Tisdag

Halloj.

Idag är det tisdag.. Vilket betyder - valpkurs!

Var ingen kurs i söndags.. Men har blivit att träna lite här hemma .. :) Eller lite, ganska mycket, så att han inte ska glömma.. :) Kommer säkert bli skitkul på träningen! Idag är det ju bra väder också så.. :) Bara synd att jag har ett så jävla dåligt myggmedel.. Vill INTE ha några fler myggbett! Har kliat sönder benen i natt.. :(

Snart är hela jag en enda stor sårskorpa..

Har snart läst ut den första boken i twilight serien.. Den har fått ligga i några dagar, men började läsa igår igen, och nu kan jag inte slita mig från den.. Kan fortfarande inte tycka att den är så speciellt bra, men det går fan inte att slita sig! Som det står där bak på boken - "Varning: vansinnigt beroendeframkallande!"
Så sant!
Vill helst fortsätta ligga ner i sängen och läsa i boken, men nu börjar klockan bli så mycket så jag måste nu ta och klä på mig (jag vet, inte påklädd när klockan är fyra?!) .. Sen måste Steven ha mat och jag ska steka mig lite pytt i panna och ägg så att jag får i mig nå mat innan kursen.. :)
Tror i alla fall att Linnea kommer och hämtar upp mig? Eller? Kommer inte ihåg om det bara var förra tisdagen, när jag fick åka hem med Anders som hon skulle jobba.. :/ Jag kanske har drömt, men har ett minne av att hon sagt att Anders skulle få komma med Hobbe till klubben för att hon slutar precis jobba då.. eller är de på lördag kanske?

Aja, skit samma. Nu ska kläderna på och Steven ska ha mat!

NEJ!

Jag har typ slut pengar och Stevens mat är i princip slut... Måste ta och kolla på internetbanken hur mycket pengar jag har kvar och hur mycket jag har på mitt e-sparkonto.. Lika bra att köpa en stor fodersäck medans jag har lite pengar kvar..

Buhuu , jag hatar att vara utan pengar...
Nej fan, imorgon kommer ju sista studiebidraget! yey.



Måndag

Tjohejsan..

Har inte så mycket att skriva så det blir inte så mycket uppdatering..

Somnade efter 6 tiden någon gång. Först då blev jag trött, men inte konstigt egentligen med tanke på att jag sov till 17 tiden igår..

Idag har jag vaknat vid 13.30. Har bara gett hundarna mat, varit ute med dem och sen kört lite klicker träning med Steven. Det är fan skitroligt !
Nu gör jag så att jag satt en liten kartong på golvet, sen så ska han gå fram till den och nosa . Sen har jag smått börjat med att han ska gå fram till kartongen och lägga en tass på den. Går skitbra och det är sååå roligt! Får skratta en massa när jag håller på och tränar honom!

Ska lära han att skämmas här näst.. Måste bara skaffa mig en bra tejp, typ målartejp, för vanlig tejp sitter inte fast.


Och gud! JAG HATAR FOLK SOM VISSLAR!! Man visslar bara när man ska kalla in hunden, om det nu behövs! Man går FAN inte omkring och visslar för att vissla. JAG HATAR DE!!!! Jag blir helt störd och vill bara springa ut i skogen, skrika och riva av mig håret. Så mycket hatar jag folk som visslar!


Även en sak till som gör mig förbannad, såna som INTE knackar, utan dem sliter bara upp dörren och skriker "HALLÅ".
För det första så blir hundarna så nervösa när man bara sliter upp dörren och sen börjar skrika. Det är bättre om man knackar, väntar i 3 sekunder och låter hundarna börja skälla och efter det öppnar man dörren och kliver sakta in och ber hundarna sitta..
INTE SÅ HÄR:  BANG (dörren slits upp).. "HALLÅ! VAD GÖR NI?! , VARS ÄR DEN DÄR GREJEN?! " .. hundarna blir uppspelta som fan och hoppar och skäller.. "Heeeej Felix! NEJ STEVEN, INTE HOPPA!!!!!"

Konstigt att han hoppar då när de flesta kommer in på de där sättet.
Ska börja låsa dörren så att folket måste knacka! Så att jag hinner lugna ner hundarna innan man öppnar dörren. Blir ju inte roligt när Steven är vuxen, och så kommer han springandes mot alla när dem öppnar dörren.
Vissa skulle verkligen behöva en spark i arslet!



Dööööd

Hejsan

Känner mig helt död typ. Bakis.se igen.. Usch. Och jag som sa att jag aldrig mer ska dricka.. I och för sig så säger man det alltid.. hehe.

Hade tänkt försöka smita och inte följa med Carita in på området, kände mig snål.. haha. Och så hade jag inte fixat upp mig eller nå.. haha.
Men när vi kom på ICA parkeringen så stod ju hon och John där, dem började vifta med händerna och stoppade oss.. Jaja, hon hade smink i väskan och lite vin som jag fick dricka, så det blev att jag gick in med dem ändå. Men kul hade jag!
Köpte 2 cider och en öl inne i öltältet. Var så dyrt så köpte inge mer, och det var de enda alkohol jag köpte på hela kvällen! Sen hade Carita och John lite smaskigt i Caritas väska så man fick ju smaka lite ;p Snodde även Johns öl för han lämnade den på bordet och stack iväg på fittjakt eller vad de nu var ;D haha. Jag tog den för annars hade någon annan gjort de, lika bra att jag gjorde de då!
Jag och Carita lyckades komma in på B4 helt gratis! Carita är typ helt king! haha. Träffade på min farbrors ex där, fick hennes drink, var god som fan :p
Träffade på Erik och Tobbe där inne. Tobbe frågade om jag var törstig och bjöd på en baileys shot och en öl.. :) mumma! haha.
Tappade bort Carita när jag träffade min farbrors ex.. Men då kom ju Erik och Tobbe. så jag blev inte så ensam.. haha. Träffade på henne sen när jag var på väg hem. :)
Jag och John pratade även som fan där innan Fredrik kom och hämtade mig. Var kul.. hehe. Han är ju som frän.. :p

Inne på B4, när jag satt och rökte, så kom det helt plötsligt fram en kille och ryckte lite i min tröja och sa "öh du.... Jag måste bara säga att du har en jätte fin näsa!".. Han var helt seriös.. haha. Och jag hatar min näsa.
Fick även vifta med förlovningsringen, då gick alla killar iväg :p Fulla drägg hela bunten :p


Roligt ändå, nu var det andra gången jag gick något när jag var ut. På studenten så fick jag en ros av gyllis :p han hade fått den men han orkade inte hålla på och hålla i den hela tiden, så jag fick den.
I natt fick jag ett par solbrillor av någon av Fredriks gamla klasskompisar :p
Vad kommer här näst? En massa jävla kläder?! :D En bil? Motorcykel? haha.

Dansade även ett tag med Fredriks pappa ;D haha. Vi hoppade och skrek som idioter och sjöng med till 800grader :D Kjell är så cool ;p mohaha.


aja. Nu ska jag inte skriva mer, blir så långt inlägg.. :p

Fredag

Hejsan.

Har nyss kommit hem, har varit i Kalix och tittat runt lite.. Vi kom till Kalix precis när Agnes slutade sjunga.. aja, är väl inte riktigt henne man är ute efter att titta på..

Träffade lite folk.

Carita ville ha in mig på området.. Får se om man går in med henne imorgon.. vill ju att Fredrik kommer med, men då är det problem med hur vi tar oss hem.. nå, man får se hur de blir.. skulle vara roligt att stå och skrika vid scenen när the poodles spelar.. ;D

aja,nu ska jag och Fredrik se film.. :) hejs!

Michel Jackson död..

Läste på aftonbladet i natt att Michel Jackson dött under natten.. Ett hjärtstillestånd..
Det ryktas om orsaker till varför han dog. Bla hudcancer. Men jag tycker att så länge ett brott inte har begåtts, så ska man inte hålla på och spekulera i dödsorsaken. Det kommer ändå inte få honom att komma tillbaka.

Jag trodde först att det var något falskt rykte i natt när jag läste att han dött. Men nu för en halvtimme sedan kom Fredrik hem från jobbet och då frågade han om jag visste vad som hänt..  Då förstod jag att det var sant att Michel dött..
Har en konstig känsla i kroppen pga hans död..
Är det för att jag älskade honom när jag var liten? Ja, det kommer jag nog aldrig få svar på.

Michel blev 50 år gammal..

Och ser att en person skrivit.. "Pedofilen Michel Jackson är död, WOHO!". Vadå pedofil? Det är ju inte säkert att han någonsin gjort något mot några barn. Han älskade barn och hade många hemma hos sig. Han kanske hade kramat en unge, ungen berättade för sin mamma och tada! Där fick mamman en idé och sin chans om att få en massa jävla pengar från honom..

Nej, ska inte göra det här inlägget långt. Men tycker att det är tråkigt att King of pop är borta. Han hade planerat nya konserter i sommar. En comeback.


Min favoritlåt.

Jävla lastbilar..

Halloj!

Fy fan vad varmt det är! Och mygg!

Var efter nio ut och promenerade med Steven efter Övertorneå vägen. Vad tror ni händer? (notera: Jag går på rätt sida av vägen!) .. Jo, det kommer någon liten kläpp och cyklar då på andra sidan vägen, och bakom honom kommer en lastbil som kör alldeles för fort !
Sen när pojken cyklar jämsides med mig, då kommer lastbilen och ska köra om cyklisten.. Var typ ½ meter från att jag och Steven blev påkörda.
Alltså tänkte inte den där jävla chaffören på att jag gick där med en hund?! Han kan ju fan inte bara börja köra om på det där sättet! Jävla idiot.. Och före det så kom det också en lastbil som körde otäckt nära. Så jag vände om och joggade hem för att komma bort från den där vägen så fort som möjligt..
Usch så jävla obehagligt..

Aja.. Ska nu ta och betala lite räkningar.. Kommer bli en jobbig månad.. hoh hoh ..

Torsdag

Hejsan!

Idag är det torsdag, en dag då det inte brukar hända så värst mycket..

Steg upp idag just efter halv elva.. Blev att stressa med att platta håret och sminka mig, sedan blev det att bomba iväg mot Kalix.. Var på Kina och åt, min farbror har fyllt år så.. :) Tog som vanligt friterad kyckling och sötsur sås. Mums! Fredrik blev också bjuden, farmor måste haft en bra dag :) Han tog.. vad hette de.. Typ biff i sås med bambuskott och champinjoner? Ja men ni förstår vad jag menar! ;p

Hör och häpna! Min farfar ringde mig idag!! Kommer fan inte ihåg när han ringde senast. Men så klart så ringde han till Mari först, men hon svarade inte för hon satt och åt eller nå.
Han kom till Kalix, gav Mari nå foton från hennes dop, sen blev det att knalla till bankomaten, han hostar alltid upp 500kr när han kommer för att träffa oss.
Ja, det är ju de han duger till, hosta upp lite pengar, gå en omväg på stan för att visa att han har stora barnbarn och sen åker han hem.. Hade varit roligt om man hade haft en riktig farfar, som bara vill komma och umgås. Inte för att köpa ens kärlek.
Nej, han får gärna ge mig pengar, men någon barnbarns kärlek får han då inte av mig!

Efter att vi ätit och fått pengar av farfar, så åkte vi hem till farmor och drack lite saft och pratade.. :) Var ju trevligt, farmor måste ha haft en bra dag!?

