Förbannad.

Äntligen är dagen här då Fredrik kommer hem. Ska bli skönt att ha honom hemma i en hel vecka!
Dock är jag inte så glad som jag skulle kunna vara..
Under natten satt jag och gjorde de absolut sista skolarbetena, och skickade in dem. Glädjen var stor. Klockan var vid halv tre på natten. Tänkte börja lägga ner för kvällen, läste aftonbladet för att varva ner och bara känna det där lättade lugnet inom mig.
Vad händer?
Jag får oväntat besök. Blir förbannad.
1. Man kommer inte till folk, med hög bas i bilen, kvart i tre på natten!
2. Vet man inte om personen man är ute efter är hemma eller är vaken, ge fan i att åka dit. Ring före i så fall, men normalt folk ringer inte vid den tiden heller, om man nu inte är 100% säker på att personen i fråga brukar vara vaken vid den tiden.
3. Man ber om ursäkt och är inte uppkäftig. Det är inte jag som gjort fel och är totalt IQ befriad när det gället vett och etikett.
4. Jag hade kunnat ligga och sova vid den tiden, kanske skulle börja jobba sju på morgonen. Nu var det ju en jävla tur att jag inte skulle iväg och jobba på morgonen. But still.
5. Lotus är känslig, han vaktar nog mycket under dagen och skäller för minsta lilla ljud. Nätterna är dem lugna tiderna. Han har nu skällt hela natten och kommer garanterat göra det i flera nätter till. Där rycker flera nätters oavbruten sömn.
 
Nu sätter jag stopp. Nu får det fan vara nog. Tänker inte sitta tyst längre. Skiter jävlart fullständigt i vad folk kommer tycka om mig, om mitt liv kommer bli förstört, det finns ju ändå inte så mycket att förstöra. Men jag tänker inte acceptera den här skiten längre.

Onsdag

Ojojoj vad jag är glad idag..
NOT.
Eftersom jag sovit bort hela jävla dagen igår så kunde jag ju inte somna förrän efter fyra i natt..
Hade läkartid 10.00. Vaknade lite för sent, men hade hunnit komma i tid om inte Golfjäveln bestämt sig för att ha slut batteri. Inte första gången det händer.. Hände senast i fredags när jag stod på ica parkeringen, tur att Fredde var där då, för de var bara att sätta igång å putta fanskapet.
Nåväl. Fick tag på VC och fick en ny tid, tisdag.. Fem minuter senare ringde min läkare upp, hon var orolig och om jag ville så skulle hon klämma in mig idag 14.00! Jävlarns vad bra! Då återstod ju bara bilproblemet, jag tänkte på bussen, men när jag kollade på Ltnbd så går ju inte bussen förrän vid 15-tiden! Vilket skit, att det inte går bussar oftare..
Har en sån fruktansvärd tur att jag ska få lifta in med Gabbi! Ojoj, nog är det ju tur att jag har henne och att hon ställer upp!
 
Aja. Ska gå och jaga bort kattskrället som envisas med att sprätta näver över hela jävla huset..
 

Måndag

Full rulle hela helgen.
Lördag hade vi mamma, Jessica, Anton och Moa på besök. Fredrik tillagade Pasta Carbonara och sen tryckte vi i oss fika på det också ;p Sen kom Fredriks föräldrar och Emilia hit på kvällen.
Igår så kom Gabbi och grabbarna hit på fika ;p
Idag har jag vaknat hyffsat tidigt, hunnit vara hos läkaren och ta provet och vara med Lotus på en promenad efter strandängarna. Idag fick han ha på sig klövjeväskan igen, men denna gång med lite vikt :) Gick hur bra som helst :) Inte en enda gång skällde han, gnällde till någon enstaka gång, så det går bättre och bättre varje gång vi är inne i stan och promenerar :)
Är ganska nöjd över att jag lyckats få in en promenad i veckan inne i stan! Ska försöka hålla det så :) Lotus är trött nu han också, ligger och vilar för fullt :)
 
Nu blir det att se lite serie, har börjat se Once upon a time. Sen blir det plugg inför morgondagens prov.
 
