Trött

Har kommit hem från Haparanda för ett tag sedan.
Hade tänkt sätta mig och plugga lite körkortsteori, men jag är så trött av medicinen så jag orkar knappt hålla uppe ögonen.
Ska ta och mysa ner mig i soffan ett tag innan jag ber Fredrik bära mig till sängen ;p haha. Nä, jag kan gå själv!

börjar även insé hur nära körkortet jag är nu. Hoppas så jävla mycket att jag klarar det nu på tisdag när det är dags!!

Söndag

Söndag igen, men glad är jag ändå! Just nu spelar det ingen roll vad det är för dag, jag har äntligen ingen feber! :D ljuvligt!

Fredrik har åkt för ett tag sedan för att byta vattenpumpen i min bil. Hoppas att det inte tar allt för lång tid så att vi hinner åka till Happis en sväng idag :)

Ska snabbt läsa igenom lite bloggar och sedan ska jag plugga körkortsteori :)


kväll

Dra mig baklänges! Jag har ingen feber!
Snacka om att det är skönt att första gången på en vecka att inte frysa eller svettas som en gris!
Nu får jag säkert ångra mig för att jag blir så här glad, och så får jag feber igen. hehe.

Hostade som ett psyke tidigare idag, hade knappt nå pauser för att andas. Fredrik fixade fram lite super delux hostmedicin, och jag har inte hostat så mycket sedan dess. Hur skönt som helst.
Kunde till och med åka in till Kalix och trycka i mig nästan en halv pizza.
dock blev jag lite dåsig i huvudet av hostmedicinen, sedan fick jag någon matchock av pizzan, sockerchock av Coca colan och sedan en snusfylla på de (har inte snusat på flera dagar pga febern). Så jag satt där snurrig och glad i 123:an påväg hem. Hehe.

Nu när jag känner mig kryare och gladare, så kan jag passa på att säga att min bil har gått igenom besiktningen i måndags! yey! :D
Bagageluckans lås är jävligt skumt nu när det varit så här kallt.. Jag är så dåligt på att förklara sånt där, men eftersom det låset fuckar, så börjar dörrlåsen också fucka sig. Så efter besiktningen skulle Fredrik på Druggen och köpa dricka åt mig.
Vad gjorde han? Jo, han lämnade nyckeln i bilen och gick in på druggen.
Vad hade hänt när han kom ut? Jo, alla dörrar var låsta... Och nyckeln inne i bilen.
Vi har inga fler nycklar heller. haha. Fredrik fick som tur var tag på en som kunde komma och lirka upp dörren på nå sätt och Fredrik fick hem bilen hel :)
Så i tisdags var han och gjorde 2 nya nycklar till min bil, och 2 st till 123:an. Så nu har jag 2 bilnycklar i min nyckelknippa, 1 till min och 1 till 123:an ;) yey :D

Imorgon ska Fredrik och bytta vattenpump på min bil också. Ska bli skönt, då kan vi använda min varma pärla igen istället för den där 123:an som är såå kall :D haha.

Njää.. Nu ska jag vila och försöka bli trött så man kan gå till sängen och sova.


Lördag

Nope, jag är inte friskare. Äter medicinen helt i jävla onödan för den hjälper då ingenting.
48 timmar skulle det ta innan man märker lite skillnad, det har nu gått 72 och jag känner fortfarande ingenting. Förutom smärta överallt.
Jag har inte ätit något sen i söndags heller, förutom lite yoghurt. Jag är vrålhungrig, men kan inte äta.

Jag orkar fan inte längre. Har inte råd att vara borta från skolan mer, och om jag är sjuk när det är dags för teori och uppkörning, då kommer jag kugga och då har ca 1000kr gått åt ingenting.
Kan inte ens plugga pga febern.
Fan jag hatar detta.

Drick varmt, drick kallt, ät lite kallt glass, inhalera lite.. bla bla bla
Ingenting hjälper ju. Glassen hjälper medans jag äter den, men så fort den är slut så är halsen dålig igen.
Febern går inte att göra något åt.

fy fan vad less jag är.

Envis

Onsdags var det samma sak när jag skulle övningsköra, jag började svettas så förbannat. Jag känner mig inte alls febrig, men jag svettas som ett jävla as.
Idag var det så igen när jag skulle övningsköra. Svettades hur mycket som helst. eller inte lika mycket som i onsdags, men nog mycket för att jag trodde att jag skulle dö.
Svettas fortfarande, men fryser samtidigt.

Efter körlektionen så ringde jag vårdcentralen igen. Sjuksköterskan jag fick prata med på telefon sa att medicinen inte brukar börja värka förrän på 48 timmar, så jag ska vänta till åtminståne måndag innan jag får ny tid till en läkare (om jag fortfarande har min "feber" då).

Vill bli frisk nu!! :(


Fredag.

Vaknat kl 6, som vanligt de senaste dagarna. Kan fan inte sova om nätterna. Har fortfarande feber och funderar på om jag ska ta och kontakta vårdcentralen igen och se om det finns något man kan göra, orkar fan inte mer.
Började gråta för ett tag sedan för att jag är såå trött. Orkar fan inte mer. Vill sova hela natten. Inte vakna av att jag är kladdig av svett men ändå fryser arslet av mig, och hostar som ett jävla as.

Ska snart börja åka in mot Kalix. Har körlektion.
Måste sedan avboka min tid hos kuratorn, går inte så bra att sitta där och prata när man måste spara rösten till nödsituationer.


Jag bryr mig inte, Jag bryr mig inte, Jag bryr mig inte, Jag bryr mig inte, Jag bryr mig inte, Jag bryr mig inte, Jag bryr mig inte, Jag bryr mig inte, Jag bryr mig inte...

Nooooo!

Nu är jag totalt utan röst! Kan nästan inte ens viska! Nog för att jag hellre ska hålla käft än att viska, för viska tar tydligen mer på stämbanden än att prata vanligt.
Rösten försvann när vi åkte hem från Kalix. Satt där i bilen och njöt utav solen, och kände mig riktigt glad trotts att jag är sjuk och inte kan prata. Vänder huvudet åt höger för att se ut genom rutan där, och när jag tittar dit ser jag nyllet på en jävla älg. Var väl typ 1½ - 2 meter bort, om inte mer. Jag blev så jävla rädd så att jag "skrek" till lite av chock, och vipps så var rösten borta :(

Har körlektion imorgon, och vet inte hur det ska gå utan röst.
Som tur är har Fredrik redan åkt och jobbat, så jag har ingen att prata med. Nog för att jag ändå inte kan prata.
Har förbjudit Fredrik att ringa mig, eftersom jag inte ska behöva anstränga rösten.
Köpte mjölk, Kan Jang (stavning?) och glass som jag ska försöka kurera halsen med. Sen blev det ju så klart lite annat också.

Nä, ska nog försöka sova lite. Eller se på tv. är smått obehagligt för halsen är så svullen, och av någon anledning kan jag bara andas genom näsan. Tur att jag inte är förkyld. *peppar peppar ta i trä*

Torsdag

Sovit dåligt i natt igen.. :(
Har hostat som en tok, och febern steg ordentligt innan jag somnade.

Nå, steg upp vid sju tiden för att ta medicinen. Sedan la jag mig ner i soffan igen för att se vakna med the voice.
Sedan har jag mest degat på soffan, försökt snacka med Fredrik men det har inte gått så bra eftersom jag nästan tappat rösten.
Måste dricka vatten hela tiden för jag blir så förbannat torr i halsen och så började det svida när jag andas. Svårt att förklara.
Annars så är febern nästan helt borta, vilket är superskönt!

Måste åka in till Kalix snart och handla lite, även om jag inte orkar.
Mjölk och någon yoghurt är något som är slut i kylskåpet.. Yoghurten är ett måste om jag ska kunna svälja medicinen, går inte med vatten, höll på att spy igår när jag skulle svälja med vatten. Hatar tabletter.
Ska kolla om jag hittar såna där små förpackningar med yoghurt, så jag kan ta med en till skolan varje dag. För en tablett ska jag ta vid 2 tiden och då behöver jag typ yoghurt eller fil å svälja med.
Ja nog hittar man säkert nå.

Nä nu rabblar jag upp en massa tråkiga saker.

Time to sleep.

Har hostat som en dåre nu i flera timmar.
Känner mig inte friskare än. Har fortfarande den här äcklige febern, så lär ju inte kunna sova i natt.
Fruktansvärt träningsvärk i magen efter att ha hostat har jag också.

Nå, nu känns det som ett ögonen pekar ut ca 10 cm utanför min skalle, så ska lägga mig och försöka sova.

Herrejävlar.

Har suttit och gråtit ett tag i åt mamma i telefon.

Farmor ringde mig, och påstod att jag hänger ut henne i bloggen.
Jag hänger inte ut henne, kränker henne inte och försöker inte få henne att se dålig ut, de gånger jag skrivit om henne.
Hallå, om jag skriver att vi är ovänner, det kan väl vem som helst bli? Jag har skrivit att jag har varit arg på Fredrik osv, inte bryr han sig. Jag menar INGET ILLA när jag säger ovänner. Bara att man inte är sams. Man kan ju inte alltid vara sams!

