skrubba skrubba..

Sådär. Nu har jag fått lite mat i magen, så humöret är liiite bättre..
Har varit i farten med min Mr.Muscle och torkat bort piss på vitrinskåpet och på ramarna som står där.. Tog sin lilla tid att få bort pisset från ena ramen.. urk..
Nu är det bara resten kvar..
Vet inte från vilket håll jag ska börja.. Försöker åtminståne göra lite nytta och är nu uppe i andra maskinen med tvätt.. Kanske skulle dra igång diskmaskinen också.. Nog för att vi inte har så mycket disk just nu, men kan nog skrapa ihop en maskin..

Förbannad

Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig mer en jävla honkatt.. Fyfan vilken jävla äckelkatt.. Vi har förfan haft henne i 2½ år, och NU börjar hon pissa inomhus.
Min bokhylla är nerpissad, väggen vid bokhyllan + golvlisten är nerpissad, mina gardiner i vardagsrummet är pissade på, hon pissar i sin och kissens matskål, pissar på mitt vitrinskåp, och nu har hon pissat ner massor av skolarbeten.
Nu har den där katten satt sin sista potatis, i helvete jag orkar med detta något mer. Jag har förfan fullt upp med att fixa skolan, söka jobb, hålla oss med mat och städa osv osv osv, och så ger den där katten mig mer jobb. Torka piss, leta piss och nu skriva om alla skolarbeten, kan ju inte direkt lämna in nerpissade arbeten. Det lär ta några timmar innan jag skrivit om alla arbeten också.. Jippie.
En sak är då satans säkert. ALDRIG MER EN HONKATT! Jag älskar katter, men nu inser jag mer och mer att jag är en hundmänniska, hundar börjat inte hoppa upp på skaker och pissa där. Fredrik får ha kvar sin Kisse, det är en kastrerad hane. Men Thats it. Äckeldjur är vad de är för tillfället.


Måndag

Ångesten har satt sig hårt i mig nu.. Är helt matt och vill bara ligga ner och sova.
Det här med skolan skapar alldeles för mycket ångest och jag vet inte vart jag ska börja. När jag försöker fixa till allt så får jag veta en sak, men sen när jag väl fixat det så duger det inte och jag måste göra ännu mer.
Man får olika svar från alla på skolan. Den ena säger "det här fixar du, allt ser ju bra ut".. Sedan finns det de andra som säger "ojojoj, du har alldeles för mycket att fixa, du måste ta tag i detta NU om du ska få slutbetyg".. Mhm. Speciellt roligt att höra när jag tagit tag i vissa saker, och så får jag höra samma sak om och om igen. Finns bara en på skolan som kan vara rätt fram och säga som det är "nu ser det inte bra ut. Bara du gör såhär och det där så ska du få godkänt", och den personen håller fan det som är lovat.

Sovit som en kratta i natt pga ångesten, så tänkte åka till skolan för att för femtioelfte gången gå igenom allt och se vad jag måste göra, men då har Fredrik tagit Golfen.. Jättebra.. Så jag är fast här hemma, vilket inte gör min ångest bättre.
Fredrik valde också den perfekta veckan till att börja med dagskift, han har inte jobbat dag på hela vintern, och så ska han göra det precis den veckan som jag verkligen behöver som mest hjälp.. Eller ah, det hade inte spelat så stor roll, när han jobbar nattskift så sover han ändå hela dagarna..

Fan vad negativ jag är. Men inte så konstigt när man får höra saker från olika håll hela tiden..


Mat

Dagen har gått mindre bra, hann börja bli mörkt ute innan vi ens fattade hur man gör för att filma med den där jävla kameran. Var inte lita knappar man skulle trycka på innan det funkade.. Bra gjort! Nå, får göra ett nytt försök imorgon.

Väntar nu på att middagen ska bli klar, är i ugnen nu och ska bli lite frasig ;) Är mammas sambos recept, och både jag och Fredrik älskar den maträtten :) nom nom! Eller ja, jag vet ju inte om mammas sambo fått receptet från någon annan, men jag har då snott receptet av honom, och gör lite egna tillägg vad gäller kryddning osv ;p
Tror dock att maten blir misslyckad.. suck.. Blandade två olika sorters makaroner för att jag trodde att de inte skulle räcka.. Ögonmåttet är inte det bästa idag..
Sedan hade vi bara röd paprika, och det ska vara gul.. Röda paprikan har alldeles för stark smak enligt mig, men vi får väl se hur det blir :)

Nåå nu ska jag gå och kolla till maten, se om den börjat bli lite brun på ytan ;)

Lördag

Idag hade jag tänkt lägga hela förmiddagen till att göra bort det mesta filmandet av projektarbetet.. Måste göras medans det är ljus ute så man ser någonting. Men så klart så har jag ju glömt att sätta kameran på laddning! Smart Sandra, smart!
Har stoppat kameran på laddning, och den borde väl inte ta så jätte lång tid på sig tycker jag..

Vilket härligt väder det är ute alltså! Nollgradigt, solen lyser och det är vindstilla, det gillar vi!
Tror faktiskt jag ska ta och gå ut och träna med Lotus lite medans jag väntar på att kameran ska ladda klart. Tror Lotus är ganska ringrostig nu efter en längre paus från lydnadsträningen, vi har mest tränat trix här hemma.. Men det borde gå bra, han brukar komma ihåg efter lite repetition :)


Fredag

Går fortfarande omkring i en dimma.
Har som ingenting att säga.. Det är helt tomt.

.....

Har inte gått och lagt mig än.. Kan inte sluta gråta.
Förstår inte varför jag tagit hans död såhär hårt.. Jag kände honom ju inte ens..

Har en mamma som tänker på allt. Hon tror det sitter långt in i minnet på mig, det som ligger där långt inne från när jag var liten, det är de som kommer fram nu.. Typ.
"Han är den enda som du haft en slags far-dotter relation med"... "Kanske för att du inte kan lära känna honom igen"...
Är så arg på mig själv för att jag inte letade upp honom, han bodde ju bara några mil bort.. Hade inga barn, så hade säkert blivit glad..
Jag var rädd, för att bli avvisad.. Rädd för att mamma skulle ha något emot det..
Måste släppa det här nu.. Det hjälper inte att gråta, men tårarna bara rinner..

Har alltid nekat de, att jag inte brytt mig om att jag vuxit upp utan en pappa. Men nu börjar det gå upp för mig, jag hade verkligen behövt en, och jag behöver en fortfarande.
Min biologiska pappa har jag inte gråtit över sen jag var liten. När jag var liten grät jag för att jag inte visste bättre. Nu skulle jag aldrig gråta över honom, varför gråta över någon man inte minns ett skit utav?
Den här mannen däremot, har jag suddiga "pappa" minnen från.. En liten inblick i hur det hade kunnat vara att ha en pappa..
Blod och gener spelar ingen roll för min del, även om man inte är biologisk pappa, så kan man bli en bra pappa för det, till och med bättre än den biologiska..