 
 

<3

 
Helt otroligt hur man kan älska dessa hundar! Kärleken är obeskrivlig.
Om jag känner så här för mina älskade hundar, hur kommer det inte kännas den dagen jag får barn?! Just nu känns det omöjligt att kunna älska något mer än jag älskar mina hundar. Men med tiden kommer jag förhoppningvis få veta :)
 
 

Födelsedag.

Yepp, 17 januari är här igen.
Då måste jag banka in i mitt huvud att jag är 22 år gammal. Huvva.
Har vetat en av anledningarna till min ångest till att fylla år, men har nu kommit på en till som kan vara den största anledningen.
De senaste åren har jag inte sett fram emot min födelsedag, tycker bara att det är jobbigt. Men just 22 år..
Anledningen jag nämnde tidigare är min pappa. Om jag inte minns helt fel så dog han när han var 22 år, några dagar före, eller om det var efter, sin födelsedag. Alltså har jag levt längre än vad han gjorde, vilket känns konstigt på något sätt.
Jag har så många frågor angående min pappa, men samtidigt vill jag inte veta något.
Men den största frågan är ju, hur känns det att ha en pappa? Hade mitt liv blivit bättre om han levde? Tveksamt, men jag kan inte låta bli att undra.
Hur var han som person?
Är jag lik honom på något sätt, psykiskt?
Hur hade våran relation varit?
 
Kanske är någon slags dödsångest? Att jag i mitt undermedvetna är rädd att det snart är dags för mig också? Det finns dagar då jag tänker att jag bara skulle vela lägga mig ner och dö, men vill ju samtidigt inte ge upp om livet, man får bara ett liv.
 
Ska nu lägga mig i sängen tillsammans med mina fyrbenta pojkar, trött som ett as. Får se vad dagen har att bjuda på, tror inte den blir så händelsefull. Men who cares? Vill ju ändå inte fylla år så, lika bra att ignorera och leva på som om det vore vilken dag som helst.
 
 

Att fylla år..

Det slog mig precis.... Jag fyller år imorgon.
22 år.
Fy... Fan.
Vad hände när jag började tänka på det? Ångest.
Med åren får jag mer och mer åldersnoja. Det som jag velat mest har inte inträffat, och nu är det för sent. Kan ju inte direkt spola tillbaka tiden.
Samtidigt får jag lite extra ångest när jag tänker på att Fredrik blir 28 i år. Alltså, sjukt. Han känns inte så "gammal", han är fortfarande den där 23-åriga killen som jag träffade för 4½ år sedan. I och för sig är han på samma nivå som mig mentalt, kanske är därför det känns helt rubbat att tänka på att han egentligen är sex år äldre än mig.
Jag hänger inte riktigt med.. Jag känner mig åtminståne inte en dag över 20. Men åldern kanske hinner ikapp mig med tiden? Hemska tanke.
 
Nä. Ska göra nå nytta nu istället för att sitta här med datorn i knät och ha födelsedagsångest.

Måndag

Höll mig vaken till 06.08, då tittade jag på klockan sista gången. 07.42 slog jag upp mina blå och började min dag - pojkarna ut på gården för en morgonpink, utfodra dem och sedan börja fixa mig själv.
9.14 klev jag in genom portarna på Folkets hus. Alltså 14 minuter sen till provet.
Aja, det gick bra ändå. Gjorde provet och 10.28 klev jag ut genom portarna, klar och ändå hyffsat nöjd med vad jag lyckades åstadkomma under provet.
Tog Lotus och promenerade till DjurMagazinet där jag äntligen fick mig en slags klövjeväska åt Lotus. Inte den jag tänkt mig, men jag tog det som fanns hemma till billigaste pris, duger gott och väl. Spände på Lotus väskan bara för att han ska vänja sig vid den, och så styrde vi fossingarna mot Strandängarna. Gick där efter gångvägen och Lotus skötte sig exemplariskt :) Knappt ett ljud kom ur hans mun, enda undantaget som jag faktiskt har förståelse för var när en mycket större hund började skälla åt Lotus och ställa sig på bakbenen. Då skällde Lotus tillbaka.
Mammahjärtat är stolt iallafall! :)
Åkte hem och hann inte göra så mycket innan Gabbi kom hit på en mugg Cappuccino och lite surrande :) Var trevligt som vanligt :)
 
