Slut väntat.

Har väntat på sotarn hela dagen, men ingen sotare har synats till.
Har kollat lappen vi fick i brevlådan 150gånger och det står klart och tydligt onsdagen den 31 Augusti mellan 13.00 och 15.00..
Jag som ville ut och cykla med Lotus :( Nog för att de inte är försent än, men latmasken har hunnit bosätta sig i mig så det får vara!
Nå, behöver inte ha dåligt samvete med Lotus idag, var ju ute och tränade med han på gården tidigare idag :)

Pratat en sväng med Fredrik på telefon också. Kommer inte ens ihåg vad vi pratade om :S Mitt minne är inte det bästa just nu, igår kväll gick jag och funderade på saker och ting, och mitt i funderingarna så glömde jag bort vad jag funderade på :S Var som att jag var helt tom i skallen.. haha.

Var nyss ut och hämtade in min påse med yllestrumpor! Åååh så jag längtat efter dem under sommaren! Mommos yllestrumpor är bland det bästa jag vet under hösten och vintern! myyyys!
Idag kändes det nästan så pass kallt att jag hade velat elda :p hehe. Och sätta igång elementet på toan! Men neeeej, jag är envis och snål, ska spara på veden och hålla nere elkostnaderna så mycket jag bara kan! ;) höhö.

men men. Ska väl slå igång ett avsnitt Cold Feet medans jag väntar på att Fredrik ringer igen :)

Träning

Eftersom vi (jag och Lotus) är väldigt uttråkade här hemma så bestämde jag mig för att gå ut och borsta igenom Lotus. Ser ut som att jag slaktat en ren där ute ;D haha.
Började titta mig omkring och bestämde mig för att bygga ett hinder så jag fick träna lite hopp med Lotus. Hittade en massa brädor som jag skulle kunna bygga ett hinder av, men latheten tog över, så jag tog två stycken oljedunkar och stoppade krattan på, och VOILA! Ett hinder!
Kom även på att jag hade en liten tunnel från Royal canin så den tog jag också fram och tränade "tunnel" med Lotus :)
Attans så kul han tyckte det var!
Hade kunna fortsätta länge till, men kom då på att man ska sluta när det går som bäst, de är då träningen går framåt. Kom på det lite försent, han bommade tunneln i slutet två gånger innan jag kom på mig själv. hehe.


Man tager vad man haver! ;) Lika roligt för de!

Kluven.

Vet inte hur jag ska göra..
Sitter och funderar över den kommande vintern. Hur ska jag orka vara ensam här hemma hela vintern och ta hand om allt? Tycker redan att de är nog som det är nu, städa, ta hand om djuren, fixa allt själv. Kände redan nu under sommaren att det blev ganska mycket när jag inte hade någon avlastning alls de dagar jag skulle jobba.
Hur fan kommer det inte bli i vinter om jag får ett jobb tills dess?!
Börjar jag kl 8 så måste jag nog stiga upp redan vid halv fem tiden! Hinna elda så det blir varmt i huset, gå ut med hundarna, fixa mig och sedan iväg till jobbet. Sedan är det ju inte så bara att åka iväg till jobbet, snö måste skottas också! Mitt va de är så har man ju blivit insnöad på gården och måste ta ett snöskottarpass innan man åker iväg på morgonen.
Att ha elementen på är det i princip ingen idé att diskutera om, det blir på tok för dyrt att ha på dem under vintern. Elen är dyr nog som den är vintertid, kommer ju gå på flera tusen i månaden om man ska ha på de där förbannade elementen också. Inte så att vi inte skulle ha råd att ha igång elementen, men känns ju förjävligt att betala flera tusen kronor i el när man kan spara in de pengarna genom att elda.

Nä. Vet inte alls hur jag ska klara mig.
Sen det att jag mest sitter på arslet helt ensam under veckorna gör ju inte saken bättre. Jag saknar Fredrik så det gör ont.
Måste ta ett allvarligt snack med Fredrik ikväll, för jag vet inte om mitt psyke kommer att klara att vara ensam länge till. Jag är uttråkad.
Som det ser ut nu så börjar enda utvägen vara att flytta till Gällivare. Till en lägenhet. usch. Känns så hemskt att tänka på lägenhet nu när man är så van vid att bo i hus med stor gård, där hundarna kan vara lösa.. Egentligen borde jag inte tänka på någon flytt nu, Fredrik kanske inte blir kvar i Gällivare så länge till, mitt i allt kanske han börjar jobba i Pajala..
På ett sätt vill jag inte flytta härifrån, för Kalix har blivit hem för mig.. Så har jag inte känt tidigare. Javisst att jag kände mig lite kluven över att flytta från Happis, men jag har alltid velat flytta därifrån. Här i Kalix känner jag inte samma sak. Nog skulle det vara roligt att flytta till något nytt ställe och prova på, men ändå, jag känner mig hemma här.

