Förbannad.

Jag förstår inte de där jävla frågorna. Har kämpat med den där jävla boken i flera jävla timmar, och jag fattar inte ett jävla SKIT.
Att dö skulle vara det enklaste för mig. Seriöst, det skulle vara SÅ JÄVLA SKÖNT.
Klarar inte skolan, jag kämpar och vill, men jag förstår inte, då försvinner viljan.
Kan inte hoppa av, vill inte gå om skolan i 3 fucking år till och vara 23 innan jag gått ut gymnasiet.
Utan gymnasieutbildning får man inget jobb. Det sa till och med kuratorn. inte i dagens samhälle.
Hon berättade att hon stött på flera som haft ca ½ år kvar av skolan, men hoppat av. När dem är på arbetsintervju så frågar dem om gymnasieslutbetyg. "Nej, det finns inga, har gått gymnasiet i 2½år"..
"Jaha okey, men vi hör av oss".. Man går hur länge som helst och väntar på samtal men dem hör inte av sig.
Dem vill inte ha en tattare utan gymnasieutbildning.

Spelar ingen roll om man läst upp alla sina betyg, dem vill ändå inte ha en.

Jag VÄGRAR att leva på socialen. I helvete att jag ska vara en liten jävla skit som ska leva på skattebetalarnas pengar. Big No no.

Nä, lika bra att gå och dö. Jag har ibland sådan jävla dödslängtan. Det är fan inte värt att leva.
Alla säger att lycka inte går att köpas för pengar.

Ja men hur fan ska man kunna leva utan pengar? Är jag lycklig om jag bor på gatan under en jävla kartong? NEJ!
Är jag lycklig om jag är hungrig hela tiden? NEJ!
Är jag lycklig om jag är smutsig och det kliar överallt? NEJJ!!

Nä just de. Pengar köper lycka, så enkelt är det. Utan pengar kan man inte leva med tak över huvudet och mat på bordet, och då behöver man pengar.
Allt handlar om pengar hela jävla tiden.
jag orkar inte mer.

Less..

Jag förstår inte vad det är jag läser när jag pluggar. Media är faktiskt något som jag tycker är ganska intressant, men jag förstår fan inte något. Jag läser en fråga, men förstår inte vad den betyder.. Sedan letar jag efter svaret, men hittar inget svar i boken. Bara för att jag är så förbannat korkad. Jag blir sååå less.

Ska alldeles strax ta och steka köttfärs. Har vid 14 tiden (?) ätit lite Janssons rester, men nu är vi hungriga igen och ska äta lite spagetti och köttfärssås..

Plugg..

Har nu tagit en paus i mitt massmedia pluggande.. Har läst i boken så att jag sedan kan svara på frågorna, men är ännu inte klar med läsandet. Kan bara läsa lite i taget för att få in det i hjärnan.

Blää för att plugga unger helgen.. men måste man så måste man..

Bilder

Den fina kappan som mamma sydde :)






Tyckte denna var sååå fin! Även om det är plastblomma, haha.


Plastblommorna från Rusta.. typ 25 kr eller nå sånt..


Allt kommer bli så fint när vi har målat väggarna vita! Hoh hoh, det kommer bli sååå nice!


Söndag

Nyss vaknat, trött som fan.
Somnade på soffan vid halv ett, vaknade av mig själv vid 8, men ville sova ett litet tag till, så la mig i sängen och sov vidare.
Antingen så håller jag på att bli sjuk, eller så känner jag mig konstig för att jag sovit så länge. Näsan är smått täppt, det värker kring ögonen och jag känner mig allmänt hängig. usch..

Ska nu äta lite och läsa lite bloggar. Idag blir det städa, tvätta och plugga.


Glad!

Usch så glad jag känner mig i kroppen, att nya gardiner kan få en att känna sig så bra inombords!
Fick av mamma nya gardiner i födelsedagspresent, dem är så ljusa och fina! Älskar när det är ljust i köket. Mamma hade även sytt en fin kappa till fönstret ovanför diskbänken :) Man ser inte ens att hon sytt den själv, hon kan de där med gardiner!
Fick även nå grejs som jag hängt i fönstret, kommer inte på namnet nu! Men bilder kommer imorgon, orkar inte leta simkorts grejen nu.

I Happis har vi varit på Swedol - Fredrik köpte verktyg till sig själv och nya lampor till skotarn.
Köpte snus
Rusta - rengöringsmedel och lite plastblommor. (dödar bara de riktiga blommorna).
Djurmagazinet - Mat åt Felix och en ny Pöna, Albin slaktade Felix gamla Pöna så nu fick det bli en ny!
ICA - Kollegieblock till skolan (nu kanske man får plugg lusten tillbaka, hehe), markeringspennor, och lite mat och godis.

Blev inte att kolla på vattenpumpen. Han hade ingen.. Så på måndag ska Fredrik antingen ringa merca skroten i södra Sverige och höra om dem har en, eller så beställer han en ny. Vi får se.
Sedan satt vi hos mamma och spelade Band hero, fan vad trummorna är svåra!!
Busade en massa med Anton.
Såg lite film med Moa, hon ville att jag skulle komma och titta på Musse Pigg med henne :) sötunge!
Sedan satt vi bara och pratade vid matbordet.
När vi skulle åka hem så körde vi Stigge till, ja vem det nu var.. Han skulle öla lite ikväll, så han snål åkte med oss lite.

Hemma har vi hängt upp gardinerna osv.

Jaja, nu ska jag läsa bloggar.
Note to myself: Bilder upp imorgon!

Lalaaaaa..

Har hunnit med en del tycker jag, sätta på en tvätt med Albins lilla overall eller vad det nu är. Den har blivit lite kladdig sen han tuggat ben. Sedan Felix tröja osv. Får se om dem luktar. Nå, hundarna lär ju tycka om de ifall det luktar död råtta.. hehe.
Har även matat alla djur, klippt klorna på hundarna och försökt lära Albin "ligg", gick inte så bra, han är så stressad och endast fokuserad på godisbiten. Enda jag lyckats lära honom är "sitt", och han sitter inte ordentligt ibland.

Ska bara elda lite till, och sätta på mig ansiktet, sedan ska vi väl ta och bomba med 123:an till Happis. Hoh. Kommer kännas segt efter E4:an :p

Lördag

Efter 22 bestämde jag mig för att sova. EN FREDAG?! Det tyder på vilket jävla tråkigt liv man har! haha.
Men blev inte så, skulle hänga tvätten som jag tvättat, men den luktade död råtta fortfarande, så det blev en hel jävla genomgång av den. Satte sedan igång den tom på 90 grader som jag fått tips om. Vet inte om det ännu luktar, lite dåligt luktsinne för tillfället.

Ja, jag vaknade nyss, har somnat på soffan vid 23 då jag var klar med tvättmaskinen.
Frös som fan, skulle hämta mitt nytvättade duntäcke som jag saknat så mycket. Fanns INGENSTANS. Kollade igenom påsarna som Eva tvättat, nix, borta.. :(
Säkert har det varit i en påse som Fredrik eldat upp eller nå.. Eller att det åkte på tippen när dem rensade bodan i somras.. FAAAN..

Idag blir det att åka till Happis. Fredrik har fått tag på en vattenpump som vi ska kolla på, hoppas den passar min bil så vi kan börja använda den igen!
Ska också och hälsa på mamma en snabbis. Blir en sån där snabbvisit som vanligt, är alltid något som kommer emellan så att man måste stressa hem.


Mätt!!

Vi börjar väl med svar till F.d Holger som nu kallar sig Emil. Samma IP nummer såg jag.

Jo då, Felix är rumsren, men han markerar revir på saker ibland. Som sängen, luktar den inte som den brukar, då kissar han där. Vi har nyss bytt tvättmedel, därav en anledning. Har snackar mycket med folk, och dem säger att små hundar ofta beter sig på detta vis, vill markera på de ställen som inte luktar som det ska.
Har Albin pissat på något som ligger på golvet, då går Felix dit och markerar revir. Inget konstigt med det, det är hanhundar.
Nej, Albin har inte blivit rumsren än. Men försök få ut en 5 månaders valp, med kort päls, ut genom dörren när det är -20 ute. Det går inte. Vi får bära ut honom, och tvinga han att vara ute. Men han springer lika fullt upp på bron igen och står vid dörren och skakar. Därför jag köper kläder åt han. Men han fryser ändå.
Felix var likadan tills det blev sommar jag han började älska att vara ute, nu är det inga problem alls. Kommer säkert lösa sig med Albin också till sommaren.
Katterna är rumsrena. Men ibland har vi slarvat med kattlådan. Är inte bara mitt jobb anser jag. Så när den blivit för full så har ena katten kissat på överkastet som brukar hamna på golvet när vi sover. Inget jag klandrar honom för, men så länge lådan är ren så går båda katterna på lådan. Så mitt svar är, med dessa förklaringar, att dem är rumsrena, förutom Albin då.



Jaja, vi har ätit för ett tag sedan, blev ganska gott.. Mer ansjovis nästa gång och lite mindre grädde, så kommer den bli perfekt!
Tänkte nu FAKTISKT ta och plugga lite massmedia.. Prov på tisdag.. :/




Hungrig..

Maten är i ugnen, har varit det i ca 30 minuter, men är ännu inte klart..
Magen kurrar som bara den.
Är trött också som f*n.
Har ont i vänster arm.

Ska ställa klockan och så ska jag vila i ca 20 minuter.

Fredagsmys...

Alltså, om jag hör den där fredagsmys låten en gång till så går jag och hänger mig.
Den är så förbannat irriterande och dålig. FYFAN!
Jag blir seriöst arg när jag hör den. Usch

Nej, nu ska här skalas potatis. Fastnade framför tv:n tills jag såg den där förbannade reklamen..

Middag

Har kommit hem från Kalix för ett tag sedan. Kom lite för sent, en viss person hade lite svårt att ta sig upp ur sängen.. hö hö.
Mötet gick fint. Fick mig en tankeställare..
Vi pratade om min folkskygghet, eller vad man ska kalla det. Jag klarar inte av att handla själv, svårt att träffa personer jag inte känner, inte stå inför folk att prata, vill inte att folk ska titta på när jag skriver något, vill helst inte äta med folk omkring mig som jag inte känner osv osv..
Det "roliga" är att när jag var liten, då klarade jag av att redovisa inför folk. Jag var väldigt nervös, men jag gjorde det och tyckte det var kul. Jag dansade på skolan, och var med i en dansgrupp eller vad man ska kalla det och for runt och dansade..
Det där skulle jag aldrig klara av idag.
Det är så konstigt hur man kan förändras på 10 år. Till det negativa.. En stor tankeställare faktiskt, varför har det blivit så? Från en framåt och glad tjej, till en som gömmer sig och är neråt.

Idag ska jag faktiskt göra middag! Ska bli Janssons faktiskt. Vi gjorde aldrig det på jul, så har nu ansjovis i kylen som jag inte vill ska bli förstörd. Så Jansson it is! Nam nam!
Tänkte bara skumma igenom Aftonbladet snabbt och sedan ska jag sätta igång och skala potatis.

Fredag

Finns inte mycket att säga.
Ska fixa mig, få upp Fredrik ur sängen och sedan åka mot Kalix. Kurator idag..

När jag kommer hem ska jag kolla igenom tvättmaskinen, det luktar död råtta från den..
Sedan ska jag tvätta, måste byta sängkläder, såg att Felix pissat på Fredriks täcke. Hur ser jag det? Jo, Albin och katterna pissar stora fläkar, medans Felix piss är droppar och blir som streck.
Yes, hans autograf finns på täcket.

Måste kolla efter en hundbädd, den "gamla" vet jag inte om jag orkar rädda, och vet inte vars den är heller..
Felix får inte komma upp i sängen längre, är less på att byta sängkläder hela tiden.

Torsdag

Tjohoo! Jag tog mig till skolan idag!
Pratat med klassföreståndaren och vi har kommit överrens om lite saker om skolan, och pressen har släppt lite känns det som.
Har i alla fall gjort upp att jag kommer börja lägga upp proven så som jag vill ha dem. Vi ska ha två prov nästa vecka, men ska endast läsa på till samhällsprovet. Pratade med läraren i maskinlära och han sa att jag fick flytta det provet till onsdag veckan där på! Skitbra!
Kommer även inte förlora mina bidrag, men om jag inte skärper mig NU (!), så kommer det bli ett evk möte och sedan ryker mina bidrag.

annars har det inte hänt mycket idag.
Fredrik kom till skolan och hämtade mig, han skulle ändå hämta sin mamma vid 16 tiden :) Vi åkte och handlade lite och sedan hem.
Eva har även varit snäll och tvättat mitt duntäcke! Äntligen!! Så i natt kommer en viss Sandra sova som en liten prinsessa ^^

Nu ska jag knapra på en kexchoklad och läsa lite bloggar..

snart sova..