Är sjukt trött nu. Funderar på om jag ska orka springa till postlådan eller om jag ska strunta i det..
Nä. Jag vet inte.
 
 

Utställning?

Har sett att KLKK arrangerar en inofficiell utställning i mars.
Funderar på att anmäla Taro dit.
Dock finns det två problem:
1. Jag har ingen kunskap när det gäller hundutställningar, inte mer än att man ska gå/springa för att visa upp hundens rörelser, och i mitt fall som har liten hund, sätta hunden på ett bord där han sedan ska kollas.. Taro har knappt ens sett ett koppel. Vet ej hur han kommer bete sig när det är massa folk och hundar runt omkring. Måste träna, träna och träna.. Dock tränar jag att kolla i munnen, klämma och känna varje dag. Men aa, de är ju så mycket mer som måste tränas!
 
2. Jag är livrädd för att folk kommer att titta på mig när jag ställer ut Taro.
Visst, det är hunden som är i fokus, men fortfarande kommer det finnas folk som tittar på MIG.
Scenskräck? Ohja. Och så lägger vi lite social fobi på det också.
Hur fan ska jag klara av att stå där och visa upp honom med ångest som försöker äta upp mig innifrån? Ett tomatrött ansikte. och och och.. Hoh. Blir helt andfådd bara vid tanken. och svettig. Usch.
 
Nä. Jag vet inte alls hur jag ska göra.
Ställa ut honom, det vill jag verkligen göra! Jag vill vara den som visar upp honom, men jag vet inte om jag klarar av det psykiskt..
 
 
 
 

Söndag

Fullt upp de senaste dagarna. Förutom igår då, då tog jag mig tid att inviga symaskinen.
Känns som att vi knappt varit hemma de under denna vecka som gått? Vi skulle även ha varit och hälsat på hos Gabbi och Ricke, men inte har det heller hunnit bli av. Så jag är lagomt less. Vi har flängt omkring och försökt få saker gjorda men ändå så har ingenting blivit gjort?
Äh. Jag vet inte..
Men nu jävlar. Nu har Fredrik åkt till Gällivare igen. Nu är det slut på hans semester. Känns väldigt tråkigt att vara ensam igen, men på ett annat sätt så känns det ändå bra, för då kan jag återgå till mina gamla (och nya) rutiner. När Fredrik är hemma blir det som att jag skiter fullständigt i allt, orkar inte göra någonting, och kommer knappt ihåg något, blir typ handikappad när han är hemma. Inget illa menat, men jag prioriterar fel helt enkelt.
 
Imorgon ska jag till Kalix och göra det där förbannade Socialpsykiatri provet.
Har jag pluggat i helgen då?
Nej.
Ångest?
Ja!
Snart, snart, snart är den här skiten över. Fan vad jag längtar!
Funderar på om jag vågar ta med mig Lotus, att han sitter i bilen och väntar medans jag är och skriver provet.. Borde egentligen inte vara några problem om det inte är allt för kallt ute. Tänkte då fara på DjurMagazinet och köpa lite grejer som jag tänkt köpa åt Lotus ett tag, bland annat en klövjeväska.
Sen tänkte jag passa på att ta en långpromenad när jag ändå är där, om jag tar med mig Lotus dvs. Tråkigt att gå ensam. Måste i så fall komma ihåg att tejpa hälarna, får fortfarande hemska skavsår från mina skor, och de är flera månader sedan jag köpte dem och använder dem alltid. När ska jag hitta ett par skor som inte ger mig skavsår? Skitfötter, de är där problemet sitter. Äckeljävla ankfötter.
 
