brr

Höstmys i all ära, men att hösten redan är här känns inge vidare. Men måste säga att det varit underbart väder idag! :) Dock var det mindre roligt i morse när jag såg på termometern.. 2 ynka plusgrader hade vi 6 på morgonen. Det kallar jag BRRRR.... Tur att det snabbt blir govärme i mercan ;)

Är helt slut i planeten. Har fått en hel del att tänka på den senaste veckan. På måndag måste jag ta tag i saker, har låtit allt läggas på hög. Vet liksom inte vart jag ska börja. Tur att Fredde kommer hem imorgon och kan hjälpa mig :)

Torsdag

Vaknade av att "bajsbilen" var här och tömde bajsbrunnen. Inget mig emot egentligen, bara skönt att vakna tidigt. Det jag är emot är den där förbannade huvudvärken som fanns när jag slog upp ögonen..Ska bädda ner mig under täcker igen och se om jag kan sova bort huvudvärken. Hade varit perfekt om der varit mörkt i rummet.. Måste fixa något som täcker det lilla fönstret.vecka 16 idag :) snaaaart får vi se lillräkan

Alltid alltid alltid

Alltid är det nå jävla skit. Har tydligen dragit på mig UVI nu också. När jag vaknade på morgonen kände jag ingenting, men det blev värre under dagen. Kunde till slut inte stå ut längre så hann just och just till Hälsocentralen innan det stängde. Skönt att slippa mögla på akuten. Även skönt att dem är extra noga med odling av urinprov och behandling när man är gravid!
Fredde fick sig ett gott skratt i bilen när jag satt där helt förstörd, och tyst för mig själv muttrar "nu föds väl ungen med en arm som sticker rakt ut från pannan.." haha. Får skratta åt det själv nu när jag tänker på det ;) Måste verkligen ha sett roligt ut i Freddes ögon ;)
Nu när jag känner mig lite bättre kommer vi nog ta oss en cykeltur med hundarna till svärisarna i Granån som vi planerat :)Bild från tidigare i veckan då jag hämtade cykeln från gamla huset och behövde på med mig lite grejer + hundar ;) resulterade i att jag satte två cykelkorgar. nu har jag endast den främre som båda pojkarna ryms i :)

Tisdag

Glad tjej hära! Älskade gubben bestämde sig för att stanna hemma igår :) Imorse när hans larm gick igång så stängde han bara av och fortsatte sova, när jag en timme senare påpekade vad klockan var, så flinade han bara ;) Alltså, han stannar en dag till! Jag är nöjd och glad!Dessa drömmar alltså. Nattens dröm var inte alls bra och ilskan glödde inom mig när jag vaknade. Så fort Fredde vaknat till liv lite så berättade jag om drömmen. Han skrattade bara åt mig och tyckte att jag är knäpp! ;) Drömde att han börjat typ börjat hångla med en tjej som jag verkligen avskyr. Och jag kom på dem mitt i allt. usch och fyfan. Tur att det bara var en dröm ;) Han får bara pussas på mig ;) och lillräkan när den kommit ut ;)Magen putade ut för fullt i morse :) Hur mysigt som helst! Än så länge märker jag bara av bulan när jag ligger, men tror att den snart börjar komma fram när jag står också :)Längtar tills ultraljudet :) Fredde ska få sin vilja igenom, så vi vill veta vad det är för kön på lillräkan om det är möjligt :) Att få veta kön var det enda Fredde ville, annars låter han mig bestämma allt, så då tyckte jag att han borde få sin vilja igenom :)

jävla måndag

Idag åker mitt hjärta till Gällivare igen och blir borta till söndag.. Avskyr hans eftermiddagsveckor.
Önskar så fruktansvärt att han skulle få ett jobb i Kalix, så han kan komma hem varje dag.
Verkar dock som att det inte kommer hända inom de närmsta åren...

söndag

många verkar tro att det är graviditeten som får mig att bli sjuk osv.
Nej, så är det inte. Det enda graviditeten gör är att få mig att krama toastolen så gott som varje morgon och vissa dagar må illa som satan.
All värk och att jag blir sjuk, det hänger ihop med min stress. Den blir inte bättre känner jag. Nu stressar jag upp mig över att vi är för många som kommer slåss om vikdagar i Nby-gruppen. Kommer bli totalt omöjligt att få pass. I veckan fick jag några förfrågningar, lekte precis då med telefonen så jag svarade ja inom några få sekunder. Ändå lyckas någon annan få passen före mig.
Inser ju att jag måste ta och gå intro på fler ställen om jag ska få ihop pengar och få en chans till lite högre föräldrapenning.
Men vart fasen ska jag gå intro? Börja om på nytt med vårdtagare och få nya kollegor. Får bara ångest vid tanken. Är ju så trygg med nuvarande stället :(
Ska stå ut med att vara i vikariepoolen tills mitt csn lån är återbetalt. Blir inte så många år till om jag nu inte får en fast tjänst. Sen ska jag nog sadla om. Trivs jävligt bra inom hemtjänsten, men arberstiderna och stressen är ju något som jag tydligen inte klarar av. Sen lär jag ju aldrig få fast arbete i hemtjänsten heller. Så lika bra att försöka spåra in på något annat yrke. Vad det nu skulle kunna vara..

värdelöst..

är så arg och ledsen på mig själv. två arbetspass klarade jag av, idag skulle varit mitt 3e och sista. sen är vikariatet slut.
vad händer?
jag får något feberliknande på kvällen. svettas som en gris och hjärtklappning.
under natten har jag frusit, inte svettats, men fredde säger att jag varit förbannat varm över hela kroppen..
nu efter att jag sovit några timmar till så svettas jag iaf, känner mig varm.
kände mig så hemsk när jag ringde på morgonen och sjukanmälde mig IGEN.. nu får detta ta slut. jag behöver ju jobba nu som mest! vill inte att det bara är fredde som kommer betala för bebisgrejer, det känns inte rätt om det måste bli så..

v.13

nu är det inte många veckor kvar tills vi får fara på ultraljud! önsketänkande.. tiden sniglar sig fram pga att jag längtar till RUL.. men det är mest för att jag vill lugna mig själv. är ju så rädd att det är en ofostrig graviditet. men så jävla otur ska vi väl ändå inte ha? inte nu, efter allt vi varit med om?! tur att fredde är positiv iallafall :) mina nerver hade aldrig klarat detta utan honom. inte är det någon som bryr sig heller om min rädsla. läser att många får komma in på extra ul, som är lika rädda som mig. men inte här inte. nej nej. "bebisen ska få ligga ifred i magen och växa till sig" får jag höra..ja men det är ju problemet! jag är ju rädd att det inte finns någon bebis!aja. bara försöka stå ut i några veckor till :/

RSS 2.0