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen.. Är så trött efter att ha gråtit hela kvällen, och frenetiskt letat efter ett foto på honom som jag vet att jag haft, men som nu är spårlöst borta... Det försvann väl i flytten hit..

:'(

Vet inte vad jag ska skriva. Känner mig helt tom..
Fick min mobil, och så tänkte jag: "oh, det här måste vara min turdag!".. Men icket. Vi åkte till mamma för att hälsa på en sväng och kolla om jag fått post. Mamma bjöd på fika och då berättade hon att hennes ex har dött.. Var som en spark i magen när jag hörde det.
Förstår inte själv varför jag reagerade så starkt när hon berättade det. Har ju knappt några minnen av honom, var ju så liten när dem var tillsammans.. Men kommer ihåg lite saker sådär dimmigt, och att jag verkligen tyckte om honom, och vet att han tyckte mycket om mig också.. Just pga att jag vetat att han tyckte så mycket om mig har jag ofta tänkt på att ta kontakt med honom, men det har inte blivit av, och nu är det försent..
Försökte leta upp han via nätet, men inte det lättaste när jag inte vet vad han hette i efternamn.. Vågade inte fråga mamma heller.. Han hade inga egna barn heller, så han hade säkert blivit glad om jag kontaktat honom.. Men nu är det som sagt försent, och borde egentligen inte hålla på och trycka ner mig själv för de..
Har gråtit sen jag kom hem, kan inte sluta. Det bara rinner ner för kinderna..

Är nog som mamma säger.. Är nog ledsen just för att jag nu inte kan lära känna honom på nytt.. Också pga att mamma berättat om honom, att han brukade ta med mig när han jobbade, jag tyckte tydligen om att åka lastbil.. Sedan när han var och gled jänkare så kunde han mitt i allt komma till mommo för att hämta upp mig, bara för att jag skulle få åka jänkare..

Nej nu kan jag inte fortsätta tänka på det där.. Nu är han död och ska begravas imorgon.. Hade jag vetat tidigare så hade jag fixat något.. Fyfan vad det känns hemskt.. Han var inte ens så gammal, bara något ynka år äldre än min mamma...


Im back!

Har varit utan internet sedan lördag kväll :( Har varit så fruktansvärt uttråkad här hemma så har inte vetat vart jag skulle ta vägen! Men idag har vi äntligen fått tillbaka de! ;) Jävla kabel där ute, tydligen en skarv på kabeln som blivit dålig och så har det tappat kontakten.. Nå, var inte vårat fel i alla fall, så vi slipper betala för teknikern ;)

Nå, i lördags så var vi hos Gabbi och Ricke, åt supergod tacos och så blev det lite alkohol :) Trevligt som vanligt!
Söndag, interneten hade slutat fungera. Jag blev galen.. Blev att städa hela huset från golv till tak i princip.
Måndag, ingenting.
Tisdag, ingenting. Men där bröt jag "ingenting beteendet"! Under dagen hade Fredrik suttit och spelat Red Dead Redemption, så på kvällen testade jag det efter lite tjat av Fredrik. Mhm, och nu är jag fast! Tisdagskvällen satt jag i 7 timmar och spelade!
Onsdag, ingenting på hela dagen.. Jo, satt och byggde ett hus i Sims3, men inget mer.. Efter att jag sett klart Big Brother så satte jag mig med xbox kontrollen och spelade RDR, blev 3½ timme, sedan gick jag och la mig.

Idag då?
Inte hunnit med mycket. Sovit lite för länge, vaknade av att teknikern ringde och ville veta om lamporna på modemet lyste. Jamenvisst! En glad Sandra satte sig vid datorn direkt ;)
Ska strax hoppa i duschen, sedan ska jag försöka få liv i Fredrik :) Ska åka till Happis och hämta min telefon från Elgiganten, fick sms igår om att den var klar för avhämtning! Snacka om glad jag är idag! ;)

Nu ska jag ta igen lite bloggläsande, sedan duschen!


Inte ovanligt..

Ja det är ju jävligt ovanligt att jag får bli på dåligt humör. Ja, det är väldigt mycket ironi i den där meningen.

Mest troligt så har kranen till handfatet gått sönder.. Oh vad billigt att börja köpa nytt..
Sen det som gör mig mest förbannad, det är när man planerat en sak och sedan blir det inte så. Då är det något annat som kommer ivägen. Förbannades jävla tofflande.
Hur mycket ska man egentligen behöva stå ut med?!

Fredag

Idag skulle jag ha varit med på idrotten, då vi inte har engelska. Blev att jag struntade i det, vaknade med världens fetaste mensvärk + huvudvärk. Så.. Nej tack. Ingen idrott när man har så ont.

Försöker vakna till liv, men det går inge vidare bra.. Är så tung och seg i huvudet.
Har en hel lista i huvudet på saker som jag behöver ta tag i, men vet inte hur jag ska orka.. Städa är ju inte direkt någon favoritsyssla. Toaletten är något som verkligen skulle behöva städas, men nu känns det bara extra jobbigt då varmvattnet inte fungerar? Märkte det i förrgår kväll när jag färgade ögonbrynen.. Skulle vrida på varmvattnet, men det var lika torrt i kranen som i öknen, inte en droppe vatten kom..
Fredrik har stoppat in kupé fläkten på toa, för att se om det är en ispropp.. Nu är det typ 100grader varmt inne på toan, och fläkten har varit igång hela natten, men ändå så kommer det inget varmvatten, så antagligen är det något annat som gått sönder.. Hur det nu har gått till..?
Så mm. Inget varmvatten på toa = massa spring till köket för att skölja av trasan osv. Jag som är väldigt bekväm av mig, tycker inte att springa mellan två olika rum är så roligt. Och att ha varmvatten i en hink och hålla på, näe, det känns inte fresh alltså.

Nå, nu har jag gnällt nog för ett tag.. Ska gå och rota i skafferiet och se om det finns något gott att äta. Troligen inte, då jag var och rotade där femtioelva gånger igår men hittade ändå inget.. buhuu.


Tråkigt

Snodde denna lista av Mia, har inte så mycket annat att göra..

