvudvärk från helvetet igen. Men vet vad det beror på, och det är skolan. I veckan ska jag dit och försöka hitta lite lärare så jag får fixa bort lite saker.

Mamma och resten av gänget var här tidigare idag och fikade. Var ju roligt :) Är ju inte så ofta dem kommer hit :) Fredrik fick ett nytt vardagsrumsbord i present :)
Huvvaligen vad gammal Fredrik börjar bli, 26 år imorgon! :D haha. Snart kan man kalla honom gubbe ;)

Nu är Fredriks föräldrar här och hälsar på, de är påväg hem.
Vet inte vad man ska hitta på ikväll. Vi har pratat om att börja se Andra Avenyn från början igen ;) Bra att man har en GUBBE (höhö) som tycker om de ;) Funderar på att be Fredrik fixa hem True Blood! Var på tok för länge sedan jag fick mig en dos vampyr!!

Haha. På tal om vampyrer.. Mamma hade beställt ett skitfint pussel, hade kollat på dem jag också några dagar innan hon beställde. När jag var i Happis så gick jag och kollade på dem igen, och klickade hem två stycken. Och mm, ena pusslet föreställer en vampyr (typ). Mamma hade redan förstått att det pusslet skulle bli mitt :p Min mamma vet verkligen vad jag tycker om! :D
Oooh. Kanske borde ta mig en dos med Twilight också.. Både böckerna och filmerna. Har inte läst böckerna sen i somras och filmen vette fan när jag såg dem sist..

Näe, nu ska jag lämna in lite önskemål till Fredrik, måste få hem True blood!!!
Vampyrabstinens!!

mhm

Googlat på dumlekakor för att se vad jag gjort för fel.
Eller fel har jag väl egentligen inte gjort. Det SKA gå med pappersformar, har ju sett Fredriks mamma baka dumlekakor i pappersformar utan problem.
Men när man söker på google så står det ALUMINIUMFORMAR överallt, men att pappersformar funkar, men att de fastnar i kakorna.
Aluminiumformar är snordyra, tycker jag. Tycker inte alls att dessa kakor är värda alla dem pengarna. Så nej. Inge mer dumlekakebak i detta hus.

Men grattis. Nu blev diskmaskinen klar.

tralala

Städa halv fyra på morgonen. Normalt? Ehm, nej!
Men måste man så måste man helt enkelt.. Eller måste, måste jag ju inte. Men jag behöver det. Är spyless på att ha det stökigt omkring mig.. Är less på denna "byggröra".. Så mm.. Det är bara att städa då. Blir ju inte bättre av att man sitter och kollar på skiten och gnäller lite..

Dumlekakor är tamefan det värsta jag vet. Första gången jag gjorde det förra veckan gick det åt helvete, dumlen smälte in i pappret. Idag gjorde jag en ny satts och försökte på flera olika sätt för att dumlen inte skulle komma i pappret, har t.om fått tips av Fredriks mamma, men icket, det hjälper INTE! Förbannade dumle jävla satan... Så nej. Dumlekakor kommer fan inte bakas i detta hus mer. ALDRIG.
Försökte mig på en morotskaka. Men lätt att göra någonting i långpanna när våran spis är mindre än en vanlig. Gör man en hel satts ibland med vissa bakverk i långpanna så blir det bara kackabajs av alltihop.
Gnäll gnäll gnäll...
Tror jag snart lägger det här med baka på hyllan. Baka har jag alltid tyckt att det är roligt, alltid blivit gott osv, men senaste bakverken jag gjort har jag misslyckats med totalt. Vet inte vad fan som är fel... Känns ju inte alls roligt att det ska bli så, när baka är bland de få saker som jag är bra på.. eller ja, nu verkar jag ju inte vara bra på det längre..

Väntar på att den där förbannade diskmaskinen ska bli klar någongång, så jag kan börja göra geggan till morotskakan. Blir väl bara skit av den också. Tycker den blev för tunn, och nu när jag är trött blir väl geggan åt helvete..