När vi var på väg hem så svängde vi förbi Granån, men ingen var hemma. Åkte då lite längre ner i Björkfors till Fredriks mormor och morfar och kollade om någon från Granån var där. Yes. de var där.
så stannade där och pratade lite och solade.. :) varmt och skönt!
Mitt i allt så säger Fredrik: "Titta! En orm!!"
Jag och Eva var inte sega med att hoppa upp. Blev att ta fast hundarna och så fick Simon slå ihjäl den. Den där satans ormen var typ 2-3 meter ifrån mig!!! :O usch vad obehagligt...
Måste skaffa kortison till hundarna ifall dem skulle bli bitna.. Vill ju inte förlora mina killar :(

Jaja. Fick saft och kakor hos Tage och Laila :) Sedan åkte vi hem.

Nu sitter jag här och bloggar, och har en svettig Fredrik som trycker benen mot mig och sover.. Stackarn lider av värmen.. :/

aja, ska nu ta och se på tv eller nå.. Hejs!

Dags för sova.

Godkväll!

Denna dag har varit så fruktansvärt händelselös. Om man bortser från myys med älsk :) hihi.
Har i alla fall bytt sängkläder, det behövdes.. hehe. Dem var lite äckliga efter att Felix legat i sängen och en viss person svettas lite nu när de är varmt ute så ;p hahaha.

Ska nu ta och läsa lite i min bok, sen så ska jag försöka att sova. Blir att stiga upp ganska tidigt imorgon, ska på Kina och äta vid halv tolv.. Fattar inte varför så tidigt! Lunch tid ännu. Voi voi.
Måste även fundera ut någon tröja jag kan ha på mig om det är soligt och varmt, för farmor har inte sett min tatuering och jag känner att jag inte orkar höra hennes kommentarer om den imorgon..

Aja. Nu boken. Försöker skriva imorgon innan jag åker iväg in till Kalix!


Godnatt


Slöis

Hej bloggen!

Idag har det varit en riktig slö dag för min del! Somnade vid 6 på morgnen, så jag har sovit till typ 17 tiden.. Nog för att jag var vaken mellan 11-13.. Men sen så somnade jag i sängen igen..

Så finns inte så mycket att berätta om min dag. Har ju bara varit vaken i typ 1 ½ timme nu. Har varit ute med hundarna en sväng, läst bloggar osv..

Ligger nu här i sängen med datorn på magen. Ska nu hoppa in i duschen. Efter det blir de att äta varma mackor, Fredrik håller på och gör de nu ;D mums!

Testade sminka Smokey eyes ;)

Jag hade tråkigt här hemma, så jag testade på att sminka lite smokey eyes ;p hehe.  Jag blev riktigt nöjd med resultatet, med tanke på att jag inte riktigt har dem rätta grejerna här hemma eftersom jag inte är någon sminknörd ;p


Ursäkta eyelinern, men jag är skakig på handen :p hahaha.



Ett lite "guldigt" läppglans, ska inte synas för mycket, så att man inte stirrar mer på dem än på ögonen :) hehe.




syns dock inte så bra pga dåligt ljus och en SKITDÅLIG kamera på min mobil. Måste skaffa mig en RIKTIG kamera!

Tisdag

Hejsan!

Har vaknat för typ 2 timmar sedan? Blev lite sent idag, så hundarna var vrålhungriga..

Fredrik kom hem 04.06! :D Vaknade när han körde in på gården, för Steven (vakthund som han är) började skälla som ett jävla as och springa och hoppa mot dörren när han hörde att en bil körde in på gården.
Fredrik började så klart att jävlas när jag var trött.. hehe. Han började kittlas och "picka" på mig. Hatar det när jag är trött! Började försöka slå till honom, men är ju inte så lätt när man är dimmig i huvudet av trötthet.. Sen har jag ett svagt minne av att han började hänga på mig och ha sig innan han gick i duschen..
Han är bara för söt, men ändå så jobbig! hahaha. När man är trött alltså!

Vad händer idag då?
Idag händer det väl inte så värst mycket för min del. Kurs med Steven 18.30. Ska försöka få med Fredrik dit! Kan vara bra om han också är med och tränar med Steven, eftersom dem inte är så bra kompisar, om man säger så.
2 av de unga tjejerna som är där, dem har med sina pojkvänner när dem tränar :) Hur sött som helst! hehe. Ena killen brukar säga till deras lilla pomerian "kom igen, spring till mamma!!" med världens mjukaste röst .. :) hehe. Så sött.
Är som Fredrik med Felix.. sååå söta!

aja, fundera på om vi ska ta och åka in till Kalix och se om Buffone är öppet, är hungriga, men har ingen mat hemma och hinner inte åka och handla och hem och laga mat innan kursen börjar.. Finns för mycket att göra helt enkelt!

Nej, nu ska jag klä på mig och sedan börja dela frollic till kursen .. :) ni förstår, jag belönar honom med Frollic ;) haha. Och en massa bus!


hmm..

Tror jag kommer att bli tokig. Sigrid har kommit in i sin kåtperiod nu! Hon går omkring och trycker arslet mot allt hon hittar, och så skriker hon som ett jävla as! Ska snart slänga ut henne igen, annars går det inte att sova. Hon dör inte av att vara ute på natten.

Fredrik har åkt och jobbat för typ 50 minuter sedan.. Så det blir att sova ensam i natt...

Aja. nu ska jag börja på en ny bok.. Får hoppas på att den är intressant..

Godnatt!

Handledarkursen.

Tjolahopp!

Idag har det inte hänt mycket, vaknade vid 10, ringde till YA för att höra så att det var handledarkurs idag, och det var de!! Tur!
Gav hundarna mat, gick ut med dem på gården och sedan la jag mig ner i sängen igen för att se på tv.
Fredrik kom väl hem vid 13 tiden.. Då masserade jag hans rygg, sen la jag mig bredvid honom och så somnade jag. Vaknade jag av att hundarna började skälla och jag hörde en bil köra ner på gården. Var Eva som kom och plockade upp mig :)

Handledarkursen gick bra, hann inte bli så förbannat långtråkigt heller. Var bara hungrig som fan! Men nu har jag papprena som behövs och ska skicka in dem imorgon så att jag får börja köra med Eva så fort som möjligt! Är bara ansökan om att hon ska vara min handledare, inget annat. Har ju redan lämpen så.

När jag kom hem så sprang jag ut med en bok åt Eva som hon skulle låna.. :) Sedan satte jag igång och lagade middag. Blev köttfärssoppa. Har ju lovat Fredrik att göra de åt han och nu fick han de!

Ligger här nu helt mätt och belåten.. Funderar på att kolla om grädden och äggen inte gått ut än, så kanske jag sätter igång och gör en smarrig kladdkaka. Det tror jag Fredrik skulle gilla :) Mej med! haha.
Sitter även och funderar på om jag ska orka göra uppgiften som vi har till valpkursen imorgon. Man skulle ta reda på fakta om sin ras. Lite svårt egentligen eftersom vi inte vet vem Stevens pappa är, kan lika gärna vara renrasig.. I och för sig så gör det ingenting ifall jag inte orkar skriva något, för Linnea har ju precis samma ras eftersom hon har Stevens bror.
Men jag får se, känner mig så slut i huvudet, känner mig stressad nu över den där uppgiften till kursen.. Aja..

Aja. Nu ska jag kolla runt på nätet lite, sen ska jag gå och kolla i kylskåpet på grädden och äggen!


Lista

Senast köpta inbundna bok: Stephenie Meyer's böcker. Är väl de där twilight böckerna? Är inte så insatt i de där twilight om jag ska vara ärlig.. Beställde böckerna bara för att alla säger att dem är så bra.. Men läser dem inte än.
Senast köpta pocketbok:  Hmm.. "Snälla pappa nej" eller "tyskungen"
Ultimata längden på en bok: Älskar böcker som är TJOCKA. Mina favoritböcker som författaren Diana Gabaldon skriver, dem är typ alltid minst 1000 sidor.
Favoritbokhandel: Har ingen speciell favorit.
Favoritbibliotek: Haparanda Stadsbibliotek hittills.
Favoritplats att läsa på (i hemmet): Sängen och soffan.
Favoritplats att läsa på (utanför hemmet): Bussen. Läser aldrig böcker utanför hemmet typ.
Fem författare du alltid köper i inbundet format: Diana Gabaldon är en utav dem. Skitsvårt att hitta hennes böcker inbundna! :(
Bästa lässnackset: Hmm.. Plockgodis ;D
Bästa läsdrycken: Vad som helst :)
Bästa bakgrundsljudet vid läsning: Tv eller helt tyst.
När på dygnet läser du helst? Så fort jag får chansen!
Bästa bakfylleläsningen: Då läser man inte, då ligger man och sover!
Bästa kollektivtrafikläsningen: Det bästa är väl pocketböcker, smidiga att ha med sig. Men jag föredrar inbundna! Är mycket finare att ha dem i bokhyllan också .. :)

Tudeluu..

Nu är jag här, kan inte sova.. Var så trött efter valpkursen så jag somnade direkt efter middagen, typ 20 tiden någongång? Vaknade vid tolv och släppte ut hundarna så att dem fick kissa, sen pratade jag med Fredrik på telefon i typ en timme..

Blev riktigt stolt idag på valpkursen, Steven var sååå duktigt.. Insåg idag också att det bara är 3 gånger kvar!! Kommer sakna gruppen, har redan vant mig vid dem och jag tycker att det är så roligt! Vill inte sluta... Och kommer nog inte bli några mer kurser i sommar som man kan gå på.. Tråkigt..

Efter kursen så körde Linnea mig till Granån, Fredrik var där, för Felix uppfödare hade kommit dit för att hälsa på och ville då att Fredrik skulle komma dit med lillkillen så hon fick se honom.. Blev att prata lite om patella osv, För Felix har börjat halta med höger bakben osv.. Det gör hans bror Teddy också..
Åsa sa att det nog inte är nå patella. Är mest troligt så att han rört sig för mycket, och de är sant. Vi har inte tänkt på att han ännu är valp och måste ta det lugnt. Kan hända att senan växt snabbare än knät, så att den var åt sidan.. Svårt att förklara med text.. Så nu är det en massa vila som gäller för hans del, inte nå spring inte!
Fick även tillbaka 30% av inköptspriset idag, dvs 2500 eftersom Felix bara har en testikel.. Min lilla One bullet Felix ^^ hihi.
Det är hans namn nu ;p Eller de har varit sen vi fick reda på att han bara har en kula ;p mohaha.

Ska ändå kastrera han, är ingen idé att han plågas av tikar och revirmarkera överallt när jag ändå inte kan använda honom till avel. :) Tråkigt ändå, för han är så fin! Men men. Vi ska nog köpa oss en tik i framtiden och starta en egen liten kennel med små jappar ;) Det är en dröm jag har, att ha en egen kennel!

På tal om Felix, fy fan vad han liknar min Wille med vissa grejer han gör! Jag brukar säga till dem som träffat Wille att Felix är Wille i en annan kropp. Wille är på nytt född, i en annan hundkropp dock, men annars är de han! Helt klart! hehe.


Jaja. sitter ensam här hemma nu, Fredrik är och jobbar.. Ska fortsätta läsa min bok och sedan ska jag försöka sova hade jag tänkt..

Och en sak till, imorgon har jag skrivit upp att jag och Eva ska på handledarkurs, men nu när jag kollade på YA's hemsida så stod det att kursen är den 30:e! Har dem sagt fel dag åt mig eller vadå?! Måste ringa dit imorgon, för dem sa den 22 åt mig.. Hoppas verkligen inte att de är den 30:e, för då krockar det med Stevens kurs, och den vill jag ju verkligen inte missa.. Kommer bli förbannad om dem sagt den 22 och så är det den 30:e.... morr

Paus i bloggandet.

Är nu så förbannat less!
Jag har nu i flera veckors tid suttit hemma ensam och gjort.... INGENTING! Jag är så förbannat less.. Ligger i sängen hela fucking dagarna, ser på tv eller sitter vid datorn. Jag orkar inte nå mer.
Datorn har jag blivit så less på, därav blir det inte mycket bloggande för min del. Det finns helt enkelt ingenting att blogga om.