1. Namn: Sandra
2. Piercingar: 6st i öronen, men räknar det inte direkt till piercing..
3. Tatueringar: 1 ;) Snart en till! Nervös som tusan eftersom jag är nålrädd och vet hur ont det gör. Men det är SÅ JÄVLA värt smärtan/rädslan!!
4. Längd: 164cm enligt passet ;p
5. Bor: Kalix
6. Skostorlek: 38/39
7. Hårfärg: Brunt
8. Är du kär i någon: Ooja :)
9. Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland :)
10. Tycker andra att du är attraktiv: Har fått höra det några gånger, så antagligen finns det folk som tycker de :)
11. Dricker du: Dricka bör man, annars dör man. Alltså vatten osv ;p
12. Pratglad eller tystlåten: Det beror på vem jag umgås med. Men brukar prata på som bara den när jag väl lärt känna personen :) Fredrik skulle nog vela tejpa igen munnen på mig ganska ofta xD
13. Röker du: Nej, faktiskt inte! :) Feströker, men annars, nej :)
14. Vilket schampoo använder du: Tressemme. :)
15. Vilken parfym använder du: Använder inte parfym så ofta, men när jag använder det så har jag Paris Hilton-can can, eller Christina Aguilera - Inspire, som jag fått av Fredriks syster Emilia :)
16. Vilka skor använder du: Det beror på väder och vind :)
17. Vad är du rädd för: Småkryp av alla de slag, döden, osv osv..
18. Gillar du att tvätta: Nå jag tvättar ju inte för hand, så vad finns det att gilla/ogilla? Är ju inte så jobbigt att sätta tvätt i en maskin och sen hänga upp den..
19. Gillar du berg & dalbana: Tycker inte om sånt där alls.
20. Senaste bok du läste: äh, nu kommer jag inte ihåg vad den heter.
21. film du köpte: Ingen aning.
22. låten du lyssnade på: Kommer inte ihåg.
23. låten du har på hjärnan: Ingen för tillfället.
24. musik jag lyssnar på: Det är ganska blandat.
25. senaste personen du ringde: Fredrik.
26. senaste personen som ringde dig: Fredrik.
27. person/erna som finns för dig: Mommo, mamma och Fredrik.
28. TV-program du titta på: Massa.
29. senaste personen du tänkte på: Mommo
30. senaste person du pratade med: Fredrik
31. gången du badade i ett badkar: I somras när vi hälsade på i Flen.
32. gången du badade i havet: Oj, många år sedan! Är nog 5 år sedan?
33. teaterföreställningen du besökte: Kommer inte ihåg vad den heter eller vad stället heter som vi var på. Var i höstas i alla fall.
34. Tycker du nån på skolan är söt: Brukar inte sitta och tänka på om någon är söt eller inte :p Men ja, vi kan väl säga att några i klassen har söta personligheter :)
35. Har du en bästa vän/vänner på skolan: Finns de jag pratar mer eller mindre med, men finns vissa som jag verkligen kommer att sakna när skolan är slut.
36. Gillar du skolan: Från och till.
37. Finns det nån på skolan du inte gillar: Kan mycket väl hända, har inte tänkt så mycket uti de.
38. Skulle du tänka dig börja röka för andra på skolan gör det: Nej.
39. Roligaste ämnet i skolan: Ingen aning. Just nu känns allt tråkigt.
40. Tråkigaste ämnet i skolan: Som sagt, allt känns tråkigt för tillfället.
41. Bästa filmen du sett: Twilight filmerna ;)
42. Bästa tv-serien: True blood :)
43. Snyggaste kända person: Kille: Svårt, men har fastnat för Jeffrey Dean Morgan efter hans medverkande i Greys Anathomy ;) Och Gerard Butler ;) Dessa två i samma film, mmm. Inte konstigt att PS I love you är en av favoritfilmerna ;)
Tjej: Eva Longoria, utan tvekan!
44. Bästa filmrubriken: -

Favorit:
46. mat:
Finns för mycket god mat!
47. låt: Har några favoriter just nu.
48. sysselsättning: Inte mycket.
49. ämne att tala om: Ojoj, finns mycket intressant att prata om.
50. sport: Hockey är den enda riktiga sporten. Allt annat är tråkigt, ingen action!
51. dryck: Fanta, men tycker även om annat. Försöker hålla mig borta från Cola då jag är smått beroende av det. Cola suget kan ibland vara värre än suget efter snus.
52. kläder: Leggings! Sedan ett linne och en skön tröja på det!
53. film: Twilight och några kärleksfilmer.
54. band: Har som ingen favorit.
55. bil: Min Mercedes w126 ;) <3 

Har du någonsin;
57. gråtit över en pojke?
Ja.
58. gråtit över att en kompis har svikit en: Ja.
60. skrivit en dikt: Nej.
61. skrivit en låt: Nope.

Antal;
64. hur många filmer äger du:
Inte så många, finns några på datorn som vi inte bränt ut än.
65. personer från grundskolan du har kontakt med: Typ ingen.
66. skivor du äger: Inte många, allt finns på datorn i princip.
68. Sover du på mage eller på rygg: Tidigare sov jag alltid på sida, men nu har jag börjat sova på mage mer och mer. Fattar inte varför. Rygg är inte någon favorit men ibland måste jag sova på rygg..

Övrigt:
70. Anser du själv att du är snygg?: Ibland kan jag nog tycka de ;D höhö.
71. Vem är snyggast?: Måste ju säga Fredrik ;)
72. Har du varit kär i honom?: Jag har varit och är fortfarande ;).
75. Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?: När jag var singel, ingen aning. Nu när man har varit ut med status "upptagen" så försöker killar ragga på en ibland, men får fet diss tillbaka :p hehe
76. Är du svårflörtad?: Nu när jag är upptagen ja!
77. När är du född?: 1991
78. Vad har du gjort idag?: Varit på skolan och sen inte så mycket mer.
79. Vad gjorde du igår kväll?: Satt klistrad framför tv:n.
80. Vad vill du helst ha nu?: Något sött och gott! Mens cravings!
81. Har du nytvättat hår?: Nej.
82. Vad luktar du nu?: Solarium.
83. Vilken skiva lyssnade du senast på?: Lyssnar inte på skivor.
84. När blev du fotograferad senast?: När Josse fotade mig för någon vecka sedan.
88. Saknar du någon nu?: Jo, min mommo.
89. Dricker du alkohol?: Ibland.