Och hänga ut henne. För det första så står det inte vad hon heter. Så ingen kan leta upp henne.
För det andra så har jag inte lagt ut någon bild på henne heller, så ingen vet vem hon är.
Varför göra en så stor grej utav de?

Ni, farmors vänner som sitter och läser min blogg, som hon påstår. LÅT BLI!
Ni missförstår tydligen allting. Om jag skriver ordet "ovänner", så betyder det tydligen "hatar varandra". "bråkat" betyder "farmor slog mig".
Ni gör saken till en sådan stor grej. Jag skriver inte på det sättet som ni kanske förstår. Ni är äldre, men jag är uppvuxen på -90 och -00 talet. Kan ni inte då förstå att vi ungdomar använder oss av andra ord och uttrycker oss på ett helt annat sätt?
Jag vill inte verka elak. Men min farmor förklarade precis hur elak jag är, och hur oroliga hennes vänner är eftersom jag hänger ut min farmor. JAG HÄNGER INTE UT HENNE.
Detta är dessutom som en dagbok för mig. Jag skriver ofta när jag är arg, och då kan allt låta så mycket värre än det egentligen är. Vet ni inte hur många som använder bloggen som en dagbok? Det är måååånga kan jag tala om! minst 50% av bloggarna skriver på det här sättet som jag gör. Bara det att de flesta HÄNGER UT folket med BILDER OCH NAMN. vilket JAG INTE gör!

Förstår inte varför man gör en stor grej utav de.
Farmor vet hur mycket hon har ställt upp för mig, och jag vet det även jag också.
Jag är tacksam för det, även om jag visar det på fel sätt.
Men jag har inte haft det lätt, och har inte berättat allt åt farmor, så hon förstår bara inte.

Nä, en ny blogg verkar vara något jag måste starta med. Där jag inte skriver ut vad jag heter så att någon kan googla fram mig. och så får bara de som jag känner veta vad jag heter på nya bloggen.


Luftvägsinflammation

Så nu har jag kommit hem igen från Kalix.
Körlektionen gick inge vidare bra, svettades som ett as och hade solen i ögonen hela tiden. Sedan är det så länge sedan jag kört så mitt fotarbete var inte så bra..
Nå, fick mig en tid till på fredag, sedan skulle Janne försöka trycka in mig någonstans. Typ måndag?

Hos läkaren fick jag skämmas över mitt svett som rann över min rygg och stetoskopet klibbade fast och gjorde ett roligt ljud när hon drog bort den från ryggen.
Fick skratta när hon försökte lyssna på hjärtat och lungorna, hon hörde inte så mycket pga mina tuttar, dem var såå ivägen xD haha.
Nå, fick då veta att jag har luftvägsinflammation.. En ordentlig kur med antibiotika som jag ska äta i 10 dagar.
Fick även veta att om jag väntat i ca 2 dagar till hade jag haft en halsfluss på den här inflammationen, och slutet på nästa vecka hade det kunnat bli lunginflammation.
Tur att jag tog mig dit idag då!

har tagit min första tablett, så ska ta och vila lite framför tv:n.

Onsdag

Har fortfarande inte blivit frisk. Inte sovit bra på 3 nätter och missar väldigt mycket av skolan.
Blev less i morse när jag vaknade så jag ringde till vårdcentralen och fick mig en tid 14.00.
Känner mig dock inte lika febrig, men jag fryser fortfarande som ett as.
Har jätte ont i bröstet och börjar få svårt att andas.
Får se vilka super delux mediciner jag får och hur dyra dem är.. huh, vill inte ens tänka tanken.

Bara glömma allt..

Har gråtit i typ 30 minuter nu.
Febern bara stiger hela jävla tiden, så måste avboka körlektionen som jag har imorgon.
Måste även vara på en lektion imorgon, men med feber kan jag ju glömma de.
Får inte vara borta från skolan, men är det ändå. Jag är ju sjuk. När jag kommer tillbaka till skolan så kommer jag se en lapp på anslagstavlan där det står att jag ska kontakta Katarina. Då kommer hon säga att EVK kommer kopplas in. Då ryker mina bidrag, och jag kommer bli återbetalningsskyldig.
De kommer garanterat ta med föregående månader då jag strulat, så jag kommer vara tvungen att återbetala ca 20.000. Vars ska jag få dem pengarna ifrån?!
Allt kommer att bli skit, bara för att jag blir sjuk. Jävla fitt arsle.

Körkortet är ju bara att glömma. Jag behöver den här körlektionen, för det kan vara min sista innan uppkörningen.
Eftersom jag har feber så klarar jag inte av att plugga till körkortet, allt bara snurrar i huvudet.
Körlektion måste jag ha innan uppkörningen eftersom jag vill repetera med Janne lite saker.
Blir jag återbetalningsskyldig nu pga att jag varit borta pga sjukdom, då är det bara att sälja min fina bil, och sedan skita i körkortet. finns inget annat val.

Just sådana här saker får mig verkligen att må dåligt. Men ingen fattar.

Tisdag

Det är ju typ tisdag idag?
Blir helt dagvild när man inte är på skolan och inte sitter vid datorn.

Är inne på 3:e dagen med frossa. Fryser som ett as, men samtidigt svettas jag som en riktigt flodhäst alltså.. Är lite bättre än igår, tror jag. Eller jag var bättre tills nyss. började svettas igen och känna mig hängig.
Hostar också som en idiot. Hinner knappt andas eftersom jag hostar så mycket.
Det jag skrivit hittills har tagit 10 minuter eftersom jag hostar hela tiden.

Har körlektion imorgon, men får se hur det blir med den saken. Har jag feber så går det ju inte så bra att köra.
Jag blir fan alltid sjuk när jag närmar mig något jag längtat efter.
Min 18-års dag, hade längtat efter den och att få gå ut på krogen. ICKET! Jag låg hemma i halsfluss.
Nu är jag nära teorin och uppkörningen, och jag ligger här i feber och en hemskt hosta.
Fan fan fan fan fan fan fan.. Blir så less..

Nä, nu känner jag att febern har stigit igen, vilket gör att jag inte orkar sitta vid datorn.

Buhuu..

Får mer och mer ont i kroppen för varje timme som går. Tror att det är feber på gång nu, men får hoppas på att de inte är det!

Annars har jag pluggat lite till provet, men eftersom jag är hängig så har jag inte fått in något i huvudet.
Hungrig är jag också, men blodpalten är ännu inte klar så jag får vänta..


sjuuuk.. :(

Mår bara sämre och sämre..
sjukt svag i kroppen också..
Har i alla fall hittat nässpray! Ska knarka lite sådant innan vi åker till Granån och äter blodpalt! yummi!! :D :D

Försöker få Fredrik att tycka synd om mig och goas lite, men icket! Han sitter och nördar med Lego Indiana Jones! :/ haha.Nå, ska väl alldeles strax börja plugga till naturkunskapsprovet som är imorgon. Även om jag nu blir dödssjuk till imorgon, så har jag bestämt mig för att jag ska åka till skolan och göra provet!
Vaknar jag med feber, så stannar jag hemma och försöker kurera mig och väntar på att Fredrik kommer hem. Sedan åker jag med han till Kalix. Han ska och besikta min bil än en gång. Hoppas verkligen den går igenom nu!

Fredrik och Kjell var idag och skulle laga det som var trasigt (vänster fram fjäder och avgassystemet). Fjädern blev kapad och avgassystemet kunde dem inte laga, fanns ingen tråd någonting. Så imorgon bitti så ska Fredrik tillbaka dit och svetsa avgassystemet!
Hoppas my baby går igenom så jag kan köra den när jag fått körkortet ;)
Vattenpumpen måste ju också bytas. Har beställt en i fredags, så den borde komma vilken dag som helst nu.

Men nu ska jag försöka få lite uppmärksamhet av Fredrik!


Dessie

Ja, dem som är inne i bloggvärlden vet ju vem Dessie är.
Hon är en liten 15 årig tjej, som provocerar som bara den i sin blogg och snackar om sina bantningsdieter hit och dit, även om hon redan är nog smal.

Jag personligen läser hennes blogg, vet inte varför, för jag blir så irriterad varje gång jag läser hennes blogg, eftersom hon förstör sitt eget liv.
Men nu har hennes läsare gått för långt!

Hon har nu inte uppdaterat på 3 dagar.
600 kommentarer har hon fått i senaste inlägget. ELAKA KOMMENTARER!
Först så gnäller alla för att hon inte uppdaterar, skriver kränkande saker om hennes utseende.
Nu när hon inte uppdaterat så har hon fått kommentarer som "hoppas du har dött!", "dessie är död", "äntligen av med horan, hon har dött"... "jävla fitta uppdatera!".
Alltså det där är verkligen att gå för långt.
En normal människa önskar inte att en annan person ska dö. Never. Då är man inte riktigt funtad uppe i huvudet alltså.

