Gigi D'agostino is the best.

Nu är vi hemma igen, har varit i Kalix och hämtat upp Ricke.S och Erik :) Har nu fått min första grogg, och väntar på att det ska komma mer folk hit .. :) men men.. får se hur mycket folk det är som kommer hit .. :p vill inte ha några olyckor så att jag måste städa som ett as imorgon också. Nå, egentligen är det de som hör till en fest.. :p har iaf köpt plastmuggar för att jag ska slippa diska alla glasen imorgon .. :p
Jag vet, jag är smart ;)

aja, nu har jag väl inte så mycket mer att säga .. :)

14 dagar kvar tills jag får hämta hem Steven! :D

Hejs!

TJOOSAN

Hatar de här med rubriker, vet aldrig vad man ska skriva där.. :/

Nu har jag tvättat så mycket att tvättställningen är full, så jag får ta och fortsätta tvätta imorgon :)
Funderar på att elda lite så att tvätten torkar lite snabbare... Nå, man får se hur de blir, måste åka in till Kalix snart också och köpa lite snus :p mitt snus är slut så jag går och snor från Fredrik hela tiden, och snart har han slut han me.. :p haha.
Blir väl att köpa nå cigg också, det blir man alltid sugen på när man dricker .. När jag dricker, de är enda gången som jag tillåter mig själv att röka :)

Aja, som sagt så ska vi ha fest idag.. Men nu verkar de som att inga av mina kompisar ska komma... Trodde att dem skulle tycka att de vore kul att komma hit osv, men jag hade tydligen fel..
Så det blir att dricka med alla Fredriks kompisar, men det ska väl gå bra de me, har ju inte ens träffat alla hans kompisar ännu, så det kan bli kul. :) Få lite nya kompisar jag me :)
Men känner mig ändå som lite besviken.. Men men.. Life goes on.

Fredrik är så duktig, behöver inte be han göra någonting, han går nu och torkar köksbordet helt frivilligt :) Han är så fruktansvärt sööt! ^^ hihi. Så söt att man bara skulle vela borra in fingrarna i han så att han får ont och skriker.. nä, den där var dålig.. :p men man vill bara nypa sönder honom för att han är så söt :p hahah

Men nu ska jag se om det finns något vettigt jag kan göra, har nu vilat ryggen en stund efter att jag städat.. Vi tror att de är nå muskler i min rygg som är cp efter att jag ramlat och slagit mig.. Måste nog fara till en massör eller nå .. Fy fasiken vad ont ! Fredrik kan inte massera min rygg utan att jag skriker, hur ska då en massör kunna röra min rygg?

aja, nu ska jag inte babbla på nå mer, ska gå och nypa i Fredrik skinkor :p


Hejhopp gummisnopp!

LÖRDAG

Idag har vi alla vaknat med tuppen.. :p eller så tidigt har vi inte vaknat, men för oss är det tidigt, för när jag är ledig så brukar vi inte vakna före tolv, men nu har vi varit uppe sen nio :) Och Felic har sovit fint hela natten! Gud så skönt! :)

Har hunnit diska och ha igång 2 tvättar, den senaste borde vara klar snart, så jag måste hänga mer tvätt :) Och sen sätta på en ny, har en massa sängkläder som måste tvättas :)
Trodde tvättmaskinen var skit, för den höll på och hoppa omkring på toaletten och föll omkull.. Men då läste Fredrik instruktionerna och såg att vi glömt att ta bort nå grejer där bak på maskinen, så han skruvade bort dem, och tada! Den funkar lika fint som tåget åker på sin räls! :D
Nu började den pipa att den är klar :) hihi.

Har även diskat klart det sista .. :)
Fredrik håller på och fixar med sina högalare, ska hjälpa han snart att hålla dem när han ska skruva fast dem :)

Nej, nu ska jag gå och hänga tvätten, och städa :) ser ut som fan här inne!