90. När var du i en affär senast?: Idag.
91. Mötte du någon du kände då?: Nej.
92. Tycker du om dina grannar?: Grannarna är sällan här, dem använder huset mer som en sommarstuga, men de hälsar alltid när de åker förbi och ser en :)
93. Använder du icq eller msn?: Msn.
94. Hur många datorer finns i ditt hem?: 2
95. När fick du senast en present?: På min födelsedag.
96. Vad drack du senast?: Vinbärssaft :).
98. Har du några högklackade skor?: Högklackade kan jag inte kalla de, men en liten klack finns det :).
99. Vilken är din favoritfärg?: Lila.
100. Sämsta färg då?: Hmm.. Vet inte. Beror på vart färgen sitter.
101. Har du blivit hotad via telefon?: Ja, men det var länge sedan.
102. Goth eller pop?: Pop.
103. Hur många lampor har du i ditt rum? Har inget eget rum. Men i hela huset har vi många, både jag och Fredrik är tokiga i allt som lyser! Lampor och levande ljus, fast Fredrik är lite mer åt elektronikhållet ;).
104. Vill du ha barn? Jamenvisst! Förhoppningsvis snart :) hihi.
105. Hur skulle din bästa vän beskriva dig med ett ord? Ingen aning.
106. Vilken färg har du på dina underkläder nu? Svart. *intresseklubben antecknar*
108. Gillar du dokumentärer? Det beror på.
109. Längtar du till din nästa födelsedag? Finns ingen anledning att längta :p
110. Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? Det beror på.
111. Har du rakat dina ben någon gång? Ja.
112. Vilka språk kan du prata? Svenska och engelska.
114. Hur många hål har du i öronen? 6st.
115. Vem pratade du med senast? Fredrik.
116. Vad pratade ni om? Det som är på tv:n just nu.
117. Folköl i kylen: Nej.
118. Något husdjur: 2 hundar, 2 katter och 2 marsvin.
119. Någon pojk/flickvän: Pojkvän.
121. Någon sjukdom: Egentligen inte, men förkyld nu.
123. Någon homosexuell kompis? Inte vad jag vet.
124. Duschat idag? Nej.
125. Någon kompis som snarkar? Kompisar vet jag inte om dem snarkar eller inte, men Fredrik och Felix snarkar ;).
126. Morgontrött eller morgonpigg: Morgontrött. ;p
127. Finns det renar i Lappland? Dum fråga.
129. Något beroende? Min mobil, åååh I want it back!.
130. Fikat idag? Nix.
131. Har du några converse? Nej.
132. Något favoritmärke: Nope.
133. Någon vän som bor i något annat land? Nej.
134. Vem är din bästa vän? Fredrik.
136. Var shoppar du helst? Här i norrbotten får det väl bli Luleå..
138. Fras/mening/uttyck som du använder ofta: Ingen aning. Men svär alldeles för mycket.

140. Dagens middag? Korv och makaroner.
141. Dagens köp? Lite matvaror.
143. Dagens planer? Se på tv.
144. Dagens äckel? -
148. Dagens fuling? -
149. Dagens längtan? Gotti gott gott...
150. Dagens vill ha? Gotti gott gott.
152. Dagens sötnos? Felix <3
153. Dagens vän? Får nog bli Josse, hehe. Anledning? Henne jag var med på skolan, hon peppade mig under idrotten även om jag sög och sen for vi och solade :).
155. Dagens kläder? Nike byxor, linne och huvtröja.
156. Dagens cooling? Jag ;)

Torsdag

Slö dag som fan.
Kom till skolan 9.40, då jag trodde vi skulle börja, men så visade det sig att vi inte hade någon svenska på hela dagen, utan bara idrott efter lunch.. Som tur var så hade Fredrik åkt med mig till skolan så han hämtade mig och så for vi på lacken och kollade på olika färgprovet ;) Kan säga att vi hittade några favoritfärger som jag vill ha på mercan ;) Grr! Bilen kommer bli sååå fin när den är klar!

For på idrotten, hade basket. Bollar är inte direkt min grej, eftersom jag är bollrädd. Basket är något som jag verkligen suger på, träffade inte korgen en enda gång hur mycket jag än försökte.. :( haha. Vi var bara 4 st, men roligt var det!
Sa åt mig själv att jag inte skulle anstränga mig på idrotten, eftersom jag fortfarande har denna helvetesförkylning och överdoserar nässpray, men inte kunde jag hålla mig! Blev så tävlingsinriktad så hoppade och sprang som en dåre till slut. haha. Var extra jobbigt då jag hade mensvärk också.. huh huh.
Efter idrotten for jag och pratade med min handledare om projektarbetet. Mitt kamera problem löste sig! Fick låna en videokamera från skolan :) Får hoppas på att det är hyffsat bra kvalité på bilden!
Nu får det fan ta och bli varmare ute så att jag kan vara ute och filma!

När jag var klar på skolan åkte jag med Josse och solade! Men fy fan vad skönt! På något sätt är det verkligen som terapi för själen! Bara ligga där i värmen och känna lugnet.. Ska börja sola oftare, mår så bra när jag gjort det. Känner mig mycket gladare, mina leder som gör ont slutar värka för en stund och allt känns allmänt mycket bättre :)
Vid tre tiden så låg jag och vilade på soffan, och så kom Fredrik och la sig bredvid mig, slutade med att vi somnade ;p höhö. Vaknade efter 18, och nyss ätit middag. så skönt när Fredrik gjort middag nästan hela veckan! Är verkligen uppskattat från min sida när han avlastar mig, har verkligen kunnat släppa vissa stressfaktorer i veckan när han tagit över vissa sysslor!
Fredrik måste verkligen vara världens bästa <3

Onsdag

Ingen skola för mig idag, fy fan vad ont i magen jag hade på morgonen när jag vaknade. Hatar verkligen dagarna innan det är dags för lingon veckan, möblerar om i magen totalt.. Imorgon lär det inte bli roligare för då lär helvetes veckan börja...

Nå, var ändå tvungen att åka in till Kalix vid lunchtid, hade synundersökning. Tydligen ingen skillnad på min syn sedan tidigare, bara brytningsfelet som fortfarande håller i sig.. 300kr för en jävla synundersökning som tar 15 minuter. Det är sinnessjuka priser! Nå, då var det ju tur på ett sätt att jag inte hade fått sämre syn så att jag hade behövt köpa nya glasögon, alternativt byta glas i de jag redan har.. Så jag kom ju ändå billigt undan..

Även suttit och fixat fram lite material till tatueringen. Så jag längtar tills jag får vara under nålen igen! Även om det gör ont som fan ;D hehe.
Nu ska jag se på tv. :)

Tisdag

Skola idag igen. Fy så jobbigt det är att vara på skolan med denna envisa förkylning! När ska den försvinna?!
Nå en bra sak idag, jag klarade ekonomiprovet idag! Jihoo!
Men ja, fick reda på att det fanns två prov som jag måste fixa för att få godkänt i en kurs också.. Jippie, ännu mer på listan.. Att det aldrig tar slut!! Först säger dem en sak och sen ändrar dem sig och säger en annan.. Blä.

hmm..
När jag kom hem så satte jag igång en tvätt.. Pluggade lite.. Åt middag, Fredrik var kock idag igen ;) Skönt!
Pluggade lite till, sen kom Gabbi, Ricke och Elias och hälsade på :)
Ja och när de for hem så fortsatte jag plugga, blev nyss klar. huh så skönt!

Ska snabbt läsa aftonbladet, vilket jag inte haft tid med idag, sedan blir det en snabb dusch innan jag går och lägger mig..

Måndag

Varit på skolan idag, finns väl inget mer att säga om det.