Och Fredrik bara jobbar, jobbar och jobbar. Visst, jag visste om att han jobbade mycket, PÅ KVÄLLARNA JA!
Men ofta är det så att han inte ens hinner hem och sova i 2 timmar så ska han upp igen för att sedan åka iväg och flytta traktorn till något annat ställe. Jag skulle aldrig gå med på nå sånt. Men han är ju som han är, alldeles för snäll.

Nej, jag vet inte vad jag ska göra. Har även börjat tala så jävla otydligt eftersom jag pratar så jävla lite om dagarna. Går omkring här som om jag är sjuk i huvudet och pratar med mig själv..
- Jag är hungrig.
- Men vad ska jag äta då?
- Det finns ju för fan ingenting gott.
- Äh, jag har ingen matlust...

- Det måste städas, luktar skit här inne.
- Hundarna och katterna skitar ändå ner, orkar inte städa då.


sånt där går jag och säger för mig själv..

Nyss hade jag damp ute på gården.. Det låg lite pantflaskor på bron, så jag slänge dem rätt ut på gården.. Sen så såg jag påsen med mer pantflaskor. Slängde även ut den... så nu är det fullt med flaskor på hela gården. Så arg är jag.

Jag tänker inte ta den här skiten nå mer. Får väl gå och sälja mig på stan så jag har råd att hyra en lägenhet och äta. Och sälja allt som jag äger och har.

Nej, nu kommer jag inte att blogga på några dagar, jag behöver en paus. Jag behöver reda ut mitt liv innan jag sätter mig här igen. Vem vet, jag kanske inte kommer tillbaka?

Yeah

Har nu ätit.
Sitter och lyssnar på musik.. kom upp en Britney låt som stämmer så jävla bra in på hur det är jag känner för Fredrik ;D hahha. Hoppas nu bara på att texten jag lägger in stämmer in med texten.. Den texten jag gick igenom gick inte att kopiera så då får de vara.. :p


Britney Spears - heaven on earth


Your touch
Your taste
Your breath
Your face
Your hands
Your head
You're sweet
Your love
Your teeth
Your tongue
Your eye
Your mind
Your lips
You're fine
You're heaven on earth


I've waited all my life for you
My favorite kiss
Your perfect skin
Your perfect smile

Waking up and you're next to me (I feel you next to me)
Wrap me up in your arms and back to sleep

(Lay my head on your chest and drift away)
The finest green I've never seen the color of your eyes
You've taken me so far away
One look and you stop time
(Dream of you and I almost have you)
The finest green I've never seen the color of your eyes
You've taken me so far away
One look and you stop

Fell in love with you and everything that you are
Nothing I can do I'm really crazy about you
When you're next to me it's just like heaven on earth
You're heaven (You're heaven)
You're heaven on earth

Tell me that I'll always be the one that you want
Don't know what I'd do if I ever lose you
Look at you and what I see is heaven on earth
I'm in love with you

Your breath
Your face
Your hands
Your head
You're sweet
Your love
Your tongue

I'd move across the world for you
Just tell me when
Just tell me where
I'll come to you

Take me back to that place in time
Images of you occupy my mind

(Love the way that I feel you here with me)
The finest green I've never seen the color of your eyes
You've taken me so far away
One look and you stop time
(Dream of you and you're almost next to me)
The finest green I've never seen the color of your eyes
You've taken me so far away
One look and you stop
(Yeah)

Fell in love with you and everything that you are
Nothing I can do I'm really crazy about you
When you're next to me it's just like heaven on earth
You're heaven (You're heaven)
You're heaven on earth

Tell me that I'll always be the one that you want
Don't know what I'd do if I ever lose you
Look at you and what I see is heaven on earth
I'm in love with you

I'm in love with you
I said I'm so in love
I said I'm so in love
So in love

Fall off the edge of my mind (I fall off the edge of my mind)
I fall off the edge of my mind
For you
I fall off the edge of my mind
(The finest green I've never seen the color of your eyes)
I fall off the edge of my mind
(Taken me so far)
For you...

Fell in love with you and everything that you are
(Your touch) Nothing I can do I'm really (Your taste)
(Your breathe) Crazy about you (Your face)
(Your hands) When you're next to me (Your head)
(Your sweet) It's just like heaven on earth
(So in love)
You're heaven (You're heaven)
You're heaven on earth

Tell me that (Your taste) I'll always be the one that you want (Your breathe)
(Your face) Don't know what I'd do (Your hands) if I ever lose you
(Your head)
(Your sweet) Look at you and what I see is heaven on earth
I'm in love with you

I'm so in love
Said I'm so in love
Yeah..

Torsdag

Hejsan! Har ni en bra dag? Det har jag, helt underbar!

Fredrik kom hem igår mellan 21-22 tiden, kollade inte riktigt på klockan.. Kjell kom med han in genom dörren så det blev bara att jag och Fredrik småflinade åt varandra.. hehe.
När Kjell äntligen for så la sig Fredrik ner på sängen och jag gjorde magplask på honom och kramade och pussade honom som om jag inte sett honom på 10 år! Slutade med att jag slog huvudet i hyllan (som är väldigt vass!) och så fick vi skratta! haha.
Skämde bort Fredrik och bakade äppelpaj :) Blev väldigt gott!
Vi satt tillsammans och läste lite roliga bloggar, och så gick vi in på bloggportalen för att kolla vad för bloggar som ligger på topp, då undrade vi vad "ormen i paradiset" var för något, haha. Nog fick vi oss en chock när vi började kolla igenom den bloggen! Hahahah. Sexblogg, woho! Tummen upp för dem! Fan vad bra att någon vågar göra sånt!!

Vi satt och såg på tv lite. Sen blev det datorn igen, gick på youtube och lyssnade på lite misheard lyrics, satan vad vi fick skratta åt vissa! :D Vi har så bra humor vi två! I love it!
Sen satte vi bara igång musik och låg och myste och kramades å en massa ;D Synd att min mensvärk förstörde lite!
 

Jaja. Jag vaknade för typ en timme sedan. Sitter nu och väntar på att ugnspannkakan ska bli klar, de ska vi äta till lunch! Lite sent kanske, haha. Men ändå.. :) Hoppas den smakar bra, för mjölken tog slut så det saknades 1,5 dl så jag satte vatten istället :p
Ska nu gå ut och säga till Fredrik att han ska komma in! han är och klipper gräset :)


Onsdag

hejsan.

Fredrik kommer hem idag, eller skulle de i alla fall. Han kan inte ha kollat på klockan när han sa att han kommer hem. Dem sitter nu och väntar på att trailern ska komma och hämta dem, sen ska dem och lämna traktorn i Morjärv.
Sen sa han "så kanske man ska jobba i natt, de är ju vanlig arbetsdag".. Jaja, innan dem är framme i Morjärv så har redan hans pass börjat.. så inte fan kan han ju komma hem då.
Tycker han arbetar alldeles för mycket..
Han hinner ju inte ens leva. Och det är påfrestande för förhållandet, faktiskt. De timmar han inte jobbar så ligger han och sover.


Jaja. Försökte uppdatera tidigare idag, men då var det ju problem med bögbloggen.

är på skitdåligt humör, ska sluta sova, ska inte fara tillbaka till naturbruks om jag får veta en sak.. så fort jag fått veta om den där har bättre än mig, då ska jag ringa dit, be dem dra åt helvete och sedan ska jag säga att jag inte kommer tillbaka till den där kuksugarskolan.

Tydligen så ska man ju jobba röven av sig, aldrig sova, bara plugga, för att få ett godkänt. Vad ska man inte göra då för att få ett vg? idiot skola

hejdå


Jag dööör!

Av saknad! Jag saknar Fredrik så fruktansvärt mycket... Tror jag dööööööööör!
Han kommer inte hem imorgon som det var tänkt... Blir kanske på torsdag.. Var inte 22 Ha de var, de var 59 Ha.. Var ena hugget som var 22.. Satan också..
Sen tidigare så sa han "sen far man hem". . Och då menade han inte hit, utan till det stället dem bor på nu medans dem är där borta... Det kändes lite tråkigt, för då var det som att han flyttat härifrån eller nå.

aja. Ska inte deppa ner mig, kan ju inte sluta leva bara för att han är borta och jobbar..

Sitter i alla fall och pratar med han nu på telefon.. Han är och kör nu.

Bruce Springsteen - the river



I come from down in the valley
where mister when you're young
They bring you up to do like your daddy done
Me and Mary we met in high school
when she was just seventeen
We'd ride out of this valley down to where the fields were green

We'd go down to the river
And into the river we'd dive
Oh down to the river we'd ride

Then I got Mary pregnant
and man that was all she wrote
And for my nineteenth birthday I got a union card and a wedding coat
We went down to the courthouse
and the judge put it all to rest
No wedding day smiles no walk down the aisle
No flowers no wedding dress

That night we went down to the river
And into the river we'd dive
Oh down to the river we did ride

I got a job working construction for the Johnstown Company
But lately there ain't been much work on account of the economy
Now all them things that seemed so important
Well mister they vanished right into the air
Now I just act like I don't remember
Mary acts like she don't care

But I remember us riding in my brother's car
Her body tan and wet down at the reservoir
At night on them banks I'd lie awake
And pull her close just to feel each breath she'd take
Now those memories come back to haunt me
they haunt me like a curse
Is a dream a lie if it don't come true
Or is it something worse
that sends me down to the river
though I know the river is dry
That sends me down to the river tonight
Down to the river
my baby and I
Oh down to the river we ride

Kattakuten!

Fick för ett tag sedan sms av kattakuten i Piteå. Tror de är i Piteå..
Dem frågade om jag kunde ta mig an några 5 veckor gamla kattungar.. Klart jag kan de!

Läste för några veckor sedan i Robert Ashbergs blogg, då hade han fotat lappen från kattakuten och lagt in den på bloggen.. så jag gick in där och kollade. Såklart kunde jag inte hålla mig, så jag skrev till dem och berättade om mig själv, och att om dem har någon katt som behöver tillfälligt hem, eller om de kommer in några kattungar som behöver en stödmamma så var det bara att höra av sig till mig, eftersom jag hade själv en katt som har kattungar.

Ja, för någon dag ringde dem första gången, men dem var 2 veckor och behövde komma till en mamma redan efter några timmar.. Kunde inte åka och hämta dem, så det blev inte av..
Men nu fick jag ett sms, det var 6 kattungar som behövde ett hem, men så många kan jag inte ta, de blir då 9 bebisar för Misse att hålla reda på, det blir alldeles för mycket! Det vet dem också, så dem frågade om jag kunde ta någon/några.. Blir kanske 3 st jag får hit.. :)

Så jag hoppas dem kommer imorgon.. Men om dem har tur så hittar dem någon mamma närmare Piteå! Men för min egna del så hoppas jag ju så klart på att bebisarna kommer hit! ;)





Mina älsklingar ser ut så här nu :) 5 veckor gamla idag!


Valpkurs 3

Då var vi tillbaka från valpkursen, eller vi har varit hemma ett tag nu, men ändå .. :)

Idag började vi med fot/kontaktövning. Fyfan vad svettig jag blev! Fick springa och kämpa för att Steven skulle tycka att jag var intressant ..
Körde en annan övning också.. Vi stod med hundarna i en stor cirkel. Sedan skulle vi en och en gå slalom mellan dem som stod. Steven var ganska duktig faktiskt! Han brydde sig inte så mycket om de andra hundarna och sökte kontakt ganska ofta.. Eller kontakt sökte han inte, han kollade om han kunde få nå godis :p haha.
Sedan fick Camilla runt och kände igenom alla hundar å så.. Sånt är alltid bra, att hundarna står stilla och så kommer det helt plötsligt någon och går igenom dem, kollar munnen, tassarna osv.
Gick in och körde lite teori. Pratade om inlärning och sådana grejer.
Efter de så körde vi inkallning som vanligt, gick bättre idag tycker jag! Steven var lite spurtigare än han brukar vara! Super! :D
Sedan körde vi sitt och stanna kvar. Insåg att jag varit lite för snäll med Steven när vi tränat de här hemma, jag har låtit han flytta på sig lite när jag gått framåt. Men det ska vi träna bort, för än är det inte för sent! ;) Blir att träna det imorgon, man måste ju inte vara ute för att träna sitt och stanna kvar.