Är verkligen kluven. Vet inte alls vad jag vill göra. Jag skulle vela ha en liten figur som sitter på min axel och berättar för mig vad jag ska göra, att den där lilla figuren vet precis vad jag vill och vad som får mig att må bra..

Inte vet jag..

Nå nu vet jag ju inte om den där informationen på arbetsförmedlingen gjorde mig nå klokare. Vet fortfarande inte vad jag vill plugga..
De mesta utbildningarna det kacklades om känner jag mig inte så sugen på. Uska, javisst, men har hört att de är ganska värdelöst här i Kalix. Systemet funkar inte. Så njää. Känns inte så lockande, men i och för sig så kan man ju vidareutbilda sig sen.. men vet inte..
Fordons.. Njäeee.. Intresset finns ju där, men vet inte om jag kommer vela arbeta med det en längre tid..
Gah.. Blir tokig på mig själv. Måste verkligen ta mig en rejäl funderare..

Tisdag

Woho. Vaknade halv tio idag. Tungt att stiga upp, har fått så svårt att somna om nätterna, får vrida och vända mig hur länge som helst innan ögonlocken blir tunga.

Idag är det arbetsförmedlingen som gäller. Ska vara där på en timma, så det är verkligen dags att börja fixa mig nu. Tänkte vara där i god tid, är så pinsamt när man kommer i sista sekund, som är ganska vanligt för att vara mig. Kommer säkert något emellan här hemma som gör att jag får stressa som en idiot, som vanligt.
Ska bli intressant och se vad dem har att erbjuda. Har inte så höga förväntningar, man blir bara besviken då ;p


Måndag

Jag hatar min mobil.
Det har jag sagt tidigare också.
Nå, då var det sagt.

Somnade på tok för sent igår! Eller idag rättare sagt, la mig inte i sängen förrän vid halv fem! Kunde verkligen inte slita mig från Cold feet!
Vaknade väl i hyffsad tid ändå, la mig på soffan och vet inte om jag slumrade till ett tag kanske? ;p hehe. Vaknade iallafall av att Gabbi ringde :) Åkte iväg och strosade runt i Kalix med henne en stund. Skönt att komma ut ur huset lite :)
Här hemma har det väl inte blivit gjort sådär värst mycket. Kan inte ens komma ihåg om jag gjort något? Gått igenom reklamen som skräpat på köksbordet.
Var ute och cyklade med Lotus en sväng :) Skönt. Har cyklat korta sträckor med honom en tid nu, så nu tog jag och cyklade runt hela skiten, kvarnudden-granån-björkfors. Lagom sträcka tycker jag :) 50 minuter tog det, men cyklade i en lugn takt eftersom jag inte vill överanstränga Lotus, och så gjorde vi små pauser ;p Pauserna blev då jag skulle koppla av och på, Fredrik ringde mitt i allt och sedan stod vi (jag och Lotus) och tittade på kossorna ett tag. Haha. De där kossorna tittade nog mer på oss än vi tittade på dem. De undrade nog vad vi var för typer som kommer och börjar glo ;D haha.
Fredrik hade glömt att sätta fast stegen åt sotarn som kommer på onsdag, så jag bestämde mig för att göra det nu, innan jag glömmer bort det. Gick bra till slut. Fick stå och peppa mig själv för att våga klättra upp för att fästa jäveln ;p Hemskt att man ska vara så höjdrädd. Men nu är det gjort iallafall :).

Nä. Ska nu ta och kolla igenom min mail innan jag lägger mig för att se ett till avsnitt Cold Feet.. Fan, sista avsnittet av säsong 3 nu.. Bara 2 kvar :( Buhuu..
Undra vad man ska se för serie här näst? Kanske får bli Gossip Girl, inte min typ av serie egentligen, men Chuck är ju såå snygg ;) höhö.


Söndag

Och så blev jag ensam igen..
Vad ska man nu hitta på tills Fredrik kommer hem igen?

I helgen har vi hållt på och fixa med Golfen. Inte helt klara än, men den går iallafall att köra med.. Blev så less i igår när vi höll på så.. Jävla rackel :p
Var även förbi hos Gabbi och Ricke på kvällen och pratade på lite :) Sen satt vi bara hemma och såg på film och tryckte i oss godis och chips som vi varit och inhandlat tidigare under dagen.

Idag har de inte blivit mycket gjort, enda vettiga JAG gjort är att ge djuren mat och rensat kattlådorna, i och för sig så är det ju något jag måste göra varje dag, så vet inte om jag kan kalla det för vettigt..
Fredrik har varit iväg och monterat bort lite saker från deras skotare. Skönt för honom, slipper han tänka på de svammlet!
Lagat mat har jag gjort också, testade göra en egen chili con carne utan krossade tomater. Den blev väl sisådär.. På tok för stark för min smak, råkade klicka i lite för mycket Sambal Oelek. haha. Annars var den lite smaklös.. Nå, testar man inte så lär man sig aldrig :)

Kattungarna härjar så att jag håller på att bli tokig. Håller på och intalar mig själv att halva tiden har gått och att det nu bara är 6 veckor kvar tills dem får flytta!