Tänk så har Dessie dött då?
Då kommer nog samvetet att vara dåligt, eftersom man önskat att hon skulle dö. Får man inte dåligt samvete, då är man inte normal.
Hon är en människa precis som vi andra!(bild lånad från google.)

Ful? Nä, tycker hon är skitsöt.
Alla som skriver dessa elaka kommentarer är bara avundsjuka, för att hon lyckats få en framgångsrik blogg.
Nu får man ju se vad som händer, eftersom uppdateringen blivit dålig.
Försvarar henne inte, men blev så förbannad när 50% önskar att hon vore död. Som sagt, hon är en människa precis som vi, även om hon gör fel ibland..


Söndag

Helgerna går alldeles för snabbt!
Nå, spelar nu ingen roll, lär bli hemma i några dagar nu.. Har hostat hela natten, och på morgonen vaknad jag snuvig och halsen är torr efter allt hostande. Ögonen känns svullna och tunga.

Vaknat vid 10. Albin satt och gnällde, och han gnäller fortfarande. Vet inte alls vad som är fel. Säkert har han väl ont i magen efter all skit som han tryckt i sig igår.
Vi testade lämna honom lös i huset medans vi var borta. Vet inte hur han lyckades, men 2 soppåsar har hamnat på golvet, och han har tryckt i sig ½ paket leverpastej (den som man skivar), 2 paket med gammal skinka, 1 tepåse, strimlat 3 mjölkpaket, osv osv.. Ligger tepåse pulver lite överallt i huset. Kökssoffan är totalt förstörd nu, då han legat där och ätit något så allt det som ska vara vitt är nu brunfläckigt.
Så soffan ska åka ut i bodan, sedan blir det att flytta akvariet dit soffan står nu. Sedan ska vi skaffa en kattställning som ska stå där akvariet är nu.. Blir nog nice.

Får se vad som händer idag. Eftersom jag inte är frisk så orkar jag inte plugga, kommer ändå inte komma ihåg något av det jag läst.
Senare blir det att åka en sväng till Granån och äta blodpalt. Hoppas jag inte blir mer förkyld, för jag vill känna smaken!

Bowling

Har försökt logga in flera gånger på bloggen tidigare idag, men har inte gått..

Nåja. Lite före 18 tiden åkte vi till Granån, hämtade upp Emilia och sedan åkte vi till Kalix för att bowla lite. Om jag ska vara ärlig så var det premiär för mig idag!! Har aldrig bowlat tidigare :) Roligt var det i alla fall.
Är ju inte den som vill göra saker när andra ser på, men efter en halvtimma så brydde jag mig inte lika mycket om dem och jag kunde släppa loss och ha roligt :)
Var då jag, Fredrik, Emilia och Ricke.S :)

Efter bowlingen så for jag, F & E och åt på kina :) Var svinhungrig men orkade knappt äta något..

Ser nu på när Felix dampar loss på en hushållsrulle :D så jävla söt! hehe :)
Börris <3

Jaja. Ska kolla lite bloggar, sen blir det nog att lägga sig på soffan och sova. Är svintrött :S

Lördag

Tjohej tjohå..

Vaknat 10 idag, men låg och drog mig till 10.30, sedan steg jag upp och åt frukost som Fredrik plockat fram :)
Satt igång en till maskin med tvätt, snart finns det ingen tvätt kvar!! Woho! :D
Även pluggat körkortsteori. Har lånat en sån där test grej av Emilia. Typ sån som dem har på körskolan. Har gjort två faser och klarat båda. Tog nu en paus för att smälta det som jag lärt mig och sedan ska jag fortsätta träna :D


Trött

Har nu sett färdigt alla avsnitt av Teen mom.
Ja, vad kan man säga, tårar i slutet på sista avsnittet. Så romantiskt!

Annars så är jag väääldigt trött. Så ska typ gå och lägga mig nu. Ska orka plugga och städa imorgon. hoh.
Bowling står på schemat imorgon kväll. Sen kanske gå ut och äta lite, får se.

Städ..

Har inte blivit något pluggande hittills.
Josse kom förbi en sväng, bara en liten stund efter att jag bloggat sist. Hon var här till typ 14.30 eller nå sånt.
Diskbänken är städad och fin, har tvättat en massa kläder och håller även på och handtvättar yllestrumpor.
Varför handtvättar jag yllestrumpor?
Jo, jag är rädd om dem. Mommo har stickat några av paren och vill inte råka krympa dem i maskinen. Därför handtvättar jag. Mommos yllestrumpor är dem bästaste! :)

Nå, ska nu gå och handtvätta ett par till yllestrumpor. Sedan får det räcka för idag. Händerna tål inte att ligga i blöt hela tiden, och ännu mindre med tvättmedel i..

Fredag

Äntligen fredag!
Och jag är så stolt över mig själv, har varit på skolan 4 av 5 dagar! Super! :D

Vaknade vid 6.30, kollade på termometern och såg att det bara var 25 grader. La mig ner i sängen igen och sov till 8. Vid 8.30 kom Arne och plockade upp mig.. :) Hann dock inte äta frukost :( Skulle äta en risifrutti, men hann bara ta två skedar och sedan såg jag bussen komma. hehe.

Väl vid maskinerna så ville min inte starta först, men sedan fick Arne igång den. Sedan var det bara att ställa sig och tanka. Fy fan. Stå och pumpa diesel är något jag inte vill göra igen. Tappade känseln i kinderna. haha.
Var tvungen att värma upp kranen ganska länge eftersom det var så kallt.. Hann typ inte göra något. Men fick mig lite träning i alla fall :)
11 åkte vi till skolan, åt lunch. Hittade inte alls mina naturkunskapspapper.. :/
vid 12 åkte jag med Arne tillbaka hem. Han skulle tillbaka och fortsätta skota.

Har klyvt lite ved, och håller nu på och försöker få upp lite värme i stugan :)
Ska läsa lite bloggar och sedan ska jag läsa lite i körkortsboken. Senare blir det att plugga naturkunskap.. Sedan fixa lite med svaren på nå frågor som har med skotningen att göra. Prov i det v.9 tror jag de var.

Fuck fuck fuck..

Fan vilken ångest!
Vet inte alls hur jag ska göra imorgon.
-31 här nu.. Blir bara kallare och kallare hela tiden. Fan.
Jag skulle kunna åka med bussen på morgonen till skolan, men vi börjar 8.00 på fredagar, och eftersom jag åker buss och måste gå en bit till skolan så är jag inte där förrän 8. Tänk så kommer jag dit och så har Arne redan hunnit åka?
Jag kan stanna hemma och vänta på att Arne kommer och plockar upp mig, men om det är för kallt så kommer han ju inte.
Hur ska jag då ta mig till skolan? Nästa buss går inte förrän vid 15 (?) tiden till Kalix.

Får sådan ångest av sådant här.. Men hey, om det är över -30 (!), då far nog inte Fredrik och jobbar, och då kan han kanske köra mig!
Yes, nu lättade ångesten lite.
Ska ta och lägga mig i sängen och försöka sova trotts klumpen som satte sig i magen pga det här. Måste plugga till provet, har varken tid eller orken till att hålla på och göra en massa omprov.

......

Pluggat körkortsteori, varit i Kalix och handlat, sett några avsnitt av Teen mom.. Precis duschat.
Sitter nu och hoppas på att denna kyla håller i sig, så att jag inte behöver fara och skota imorgon ;) Hehe.

Ja, de är det som händer imorgon. Vid 8.30 kommer Arne och plockar upp mig här utanför, eftersom vi bara är en liten bit härifrån och skotar :) Såå skönt!
Smarta jag kom på att jag måste till skolan imorgon ändå, har totalt glömt bort att ta med mig Naturkunskaps grejerna hem, och det är ju prov på måndag! :O
Så, jag tänkte att jag ska åka med till skolan sen när vi slutat, så att jag kan hämta grejerna. Sedan får man se om jag hinner hem med tidiga bussen. Annars får jag försöka hitta på något att göra till 15.30 bussen..

Neeej. Nu kom jag på. Det får INTE vara kallt imorgon så att det inte blir någon skotning. Annars tar jag mig inte till skolan så att jag kan hämta grejerna jag behöver!! Satans jävlar..
Japp! Där rök mitt humör.

Torsdag

Torsdag igen då.. Usch vad dagen gått sakta!

Morgonen började med svets, men har missat alla tillfällen hittils, så jag och läraren pratade lite uti de och bestämde för att jag inte ska komma dit. Ingen idé, tar för lång tid att komma ikapp.
Pratade med Anders och han tog bort den kursen, har ändå redan ca 2500 poäng så. Men man får se, kanske tar lite svets tills jag börjar 3:an. Skulle prata med klassföreståndarna om de där.
Sedan fick jag bara sitta och dega tills maskinläran började. Skulle rita ett hyrdaulschema. Jo tjena, förstod inte ett jävla skit!