Yes, snart ska man gå och sova så att man kanske orkar upp imorgon.

Svar på en kommentar:
Vad som hänt med Steven?
Efter mycket sökande efter rätt person, så kom det en kille hit från Umeå och kollade på honom. Dem klickade direkt. Så nu bor han i Umeå med denna kille och hans flickvän.
Har kontakt med dem, fått bilder osv, och han har det hur fint som helst.
Saknar honom varje dag, men han har det mycket bättre där han är nu, så det gör saknaden lite enklare!



Blev lite nedstämd för ett tag sedan, innan min bumbi skulle och jobba..
Han var så gullig. Jag försökte hålla tårarna där jag låg i soffan, då ställde han sig på huk bredvid mig, kramade mig och pussade på mig. Bara för gulligt..


Körkort

Kommer aldrig få det där förbannade körkortet..
Körlektionen blev inställd pga detta skitväder. Är jag irriterad? - JA!
Varför? - VÄDRET SABOTERAR FÖR MIG!

Blir halkbanan inställd nästa onsdag, då tar jag livet av mig!

onsdag

Vem är "Holger" som kommenterat?

aja. Min dag har inte varit bra. Startade inte bra i alla fall.
Skolan går åt helvete och jag vet inte vad jag ska göra.
Måste ta tag i det där, men jag orkar inte. Blir alldeles svag i kroppen när jag tänker på skolan. Blää.

Varit i Kalix och ätit pizza, ångest ätit lite. Sedan for vi förbi på RP och hälsade på Walla. Fick skratta en del, och snackade bland annat om 126:an, hur vi ska göra om den osv, mjau!

Nu läsa bloggar och sedan vet jag inte. Ligga och vrida mig i ångest.
Kan det inte bli fredag nu så jag får fara till kuratorn?! Måste snacka med henne, vet snart inte vad jag ska göra! Dessutom har mina axlar och allt börjat göra ont igen. jävla ångest.


Jahapp..

Ätit mackor, klämt i mig några drömmar och sett på Greys anathomi.
Ska nu klämma i mig en blodapelsin, sedan ska jag diska.. Blää.

Skulle behöva plugga, har 2 prov nästa vecka, men i helvete att jag orkar.


Blä,bla, bu, usch, BLÖÖÖÖÖÖ..
Jag vill! NU NU NU!!

Tisdag

Vaknade 7, så fick stressa och göra mig i ordning. Buss. Vänta 1 ½ timme tills lektionen började, samhälls, sluta vid 14 tiden och sedan vänta på bussen till 15.30. Ruskigt seg dag.

Såg fel igår på schemat, hade inte körning, utan vanliga lektioner. Men så går det. Dem kan inte sätta upp 3 olika jävla scheman som man ska titta på, en förvirrad liten skit som jag är klarar inte av att läsa flera saker samtidigt och fatta vad jag ska göra.
Men IMORGON ska jag köra skotare. Stod och granskade alla scheman i säkert 15 minuter för att vara säker på vad jag har i veckan!

Ska läsa lite bloggar och sedan fixa något att äta. Hungrig.nu

Kväll.

Jag vill ha en ny design på min blogg, men jag kan inte göra det själv, alla nuffror och koder gör mig så snurrig :p
En ny header är verkligen ett måste! Inte för att jag inte tycker om den, men Steven är inte kvar hos oss så känns lite jobbigt att ha han på min header..

Ska nu ta och fika lite, sedan ska jag förbereda mig för sängen.. Orkar inte vara vaken längre för blir så galen på finnen jag fått på hakan. eller hakan och hakan, mer på läppen typ. Ont som fan..

Slött

Har inte blivit mycket gjort för min del.
Snackat en massa med Johanna på telefon, hon är ett riktigt snusk ibland :p haha.
Btw, Johanna, jag tycker det är dags för dig att komma hit NU! Helst igår! :/ haha

Fick nyss ett samtal från Ronja, hon och två kompisar ska till backen och åka lite, och frågade om vi har möjlighet att komma och skjutsa dem till bussen sen vid 19 tiden.. Känns verkligen hemskt att inte ha körkort och inte kunna ställa upp för henne :/
Tur hade jag i alla fall, Fredrik vet inte om han ska jobba i natt och ställer upp :) så vid 18.30 tiden ska vi åka mot Kalix och hämta flickorna och köra dem till bussen :)

Hmm.. Funderar på om jag ska ta och koka 2 ägg och äta det + en yoghurtstallrik till middag.. Känner inte för att laga mat idag.. Jo, det lät gott, nu ska jag koka ägg! ;p

Fredrik nyss: "Men jävla fislukt, stick iväg nu, du förstör ju smaken av kakan"..
haha. Fyfan vad han är rolig ibland .. :D

Måndag..

Som vanligt så är det något som blir alldeles fel när jag tänker.
Fredrik brukar köra mig till skolan varannan måndag, eftersom jag inte brukar börja förrän efter lunch. Tänkte att det vara samma som förra veckan, att vi började kl 10.
Vaknade 9.20 och fick stressa som fan. Vad ser jag när jag kommer till skolan?
Jo, jag hade körning idag. Jävla piss.
Jaja, fanns inte så mycket att göra åt de.
Hade säkert kunna stanna på naturhänsynen, men jag blev så jävla förbannad så klarade inte av att stanna på skolan, så åkte hem med Fredrik igen.

Har nu bestämt mig. Ska gå till Anders imorgon på skolan och snacka med han om hur jag kan lägga upp schemat osv. Kan man inte ändra lite för mig så kommer jag hoppa av.
Mår inte bra psykiskt, är väldigt stressad och känner att jag inte klarar av skolan. Så om jag skulle kunna plugga hemma 1-2 dagar i veckan, beroende på vad det är för lektioner på veckorna, så skulle det vara skitbra.
Nå, man får se vad han säger. Om det går att fixa. Hoppas verkligen på de, vill ju ha en utbildning. Även om jag inte kommer att jobba med skiten när jag väl gått ut.

är inte allt på bra humör nu, så ska hämta en kudde från sovrummet, lägga mig på soffan och ta en liten powernap och sedan städa lite..

Ååååh <3

Tillfällen som nyss, då inser jag hur kär jag är och hur underbar Fredrik är mot mig! <3

Jag tror seriöst att vi är menade för varandra. Allt vi gör tillsammans, det gör vi bra.
Usch det går inte att beskriva hur jag känner, men jag är kär.

"Nyss" åkte sötbumbi till Granån för att hämta en film, men eftersom han inte kommit hem än så antar jag att han stannat för att hjälpa Kjell med deras 124:a. Den är totalt dead. Nytt batteri och allt, men den startar inte. Nu verkar alla bilar gå sönder.. Hm.

Ska nu sitta och äta lite drömmar och dricka juice, blev så sugen.. Och så ska jag fortsätta sniffa på mig själv, luktar Fredrik i massor efter att vi gosat :)

Jag vill..

Börja gymma!
Vet inte varför, jag är inte alls den personen som vill röra på mig.. Jag är den som vill ligga på soffan med en gottipåse på magen och fläska..
Måste ha blivit nå fel uppe i hjärnkontoret, men jag vill börja gymma, thats it! Nu är jag säker på min sak.

Vill ha lite muskler i armarna, mindre dallrig mage, bort med fläsket som sitter på sidan om magen, vad det nu heter..
Större lår och vader vill jag ha! Har alldeles för smala ben.. Skämmigt att gå ute på stan på sommaren med kjol osv när magen är pluffsig och benen är spinkiga som fan.. Så det vill jag ha! Kanske lite större rumpa också?

Haha. Här sitter jag och skriver att jag vill ha större lår, vader och rumpa. Medans dessa "kändisbloggare" snackar om sina jävla dieter för att få bort fett på kroppen. Smala ben och liten rumpa i deras värld är ju perfekt.
Skulle gärna byta bort mina spinkiga ben mot lite grövre!

Nu är det ju lite hinder jag har för att kunna gymma..
1. Vem ska jag gymma med? - Jag är folkskygg, kan inte göra något ensam. Måste ha någon med mig som jag vet inte kommer att banga ur efter någon vecka! Och som peppar mig också, för jag kommer säkert vela lägga av!
2. Vars ska man gymma? - Sportcity är väl bra, men jag tycker inte om att stå inne i det där akvariet.. På idrotten när vi har gym så diggar jag det inte alls. Tycker att folk står och stirrar på mig. Paranoid, jag vet!
3. Har jag råd med gym? - hmm.. Ja slutar jag äta pizza och gotti på helgerna så ska jag nog ha råd!

För och nackdelar?
- Jag kommer garanterat må bättre fysiskt och psykiskt.
- Får något att göra än att bara vara på skolan och hemma.

- Jag är lat och vill inte röra på mig.
- Gym innebär folk. Jag kan inte vara bland folk jag inte känner.. Hur jag nu ska förklara..

Har försökt peppa Fredrik, den f.d hockeyspelarn och han som hade 6-pack en tid enligt honom under sin hockeykarriär.. Men han skyller på att det är dyrt och att han inte har tid.
Alltså, jag måste skaffa mig en kompis. En gymkompis. Ha.
Jag låter nu så patetisk så jag ska tvinga Fredrik och se 16 and pregnant en gång till med mig.

Dusch

Tycker att jag luktar svett, så jag ska ta och hoppa in i duschen nu..

Vill tvätta mer kläder än vad jag gjort, men torkställningen är full.. hmm..

Nå, när jag duschat så ska jag sparka in Fredrik i duschen, och sedan ska vi mysa framför tv:n eller nå :)


Nu så..

Nu har jag gjort mig av med lite ilska. Det pyr lite sådär fortfarande i magen, men ska snart ta en dusch och då kommer det bli bra!

Jag insåg för ett tag sedan hur jag har ändrats som person.
Beter mig inte alls på samma sätt som jag gjort tidigare när jag blir arg. Kastar inte grejer omkring mig mer och skriker inte heller. Visst, jag kan höja rösten när jag är väldigt förbannad, men det händer sällan. Hinner aldrig bli så arg.
Har börjat tänka före jag säger något dåligt om en person. Tänker efter vem jag säger det till också.
Nu för tiden, om jag tycker att jag behöver säga nå skit om någon, då säger jag det antingen till Fredrik eller Johanna, och ibland mamma, men då beror det helt och håller på vem det handlar om.

Nej, jag har blivit en annan person sen jag och Fredrik blivit tillsammans, och jag börjar bli nöjd med den jag är. Det är bara det förflutna som spökar lite och att jag inte orkar med skolan som gör mig nedstämd.
Men jag har tagit tag i mina problem, bloggen är en bra grej för att skriva av sig om sina känslor. Därför blir det väldigt mycket negativt, men jag får bort mycket som är dåligt inom mig, jag känner mig bättre för stunden.
Sedan har jag kuratorn som jag börjat hos, är nu några dagar sedan jag var hos henne, och jag har fortfarande inte ont i axlarna, nacken och huvudet som jag brukar få pga min ångest.
Hur skönt är inte det?!

Längtar till på fredag då jag ska tillbaka till henne. Vill prata av mig :) Vill prata med henne om vad som hände idag och få hennes syn på saker och ting. Hon är en smart kvinna den där kuratorn..


Söndag?!

Vaknade upp idag och trodde det var lördag.. Men icket. Fan vad irriterande.
Nå, hjärnan blir lurad när Fredrik jobbar natt på fredagar. Men men, har i alla fall fått vara ledig :)

Tog sovmorgon idag, vaknade 11.30..

Nej, nu blev jag förbannad. skakar. Ska nu hänga tvätt och försöka lugna ner mig.

Usch äckligt..

Är äckligt mätt.. Tycker inte alls om att vara det.. Är tre timmar sedan vi åt och jag har fortfarande maten upp till halsen..

Men men..

Har degat framför tv:n. Fredrik ville se Brooke knows best på MTV, han diggar pappan. hehe. Sedan slutade det mitt i allt och 16 and pregnant började. Såg på det och så somnade Fredrik..