Nämen.
Ska väl ta och försöka plugga lite. Kanske kokar mig kaffe och drar en no sleep för att vända tillbaka dygnet? Vargtimmarna för mig vid en no sleep är ju vid 11-12 tiden ;p men då kommer jag vara inne i Kalix på promenad om jag tar med mig Lotus ;p
 
Finis <3

Fuck you!


Jack Daniels tavlor

Slänger upp bilder på mina nyförvärv!
Jack Daniels tavlor. Köpte på Dollar Store i Luleå för en väldigt billig peng! De var så fruktansvärt snygga så var bara tvungen att köpa dem :) De passar fint i hörnet i vardagsrummet :)
 
 

Torsdag

Just nu känner jag mig rofylld i kroppen, fast jag känner ju samtidigt stress över att jag har tenta imorgon och jag har inte direkt pluggat bra till det.. Borde egentligen sitta med näsan i mina anteckningar nu, men motivationen är som bortblåst.
Jag vill vara en plugghäst. För det är roligt att plugga, men jag är så fruktansvärt less. Jag har inte den där envisheten i mig som jag verkligen skulle behöva, som jag vill ha.
Aja. Nu har det blivit som det har blivit, inget jag kan göra åt det nu.
 
Det jag tänkte visa var lite bilder på när vi fixat om i vardagsrummet.
Fredrik har beställt ett hemmabiosystem, riktigt skönt! Nu slipper jag de där storasen som stod där och tog en massa plats :)
 



Lite mörkt.. Men Fredriks dator står nu där i hörnet där högtalaren tidigare stod :)
 
 
 
Blev väldigt nöjd, måste jag säga. Kanske är därför jag känner mig så rofylld just nu?
Bryr mig inte heller att köket för tillfället ser ut som ett mindre bombnedslag. Fullt med grejer ÖVERALLT. Vet inte vart jag ska börja för att få ordning på svinstian..
 
Nu har jag iallafall bestämt mig för att smågrejer och annat skrot INTE ska finnas i detta hus. Det ska bort, bort, bort!! Vill ha det rent och snyggt. Inte massa smågrejer överallt som får det att se så stökigt ut.

Julklapp

 
 
Min julklapp från Fredrik, ett par gaminglurar!
Han har beställt dem för någon vecka sedan, men de kom först idag :)
Riktigt nöjd! Riktigt bra ljud måste jag säga :) klart och fint, inget brus eller liknande när jag lyssnar på musik :)
Att dem är lila är bara en jävla stor bonus! Tur att Fredrik har samma favoritfärg som mig - lila :D
Snart är allt med skolan klart och jag blir arbetslös, så jag kommer ha mer tid för att göra ingenting, och har redan planerat att jag ska joina spelvärlden ;)

Dove pure & sensitive body lotion

Eftersom jag är en Buzzador har jag fått hem denna body lotion.
Har använt den i några veckors tid, och jag gillar den!
Fri från parfym, fri från alkohol!
Jag har väldigt torr och känslig hud. Allergisk mot väldigt många hudkrämer, speciellt de med parfym. Får hemska utslag som bränner och kliar, om jag inte är försiktig med vad jag använder för body lotion. Vad som helst passar inte min kräsna hud.
Denna body lotion har gått hur bra som helst att använda. Den känns inte kladdig heller, tycker huden dragit åt sig den snabbt! Dock kanske inte nog fet för min torra hud, men jag kan inte klaga! :)
4 av 5 får den av mig!