TVÄTTA

Nu har vi fått igång våran tvättmaskin och har satt igång en tvätt.. :) Känns hur fint som helst nu med en tvättmaskin :)

Funderar på att ta mig en macka medans jag väntar på att tvätten ska bli klar, sen sova

natti natti

BILDER PÅ HUSET :)


Lill hallen :p


Tv:n, har nu större högtalare, och de här små står ovanpå dem :) dunka dunka! ;)


Julgardinerna :p


Jag älskar köket!


Lilla toaletten..


Och så det bästa till sist.... Sovrummet, före och efter vi målat om!

FÖRE:


EFTER:

Inte riktigt klart än :)








Äntligen är de där tapeterna borta!

Och jag ska inte ta åt mig äran för att de blev så fint! Är faktiskt Fredrik som har målat om :) Är bara jag som har bestämt färger osv :)

LITE BILDER

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder när jag har min dator ;)


  När Mika hade skissat på min arm :)

  Färdig :) sååå fin!

 Felix :)





 Lillkillen trött efter vårat städande :)

TRÖTT.

Nu sitter jag hemma i soffan igen :) skönt att ta det lugnt ! Är typ helt slut..

I Haparanda har vi varit på IKEA, Rusta, Elgiganten och ICA... På IKEA köpte vi 4 lampor, 2 ihopfällbara stolar, krokar osv till toaletten :) På Rusta hämtade vi tvättmaskinen som min mormor har köpt åt mig :) Vill nu ha den ikopplad så att jag får sätta igång och tvätta :p har en ganska så stor hög med tvätt i en IKEA påse i köket :p hahah.
Hatar verkligen att springa runt på en massa ställen, de gör så förbannat ont i knäna och ryggen när jag inte har fått sitta på ett tag!

Har ju skadat ryggen för några veckor sedan, vet i alla fall att det var en onsdag.. hmm.. måste vara typ 2 veckor sedan. Jag skulle gå ut med Felix på morgonen, när jag kom ut så halkade jag på trappan och slog svanskotan i ett trappsteg och så knakade till i ryggen... Låg och skrek i säkert 5 minuter, Fredrik hörde mig inte för han låg och sov. Så jag fick dra mig till dörren och ropa på han. Då kom min hjälte och bar mig till sängen :) hihi.
For till akuten och blev undersökt, men nej, inte var det något enligt dem, men jag har fortfarande skitont och vill bara dö ibland.. Kan inte sova om nätterna, för de gör så ont i ryggen, vet inte hur jag ska ligga för att de ska bli bättre .. Börjar bli jävligt less på de här nu .. :/
När jag nyss stod och diskade så höll ryggen på att ta kål på mig, kunde inte diska klart allt för jag kunde inte stå upp nå mera.. Ska panodil och vila hjälpa mot de här som dem sa åt mig på akuten? Nä, skulle inte tro de...

Funderar på vad jag ska göra nu.. Kanske tar och för över lite bilder från telefonen till datorn :) Jo, det lät som en bra idé! Sen så ska jag nog ställa mig och diska resten av disken.. Har ju som blivit en del disk eftersom vi har målat om i sovrummet och inte orkat bry oss om att diska :p hehe..

Ja och så blir det fest imorgon ;) niiice!

BRA NYHETER!

Nu är det så att vi har fått hem modemet! Så nu sitter jag i våran egna soffa och bloggar! :D fy fasen vad glad jag är över de! :p hehe.

Har inte så mycket tid till att skriva, för vi ska bege oss till Haparanda och hämta min tvättmaskin. Har varit utan en sen vi flyttade hit i november :( Men nu ska jag äntligen få en! :D

Har även målat om i sovrummet nu.. :) Blev klara idag, har satt in sängen och allt de andra nu på morgonen, skönt att slippa sova i köket :p ska till IKEA och köpa nå lampor som jag kan ha på hyllan ovanför sängen :)


Men men, nu är Fredrik ute och startar min bil, så nu måste jag slänga på mig jackan och ta Felix under armen så att vi kan åka iväg.

skriver mer ikväll när vi kommit hem igen ;)

KLAR!

Nu är jag äntligen klar med mitt skolarbete! Härligt!
Det är skickat till Ros-Marie också ! :)

Men nu ska jag gå och se färdigt på Lets Dance med Fredrik och hans föräldrar :)

HEJ!