Nä, ska ta och kolla igenom lite bloggar, sedan ska jag lägga mig ner i soffan och se lite Cold Feet :) Är på tok för mätt! Förstår inte hur jag kunde bli så mätt med tanke på hur lite jag åt..


Fredag

Vilken härlig morgon! Ligga och mysa med gubben när man vaknar :D
Vaknade vid tio, men låg kvar. Drog åt mig Fredriks arm och så låg jag i över en timme och bara kramade den tills Fredrik behövde byta sin sov-ställning, då fick jag glatt snusa honom i nacken istället ;p hehe.
Kärlek!

Annars idag vet jag inte alls vad som händer. Vi funderar på att åka in till Kalix och fläska oss. Buffone har äntligen (!) öppnat efter att ha haft sommarstängt!
Sen ska vi leta efter nå grejer så vi kan palla upp Fredriks skrotgolf, så vi kan sno dämpare och fjädrar till "min" golf :) Ser att det regnar ute nu, men förhoppningsvis så blir det ett uppehåll så vi kan börja skruva lite :) Med "vi" menar jag egentligen Fredrik, men jag ska vara med honom och lära mig hur man gör! Händig kvinna jag är! ;)

Nå det är väl lika bra att gå och fixa till sig lite ifall vi åker in till Kalix för fläskmat ;D

Hallucination?

Antingen har mina ögon blivit helt knäppa efter för mycket tv tittande, eller så har jag börjat hallucinera!
Var nyss ute med hundarna, de sprang till lastbilen för att göra sina behov. Jag gick upp för trappan för att släppa in Sigrid, och när jag vänder mig om för att titta om hundarna är kvar vid lastbilen så ser jag en mellanstor, svart, lurvig hund!
Tänkte först att det var Lotus som på något sätt blev svart, men nej, det kan inte ha varit han, för det var en LÅNG lurvig svans jag såg också! Hur ska Lotus kunna få någon sådan skugga?! Han har ju bara en stump till svans.
Gick till lastbilen och kollade, men såg ingen lurvig svart hund.. Dessutom så skulle Lotus visat att de var en okänd hund på gården, genom att skälla/morra/springa omkring den okända hunden. Nu gick han bara omkring och nosade..

Känns som att jag håller på att bli galen..
Måste verkligen ta mig ut från detta hus oftare. Kan fan inte vara bra att se saker som inte finns!

Annars?
Fredrik har ännu inte kommit hem, eller hört av sig..
Jag hatar att vara en vane-person.. Jag har vant mig vid att Fredrik brukar komma hem vid 19-20 tiden, och att han brukar ringa innan.
Samma när han slutat jobba.. Har han inte ringt innan 22-tiden så får jag en klump i magen. Tror att något har hänt.. Börjar alltid fantisera om de värsta..
Men så är det, han har inte ett ofarligt jobb, risken att han skadar sig är stor ändå.. Sen bilresan hem, vad som helst kan hända under resans gång..

Näe. Ska sluta skrämma upp mig själv. Lite honungsmelon och ett till avsnitt av Cold Feet..

Duktiga jag.

Nu har jag fått tummen ur det berömda hålet!
Gick igenom alla jobbcoacher en gång till, bestämde mig för vem jag tyckte lät bäst och så mailade jag min handläggare.
Pjuh, då var det gjort! Skönt.
Nu har jag gjort vad jag kunnat för idag.
Såg nyss när jag gick igenom reklamen att jag fått ett brev från arbetsförmedlingen. Ska dit på tisdag för information om olika utbildningar.
Att sitta vid skolbänken igen känns faktiskt lockande. Javisst, nog skulle jag såklart vela ha ett arbete, men man måste ju börja någonstans.
Fanns en del intressanta utbildningar i brevet. Så ska ge det en chans när jag är där :)

Måste försöka lugna ner mig lite.. Jag har ju faktiskt inte varit arbetslös så länge, 2 veckor? Och har redan världens ångest.
Jag borde ändå vara glad över att jag kommer att ha tak över huvudet och mat att äta även om jag inte får in ett öre. Samtidigt får jag ju fundera på vad jag vill göra med mitt liv.
Önskar ändå att jag vore lite mer som Fredrik - arbetsnarkoman ;p hehe. Han älskar verkligen att jobba. Min gubbe har verkligen tur, som fått ett jobb som han verkligen tycker om, får betalt för sin hobby liksom! Häftigt, tycker jag :)

Åh! På tal om Fredrik!
Min lilla mekaniker borde ha slutat jobbet nu och vara påväg hem nu! :D Beror på om dem valt att stanna och jobba någon timme extra eller inte, time will tell :)
Får se när han ringer, han brukar ringa när dem är i Överkalix :)

Torsdag

Bara några fjuttiga timmar kvar så kommer min gubbe hem! ooooh så jag saknar honom! :D

Vette fasiken vad man ska hitta på idag?
Fick ett rejält sug efter att baka, men har typ inga ingredienser hemma, så det sket sig.. Ids inte åka in till Kalix för att handla ingredienser för bak. Nej, sparar hellre mina sista pengar, lönen har fortfarande inte hittat in på mitt konto..