Nu sitter jag och lyssnar på musik och Fredrik har åkt till Granån för att sätta batteriet i sina föräldrars bil. Hans pappa är i Kiruna nu så det är Fredrik som får göra det..

Jag har mina perioder med musik.. Och vem försöker jag lura egentligen?
Rock osv är inte min stil. Visst, det är bra musik vissa gånger. Det beror helt och hållet på vad man är på för humör..
Techno och trance, det är min grej! fy fan vad det är min grej. Har varit så i många många år, och kommer förbli så. 90's är också så min grej, många av låtarna iaf.. Det har jag min mamma att tacka för! :)

tjohahalala

Hatar rubriker. Man vet aldrig vad man ska skriva där.

Fredrik har i alla fall inte gått och lagt sig, utan ligger och tittat på tv, så det blir inge happis för mig :)
Vi ska på något tag åka in till Kalix och handla lite. Vi funderar på att göra Tacos till middag! Fy fan vad gott det skulle vara!

Well well, ska nu hoppa på Fredrik och jävlas lite, känner mig på jävlas humör ;p
Alltså picka på hans mage, dra han i kinderna och pilla i hans näsa! Alltid lika roligt ! :D
Yes i know, jag är väldigt barnslig!

Lördag.

Vaknade för en timme sedan typ. Har redan hunnit vara ute med hundarna, gett dem mat, klyvt lite ved och börjat elda. Endast 15 grader här inne..

Får se vad som händer idag. Fredrik har inte kommit hem än.. Var han som ringde och väckte mig och då var han på väg mot Kalix för hans föräldrars 124 startar inte och dem är i Kalix.. så han fick åka dit..
Han ska väl sova när han kommer hem, så funderar faktiskt på om jag ska be han köra mig till Sangis så jag kan åka med bussen till Happis, orkar inte sitta en helg till och mögla..

Nå, time will tell..
Nu ska jag se om det är någon eld i kaminen och sedan läsa lite bloggar.

Skratt

Ojoj vad jag får skratta åt Fredrik ibland.. hehe. Vissa gånger tänker han inte längre än hans näsa är lång ;)
Nä, han är en smart kille :)

Först började jag säga åt honom att Albin är som en liten bebis i sin overall eller vad man ska kalla den, och man blir så sugen på en liten bebis.
"På tal om barn, på radion snackar dem sladdisar. En gubbe ringde nyss in och sa att hans unge går i femman och han är 65. Fan vad gammal.."..
Haha.
Ja, kanske de.
Sen gav jag honom en tankeställare ;p
Han fyller snart 25, och innan dagen kommer då han vill ha barn, så kommer han vara kring 40 när hans unge börjar femman :p haha. Det tyckte han lät gammalt det också :D
ojoj, han är rolig han. Och gammal! mohahaha

Han sa även att om han ska ha en unge, då ska det vara en pojke.. Haha. Lätt att bestämma kön då. Vill själv att i alla fall första blir en pojke :p Men jag googlade för skojs skull, ja nu vet vi, vill vi ha en pojke så ska vi inte ha en träslev under sängen och ett rosa band under kudden!

Nä, nog drog han nitlotten när han valde en yngre flickvän, som inte gått ut skolan osv ;p.. Eller fan, kanske jag som drog nitlotten som tog en äldre pojkvän? Killar lever ju igenomsnitt kortare.. Usch nej.. Då vi blivit gamla och grå, och han dör, då dör jag också :p
Tänker inte börja ragga runt efter sällskap vid 60 bast.. No no..

Försöker få upp lite värme i huset, men går icket.. det håller sig kring 20 hela tiden.. HATA stora veklabbar.. Dem brinner fan inte!
yada yada yada..

Nä, nu är jag trött, och väntar på att Fredrik ska sluta prata med sin pappa, sitter nu och väntar på *pip* och "Ja hej".. Då han pratat klart.. Brusandet i telefon är lite irriterande :p
Nu! nu kom han tillbaka!

Natti

Mmmm

Var för någon timme sedan inne i Kalix och fläskade på Buffone :D Tog ingen Vesuvio denna gång som jag alltid brukar, utan det blev en.. öh.. Jag glömde precis bort vad den hette, men var med köttfärs, lök, paprika och tomat! fy fasiken vad god den var! ;)
I <3 Pizza

Ännu inte fått tag i någon vattenpump till min bil :'(
Insåg idag att jag blivit så fruktansvärt bortskämd när det gäller min bil! Höll för det första på att frysa ihjäl och fick en smått klaustrofobisk känsla i kroppen..
BTW, Dem som känner mig vet att jag har problem med hissar. Jag tar alltid trapporna om jag kan. Hell no för hiss! Klarar helt enkelt inte av dem..
- Min bil har jätte bra med värme!
- Stor och bra med utrymme!

I want My Baby back!
Tur att en sprillans ny vattenpump "bara" kostar 1500-2500kr på Lindeholms..!

Hmm.. Fick nyss höra att jag klagar mycket i min blogg. Ha! Yes I do, I know! ;)
Men vad gör man inte för sin pojkvän?
Istället för att klaga till honom så mycket så klagar jag i bloggen, mycket bättre! Garanterat därför bland annat som vi fortfarande håller ihop! ;)
Så detta är mitt ställe där jag klagar. Så den som inte tycker om de, behöver inte läsa min blogg helt enkelt! ;)
Skriver endast för att titta tillbaka och komma ihåg saker och ting, och sen för att jag vet att vissa vill veta vad jag gjort.
Är inte som dessa bloggtokar som endast bloggar för att få så många läsare som möjligt och tjäna pengar på den. Nej. Orka med sådant.

Snart börjar Lets dance! Hade ju som tänkt se på det idag eftersom Fredrik ska jobba natt.. *suck*
DET ÄR SÅ SYND OM MIG !

Nä, nu tar vi och kuttar oss i armarna lite tycker jag! HAHA

Sugen

Pussade nyss på Fredrik som låg och sov, han började sucka på det där sättet han gör när han blir irriterad och vill fortsätta sova..

F: Vad är klockan?
S: Tjugo i ett..
F: Då ska jag sova någon timme till.
S: Men jag har ju såå tråkigt... (!)
F: Jag är trött. *suck*
S: Men jag är ju så sugen.
F: Men inte nu.
S: JO! Det är nu jag är sugen!
F: Men du vet vad jag menar. Inte nu.
S: Meh.. *morr*

Haha. Nu när jag tänker efter lät det där snuskigt.. Men så är det inte, jag är sugen på mat och vill åka in till Kalix! :p
Jag uttryckte mig nog lite fel där.. Men spelar ingen roll vad man säger, även om man skulle muta han med en miljon så skulle han inte stiga upp ur den där sängen..


Paketet..

Vad gick jag i paketet idag?
Jo, denna:







Bilderna är lite suddiga, svårt att ta bild på en vovve som inte kan stå still i några sekunder, haha.

Den är brun, men kameran på min mobil har blivit så dålig så den ser lite lila ut på vissa bilder..
Söta små fickor på rumpan också ^^
Den ser kanske lite stor ut, men den sitter perfekt. Hade jag tagit en mindre storlek hade den varit för liten kring bröstkorgen på honom.. Benen kan man inte göra mycket åt, han har smala, långa ben :)

Beställde denna så han kan ha inomhus, han är verkligen frusen av sig.. När det börjar bli kring 20 grader i huset så börjar han darra lite, eftersom det drar kallt från golven..
Men han verkar tycka om denna, han har inte försökt få av sig den än :)

Räkningar

Fan vad jag hatar räkningar.. Betalade 3 st idag och bara dem gick på 890kr.. Skulle inte alls blivit så mycket om inte ett företag börjat tjaffsa och skicka påminelser på en räkning som jag inte ens har fått.
Okey, den står i Fredriks namn, men jag som beställt därifrån.
Stod på fakturan att räkningen skulle kommit med i paketet. Fuck no. Har den inte alls gjort för jag är alltid jätte noga med sådan.
Så nu var det en påminelse och hotelse om inkasso. Så jag fick nu betala 60 kr extra för den jävla räkningen. Kommer då inte att beställa därifrån igen, det är ett som är säkert.
Förra gången jag beställde därifrån så var det inga problem..

jaja.. Nu är den betald iaf..

Funderar på vad jag ska hitta på..
Kanske fixa naglarna lite och måla dem med nagellacket jag fick av Ronja i födelsedagspresent.. Vet inte alls.. Har så tråkigt när Fredrik ligger och sover.

Fan

Det bubblade precis upp ilska i mig.
Att en tanke kan göra en så ARG. Fan fan fan..

Jaja. Var bara en tanke, så ska nu se på Våra bästa år och försöka lugna ner mig.
Men skulle på ett sätt kännas skönt att bli av med min ilska, men nu går det inte, för det jag är arg över har inte hänt.


Fredag

Sov alldeles för dåligt i natt så jag orkade inte upp till skolan.. Är ändå bara körkortsteori och det kan jag plugga lika bra här hemma. Eller det går mycket bättre att plugga det hemma då det inte är en massa prat här som på skolan..

Fredrik kom nyss hem med ett paket, en sak jag beställt har nu kommit! Yey!
Bild kommer in senare idag!

Trötter

Usch vad trött jag är, som vanligt..
Är inget bra på tv heller, så jag funderar på att sova..

Blev ingen middag idag heller, det jag fått i mig som "middag" är två stycken choklad muffins..

Nä, nu kom Felix och kröp ihop bredvid mig, så ska lägga mig ner i soffan och mysa med honom och se på halv åtta hos mig.

Bilder

Här kommer lite bilder som har legat i min telefon alldeles för länge!


Felix känner sig inte riktigt som sig själv.. :p


KABOFF! Mycket bättre!


Frusna Albin tyckte inte alls om duschen...


Felix på julafton hos mamma :)


Albin ligger och myser med Robin :)

Kommer mer bilder sen, går segt att ladda upp..

Torsdag

Dagen började med lite mys. hehe.
När jag steg upp från sängen så var det väääldigt kallt i huset, och så tittade jag på Fredrik, så jag var tvungen att krypa under hans täcke och gosa lite :D
Dusch.
Frukost framför VAKNA! med the voice. Härligt!

Fredrik körde mig till skolan, han skulle ändå och besikta min bil.. Den gick inte igenom nu heller, men nu är det bara två fel! :) Avgassystemet som ännu inte blivit lagat och sedan vänster framfjäder som är av, som vi inte heller fixat :) Men det är super!
Men generatorn slutade ladda idag, men Fredrik och Walla bytte kol och sedan har den funkat finemang! Men då till det tråkiga, vattenpumpen är trasig.. blööööö..
Så nu får den stå på gården och ruttna. Fredrik har i alla fall försäkrat 123:an nu, så den ska bara ställas på och så ska vi börja använda den :) Måste ändå ha två bilar sen när jag fått körkort :)

For på skolan, men gick bara och sa till lärarna att jag hade läkartid 9, så jag hann inte börja med något, så fick fara till sjukan direkt :)
Var väldigt nervös för att träffa kuratorn, men hon var hur trevlig som helst!
Kändes så jävla skönt att få prata av mig, jag pratade så mycket så att jag blev hes :p Nästa vecka ska jag ta med mig vatten dit! haha.
Hon kom med väldigt bra förklaringar till vissa saker som hänt mig i livet.. Kändes väldigt skönt! Har inte haft ont i axlar, nacke och huvud idag, kändes verkligen som om en liten del av berget lyftes av från mina axlar!

Efter kuratorn kom Fredrik och hämtade mig. Köpte en bagge på OK och sedan till skolan för det som var kvar av lektionen :)
Skulle hålla på med en... hmm.. Nu kommer jag inte ihåg vad de var, men jag och Löken skulle ta isär en grej och ojoj vad det flög grejer och jag fick skratta!
Känns så skönt att man har roliga klasskompisar som man kan vara barnslig med :)

Aja. nu ska jag läsa lite bloggar, sedan ska jag se om det är nå bra på tv!

Soooooovaa

spelar ingen roll om jag sov över 12 timmar förra natten, jag är så jävla trött! :/

Sitter och har lite små roligt för en gångs skull. Fredrik sitter och kollar på nå konstiga grejer och säger "en sån här, en sån ska MIN pojk ha!"
Haha. Säger han som inte vill tänka på barn förrän han är 40 och närmar sig pension :p hahahah.
När han väl börjar fundera på barn, då är dem där "häftiga" radiostyrda grävmaskinerna/traktorerna så OMODERNA så att HANS pojk kommer inte vela ha dem! hahaha.
Kan inte sluta skratta. haha.