Efter skolan for jag hem en sväng för att hämta Fredrik, sedan åkte vi till Kalix igen.
For till Barsken och snackade lite motiv osv, fick bokat en tid också, så i mars är det dags för tattoo nr 2 ;)
Ja och efter det lämnade Fredrik av mig vid Synoptik för att boka synundersökning. Tycker att synen blivit fruktansvärt dålig på sista tiden. Kanske inte är något fel på synen, kanske bara är så att jag ser sämre för att jag är konstant trött.. Nå, på onsdag får jag veta..

Fredrik gjorde middagen idag, hamburgare. Är äckligt mätt nu.
Väntar på att skrivprogrammet ska installeras klart, så jag kan börja plugga.. Usch jag har alldeles för mycket saker som måste bli klara under kort tid nu. Vet inte hur jag ska hinna med allt.
Projektet vet jag inte vad jag ska göra med. Hade ju tänkt ha en filmredovisning, men nu går det ju inte så bra eftersom jag hade tänkt filma med min mobil.. Måste antagligen leta upp någon filmkamera någonstans ifrån, men det är ju inte heller så lätt. Inte många heller som vill låna ut, speciellt inte när jag måste vara utomhus och filma (tänker på alla dessa förbannade minusgrader)..
Nå, får se hur jag ska göra...

Söndag

Förstod att jag skulle bli sjukare igen av att jobba innan jag är frisk..
Känns som att jag är tillbaka på ruta ett igen med min förkylning. Halsen är konstig, måste överdosera nässpray igen osv osv.. Fredrik verkar ha varit vaken ganska länge, för det är varmt i huset. Men även om det är varmt i huset så fryser jag. Har legat under ett täcke på soffan hela natten, halva natten har jag tryckt mig mot Fredrik, men ändå är jag inte varm..
Får nog ta mig en kopp té..
När jag vaknade var inte Fredrik kvar i soffan, han har lagt sig i sängen.. Antar att jag snarkat som en tok pga förkylningen och han inte kunde sova bredvid mig.. hehe.

Finns en hel del saker jag borde ta tag i idag, men om jag ska må så här piss så kommer jag inte att orka... Kommer nog ligga i soffan i princip hela dagen..


Lördag

Jobbat idag då.
Fått springa fram och tillbaka som en idiot..
Jag kan inte hålla mig, måste ge lite ris idag, lunchen på jobbet idag var fan inte värd pengarna. Nu när man blivit illa tvungen att betala för lunch (även om man inte tar lunch där), så ska man ju ha rätt till nylagad VARM mat och inte nå jävla rester från tidigare i veckan, som man får värma i micron. Nej nej.
Vet att man inte ska skriva skit om sitt jobb, men nu är jag less! Annars så ger jag mitt jobb bara ros, även om det är stressigt och jobbigt, för jag trivs bra där och har så bra arbetskamrater..
Svammel svammel..

Nå, Fredrik hämtade mig från jobbet.. For på Elgiganten och lämnade in min dumma telefon. Den har hängt sig flera gånger, så man måste ta ut batteriet för att få den att fungera. Touchen har strejkat så jävla många gånger, ibland har jag inte kunnat svara i telefon, och det jävligaste av allt är ju när alarmet ringer och man inte kan stänga av det för att touchen inte fungerar, så då är det bara att riva ut batteriet då också. Sändningen har blivit asdålig de senaste dagarna, samtal har brutits och har fått stänga av telefonen och sätta på den igen för att få tillbaka sändningen, men då har den försvunnit lika fort igen..
Så ja, nu är den påväg ner till Malmö för att få sig en programuppdatering.. 3 veckor skulle det ta! :O Hur ska jag klara mig utan den så länge?! Fick i alla fall tillbaka min gamla telefon idag av Fredriks pappa som lånat den.. Men vill ju ha min "nya" cp telefon! :( Inte den gamla.. Buhuu..

Eftersom sorgen blev så stor efter min älskade mobil, så for vi till ikea en sväng så jag fick trösta mig lite... Köpte mina efterlängtade ljusstakar! Blir tyvärr ingen bild, då jag inte kan föra över bilder med min gamla telefon längre..

Ska nu gå och mysa med min karl :) Fryser som sjutton och han ser så varm ut ;)


Mm. Låter som en bra idé att låta de där mysiga armarna hålla om en och ge en lite värme! ;)

Där satt den!

Lotus rullade runt nyss! På bara kommandot! Tidigare har jag fått hjälpa honom och visa med handen lite smått, men nu så satt den! Sa bara rulla, och han la sig ner och rullade :D
Mamma hjärtat är fyllt med stolthet just nu ;) haha.

Väntar nu på att Fredrik kommer hem. Han for iväg till Granån för att hämta lite beasås, våran är spårlöst försvunnen. Både jag och Fredrik vet att det funnits hemma, men nu är den inte där bland alla andra såser :S Så jävla skumt!

Hittade förresten mina försvunna leggings för ett tag sedan också! Blev jätte förvånad.. De låg på "tröjhyllan", längst ner.. Och det mystiska är hur de kom dit, för tröjorna längst ner har jag hållt på och gräva mellan tidigare, men nu helt plötsligt så låg de där! :S
Skulle inte förvåna mig om jag hittar beasåsen i någon kökslåda eller liknande nu.. I kylskåpet är den då inte, för den har jag nyss gått igenom totalt..

Nå, nu ska jag kolla till klyftpotatisen :) Blir klyftpotatis, älgkött och beasås till middag :) nom nom!

Mer fredag

Inte fått så mycket gjort än..
Mest suttit vid datorn.. Duschat och suttit vid datorn lite till..
Är irriterad på mitt vänstra öga.. Halva ögat är alldeles rött och jävlas lite med mig..

Vissa av planerna jag hade idag gick ju inte så bra.. Han åkte iväg med sin pappa och skulle inte vara borta så länge, men kom hem nyss. Så då sket sig de planerna..

Tror jag lägger mig i soffan och vilar lite. Är så trött. Denna förkylning suger verkligen energi ur en..

Fredag

Ledig idag från skolan! Skönt. Eftersom jag inte har engelska ska jag befinna mig på gymmet med de som har idrott B.. Men efter att jag var med på idrotten igår så har min förkylning blivit värre igen.. Fan. Så ja, jag stannade hemma och sov så länge jag kunde :)

Får se vad som händer idag. Tror det inte blir så mycket, ska bara kurera mig så jag orkar jobba imorgon...

NU!

Nu ser jag tatueringen framför mig!
Ja, alltså motivet, jag har det på näthinnan!
Ooooh vad fiiiint!

Jag älskar dig.. Eller?!