Nu är jag tillbaka igen, men snor fortfarande internet av Fredrik föräldrar, börjar bli jävligt less på att vårat internet aldrig kommer !
Ska nu göra klart mitt grönt arbete.. Är inte mycket till som behövs för att det ska bli klart..

Imorgon ska jag och Fredrik åka till Boden och kolla på en valp :) Det är min klasskompis Jimmy som har dem, eller hans mamma om man säger så :) Dem är inte leveransklara förrän i mars, men tänkte ändå åka dit och titta och se om man fastnar för någon av dem små killarna :)
Rasen vill ni ju då veta så klart.. ;) Det är en Flat coated retriever blandning :) Fans så söta dem är på bilderna! :)

Aja, nu ska jag börja med mitt arbete. Hejs!

TRALALALA..La?

Är nu i Granån, sitter vid min egna dator :) ska göra färdigt ett skolarbete och behöver internet till de :) Men fan, kom precis på att jag inte har tagit med mitt skrivhäfte, som innehåller de sista som jag måste göra.. så får låtsas vara smart och sen fara till Mari ikväll så att hon får skicka sitt från min dator :)

vill ha mitt jävla internet nu.. Får hoppas på att vi får hämta modemet imorgon eller på fredag, väntar på att det ska komma ett brev i våran postlåda som det står att vi får åka in till Kalix och hämta modemet .. Kommer det inte i veckan så kommer jag bli less!

Idag då? vaknade vid nio, åt frukost och lekte med Felix, sen kom Mari och det var dags att åka mot skolan. Började 11.50 idag :) Hade jägarexamen till 14 ungefär, sen fick vi åka hem med en hemläxa :)
Får se vad man ska hitta på till middag idag, tänkte steka potatis och korv, men har ätit potatis 2 dagar nu, så börjar bli lite less :p men vi får se vad man hittar på :)

Nu ska jag läsa lite bloggar, kanske skriver en gång till sen innan vi åker hem till oss :)

Less

Börjar bli less. Dem på bbb har problem med att leverera sina modem. Egentligen skulle vi ha haft internet vid de här laget.. Katterna jävlas och har tagit sönder en massa grejer, felix har bajsa på golvet. Det ser ut som skit här i huset.. Och jag känner mig inte ett dugg respekterad, inte av någon. Så nu är jag less, snart sticker jag härifrån.. Har försökt lösa det som gör allt jobbigt för mig, men inget hjälper. Att sticka verkar vara den sista utvägen...

Trött

Imorgon är det skola som gäller. Ska egentligen ut och köra imorgon, men bestämde mig för att stanna på virkesläran istället. Så imorgon blir det att sitta vid bänken hela dagen! Annars då? Jo, idag har det varit en gubbe här och fixat de där internet något blaha i telefonjacket.. Men bredbandsbolaget har ännu inte skickat något modem till oss. Hur fan ska vi kunna surfa utan de? Puckon.. För övrigt har jag också tatuerat mig i lördags. Mika gjorde den så fin! :) nu sova, god natt :)