Aja. Nu är jag övertrött så ska lägga mig ner nu på soffan och sova..
Kurator imorgon, om hon nu inte blir sjuk som förra gången..

No dinner..

Ingen middag idag heller..
Jag hatar att laga middag åt mig själv. Sa det till Fredrik idag..
"men du gör ju mat åt mig också, så får jag äta det sen när jag kommer hem"..
Då är problemet att jag inte klarar av att äta ensam. Plus att de gånger jag gjort middag och satt den i en burk i kylen så att han har när han kommer hem, då blir burken liggandes där i flera veckor och hinner mögla, pga att han äter mackor istället när han kommer hem..

Nej, laga middag är något som är uteslutet när han inte är hemma i tid. Vilket han aldrig är.
Inte bra för min del att hoppa över middagen, har gjort det nu så länge (slarvat med maten) så jag har börjat få problem med magen.. Ont, illamående osv..

Inte alls roligt. men hey, billigt! Jag tjänar massa pengar på att inte göra middag.

Onsdag

Ingen skola för mig idag.
Blev så förbannat dålig igår. Väntade alldeles för länge med att äta och när jag väl åt två mackor så fick jag spy upp dem. Inte roligt när man har en mage som krånglar. (fel på magsäcken).

Har fortfarande ont i magen, så jag har beslutat mig för att stanna hemma idag. Ifall det inte är magsäcken som spökar och det är magsjuka som ploppat upp. Usch, hatar att spy.

Sov igår från 18 tiden tills nyss. Hundarna måste ju ut och få sin mat, så det är bara att stiga upp hur dålig man än känner sig.
Albin ska alldeles strax ut igen. Ska försöka få han att bajsa. Sedan ska jag ringa och sjukanmäla mig. Tycker inte alls om att vara sjuk så här mycket, snart kommer studiebidraget och allt dras in. Usch usch usch..

Tjohooo

Blev aldrig att åka och fixa det som behövdes.
Fredrik har sovit till efter 12, vägrade stiga upp. Sedan åkte han direkt till Granån för att kolla vad det är för fel på ABS:en, min bil ska ombesiktas senast på torsdag.

Fredrik ringde nyss, kablarna var mjuka och fina, inget fel på dem inte. Så varför börjar ABS lampan lysa ibland när man kör i ett gupp var frågan då..
Dem började knacka på några relän och har testat köra, och lampan har inte börjat lysa.. Whöt? Var det så enkelt som att knacka på något relä? Ja, dem kanske behöver bytas.. Men en sak är ju bra, kablarna var nya!
Får se senare om abs lampan börjar lysa när vi åker in till kalix.

Nu försöker dem fixa med skyltbelysningen. Tydligen rostat sönder där också.. Blä.
Dem skulle löda nå kablar med lampan å vad fan han nu sa.. Men bara det funkar så är jag nöjd, man får fixa det där senare när man har pengar. Bilen ska ändå ställas av snart.

Fryser som fan. Men jag är envis, ska inte hämta in ved.


Irriterad..

Jag förstår inte, men jag har sådana jävla humörsvängningar.
Nyss var jag bara trött och seg, men nu är jag så irriterad.
Är vrålhungrig, men vi har INGEN mjölk.
Fredrik drack upp det sista igår efter jobbet när han skulle FIKA! Som att man inte använder mjölken till vettigare jävla saker när det är lite kvar.

Han dricker även mjölk ibland när han är törstig.
Nej, det där beteendet ska bort. Eller så får han köpa sin egen mjölk, för jag har inte råd, inte nu när jag får 48 kr mindre i barnpension och bussen har stigit med 40 kr. Det är 88 kr mindre i månaden bara de. Några dagars mat. Eller en veckas mjölk!

Dessutom blev jag irriterad över en sak jag kom på.
Jag är inte svartsjuk nu för tiden. Aldrig varit det med Fredrik, jag litar på honom. Visst, alla har sin gräns till att bli svartsjuka, vissa mer och vissa mindre.
Jag vet vars min gräns går.
Men en sak som jag blev irriterad över är att dem ibland är med i mina drömmar, och då tänker jag på den där drömmen. Jag blir svartsjuk på drömmen, och så blir jag arg.
I natt hände det igen. Drömde att jag och Fredrik låg i sängen och sov. Vi bodde i någon lägenhet någonstans, vet inte vars eller hur vi hamnade där.
När jag vaknar så ligger hans ena ex emellan oss och han ligger med armen om henne.
WHAT?!
Det sägs ju att man drömmer det man tänker på om dagarna. Haha. Nä, jag går inte omkring och tänker på han och hans ex om dagarna, jag bryr mig inte om dem ett jävla piss.
Kommer ihåg att hon flinade åt mig, ÅÅÅH så galet arg jag blev. Jag hatar när folk flinar åt mig..

Jaja, försöker lugna ner mina nerver, jag bryr mig inte om exen. Nej nej, jag ser dem inte som något hot mot mitt och Fredriks förhållande.
I mina ögon är dem lika små hot som alla andra tjejer. Dem är varken bättre eller sämre än de andra.
Kan få de där att låta fel, men helt enkelt, jag bryr mig inte. Ja, så länge dem inte hemsöker mina drömmar. För det är totalt onödigt att komma in i mina drömmar och flina åt mig! haha.

Nä, nu började jag bara skratta åt det. haha.
fy fan vad löjligt!

Nä, chansen att han skulle lämna mig för ett av sina ex, är lika stor som att han skulle lämna mig för någon ny tjej. Lika med zeeeeroh!
Självsäkra klubben här ;) haha
Men hade han velat ha någon annan så hade han kastat ut mig för länge sedan!
Och då hade han inte heller suttit och smygtittat på mig sådär gulligt som han gör ibland i soffan.
Eller kommit bakifrån för att kramas när jag står i kylskåpet för att se vad jag ska fläska i mig, när jag lagar mat. Eller allmänt ska kramas när jag går förbi..
Han är för söt :)
Och han ger mig ingen anledning till att bli svartsjuk, vilket är skönt! Det är säkert därför vi har hållt ihop så här länge.
Jag vet att svartsjuka har varit ett jävligt stort problem för mig, men jag har berättat för honom om mina brister, och han accepterar det och sitter inte då och snackar en massa som kan locka fram svartsjukan i mig.
Visst, ibland har han kanske snackat lite väl mycket, men då har jag sagt ifrån att han får byta samtalsämne. Inte för att vara elak, men just för att jag inte vill bli svartsjuk, det är det jobbigaste som finns.

Nej, svartsjuka pissar vi på!

Långt inlägg. Men det här var till mig själv. Jag var tvungen att skriva ner det för att bevisa åt mig själv att svartsjuka är onödigt och att jag är stark! Jag har kommit ur ett dåligt beteende och försöker bli bättre hela tiden!

Tisdag

Idag blir det ingen skola för min del, var så dålig på kvällen, hade eldat så det var 28 grader i huset och jag frös ända, Fredrik däremot höll på att dö när han kom hem av värmen.

så, ja, ingen skola idag. Men vad gör jag uppe då?
Hmm. Jo jag har ju två st små söta pojkar som måste ut och göra sina behov och få frukost även om jag är lite små krasslig.

Finns en del som måste göras idag, måste in till Kalix och handla. Även om man är sjuk så kurrar magen, och man kan ju inte äta sig mätt på fika och dricka saft..
Ska på apoteket och köpa treo och lite andra grejer så jag kan försöka kurera mig. Allt är slut här hemma.. Usch.
Albin måste ha ny mat, den kommer bara räcka idag, och då är han utan mat imorgon, så ett måste att åka till Kalix.

På tal om Albin, han har gått upp i vikt!!
Då har vi hittat rätt foder åt honom! VAD SKÖNT!!

aj

Hemma igen..
Plågade mig genom skoldagen, kände mig något förbannat hängig, varm och konstig. Hade nog feber där ett tag.
Halsen blev värre, var inte alls bekvämt att svälja lunchen.
Under sista lektionen kom det torrhosta, inte det bekvämaste när jag har ont i lungorna.
Har haft ont i lungorna nu i några dagar.. Andas djupt gör ont, och skratta ska vi inte tala om. Igår skrattade jag så mycket och efter att jag skrattat ville jag gråta för att det gjorde så ont i lungorna..

Aja..
Sen jag kommit hem har jag hunnit börja elda, och sedan inte så mycket mer. orkar inte göra mer..

Väntar nu på att Fredrik ska komma hem. Så medans jag väntar ska jag läsa bloggar..


Måndag

Somnade igår efter att Scream 2 slutat, sedan väckte Fredrik mig vid 3. Åt lite kyckling och sedan la jag mig och sov i sängen..
5.45 ringer Kjell på min telefon, för Fredriks har slutat funka.. Efter det kunde jag inte somna om så låg i sängen och för 20 minuter sedan klev jag upp..
Funderade tidigare på att inte fara till skolan, halsen är lite svullen å så.. Men var ju borta typ hela förra veckan, så jag tar mig i kragen och far dit.. Försöker i alla fall..

Får se vad dagen har att komma med, men jag känner mig inte hoppfull på att det blir något roligt..


Slut..

Hoh hoh.. Jag är alldeles trött, har busat för fullt med mina yngsta syskon..
Har blivit konstig i huvudet och halsen känns konstig och jag fryser, tror jag håller på att bli sjuk..

Först kom farmor vid 13 tiden..
Fick små rosor och 500kr av henne.

Vid 13.30 tiden kom mamma, syskonen och mommo!
Av mamma har jag fått en beställning på Jotex. Vi gick igenom katalogen och hittade ett par gardiner som hon beställde åt mig. Av mormor fick jag 3 söta burkar, en kokbok och hennes egen stickade sockar. Löv it!

Vid 16.30 började vi åka in till Kalix för att föra Ronja till bussen, då åkte mamma och Co. hem..
Handlade lite och åkte sedan hem och åt..

Hemma somnade jag på soffan, känner mig fortfarande som en zombie och vill bara lägga mig och sova, känner mig inte alls kry.
Fredriks familj är här nu och ska fika.. Fick tulpaner av dem :)

Btw så ska vi mest troligt till Las palmas i mars, mommo sa idag vilket datum dem ska åka till sin lägenhet som dem har där, och jag vill så gärna åka dit!
Måste bara kolla vad flygstolar dit kostar, är det billigt så bokar vi resan till det att Fredriks familj kommer hem från Thailand typ :)

Söndag

Har vaknat nio..
Hundarna har fått mat och fått vara ute.
Har hunnit bli arg för att ena kunde jag bara använda halva av, för glasyren fastnade i en plåt jag lagt på kakan och så lossnade den..
Nu håller jag på och baka muffins.. Hoppas jag lyckas med dem här..

Ont i knäna som bara den efter att ha stått i så många timmar i natt.

19 år idag då :)

Ja, idag blir jag 19 år :) Fan, som jag precis sa till Ronja, nyss var jag 14 år! Herregud..
"nyss" fick jag som svar och ett höjt ögonbryn.. haha.. Hon tycker jag börjar bli gammal.. hehe.
Jaja, det är först 21.48 (tror jag) som är det egentliga klockslaget då jag ploppade ut i denna grymma värld :)
Men Grattis till lilla mig! Sista året som tonåring! yey!

Har hunnit grovskrubba golvet i sovrummet, dammtorka där också.
Storstäda i toaletten, dammsuga och skura hallen, rengöra akvariet och nu tänkte jag diska lite, men då hade det satans varmvattnet tagit slut..
Håller på nu och plågar min vattenkokare så att jag kan diska.. fy fan så irriterande.. jaja..
När jag diskat ska jag baka mockarutorna.. Städandet tyckte jag var viktigare.

Nå, nu till min vattenkokare som är klar!

ÅNGEST!

Att man kan få ångest över vad man ska handla är så löjligt. Men nu har jag ångest och vet inte alls vad jag ska handla när vi åker in till Kalix..
Har fått in lite viktiga saker som mjölk och bröd.. Men ska även inhandla lite inför imorgon..