Något som jag faktiskt stör mig på, är att folk missbrukar orden "jag älskar dig".
För mig betyder de orden otroligt mycket. Jag själv säger det inte till vem som helst, hur som helst. Nej nej, man ska verkligen ha förtjänat de orden! Säger själv de orden alldeles för sällan, och visar väldigt dåligt att jag älskar någon.
Okey, Fredrik behöver jag inte säga det till eller visa det på något speciellt sätt, han vet vart jag står. Men min familj. Visar min kärlek till dem hemskt dåligt, och speciellt min mormor.

Men till saken då.
Alltså man läser vissa bloggar, man älskar folk hit och dit.
Man har nyss träffat en ny kille och några dagar senare så säger man att man älskar den personen? Alltså, i mitt huvud så tycker jag att det är konstigt. Jag kan omöjligt säga att jag älskar någon efter några dagar eller 1-2 veckor. Tycker det är så löjligt på något sätt. För mig tog det typ två månader innan jag kunde säga det till Fredrik och VERKLIGEN mena det! För då hade jag lärt känna honom bättre.

Sen att man planerar en framtid med någon som man varit med i någon ynka vecka.. Nja. Jag och Fredrik har snart varit tillsammans i 2½ år, och det är först nu som vi börjat göra upp planer för framtiden.. Vill egentligen inte kalla det planer, det är mest något som liknar drömmar och så hoppas vi på att de drömmarna slår in.

Och en sak till som irriterar mig. Det är att man håller på och byter partner titt som tätt. Alltså missförstå mig rätt nu..
Med det där menar jag dem som satt in i system att hitta en ny kille/tjej medans man fortfarande har en partner. De som är tillsammans med någon men samtidigt far runt och mitt i allt hittar sig en ny. Det som slutar med att den personen går bakom ryggen på sin partner, börjar hålla på med någon annan, och slutar med att den personen tar den nya och sårar partnern.
Visst, ibland kan man inte ro för att man känner som man gör och gör slut. Men tycker det är så sjukt när vissa sätter in det på sitt system om gör om det om och om igen. Det tar liksom aldrig slut, att man gör så flera gånger per år..
Hur kan man ha hjärta till att såra någon på det sättet? Och fortsätta med det beteendet?

Är det jag som är dum i huvudet, eller vad?
Nä, för mig låter det väldigt illa. Skulle inte ha samvete till det.


Studentklänning

Sitter här och har ånget över något så pluttigt som studentklänningen! Herregud!
Beställde ju en förra månaden, och nu ångrar jag mig nog.. På sätt och vis.
Den är fin, det är den, men jag borde inte haft så bråttom.. Det är en klänning utan axelband, och jag vet inte om jag kommer hinna hitta en axelbandslös bh.. Sen känns det som att tuttarna är alldeles för stora för att passa i den klänningen..
Fan, blir jag full så kommer klänningen säkert åka ner också!?

Ska hålla ögonen öppna och se om jag hittar någon klänning MED axelband..


Torsdag

Åååh vad SKÖNT! Snart är det fredag!!!!!! Men blir inte så mycket helg för min del.. Ska jobba på lördag och hörde att det kommer bli ganska så stressigt... buhuu :(

Annars idag då?
Varit på skolan. Råkade komma några minuter försent.. Somnade på soffan igår så hade inte hunnit stoppa igång alarmet :( Men som tur var så vaknade jag av mig själv, men dock liite för sent, så det blev lite stressigt :) hehe.
Fick veta att jag klarat "bussprovet" igår! YEY! En sak mindre att tänka på!
Efter skolan så for jag med Josse och solade ett tag :) Fy så skönt! Behövdes verkligen! Huvudvärken släppte nästan direkt!

Det närmar sig deadline för projektarbetet nu också.. Hade ingen aning om att man skulle göra en redovisning.. hmm.. Men jag har suttit och klurat på det där och tror att jag kör en videoredovisning :) Har redan kommit på en låt som jag ska ha i bakgrunden på videon ;) Måste nu bara filma allt, och sedan lära mig hur man klipper ihop små snuttar osv :p men detta kommer bli bra tror jag!

Nåjååå.. Fredrik är ute och gör något med Ronny.. Får se när han kommer in.. Är lite små hungrig, men vet inte vad jag ska hitta på till middag.. Börjar bli lite tomt i kylskåpet/skafferiet på småsaker som jag behöver till de lite mer "avancerade" maträtterna..

Nåja. Ska väl läsa lite bloggar medans jag väntar på att Fredrik blir klar med Ronny där ute ;p


Funderingar...

Pratade med mamma för någon timme sedan, vilket gav mig ännu mer att fundera på..
Fan fan fan..
Hade ju inte behövt det här också på mina axlar. Stora beslut som måste tas..
Fredrik tycker att jag inte ska brusa upp och börja stressa redan nu, det kanske löser sig. Mm. Eller hur. Den turen har ju jag? Jag är ju den som går omkring och bär på en stor dos med tur! Eller så inte.. Otur borde vara mitt förnamn.

Fan också.. Vet inte alls hur jag ska göra.
Allt går åt helvete just nu. Igen..
Skolan ger mig för mycket tyngd på axlarna redan, borde egentligen lägga all fokus på den. Men med tanke på att detta är mitt sista år på skolan så måste jag också tänka på framtiden. För mycket för mig att bära..
Hoppas Fredrik kan hjälpa mig med att dra i några trådar...

Ska dricka upp det som finns i mitt glas och sedan är det sängen som gäller.. Skola imorgon..

Onsdag

Fy fasiken vilken äcklig mat jag gjorde nyss! Försökte mig på någon slags kycklingwok men nä, det där experimentet smakade då inte bra! Bläää

Varit på skolan en sväng idag, kom försent på morgonen, pga illamående. For till skolan men for hem igen nästan direkt. Vet inte om det är laxen jag gjorde igår, tyckte den luktade konstigt när jag tog den från frysen :S Mådde illa redan igår kväll, var en konstig eftersmak på laxen som fastnat för det smakade äckligt varje gång jag rapade.. Jag vet, intresseklubben antecknar!
Nå, for tillbaka till skolan vid 13 tiden för att göra omprov, hade inte klarat "bussprovet".. Tror inte jag klarade det den här gången heller. Det är helt enklet för mycket att tänka på när det gäller sånt där..

Förkylningen är annars bättre idag, men nu har ju magen börjat strejka. Att det alltid ska vara något!
Håller säkert på att få något magsår eller nå..

Nå. nu ska jag lägga mig på soffan och se tv och hoppas på att magen slutar bråka med mig..

Ajaj

Fy fasiken vilken huvudvärk jag fick helt plötsligt. Känns som att ögonen ska ploppa ut ur huvudet på mig. haha.
Måste verkligen ta mig i kragen och fara till optikern och kolla synen.. Men är för snål, för behöver jag byta glas i mina glasögon, så vill jag ha nya bågar också.. hmm.. Snål, som sagt!

