TRÖTTER

Nu börjar jag känna av att jag bara har sovit i två timmar... usch usch.. Ögonlocken är som sandpapper.. Vill ut och göra något... Få lite frisk luft.. Röra på fläsket .. haha..

Mommo ringde mig idag, alltid lika kul när hon ringer :) Vi bestämde att vi skulle träffas på söndag.. :) Såå man får ju se vad man hittar på .. Blir nog de vanliga, sitta vid köksbordet med gott fika och prata.. :)

Verkar nu som att jag ska ut nu och vara med Nadja och Sofia, vet inte riktigt vad Nadja snackade om när hon ringde.. :P så nu ska jag byta till en varmare tröja och sen vänta på att Nadja ringer upp så att jag får veta vad vi ska göra .. :P

heippa!

MORR

Har glömt berätta en väldigt ointressant sak för er..
Robin var och beställde ett nytt batteri till min laptop... Men vad gör inte dem där jävla nötskalen? Jo, dem beställer hem fel jävla batteri.. Hur jävla dum får man vara?
Robin hade med sig min dator och allt så att det skulle bli rätt.. Men icke.. Fan vad förbannad jag blir.. Alla mina bilder på Wille är ju där.. :( Men det blir nog att få mammas dator, men då ska jag fixa vanligt Windows xp på den, Vista suger ..  Och kom inte och säga att Vista är bra, för varenda jävla dator jag suttit vid som har haft Vista, då har det alltid varit nå skit med datorn..

Men men.. Nu ska jag skölja av ansiktet och sen lägga mig i soffan och se på tv .. :)


Kanske jag ska skicka ett sms nu? :P


PIRR PIRR ^^

Idag mina kära läsare, så är jag på väldigt bra humör! :D Inget kommer nog att få den här dagen förstörd, känner det som i alla fall !! :D Är så härligt när man är glad för en gångs skull :)

Igår hade jag svinkul! Jag, Mari, Henke och Andreas åkte först till Piteå, vilket var lite misslyckat , för det var helt dött där :P Men till slut så bestämde vi oss för att åka till Boden :) Direkt när man kom dit så såg man en massa bilar och man fick träffa lite nytt folk :) Ja det slutade med att jag fick åka med Fredde å dem , men det var kul, de kan jag verkligen säga :P Fick skratta som bara den ! Trevliga killar ;P
Nä, måste då säga att kvällen blev väldigt lyckad för min del ! :)

Sitter nu och äter lite chips och dricker Cola ;P Eller jag varierar mellan Cola och Fanta.. :P men fantan smakar konstigt av någon anledning .. :(
Nej, nu ska jag kolla på blocket och läsa aftonbladet :)

Ha de så trevligt alla som läser!

OH JÄVLAR

Snart ska jag åka iväg på cruising :)  Det blir jag , Mari , Henke och Andreas :) Kommer säkert bli lika kul som förra helgen ! :D
Jag och Mari har klätt upp oss.. :P Tyvärr så har jag ingen bild på Mari med henne kläder på sig .. Men ni ska få 2 bilder på mig sen i slutet av inlägget.. :) Mari har på sig samma sak, bara att henne tunika är röd :)
Köpte den på Chili , 129:- .. Är supernöjd!

Ni får säga vad ni vill om bilderna , men är inte så lätt att ta en bild på sina kläder med en webcam som är inbyggd i en laptop :P Har inte lärt mig den här datorn än .. :)
Men men. Dem kommer väl snart och hämtar mig :) Ska sätta in ölen i handväskan och förbereda mig lite :)





Den där svarta pricken som är där i halsen eller vad man nu ska säga. Det är ett lila diamant hjärta som jag fick i julklapp år 2005 :) Ids inte skriva här vem jag fick den av, men när du läser de här så vet du ju att jag har kvar den;)

P!NK - SO WHAT



Na Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na

I guess i just lost my husband
I don't know where he went
So i'm gonna drink my money
I'm not gonna pay his rent (Nope)
I got a brand new attitude
And i'm gonna wear it tonight
I wanna get in trouble
I wanna start a fight

Na Na Na Na Na Na Na
I wanna start a fight
Na Na Na Na Na Na Na
I wanna start a fight

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rockstar
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Uh, check my flow, uh

The waiter just checked my table
And gave to Jessica Simp- Shit!
I guess i'll go sit with drum boy
At least he'll know how to hit
What if this song's on the radio
Then somebody's gonna die
I'm gonna get in trouble
My ex will start a fight

Na Na Na Na Na Na Na
He's gonna start a fight
Na Na Na Na Na Na Na
We're all gonna get in a fight!