Har kommit fram till att jag inte orkar göra någon chokladtårta, det blir för stressigt..
Men ikväll ska jag göra mockarutor.. Enkelt och jävligt gott!
Drömmar har jag som sagt i frysen..
Hmm..
Kladdkaka med grädde ska det bli istället för chokladtårta!
Ska även ha en vanlig tårta, om nu mina syskon kommer..
Btw, Ronja kommer ikväll! yey! :)
Kanske gör lite muffins också? Dem brukar vara svingoda! Chokladmuffins med chokladbitar i! yummie!
Choklad, choklad & Choklad.. Märks att jag har mens nu xD haha.

Nä, nu ska jag fortsätta att försöka knåpa ihop en handlingslista.. Fy fan vad tråkigt!

Fan fan fan..

Har fortfarande en hemsk huvudvärk.. Den vill i helvete inte ge sig.
Har till och med sovit i hopp om att den ska försvinna. ICKET. Panodil kan fara och suga någonstans där solen aldrig skiner. Såna tabletter kommer aldrig mer in i detta hus, för dem funkar fan inte ett jävla skit.

Aja.. Fredrik har i alla fall äntligen vaknat. Han ska få massera in lite Zon på axeln och nacken.. Det kommer i alla fall hjälpa lite. Sen ska jag dammsuga. Orkade inte börja göra det i natt när jag var så trött..

Lördag

Har varit vaken sedan.. hmm.. 6 typ. Vaknade av mig själv.. Det var ju skönt..

Har blivit underhållen av Magnus på msn. Stackarn hade tråkigt. haha.
Tiden går fort när man har roligt!
Men nu gick tråkmånsen och sov :p

Fruktansvärd huvudvärk! usch usch.. Den kommer från vänster axel, upp vid nacken och i huvudet.. Fy fan vad ONT!
Har med min ångest att göra.. Det är jag helt säker på. Och jag vill bli av med den här värken. Den tar kål på mig.
Ingen treo finns hemma, så jag har fått ta panodil, men dem där förbannade tabletterna hjälper ju ingenting..

Nå, ska snart väcka Fredrik och fråga hur länge han har sovit.. Han måste massera mina axlar för värken dödar mig. GAH!

Trött..

Har inte blivit så mycket gjort som jag velat..
Diskat undan det lilla som fanns på diskbänken från i morse, och tvättat lite kläder..
Jag och Fredrik har hittat våran nya "dumma oss" låt! haha. Vi höll på att plocka ner julsakerna i en låda och plocka bort allt jävla skit från soffan, så började han svamla för fullt och vicka på röven.. haha.
"man kan inte låta bli att vicka på rumpan, eller hur?! Nog ser jag att det vickar lite i din rumpa också!" sa han :D haha.
Nå, vi har nog hittat på ett sätt att få städningen rolig :)

Har sovit i några timmar, blev så trött.. Och Fredrik har redan hunnit jobba ett tag medans jag sov! :O
Han skulle stämpla virket.. Jag kan inte komma ihåg att han åkt och inte att han kommit hem igen :D haha.
Även suttit och kollat recept på några goda tårtor på internet :) Har hittat en del chokladtårtor som jag skulle vela göra ;)
Blir nog en chokladtårta och en vanlig + annat fika :) Imorgon ska jag i alla fall baka mockarutor :) Drömmar har jag redan fullt med i frysen :)
Får se om mamma och dem kommer, hon sa att hon tror hon håller på att få magsjuka, men hon skulle höra av sig imorgon och säga hur det blir. Men mommo skulle i alla fall komma :)

Så om någon är fika sugen är det bara att höra av sig ! :)

Nu ska jag dammsuga, faktiskt!

Hemma

Nu är jag hemma.. Eller har varit det ett tag, men har gjort lite andra grejer som att vara ute med hundarna, rensat kattlådan och pratat med Johanna på telefon :)

När jag kom till skolan så var det bara att sätta igång med att plugga körkortsteori på datorn, gick inge bra.. Jag kan ju de där! Men när jag sitter där så tänker jag helt fel och klarar inte faserna..
9.00 hade jag körlektion, körde runt i alla Kalix rondeller. Haha. Men det gick bra! Det här klarar vi!
Nästa gång jag ska övningsköra är den 27:e, sedan har jag halkbana den 3:e! :D Snart snart jävla körkort ! :D
Efter lunch satt jag och degade medans jag väntade på bussen, Egon kom och började prata om IV valet vi ska göra nu för vårterminen. Han berättade att dem ska göra en grupp för oss tjejer så att vi får köra på IV valet! Han frågade om jag var intresserad, Jo visst är jag de! Man tar alla tillfällen man får till att köra skotare!
Så om 2 veckor så börjar de, då kommer mina fredagar tillbringas i en skotare ;p yeah!

Känns som att denna dag varit både bra och dålig. Men det bra överväger just nu det dåliga! Skitbra!

Men men. Nu ska jag snabbt läsa några bloggar, sedan ska jag städa.. BLÄ

Fredag

Igår hände något som aldrig hänt tidigare, jag stängde av datorn vid 19 tiden och la mig ner för att sova!
Blev så förbannat trött..

Nu lyssnar jag på VAKNA! med the voice och väntar på att mitt ägg ska bli klart.
Idag har jag körlektion 9.00. Längtar!
Har drömt om det där förbannade körkortet hela natten...

Kläder

Har länge tittat på en mysdräkt åt Albin, men den har kostat så mycket..
Men nu jävlar, den kostade 175 kr. Jag klickade hem den direkt!
Han behöver en liten overall nu och ha under täcket när han går ut, och inomhus för den delen också, han ligger framför kamin nu hela tiden när vi eldar för han är så frusen.. Stackars liten :)
Han kommer bli SÅÅÅ söt.. hehe. Brun med lite rosa.. hihi.
Men nu beställde jag inte för utseendets skull, utan för att han ska vara varm :) Jag använder ju inte mina hundar som accessoarer! Usch och fy!
Jaja, får hoppas på att den finns kvar på lager, eftersom det var rea! :/

Haha. Pratade precis med Fredrik på telefon. Han var och handlade skithuspapper osv.
Har varit jätte sur idag för minsta lilla sak (pms kärring varning!)
Han fårgade om jag skulle ha något, men jag envisades och sa nej. Men innan vi la på så skrek jag, "ta en Fanta åt mig!!"..
Svaret var: "Det har jag redan gjort. Jag känner dig.."
hahah.

Nä, nu ska jag gå och sätta mat åt Albin på svällning, sedan ska jag fortsätta sura!

På tal om Albins foder.. Han har ätit det nya fodret i 2 dagar nu.. Jag tycker nästan att hans päls har blivit lite finare nu i alla fall.. Om det nu inte är önsketänkande...

Droppen..

Detta var droppen. Nu är jag less.
Jag säljer fan snart bilen.
Inte det att det är fel på den, för felen går att fixa.
Utan för att jag inte får ha den ifred. Den ska användas till en massa annat.
Nej, lika bra att sälja den, även om jag nu inte kommer få typ mer än kanske 10.000 för den som den ser ut nu. Back på ca 20 tusen, men fan.
Det är min bil.
Eller så sätter jag bilen i mitt namn, ställer av bilfanskapet och så får den fan stå tills jag fått ett jobb. Det lät skitbra.
Så ska jag göra. Jag som betalat bilen, så jag bestämmer över den! Ägarbyte nästa.

Någon som har en bil för någon tusing åt mig som inte dricker så mycket eller  dyr att skatta?

Var bara tvungen att sno denna..

Kommer inte ihåg om jag gjort denna. Men gör den en gång till i så fall i brist på annat att göra..

Vad heter han?
Kjell Fredrik Johansson
Vad har han för favoritfärg?
Olika :) Men lila är något han tjatar om när det gäller bilar!
Vad har han för ögonfärg?
Underbart gröna.
Klädstil?
Vindbrallor och t-shirt.
Har han färgat håret någon gång?
Jo
Har han klippt sig någon gång?
Jodå, sisådär 2 gånger om året kanske :p
Har han piercat sig?
Ränkar egentligen inte öronen som piercing eftersom man "skjuter" hål.. Men han har 2 i vänster öra..
Dricker han?
Sällan.
Röker han?
Nix, har väl hänt att han feströkt men händer typ aldrig.
Vad heter gatan han bor på?
Björkfors 1
Vad har han för mobil?
En sony ericsson. Kommer inte ihåg vad den heter..
Vad vill han bli när han blir stor?
Han är redan "stor" haha. Men typ miljonär!
Vad har han för färg i sitt rum?
Caffe latte..
Har han någon/några systrar?
En lillasyster
Har han någon/några bröder?
En lillebror
Vad är hans favoritmat?
Hmm.. Kebubbistallrik på buffone :D typ. haha.. Eller blodpalt..
Vilken mat hatar han?
Fisk! Han är rädd för benen! haha
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon?
Köpa en ny bil, det skulle vara det första!
Vad heter hans pappa och mamma?
Kjell & Eva
Har han bråkat med någon någon gång?
Det har han säkert gjort. Men han bråkar aldrig med mig.
Vad brukar han göra på helgerna?
Sova, se tv..
Vad har han för musiksmak?
Blandat.
Hur blev ni tillsammans?
Hmm..
Vi hade varit ute hela natten och glidit runt med bilen, sen när jag kom hem till farmor och skulle sova så sms:ade vi.. Vi förklarade våra känslor för varandra och då kom vi fram till att det var VI :)
Hur gamla var ni då?
Jag 17½ (halvåret är viktigt!) och han 23
Vilken klass gick ni i?
Jag hade precis börjat första året för andra gången, och han hade gått ut skolan några år före de :)
Hur upptäckte du honom?
Han hoppade in i bilen jag satt i, väldigt alkoholpåverkad ;) haha.
Vad påminner dig om honom?
Vissa låtar, mercedes bilar :)
Vad var det första han sa till dig?
(vi skakade hand och presenterade oss för varandra), sedan frågade han om jag ville ha en Sven-Emil (sup), jag tackade nej och då kallade han mig jävla kärring :D
Vad var det första du sa till honom?
som ovan, presenterade oss.. Sedan sa jag nej tack till en Sven-Emil.. Då jag blev kallad jävla kärring sa jag "ro hit den där jäveln då!" .. haha.
Vad brukar ni oftast skicka sms om?
Alltid en massa olika.. Vi ringer för det mesta åt varandra om vi vill säga något.
Är han beroende av någon/något?
Snus.. Och sin AMG ;)
Vad kallar du honom?
Fredde, bumbi, hörru..
Vad kallar han dig?
Sandra, Snadra, Älskling ( som han ibland utalar Elkling).. haha.
Varför kallar du honom det?
Vette fanken.. Har inget bättre att kalla honom :p haha
Varför kallar han dig det?
Fråga honom :p
Idrottar han?
HAHA. Icket. Men han har spelat hockey :)
Vad har ni gemensamt?
Hmm.. Mercedes, helt klart.
Äta gottigottgott, slöa framför tv:n.. Sova..
Felix!
Har han bdb?
Nej nej..
Hårfärg?
Brun
Vad har han för sysselsättning?
Det han alltid gör, är att han handen innanför sin byxa! Om han då inte behöver händerna till annat. Men alltid en hand innaför byxan och raffsa pung ;) hahaha.
När fyller han år?
20 mars
Om du skulle ge honom en present då han fyller år, vilken blomma skulle de vara?
Hmm.. Skulle aldrig ge en blomma, han skulle inte komma ihåg att vattna den :p
Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vad skulle det vara?
Bilfantast, söt & MIN!
Vilket år är han född?
1985
Gillar du honom?
Kan man låta bli att gilla honom?

Torsdag

Yes, den här dagen började bra.
Vaknade för 10 minuter sedan av att det ringde, var från vårdcentralen, kuratorn har gått och blivit sjuk, så det blir ingenting idag. Woho. Dessutom är det en dag idag när ALLT är piss. Lyckats.
Har vaknat 100 gånger i natt av att det luktat piss i sovrummet. Albin har pissat tidigare på överkastet en en filt som har hamnat på golvet, och igår så sov Fredrik med öppen dörr när han sov på dagen, och Albin var lös, så han har varit där och pissat ännu mer med Felix i släptåg och så har även pissat där.
Fredrik har inte brytt sig om de, han ska ut med hundarna nu, men han släpper ut dem ensamma. Han kan ju glömma att Albin gör sina behov då, för han sitter bara på bron och fryser.