Hade behövt fixa lite grejer till samhälls, men med denna huvudvärk så pallar jag det verkligen inte.
Ska strax gå och sova, måste bara elda ett tag till innan jag kan gå och lägga mig..


Tattoo

Vet att jag ofta tjatar om att jag vill tatuera mig, och att jag vet vad jag ska göra.. hehe.
Men har en massa idéer och vet aldrig vilken jag ska börja med.
Nu har jag haft en och samma idé ganska länge, så nu är jag ganska säker. Tror inte det är något jag skulle ångra i framtiden heller :)
Måste bara fråga en person några saker, så har jag nog all information jag behöver för att kunna kladda ner lite på papper, för att sedan kunna visa tatueraren vad jag tänkt mig :)
Oh, tror det kommer bli såå fint ;)

Engelska

Har nu tagit tag i den där engelska uppsatsen.. Tog ju ändå inte så farligt lång tid att översätta den.. Måste nu bara hitta ett skrivprogram som passar mig som jag kan ladda ner, så jag får det utskrivet..
Ja de var väl 100gram som lyften från mina axlar..
Säkert därför förkylningen inte vill ge sig, för att jag har sådan jävla ångest pga skolan..

Ska nu gå ut och försöka få upp dörren till frysen, och hämta in lite mat. Är ashungrig.. Måste få mat i magen för att kunna fortsätta ta tag i det som jag ligger efter i...
Kanske blir lax, så jag blir lite smartare ;)


Tisdag

Skulle verkligen ha behövt vara i skolan idag, men pallade verkligen inte.
Sovit så fruktansvärt dåligt pga täppt näsa och haft tungt att andas. Försökt fixa med alla kuddarna i sängen så jag sov sittandes, men då fick jag bara ont i ryggen istället.. Fyfan vilka problem jag har alltså!
När jag vaknade i morse så hade jag även en dunderhuvudvärk.
Fan också.. Nu kommer jag säkert inte få godkänt i den där kursen..

Försöker med allt för att bli lite bättre i andningen osv.
C-vitamin, apelsiner, dricker te, har yllestrumpor på mig, försöker sova, dricker mycket vatten osv osv..
Nu har jag letat fram Kan jang, så får se om det hjälper lite.. Kom på att jag har citron hemma så ska hämta mig en och bita i den..
Jobbiga är att jag hållt på såhär sen i söndags, och det blir fan inte bättre. Skulle komma någonstans med den där sista meningen, men det körde förbi en skoter, och nyfiken som jag är så skulle jag kolla om jag såg vem det var och så glömde jag bort vad jag skulle skriva..

Nå, nu ska jag hinka i mig c-vitaminen och se på tv..


Lotus gräver ner sig i snön under en promenad.. Toker!

LotusDet här är i princip det han kan nu, snart 9 månader gammal.
Låter lite sträng då jag är förkyld, men talar alltid otydligt när jag är förkyld så jag måste anstränga mig för att ge tydliga kommandon :)
Han kan även tass och give me five, men det är lite svårt att filma själv. Rulla runt sitter snart de med :)

Hundträning

Ny kategori, träning med Lotus.
Tänkte att det kanske får mig att bli mer peppad till att ta tag i träningen så att vi kan nå vårat mål :)
Säger vi, då Lotus tycker om att lära sig saker, och om han kunde prata så tror jag att han faktiskt skulle hålla med mig när jag säger att det är vårat mål ;) hehe.


Måndag

Fortfarande sjuk.. Blää.
Sov halva dagen igår, men det hjälpte ju inte så mycket.. Ätit en massa apelsiner, druckit c-vitamin osv osv, men inget verkar hjälpa.
Har överdoserat nässpray också, så nu snyter jag ut en massa blod.. Mysigt.
Borde nog egentligen fara till vårdcentralen, tror inte det är så bra att snyta blod.. Sen har jag alldeles för tungt att andas, är så varje gång jag är förkyld.

Borde egentligen ta tag i skolarbeten, men vet inte vart jag ska börja.. Alla borde ha varit klara förra veckan.. Oh nej, nu kom ångesten igen.. Fan fan fan..
Att jag inte varit i skolan idag har ju inte gjort saken bättre heller.. Imorgon far jag dit, hur sjuk jag än är..

Lördag

Varit i Luleå och shoppat loss med Gabriella och Elias :) MYCKET trevligt! :)

Sedan varit på Fredriks fasters födelsedagskalas, och hennes gubbes.. Nej fan, hennes man borde jag ju säga! De hade gift sig i smyg också idag! De rackarna :) tihi ^^
Blev att åka hem tidigt då hundarna var ensamma hemma och jag började bli så dålig.

Orkar inte gå in mer på detalj. Ska nu sniffa nässpray innan jag går och tycker synd om mig själv i sängen. Håller på att bli sååå sjuk :(

Fredag

Blev ingen engelska lektion idag inte.. Läraren är sjukskriven, men vi skulle sitta och se en film. Icket, han som skulle ha med sig filmen hade inte med sig den :p Han hade inte läst mailet från läraren heller.. hehe. Och den andra var spårlöst försvunnen, så jag sket i de och for till gymmet med de andra som har idrott B osv :)
Orkade inte köra hårt på gymmet idag, känner mig småkrasslig och så har jag sovit dåligt inatt, både Felix och Lotus har gnällt för att de inte fått komma in i vardagsrummet, och så snurrar jag väldigt mycket i sömnen, och då är soffan inte det bästa stället att ta sin nattsömn på..

Nå väl.
Varit in till Kalix med Fredrik också. For på systemet en sväng för att köpa lite cider :) Sedan in på Willys och handla lite fast föda också.
Väntar nu på att Fredrik ska komma hem, han åkte till Sangis för att hämta skräpmat. Hade ingenting tinat och orkar inte vänta hur länge som helst på maten. Nå, ibland kan man ju få unna sig skäpmat, är ju faktiskt ett tag sedan vi åt sådant :) Vi har börjat skära ner på skräpet, om man säger så ;)

Nu hörde jag bilen. Nom nom MAAAAT!

Kväll

Filmen är sedd, och uppsatsen skriven, nu behöver jag bara översätta den till engelska, men det tar jag lite senare :)

Varit en sväng hos Gabbi och hälsat på :) Var trevligt :)

Ska nu se på tv, fyfan vad vissa är dåliga på att köra bil! De är ju sinnessjukt! Kan man verkligen vara sådär dålig?! Hur har dem lyckats få körkort?!

½

Halva filmen har jag sett nu! Kors i taket, jag har inte blivit avbruten! Dock tog det ett jävla bra tag innan jag fick igång ljudet på filmen.. huh huh. Jag och elektronik alltså ;D Men till slut gick de!