Städa

Toan är nu storstädad.. Tog lite extra tid eftersom jag inte visste hur man fixade handfatet då mitt jävla hår satt stopp i de.. Men Fredrik fixade det, och visade mig hur man gjorde, så nu vet jag det till nästa gång! :)

Är så stressad så jag bara skakar. Visste inte vad jag skulle göra när jag skulle börja med hallen, så fick ta mig en paus. Inte bra om jag blir för stressad.. Sitter nu och lugnar ner mig lite..

Måste handla, städa, dammtorka, baka, fixa en vägg, blaha blaha..
Detta dygn skulle behöva ha lite fler timmar.. Får nog vara uppe ganska sent ikväll om jag ska hinna med allt till imorgon.
Varför ska man alltid vara så stressigt när någon fyller år?! Jag stressade upp mig som fan när jag fyllde 19, var lite lugnare när jag fyllde 20.. Men när det gäller Fredriks födelsedagar så kan jag nog inte kalla stress för stress längre, det är snäppet värre..
Nå, nu ska jag ta tag i hallen.. Kan inte sitta still längre.

Fredag

Poff, sa det och så fick jag världens huvudvärk och så känns det som att ögonen ska hoppa ur skallen. yey! Behöver verkligen en förkylning nu! Eller så inte.. Har alldeles för mycket att göra för att ha tid att bli sjuk nu..

plockat lite i köket efter att jag vaknat.
Gabbi och Elias var förbi en sväng också :)
Suttit och pusslat ett tag, men kommer inte direkt någonstans med det..
Pratat med mamma på telefon..

Öhm.. Näe. inte fått så mycket gjort idag. För en timme sedan kom huvudvärken från ingenstans.. Har tagit en Treo så hoppas på att den gör sitt snart så att jag kan börja städa igen.. Måste ta tag i toaletten, ser ut som att en bomb slagit ner där inne..


<3


...........

Det går framåt i köket, men inte så fort som jag skulle vela. Nå, framåt var det!
Fredrik och hans pappa är nu igång med att sätta upp fönsterlisterna.
Har bestämt ny placering av akvariet, är inte så nöjd med det, men har inte så mycket annat till val. Köpmansdisken är för kort, så akvariet sticker utanför, vilket är lite farligt. Så det ska nu få stå på ett lackbord, under ett fönster.. Kommer hamna lite för lågt, men som sagt, har inte något val längre.
Kanske får bli så att jag får föra fiskarna till DM och sätta bort akvariet tills vi flyttat till större hus.. Känns inte roligt då jag precis börjat komma igång med detta akvarium, men ja..

nä, det här blir nog bra tillslut..
Blev inte att göra någon middag hellre, Fredrik fick åka till Sangis och hämta skräpmat..
Jahapp, nu hörs det en hel ramsa med svordomar där ute i köket.. Vill jag ens veta vad som hände? Nä... Helst inte..

Torsdag

Målat lister, stått på knä och skrubbat golvet.. Fått lite gjort idag ändå, och klockan är bara halv ett!
Ska nu gå och hjälpa Fredrik, han behöver en extra hand nu när han ska skruva upp elementet i köket :)


Felix superfina halsband :)

Rubrik

Slänger in en uppdatering i brist på annat..

Varit i Happis en sväng med Gabbi och supersöta Elias :) Fick äntligen tummen ur det berömda hålet och köpte ett halsband åt Felix. Han har varit utan alldeles för länge!
Hmm.
Försökt städa lite här, men är i princip omöjligt när man håller på och målar och ingenting är på sin plats..
Nå, vägg nr1 är åtminståne färdig nu. Imorgon ska tak- och golvlisten på plats. Har grundmålat fönsterlisterna, så får se när de kommer upp..
Öhm.. Nä, nu har jag väl inget mer på hjärtat.. Godnatt


Wiiiiee

Är inte många dagar kvar nu så är jag under nålen igen :D Så jag längtar!
Har nästan liiite för mycket idéer, men ska imorgon och se om han är i studion så man får snacka ihop sig lite.. Huh huh. Börjar nästan bli lite nervös, hehe.

Näe nu ska jag.. Vet inte vad.. Blev akut trött :S

Måndag

Äh. Jag blev tom i skallen och vet inte vad jag ska skriva..