Ja, tyckte verkligen att den här gången gick riktigt bra! Är nöjd med Stevens och mina prestationer!

Tisdag

Goddag bloggläsare!

Denna dag har varit stressig tycker jag, men jag får skylla mig själv som är så seeeg!
Har sovit till typ 14 någongång.. Somnade så sent.. Men är så svårt att somna när jag inte har en snarkande, varm Fredrik bredvid mig som jag kan trycka mig mot..

Idag har jag plockat upp allt i vardagsrummet, och tvättat handdukar! Har ännu typ 2 maskiner kvar att tvätta, men det blir inga problem..
Sitter nu och väntar på att Linnea ska komma och plocka upp mig och Steven, vi ska på valpkursen igen! Men känner mig inte så peppad idag till det faktiskt, om jag ska vara ärlig.. Finns så mycket att göra här hemma och så har jag ont i huvudet..
Regnade tidigare idag, hoppas nu på att gräset där borta inte är så blött så att jag får plaska omkring i blöta skor igen.. Har fått ta ett par andra skor idag för mina andra är fortfarande blöta..
Har inte hunnit träna på fot heller någonting.. Eller har inte orkat, känner sådan press på att städa huset så att man blir helt slut i kroppen av att bara tänka på alla måsten. Måste träna Steven om kursen ska lyckas.. Men så fort det blir ett måste så blir det genast tråkigt..

Aja. Ska nu ta och börja göra mig klar.. Vet ju inte när Linnea är på väg hitåt..

Disk

Har precis diskat bort det sista! Ibland tar det så förbannat länge innan vi har fått något varmvatten.. Men nu är det gjort i alla fall!
Har även igång en tvätt till.. Hoppas det inte tar så länge till innan den är klar, börjar bli lite små trött..

Kom på att jag inte alls kan ta bussen till Kalix imorgon, har ju valpkurs 18.30 så det blir för stressigt för mig om jag ska börja åka buss fram och tillbaka. Får fråga Linnea om vi kan åka förbi Druggen efter kursen så att jag får köpa mig lite snusis.. Är jätte arg fram och tillbaka, men inte så konstigt när man har världens ondaste mensvärk och sen att man inte får snusa så mycket man vill.. Får snåla som fan med snusen så att den räcker till imorgon..

Har även pratat med Fredrik några gånger idag.. :) älskar att höra hans röst, men det får mig att sakna honom ännu mer.. Ja, nå om allt går som de ska så kommer han nog hem onsdag kväll! :D *hoppas hoppas*

Jag vill ha en köksassistent så att jag kan baka bullar och annat gott! Hemmabakade vaniljbullar är det bästa jag vet.. hmm.. Får ta och kolla runt och se om jag hittar en som är billig... :) Tror nog Fredrik bidrar med lite pengar sen, för han har nog ingenting emot att jag köper en assistent och bakar så att han får äta bullar ;)

Nåja, nu ska jag läsa och sen ska jag ta och lägga mig och försöka sova. Kanske ringer till Fredrik en sista gång och säger godnatt... :)

Tvätt.

Denna dag går så OTROLIGT jävla SEGT!!!!
Nå, imorgon tar jag bussen till Kalix, måste köpa snus, glömde totalt bort det igår när vi var i Kalix och snabbhandlade. Det var regnets fel! Jag skyller på de!

Har nu hunnit tvätta ganska flitigt! Är nu bara 2 av mina tröjor och några badlakan som är kvar, så är det tomt på smutstvätt! Funderar på om jag ska göra något att äta.. Har bara ätit lite chips och druckit juice idag.. Har inte haft någon matlust.. Känns dessutom meningslöst att börja göra någon mat åt sig själv.. Kanske satsar på en ugnspannkaka? Nä, jag är inte hungrig. Tar en smörgås senare..

Fan, kom på att postbilen har varit här idag! REKLAM! Jag älskar att bläddra bland reklamen! I och för sig kom nog den mesta reklamen igår. Kom säkert en räkning idag.. ?
Nej, nu ska jag och hundarna springa ut och hämta det som finns i postlådan. Så ska jag bläddra bland reklamen och sen diska lite till.

Måndag

Goddag!

Idag har jag sovit bort typ hela dagen, vaknade kanske kring 2? Fick i alla fall en massa sms så jag vaknade av de, bland annat Sofia som skrev sms och frågade om hon och Mia kunde komma hit och hälsa på . :)
Var väldigt trevligt att dem kom förbi här! Bara synd om dem att det var så stökigt och luktade illa här :p haha. Nå, dem överledve i alla fall!

Har diskat lite och plockat upp här i huset. Har även maskin igång med tvätt. Den är klar nu så ska väl gå och sätta på en ny.. Lite jobbigt är det med en så liten 3,5 kg tvättmaskin. Men det är bättre än ingen alls eller ett stor as på mer kilon som tar upp hela toaletten!

Aja.. Sitter och saknar Fredrik.. Var 22 Ha dem hade att köra.. Får se när dem blir klara.. Fredrik brukar köra typ 6 Ha på en kväll sa han, så dem borde då fan vara klara till på onsdag eftersom Kjell kör på dagarna...
Har nu börjat planera att göra köttfärssoppa när Fredrik kommer hem, för han älskar min köttfärssoppa! :) Ska skämma bort honom..
Innan han åkte i morse kom han och kramades och pussades. Slog mina armar runt hans hals och vägrade släppa honom.. Fan att han är starkare än mig, för han tog sig lös.. :p haha..

Nå men, ska i alla fall städa och göra det fint tills han kommer hem! ska lukta rengöringsmedel i hela huset när han öppnar dörren! Han tycker om när det är städat och luktar rent, precis som mig! :)

Valpkurs 2

Valpkursen idag gick hur bra som helst! :)
Linnea kom och hämtade upp oss vid 14 tiden, och så åkte vi till Kalix. Var på klubben så tidigt så vi hade tid att träna lite med hundarna på planen. Testade några av agility grejerna med Steven, gick ganska bra faktiskt! Kanske blir en agility hund av han ändå? :p
Vi började med lite teori. Sedan gick vi ut och körde lite förbudsövning? tror jag Camilla kallade det iaf. Kort förklarat, man ska inte låta hunden gå fram till en skål som det ligger massa hundgodis i.
Efter de blev det att träna lite inkallning och sen att gå fot.. :) Tyckte Steven skötte sig väldigt fint idag! Foten gick jätte bra, och han började söka kontakt med mig ganska mycket! så stolt!
Dock så plaskade mina fötter i skorna, var så blött i gräset.. Och byxorna var blöta upp över knäna när jag kom hem! haha. Snacka om kallt!

Imorgon kl 6 på morgonen åker Fredrik iväg till Niemisel och ska börja markbereda där.. Suck.. Kommer mest troligt inte se han på flera dagar.. :'(
Vi har aldrig varit ifrån varandra mer än typ 2 nätter. Okey, en gång när jag låg sjuk i Haparanda. Men då hade jag sån hög feber i flera dagar så då orkade jag inte ens sakna honom nästan..

Aja, nu ska jag gå och duscha snabbt, sen ska jag lägga mig i sängen och kramas med min älskade gubbe!

Söndag

Hejsan. Dåligt dag idag måste jag säga.. Att vakna till regn som slår mot fönstret var inte något som jag önskade mig idag, ska på valpkurs idag och vi är ju utomhus när vi tränar, så det blir ju "roligt" när de regnar.. Och har inte några bra kläder heller till att vara ute med..
aja, jag får lida mig igenom de och bli blöt. Det kommer vara värt de i slutändan när Steven har blivit bättre uppfostrad!

Pub kvällen som var på kvarngården här i byn var värre mysig. Man kände sig inte utanför med de här byborna :) skönt de! Fick skratta åt vissa som blev lite väl fulla ;p haha.
Fredrik drack inget, skönt ändå.. :) Man kan ha lika roligt nykter också..! så vi åt lite pizza, och drack cola å fanta hela kvällen och hade det allmänt mysigt. Bara det att myggen attackerade mig och inte någon annan typ :S
Fick även bli lite irriterad på en där.. Eller lite ska jag nog inte säga, utan väldigt mycket är rättare.. Vissa tänker då fan inte på nå annat än sig själv märker jag. Nå, jag ska inte ha nå mer med den personen att göra, så enkelt är de. Ingen annan verkar ju se vad den här personen håller på med.

Efter att vi varit på kvarngården i flera timmar så åkte vi till Isaksson och såg på nå som han byggt vid vattnet.. Ganska mysigt.. Dock mer mygg som ville äta upp mig. Haha. Blev inte där så länge, Fredrik var trött och behövde sova eftersom han ska hålla på och göra resten av veden idag.

Kommer att bli ensamt nu de här närmaste dagarna.. Fredrik och Kjell ska och markbereda i Niemisel. Tror de var ett hygge på lite över 20 ha? Kommer ta några dagar att köra de där, hoppas hygget inte är så förbaskat stenigt, då kommer det gå ganska så snabbt... Dem kommer inte att komma hem något förrän dem är klara.. Blir för tjorvigt att köra fram och tillbaka hela tiden när dem bara har 1 firmabil. 

Jaja. nu måste jag börja äta lite och fixa färdigt tills Linnea kommer och hämtar mig och Steven. Hon kommer vid 14 tiden..  

Bakis.se

Ligger här hemma och är ganska bakis. Kan då tala om att jag fortfarande var full när jag vaknade vid 10-11 tiden.. haha. Så har sovit största delen av dagen.

Mari och Henke kom förbi med en cola åt mig! gotti ! och så kollade dem lite på kattungarna som för övrigt är så förbannat söta! :)
Fredrik gjorde pyttipanna och stekt ägg till middag :) Han är superbra på att steka ägg! dem blir supergoda!


Gårdagen då? Ja, den var bra så länge jag satt i bilen. Skulle inte på B4 men blev inte, vakten släppte inte in Shimal av någon jävla anledning och sen så skulle någon annan jävla svenne hoppa på honom sen.. Vakten "såg" ju såklart att det var Shimal som hoppade på svennen. Icke! Det var svennen som hoppade på Shimal först.
Polisen tror inte på att de är svennen som hoppat på först. Såklart, dem är ju såna jävla rasister i den här stan. Så hotellet och B4 kan dra åt helvete, kommer aldrig sätta min fot där. Inte att jag lägger nå pengar där inte, nej nej!

Ja, så det blev att snurra runt på stan i bilen, hade trevligt sällskap hela tiden också, så det var roligt! Var hemma ganska sent. Kommer inte ens ihåg att vi åkt hem, somnade i bilen. Sen så kommer jag inte ihåg hur jag fått av mig kläderna.. haha. Kjolen, legginsen och skorna ligger på toa, linnet i köket och underkläderna vet jag inte vars dem är :p
Sen så är min ena sko full av torkad lera! Vet inte hur fan den har kunnat bli så! :S

Ja, sen fick jag bli förbannad. När vi körde förbi hemköpsparkeringen så kom det någon jävla blondin och frågade Fredrik om han hade en tändare (han hade fönstret nere).. Han svarade trevligt nej och fortsatte köra sakta.
Då bad hon honom dra åt helvete. Hade jag inte haft bältet på mig hade jag hoppat ut ur bilen och frågat vad hennes problem är. Man ber inte någon att dra åt helvete för en sådan anledning.
Jävla snobbiga platinablonda sak. Fan vad förbannad jag blev. fitta.