Hmm. Nej, finns väl inge mer att säga. Ska hitta något att äta innan min mage vänder sig ut och in i protest.


...

Saknar min gubbe.. <3


Onsdag

Åååh imorgon kommer min karl hem igen!!
I början när han åkte iväg på nya jobbet, så kändes det inte så jobbigt, men nu har det verkligen börjat kännas!
De senaste helgerna har jag varit extra pussig och kramig xD hihi. När vi lägger oss i sängen brukar vi ligga och prata, men så slutar de med att jag tycker att han är sååå söt och börjar pussa honom över hela ansiktet, fifasen vad han kan börja skratta då :) Inte för att han blir glad eller så, är mer att han tycker att jag är så knäpp ^^.
Fredrik är verkligen mannen i mitt liv :) Nu är de inte långt kvar, snart 3 år tillsammans med min älskling!

Idag ska jag ta mig i kragen och sparka mig själv i röven!
Inte sitta i soffan och tycka synd om mig själv och ha ångest. Idag ska jag städa här hemma! Ska även ta tag i det här med jobb coach. Fattar inte hur jag tänkte tidigare? Att de kanske är slöseri med tid?! Hallå?! Dumma mig, jag slösar min tid minst lika mycket när jag ligger i soffan och fetar mig framför tv:n!
Nej, skärpning!!
Tror jag ska byta gardiner i vardagsrummet, till gardinerna som Fredrik tycker är så fina :)

Näe. Börjar med att dammsuga snabbt, sedan duschen! Verkar som att jag får besök :)

Galen..

Känns som att jag lite smått håller på att gå in i väggen, vet inte hur mycket mer jag orkar.
Felix har blivit helt tokig på att kissa inne. Försökt med ALLT. Gått ut extra gånger med honom, icket, de hjälper inte. Skurar och skrubbar där han kissat med olika medel, t.o.m klorin, icket, han kissar fortfarande hur mycket som helst. Ju mer jag går ut med honom och skrubbar bort hans kiss, desto mer kissar han. Är som att han verkligen vill sätta mig i arbete. Är inge fel på hans blåsa, han kan lätt hålla sig i flera timmar. Han ska hålla på och markera revir.
Katterna driver mig till vansinne. Eller kattungarna och deras mor, för att vara mer exakt. Kattungarna klättrar överallt! De klättrar upp på hundburen, sedan kan de stå där och skrika i evigheter, för att de inte vågar komma ner. De är inte de att dem klättrar överallt å så som gör mig galen, eller ja, till viss del, för när dem klättrat upp någonstans så står dem och skriker för fullt tills man kommer och lyfter ner dem. De är jävligt högt dem skriker, flera gånger har jag trott att dem hållt på att ta ihjäl sig, för att sedan hitta dem på ett löjligt ställe där de står och skriker.
Deras mor gör mig tokig för att hon är ÖVERALLT. Har märkt att hon är hungrig hela tiden, så har smockat hela hennes matskål full med torrfoder och burkmat, så hon kan äta när hon vill, hur mycket hon vill. Men det hjälper inte. Hon går på spisen, slickar överallt, in i vardagsrummet och slickar på allt. Överallt letar hon efter något att äta, som är godare än kattmaten.
Tidigare har Lotus varit den som gjort mig galen, nu är han en ängel. Han vandrar omkring lite och checkar läget, ligger han för det mesta vid gallret in till v-rummet eller så har han lagt sig i buren. Buren har blivit hans nya favoritställe, han kan ligga där hur länge som helst. Här måste jag väl förtydliga att han går in i buren självmant, och luckan är öppen hela tiden, så han kan gå in och ut som han vill. Har märkt att många läser för mycket mellan raderna och tror att man stänger in dem hela dagarna bara för att man har en bur.

Trodde jag skulle bryta ihop, så skickade ett sms åt Fredrik. Vill inte ringa och störa honom på jobbet. Han ringde mig och vi pratade lite. Känns så skönt att ha honom att prata med..
Jag klagar mycket här på bloggen, men vart ska jag annars klaga?! detta är min klagomur.
vi har pratat om att de nu kanske är dags att kastrera Felix. Kanske försent med tanke på att han kissat så länge, men vi måste ju testa.. Inget annat hjälper ju.
Försöker intala mig själv att de inte är så många veckor kvar tills kattungarna får flytta..

Nej. Ska nu prata med Fredrik.

Tisdag

Blev att sova på tok för länge idag igen, men denna gången var de ok, var uppe ganska länge och kollade igenom utbildningar och lediga jobb. Blev dock inte nå klokare utav det..