Nu luktar jag piss. Lukten har fastnat i håret.
Mysigt.
Har inte tid att duscha.
Ska sminka mig snabbt, eller försöka i alla fall. Och så ska jag fixa så att jag är i skolan till nio.
Hatar att komma sent. Vet dessutom inte heller vad vi har för lektion. Jävla skit dag.

Antingen har inte mobilen ringt, eller så har Fredrik stängt av den. För om jag hade stängt av den när alarmet gick, då hade mobilen legat i sängen, det gör den alltid när jag stänger av den i sömnen.
Men nu när den ringde låg den uppe på hyllan.. fan fan fan fan..
Skänk mig en ny mobil.


AJ!

Fy fan vad ont jag har i svanken...... och skinkorna av någon anledning.. Men svanken dödar mig mest.. och mensvärk..
I hate it!

Ska nu ta mig något att äta, har inte ätit något sen jag åt frukost..
Vill egentligen inte äta, men är så hungrig.. usch

Shit

Men fy, det slog mig precis. Imorgon ska jag till kuratorn..
Jag blev helt plötsligt jätte nervös, det började bubbla i magen och nu mår jag illa.
vågar inte gå dit.
Vad ska jag säga?
Hur ska hon kunna göra saker och ting bättre?
Vad får mig att må dåligt?

Vet ingenting nå mer. Jag kommer inte ens ihåg varför jag är deprimerad.
Nu vill jag inte dit.

Inspiration..

Försöker städa köksbordet, men jag har absolut noll inspiration till det. Fy fan vad tråkigt det är att städa..
Ska nu bli stenhård med att ta bort mina grejer, då kan fan inte Fredrik komma och säga att det är mina grejer som ligger där, som han oftast säger när jag påpekar att det är fullt med grejer där.

Nåväl, nu tillbaka till köksbordet.. bläää

Fakta åt er!

Fick nyss höra att en person hört att jag är på smällen.. haha.
Nämner inga namn.
Vet att det är onödigt att jag skriver det här i bloggen, men jag har suttit och skrattat åt det nu i några minuter och skrattar fortfarande! :D

så här ligger det till, jag är inte gravid, och till er lycka, så ska jag inte föröka världen med mitt fula nylle på ett bra tag till!
Fredrik är jätte noga med att jag ska gå ut skolan först. haha.

Vet inte vad det är som fått någon att tro detta, om det är något jag skrivit i min blogg, någon som sett mig och tycker jag gått upp i vikt eller vad de är.. haha.
Men om jag gått upp i vikt så är det alla pizzor, godis och läsk som jag trycker i mig :p

Men nu vet ni, jag är inte gravid. Mina p-piller tas varje dag!

mhm...

som jag trodde, Fredrik kom 10 minuter innan bussen gick. Det är som vanligt när jag vaknar tidigt för att hinna med allt innan jag ska iväg.
Denna vecka är det även Fredriks tur att gå ut med hundarna och mata dem, så att jag får göra mig klar ifred. Men det funkar inte. Hundarna var tvungna att fara ut när jag vaknade, annars pissar dem överallt. Sen var dem ashungriga och skällde på mig när jag gjorde min gröt, så jag var tvungen att mata dem. Man måste även vakta när dem äter, för så fort Albin ätit upp sin mat (tar ca 15 sekunder), så går han i Felix matskål och ska äta upp hans mat.

Jag var inte alls klar när Fredrik kom. Jag vet att jag satt framför datorn, men jag var tvungen att fylla på telefonen. Och hallå, 5 minuter hit eller dit spelar inte någon roll.
Så nu är jag måttligt irriterad.

 


Onsdag

Nu är jag vaken, hade inte alls några problem med att stiga upp idag av någon konstig anledning, även om jag bara sovit ca 3 timmar..

Nåja, jag ska alldeles strax sätta igång och göra gröt. Om jag kollade på schemat rätt igår så ska jag ut och köra idag, och som sagt så är maten vi får med ut inte alls god för det mesta, så lika bra att äta en bra frukost då..

Fredrik har inte heller kommit hem från jobbet än.. Han kör mig till bussen varannan vecka. Så jag hoppas han inte kommer hem för sent som han gjort vissa gånger, för jag blir stressad när han inte är hemma när jag vaknar. Brukar gå omkring och tänka att han inte kommer i tid osv, och då brukar jag bli ännu mer stressad och då får jag ingenting gjort, jag blir förbannad och så hinner jag inte med bussen för jag är inte klar när han kommer hem i sista minuten..

Så man får ju se om det blir någon skola för mig idag..


Klar

Nu har jag äntligen gjort klart det jag satt som mål för idag.
Köksbänken glänser och är så fin. Jag får en fin känsla i magen när jag tittar dig och ser att det är prydligt.. Tycker om när det är städat.. Men det är så jag vuxit upp, i ett rent och fint hem.

Ska skriva en lapp åt Fredrik med saker han ska göra imorgon. Han sa på telefon att han skulle ta tag i vardagsrummet, men just nu är det köket som är ett kaos, så han ska få städa köksbordet istället och dammtorka hyllorna där porslinet är.
Men han vill ta sig an det lite lättare, dammtorka i vardagsrummet.. haha. Köksbordet ser verkligen inte lockande ut.

Aja. Nu ska jag ta och stänga ner butiken och lägga mig i sängen och läsa.. Känner mig ändå lite trött så kommer nog kunna somna ganska fort i natt..

Kväll

Har suttit och pratat med mamma på telefon i säkert en timme. Inte säker, men tror de.. Frågade om dem skulle komma och hälsa på när jag fyller år, det lät som att dem kanske kommer, men man får se..

Eftersom mamma ringde har jag inte hunnit göra så mycket här hemma som jag tänkt, men nu ska jag hänga tvätt och sedan diska. Blää.. Less på detta diskande nu. Dessutom så kan man inte sitta vid köksbordet och äta för det är fullt med grejer på de.. Förstår inte varför det ska vara så svårt att hålla det städat.


Bajs

Jag somnade och har sovit tills nu. BAJS BAJS BAJS.. Får se hur det kommer gå att sova ikväll då..

Tänkte nu ta och tömma diskstället och fortsätta diska, är inte mycket kvar nu tror jag, bara stora grejer så diskstället blir fullt direkt så man måste diska i omgångar hela tiden..

Jaja. Nu ska jag sätta foder att svälla åt Albin, fixa upp lite eld i kaminen, sätta igång en tvätt och sedan diska!

Hemma igen..

For till Kalix. Var förbi på skolan en sväng och kollade schemat, såg att det bara var en lektion, så jag försökte hitta läraren men hittade henne inte, så jag hoppade i bilen och sket i de. Orka sitta en timma och sedan vänta från 13 tiden till 15.30 tiden då bussen går. Nej nej. Är alldeles för trött för de..

Var på Häst & hundliv och skulle ha nytt energirikt foder åt Albin.. De var 10 minuter kvar tills dem skulle öppna men vi fick ändå komma in, och när vi kom dit så var Royal Canins representant där, så hon som jobbade där la över jobbet åt honom istället att komma fram med något bra foder åt oss.
Han ställde lite frågor om Albin, och tog fram Chihuahua Junior fodret. Berättade hur mycket mat jag ska ge osv, sen så ska vi se resultat på ca en vecka, gör vi inte de, då sa han att han rekomenderar att vi åker till veterinären.
Så, idag börjar hans nya diet. Får se om en vecka om han lagt på sig något. Har tyvärr ingen våg hemma så kan inte väga honom, men man lär ju se på ryggraden osv som syns så tydligt om dem börjar försvinna.. :)

Nu ska jag gå runt i huset och leta bajs, känner att det luktar SKIT. Blä. Hata vinter när man har småhundar. Albin vägrar bajsa ute om han inte är VÄLDIGT bajsnödig. Felix däremot älskar att vara ute nu för tiden..

Men vafan..

Har försökt få tag på tidsbokningen på gammelstads djursjukhus i 10 jävla minuter, men dem svarar ju fan ALDRIG. Tidigare när jag försökt komma fram så har det inte gått, kan gå 15 minuter och ingenting händer. Skiter dem i att svara i telefon eller vadå?

Felix försäkring hos Agria är nu uppsagd, så nu slipper jag dem! Skönt.
Folksam är nu de stället jag har hundarna försäkrade hos. Var tvungen att ringa och höra om det blivit nå fel, för på räkningen jag fick så stod det att Felix är blandras, vilket han inte är. Renrasig som han bara kan bli med stamtavla och allt. Men det är ändrat och fixat nu!

Ska försöka komma fram till Gammelstad igen.. Kom i alla fall fram till rådgivningen då jag pratade om Albins problem. Kissande tror hon inte är någon urinvägsinfektion med tanke på hur han beter sig när han kissar. Trodde inte jag heller då jag haft hund med urinvägsinfektion och han visar ingenting sådant. Trotts mot rumsrenhet var hennes svar. Mycket troligt. Men jag vill ha goa Albin tillbaka, nu kan han inte ligga i sängen eller soffan och mysa för han reser sig upp hela tiden och kissar ner sängen och soffan.
Försöker få tid eftersom han fortfarande är skinn och ben och går fan inte upp i vikt..
Men dem svarar inte, så nu ska jag åka iväg till Kalix med Fredrik, gå på Häst & hundliv och be om det fetaste fodret dem har så får man se sen om han går upp i vikt..

Klar

Har fixat mig klart nu, och för en gångs skull så känner jag mig lite söt. hehe.

Ska nu ta och göra lite havregrynsgröt :) Blev lite smått sugen på de.. Manna hade inte suttit dåligt de heller, men det är så jobbigt att göra när mjölken bränner i botten osv..

Nå väl, ska nu börja med gröten och sedan försöka väcka valrossen som ligger i sängen och vägrar vakna :) hehe.


Tisdag

Jag stände av datorn efter tolvslaget för att lägga mig i sängen för att läsa mig trött.
Vid ett kom Fredrik hem från jobbet, och jag var fortfarande inte trött.. Försökte fortsätta läsa även om han kom hem, men han satte sig i sängen och började babbla på om en massa saker, så ett kapitel tog mig en timma att läsa.
När kapitlet var utläst så släckte Fredrik lampan och jag försökte sova. Konstigt nog så la jag mig ner, hittade en skön ställning, gäspade och somnade. Nästan så fort gick de.
Vad händer?
Felix lever rövare i vardagsrummet 2 timmar och 20 minuter senare. Så jag vaknade direkt när han drog ner något från vardagsrumsbordet.
Förstår inte, han är annars hur bra som helst, men han kan inte ge fan i v-bordet, han ska alltid upp dit och riva ner saker och hitta något att tugga sönder (läs: min lyspyl).. Terrorist!
Steg upp, fick bort han från v-rummet och stängde igen med galler och satte han i sängen. Fredrik vaknade också. Sen blev jag pigg.
Fredrik tvingade mig att försöka somna om. Låg i 50 minuter och vred och vände på mig, sen gav jag upp, och nu sitter jag här. 50 minuter är en lång tid.
Tack Felix och Kissen.. TACK!

Nåja, ska snart hoppa in i duschen. Nu behöver jag inte stressa. Fredrik ska köra mig till skolan för jag har en massa telefonsamtal jag måste göra (agria, folksam och gammelstads djursjukhus), och det kan jag inte göra från skolan då jag behöver en massa papper som jag inte orkar dra med mig dit pga att jag garanterat glömmer dem där sen.

Nu är det veterinärerna på 4:an. Så ska kolla på det lite innan jag slänger mig i duschen.

Sova?

Funderar nu på att gå och sova.
Det dyker hela tiden upp saker som gör mig så förbannad.
Så ja, man får se om jag kan sova nu när jag är så irriterad.

Imorgon blir det i alla fall skola. Ska försöka orka med den..

Och du ditt jävla rötägg kan dra långt åt helvete. Sluta fortsätta förstöra mitt liv.
Nu jävlar duger de! Du är så förbannat patetisk och kommer ALDRIG att bli något!


slött..

Mycket har inte blivit av idag, vid 11 somnade jag på soffan och vaknade jag vet inte när, när Johanna ringde mig. Tur att hon ringde, annars hade jag sovit alldeles på tok för länge.
Nå, jag är astrött nu också, så jag kanske lyckas somna sen.