Sov länge idag, somnade på soffan inatt och då blev det ju så att alarmet inte fick komma igång..
Varit ute och promenerat med Gabbi.
Lotus har överraskat mig och gjort mig jätteglad idag!
Har satt igång andra maskinen med tvätt, ska strax ta och tömma diskmaskinen och fylla på den med mer disk.. Fasiken vad skitit det kan bli när man har barn här. hehe.

Neeeej nu ska jag väl fortsätta plocka här litegrann. Orkar inte med denna röra. Vill ha klart köket, helst NYSS..

Tankar..

Dumlekakorna blev ju åt helvete.. Eller goda blev dem, men satte dem fel i formarna så dumlen smälte in i pappret så ja, det blev bara skit.. Inget man kan bjuda på.
Nå skitsamma..

Har en massa tankar som snurrar i huvudet. Vet inte vad jag ska göra av dem.. Skulle verkligen vara skönt att bara kunna stänga av och slippa tänka för en timme eller två. Men nej nej..
Näää.. Ska väl lägga mig i sängen bredvid snarkis, så Jessica kan lägga sig och sova istället för att sova halvsittandes.. Ungen vägrade erkänna att hon var trött..

Lördag

Orkade verkligen inte blogga igår. Orkar inte nu heller egentligen, känner mig inte alls bra för tillfället, trött och degig i kroppen. Imorse när jag vaknade var halsen helt puckad, hade nästan ingen röst och fick verkligen anstränga mig för att få fram orden..
En rolig sak hände på morgonen.. hehe. Fredrik kom hem från jobbet, hade glömt hemnyckeln och så hade jag låst dörren.. Han ringde och bad mig komma och låsa upp, blev riktigt irriterad (väldigt dåligt morgonhumör), så jag slängde upp ytterdörren och skulle gå tillbaka in i sovrummet, då slår jag i huvudet i en list som står snett över dörröppningen till sovrummet.. haha.
Fredrik sa att det såg väldigt roligt ut.. En morgonarg Sandra som slänger upp ytterdörren och sedan slår i huvudet. Han sa att nästan kunde se hur det började ryka genom mina öron när jag försökte böja mig under listen en gång till, gick in i sovrummet och smällde igen dörren :D hhaha. Nå, han fick sig ett gott skratt! Vilket inte gjorde mig på bättre humör ;) höhö.

Igår käkade vi tacos till middag. Gott, men orkade knappt äta något :/
Bakade två sorter från min "baklista".. Skönt, nu är det bara fyra sorter kvar! Får se om man orkar göra alla.. Tur att man har Jessica här som hjälper en :) hihi.

Funderar starkt på att åka in till Kalix och handla lite ingredienser.. Funderar även på att ta en liten promenad med Lotus när det är så fint väder ute! Lite stads träning skadar aldrig :) Skulle verkligen behövas för Lotus del, eftersom vi haft så fullt upp med köket + att jag börjar bli sjuk, har han inte fått så mycket aktivitet som han är van vid.. Stackarn blev helt galen igår när jag orkade engagera mig lite i honom och kastade snöklimpar. Han sprang och hoppade som en dåre :) hihi.

Neee nu ska jag väl börja fixa mig eller något..

Torsdag

Fan, tror jag håller på att bli sjuk igen. Halsen känns som sandpapper, och har gjort det hela dagen..
Var ju sjuk nyss!!!

Var uppe försent igen, så sov till 12.30.. Hoppade nästan direkt in i bilen för att åka till Happis och hämta upp Jessica och Anton som ska vara här i några dagar.

Annars inte hänt så mycket idag, har inte orkat göra något speciellt då jag blir mer och mer hängig pga denna förbannade hals.. 
Hämtade ut mitt paket med pussel idag iallafall.. Blev inte så mycket gjort, pusslet är lite för svårt ;) hehe. 

Fick höra en tråkig sak idag, som gjorde mig väldigt arg! 
Det finns verkligen fega kräk! Om något man tycker är fel, kan man inte då ta och säga det till personen istället?! Är det så jävla svårt? 
Om det nu är svårt att säga det face2face, eller säga det på telefon, då kan man ju SMS:a eller maila eller vad fan som helst!
Att dessutom vara anonym. Fyfan vad fegt! Man ska stå för det man gör, det tycker jag!
Vad anonym har emot dessa personer skulle jag verkligen vela veta! Personligen tycker jag att dessa människor ifråga är hur snälla och gulliga som helst, och förtjänar inte alls detta.
Usch jag blir så arg..