Har varit ut med hundarna, matat alla djuren och rensat kattlådorna. Tog hur länge som helst att rensa bebisarnas låda, de gräver låååångt ner när de ska kissa och så kissar de på botten.. Sitter som berget de där jävla kisset. Spelar ingen roll att jag rensar den en gång om dagen, de sitter ändå.
Annars idag, ska väl ta och städa lite. Inspirationen har inte direkt funnits när jag legat i soffan och känt mig så värdelös. Finns massor att göra. De två senaste dagarna har Felix verkligen protesterat och kissat ÖVERALLT! Spelar ingen roll om jag är ute med han mer än jag brukar, han har kiss i blåsan så de räcker och blir över och skvätter överallt här inne. Gaah.

Nä. Ska sätta igång Fredriks dator och fixa hem mer avsnitt av Cold Feet :) Snart sett första säsongen. Känns skumt att sitta och se på de när de inte är svensk text till, men jag klarar de, förstår de mesta :) Lite svårt är de med vissa ord när de är brittisk engelska ;p Men de går! Om inte annat lär jag mig engelska bättre när de inte är text! :)

sent.

Blev inte att lägga sig tidigt iallfall. Typiskt mig.
Fastnade på olika forum och läste om olika yrken, och sett lite Cold Feet mellan varven.
Fredrik ringde nyss och de blev som vanligt prat om min jobb-ångest. Fyfan vad jag vill ha ett jobb.. Inte bara för pengarnas skull, men jag kommer att klättra på väggarna om jag ska sitta hemma hela dagarna hur länge som helst. Är inte bra på att hålla kontakt och träffa andra på fritiden, så då är skola/jobb bra för min del.

Kom nu att tänka på lönen, ska ta och kolla hur de ser ut på pengafronten efter jag skrivit detta inlägg. Blir verkligen att snåla på alla pengar nu när lönen kommer. Inte äta ute, i princip leva på nudlar, blodpudding och havregrynsgröt de dagar Fredrik är borta. Inga onödiga köp.
Det som gjort mig lite frustrerad är mina tuttar, behöver köpa någon ny bh IGEN. Denna gång behöver jag inte någon större storlek, utan mindre. Herregud. Märkt nu under sommaren hur mina bh:n börja bli på tok för stora.. Visst, nog kan jag ha dem, men de är för stora, ser hemskt ut under kläderna när man har dem.. Sjukt hur brösten krympt under sommaren. Gjorde mig faktiskt lite deprimerad. Så mm, bh:n måste jag köpa när lönen kommer, men that's it.

Nej, ska nu gå in på internetbanken och titta hur det står till där. Ska sedan fortsätta kolla runt lite på olika utbildningar osv. Någonstans måste jag ju börja..

Måndag

Sov på tok för länge idag, inte bra.. Vill inte börja vända dygnet bara för att jag är arbetslös.. Så skärpning..

Ser att många börjat skolan idag. Känns jävligt skumt att jag inte behöver gå i skolan längre. Många har fått träffa sina klasskompisar igen och haft mycket att prata om. Själv har jag sovit bort dagen, arbetslös och ingenting att göra. Känns inge vidare.
Känns dåligt ändå, jag har gått skola i flera år, och även om jag är klar med skolan, så vet jag fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor. Har en del drömmar, men som det ser ut nu så måste jag flytta söderut om jag ska kunna förverkliga vissa av drömmarna. Flytta kan jag ju inte göra bara sådär, jag har hundarna och katterna att tänka på. Sen så har jag Fredrik. Fredrik är min trygghet, så jag vill inte lämna honom bara sådär. Menar inte att vi skulle göra slut, men skulle verkligen bli tufft att vara ifrån varandra så pass länge. Just nu är det jobbigt nog att vara ifrån varandra 4 dagar i veckan..

näe. Jag måste verkligen ta mig en funderare på vad jag vill göra med mitt liv. Men jag kan inte fundera för länge, vill ha ett jobb så jag kan försörja mig själv. Även om Fredrik är världens snällaste och säger att han kommer att hjälpa mig med mina räkningar och mat så länge jag är utan pengar, men det känns FEL FEL FEL! Vill verkligen inte leva på hans pengar, men hellre låter jag honom betala för mig, än att gå till socialen och få pengar, de är ett big no no för mig. Visst, socialen är väldigt bra på vissa sätt, men jag vill inte leva på socialbidrag. Har sett alldeles för negativa saker med det, men de går jag inte in på.
Jag tar i princip vilket jobb som helst till att börja med. Vissa jobb har Fredrik förbjudit mig att söka till, hehe. Han har mig hellre som "hemmafru" än att söka jobb på vissa ställen.
Är även beredd att pendla för ett jobb, men en sak är säker, jag kommer inte klara av ett jobb i Happis. Jag klarar inte av den staden längre. De går bra att åka dit för att handla och hälsa på familjen, men mer än så klarar jag inte av. Till vis del måste jag tänka på mig själv, klarar jag inte av det psykiskt så måste jag säga nej, så när de gäller Happis blir det nej. Hotellet har gått bra, men efter de sätter jag ner foten. NEJ.