LISTA

Snodd från www.miizing.blogg.se

Vad heter ni? Sandra & Fredrik :)
Hur träffades ni? Boden cruising  2008 <3
Är ni förlovade? Nope :p
Bor ni ihop? Jo då :)
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Nix, Fredrik får vara min chafför ;p
Isåfall, vem kör bäst? Fredrik så klart, men så länge jag kör min bil så är jag lite bra ;)
Kommer du ihåg er första kyss? Jag kommer ihåg den lite dimmigt :p (för många sven-emil)
Vem sa "Jag älskar dig" först? På sätt och vis jag, men det är Fredrik som sagt det först ändå :)
Vem är äldst? Fredrik på snart 24 år :)
Vilka stjärntecken är ni? Jag är Stenbock och Fredrik är Fisk
Vem fyller först på året? Jag så klart !;)
Vem är längst? Fredrik :p
Vem sjunger bäst? Tycker faktiskt att Fredrik sjunger bäst :)
Håller ni varandra i handen på stan? Inte alltid, men ibland :)
Kände ni varandra innan ni blev ihop? Ja nå vi blev tillsammans typ en vecka efter att vi träffats :)
Blev du kär vid första ögonkastet? Lite kanske ^^ hihi
Har ni någon speciell låt? Italobrothers - the moon :)
Har ni varit utomlands tillammans? Räknas Finland? :p
Vilket är ert bästa minne? Alla dagar är värda att minnas ;)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ser för det mesta på tv och eldar i kaminen :p
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?  Nej :) Man behöver inte pussas hela tiden ^^ hehe
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Jag hade just flyttat till Kalix och Fredrik bodde i Granån :)
Blir du lätt svartsjuk? Nej, Fredrik ger mig ingen anledning till att bli svartsjuk :)
Brukar ni bråka? Nej, det gör vi aldrig och har aldrig gjort :)
Ringer eller SMS:ar ni mest? Det beror på vars man är :)
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? tycker om allt :)
Brukar nån av er prata i sömnen? Inte prata, men jag brukar skratta :p

Lördag

Sitter hemma nu, vet inte riktigt vad man ska hitta på.. Anton och jessica har ganska så tråkigt, men det är ju inte så konstigt :-P småbarn vill alltid ha något roligt att göra.. Tänkte på en grej, 126an är min bil, så ni vet. Alla tror att det är fredriks bil :-P men nu ska jag ut och träna å köra med 123an :) man kan ju inte alltid köra automat ;) hej

EN FREDAG

Hejsan alla glada!

Nu är jag tillbaka i Haparanda, hos min mamma :)
Jag och Fredrik vaknade vid halv 11, eldade lite, åt frukost och åkte sedan hit :) Har också hunnit vara en sväng på DjurMagazinet.. Felix tyckte då om att vara där, han var så nyfiken :)

Kom hit till Happis för vi ska hämta Anton och Jessica :) Dem ska komma och sova hemma hos oss i helgen :) får hoppas på att dem inte får så jätte tråkigt, finns ju som inte så mycket att göra hemma hos oss för en liten unge :p haha
Ska väl också passa på att fara och se om jag hittar nå kläder, har typ bara ett par mjukisbyxor och 3 par tröjor.. behöver verkligen lite mer :p hehe..

Igår anmälde jag mig till en djurpratare :) Tänker ta med mig Felix dit och se vad han har och säga :) Många tycker säkert att de är bortslösade pengar, men jag tycker att de skulle vara en kul grej ! :) Hoppas att han inte säger att jag är dum eller nå :p haha

Och internet, de ska vi få hem snart! :D Dem sa att det tar 2-4 veckor att få hem de, och nu har det gått en vecka typ .. :p så snart kan jag börja blogga som vanligt igen! Gud vad jag längtar! :D

Ja, nu har jag väl inte så mycket mer att säga, tänkte ta mig en dusch, jag luktar inte alls gott .. :P hehe..

Hejs!


SÖNDAG

Sitter i Granån igen :)
Fredrik ringer just nu till Bredbandsbolaget och ska fixa internet åt mig! yeah! så förhoppningsvis kommer vi få internet om 2 veckor! :D

Ska väl åka och ta in Emilias häst när Fredrik har pratat klart i telefon :) sen ska vi duscha. På tal om dusch, jag måste fixa mig nå schampoo som tar bort det gröna i mitt hår :s vattnet här gör så att mitt hår blir grönt :( Inte så roligt att gå omkring och se ut som Hulken typ .. :p haha

Imorgon blir det väl skola. Flera skolor har tydligen ledigt imorgon pga att lärarna har typ någon studiedag eller nå.. men vi har nog inte ledigt.. buu..
Efter skolan ska jag hoppa på bussen till Luleå. Ska och shoppa lite kläder :p Fredrik kommer redan vara där för han ska på Åke Eriksson med min bil :) Är egentligen inte nå fel på den nå mer, upptäckte felet igår :p haha.. Så nu är det fixat.. :)

aja.. Har inge mer att skriva nu.. :)

By the way, Felix haltar som tur inte nå mer :)

Hejs!

RSS 2.0