Tagit en paus i filmtittandet, ska snart sätta igång del 2 :) Måste bara gå och snoka på BK's hemsida för att se om det kommit upp något nytt. Är ruskigt sugen på att gå fler kurser med Lotus! Kom på nu att jag kommer jobba mycket i sommar.. Får hoppas på att jag har några dagar lediga, så jag kan gå kurs, annars blir jag ledsen, för jag har verkligen längtat till våren just pga att jag ska kunna gå fler kurser med Lotus :(
Nå, jag kanske har tur, någon kanske kan byta jobbdagar med mig så jag kan gå kurs :) Det löser sig säkert :)

Nå, nu fortsätta med del 2!

Torsdag

Blev inte att se filmen igår, upptäckte att Felix hade skitit på sig igen.. Eller nja, han hade rättare sagt blivit akut bajja nödig och skitit på golvet, men fått allt i pälsen.. Har stor lust att klippa bort allt hår i röven på honom.. suck..
Så ja, det blev så att jag fick torka skit och tvätta honom igen. Skrubba soffan fick jag också göra då han hoppade upp i den med skitijävlapälsen.. Tur att jag har sån där möbeltvätts medel hemma..

Idag blir det att se på filmen, så fort risavkoket är klart. Sedan skriva om det jag skulle skriva om filmen, och skicka in de.. Usch känns som att jag har alldeles för mycket att göra..
FAN. Kom precis på att jag inte gjort en annan uppgift.. Helvete jag har för mycket skolarbete som jag skjutit upp. Ångest. Nu vill jag bara gräva ner mig.

Kväll

Varit till Granån en sväng och fikat, Fredriks mamma fyller år idag. Fick kolla på foton från när Fredrik var liten, attans så söt han var! :D haha. Fick även se en bild på honom när han var i tonåren, och shit vad smal han var! :p hehe.

Felix mår inte riktigt bra tror jag, när vi är i Granån så brukar Felix inte lyssna för 5 öre och han springer bara omkring, men idag så låg han bara ner. Han sprang omkring i början men sen låg han bara i kökssoffan :( Stackars liten :( Ska göra lite risavkok åt honom imorgon!

Ska kolla runt på nu snabbt på lite bloggar, sedan ska jag försöka se klart första delen av filmen. Eftersom den är så lång orkar jag inte se hela nu när klockan hunnit bli så mycket :)


Kräksjuka?

Hann inte se många minuter utav filmen.. På 10 minuter hade jag ätit klart och pausade filmen för att plocka undan efter mig. Skulle bara gå in i sovrummet för att säga till Fredrik att det fanns mat om han var hungrig, men när jag öppnar sovrumsdörren möts jag av en äcklig lukt. Ser då att det är senapsfärgade fläckar i sängen, och Felix tittar konstigt på mig.
Yes, Felix hade diarré! Hade hört honom kraffsa på sovrumsdörren när jag gjorde mat, så antagligen ville han ut då, men dumma mig släppte inte ut honom, så han hade bajsat på golvet :( Stackarn. Första gången på typ ett år som han bajsat inomhus! Men nu var det ju acceptabelt, han är ju dålig i magen :(
Fick börja tvätta honom, för rövskägget (som vi kallar de) var fullt med bajs.. Sedan föna honom..
Satte mig ner för att kolla filmen, men då tog det inte många minuter så spydde Lotus på golvet. Då var det bara att pausa filmen och torka spya.. usch

Nu kan jag inte fortsätta skriva längre. Fredrik håller på och leker med skärmen och ska kolla vad jag skriver :P Kan fan inte skriva när någon tittar på :p

Mums

min chili con carne är klar!
Ska nu leta upp filmen på Fredriks dator så ska jag sedan sitta och smaska i mig maten här i vardagsrummet medans jag ser på filmen ;)  nom nom!

Onsdag

Fan det är onsdag idag och har ännu inte börjat med den där engelska uppgiften! Fan att jag alltid ska hålla på och skjuta upp saker och ting till sista sekund!
Måste verkligen ta tag i det IDAG, då jag måste se en film som är flera timmar lång och sedan skriva om vissa speciella grejer som händer i den.. Fan fan fan. Dumma mig.
Tror jag ska börja göra chili con carne nu, tar ju ett tag. Sedan sätta igång filmen och äta samtidigt, då går det mycket enklare :) Ännu roligare skulle det bli om Fredrik vill se filmen med mig.. Men han lär inte vakna på flera timmar.. buhuu :(

Nu kom en söt liten Sigrid hit och vill bli kliad :) hihi. Men man får inte röra i henne så mycket, senaste tiden när jag rört i henne har det resulterat i en massa stötar och nu är hon rädd för mina händer :(
Samma med Lotus, knastrar och har sig i hans päls när jag kliar honom :( Men som tur är så är det bara jag som får ont då. haha.

Nej, ska springa ut i frysen och se om jag hittar någon köttfärs :) Hoppas verkligen att det finns kvar! Annars börjar jag gråta.. Vill verkligen ha chili con carne ;p

tralala

Skulle egentligen behöva ligga och sova nu.. Meeeen jag är inte trött.
Tralala.

Ja, nog är det irriterande när man inte får vara ifred.
Finns personer som jag inte orkar med, men DU. Ojoj. Dig vill jag inte ens tänka på. Låt mig bara vara. Låt mig låtsas som att du inte finns. Tack.
*Andas in...... Andas ut*
Poff borta!

Sådär ja. Nu ska jag leta efter min laddare. Mobilen börjar få lite dåligt med ström, som vanligt.


Brr

Kallt här inne.. huvva! Som tur är har Fredrik nyss gjort upp eld så snart är det varmt och mysigt :)
Blev potatismos och ugnsfalukorv till middag.
Varit in till Kalix och handlat lite.
Inte fått något skolarbete gjort. Åååh vad jag är hopplös!

Nu se lite tv.

Tisdag

Hittade en grej igår som lugnar ner mitt humör rejält. Vad? Ja, tuschpennor och målarbilder! Dock hittade jag inte så mycket "mogna" bilder, allt var med Nalle Puh, och andra Disney figurer, vilket jag inte var så sugen på. Men hittade några få bilder, och sedan några Mandalas (aldrig hört talas om det tidigare), och ojoj vad jag suttit och pillrat i natt! Var det första jag satte mig ner för att göra på morgonen också. haha.

Rengjorde kylskåpet igår, så nu är det rent och fint, och så är det tomt, inget att äta typ.
Får se vilket projekt jag sätter igång med idag. Tänkte försöka få lite skolarbeten gjorda idag. Fixa klart engelskan.

Mmm vad sugen jag blev på chili con carne! Det var länge sedan vi åt de!
Men måste ha ett speciellt bröd tills den maten, och jag vill inte köra med Golfen i onödan nu, något är fel på dämpningen/fjädringen.. buhuu.
Hoppas att Fredrik får igång sin merca så kan jag låna den :D Vet att han gärna lånar ut den åt mig om jag ska göra god mat ;)

RSS 2.0