Nå, nu ska jag rota fram något att äta.

Tankar..

Idag har det inte blivit mycket gjort. Vi hade tänkt sova länge, men blev väckta av någon som kom och knackade på, vet ej vem det var, och ides då fan inte stiga upp eftersom jag bara hade trosor på mig ;D haha. Var ingen idé att somna om, så steg upp och gick ut med hundarna. Inte långt efter det kom Fredriks morfar förbi en sväng.
Varit värsta rushen här på morgonen känns det som..
Var på banken och lämnade in min check, alltså sjukt, fått tillbaka liiiite pengar på skatten, och ändå hade jag restskatt?! Kanske betalade in för mycket förra månaden? Skitsamma. Blev några hundra rikare, då klarar jag mig bättre tills lönen trillar in på kontot.
Har inte mått så bra idag, så gulliga Fredrik gjorde middag, tacos! Var verkligen gott! Vet dock inte vad som är fel på mig, brukar alltid äta typ 2½ tacobröd, men nu fick jag i mig en.. EN! Tog en andra, men den fick jag någon enstaka tugga ifrån och sen ville jag bara spy för att jag var så mätt..

Tror min kropp håller på att säga upp sig. Är bara en massa tjaffs. Kroppen vill inte alls göra som jag vill.
Borde nog egentligen uppsöka läkare, men kommer väl inte bli tagen på allvar så jag skiter i det. Något är fel, det känner jag på mig, för såhär ska det inte vara.

Nej. Ska lägga mig ner och tycka synd om mig själv en stund.

Torsdag

Har haft annat för mig än att blogga.
I tisdags åkte jag in till Kalix för att plocka upp Johanna från busstationen :) Vi for och käkade lite, handlade å så innan vi åkte hem. Var till Sangis och käkade mjukglass. Tänkte fara och bada med hundarna, men var redan så mycket folk där så vi vände om och for till Kvarnudden istället och släppte dem så de fick springa :) Körde lite "kurragömma" med Lotus, gick och gömde mig i skogen medans Johanna höll i vovvarna. Skitroligt! Lotus blir helt tokig när han ska leta :D Johanna testade även att gömma sig, trodde att Lotus inte skulle vara så intresserad av att leta efter henne då han inte känner henne, men han förstod vad som var på gång. Efter att han sprungit några meter kom han tillbaka till mig, men sa bara "sök" åt honom, och då sprang han för fullt och hittade henne ganska fort ;D hehe.

Igår gjorde vi inte sådär jätte mycket. Hade möte på arbetsförmedlingen vid lunchtid. Handlade lite gotta innan vi åkte hem. Började fixa om lite här hemma, flyttade ut kattungarna från sovrummet, fixade med deras hade ute i köket. Har klippt upp små hål i ena gallret, så nu får de springa lösa om de vill, men har kvar hagen för Lotus annars går och smaskar i sig deras mat eller rotar igenom deras kattlåda i jakt efter deras bajs.
Gabbi var förbi en sväng också :) Var roligt de också, var ett tag sedan man träffade henne :)
Började regna sen så jag ville hålla mig inne, ogillar verkligen regn. Usch.
Satt och spelade lite och sedan satt vi och såg på Andra avenyn i några timmar :)

Idag blev det inte mycket gjort.
Hann i princip inte mer än vakna så åkte Johanna iväg. Hennes mamma kom och plockade upp henne då de hade lite ärenden i happis :) Så då har man träffat Johannas mamma också ;D hehe.
Efter att Johanna åkt har jag inte gjort mycket. Gjorde en kycklingsallad som blev svinigt god.
Suttit och funderat uti jobb osv. Funderar på om jag ska söka till en jobbcoach och få hjälp med CV och sådana saker, hur man söker jobb å så. Många säger att de bara är skit, att man inte alls får någon hjälp, så är lite kluven i denna fråga. Om de nu är så dåligt, så känns de ju surt om jag ska sitta där och slösa bort min tid. Kan ju lika gärna sitta hemma och skriva CV och sånt. Men men..