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

You weren't there
You never were
You want it all
But thats not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there
You let me fall

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done (we're done)
I'm gonna show you tonight
I'm alright(I'm alright),I'm just fine (I'm just fine)
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

No No, No No
I Don't want you tonight
You weren't fair
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Ba da da da da da

IRRITERAD & TRÖTT

Katten har väckt mig hela natten genom att slicka på mina händer.. Så nu har jag en fråga : Varför i helvete ska hon komma och slicka på mina händer/fötter hela tiden.. ?

Vaknade nu också av att katten bara gick runt och skrek hela tiden, sen så såg jag att hon gick in i chips påsen och skulle äta chips... så då antog jag att hon var hungrig, så jag gick och gav henne lite burkmat.. visst, nog var hon hungrig, men nu går hon omkring och skriker igen, och nu är de för att hon vill ut... Satan jag kommer aldrig att kunna ha henne som innekatt...



hejdå

NATTI NATTI..

Nu gott folk är det så här, jag har blivit jätte trött och ska gå och lägga mig i sängen och sova... Hoppas på att denna natt blir drömlös. Eller om jag nu måste drömma något, så kan de väl vara något som slår in imorgon?
Vill hemskt gärna att mina bra drömmar ska slå in .. ! Speciellt en av dem jag hade tidigare idag när jag somnade i väntan på att farmor skulle fara från lägenheten... skulle den drömmen slå in, ja, då skulle jag vara världens lyckligaste... seriöst..

Ja, men sov nu så gott ni som läser de här!

SO WHAT

Har suttit här nu i flera timmar .. Har typ ingenting att göra.. :/ Vill ha något att göra! Har suttit och lyssnat på P!nk - So what i flera timmar nu .. Den är så jävla bra :P

Har även varit väldigt onyttig idag .. Har ätit 2 st Billys panpizzor idag, ätit chips och druckit snart 1 liter cola.. eller oj, de var mer än en liter.. :P hehe..
Börjar bli lite smått trött , så ska kanske ta och lägga mig snart så att man inte sover bort hela dagen imorgon .. :)

Är ännu kvar hos farmor. Måste fixa egen lägenhet.. fan jag kan inte bo hemma hos mamma heller för den delen.. När ska jag få tag i något som jag kan känna att de är mitt hem, när ska jag få känna mig trygg?

Ska nu sätta en snus under läppen och snacka på msn lite till ... Får se om jag kommer ihåg att uppdatera innan jag lägger mig .. :)

Bjuder på en bild som jag tagit för någon timme sedan
Jag vet. fjoooortis :D men jag skumade ;P


ÄNTLIGEN FREDAG

Denna skoldag var väldigt kort, men hann ha typ 3 "lektioner" .. Har inte haft några lektioner alls i veckan, kommer inte ha typ nå nästa vecka heller, för vi ska runt och kolla på dem olika inriktningarna som finns på skolan :)
Till lunch idag var det ris och kasslergryta, och så fick vi chokladpudding med grädde till efterrätt :P fan vad gott de var, och FAN vad jag älskar den där skolan! :D

Vill flytta från farmor NU.. Jävlar på en gång... Måste be mamma ringa runt lite... Jag står seriöst inte ut länge till :/

Men men.. Ska snart fara och handla lite hade jag tänkt :) Måste tvinga mig själv ut till affären, tycker inte alls om att handla ensam.. Är typ folkskygg.. :/

Nu ska jag kolla upp numret till de där lägenheterna där borta, vill inte skriva vars de är, de får ni veta om de blir nå ;)


ISKALLT, TRÖTT, OCH ÄNTLIGEN LÖN..