Prov, prov och prov. Har i naturkunskap på måndag.. Onsdag har jag också ett prov i naturkunskap som jag missat tidigare, och så har jag omprov i maskinlära på onsdag också.
Fattar inte hur jag ska kunna plugga till flera prov samtidigt. Måste ju samtidigt plugga till körkortet.. :S

På tal om körkortet, 12 dagar kvar tills teorin och uppkörningen :D yey. Får hoppas på att jag klarar de, så jag inte behöver tänka på det längre och kan försöka ge 100% med skolan.

aja. Nu läsa lite bloggar och sedan plugga lite körkortsteori.

3 ord!

Tre ord! Det är kallt!!!!!
Som jag skrivit tidigare så var det bara 13 grader i huset när jag kom hem. Fredrik kom en stund efter mig hem för att klyva lite ved. Sur jävla äckel ved. Först ville det inte börja brinna, men nu jävlar brinner det och det har lyckats bli 15 grader här inne.
Sitter i soffan och småskakar lite, kall näsa, morgonrock ovanpå mina kläder och en halsduck..
Brrr..

Nä, nu ska jag hitta på nå annat..

Onsdag

hoh, kallt ute.. Knappt så jag fick Albin att kissa utomhus.

Kom hem från skolan för ca en halvtimme sedan.. Kallt inomhus också, 13 grader.
Skolan var det naturhänsyn hela dagen. Slutade 13.30, men var tvungen att stanna för att fixa lite i naturkunskap. Men nu är det i alla fall fixat. Bara att börja plugga till provet som är på måndag.
Med alla dessa prov, när ska jag hinna plugga till körkortet?
Blää..

Annars så suger jag på engelska, och har en så jävla jobbig känsla i kroppen, en riktigt stor klump i magen.

sova

Har hållt på och mixtra lite med min mp3.. Var länge sedan jag använde den.
Tog bort lite låtar som jag är less på och satte in lite nya..
Ska nu lägga mig i sängen och sova. Tänkte göra det för redan en timme sedan, men lite saker kom ivägen..It hurts.. Please take this fucking pain away..


Tisdag

Trötter..
Kämpade mig riktigt upp ur sängen i morse. Fredrik har daskat till mig i ansiktet flera gånger i natt, fattar inte varför han ska vifta så förbannat :p haha.
Sedan har han armbågat mig lite också.
Idag så sa han i alla fall att han vaknat till en av gångerna han daskade till mig i ansiktet. Och vi har även kommit överrens om att jag ska börja slå han hårt som bara den varje gång jag vaknar av att jag får hans hand flygandes på mig eller en armbåge uppkörd i magen :p hehe.

Skolan då. Satt där till 9.40 innan vi började. Var egentligen svenska, men vi redovisade våra veckotidningsplanscher.. Inte jag då, tyvärr svek jag min grupp och dem fick redovisa ensamma. Var på så dåligt humör, och as hungrig, så hade jag ställt mig framför klassen hade jag svimmat..
Efteråt så var det friluftsdag, men jag kunde inte fara dit för att jag skulle till kuratorn.
Samtalet med kuratorn kändes ganska givande faktiskt. Hon fick mig att förstå hurdanna vänner man vill ha, och vilka som man egentligen kan "kasta" bort.
Vi gick igenom social fobi, allt stämmer så bra på mig.
"Hej jag heter Sandra och har social fobi!"... hö hö.
Äh, det var inget nytt ju. Men men.
Fick en uppgift av henne som jag ska göra till nästa gång. Så nu ska vi köra hårt som bara den de här 5 gångerna vi har kvar att träffas.. :) tycker om denna kvinna alltså!

Nej, ska nu kolla upp ett nummer åt Fredrik och sedan lägga i lite mer ved i kaminen :)

Orkaaaa

Alltså hur fan ska jag göra med skolan?!
Jag kämpar, och försöker få allt att gå ihop. Har planerat in allt så jävla bra för den här veckan.
På onsdagar slutar jag 13.30. Så jag tog en körlektion precis till 13.30.
Vad fan händer? Får sms av en lärare och säger att det blir en extra genomgång i naturkunskap 13.40. Yey! eller så inte. Kommer jag inte dit så får jag IG i kursen. Jätte bra!

Hur mycket jag än försöker att lägga upp allt, så blir det ändå bara skit.
Jag orkar inte med alla dessa motgångar mer.
Tänker fan inte flytta körlektionen, no way. Jag har väntat nog många månader nu på körkortet och tänker inte kugga på uppkörningen, det är ett som är säkert, så jag behöver den här körlektionen!

Nä, vet inte alls vad jag ska göra. Men att allt ska gå emot mig gör mig galen. Har sådan jävla stor lust att hoppa av. Jag lär mig ändå ingenting när jag är på skolan.

Måndag

Jag hatar min ångest..
Har haft mardrömmar hela natten och så har jag fått vakna 159803 gånger eftersom Fredrik armbågat mig i huvudet. En 120's säng funkar inte för oss längre. Jag har börjat sprattla som en fisk i sängen och Fredrik har börjat armbåga mig och trycka upp mig mot väggen.

Vaknade i alla fall på morgonen med världens fetaste ångest, så klarade inte av att stiga upp..
Jag riktigt hatar de..

Snackade med Fredrik på telefon för en timme sedan. Pratade om hur mitt humör har blivit och ångesten osv..
Vi kan inte göra så mycket åt mina problem, för det kostar pengar. Så kom överrens om det billigaste alternativet, jag ska börja med min ångest dämpande medicin igen..
Eller ska börja, jag har redan tagit första tabletten..
Detta är det bästa jag kan göra för att försöka må bättre.. Usch usch..

Nå väl, nu ska jag försöka trycka i mig en macka..


kväll

Så, nu har vi kommit in igen, tog inte så länge som jag trodde att det skulle göra..
När jag stod där och höll i ficklampan så Fredrik skulle se något, så kände jag att dragkedjan på min jacka var kall, och barnslig som jag är så var jag bara tvungen att trycka dit tungan för att se om jag skulle fastna.
Då fick jag en riktig flashback..
Jag och min lillebror Robin, när vi gick på dagis så gick vi på Eleven. En gång så hade jag och de andra varit på promenad eller nå. När vi ska gå in så har Robin upptäckt att jag gått utanför staketet, så han hade sprungit dit och ropat på mig. Han fick tyvärr inte träffa mig, och mitt i allt sitter han fast med tungan i staketet xD haha.
Slutade med att Robin var panikslagen och jag fick komma dit för att lugna ner honom :D 

snabb copy från msn:

Sandra säger (23:10):
Och så fick jag komma dit för att lugna ner dig eftersom du grät så mycket xD hahahahahahah..
du är nog lite storasysters pojke du ;) haha :D

Robin säger (23:10):
aa :D:F

Sandra säger (23:11):
Haha :D


Nu se mer tv! Vi kör på Unga mödrar maraton ;) Ett eller två avsnitt till, sen ska jag lägga mig och sova :)


Hick hick

Har varit soffläge i princip hela dagen.. Tvättat två tvättar och gjort middag är väl det enda vettiga som är gjort idag..

Jag lär mig aldrig, jag ska INTE stressa när jag äter, ska INTE resa mig upp direkt efter att jag ätit osv. Men jag lär mig det aldrig. Om jag gör detta, då får jag en sådan jävla hicka.
Direkt jag reste mig upp från stolen så kom hickan.. Tog typ 10 minuter innan den slutade.
Har legat i några timmar och myst med Fredrik framför tv:n, och nu när jag reste mig upp så kom hickan tillbaka.
Allmänt jävla irriterande..

Nå, nu ska jag, min irriterande hicka, Fredrik och hundarna ut.
Vi ska hämta in ved. Tråkigt. Måste stå där och hålla i ficklampan medans Fredrik klyver veden. Samtidigt måste jag hålla koll på Felix så att han inte springer ut på vägen. Springa ut på vägen och irritera mig, det är hans nya påhitt..


Söndag

Vaknat tidigt idag, redan nio!
Låg och små retade Fredrik lite, såg en finne på hans haka, så klämde på den, sedan så låg jag och tittade på hans tänder (han sov med öppen mun), så kunde inte låta bli att knacka på ena tanden.. Sedan vaknade han! yey

Har varit ute med hundarna, matat dem och sedan varit ut med Albin än en gång, passade då på att hämta in söndagsreklamen..
Sitter nu här och funderar på om jag ska äta. Är inte hungrig, och har ingen matlust, men känner att armarna är riktigt svaga , är jobbigt att skriva..
Har inte ätit sen igår vid 13-14 tiden och då det bestod utav 2 mackor och ett glas fruktsoppa..

Nä, nu läsa lite bloggar och sen får man se vad som händer..

Lördag

Vaknade idag på ruggit dåligt humör..
Nu stavar jag fel hela tiden också, och när jag försöker sudda så vill inte "sudda" knappen fungera som den ska.
Igår funkade den ju hur bra som helst. Jävla skit.
Garanterat all skit som flyger runt i huset som nu har bosatt sig under den knappen..