Nej, nu ska jag ta och varva ner här i sängen innan det är dags att sova.. Blev att ta in datorn på sovrummet nu när ungarna ligger och sover på soffan. Erbjöd dem sängen, men dem envisades med att dem skulle sova på soffan ;p haha.

Onsdag

Sov för länge idag.. Var uppe till halv fem, så inte så konstigt.
Satt och kollade olika recept, Fredrik fyller år snart så hade tänkt baka så det finns något att bjuda på.
Hmm.. Kom fram till 6 recept, sådant jag vet att Fredrik tycker mycket om. Men insåg att inköpslistan kan bli lite dyr.. Så får se om jag ska skita i några sorter.. hmm..
En sak är då spikat, ska göra chokladbiskvier. Fredrik älskar dem verkligen, och senast jag gjorde dem var då han fyllde 24, så det blir ju nu två år sedan. hehe. Så nu ska jag offra mig och göra dem åt honom. Men schhh! Det är en hemlighet!

Nä, nu ska jag gå mot duschen. Håret har inte blivit tvättat på flera dagar, så nu är det dags att tvätta det..

Knä

Fan vad förbannad jag blir på mitt vänstra knä.. Det låser sig hela jävla tiden..
Har haft problem med mina knän i flera år, speciellt det vänstra, men nu började det verkligen bli för mycket..

När jag sitter i soffan eller var fan som helst, så brukar det bli rent refleksmässigt så att jag sätter mig på den vänstra foten.. Mhm, och det resulterar i att det låser sig, och gör svinigt ont att räta ut knäet.. På senare tid har det börja göra mer och mer ont att räta ut benet efter att jag suttit på det, som nyss, ville bara gråta av smärta.. huvva..

Även börjat få problem med knäet när det är rakt, om jag har benen raka på soffan eller när jag ligger i sängen. Då låser sig knäet och here we go again, då måste jag räta ut benet men åt andra hållet, så att säga..
Kan inte cykla längre heller, är alldeles för obehagligt.. Knäet bara knakar och sprätter till för varje tramp man gör.

Har nu bestämt mig för att ringa vårdcentralen imorgon. Står inte ut längre med detta förbannade knä..


Paus

Har fått på ett varv färg av det jag tänkt måla idag.
Blev att ta en paus efter att jag målat den där takdelen, hatar verkligen höjder, började svettas som en dåre pga att jag stod på en liten pall.. hehe. Panik, yes.
Nå, under min lilla målarpaus satte jag mig ner för att se En unge i minuten  som jag missade igår. Fyfasiken vad jag fick lipa. hehe. Jag vill också ha barn!!
Nå, min tur kommer väl med tiden :)

Nu har jag en paus i målandet igen. Ska nu sätta igång med att laga mat. Blir bara tråkig spagetti och köttfärssås, har inte lust till att stå vid spisen så länge :)

Tisdag

Börjar med att säga att jag och min älskade Fredrik varit tillsammans 2½ år idag! :) <3
Hihi.

I morse när Fredrik kom hem från jobbet och la sig i sängen för att sova började vi prata, är ju tvungen att hålla honom uppdaterad om BB nu när han missar det när han jobbar natt ;) hehe. Men ja, sedan såg jag att han började bli jävligt trött, så höll tyst ett tag. Han låg där med öppen mun, och helt plötsligt rycker han lite på huvudet samtidigt som han piper till (som en liten flicka) :D Sedan tittar han på mig och asgarvar, och sa: "fan jag drömde att jag slog i huvudet!". Det där hände inom loppet på 45 sekunder typ :D
Inte första gången sådant där händer.. Brukar hända ibland då han håller på att somna, antingen gör han något ljud eller en ful grimas, sedan tittar han på mig och skrattar för fullt :D
Ojoj. Knäppis. :)

Aja, nu ska jag gå in till köket och slipa lite spackel, sedan blir det att börja måla..

ååååh

Takfärgen är inte här hos oss.. Så blir inte att påbörja målningen av taket.. Bläää.
Känner mig smått less på mig själv. Varför ska jag alltid hitta på en massa?! När Fredrik började dra bort listerna från ena fönstret blev jag bara sådär akut jävla less. Orkar inte. haha. Ser bara pengarna flyga iväg..
Nå, har man gett sig in i leken får man leken tåla.. hehe.