Har diskat så att diskstället är fullt, har kvar lite disk, men det får vänta. Tvättmaskinen står och piper nu och vill bli tömd och påfylld igen. Så ska gå dit nu innan jag sätter mig och snokar på facebook :)

Måndag

Jag är uppe. har inte sovit, som VANLIGT!
Är väldigt irriterad på mig själv, jag klarar inte av något.

Det är inte ens så kallt ute, men jag vill inte ut och gallra om schemat är detsamma som det jag tittade på sista skoldagen. Jag orkar inte vara ute en hel dag, jag orkar inte gå och bära på en motorsåg som blir tung efter ett tag, jag VILL INTE äta mat från en äcklig mattermos, för det mesta är det rester som smakar bajs.
Jag börjar smått ångra mig att jag valde naturbruks. Utomhusvistelse är inte något för mig. Jag skulle ha fortsatt på handels, då hade jag tagit studenten i vår och sluppit skolan sen. Fan så jävla dum och efterklok man är.
Jag trivdes på handels. Ämnena var roliga.
Blää..

Idag är en dag så jag känner mig totalt jävla värdelös. Jag är värdelös. Klarar ju inte av att fara till skolan och göra det jag ska göra. Tjoho!! :D

Jaja. Jag ska nu ta fram min bok och läsa ett eller två kapitel, efter det ska jag hänga tvätt/sätta på en till och sedan ska jag diska. Har tänkt tvinga mig att göra en massa saker idag för att hålla mig vaken så att jag somnar ikväll och vänder dygnet!
Nu är jag faktiskt taggad till att hålla mig vaken.

Btw, fyller år på söndag. Kanske borde baka lite.
Onödigt ändå kanske. Ingen kommer ändå hit. Fredriks familj kanske, dem kom ju förra året.. Mommo sa att hon kanske kan komma hit. ska sms:a henne i veckan och höra om hon kan komma. Min älskade mommo.. <3

HAHA! Felsms.com

TA MIG I RUMPAN

Till:
Tjejen

Sms: Kan du inte klä ut dig till en pirat och ta mig i rumpan ikväll? :)
Svar: Med vad? Träbenet?

Förklaring: Skulle skicka till min manlige älskare, men det gick till min flickvän.


Hahaha. Jag och Fredrik ligger nu i soffan och skrattar så att vi nästan pissar ner oss!


Söndag

Fan också.. Jag och Fredrik höll oss vakna, men sedan sjönk jag längre och längre ner i soffan och skulle bara ta en powernap till klockan 10. Men jag kan inte komma ihåg att min telefon har ringt..
Vet inte hur jag ska klara av skolan imorgon. Men funderar på att skita i de, det är motorsåg och jag vill inte vara ute i kylan. Jag har hur mycket kläder på mig som helst, så att jag blir stel som ett jävla järnspett och kan knappt böja mig, men jag fryser ändå som en idiot.
Vet inte alls hur jag ska göra..

Men men.. alla mina planer idag gick åt helvete. Hade planerat att jag skulle gå en kort promenad med hundarna nu när det var någorlunda varmt ute och lite trafik, men så somnade jag.
Hade tänkt storstäda, men nu orkar jag inte..
Fans jävla helvete..

Har även insett att jag svär alldeles för mycket. Dålig vana.

Jaha..

Jag klarade inte av att hålla mig vaken, men i natt ska jag inte ge mig, jag ska lägga mig i sängen och ligga där tills jag slocknar, och sedan stiga upp tidigt imorgon. Thats it!

Sovit till 20 tiden idag.. Blev då direkt att åka till Kalix och handla, så nu har jag i alla fall min efterlängtade Fanta!

Nå, nu ska jag ta och sätta tallrikarna som Ricke råkade ta sönder på nyårsafton i en påse så att Fredrik får lite mer plats när han diskar.. Tur att det var de gamla skit tallrikarna som jag inte var rädd om, djupa tallrikar som vi ändå måste köpa nya så :p

Åh så gott..

Fyfan vad Fredrik luktar gott.. Låg och myste med han i sängen ett tag innan han somnade, sedan snodde jag hans t-shirt.. Sitter nu och sniffar på den för fullt hihi.
Tidigare idag så såg Fredrik att jag snott hans ena kudde till soffan, när han påpekade detta så kom jag med undanflykter som "ja men den låg närmast då det blev den jag tog".. hehe. Men den gick inte Fredrik på, utan han sa "jaja, det tror jag inte på, du tog den för att du skulle lukta på den för att den luktar mig!". haha.
Läskigt att Fredrik vet hur jag tänker :)

Kom även precis på att vi igår har varit tillsammans i 1 år och 4 månader.. Tiden har gått fort! Tiden går och går så att jag inte ens kommer ihåg ibland hur länge vi varit tillsammans.. haha.

aja, nu ska jag mysa ner mig i soffan med min bok, och småsniffa på t-shirten.. som förövrigt är som ett nattlinne på mig typ xD

Lördag

Som alla andra inlägg har börjat den senaste tiden: Jag är fortfarande vaken! Försöker åter igen vända tillbaka dygnet men det är fan inte det lättaste..

Igår hade jag lyckats om jag inte blivit dålig.. Usch.
Nu känner jag inte av annat än illamående, så det här borde nog funka! Hoppas verkligen på att Fredrik inte ska och göra något idag, för så fort han går utanför dörren så slutar det med att jag lägger mig ner på soffan och somnar, sen sover jag tills han kommer hem och vaknar inte när han försöker väcka mig.
Eller jo, jag vaknar, men jag blundar och låtsas som att jag inte vaknat och så somnar jag om.. Eller så svarar jag bara med "mmm" åt han, som om jag pratar i sömnen.. hehe. Men inte alltid jag vaknar och så har Fredrik en konversation med mig.. haha.

Får se vad som händer idag. Känner att jag MÅSTE in till Kalix. Jag behöver Fanta! Är så fruktansvärt sugen så jag håller på att avlida.. Har gått och blivit smått sockerberoende, och det är ju mindre roligt..

Funderar..

Sitter här och funderar som vanligt.. Alltid handlar det om ekonomi, pengar..

Har ju tid till kuratorn på torsdag, och jag är 18 än så länge så det besöket blir gratis. Men sist jag var på sjukhuset så läste jag att man ska betala 250kr för ett läkarbesök från och med det att man fyllt 19..
Jag fyller 19 på nästa vecka på söndag, alltså kommer jag få börja betala för mina besök hos kuratorn.. Inte 250kr som för ett vanligt läkarbesök som jag förstått..
Läste att kuratorn kostar kring 100lappen.. Kommer gå åt pengar som FAN om man ska träffas ofta, typ 1 gång i veckan.. Då blir det ca 400kr i månaden. Det är mina busspengar till skolan typ.
Hur fan ska jag ha råd med det?
Fick tips om att jag skulle söka högkostnadskortet på sjukhuset, kostar typ 900 vad jag fattade. Men vars ska jag få 900 kr ifrån? Denna månad har jag Felix försäkring att betala på 1000kr. Jag sätter då fan inte mitt psyke före Felix försäkring, no way. Felix går först.

Enligt mina funderingar, så blir det så att jag går in till kuratorn på torsdag, säger hej och sen tack och hejdå, jag har inte råd att komma hit nästa vecka för jag fyller 19 på söndag och har inte pengar till att sitta här och prata mina problem..

Fan vad less jag blir. Skulle ha börjat gå till kuratorn i höstas som läkaren rekomenderade. Då hade jag inte behövt vara med om det här problemet nu.

Ja

Ja så gick det med mitt vända dygnet..
När jag ÄNTLIGEN klarar av att hålla mig vaken så skulle jag så klart bli dålig.. Jag låg och såg tv till 12 nästan, men sen började benet att stråla ännu mer och i perioder kände jag mig typ förlamad i benet, kände inte alls att det satt ett ben där..
Blev så rädd så jag då beslutade mig för att försöka sova. Bytte ställning i soffan och efter 15 minuter låg jag och snarkade..

Vet inte när Fredrik kommit hem.. Vet att han pratat med mig men inte vad han sagt, kommer ihåg att mommo ringt, och för 40 minuter sedan väckte Fredrik mig och sa att han var vrålhungrig.. Så vi ska åka till kalix nu.. Ska bara fixa mig lite snabbt, för jag är vit som ett spöke i ansiktet och har mörka ringar runt ögonen..

smått panik..

Skulle för typ 30 minuter sedan gå på toa, då jag kom in i köket och sträckte mig efter snöret till fläkten för att tända lampan så fick jag sådan yrsel och blev så illamående så jag höll på att spy..
På toa började jag darra som fan..
Gav hundarna mat, men gick väldigt sakta för jag skakade som ett as och ville spy.
Gick och la mig på soffan och då började det typ stråla i benet och så kändes det från och till som att jag tappade känseln i benet.
Har för övrigt haft ont i knäet hela natten..

Har inte blivit bättre än, benet håller fortfarande på och spökar och det är verkligen läskigt.. Finns inte mycket jag kan göra åt saken, så jag försöker underhålla mig med datorn.. Men inte lätt nu när jag känner att strålningen börjar komma upp efter låret nu också..

Fredag

Woho, klockan är typ halv nio nu och jag har lyckats hålla mig vaken! Nu börjar vargtimmarna för mig dessutom.. Men jag ska klara det! Idag ska jag fan inte somna..
Suttit med Fredrik och spelar Lego Batman i någon timma, vid halv tre gav han upp, han blev lite grinig för att vi inte klarade av att få alla "batterier" som vi kallar dem. hehe.
Sedan har vi ätit vid 4.45 tiden och efter det har jag legat och läst..

Temperaturen sjunker hela tiden nu, men jag hoppas det inte sjunker så mycket mer nu för då måste Fredrik och jobba.. Har nämligen planerat in att vi ska till Kalix och fläska i oss en pizza och handla lite.. hehe.
Men man får se hur det blir!

Nå väl, nu ska jag lägga i lite mer ved i kaminen och sedan ska jag fortsätta läsa så att jag håller mig vaken..

Tankar..

Jag sitter ofta och läser lite olika forum för att jag har så tråkigt. Läser om allt typ.
Idag så var det en diskussion om vad det kan kosta att ha häst. Väldigt bra! Har försökt leta runt vad det skulle kosta att försäkra en häst osv.
Men detta är bara en tanke jag haft hur länge som helst. Men jag drömmer nog hellre om de. Funderar i alla fall på att börja åka med Emilia till stallet när hon är och tar hand om sin häst.
Vet i alla fall att jag är väldigt sugen på häst, men i så fall först efter att jag skaffat jobb, då vet jag att jag skulle ha råd, men man får se..

När jag väl satt där och läste om häst så började jag tänka på min tid hos Haparanda ryttare, där jag tillbringade all min tid i nästan 4 år.. Eller jag var ju inte bara där, var ju på smådjursstallet där jag hade mina kaniner.
Gick in på Haparanda ryttares hemsida och såg under "hästar vi minns" att Vinetta var där. Hon var min favorithäst där. Så himla fin häst. Jag blev rädd att rida när jag flög av en häst under en hopplektion, men sedan fick jag tillfället att rida Vinetta, och jag var inte ett dugg rädd! Hoppade ett litet hinder med henne, och det kändes så rätt med henne.
Vars är hon nu? Lever hon?

När jag får körkort så ska jag börja söka extra knäck lite överallt.. Vill ha in lite extra pengar, det skulle verkligen sitta fint!

Nä, nu ska jag och min klimakteriesvettning gå och se om det finns något ätbart i kylskåpet. Blir min 3:e resa dit nu, men hittar aldrig något som faller mig i smaken.
Och sen så är jag less på mina svettningsanfall, fan så jobbigt det är när man mitt i allt blir äckligt varm i kroppen.

Shit

Fyfan vad rädd jag blev precis..
Här sitter jag helt lugnt och läser lite bloggar och helt plötsligt skriker Fredrik "NEEEEEEEEJ! FY FAN VAD NICE! ÄLSKLING TITTA VAD HÄFTIGT!!! DET HAR KOMMIT IN KLARGLASLYSEN TILL 123:AN!!"..

Jaha? haha. Sådant jävla vrål för ett par klarglaslysen till en 123:a! haha. Nå, han blev glad och jag höll på att skita på mig när han började skrika.. Hicka fick jag också för den delen!

Annars så har jag sovit till 17 tiden igen.. Stoppade mobilen att ringa 10, men jag har inget minne av att den ringt.. Vaknade till när Eva kom förbi med avmaskningsmedel till Albin..
Senare kom Kjell och Simon förbi, men jag somnade om igen.. Fredrik har kommit fram och tillbaka och försökt väcka mig men utan resultat..