Sängen

Nu är det dags för sängen för min del.
Efter en del mindre bra tankar, så fick jag en hel del raseriutbrott.. Felix går nu med en "blöja" på. Mina handskar han han kissat på upptäckte jag idag, han har kissat på tält sängen som står i hallen eftersom ingen ids gå ut med den, kissar Albin på golvet så kissar Felix där också. Så nu är det "blöjan" som gäller.
Jaha, ser nu att han lyckats få av sig den...

Försökt skotta mer snö ute på gården för att avreagera mig, men då slog mensvärken till. Har haft smått mensvärk hela dagen, men när jag skottade så kom det som en smäll och jag ville bara gråta.. Jävla mens. Fan vad jag hatar att vara av det kvinnliga könet.

Självkänsla nu! och jag, vi ska nu lägga oss i sängen.

Självkänsla nu!

.... Undvik att använda ordet dålig när du pratar om dig själv.
När du pratar om dina egenskaper, försök då att säga "jag behöver öva på att" eller "jag är mindre bra på" eller liknande.
Det kan låta fånigt, men det är jätteviktigt. Det är mycket svårare än att vända "dålig" till "bra". Det går mycket lättare att ändra "mindre bra" till "bra", "låg" till "hög", "svag" till "stark".
Tankens kraft är otroligt stark. Vi blir vad vi tänker att vi är.


Viktigt att ta ansvar för:
- Dina egna handlingar.
- Dina beslut.
- Att dina drömmar och önskningar blir uppfyllda.
- Ditt val av partner.
- Hur du hanterar människor - på arbetet eller i ditt privatliv.
- Din egen lycka.


Snöskottning..

Åh fy fan.. Precis kommit in, skottat snö som en jävla dåre ute på gården.
På vissa ställen var det MINST 2 dm snö, så det gick jävligt tungt.
Blev bara en liten del av gården, närmast infarten.. Skulle skottat infarten också, men där var det så förbannat packat med snö, och mina spagettiarmar som började bli trötta sa nej.
Får helt enkelt se om jag orkar ta det imorgon..

Ska nu lägga mig och vila lite..
Man blir så trött av att skotta.. hehe.

"Satan, du skottade så det riktigt sprutade! Man såg riktigt snöröken efter dig när du skottade dig frammåt! En riktig jävel är du.. hehe"   - Fredrik


Fredag!

ÄNTLIGEN HELG!!

Vaknade 7, sminkade mig inte, borstade bara håret, satte på mig varmare kläder och sedan körde Fredrik mig till bussen. Hann hur fint som helst! :)
På skolan satte jag mig och väntade på Egon. Fredagarna kommer från och med förra veckan att tillbringas ute i skogen, sittandes i en skotare ;) Nice nice. Man får hoppas på att man kommer igång med kranrörelserna och de..
Idag gick det bra så länge någon satt med mig i skotaren och pratade och förklarade..
I början satt Svarvare med mig, men sen skulle han också köra så han traskade iväg och hämtade en egen maskin.. Efter någon minut så kom Egon och började förklara.
Vi kom fram till vad jag ska träna på nästa fredag osv..

Under den stunden jag fick sitta ensam, gick det åt h-vete. Timmret blev som ett enda plockepinn på vagnen.. Trodde också att jag skulle ta sönder grinden där ett tag..
Tänkte fan ge upp. Allt kändes hopplöst. 
Tog fram min mobil, och läste ett sms jag sparat i utkast: "Jag är duktigt och har goda möjligheter"..
Läste det igår i Självkänsla nu! .. Man ska intala sig bra saker ca 3 gånger om dagen, tills man tror på det själv.
"Jag är duktig och har goda möjligheter", de är det jag ska intala mig själv när skolan känns tung.

Annars, så ska jag intala mig själv: "Jag behöver inte oroa mig, allt löser sig till det bästa"..


ska nu ta och läsa lite bloggar, sedan ska jag fixa lite lunch..

Läggdags..

Ska alldeles snart gå och lägga mig, ska bara ta panodil och gå ut med hundarna en sista gång..

Jag och Fredrik har suttit och pratat lite om hur det skulle vara att flytta härifrån..
Han vill flytta nära Norge gränsen, så att han kan jobba i Norge men ändå komma hem varje dag.
Jag däremot, vet inte alls vars jag vill flytta..
Vi diskuterade om när man skulle flytta.. Ska jag försöka plåga mig igenom skolan i 1½ år till?
Ska man flytta och börja plugga någon annanstans? Börja om gymnasiet än en gång, eller bara gå en utbilning?
Många frågor men inga svar, tyvärr..Trycka upp en snus under läppen och sedan lite ur själkänsla nu!:

....Om du har människor i ditt liv som du inte mår bra av så anser jag att du är ansvarig för att se till att relationen inte fortsätter på samma sätt. Ibland ger jag mina klienter rådet att "städa" bland sina relationer. Har du en vän som är taskig och inte uppskattar att du förändras och utvecklas, är det då en riktigt vän?
Jag menar inte att man måste säga upp kontakten och "göra slut" med den här personen men det är viktigt att du tänker på vad du delar med den här människan. Om han eller hon av någon anledning inte kan glädjas med dig och du ändå väljer att dela dina känslor, drömmar och farhågor med vederbörande kommer du med största säkerhet att bli besviken och till och med kanske känna dig kränkt.
Vi ska vara kräsna när vi väljer vilka vänner vi vill ha nära oss, det är lika viktigt som att behandla andra på samma sätt som vi själva vill bli behandlade. Dessutom blir relationen oärlig när den är nedsmittad av missunnsamhet eller illvilja....


Ajaj..

Fy fan vilken jävla mensvärk alltså..
Vid mellan 13-14 tiden hade jag så ont så jag gick och la mig i sängen, somnade så klart och vaknade nyss.
Tur att jag bara brukar ha så här svinont första dagen..

Ska nu bomba iväg mot Kalix så man hinner på apoteket, Fredrik måste ha hostmedicin.. Sedan ska jag äta pizza. Är så fruktansvärt sugen, och jag orkar inte börja laga mat med denna mensvärk..
Blä blä blä..

Fick även ett fint pepp sms från Katarina :D
Alltid roligt när någon försöker peppa en :)

Ur Självkänsla nu!

..... det sorgliga är ju att vi alldeles för ofta säger ja till någonting vi egentligen inte vill göra eller ens mår bra av att göra, bara för att andra ska tycka om oss. Eller för att vi är rädda att de ska bli besvikna på oss. Men vi kan inte gå igenom livet utan att göra andra besvikna, de har ju sina förväntningar, drömmar och mål. Det är oundvikligt att olika att olika individersambitioner ibland kolliderar. Vi kan inte alltid vara överens med alla om allting, vi kan inte heller bli omtyckta av alla människor hela tiden.
Det är viktigt att vi säger ifrån när vi känner att någon gör någonting mot oss som vi inte tycker är okej.
Jag hör ofta saker i stil med: "Han borde ha förstått att det inte passade sig", eller: "Hon borde väl ha fattat att jag blev ledsen när hon sa sådär". Kanske är det ibland sant att det "borde" förstå det ena eller det andra, men om de nu inte gör det så är det vår skyldighet att meddela dem var vi står. Om vi nu satt upp mål att ha en god självkänsla är detta viktigt för oss. Vill vi bli lyckliga måste vi stå upp för oss själva....

.... Om jag tycker en människas tröja är ful så är det ju min åsikt och inte sanningen. Den åsikten är inte så viktigt så att jag måste vädra den, då den kan såra....


Torsdag

WOHO. MENSVÄRK!!..
Har ju lovat mig själv, att även om jag inte orkar med att plugga, så ska jag i alla fall sitta på skolan så att jag får närvaro och försöka snappa åt mig så mycket som möjligt under lektionerna.
Förra veckan gick det ju "bra", magsjuka nästan hela veckan. Wohoo..
Denna morgon, vakna och ha skit ont i magen, mensvärk. Woho...
Detta går ju "super bra".. När det är nära att EVK:n kopplas in, och jag försöker öka min närvaro, så blir jag sjuk osv. Det är ju såå mig, bli sjuk när jag verkligen inte får bli det..

Har i alla fall ringt och sjukanmält mig, och sedan skickat sms till Katarina och berättat varför jag varit borta förra veckan och idag, om hon inte ser på närvarolistan.. Har ännu inte fått någon leveransrapport, så säkert är det fel nummer eller något jag fått..
Nä, ska sluta oroa mig, det gör bara saken värre.. *djupt andetag*... *andas ut*.. :)

TV..

Sitter nu och ser på tv.
Kommer nog inte kunna sova i natt. Får alltid sådan ångest när folk man litat på hugger en i ryggen..
Där har vi en grej, jag kan inte lita på folk, har jävligt svårt för att göra det, och detta var droppen. Från och med nu kommer jag ta allt folk säger med en nypa salt, inget man ska tro på.