Nee nu ska jag fortsätta se BB.

...

Jo och jag är väl medveten om att julgardinerna skulle ha varit nere för länge sedan!
Men jag har helt enkelt inget strykjärn.. 
Nå, nu ska vi (läs: jag) börja måla om i köket, så då ska alla lister bytas ut också, så då ska ändå alla gardiner ner..

Köket


Mitt i byggröran.. Men såhär såg det ut innan.


Blev en del bråte på köksbordet efter att ha tömt skafferiet.. Och här håller Fredrik på och skruvar ihop skåpen för fullt :)


Fick bort skafferiet och kylskåpet och testade om nya kylen och frysen skulle passa. Det passade som handen i handsken!


Var tvungen att måla lite, vilket syns på den övre bilden..


Nu står köksbordet såhär. Måste fixa lite så det blir mer plats.. Men som man brukar säga: "ursäkta röran, vi bygger om!"


Lilla köksön.. Tror det blir så att vi köper ett till skåp så den blir lite längre.. Så ja, här är vårat nya skafferi!

Måndag

Dålig uppdatering, jag vet.. Men jag har helt enkelt haft fullt upp här hemma!
Köket är snart klart. Eller nej, jag har insett att jag måste måla om köket nu ;p hehe. Inget mig emot! Det är däremot Fredrik som blir grinig över det ^^ hihi.
Måste även köpa ett till skåp till köksön, vi tyckte den blev lite för liten ;p hehe.
Har hållt på och städa som en idiot idag. Ännu inte riktigt klart, men inte mycket kvar nu :)
Nå, ska lägga upp bilder i ett annat inlägg :) Blir bäst så!

Lördag

Nu är man fattig igen, har varit på IKEA och handlat lite ;) Jag fick gå som en blind genom halva affären, för att det inte skulle bli nå dyrare. Det sägs att det är billigt att handla på IKEA, men satan, köksinredning (skåp osv) är ju svindyrt! Tur att vi fick rabatt, annars hade allt kostat nästan 6000kr..

Så ja, det är i köket jag kommer att befinna mig ikväll. Ska tömma skafferiet så att det bara är att ta bort det sen. Gud så skönt det kommer att bli med en frys inomhus!!!!!

Torsdag

Har lite ont i kroppen efter att ha hållt på och skotta av min älskling. Men idag fick jag hjälp utav Josse! Väldigt uppskattat från min sida! :)
När jag blev less på skottandet gick vi in, och så rörde jag ihop till en ugnspannkaka och bjöd Josse :)
Bror min började ringa uti sin stereo och var på riktigt dåligt humör, så slutade med att jag och hundarna hoppade i bilen och åkte iväg mot Haparanda för att se vad som var fel. Var inte direkt något som han hade behövt börja bli arg över, jag fixade det han behövde ;) hehe.
Mm.. Och när jag var i Happis så beställde jag 2 st pussel också :) Har suttit och spanat in ett pussel så länge så nu slog jag till ;p

Väl hemma igen har jag och Fredrik hållt på och måtta som dårar i köket. Mamma och dem har köpt nya kylskåp och frysar, så vi ska få deras gamla :) Inget jag tackar nej till! Är verkligen less på att ha frysen ute i bodan, så nu passar jag på! Gratis är gott ;) Så nu i helgen ska vi hämta kylen och frysen :)
Eftersom vi måste börja riva lite i köket osv, så funderar jag faktiskt på att måla om. Är så less på köket nu, och orkar inte vänta längre på att vi någongång kanske ska byta väggarna mot spånskiva.. Så nu fan ska jag måla om! Tror jag iallafall ;)
Kliar som bara den i mina renoveringsfingrar ;)

Torsdag

Förbannades telefonförsäljare som ska ringa "tidigt".. Är jag ledig så har jag ju precis vaknat vid 10.15, annars är jag ju på skolan och har lektion vid den tiden.
Förstår inte varifrån dem fått mitt nummer och ska ringa hela jävla tiden. Sjukt irriterande.