Är -35 här.. Usch usch.. Var sugen på Fanta men vi ids inte börja köra med bilen när det är så förbannat kallt ute, rutan spricker bara mer och mer då..

Nå, får nu sitta och skratta lite.. Fredrik ligger nu i soffan och spanar in mina tuttar. dem har svullnat upp sista tiden nå fruktansvärt så nu kan han inte slita blicken från dem :D haha. "jävlar vilka kanner du har" säger han om och om igen :P hehe.

Kväll igen då..

Nu börjar klockan närma sig tolv, och då närmar sig helvetet mer och mer. Vid den här tiden så är jag inte trött nå mer, och så får jag sitta uppe och ruttna tills jag somnar på morgonen.. jobbigt jobbigt..

Är måttligt less idag också.. Allt ska bara jävlas.

Det enda roliga som hänt idag är att Fredrik beställt hem Lego Indiana Jones.. yey. Måste bara spela klart Lego Batman innan jag börjar nöta det där spelet.. hehe.

Nå, ska läsa lite bloggar snabbt och sen ska jag sätta mig och spela ett tag..

Nyvaken..

Huh, jag klarade av att hålla mig vaken till efter nio någongång, sen så kom Felix och myste med mig i soffan och då kunde jag inte göra annat än somna.. Filli är så mysig!

Vaknade nyss, Fredrik har försökt väcka mig sen 15 tiden men utan resultat, jag har legat som en död säl i soffan.. Men han lyckades i alla fall få ur mig hur mycket mat Albin ska ha och vad av allt i kylskåpet som är hans. Fredrik har ännu inte deltagit i matandet av Albin sen han blev sjuk, det har jag tagit hand om, men idag gick det inte så bra för min del, hehe.
Fredrik gjorde rätt med det mesta när han berättade hur mycket han gett osv. Bra portion med ris, lite för mycket burkmat och han glömde morotspurén. Men men, inte hela världen, lillen fick i sig mat i alla fall!

Får se vad man ska göra. Har ju sovit bort hela dagen så känns lite meningslöst att fortsätta vara vaken.. Men men.. Ska i alla fall ta mig en dusch!

Onsdag

Jag är fortfarande vaken.. Har varit trött från och till i flera timmar men har ändå inte gått och lagt mig, sitter här vid min dator och lyssnar på när Fredrik ligger och snarkar i soffan..
Är hungrig, så funderar på att göra något att äta.. Göra lite frukost åt Fredrik innan han ska iväg och stämpla virke med Kjell..

Nä jag vet inte alls vad jag ska göra.. Tur som var så var Magnus uppe i natt och var någorlunda social på msn.. Annars hade jag suttit och spelat Lego Batman och skrikit åt spelet som en idiot.. Har fastnat i en bana och vet inte alls vad jag ska göra.. och det där förbannade spelet är från +7 år.. Snacka om att jag känner mig korkad!


Såå glad!

Gissa vem som är gladast i världen just för tillfället?! Jo - Jag! :D

Jag sitter nu återigen vid min egna dator. Min kära lilla laptop! Hade glömt hur underbart skönt tangentbordet var.. Åh så skönt att skriva igen!


Inte riktigt den jag har. Men den liknar min på pricken från den här vinkeln :)
Okey, vet inte varför jag la upp den bilden, men jag är så glad över att ha tillbaka min dator!
Tack tack till dig långhåriga killen med glasögon på GR it & data i happis!
(som förövrigt är trevlig när jag och Fredrik kommer in, tycker Fredrik med. Och han vet vad han håller på med!)

Var i happis då en sväng idag, skulle hämta hem min dator, med 2GB större minneskort ;) (har nu 2,5) yey! Superduper snabbt går den nu :D
Åkte till Elgiganten och så Emilia fick hämta sin mobil som varit på lagning. Så vi kvinnor är mer än nöjda ikväll!
Var till mamma snabbt och hämtade min post. En räkning på 370 kr. buhu. Men det var SKK, och jag funderar på att avsluta medlemskapet där, Felix kan ju ändå inte användas till utställning eller avel så :)

Varit i Granån en sväng, åt lite mat. Gick sedan upp på Emilias rum och såg på när hon spelade GH Rock Band. Då blev jag glad igen!
Fredrik ville att jag skulle ligga framför honom och satte armen om mig och hade hakan i mitt hår.. Åh vilken mysig känsla, kände mig riktigt nykär igen och det pirrade i magen och blev rosig om kinderna ^^ haha.
Ja, jag blir lätt röd om kinderna..

Nå, nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag öppna klädkatalogerna som kommit och se vad som finns. Har inte råd att beställa något de närmsta månaderna tror jag. Men alltid roligt att kolla :)

Bajs!

Woho, Albin har äntligen bajsat! jag envisades den här gången och tvingade han att gå runt med mig på gården, tog inte lång tid så satte han sig ner och bajsade!
Nu var han dock stenhård i magen och det såg ut som att anus skulle komma med skiten.. Stackarn..
Ja, jag tittade på när han bajsa, jag skulle se om han fortfarande var lös i magen. Inte lätt att hitta bajs i snö när det är mörkt.

Annars har jag skittråkigt.
Fredrik ligger och sover som vanligt.
Albin slickar Sigrid i röven och Sigrid kåtskriker för fullt.
Felix ligger och sover under soffan.
Kissen vet jag inte vars han är..

Så, ja, jag har en jätte social familj.


Blä

Maten var inte alls god. Men har aldrig varit nå speciellt förtjust i potatisburgare..

När jag höll på med maten så ringde min mobil, var kuratorn på vårdcentralen. Nu har hon äntligen gått igenom min remiss och fixat en tid åt mig. Nästa vecka på torsdag ska jag dit. Börjar redan känna mig smått nervös.

Annars så fick Fredrik också ett samtal, min dator är klar. Den är tydligen inte seg nå mer och hänger sig inte. Han hade stoppat in ett större minneskort i skiten. 800kr ska det kosta med minneskortet, arbete och moms. Blä.
Tänkte beställa hem grejer från Jotex för mina sista julklappspengar, men då säger Fredrik att datorn måste betalas. Jaja, han hade ju lovat mig att jag skulle få det som födelsedagspresent.. Så nu får julgardinerna fan hänga där dem är till nästa jul.


Fan

Jag kämpade tappert till 8.30 tiden med att hålla mig vaken, väntade på att det skulle börja ljusna ute så att jag skulle testa på att våga gå ut och gå med hundarna en liten sväng, men jag vaknade för 20 minuter sedan när Fredrik ringde, och nu är det kolsvart ute.. Får göra ett nytt försök imorgon..

Känner nu att Fredriks täcke luktar Felixpiss.. Nå, inte mitt problem, vill Fredrik sova i det så får han då göra det. Har nu bestämt att jag inte kommer att tvätta det som han inte sätter i tvättkorgen. Var Eva som berättade igår att hon gjorde så mot Kjell när dem var unga, och sedan dess har kläderna hamnat i tvättkorgen!
Visst, Fredrik är inte sååå slarvig. Det är strumpor och ibland t-shirts som hamnar i sovrummet..

Vi ska äta potatisburgare och bacon till middag. Fredrik påstår att han aldrig har ätit de så.
Men nu kom han in med Jotex tidningen! ska kolla igenom den! Måste ha nya gardiner eftersom mina gamla har blivit solblekta och fula.. :(

Måndag

Försöker hålla mig vaken. Eller för tillfället känner jag mig inte ett dugg trött, men om någon timme kommer jag att somna om jag inte kämpar.
Måste försöka vända tillbaka dygnet, för kan inte fortsätta så här nå mer. Men det är lättare sagt än gjort när jag har sömnproblem.

Att Sigrid kåtjamar heeeela tiden gör inte saken bättre. Kan inte sätta ut henne för då står hon under sovrumsfönstret och jamar.

Har nyss gett Albin lite mat, ris och "morotspure". Läste på internet att det också ska vara bra när hundarna varit dåliga.. Kokade upp morötter och mixade de till en pure. Nam nam tyckte han!
Köpte även burkmat åt han när vi var i Kalix och handlade, så kör på en mjukstart idag och sätter i lite burkmat i riset och morotspuren.
Tror även att han gått upp i vikt lite, ser ut som att revbenen och ryggraden inte sticker upp lika mycket nu.. Fan den där hunden sjunker i vikt nå fruktansvärt fort!


Sverige - USA

Fy fan vad less. Vilka jävla äckeldomare dem hade idag!
Usa gjorde en massa fula grejer, men i helvete att dem fick utvisning. Det hade nog hjälpt Sverige på traven.

5-2 till usa.

Tänkte egentligen inte se matchen, men jag vaknade 2.40 så tyckte att det var lika bra att se på matchen. Onödigt, fick ju bara bli förbannad på domarna.

Söndag

Har försökt logga in här på bloggen i flera dagar men det har inte gått.. Men nu jävlar kom jag på ett sätt så jag kom in!

Året kan jag inte påstå att det börjat bra.
1. Sigrid har kåtjamat i över en vecka nu, och börjar gå mig på nerverna. Drar sig efter stolsbenen med klorna så att Fredrik blir förbannad, trycker upp röven mot allt och alla. Nu har hon till och med börjat slå till en med klorna av någon konstig anledning.

2. Albin har blivit sjuk som fan. Han har rasat ner i vikt och är bara skinn och ben. Nyårsaftonsnatten så spydde han överallt. I förrgår natt så spydde han och hade diarré som fan. Verkar i alla fall ha fått stopp på de där nu! Han har inte spytt sen dess, vet ej om han har diarré mer, har inte sett han skita.
Risavkok är en mirakelkur för hundar som spyr och skiter löst.
Han tuggar även sönder ALLT han kommer åt. Jag behöver inte mer än gå ut för att stoppa i motorvärmarn så har han tuggat sönder något. Nu när jag kom in hade han tuggat sönder alla nya leksaker jag köpt åt dem. Oförsämda hund. Uppskattar inte nå.. hehe. Men less blir man. Så nu får dem inga nya leksaker!
Och det jobbigaste, jag får springa omkring och torka piss efter honom HELA TIDEN. Jag är ute med han så fort han vaknar, så fort han ätit, så fort han busat. Han kissar när han är ute, men så fort han kommer in så sätter han sig och kissar på golvet. Sen fortsätter det så där hela jävla dagen. Jag orkar inte torka piss hela tiden.
Han går inte på tidningarna som ligger på golvet, så dem har jag tagit bort nu. Golvet är ändå förstört i köket nu.
Allmänt jävla stressad hund. Han är HYPER! Har nu bestämt att han ska kastreras så fort det går. Inte bra för honom att vara så där hyper som han är. Han kan ALDRIG vara still.
Han får dessutom inte sova i sängen längre, så fort han kommer upp i sängen så pissar han i den. så nu är jag less på att tvätta täcken, lättaste lösningen - ingen Albin i sängen!
Förstår inte varför han blivit sån där..

3. Jag är trött KONSTANT. Jag kan sova hela dagarna.. Men i och för sig så är jag uppe hela nätterna. Men jag kan omöjligt somna när jag ska, hur trött jag än är. Vågar inte sova heller, jag drömmer äckliga drömmar och mina "önskedrömmar" som får mig att må så jävla dåligt.
I natt drömde jag att Wille återuppstod från de döda. - Jag vaknade gråtandes av lycka men insåg att det inte var sant. Det var inte han som låg vid mina fötter, utan de var Felix.

4. Skulle hjälpa Fredrik att flytta traktorn idag, (jag skulle köra firmabilen efter honom när han kör traktorn, efter en liten skogsväg då).. då är det så att generatorn är trasig på king caben, och smarta lilla Fredrik stängde av bilen för att hissa ner rutan för att höra om dieselvärman på traktorn var igång, sen när bilen skulle sättas igång igen så startade den inte. I en timma satt jag och frös i bilen.

Fredrik har blivit så tankspridd på sista tiden. Som idag, de där med att stänga av bilen när den inte har en fungerande generator som laddar ström, och strömmen i batteriet är typ slut..
Eva kom och kablade igång oss, och Fredrik kör iväg med bilen dit han skulle flytta traktorn osv osv. Då kommer Fredrik på att han inte tankat traktorn.. Tankspridd var namnet!

RSS 2.0