En sak vet jag, det är att jag behöver flytta härifrån, och det ganska så snart!
Jag pallar inte mer helt enkelt. Behöver börja om på nytt, leva ett annat liv, ett liv som jag vill leva.
Vill flytta dit där ingen vet vem jag är, vad jag gjort i mitt liv.. Så att skitsnack inte har någon anledning att uppstå och falska rykten.
Vill ha kompisar. Visst, jag trivs med Fredrik och så, men man kan ju inte umgås hela tiden..
Här är det omöjligt för mig att hitta kompisar, bekanta eller vad man ska säga har man ju.. Men kompis för mig är när man umgås osv.. Svårt att förklara.
Är så svårt för mig att umgås med folk här, på ett eller annat sätt blir jag det 5:e hjulet eller känner mig smått utanför när jag inte vet vad folk skrattar åt osv..

Nä, en ny start, det är vad jag behöver..

Nu tillbaka till tv:n.. eller till självkänsla nu!
Får se vilket det blir när jag lugnat ner lillhjärtat..

Onsdag

Piss dag. Försov mig, men Fredrik skjutsade mig till skolan än en gång, han var ändå sugen på cola så han hade lika fullt åkt till Kalix idag för att köpa de..
På skolan var det naturhänsyn hela dagen, slappt. Hade sedan prov i maskinlära. Klarade det inte, så det blir omprov..
Jävla skit.


Och du, du behöver inte börja kalla dig själv för "Emma" när du kommenterar.
Vet inte varför du valde just det namnet, men jag vet att det är du.
Du har kommenterat hos mig tidigare, och ditt IP nummer finns med när man kommenterar. Så jag jämförde IP nummer och såg att det var du.
Väldigt barnsligt att skriva någon annans namn.
Det jag skrev ut självkänsla nu!  ... "något att tänka på tycker jag".. Ja, klart jag menar att jag själv ska tänka på de? Vem annars skulle göra det åt mig?
Och om du kände dig träffad, så var det inte ens dig jag hade i tanken när jag skrev det där från boken.

Det går ju inte..

I ca en timme myste jag med Fredrik. Klamrade mig fast i honom i soffan. Lite kämpigt eftersom soffan är så smal. Men efter några om och men så lyckades jag haka mig fast. Så med huvudet mot hans bröst och hans armar om mig så slumrade jag till, vaknade av att min ena hand domnat bort.

Sedan dess har jag försökt plugga maskinlära som jag har prov i imorgon. Men det går ju fan inte.
Har försökt lära mig dessa delar.. Vars dem sitter och vad dem heter.. Jävla kopplingslamell, urkopplingsgaffel och tryckplatta och allt vad fan det nu heter.
Får inte inte det. Det är den där jävla tryckplattan som förstör mycket..
Måste även lära mig vad som är hydrostatmotor, hydrostatpump och hydrostatmotor och vars dem sitter..
Blandar ihop att eller så glömmer jag bort vad dem heter..

Ska ta mig lite glass, aprikos och chokladsås och försöka hitta lite mer motivation. Sedan blir det dusch, hann aldrig duscha i morse för att jag sovit så dåligt i natt pga Fredriks feber..
Stackarn låg och skakade även fast det var typ 35 grader inne i sovrummet. Vaknade av att sängen vibrerade, blev skit skraj, sedan när jag väl vaknade kunde jag inte andas pga värmen..
Blev att säga åt Fredrik att stänga av elementet, och så kröp jag under hans täcke för att ge han värme. Och måste tillägga att han var KOKHET!

Man ser att han ännu inte blivit frisk.. Han somnade för en timme sedan på soffan, och nu grymtar han fram lite "öh" , "ah" och små gnäll ljud i sömnen.. :(


Ur Självkänsla nu!

En tillitsfull vänskap bygger på att man delar både varandras mot- och medgångar. Jag tror att det är svårt att bygga kärleksfulla relationer mellan människor om låg självkänsla står emellan. God självkänsla är dock det bästa vapnet mot människor som inte vill vårt bästa. Och med god självkänsla blir vi bättre på att inte ta åt oss eller rent av "städa bort" de personer som är skadeglada eller missunnsamma.


Något att tänka på tycker jag..


JUST JA!!

Glömde ju nästan bort!

ÄNTLIGEN är datum satt! 2 mars har jag teori och uppkörning! Så nu gäller det att plugga teori som fan!!

Tisdag

Hallo hej!

Dagen har gått ganska bra idag!
Morgonen började med att jag kom för sent till bussen, typ 2 minuter.. Men Fredrik var snäll och körde mig till skolan :) Som tur var började jag inte förrän 9.40 :)
Skoldagen började med sex och samlevnad. Något konstigt påhitt som de fått för sig att vi skulle ha idag.
Lunch, pannbiff och potatis. Ingen höjdare, men idag gick det att äta för ovanlighetens skull.
Samhälls, skrev en analys av en dagstidning.
Sedan gjorde jag och killarna klart planschen vi hållt på med. Handlar om en veckotidning, vi tog SE & HÖR.
Den blev klar också..

Väl hemma har jag varit ute med hundarna, diskat och ätit lite chokladpudding ;)


Stackar liten :(

Fredriks feber har stigit igen.. Han frös så fruktansvärt efter att jag kommit in efter att ha skottat kring bilen, så jag bäddade ner honom med ett täcke i soffan och tvingade honom att dricka lite vatten..
Han yrar på som bara den..
När jag gav honom vattnet så började han svamla om att han dregglat och att jag skulle känna på hans kudde. haha. och i nästa sekund så snarkade han..
Nu kommer det upp ord som "mmm"... "hm" och "meh"..
Undra vad det är han drömmer?

Nä, ett som är säkert, det är att jag inte låter Fredrik åka och jobba, kommer inte på fråga.
Nu ska jag hosta mig vidare mot köket och fixa mig en macka.

Hoh

Har precis skottat fram min bil.. Den var så insnöad så HOH.. Men sopade bara av halva bilen, har varit där ute i nästan två timmar och försökt få fram den och nu lessnade jag..

Körlektionen gick inte alls bra. Det blev bara konstigt när det inte var Janne jag skulle köra med.. Nå, körde inte av vägen och jag krockade inte, så ska väl vara nöjd!

aja.. nu ska jag se top model.. finns inte så mycket annat jag orkar göra..

Måndag

Huh, idag sov man ganska länge, hinner inte duscha.. Men det är inte så konstigt att man sover länge om man är uppe till tre på natten och pluggar.. Har ännu inte sammanfattat färdigt allt.. Väldigt mycket att ta in. Men bara jag får godkänt så är jag nöjd.

Måste snart börja försöka göra något utav håret, det är så smutsigt..
Dem ringde även från vårdcentralen, ingen kurator idag, nu pga vab.. åååh.. Nu får jag säkert vänta 1½ vecka till innan jag får träffa henne igen.

Av någon anledning är jag hes som fan.. :/
Och Fredrik har haft feber i natt igen.. Stackars liten :(
Han som alltid säger att han aldrig blir sjuk, ja, nu får han få bita i det sura äpplet!

Nåja, nu läsa bloggar snabbt och sedan börja fixa mig.

Plugg..

Kors i taket, jag sitter och pluggar!
Låg och myste i soffan med Fredrik och såg Spiderman som var på 3:an. Löste sedan lite sudoku och sen började jag plugga till maskinläran.
Fredrik frågade vilka prov jag har missat, så när han hörde maskinlära så ville han se mina papper och så började han förklara en massa. Fredrik borde bli min lärare, jag förstod så mycket bättre när han förklarade hur hydrostatpumpen och allt fungerar!
Försöker skriva en sammanfattning på frågorna, gick bra så länge Fredrik var vaken, men han känner sig sjuk och somnade.. Stackarn är täppt i näsan och hostar. Han har inte hosta, men han säger att det känns konstigt i lungorna så att han måste hosta :/

Nä, ska googla lite och se om jag förstår lite bättre om variabel kolvpump.. Blir nog bara att sammanfatta ett frågeblad, sedan måste jag nog sova..

Imorgon är vi lediga från skolan, studiedag! Körlektion och kurator är något som händer imorgon i alla fall!

Klorin <3

Åååh jag älskar klorin!
Visst, inte roligt att det luktar badhus här hemma, det börjar typ klia på kroppen av bara lukten.. Är lite allergisk mot klorin, får torr hud, det kliar som fan över hela kroppen och brukar få utslag på låren när jag har badat..

Tog mig en timma att skrubba toan. Men nu är den skinande ren! Hur fint som helst!
Har även skurat hallen. Har löst lite Sudoku medans jag väntat på att golvet ska torka, men nu verkar det vara torrt, så ska sätta in alla grejer i hallen igen och sedan få upp Fredrik från soffan, han ska få fixa hyllan i sovrummet :)
Jag är pedant och brukar vela göra det mesta själv så att det blir gjort på rätt sätt (mammas fel! haha), men dammtorka, det gör han tamejfan bättre än mig! :D


Mia Törnblom

Ja, mina böcker som jag beställt från CDON kom i förrgår. Men Fredrik orkade inte hämta paketet från Granån så fick dem igår :)

Böckerna jag beställt är:
Får hoppas på att detta är bra böcker, som kanske kan hjälpa mig att komma vidare i livet :)
Tänker ta en sida om dagen i En härlig bok.. Kollade igenom den lite, och det står datum, och en liten text, sedan är det rader där man kan skriva ner sina egna tankar uti de..
Man behöver säkert inte följa rätt datum, men jag tänker göra det, har lite tvångstankar om sådant där, rätt datum måste det vara!