Ska se klart på ett program nu, sedan ska jag gå ut och fortsätta skotta av bilen. Får se hur långt jag kommer idag innan jag blir blöt..

Onsdag

Har gjort en del nytta idag. Egentligen inget som jag verkligen borde ha gjort, men iallafall..
Var tvungen att dammsuga, Kissen verkar ha haft roligt i kattlådan, låg kattsand över hela köksgolvet och i hallen.. Passade då på att ge soffan en omgång också..
Varit ute och hackat is och snö från bron.. Sen har jag börjat skotta fram min älskade bil. Blev så blöt så hann bara få fram bagaget..

Nå, nu kom Fredrik hem, så ska fixa fram middagen som är i ugnen :)

Funderingar

Nu sitter jag här med en massa funderingar igen..
Vad som kommer hända efter studenten.. Kommer jag få mig ett jobb? Eller ska jag börja plugga något?
Mycket funderingar i min lilla hjärna. Men hittade en del intressanta distanskurser, så jag ska åtminståne fundera på saken :)

Gjorde det jag kunde av projektarbetet.. Behöver hjälp med filmandet så i veckan blir det inte av.. Men rapporten, körde fast med den. Så imorgon ska jag till skolan och se om jag kan hitta min handledare och se om vi kan sätta något datum då vi kan sitta ner och skriva klart rapporten..

Nå nu måste jag väl dra på mig jackan och sätta mig i bilen, Fredrik har beställt skräpmat, ingen av oss orkar börja laga mat..

Tisdag

Strömmen var borta när jag vaknade vid 10 tiden.. Skitkul.. Fanns ingenting att göra, kunde ju inte tvätta eller något när det inte fanns någon ström.. Använda mobilen kunde jag inte heller typ, batteriet var i princip slut..
Nå, fick tillbaka strömmen vid 13.30 tiden tror jag.. Riktigt irriterande.

Suttit och letat efter studentklänningar igen.. Vill inte ha den som jag beställde, är för genomskinlig och den sitter inte bra över brösten, även kommit fram till att axelbandslöst inte är något för mig, är bara rädd att klänningen ska åka ner..
Får se hur jag löser mitt problem.. Har ju för tillfället nog problem med skolan som det är.. Vem vet, mitt i allt så säger dem att jag inte får några slutbetyg, och då tänker jag ju inte stå där som något fjån på studentdagen.
Men borde fan få slutbetyg, jag har fan kämpat för det här.. Men orken och lusten försvinner ju när man bara för höra en massa skit hela tiden.

Nä. Ska lägga mig och se tv eller något nu.. Finns inget roligt att göra vid datorn..

MakeupHelt klart så är Josse grymt duktig på att lägga ögonskugga! En karriär som hon borde försöka sig på ;)
Känner nu att det börjar bli dags att köpa in nytt/mer smink, massor med ögonskugga, och sedan sitta här hemma och experimentera! Jag vill också kunna sminka sådär bra!
Nå, jag får vara glad över att jag kan lägga en någorlunda bra sotning ;) Vet vissa som inte klarar av det och ser ut som fan runt ögonen ;D höhö


Trött

Vill egentligen gå och lägga mig och läsa, men måste sitta upp ett tag till för att kunna lägga in mer ved i kaminen. Har inte eldat på hela dagen så det är lite småkyligt här hemma..

Men men. Skulle egentligen farit till Gabbi och ridit med henne, men så visade det sig att Fredrik glömt att ta med mina varma skor till Granån för att sätta dem i skotorken, så de var fortfarande blöta.. Så ja, det blev inte av :( Förbaskade skor som ska ta flera dagar på sig att torka..
När Fredrik kom hem, så käkade vi lite middag och sedan hoppade Fredrik i duschen innan vi åkte till Gabbi och Ricke för att hälsa på :) Trevligt som vanligt, behöver jag ens säga de? ;p hehe.

Kom hem vid 22 tiden, och då satte jag mig för att se på BB ;p
På tal om BB, lite läskigt egentligen hur Rikard bara spårade ur! Han blev ju helt jävla mysko :S
Nääe nu orkar jag inte sitta här och skriva gojja, ska se reprisen av BB som är nu ;p höhöhöhöhöhöhö

RSS 2.0