Jaja. Ikväll är de pubkväll här i byn. ska dit, men ska inte dricka! Fredrik ska ta resten av mina cider och dricka dem. han måste ju också få roa sig lite.. :)
Ja, så nu måste jag ta och börja fixa mig lite..

För Nadja har tagit studenten!

Nadja har tagit studenten, ja Nadja har tagit studenten! Fyfan vad hon e bra! Fyfan va hon e bra!

Har idag varit och kollat på när Nadja hade sitt utspring och sedan när dem åkte på flaken. Fan vad roligt att åka på flaken, synd bara att det är en så kort bit man åker.. ;/
Aja, efter de åkte vi till Nadjas mamma och åt smörgåstårta.

Sitter nu hemma, har duschat och så, ska nu börja sätta på mig kläder och fixa mig, ska och festa med Nadja. Och Fredrik ska vara chafför var det tänkt . :)

Aja, ska nu börja här, kommer ta ett tag, för jag vet inte vad jag ska ha på mig... :O



Jag pallar inte begravningar..

Begravningar är det värsta som måste finnas..
Jag tycker för det första inte om att sitta i en kyrka, jag får kalla kårar i hela kroppen. Sen när orgeln börjar spela, då blir hela ryggraden som is i mig och jag får gåshud över hela kroppen. Sen ska prästen stå och snacka en massa om gud, gud och gud. Där har vi anledningarna till att jag är ateist.
Men det var en liten och mysig kyrka, så för en gångs skull så hade jag inte kalla kårar. Inte så mycket folk heller som kunde komma, så jag kände mig inte så jätte obekväm..
Satt med Simon, Eva, Emilia och Arvid. Fredrik satt längre bort för han var en av dem som skulle bära kistan.
Har ju som sagt aldrig träffat Fredriks farmor, blev aldrig av, så jag hade ingen anledning att gråta.. Men jag har av någon anledning blivit känsligare på sista tiden och har lättare att gråta så nu var jag faktiskt på väg att börja gråta när jag såg hur ledsen Kjell var (Fredriks pappa) och Eva grät också.. Vet inte om Simon torkade någon tår, ville inte titta på honom ifall han gjorde de, såg bara i ögonvrån att han gjorde nå med handen..

Det var när Fredriks kusin Linnea började sjunga, då brast det nästan för mig. Jag satt där för mig själv och tänkte på lite sorgliga saker, och så började hon sjunga så vackert.. Då började ögonen tåras lite, så jag fick ta ett djupt andetag och tittade ner på mina skor och började tänka på hur dem såg ut osv, bara för att inte börja gråta.
Nej, Linnea sjöng så fruktansvärt fint så det var inte sant, ni skulle ha hört henne!

Efter kyrkan blev det att tåga med bilarna mot Kalix där Vega skulle begravas. Även där blev det sorgligt. Efter att Fredrik kastat sin ros i graven kom han fram till mig och så höll vi om varandra. Jag var ju trots allt där som moraliskt stöd!

Sen bar det av tillbaka till Björkfors, Anna skulle bjuda på mat och fika. Var suveränt gott! Blev sallad, potatisgratäng och någon filé. Åt så att magen höll på att spricka. Till efterätt blev det kladdkaka och sen nå pajer, hoh hoh. Trodde inte jag skulle orka få i mig allt. Inte konstigt att maten är så god på skolan när Anna jobbar där! haha.
Berömde henne i alla fall som bara den för maten, det gjorde dem andra också. Supergott! Kommer inte ihåg när jag åt så gott senast!



aja.. Nu ska jag lägga mig bredvid Fredrik och kramas lite.. Känner att jag behöver lite närhet!

Torsdag

Godmorgon! Har ni en bra dag, och kommer ni ha det resten av dagen?
Själv har jag inte en så bra dag, har sovit på något konstigt sätt och har ont i ryggen igen, och så ska jag på begravning kl 14.. Begravningar tycker jag inte alls om..

Ska snart hoppa i duschen och börja fixa mig, så att jag inte gör så att vi kommer för sent till begravningen.. Är Fredriks farmor som ska begravas idag.. Har aldrig träffat henne som jag skrivit tidigare, så jag kommer bara med som ett moraliskt stöd..
Det vrider i magen.. Begravningar betyder gråtande människor, och jag tycker inte om när någon gråter, för jag vet inte hur jag ska bete mig eller vad jag ska göra..

Aja, nu ska jag ta ut hundarna, dem har precis ätit, sen ska jag börja göra mig klar.

Hejs!

Mias hemlighet

Mias hemlighet, av Maria Eriksson.



När Maria Eriksson och hennes barn får asyl i USA 2003 är familjen sargad efter tretton år på flykt.
Under ett skilsmässogräl avslöjar Mias man Anders hennes djupa hemlighet.

-Er mamma kommer att lämna er.
Hon har redan gjort de förstår ni.
Anders kalla ögon på mig.
Mitt hjärta som stannade.
-Hon har redan lämnat ett barn i Sverige.

En gång tvingades Mia svika sitt eget barn.
Han är nu en vuxen man och vet inte varför mamma försvann.
Frågan är om han vill förlåta.
Och kan hon förlåta sig själv?


MIAS HEMLIGHET är den tredje boken - efter GÖMDA och ASYL - Om Maria Eriksson på flykt.
De tidigare böckerna har Maria Eriksson skrivit tillsammans med författarinnan Liza Marklund.
Den här gången står Maria på egna ben och berättar gripande hur hon bygger ett nytt liv - och gör upp med sitt förflutna.



Denna bok fick mig nästan till tårar vissa gånger.
Men ändå en bra uppföljare, kändes skönt att läsa att dem fick det bra till slut.
Verkligen bra kämpat av henne måste jag säga. Inte många som är lika stark som hon!





Lista

Namn: Sandra
Piercingar: Säger väl öronen då, 6 st har jag där.
Tatueringar: En på vänster arm/axel.
Längd: 164 stolta centimeter!
Skostorlek: 38 för de mesta.
Hårfärg: Mörkblont
Är du kär i någon: Ja, min Fredrik <3
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, ibland gör jag faktiskt de.
Tänker du på självmord:  Nej, inte i nuläget.
Tycker andra att du är attraktiv: Vette fan. Men Fredrik tycker det förhoppningsvis!
Vilket shampoo använder du: Loreals Shine blonde
Vilken parfym använder du: Paris Hilton - Can can
Vad är du rädd för: Insekter, åska och hissar.
Gillar du att tvätta: Ja det är väl inte sådär jätte tråkigt iaf.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Absolut inte, hatar karuseller!

SENASTE...
Film du hyrde:
Jaa.. Det vet jag inte.
Film du köpte: Vet inte om jag någonsin köpt en film.
Låten du lyssnade på: Minns ej, de var nå dåligt i bilen.
Låten du hade på hjärnan: Jenny let me love you.. haha.
Låten du laddade ner: Har aldrig laddat ner, har bett andra göra de åt mig.
Personen du ringde: Fredrik tror jag.
Tv program du tittade på: That 70's show
Personen du tänkte på:  Mamma

FAVORIT...
Mat:
Lax, potatis och romsås.. mmmmmm
Låt: Finns många bra. Men nu I can jive! härlig sommarlåt ;D
Sak att göra: Sova
Sport: Hockey
Dryck: Mer äpple
Kläder: Pyjamas :D
Film: Vet ej, tycker bättre om serier.
Bil: Merca så klart!

ANTAL...
Gånger du varit kär:
 Några gånger, men nu är jag det på riktigt..
Gånger ditt hjärta brustit: Ett x-antal gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: Ja det är väl några gånger där också.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ingen aning. Vet inte om jag varit med i tidningen.
Ärr du har på kroppen: Har några st. Men det fulaste jag har är mitt i pannan från vattkoppor.. Ska satan ta bort den om de går..

SENASTE...
Bok du läste: Maria Eriksson - Mias systrar.
Personen du fick mail av: hm.. Camilla tror jag.
Personen du fick brev av: Ja det vet jag inte. men det var en räkning så klart.
Personen du fick sms av: Nadja
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hmm.. Det kommer jag inte ihåg.. Men jag och Fredrik har varit tillsammans sist vi åt hela familjen ihop.
Saken du köpte: Myggmedel åt hundarna och komposgaller.

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag:
Sovit, läst, kollat på tv.. varit i Kalix en sväng.
Var det kul: Kalix var väl ganska roligt.
Hur tidigt stiger du upp: mellan 10-12 .
Gillar du att slåss:  Det beror väl på.
Vad ska du göra ikväll:  Sova, är as trött.
Är du seriös: Det är jag ju alltid, eller så inte.
Vad är du allergisk mot: en viss soya, starkt parfyrmerat tvättmedel, de flesta hudkrämer.
Var har du ont: Huvudet och magen
Använder du hårspray: Bara om jag ska bli "fin" haha.
Kan du stå på händer:  Nej, och har aldrig kunnat.
Favorit serie: Andra avenyn, desperate housewives, greys anathomy..

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: nope
Var du glad igår: Ja, eftersom valpkursen gick så bra.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Dansa? I min värld så existerar inte ordet dans.
Stockholm är: Fint..
Göteborg är: Aldrig varit där.
Kan du sjunga: Kan, de kan jag, men det låter inte nå bra.
Mer värt än guld: Fredrik.
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land jag helst vill besöka: Skottland. De har jag alltid velat. i alla fall Storbritannien så är jag nöjd
Ska bli skoj: att sova
Ska inte bli skoj: Begravningen imorgon.
Sparar till: en resa.
Väntar på: Att det börjar nå bra på tv.
Pålägg som gäller: Mjukost, leverpastej eller skinka med gurka
Dagens dryck: apelsin juice och mjölk,

Förbannade mygg!

Nu är jag less på dem här förbannade myggen! Man kan ju typ inte se! Dem kommer som ett svart moln mot en när man öppnar ytterdörren, dem där jävlarna är ju för fan radarstyrda! Har dem någon slags värmekamera inbyggda i skallen så att dem ser när man kommer ut?!

Har varit i Kalix, köpte myggmedel åt hundarna på häst och hundliv, sen köpte jag kompostgaller på Coop bygg.

Kompostgallret köpte jag för att en del ska jag sätta för sovrummet, där kattungarna är, så att dem får börja springa omkring där inne. Vågar inte släppa lös dem nu när vi har Steven, vet inte vad han skulle göra med dem om han skulle se dem springa omkring.
En annan del ska jag använda till spärra av i hallen, för där får Steven sitta då vi är borta. Annars så tuggar han sönder allt eller så ligger han i sängen , och det vill vi inte att han ska göra.

Ja en sak innan jag börjar läsa bloggar.
Fredriks kompis bil har blivit stulen idag i Kalix efter 10.00 idag på Part ab parkeringen i Kalix.
Det är en Volvo 940. är av årsmodell 96. Svart..
Bilen hade kromade 19 r fälgar, 960 bakkofångare, fleshgear dekal på bakrutan.
Den som kommer med tips så att han får tillbaka sin bil får en belöning på 10.000 kr.
Reg nr på bilen : CDX176  ..

Onsdag

Halloj! Solig och fin dag idag!

Har vaknat vid 11 idag tror jag.. Då blev det att ge hundarna mat och gå ut med dem.. Har kört lite kontaktövning med Steven här ute på gården också, gick ganska bra!
Sen när Fredrik kommer hem så får han hjälpa mig med inkallningen, för så som vi ska träna nu för att få han att rusa som mig så kan jag inte göra så som jag brukat göra.
Hade tänkt köra lite inkallning ute ändå, men satan myggen är ju redan framme! Fast det är sol! och dem biter en som f.a.n.. Dem brukar ju inte komma fram förrän det börjar bli lite svalare ute.. Dem måste ha gått och blivit korkade dem där äcklena.. Usch.