Aja. Nu ska jag ta och mysa med Fredrik :)

Måndag

Halv tio tycker jag är en ganska acceptabel tid att vakna vid :)
Har matat alla djuren och varit ute på en liten morgonpromenad :) Inte ofta jag orkar fara ut på en promenad när jag precis har vaknat, men idag blev det så! :) Bestämde mig för att gömma mig i skogen, så när Lotus äntligen släppte mig med blicken och sprang lite längre bort, så hoppade jag in bakom ett träd. Tog inte lång tid innan Lotus kom springandes med eld i baken och letade efter mig :D Var så roligt att se! Han sprang i stora cirklar, och sprang bara fortare ju längre tid det tog, tillslut så hittade han mig! Var riktigt roligt att se hur glad han blev när han hittade mig :D

Måste verkligen få tummen ur de berömda hålet i veckan och fara ut och spåra med honom! Väntar nog tills Fredrik kommer hem så jag kan få hjälp utav honom :)

Ska nu fixa lite frukost innan jag sätter igång med lite sysslor :) Har disk som ska diskas, några påsar som jag måste gå igenom och lite andra saker som måste göras :)

Söndag

I helgen har det inte hänt så värst mycket. Jobbade igår och var helt slut. Somnade på soffan ett tag efter jobbet, och vaknade av att Fredrik kom hem med mat :) Hade inte ens hört när han for iväg, hehe.
Var min sista jobbdag igår och det var verkligen tungt med bara 3 timmar sömn..
Senare på kvällen for jag och Fredrik ut på en liten runda med goffen och kollade efter älgar, men såg inte en enda :( Inget djur såg vi för den delen, var helt dött.. slumrade till i bilen också till och från ;p Var så mysigt att åka i mörkret när de guppade ;p hehe.

Idag? Inge vettigt. Sovit.
Var förbi hos Fredriks mormor och morfar och åt köttsoppa :) nomnom!
När vi kom hem så skickade jag iväg Fredrik till Kalix för att handla lite medans jag började laga mat, blev fisksoppa :) Fredrik blev väldigt nöjd över att få med sig den maten i matlådorna :)
Efter Fredrik for iväg så har jag suttit och zappat mellan tv kanalerna. Helt värdelösa program inatt. Först nu det kommit ett bra program - how i met your mother ;)

Måste säga att Sigrid har blivit en helt annan katt sedan hon fick ungar. Har fått en helt annan relation med henne sedan dess! En väldigt bra relation! :)
Sigrid har blivit mycket mer social. I början hoppade hon bara in i vardagsrummet och tittade på mig, men nu har hon börjat komma upp i soffan och mysa för fullt :)
Hon har även slutat protest-kissa inomhus!
Enda nackdelen är att jag tycker synd om henne, hon är så hungrig hela tiden. Ungarna suger verkligen allt ur henne! Även om det finns torrfoder framme åt henne hela tiden, så blir hon ju såklart less på den torra maten och börjar leta mat där hon vet att det kan finnas (på spisen osv). Idag gick hon så långt att hon till och med åt burkmat! Hon verkligen avskyr burkmat, vägrat att äta de i sina snart tre år. Blev verkligen chockad! Får hoppas att de håller i sig så att hon slipper den där torra maten :)

Nej, nu ska jag fylla på mat åt min lilla flicka, gå ut med grabbarna för en nattpiss och sedan är det sängen som gäller för min del!


Torsdag

Vaknade idag vid 6-tiden.. Kattungarna.. Fyfan vilket spring det var i deras hage xD haha. Lät som att det var en flock hästar som sprang omkring ;D haha.
Lyckades efter många om och men att somna om, skönt! Vaknade sedan halv tolv.
Blev en sen natt igår, kom mig inte i sängen förrän efter 2-tiden.. Hade inte så mycket kvar att göra i köket, och beslutade mig för att lägga mig och sova, mhm, trodde ju jag! Felix hade varit och vattnat mitt täcke några gånger, så det var blött och luktade inge vidare. Var bara att börja dra bort sängkläderna och slänga mitt täcke i tvätten. Tur att vi har extra täcken!
Från och med nu är Felix portad från sovrummet för all framtid. När Fredrik kommer hem ikväll ska vi möblera om i köket lite för att få plats med kattungarna där, så att sovrummet blir helt djurfritt! Har varit på tok för mycket pissande i sängen från alla djuren. Kattungarna kommer inte upp i sängen än, men deras mamma är i sängen ganska ofta, och jag litar inte på henne heller.
Ska bli väldigt skönt med ett djurfritt sovrum!

Ska strax hoppa in i duschen och sedan ska jag åka iväg mot Happis. Ska plocka upp 2 systrar och dra med dem på ICA ;D Ska storhandla :)
Ikväll ska jag överraska Fredrik med en god middag! :D Eller han vet att jag ska göra god mat, men inte vad :) Hade tänkt fixa någon efterrätt också, men har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra, så jag får väl se vad jag hittar på..
På tal om Fredrik! Mindre än en månad kvar till våran 3-års dag :)

Onsdag

Har gjort mig av med lite dålig energi här hemma.
När vi har det stökigt här hemma så blir jag tokig. Så idag fick jag nog och gick igenom ALLT i vardagsrummet. Skönt! Blev en halv ica-påse full med gamla papper som vi inte behövde längre.
Känns genast mycket bättre inombords! :)
Tar nu en liten paus innan jag sätter igång med köket. Ska gå igenom allt där inne också. Får se hur långt jag kommer med köket, men ett litet framsteg är bättre än inget alls :)

Nä, ska gå och fixa mig lite nyponsoppa, känner inte för att äta något så då passar nyponsoppa perfekt :)


Kissebebisarna börjar bli så stora! :)


Måndag

Helgen har varit lite sisådär. Humöret har varit sänkt i botten och det har känts som att allt har varit emot mig.
Igår kändes det lite bättre.
Vill inte gå in för mycket på vad som hänt i helgen, eftersom det skulle kunna påverka min framtid på ett negativt sätt. Jag tar hellre det säkra före det osäkra, så jag håller det hemligt för de som inte har något med saken att göra.