 

 


Söndag

Helgerna går alldeles för fort.. Usch.

Nå, vaknat 11.30. Hundarna har fått vara ute och ska alldeles snart få mat, måste bara vänta tills Albins mat svällt klart.
Sedan blir det väl att ta tag i det tråkigt, städa.
Toaletten ska skrubbas med klorin. Sen läste jag på flaskan att man kan skura golven med kloring, så jag ska även skura golven i hela huset med de! Speciellt hallen, Felix har fått för sig att det är där man ska gå och kissa, speciellt på Fredriks skor!
Såg även att han kissat på en av gardinerna, så den är nu i tvätten. Måste låna ett strykjärn så att jag kan hänga upp gardinen igen.. Ska fixa ett skvättskydd åt honom som han får ha på sig när vi är borta, för när vi är hemma är han ute väldigt ofta och han hinner inte kissa inne, om han nu inte ser något nytt, då ska han pinka revir på det.

Sen om jag inte blivit för trött efter städningen, så ska jag plugga körkortsteori!

Hemma igen.

Vi har kommit hem för något tag sedan. Kanske en timme sedan? en och en halv?
I alla fall, satte direkt igång och ompaketerade saker som skulle i frysen. Alltid bra att göra små portioner av allt, så att man inte tar fram tex en grönsakspåse och sedan glömmer man den framme och den tinar och blir förstörd.
Underlättar väldigt mycket för oss som har frysen ute i bodan!
Vi handlade mat för 1200kr. Kylen blev då inte full.. Men skafferiet är ganska proppat och 2 påsar är fulla med mat som ska ut i frysen!

Sitter nu i soffan med Fredrik och Emilia.
Vi ska väl strax äta lite glass och fruktcoctail ;) Nam nam!

Ja, nu ska vi spela lite Lego Batman, yey!


Men va fan..

Måste nu börja fixa allt klart här hemma, men går lite sakta då jag inte vill gå igenom köket eftersom Albin spytt.. Varför har han spytt då? - Jo, han har gottat sig från en kompostpåse med gammal mat som har blivit kvar på bron. Och nu har han även ätit upp spyan. Luktar inte alls gott här inne nu..

Dessutom har min mage börjat bubbla igen.. Helvetes jävlar. Roligt att gå omkring med bubblande mage i Luleå.. Nej, ingen höjdare, nu vill jag bara sitta ensam hemma och ha tillgång till toan.
Usch usch usch..

Nej, nu gå och sminka mig, har inte gjort det än..

Och Wiiie, mitt paket från CDON kom igår! Ja, där går 200kr till. Hade totalt glömt bort att jag beställt därifrån. Hade jag kommit ihåg det skulle jag nog inte beställt för så mycket pengar igår.. :/
Jaja, är man dum så är man! ;p

Lördag

Godmorgon!

Fan vad fint att titta ut genom fönstret när man vaknar och se att det är blå himmel :)
Hade ställt klockan på nio, men har legat och snoozat till tio, det får man göra!
Tur att Fredrik var snäll och släppte ut hundarna åt mig så jag fick ligga och mysa för mig själv ett tag :)

Ska snart fixa fram något att äta, känner inte för det, men måste så att man orkar med dagen.
Sedan blir det att sätta på ansiktet och invänta Fredrik som är med Emilia och hämtar hö till hennes häst.
Yes, sen blir det Luleå :)

Takida...I'm falling down on you, where are you from?
What else can I do? You're so beautiful, how can I go on?
If I loose it all, would you go down on me?
And I don't even know, the things you want me to see

I'm waiting for you, thinking of you
Give into me, I'll make you blue
I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin' high like an aeroplane

I wanna give you what you need
But I don't dare to ask
I got no self-esteem
I don't blame my past

I'm waiting for you, thinking of you
Give into me, I'll make you blue

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin' high like an aeroplane x3

Ridin' high,
Ridin' high,
Ridin' high,
Ridin' high, yeah
Ridin' high,
Ridin' high,
Ridin' high, yeah
Yeah


Ja fy fan..

Blev inte 11:ans, blev 2000 istället för Fredrik blev sugen på en Efes.. hehe.
Handlade lite mjölk innan vi åkte hem. Imorgon ska vi ju till Luleå och storhandla!

Sitter nu och små smaskar på en semla! Kunde inte låta bli när jag såg dem på ica ;p hehe.
gott gotti gott gott!!mmmmmmm

Ibland vet jag bara inte vad som är fel! Bad karma, det måsta vara problemet! Om man nu vill tro på de! :p

Och du som kommenterar mycket nu, du måste vara ett älskat barn!
Holger, Emil, Svenarne och nu anonym. Ja, som man brukar säga, kärt barn har många namn!
Vilken lyckost du är! :)

Handla

Nu ska vi iväg mot Kalix!
Ska handla lite och så ska Fredrik bjuda mig på mat ^^  Blir väl 11:ans, om det ännu har öppet, har för mig att dem stänger 21.. Så det ska bli gotti!

Berättade nu för Fredrik om vad jag beställt, han var så nyfiken och tjatade på att han ville veta :)
Han verkar inte ha något emot de, mer än att korten står på engelska och sen att han har dålig fantasi.. Som tex om han skrapar fram att han ska tappa upp ett bad och ge mig en mysig kväll.. Hur fan ska man då göra om man inte har ett badkar?! :D haha.

Sen blev vi lite skeptiska till "busiga nätter". Vi kollade omkring på nätet och så stod de om något pärlhalsband. Höhö.. För det första så har jag inget pärlhalsband och för det andra är nog ingen av oss så kinkiga ;p haha.
Men vi får väl oss ett gott skratt!! :D

kurr kurr! Nu sätta mig i 123:an och bomba iväg mot kalix!

Beställt..

Fan, ibland så kan jag inte låta bli att beställa hem lite grejer..
Skulle egentligen inte gjort det nu, när jag behöver lägga undan så mycket pengar som möjligt, men nu handlar detta om mig och Fredrik, och vad gör man inte för kärleken? hihi.

Beställde bland annat 52 romantiska veckor, 26 kort åt henne och 26 kort åt honom. Man ska dra sitt kort varannan vecka, på söndag, sen har man en vecka på sig att göra det som står på kortet.
Eftersom jag själv tycker att jag och Fredrik aldrig gör något så jätte speciellt tillsammans, så tycker jag att detta var en bra idé! :D
Vet inte vad som står på korten, det är som en trisslott, man måste skrapa dem först!Beställde även en till grej, liknande, hehe. 52 busiga nätter xD
Kunde inte låta bli! :D
Denna är som 52 romantiska veckor. Fast dessa behöver man väl inte riktigt dra på söndagar då, utan när man känner för de kanske? 

 Detta ska bli skitroligt! hehe.
Hoppas dem är värda sina sammanlagda 550kr :p
Fredrik skulle dock hjälpa till och betala lite, men han vet inte ännu vad det är för nå!

En negativ sak är att det står på engelska..
Inga problem för mig, de få ord jag inte förstår slår jag upp på nätet, men vet inte hur Fredriks engelska är.. :/
Nå, behöver han hjälp med sina kort så får han väl ta hjälp utav nätet han också, eller fråga någon om hjälp om översättning :)


Fredag

Fredag igen då..
Sitter nu och ser våra bästa år, och väntar på att Fredrik ska ringa. Han har tydligen funderingar på att åka till Luleå imorgon och storhandla, men för att det ska gå måste vi låna en bil, 123:an är inte så lockande att ta dit, man vet aldrig om den håller hela vägen.

Nå, man får se hur det blir.

ja, nu ringer Fredrik så ska prata med han..

Tjöttis..

Äntligen har jag blivit trött!
Ska bara gå och spy lite och sedan ska jag fan sova!

Fredrik har somnat på soffan, men orkar inte be han lägga sig i sängen, han drar så förbannat tunga timmerstockar i natt så lär ju inte kunna sova om han kommer och lägger sig i sängen..
Annars så snarkar han måttligt, men nu tar han priset! och när jag petar på honom med foten så vaknar han inte, vilket han alltid annars brukar.. :S

Nä, nu toaletten och sen sängen! tjööööött!

jävla sug

Är så jävla sugen på min gravade lax.. Julvört med gravad lax på.. Fy fan vad gott...

När jag har mina sug efter något, men det är omöjligt för mig att fixa fram det direkt eller inom en timme, då ska man fan passa sig..
Jag är inte alls på humör för att jag vill ha gravade laxen.. Julvörten har jag redan, men laxen vill jag ha..
Jävla tjat om laxen nu. Men är jag sugen så är jag.
Är nog dags för mensen snart tror jag..