Har även gett lite välling åt kattungarna nu, igår blev dem 4 veckor och ska nu börja lära sig att äta på egen hand. Dock var det bara 4:an som började dricka, men det är ju bättre de än ingen alls!

Aja. Idag händer väl inte sådär jätte mycket.. Hmm.. Måste nog till Kalix och köpa myggmedel åt både mig och hundarna. Men man får se, vet ju inte när Fredrik kommer hem idag. Han har åkt vid 7 tiden på morgonen.. Jobbigt när han ska jobba så jävla konstiga tider alltid, de går inte att planera nå..
Hade ju tänkt åka till Haparanda också så att jag får mig lite vodka ;p haha. Har lovat Nadja att jag ska festa med henne eftersom hon tar STUDENTEN på fredag!
Jaja, man får ju se hur det blir med den saken, blir väl för Fredrik att kliva upp imorgon och åka på systemet i Kalix och köpa dyr alkohol åt mig.. suck.

Nå ja, nu ska jag ta mig något att äta.

Hiss/diss




* Valpkurser! Hur roligt som helst! För det första så får man lära sig att få bättre kontakt med sin älsklingsvovve och får göra något roligt tillsammans med den! För det andra så får man lära känna nytt folk!

* Myggmedel! Man blir av med de där myggkräken lite bättre än att inte ha något alls! Måste köpa mig myggmedel nu, kommer gå åt en massa i sommar!






* Kissie -  Hur dryg som helst. Hon kallar alla fjortisar. halloå, hur mycket fjortis är inte hon då? Nej, jag diggar inte alls hennes attityd. Visst, hon kanske är känd pga att hon är sån där i sin blogg, men jag personligen hade inte velat bli känd på samma sätt som hon. No way!

* Sony Eriksson k810i  - tycker det är en skittelefon. Okey, jag har haft min ganska länge nu, men jag hade inte haft den länge när den började tjorva. Och jag vet andra personer som haft en massa problem med sina.
Nej, den får verkligen tummen ner, tycker inte alls om den nå mer.

Roligt!

Jag måste bara säga: Fy fan vad rolig valpkursen var!
Vi körde lite kontaktsövningar, där skulle man inte göra så mycket mer än att man skulle berömma hunden när den sökte kontakt .. Var ganska svårt ändå, för ibland ville hundarna gå och nosa på dem andra hundrarna, eller som Steven gjorde, började leka med gräs som låg i högar efter att dem klippt gräsmattan! haha.
Men han förstod vittsen sen, och det blev en massa beröm och bus när han sökte kontakt!
Sedan körde vi lite inkallning. Det är ett moment vi kan ganska bra tycker jag! Tränaren tyckte att det gick ganska bra, men hon ville att jag skulle börja försöka få han att vela springa till mig ännu snabbare. Han små galopperar bara fram till mig när vi kör inkallning, och hon vill att han riktigt ska köra race när han springer fram. Ja, det är bra att veta! :) Nu har vi något att träna på! :)
Sedan fick vi en bok som vi ska läsa i hemma också. Och så hade vi lite teori.
Måste säga att jag tyckte att det här ändå var bättre än i Haparanda när jag gick där med Nora. Okey, jag tyckte lärarna var där, men ibland var det svårt att förstå dem. Nu var allt mycket lättare, och vi kom inte lika tätt inpå varandra eftersom det var utomhus.. Jag trivdes verkligen!

Nu ligger Steven och sover, han är mentalt trött! Han har aldrig varit så här trött efter en promenad eller efter ett träningspass här hemma, så det är verkligen skönt att se att något hjälper för att få honom lugn :)

nej, nu ska jag logga in på familjehund och berätta för dem andra hundägarna som är med där och tävlar hur duktig Steven har varit idag! :D


Valpkurs!

Nu är det ca 45 minuter kvar innan Linnea ska komma och plocka upp mig och Steven!
Jag börjar bli riktigt nervös ska jag tala om! Vet inte varför, kommer ju inte vara där ensam :p Borde ha varit mer nervös när jag skulle i på kurs med Nora i Haparanda, för då kände jag ingen som skulle vara på kursen, nu har jag ju Linnea!

Ska nu börja plocka ihop lite saker som Camilla skrev i ett mejl att vi skulle ha, godis till hunden och en leksak som hunden tycker om.. Men fan, Steven tycker om alla leksaker så vet fan inte vad jag ska ha med mig! :O Blir nog knuten jag tar med mig.. Den har han hållt på extra mycket med sen han kom hem.
Ska även plocka med mig andra saker som kan vara bra att ha med, bla bajspåsar och vatten. Har en speciell flaskgrejjs till hundarna som är hur bra som helst .. Lite svårt att förklarar hur den ser ut.. Men den är suverän!

Måste även få Steven och bajsa innan vi åker iväg, blir väl att köra lite apportering här på gården så att magen kommer igång och så..
aja, nu måste jag skynda mig! Hejs!


Tisdag

Goddag.

Idag har jag vaknat ganska tidigt, typ 10? Lite för 10 tror jag de var..
Steg upp, matade hundarna och sen gick jag ute med dem. Efter det har jag inte gjort så speciellt mycket.. Suttit och läst bloggar, ätit frukost och sett på tv är väl de enda..

Igår var det min och Fredriks 9 månaders dag.. Kom inte ihåg att skriva de här igår för det är ju inget att hurra över egentligen, de är ju bara en månadsdag.. Känns lite konstigt, snart har det redan gått ett år.. Och det bästa med det här förhållandet är att jag fortfarande är nykär, och det pirrar fortfarande i magen när jag tittar på honom, och jag blir fortfarande alldeles varm i kroppen av hans pussar och kramar..


Ja idag då? Ska ladda upp inför valpkursen. Linnea kommer och hämtar upp mig och Steven här hemma 17.45. Nej, hon kommer inte från Kalix eller någon annanstans ifrån bara för att hämta mig, hon måste åka förbi vårat hus för att ta sig in till Kalix, så vi gjorde upp att vi ska åka in med henne dit eftersom vi båda ändå ska gå kursen.. :)
Kursen börjar 18.30. Tar ju inte 45 minuter att åka in till Kalix, men vi ska och hämta ut pengar innan kursen så att vi kan betala den direkt. Där far 700kr, men det är lugnt värt de!
Hoppas bara att Steven sköter sig.. :) Hehe.


Aja, nu ska jag ta och kolla min mejl, sen ska jag gå ut och leka med hundarna. är så skönt nu när Steven är tillbaka, det finns så mycket mer att göra som kan förgylla min dag!

Tidelag

Än en gång skriver jag om tidelag, det är inte så länge sedan jag skrev om det sist..

Har fått höra och läsa mer och mer om sexuellt utnyttjade djur. HERREGUD! DET ÄR DJUR ERA JÄVLA KRÄK!
Jag är så jävla äcklad, hur fan kan man inte ha förbjudit tidelag?! Fyfan, Sverige är riktigt svinigt. Dem kan inte göra något rätt tycker jag.. Jävla skitland! jag börjar bli så förbannat less på sveriges regler. Snart skiter jag i att jag är blyg och inte kan prata framför folk, utan jag börjar protestera. Jag kommer försöka säga ifrån! Ska jag behöva bli en jävla politiker för att Sverige ska bli bättre? 

tycker ni att de är OK att knäppa bilder på djurens kön? Att hålla på och ta bilder när man pillar dem på könen? Ser hur dem runkar handjur?  Har sex med djur? Nej, jag tycker att de är på tiden med en lag mot tidelag!



"Sverige är ett av många länder där tidelag inte är kriminaliserat. Ej heller pornografi som avbildar tidelag är kriminaliserat. Men handlingar av människor där djur utsätts för smärta eller tvång faller under bestämmelserna mot djurplågeri, och är brottsliga på denna grund i Sverige.

När man 1944 avkriminaliserade homosexualitet i Sverige legaliserades även tidelag, då de låg under samma paragraf.

Röster höjs numera i Sverige för att få tidelag kriminaliserat."

Från wikipedia



gå in HÄR och skriv på mot Tidelag! Snälla., gör ni inte de så är ni ju helt jävla pantade.



Träna!

Det blev inte så mycket städa för min del.. Jag diskade bara så mycket som rymdes i diskstället och sedan la jag mig här i sängen med datorn på magen..

Nu tänkte jag ta och ge hundarna mat en sista gång, har blivit lite sent, men en halvtimme hit och dit gör ingenting..
Sedan ska jag ut och träna lite inkallning med Steven.. Det kommer garanterat komma imorgon på träningen, så lika bra att börja redan nu! Har ju lite kunskap i hur man ska lära hunden sedan jag var i haparanda på kurs med Nora.
Nog för att Steven redan kan inkallning, men han är lite ringrostig nu när han varit borta med sådan inkallning som vi tränat. Sitta- sitta kvar - vänta - komma på komando. Men det har vi redan tränat lite idag på. Det gick ganska fint efter ett tag!
Ska även fortsätta lära han rulla runt, som jag hade börjat med innan han åkte. Jag är eld och lågor inför träningen imorgon! Det ska bli så jävla kul!

ska ta lite foton på hundarna om jag lyckas nu när vi är ute!



Är lite smått arg.. Hur fan kan man förstöra på de där sättet? Måste säga att ni ändå är lite smått korkade.. Jag berättade en massa, men ändå lyssnade du inte på de jag sa. Du sa bara "ja men de är ju skitbra!".. Gjorde ni som jag sa då? Nej.
Hoppas inte allt är förstört nu.

Jag börjar hissa och dissa!








Det finns så mycket i mitt huvud som behöver bli sagt, så jag börjar med hissa och dissar listor nu!
Här kommer jag säga precis vad jag tycker och tänker, och jag är helt ärlig och står för det jag skriver.!

Städa

Hejsan! Denna dag går otroligt segt tycker jag.

Har inte gjort så mycket, varit ute och kastat leksaker åt Steven så han har fått röra på sig lite, sorterat disken i diskhon så ska diska snart.. Har även ringt till YA och anmält mig till handledarkursen som är den 22 juni! Så då ska jag och Eva sitta där i timmar.. Lite nervös blir jag ändå när jag tänker på de.. Körkortet närmar sig då! Dessutom får hon semester den 15:e så jag kommer sen kunna köra nästan varje dag om jag vill !
Har heller aldrig varit ensam med Eva speciellt länge, enda gången var när jag åkte in med henne till Kalix för att hon började jobba kl ett och jag började skolan tio över tolv.. :) Men det kommer gå bra!

aja, nu ska jag väl börja diska lite, sen ska jag plocka upp här på vardagsrums bordet.. Blir väl att plocka upp överallt.. Ska dammsugas och skuras i alla rum idag!

Senare blir det en promenad med hundarna!

Måndag

God morgon! Vissa har väl skola fortfarande? Själv har jag börjat min praktik. Men idag blir det inte att göra någon praktik, för Fredrik och Kjell är nu och flyttar skotarn till Sänkmyran för dem ska visa upp en grej för Sveaskog. Men dem lär ju flytta skotarn igen imorgon, så då får jag nog ta och hoppa i kläderna och följa med även om det är tidigt på morgonen!