Vikten

Jag har tänkt om när det gäller min vikt.
Ok, jag har gått upp fruktansvärda kilon på bara några få år, men so what?
Tänker inte fokusera på vågen eller måttband. Jag tänker stå framför spegeln och se om jag är nöjd eller inte. Egentligen är jag inte så missnöjd över min kropp, är bara dubbelhakan och fläskmagen som stör mig, resten kan gärna stanna kvar liksom.
Så, jag tänker fokusera på att känna mig nöjd när jag står framför spegeln! Det är mitt mål.

Fredag

Dagen började med att jag försov mig lite. Fast vi kom inte sent, tror vi var där nästan prick halv tio. Det enda som blev lidande var min hygien, hade tänkt hinna duscha på morgonen men det fick jag hoppa över ;p haha.
Emilia, hennes valp och Daniel plockade vi också upp, då Emilia också skulle vaccinera sin vulpis :)
Jag hade tur, veterinären kunde snabbt kolla på åtminståne Taros problem. Fick med en rengöring, så nu får vi hoppas på att pojkarna blir bättre :)
 
Efter veterinären åkte vi snabbt och gjorde lite ärenden innan vi åkte hem.
 
Fredrik är och jobbar.. Hoppas nu på att han kan låta bli att jobba extra nästa vecka, även om han tycker det är roligt att köra skogsmaskin. Han har 4 veckor semester och han har nu jobbat 3 av dem, även om det bara varit kvällar per vecka, men man hinner ju inte göra ett skit dessa dagar då han börjar 14.00..
 
Får se hur det blir..
 

Torsdag

Hur firades nyårsafton?
Vi gjorde god mat här hemma, ugnspotatis, kyckling och pepparsås å så en god sallad till det :) mmmm.
Till kvällen tog vi hundarna och åkte till Emilia. Där var även Fredriks lillebror och hans kompisar och typ förfestade.
Efter halv tolv packade vi in oss i bilen och åkte till Kyrkans parkering för att se lite fyrverkeri :) Mina pojkar satt i bilen och sa ingenting, de bara satt där och höll stenkoll på oss som stod utanför bilen ;) haha. Så de är skönt att dem inte är rädda :) Det small några gånger också påvägen mellan bilen och Emilias lägenhet, men pojkarna brydde sig inte då heller, de har för fullt upp med att tänka på annat än några smällar ;)
Satt sedan och surrade hemma hos Emilia med henne och Daniel. Tror vi bestämde oss för att åka hem vid halv tre? Blev att se Skilda världar när vi kom hem :) Blev ett bra slut på året :)
 
Blev väl ingen vidare bra start på året, en massa rackel och irritation. Halva gårdagen spenderades i soffan då jag helt oväntat åkte på en rejäl mensvärk och har fått knapra i mig alvedon sen igår, det vägrar ge sig.
 
Annars händer det inte mycket. Min mobil ringer konstant och jag håller på att bli tokig. Det är bemanningen som ringer och försöker få ut någon vikarie.
Jag har inte varit tillgänlig mer än juldagarna + nyårsdagarna. Där emellan har bemanningen ringt och väckt mig flera gånger, att få samtal 6.50 nästan varje dag trots att jag INTE är tillgänglig är inte så roligt. Speciellt inte när jag har mina sömnproblem.
Lyckas jag somna om? Nej.
Måste jag ha ljud på min mobil då? Ja, det kan ju hända något och man måste få tag i mig. Men verkar fan som att jag tänka om på den punkten. I alla fall de dagar som är kvar av de som jag inte är tillgänglig.
 
Imorgon blir det tidig uppstigning, ska åka in till Kalix och vaccinera Felix och Taro. Hoppas på att de inte är allt för stressigt där imorgon, för jag hade tänkt hinna fråga veterinären en sak. Men när jag var där sist under dessa drop in, då var det fruktansvärt stressigt där.. Nå, får se hur det ser ut imorgon :)
 
Ska nu ta och fixa lite grejjor.. Som att sätta kattlådan i blöt, den behöver rengöras ordentligt.

RSS 2.0