Politik.

Jag är den som inte kan så mycket om politik,  men om jag pratar om det så blir jag förbannad. Går fan inte att diskutera om våra partier osv, jag blir bara så jävla arg.
Läste idag på aftonbladet att var 5:e stockholmare förväntas rösta på Miljöpartiet, och om det blir så, då blir det dem som kommer vinna valet.
HALLÅ! MP?!
En sak är då säker, om det blir miljöpartiet som vinner, då tar jag fan och flyttar från detta jävla land.
Tänker fan inte bo kvar här med tanke på allt jag det jag hört att dem ska göra om dem vinner valet. Oh no no..

Är också allmänt irriterad för att jag är sugen på laxmacka.. Ja, även om jag är magsjuk.
Fredrik tog fram en (STOR) bit med gravad lax igår eftersom jag bad honom göra de. Han hade satt den i en påse för att han tog in så mycket på en och samma gång (bröd+ annat)..
Ja, jag satte det då på diskbänken snabbt (hela påsen med allt i), för att jag skulle göra vad fan de nu var, och när jag kommer tillbaka så är påsen borta. Trodde att Fredrik hade stoppat in det i kylen.
Icket, han hade flyttat det till köksbordet, så där låg laxen och blev förstörd i värmen på bordet.
4 i natt vaknade jag av att något prasslar i köket. Tittar upp och ser att Felix står och grottar i sig från laxen. YEY. Kissen har då varit boven, dragit ut gravade laxen på bordet, sedan på golvet och då har Felix störtat fram och tagit den från honom.
Ja, när en katt och en hund haft tänderna i laxen så kunde jag inte göra annat än att slänga den.
Sedan hade även Kissen varit så snäll att han tuggat sönder plastpåsarna till brödet, så det har även blivit hårt nu pga att det blivit luft i påsen.

Dessa djur gör mig galen ibland. Och Fredrik som flyttar på saker utan att säga det åt mig.

Torsdag

Ooooh lord.
Jag åkte ändå på magsjuka, även om jag försökt hålla mig på avstånd från Fredrik. Inga pussar osv. Men nej, 5.45 i morse fick jag springa på toa och kräkas. Bläää..
Jag säger då det, ät fan inte ugnsstelkt falukorv med mycket senap när ni misstänker att ni ska få magsjuka..

Ja, så min dag har inte varit på skolan i alla fall, utan hemma. Eller fan, det är ju nästan fortfarande morgon.
Har sovit tills nyss när Fredrik skulle ringa och berätta om en liten olycka.
Så nu har jag bäddat ner mig i soffan och väntar på att Våra bästa år ska börja.

fyfan.. Jag som inte får vara borta från skolan, och måste stanna hemma idag och imorgon. annars lär jag starta någon kräksjukeepedemi..
Tur att jag endast satt på 3 ställen på skolan igår, inte bredvid någon och spritade händerna ordentligt innan jag tog lunch! Sprita händerna är fan något man ALLTID ska göra när det är många som äter på samma ställe, tycker jag!
Ja, det är väl dem i bilen som lär bli sjuka om jag smittat någon :p hehe. Sorry! :(


Trött

Nu är jag trött..
Men än får jag inte gå och lägga mig, måste duscha! Bättre göra det nu än att säga att jag gör det imorgon bitti, för det kommer aldrig hända. Är jag så här trött redan nu så kommer jag aldrig ta mig upp tidigt imorgon för att duscha!
Nää, blir verkligen en snabbdusch och flätor och sedan hopp i sängen!
Här orkar vi inte vara utseende fixerade och hålla på och raka benen, sätta ansiktsmask och hålla på och tjaffsa, nej nej, här är det snabba ryck som gäller!

Nä, nu duschen och sedan sängen, som sagt.

Maat..

Hade värsta planerna till en god middag idag, men blev det så? - Nej.
Stripsen är slut.. Fan fan fan..
Nu blir det falukorv och potatis.. Inte alls det jag ville ha..

Onsdag

Blev inte mycket till skola idag.
På morgonen var det prov i maskinlära, men jag hade gjort upp med läraren att jag ska göra det provet på onsdag nästa vecka, så jag fick sitta och ha tråkigt. Mådde dåligt som fan, magen vred sig och det kändes som att jag skulle spy.
Sen började naturhänsyn, tror jag de var, men hann inte sitta där länge, för jag och Axel skulle gå tidigare och äta lunch eftersom vi skulle till motorstadion och göra halkbanan 10.45..
När halkbanan var klar så var det inge mer skola, så då fick man sitta och försöka slå ihjäl tiden lite till innan bussen gick.

Halkbanan var skitrolig. Lite jobbigt att ha andra med sig som man inte känner, förutom Axel då, men det gick bra. Lite trångt blev det, fick sitta i mitten ganska ofta, och jag hatar att sitta i mitten..

Nu hemma i alla fall, känns som att jag nyss kom in genom dörren.
Men glad är jag idag, Janne ska boka teori och uppkörning nu, så i slutet på månaden, om det finns tider vill säga!! Fan vad nice om jag skulle ha körkortet i handen om 3 veckor! yey.

ska nu läsa lite bloggar, sedan ska jag leta fram körkortsböckerna, vet inte vars dem är, verkar som att någon städat undan dem :p Blir stenhård pluggning nu! Körkortet i första hand, för när jag har körkortet, då kommer skolan gå mycket bättre sen!


håhå jaja

Fy fan vad mätt jag är!
Käkade nyss en stor portion med makaroner och gräddsås. All by myself :( haha.
Har inte spytt än! Peppar peppar *ta i trä*!!!
Bara jag klarar mig undan denna kräksjuka till imorgon eftermiddag så är jag nöjd, har halkbana imorgon! Halkbanan vill jag verkligen inte missa!

Nå, ska nu lägga mig framför tv:n en sväng och smälta maten..

Design..

Försöker fixa en ny design till min blogg.. Har i alla fall fått till en header som duger tills jag kommit på hur jag egentligen vill ha bloggen.
Meeeen headern vill inte riktigt passa in i den designen som är nu, så måste göra allt från grunden, och är lite tjorvigt då jag inte är så bra på dessa koder osv..

Nå, ska nu ta en liten paus med designandet, sedan får man se om jag orkar fortsätta..

Tisdag

SJUK..
Har nästan inte kunnat sova, har haft så ont i magen..
Sen när man väl har somnat så har Fredrik kommit under mitt täcke, och då har man vaknat för att han varit brännhet pga feber. Det brände som fan när han rörde vid en, usch..

Valde att stanna hemma idag eftersom jag hade så ont i magen.
Och Fredrik har åkt och jobbat fast att han har feber..

Ska dricka upp min blåbärssoppa och försöka få bort mitt magont..

bubbel bubbel...

Fredrik har kommit hem tidigare än vanligt.. Han fick så ont i kroppen och blev så törstig efter att han fått spy så många gånger.. Stackarn..
När han kom hem var han alldeles blek i ansiktet, och gnällde på att han hade ont i ryggen.. Nu ligger han i alla fall och sover här på soffan..

Känner nu hur magen har börjat bubbla som bara den och gör ont.. Kan inte avgöra om det är hunger, eller om det är magsjuka på G, eller om jag fantiserar denna smärta..
Men sugen på något salt är jag.. Hade varit skitgott med mat.. Men vad ska man göra för mat? Äh, blir väl att ta lite yoghurt till middag, ingen idé att göra någon mat när Fredrik ändå inte kommer äta..

Nä, nu ska jag gå och rota i skafferiet och se om det finns något gott där med salt.. hehe.


Magsjuka?

Usch, Fredrik tror att han åkt på magsjuka.. Han ringde nyss och sa att han fått spy två gånger sen han börjat jobba..
Fy fan vad äckligt. Jag vill inte ha magsjuka! Så jag hoppas för min egen skull att det är något dåligt han ätit eller nå..
Nå, han ringde och berättade för att förvarna mig ifall jag börjar må dåligt..
Usch.. Bara tanken på att han sitter i skotarn och mår dåligt, får min mage att börja bubbla och vela spy..

Måndag

AAAAAAH alltid ska det vara något!
Vaknade i god tid, duschade och sminkade mig, hade väldigt mycket tid kvar till att äta frukost, och vad händer?
Jo, Felix börjar tjorva och vägra komma in, som han gör ibland..
Då fick jag börja stressa, försöka få in honom.
Skulle ta mig iväg till bussen, men får kärringstopp tre gånger för att jag är så stressad och bilen inte nog varm..
När jag ska svänga in till Granån ser jag bussen, och försöker hinna hoppa ur bilen innan den kör förbi, men icket. Den bombar förbi mig när jag försöker hinna ut ur bilen.. Jävla skit..

Måste ringa till skolan.. Fan jag får ju inte vara borta mer..
Är väldigt less..

RSS 2.0