Idag får vi se vad som händer och fötter, blir ingen ensam hemmakväll i alla fall, Fredrik kommer vara ledig! Yey!
Är soligt ute, så hoppas bara på lite mer värme och sen kanske jag går ut och börjar knega i blombänken.. Vet bara inte vilka av växterna som är där som är blommor.. :p Måste nog ha hit Eva så hon får se vad som är vad :p
Jag vet en sak som jag i alla fall ska göra, och det är att jag ska boka en plats på den där bannades handledarkursen! Nu har jag en sån där envis period..
Just ja, imorgon börjar valpkursen.. Pirrigt! Ska bli så roligt :p

Jaja, nu ska jag lägga mig och titta på Våra bästa år. Sedan får vi se vad jag hittar på .. :)

ASYL

Asyl, skriven av Liza Marklund.




Nästan tio år har gått sedan Maria Eriksson och hennes familj lämnade Sverige. Först nu är det möjligt att berätta vad som hänt dem.

De sista åren i Sverige lever de isolerade, undangömda och allt mer desperata.
Hösten 1994 slåt kammarätten fast att familjen måste flytta utomlands för att överleva. De emigrerar till Sydamerika våren därpå.
Tre år senare tvingas de bryta upp igen.
Maria satsar allt på ett kort och tar med sig familjen till USA. Chanserna att hon ska få stanna där är minimala. För att lyckas måste hon göra det som ingen annan gjort förut. Hon måste skriva Amerikansk rättshistoria...

Asyl är den sanna och gripande fortsättningen på Gömda, som blivit en av de mest älskade böckerna i den svenska litteraturen.







Mycket hemsk bok... Vissa ställen i boken blev jag så arg på Sverige och de där jävla social skiten! Hur fan kan dem gör så mot någon människa?!
Nog för att det är flera år sedan, och jag hoppas verkligen att Sveriges regler har ändrats på den här punkten.
But hey, de är Sverige vi pratar om, inget har garanterat ändrats.
Mycket gripande bok.

Om min "fästman" ^^

Vad heter han:  Fredrik Johansson
Vad har han för favoritfärg?: Hmm.. han har nämnt att han gillar när bilar är lite smått lila, som jag! :D
Vad har han för ögonfärg?: Gröna, såå fina!
Klädstil: Slapp, "vindbyxor" och en t-shirt
Har han färgat håret nån gång: Ja
Har han klippt sig någon gång: Ja
Har han piercat sig: Han har 2 hål i vänster öra. Har pratat om att han velat ha i tungan. Kommer aldrig hända! :D
Dricker han: Typ ingenting sen vi blev tillsammans.
Röker han: Nej, händer att han tar någon cigg på fyllen :p
Vad har han för mobil: Sony ericsson, någon walkman, vet inte vad den heter.
Vad vill han bli när han blir stor: Han är redan stor :p näe inte vet jag, bilägare till en fetare bil än AMG:n
Vad har han för färg i sitt rum: Samma som mig, cafe latte!
Har han någon/några systrar: En Emilia :)
Har han någon/några bröder: En Simon :)
Vad är hans favoritmat?: hmm.. Han tycker om en massa. Men typ blodpalt?
Vilken mat hatar han?: Min farmors isterband!
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa en pickis eller en Chrysler 300c med feta fälgar, sedan ge mig resten ;D haha!
Vad brukar han göra efter skolan: han har slutat skolan för flera år sedan.
Vad heter hans pappa och mamma: Kjell och Eva :)
Har han bråkat med nån någon gång: Jo då, de låter då som de :p Men han är inte typen som bråkar. så smart min älsk är <3
Vad brukar han göra på helgerna: Jobba och vara med mig.. :)
Vad har han för musiksmak: Blandat :)
Hur/var träffades ni första gången?: Boden cruising - augusti 2008 :)
Hur gamla var ni då: Jag 17, han 23 :)
Vad påminner dig om honom: Låten The moon med Italobrothers :)
Vad var det första han sa till dig: Neeeej men hej! Jag måste ju hälsa! Fredrik heter jag......... Ska du ha dig en Sven-Emil?! (sprit)... Jag: Nej tack de är bra... Han: Jävla kärring! .. Hahahaha
Vad var det första du sa till han: "Sandra"
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Ja de är om en massa. ringer för det mesta :)
Är han beroende av något?: Mig? haha. Näe, men jag vet inte.. snus? Eller beroende av snus är han väl inte riktigt..
Vad kallar du han: Fjedjik, när jag ska försöka vara söt. annars Fredde.. :p
Vad kallar han dig: Älskling, sötis, Elkling.. och när jag inte hör vad han säger, då säger han sandra eller snadra.
Idrottar han: Nope, men tidigare har han spelat hockey i flera herrans år.
Hur länge har ni vart tillsammans: Imorgon - 9 månader <3
Hårfärg: typ mörkblond?
När fyller han år: 20 mars
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: Vette fan? Min "blomma".. ;d hahhaha
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Asrolig, snäll, helt underbar.
Gillar du han?: Satans mycket. Kan inte tänka mig ett liv utan honom :)


Glad glad! :)

Godkväll!

Jag känner mig extra glad nu när Steven är tillbaka :) Vet inte varför, har nog saknat honom så mycket.. :)

Sen vi kom hem så har jag gjort middag, blev kyckling, ris och currysås, enkelt och snabbt! :)
Efter middagen gick jag och grabbarna på en liten promenad.. Det verkade dem tycka var skönt.. :)

På tisdag börjar valpkursen som jag och Steven ska gå.. :) vi längtar! Stevens bror Hobbe och hans matte Linnea ska också gå kursen, så det blir att åka in till Kalix med dem! :) Kommer bli såå roligt! :) Sista kursen kommer tydligen ha något med spår att göra! :) Kul de med!

Idag har jag och Fredrik även pratat om att bygga en egen agility bana på gården! Har så stor gård så det passar perfekt! Det var till och med Fredrik som kom på idén! Så måste kolla runt lite hur man bygger egna hinder osv :) Och så ska jag ju ta lektioner såklart!

aja, nu ska jag gå in på familjehund och kolla på alla söta hundar!:)

Yey!!

Jag ska nu ta och sminka mig, platta håret..
Sen ska jag leta upp kattungarna som springer omkring här och sätta dem i lådan. Efter de ska vi åka till Luleå och hämta Steven! ååååh så jag saknar han!



Gosebjörnen!

Steven!

Godmorgon!

Jag har vaknat för en timme sedan av att det kom en massa sms i min telefon. Där bland sms:en var det bla Ida som sms:ade.. Hon hade börjat reagera på honom, astma osv, sånt är ju allvarligt.. Hon frågade om vi ville ha tillbaka han.. Såklart jag ville de! Har ju saknat han så mycket!
Nu är det ett problem, hur jag ska kunna få hem han innan tisdag.. Dem hade inte råd just nu att komma med honom, och på tisdag börjar lydnadskursen..
Får ta bussen imorgon kanske.. Får se.. Måste försöka prata med Fredrik om de här och se om han kan köra.. Han har inte så stor lust till de, men jag måste kunna muta han på något sätt.. !

aja. nu ska jag gå och ge Felix mat..

hejs

Magnus Betnér.

Orkade bara städa toaletten och hallen.. På toan så torkade jag runt fönstret hela toan skrubbades osv.. Tvättmaskinen fick sig även en skrubbning! Så nu luktar det gott i toan! :)

Felix kör ett eget race här inne, fram och tillbaka inne i köket, som en stucken gris.. Och så morrar han som fan :p Han brukar inte köra race på de där sättet när han är själv, då brukar Sigrid ha busat upp honom och köra race tillsammans med honom, och då brukar de alltid sluta med att dem river ner något *host (sigrid) Host*

Jaja. Sitter nu och ser på Magnus Betnér - Tal till nationen. är på kanal 5 .. :) Magnus är så förbannat bra! Jag får skratta åt han som fan alltid.
Han säger allt så himla bra.. :p Ja, han är bäst, helt enkelt!
och så är han ju lite snygg också ;p hahaha.


Luktar vadå?

Fredrik har äntligen kommit hem. Jag gjorde mat åt honom, blev tacos .. :) Ganska så gott.. Ingen av oss orkade dock äta så mycket..

Nu ligger Fredrik här bakom mig och snarkar för fullt.. Stackarn är helt slutkörd..

Tänkte nu läsa lite i boken, kan inte slita mig från den :p Sen ska jag fortsätta städa! Ska börja med toaletten, där ska det skrubbas från golv till tak. Sen är det sovrummet som ska puttsas! Det kan ju inte stå och förfalla bara för att vi inte sover där inne nå mera!
Får se hur mycket man hinner städa idag när det ska skrubbas överallt.. Här i vardagsrummet här det börjat lukta konstigt, säkert någon lukt som kommer från köket.. :S

aja. Nu ska jag och Mias hemligthet krypa ner här i sängen.. Sen städa! hejs!


Lördag

Hejsan!

Vaknat för någon timme sedan, Fredrik ringde och väckte mig.. Tur de, behöver inte sova bort hela dagen.

Får se vad som händer idag, kommer nog ha en sovande man i sängen hela dagen, han har jobbat sen typ 9 igår kväll.. eller han for i alla fall härifrån kl 21 typ.. Han borde komma hem när som helst tycker jag.. Men man får ju se.. ska göra något åt han att äta, eftersom han inte ätit sen igår, och då åt han några mackor.. tycker inte om när han slarvar med maten..

Nåja, nu ska jag ta och starta om datorn, msn har hängt sig.. så sen ska jag kolla blocket lite och sen så ska jag läsa lite i Mias hemlighet..

Fredag

Halloj! Har inte haft tid att blogga idag då jag har städat nästan hela dagen..

Vaknade ganska sent, och då började vi städa här hemma..
Var för någon timme sedan och storhandlade på coop. köpte mig lite lösnaglar för skojjs skull, satan vad svårt de är att skriva med dem :p haha. måste nog fila ner dem lite, eller så får jag helt enkelt ta och vänja mig vid dem .. :p

Aja, nu ska jag kolla runt lite på nätet.. Saknar Steven idag, men vad kan man göra.. Han är såld och jag är allergisk mot honom..

Håhåjaja

Är nu trött som fan.. Har inte blivit sådär värst mycket spelande. Först så blev det att göra en gubbe hur noga som helst, tog as länge.. Efter de började jag inreda ett hus och så insåg jag att jag vill bygga ett eget hus.. :p så jag stängde ner det istället för att jag är så trött.. :p

Har nu läst ut Asyl, har inte kunnat slita mig från den.. Så nu ska Eva äntligen få låna den av mig.. :p hon har pratat om att hon har velat läsa den eftersom hon har läst Gömda ..



Aja. Ska nu ta och kolla lite bloggar, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa Mias Hemlighet .. Har även läst den, men kommer absolut inte alls ihåg något som händer i den boken..

Nåja, nu läsa blogg!

Natti

Nu har det kommit! :D

Gissa vad som hade kommit i brevlådan i Granån?!?!?!?!?! :D:D

Gissa! Gissa!

Ni får en bil på glada mig (med jävligt barnsligt utseende) och det som kommit! ååååh jag är såååååå glad!




för er som inte fattat, det är Sims 3 jag fått hem ;)
499:-  - CDON.com

Shopping!

Idag har det blivit att handla lite grejjor :) Älskar att köpa vettiga saker!
På Coop bygg köpte jag en planteringsspade, en "lukrare?!" och ett par trädgårdshandskar.. :) Har tänkt börja fixa till och göra fint på gården nu! :) Börjar med blombänken på ena kortsidan och fixar upp den .. :) Typ drar bort ogräs och fluffar upp jorden lite.. :) Sen får man se hur jag ska göra med stenringen vi har på andra kortsidan.. Sen blir det någon blombänk kring bron :) och annat fint :) måste och handla på Granåns handelsträdgård ;)

Hmm. Var på Häst & Hundliv, köpte en aktiveringsboll åt Felix och en råtta åt katterna.. Eller okey, om sanningen ska fram så var den åt Felix, han tycker om jåttoj :D Men sigrid har norpa den av han nu :p


Han började putta omkring på bollen direkt! :D


Sigrid och "jåttan"

Köpte även 10 kg hundmat åt Felix på Häst & Hundliv :) Han äter Klass :) Är som korvar som man måste ha i frysen, annars blir de förstört.. Typ malna hjärtan, lever osv .. :p äckligt, men han har gått upp i vikt och fått finare päls sen han började äta de!