Nå, dagens planer?
Fredrik är i Gällivare igen, så jag är ensam med djuren. Jobbar inte i veckan så ska då ta tag i lite saker här hemma. Har skrivit en lista här hemma på vad som ska göras dag för dag. Vill inte stressa upp mig, när jag är hemma, behöver ta det lugnt. Har varit så stressad på jobbet, pressat mig till att göra mitt bästa och mycket mer än det. Jag kan inte lämna något ogjort, eller låtit bli att göra något 120% bra..
När jag är här hemma så är det samma sak, när jag väl gör något så är det 120% som gäller, inte några halvtaskiga försök här inte. Så här hemma har det varit bättre att inte göra något alls, just pga av press jag ställer på mig själv.

Nåväl, tillbaka till planerna. Lätt att man spånar iväg på annat håll..

- åka in till Kalix och köpa kattsand + mat åt kissebebisarna (de ska få börja smaka på mat nu! :D)
- Byta ut kissebebisarnas lilla låda mot en lite större hage. (vågar inte låta dem springa fritt än pga Lotus, så dem får en hage istället, tills de kan försvara sig)
- Ut på gården och "slakta" Lotus. (brukar säga slakta då jag borstar Lotus med furminatorn, för de ser alltid ut som att man slaktat något på gården av all päls ;D Möjligtvis att de får bli på bron idag, då det regnar).
- Tvätta
- Gå igenom påsarna som ligger i sovrummet.
- Rensa bort skrotet som ligger på köksbordet.
- Rensa kattlådan.
- Ta in soptunnorna.

Ska börja beta av dagens lista så fort jag ätit frukost. Tror smörgåsen har tinat nu så ska gå ut i köket och smöra den osv, sedan är det Kalix som gäller. Vill ge kissebebisarna större yta att vara på så fort som möjligt :)
Är så bra att skriva listor, då glömmer man inte bort vad man ska göra, och jag personligen känner mig bättre inombords när jag får dra ett streck över det jag gjort :)

Slut..

Jag är trött, såå trött..
Bara två dagar kvar.. Bara två dagar kvar.. Bara två dagar kvar......
Det enda jag tänker på om dagarna är att få ligga i sängen och få sova ut. Fan vad skönt det skulle vara att få ligga och sova så länge man vill!
Var sisådär på jobbet idag. Fick min en humörsänkare då och då på morgonsidan, men det blev bättre när jag fick gå upp på våningen och prata av mig till mamma och Elin :)
Värsta snyggingen på jobbet idag! Visst, jag har ett förhållande sen snart 3 år tillbaka och förlovad, men lite måste man väl få titta? ;) Se men inte röra liksom! ;) höhö. Den där killen hade mycket som jag är lite svag för, haha. Fick väl lite smått tunghäfta när han ställde mig en fråga, som jag tyvärr inte kunde hjälpa honom med ;) haha.

Annars efter jobbet åkte jag och fyllde tanken i Goffen. Det behövdes verkligen, körde på de sista dropparna till Preem ;D haha. Körde hem mamsen och så brummade jag iväg mot Sangis för att möta upp Fredrik och Emilia, vi skulle ha oss lite skräpmat ;p Gotti!
Efter maten tog jag datorn och la mig i sängen. Somnade en liten stund också, men vaknade av att Fredrik kikade in i sovrummet. Han skulle väl se om jag lever ;p

Ligger fortfarande i sängen. Funderar på att göra lite nytta innan jag lägger mig för natten.
Bada hundarna?
Gå igenom påsarna i sovrummet?
Städa köket?
Göra bort veckans städning av toaletten?
Rensa kattlådan?

Igår tog jag iallafall och rengjorde buren åt Elliott, tog även och badade honom, borstade igenom honom och klippte klorna. Var ett tag sedan. Tror inte att han tyckte om den behandlingen, för han har suttit och tryckt inne i sitt hus sedan han fick komma tillbaka in i buren igår.. Han älskar gräs, men gräset är kvar, samma med knäckebrödet som han älskar, de ligger fortfarande kvar i matskålen..

Men men..
Nä, jag tar nog och går igenom Felix päls med borsten och klipper hans klor. Blir väl att åtminståne bada honom idag. Får se om jag orkar börja tvätta Lotus, är så tjorvigt med våran lilla dusch och Lotus storlek ;D haha.


RSS 2.0