Fotomodell

Sitter nu hemma hos fredriks kusin linnea :) hennes kille fyller år idag så vi kom hit en sväng :) felix får just nu ställa upp som fotomodell :) linnea fotar honom för fullt :-D blev ganska många foton :) hoppas att det blev någon fin :) Snart ska jag och fredrik in till kalix och åka runt lite :) är länge sedan vi var ute och åkte på stan utan att ha något ärende att uträtta :) Nej, nu ska jag vara lite social :) ha det bra alla!

STACKARS FELIX....

Är ganska synd om Felix.... Han haltar lite grann sen Maris hund attackerade honom för någon dag sedan.. Funderar på om jag kanske måste åka till veterinären och se så att det inte är något allvarligt fel i benet på han .. :(
Tycker inte att de är normalt av en vuxen hund att attackera en liten valp..

sitter nu i Haparanda hos mamma än en gång.. :) Håller på och tvättar, tvätt påsen hade blivit lite överfull XD haha.. Har varit på Djurmagazinet och handlat ny mat åt Fillemannen och lite leksaker å så .. :)


 
 

 

 

 Lille Felix :)






Lill Snorre :)


Lill Snorre , Sigrid & tjocka MisseKisse

TJOHEJ

Sitter nu i Granån.. Har just satt en ny försäkring på min lilla Felix.. :) försäkrade han hos agria, men dem svamlade ju som vanligt så jag ringde dit och sa bort försäkringen och nu har jag tagit en hos folksam istället.. Kan då säga att deras hemsida är 100 gånger bättre än agrias! man förstår vad allt innebär osv. På agria har dem sån där jävla överklass svenska som man fan inte förstår sig på :s
Allt är väl i princip som vanligt :) Jag och Fredrik åkte i söndags tåg till Norrköping och hämtade min bil :) sen körde vi hem hela natten :) eller ja, de var ju Fredrik som körde, men ändå :) Fyfan vad jag tycker om den där bilen! Den är så himla fin!! Man kan fan inte tro att det är en 89 invändigt , skinnklädseln är hur fin som helst :) Lite småfix är de ju på skrämar osv.. Men vi ska köpa nya framskärmar och bagagelucka :) Och så ju de då lackas samma färg som bilen och sen så ska lite annat lackas.. dörrar å så :)
den kommer bli fin fin.. värsta planerna .. :)

Men men.. Nu ska jag läsa lite bloggar.. :) eller försöka fixa internet hem.. :P aja.. hejs!

SLÖSA PENGAR....

Idag har jag slösat pengar.. !
Har handlat åt Felix ; ett halsband, koppel, matskålar, leksaker och ben. :)
sysselsättning åt mig och Fredrik: ett 1000 bitars pussel.
Massa grejer på IKEA, bla 5 lack hyllor som vi ska bygga ihop ;p

Var på min shoppingrunda och kollade på en tvättmaskin.. Ska gå in på elgigantens hemsida och beställa den tror jag :p

Ja, var även på morgonen och klippte och färga håret. Blev jävligt bra kan jag då säga :p eller tror de iaf, Fredrik har inte slitit blicken från mig :p haha

Förhoppningsvis så blir de att tatuera sig om 2 veckor typ! :D Nice nice! Har nu typ bestämt mig för vad jag ska ha ;D

Jaja. Längtar som fan till söndag när vi sätter oss på tåget mot Norrköping :D Min fet feta Mercedes Benz ;)

Men men.. Nu ska jag gå in på elgigantens hemsida!


HERE I AM

Är nu tillbaka i Haparanda igen.
Har inte så mycket att säga, blir fullt upp imorgon. Frisören kl. 9 och sen ska jag och handla på en massa ställen. Får se om jag orkar fara på shopping centret.. Tror inte de..
Fredrik kommer iaf hit imorgon :D

Blir inge dricka i helgen heller som de var planerat. Men det gör ingenting, för jag och Fredrik ska på söndag åka ner till Norrköping och köpa en bil :) En Mercedes Benz w126, 300se ;) FET FET FET FET.. FET SOM FAAAAN!!!
 Ska blir väldigt roligt :)

Nå men, nu ska jag kolla runt lite snabbt och sen ska jag se film med min bror Robin :) och mysa med min Felix så klart :)



Fredrik och Felix <3

SNABB BLOGGNING

Sitter hemma hos mamma så jag passar på att blogga lite :p

Har haft ett extra långt jullov pga att jag varit sjuk :p men skönt med lite extra vila :)
Vad har hänt under den tiden då ?
Jo, Kurt har fått flytta till en tjej i Kalix :) Han trivdes inte hemma hos oss men han verkar trivas hur bra som helst där han är nu.
I fredags så hämtade jag en liten japanise chin valp :) Han är 8 veckor och har fått namnet Felix, kallar han för de mesta för Fille :p Han är hur söt som helst! Är så kär i han så de inte är sant ! ;)

Har även igår fyllt 18 år ! Så nu är man äntligen myndig! skönt som fan kan man ju som säga :p hehe. Så nästa helg blir det att fara ut på krogen , har redan skaffat barnvakt åt min Felix :)

Ja, är ju som sagt hos mamma och har då passat på att vara på DjurMagazinet idag :) Köpte en liten bädd åt Fille och lite nytt foder åt honom :) hade inte så mycket pengar men får in mer imorgon på kontot så då ska jag köpa nya matskålar och ett gulligt halsband åt honom :) Nog för att han inte behöver halsband ute i skogen, men någon gång ska man ju in till stan :) Min Filleman ska bara ha det bästa :)

aja, nu ska jag läsa lite bloggar när jag ändå är vid datorn! bye

Ni skulle bara se hur sött mina små pojkar Fredrik och Felix ligger och myser i brorsans säng :) man får nästan tårar i ögonen för att de ser så sött ut ^^

Testa mobilbloggning

Har inte bloggat på ett tag så nu tänkte jag testa på mobilblogg.. Har idag varit med fredrik, min bror och fredriks bror i luleå och sett när luleå spelat mot djurgården.. Satan vad dem spelade dåligt, 6-2 till djurgården.. Buuuuu! Imorgon ska vi åka till Happis en sväng, måste handla lite grejer och kör hem robin i samma veva :) han sover här i natt. Nå, snart ska jag se sveriges juniorer spela mot canada, hoppas det går bättre för dem!

RSS 2.0