For även och handlade lite andra grejor. Köpte mig en fin matta till hallen! Kommer att passa så fint där när jag har målat om! Funderar på att åka till Kalix imorgon och köpa sandpapper och färg och sätta igång och måla hallen! :)


Sigrid har legat och myset på mattan nästan hela tiden sen jag la ner den på golvet .. :p haha. Men ska nog ta bort den därifrån, så att den först används när hallen är klar :) Det kanske är en smart idé?


och så köpte jag mig det här dammsugarskaftet! Mamma har haft ett sådan i flera år, och det är skitbra! så nu köpte vi också ett .. ;)

Aja, hade fått hem ett paket på posten också .. ;)


Hmm, vad kan de vara?


Mina solbrun piller!! :D


Aktiveringsboll - Häst & Hundliv = 49:-
"Jåtta" - Häst & Hundliv = 25:-
Klass Hundmat 10kg - Häst & Hundliv = 199:-

Matta = 198:-
Dammsugarmunstycke = typ 149 :- ?

GOD MORGON!

Eller så inte, hehe. Goddag kanske passar bättre?

Aja, har varit vaken sen 11.20.
Har legat och myst med Fredrik, sett tv, läst i Asyl och läst lite bloggar.. :) Tänkte nu ta och hoppa i duschen, sen kanske vi hinner till banken innan de stänger så att jag får hämta ut lite pengar! Måste ju ha så att jag kan betala mitt paket från CDON ;) Mig lääängtar!
Dessutom ska jag ta ut lite extra pengar så att jag kan shoppa lite sommarkläder och fara och klippa mig! Det behövs! Sen vill man ju ha en massa annat smått å gott ;)

Fan vilken mysig morgon :) Tur att Fredrik inte alltid är på så kramigt humör som han var på idag, för då uppskattar jag det mer när han väl vill kramas och hålla om mig! :D Han är för bäst ^^

Har snart läst ut Asyl, började på den igår :p haha. Så kan de gå när man inte gör annat än bara sitter och läser i boken ;)



Nå men, nu ska jag och mitt härliga shampo umgås! Hej så länge!

Sova!

Ingen bra uppdatering idag, jag vet! Men har inte haft något på hjärtat.

Har läst halva Asyl boken idag, har inte kunnat slita mig från den :p haha.
Blev hamburgare till middag, Fredrik var kocken ;) haha. Sen bombade vi iväg till Kalix för att hämta ut mig H&M paket ;D Yey! Kjolen var med! Men tröjan, den var lite konstig .. :p den var ju som lite urringad där bak, och det visste jag inte.. :p nå men, man måste ju lära sig att använda sånt också!
Var och handlade lite mjölk och yoghurt.. Träffade Nadja och Ricke, snackade lite med dem och sen åkte vi hem..

Ingen händelserik dag för min del..

aja. nu ska jag springa på toa och sen ska jag lägga mig och försöka sova.. Lätt då, när man ligger i sängen hela dagarna.. Imorgon ska man kanske och köra med Fredrik på natten.. Får se hur de blir.. Ska ju liksom göra min praktik med honom..

Natti!

Åska!

Hejsan hoppsan! Allt bra?
Här är det lite oroligt, det har åskat idag och paniken sitter fortfarande i!

Vaknade vid 11. Satt och såg på hem till gården och läste Gaybloggen, så började det låta som fan där ute.. Helvete. Trodde först att det var en lastbil som åkte förbi, men så lät det alldeles för länge och då insåg jag att det var åskan som kommit. Usch usch!!
I panik sprang jag runt i huset och började riva ut sladdar från väggen, och så började Älsk att snålringa en signal för att höra om jag hört att de åskar.. Jo då, sånt missar då inte jag!
Stackars mig fick sitta ensam här i åskan.. hoh hoh.. Skakade kan jag tala om!
Dumma jag satte mobilen att ladda medans jag pratade med Fredrik, för den dog nästan.. Sen glömde jag ta bort den från kontakten! Hur smart var de? Satt och kollade i en blogg lite, hade inte interneten i eftersom jag dragit ut kontakterna till modemet osv, så hade bara en sida att läsa på, men intressant, då såg jag i ögonvrån hur det blixtrade till och smällde i köket! Satan! Mobilladdaren.. Nå, väntade tills mullret var över och så drog jag ur laddaren, mobilen dog inte som tur var!
Sedan efter typ 5 minuter så blixtrade det till igen i samma uttag.. Mysigt.. eller så inte.. Sen så började glas och allt skaka när det mullrade, uscha! Jag höll på att dö..

Har inte vågat sätta in kablarna förrän nu.. Så därför bloggar jag så sent.

Har suttit och läst Asyl .. Har läst den för några år sedan, men har börjat läsa den igen, fyfan vilken hemskt bok de där är egentligen..  usch..

Aja, nu ska jag ta och kolla pixbox snabbt, sen så ska jag fortsätta läsa i boken!

hejs

Sovis

Sammanfattning av dagen..
Jag har legat i sängen typ hela tiden, och suttit vid datorn..
Sen Fredrik kom hem så har jag ätit korv och makaroner som han gjort, sen har vi suttit och kolla på nätet.. :)

Vi beställde 4 böcker åt mig, så jag har lite tidsfördriv när Fredrik är och jobbar, och så bokade vi sims 3 :) Nice! Jag älskar det spelet! Imorgon ska jag installera sims 2 igen på min dator, så ska jag spela lite tror jag medans Fredrik är och jobbar.

Imorgon får vi se vad som händer och fötter, ska i alla fall till Kalix och hämta ut ett paket som kommit idag från H&M ;) kommer inte riktigt ihåg vad jag beställt, så det ska bli spännande! Tror de är en tunn tröja och en kjol, men kjolen skulle inte komma förrän i slutet av månaden.. Men kanske jag har haft turen att den kommit nu?
skulle behöva hinna på banken också. Men som det ser ut nu så kommer det inte bli så...

aja, nu ska jag klä av mig och lägga mig i sängen bredvid älsk, och så ska jag klia honom.. Han sa just att han vill bli kliad.. Toffel, i know ;p


Natti!

Husch husch..

Nu har jag stressat upp mig igen..
Började leta upp papper som jag måste ha för att kunna räkna ut hur mycket skatt jag måste betala in nästa år, men hittar bara 2 papper, och det ska vara typ 5 st.. aja, då får det väl komma som en överraskning nästa år och så får jag mig en chock när jag ser att det är 10.000 jag måste betala!

Har även letat upp nummret till försäkringskassan, måste ringa dit och säga att jag inte ska ha några pensionspengar juli och augusti.. Går ju inte skola då så då ska jag inte ha några pengar. Vill ju inte bli återbetalningskydlig!
Måste ringa till agria och säga att jag inte ska ha Steven försäkrad nå mer, ska ju inte gå och betala på en hund som jag inte har kvar, men har inte orkat stressa med de..
Hmm.. Vad mer måste göras?
Måste hämta ut pengar från banken! Emilia lånade mig pengar till bilen så att skatten kunde betalas.. Måste ta ut lite extra så att man har råd att leva då Fredrik inte får sin förbannade lön, och får lite skitpengar från försäkringskassan när han är skriver på arbetsförmedlingen. eller nu vet jag inte om han är de, men han ska ha pengar för en vecka nu, wow. typ 500 kr?
Aja..

nu ska jag läsa lite bloggar, och tycka synd om mig själv..

Hmm..

har nu ätit lite.. Gjorde potatis, lax och hollandaisesås till.. Var gott, men mår nu dåligt för att jag åt så mycket.. Och har ju inte ätit så mycket de senaste dagarna..

Hmm.. Sitter här och funderar på om jag ska börja skissa lite på min blivande tatuering.. Vet ju på ett ungefär vad jag vill ha så.. Ja, nå jag får se, måste hitta en blyertspenna innan jag kan börja, och i det här huset är det inte lätt att hitta något.. :/








Tisdag.

Ja, jag lyckades inte somna i natt efter den där varma oboyen .. Men jag fick mig lite mys tills jag somnade istället! Fredrik masserade mina ben och fötter ! Gud så skönt! Så nu har jag inte alls ont i benen .. :)
Däremot har jag sådan träningsvärk i armarna och skuldrorna.. Måste ju börja träna! de här funkar inte nå mer!

aja, blev inte att fara till motorsågen idag.. Jag orkade inte stiga upp, hade bla för ont i kroppen för de..
Så man får se, måste kontakta skolan och höra när nästa motorsåg är, kanske imorgon? Eller så gör jag bort det till hösten och tar mitt sommarlov nu och praktiken!

Nå men, min älskling kom hem nu på lunch! Eller lunch, han får ju inte ens sitta på arslet när han är hemma för att han har så jävla bråttom att fortsätta jobba. Och utan lön. Nej, dra mig åt helvete, jag börjar bli så jävla sur över de där nu..
Jobba från sju på morgonen till 7-8 på kvällen, och däremellan ska han kasta i sig en lunch?
Nej , inte rättvist. han ska ha fika å allt där emellan.. men nej.. tycker så jävla synd om han och jag är förbannad nu. hejdå

Hur mycket ska en människa egentligen orka?

Jag vet inte hur mycket till jag kan ta..
Har fått sömnproblem igen.. Kan inte somna förrän jag legat och vridit mig i typ en timme, och det är as jobbigt! Tidigare kunde jag somna med tv:n på, nu kan jag inte, för då händer det något intressant och min hjärna har lärt sig att hålla sig vaken när det är något bra på tv..
Drömmer konstiga drömmar och vaknar ofta..
Att jag inte kan sova betyder att jag blir jätte deprimerad och blir arg för minsta lilla.. Just nu är jag så trött så att jag bara vill gråta.. Har försökt sova men det går inte, somnar fan inte hur mycket jag än försöker..

Tror inte jag kommer palla med motorsågen imorgon.. Kan inte vara där en hel dag till i värmen när jag inte har sovit och ingen matlust.. Vill bara spy åt all mat typ.. De senaste dagarna har jag nästan bara ätit knäckebröd och lite blåbärssoppa eller kräm..

aja. Nu ska jag ta och göra mig en kopp med varm oboy.. Skolsköterskan sa för länge sedan att sådant ska funka om man inte kan sova.. "Allt med varm mjölk gör att man ska kunna somna" .... Ja, då får vi väl se om de funkar.

Måndag

Tjolahopp.

Måndag igen då.. Aah. Nu vill jag ha sommarlov!
Är jätte trött nu, och armarna känns som spagetti.. Har varit ute med motorsågen på skolan.. Vi skulle vara några elever, men det var bara jag och Kero från jakten som kom. Lika skönt de!
Orkade typ inte göra något, fick så jävla ont i ryggen som fortfarande inte blivit bra sen min lilla olycka i vintras då jag halkade på trappan.. Men kvistade i alla fall ett träd som Torbjörn fällde och fällde och kvistade ett själv sen..

Annars då? Jo, mitt liv är bajs nu. Handledarkursen var så klart full, så jag ska skita i att ta något körkort.. jag ska sitta här ute i skogen heeeela sommaren och ruttna bort!
Jag är så arg så att jag vill sälja bilen.. Vad ska jag med en bil till när jag aldrig kommer få köra runt i den? Men Fredrik verkar inte vela bli av med den, för han bytte typ samtalsämne när jag sa att jag ska sälja den.. hehe.

Aja. nu ska jag lägga mig och se på tv.. orkar inte göra något annat..


RSS 2.0