Var idag med alla ettor på naturbruks på Trutskär... Fick åka buss en bit mot Frevisörn, där fick vi sedan åka båt till ön vi skulle vara på.. Fick självklart åka i omgångar, var ju alldeles för många för att de skulle gå att åka alla på samma gång i den där lilla båten :)
När vi kom dit och var vi indelade i grupper, min grupp fick börja med att spela kubb mot en annan grupp :) Det slutade oavgjort .. och jag fick bli lite stolt, jag fick ner en sån där kloss! ;) 
Många testade på att paddla och segla lite.. :) Fick även orientera och gå en runda med en som berättade om olika växter osv .. :) Det var 2 killar som hamnade i vattnet också, och blev helt blöta :P haha
Till lunch fick vi rödspätta och potatis med romsås, jääävligt gott var de måste jag säga!!
Ja, och så måste jag erkänna en sak... Jag gjorde bort mig lite, men den bjuder jag på.. :P som tur var så var de inte nästan några kvar där när vi skulle åka till ön.. Jag skulle hoppa på båten, sätter foten på en blöt planka, vad tror ni händer? Jo, jag halkar :P haha.. Satt och skrattade i evigheter åt de :D Får lust att småskratta lite av bara tanken nu xD hahaha.. de måste ha sett dumt ut ;D

Nå men.. Sitter här nu vid datorn och är såå jävla trött alltså.. det tar verkligen på krafterna att vara ute så länge :)

Har nyss också hämtat min lön, 500 kr.. Han måste ju vara pantad på riktigt... men men, de räcker i alla fall till att klippa håret hos en frisör :)

Men nu ska jag kolla om jag hittar någon lägenhet eller nå.. orkar inte vara kvar här hos farmor nå mer..

bye!

MARIO - HOW DO I BREATHE




How do I breathe, yeah?
How do I breathe, yeah?

[Verse:]
It feels so different being here,
I was so used to being next to you,
Life for me is not the same,
There's no one to turn to.
I don't know why I let it go too far,
Starting over - it's so hard.
Seems like everywhere I try to go,
I keep thinking of you.

[Hook:]
I just had a wake up call,
Wishing that I never let you fall,
Baby you are not to blame at all.
when I'm the one that pushed you away.
Baby if you knew I cared,
You'd have never went nowhere (nowhere),
Girl I should've been right there.

[Chorus:]
How do I breathe
Without you here by my side?
How will I see
When your love brought me to the light?
Where do I go
When your heart's where I lay my head?
When you're not with me,
How do I breathe?
How do I breathe?

[Verse:]
Girl I'm losin' my mind.
Yes I made a mistake.
I thought that you would be mine.
Guess the joke was on me.
I miss you so bad, I can't sleep.
I wish I knew where you could be.
Another dude is replacing me,
God this can't be happening.

[Hook:]
I just had a wake up call (call),
Wishing that I never let you fall (fall),
Baby you are not to blame at all.
When I'm the one that pushed you away
Baby if you knew I cared (cared),
You'd have never went nowhere (nowhere),
Girl I should've been right there.

[Chorus:]
(And I wonder...)
How do I breathe
Without you here by my side?
How will I see
When your love brought me to the light?
Where do I go
When your heart's where I lay my head?
When you're not with me (I'm saying),
How do I breathe?
How do I breathe?

[Verse:]
I can't get over you, no
Baby I don't wanna let go, no
Girl you need to come home
Girl come back to me
'Cause girl you made it hard to breathe
When you're not with me.

[Chorus:]
(Tell me)
How do I breathe
Without you here by my side?
How will I see
When your love brought me to the light?
Where do I go (where do I, where do I go)
When your heart's where I lay my head?
When you're not with me,
How do I breathe?

How do I breathe?
[Some speaking starts]
Without you here by my side?
How will I see (how will I see)
When your love brought me to the light (baby, baby)?
Where do I go (where do)
When your heart's where I lay my head?
When you're not with me (you're not with me),
How do I breathe (how do I breathe)?
How do I breathe?




Dags för sängen..

Nu är det dags för sängen..

tänkte bara säga,

- "gymmet" här på riksbyggen är SKIT!!
- jag är less på de som kallas "kärlek"
- jag har varit ute med Nadja, Mia, Sofia och sen kurd killarna en sväng....
- det är jävligt kallt ute
- Imorgon så åker alla ettor till trutskär över dagen...
- nu ska jag lägga upp en låt och sen ska jag sova.

ONSDAG

Jaa, denna dag har varit bra.. Som vanligt... Eller den blev piss när farmor började med en massa skit om att jag inte kan ta en hund hit till farmor eftersom "dem tuggar på allt och att hon måste gå ut med den mitt i natten i så fall".. Men vafan, tar jag en hund så är de ju MIN hund och inte fan ska hon bry sig om de då.
Och inte fan tuggar hundar sönder allt, ingen hund som jag har haft har någonsin tuggat sönder något...
Blir så less... Har ju fan ingenting att göra på dagarna.... Vill ha en fucking lägenhet nu så att jag kan köpa en hund.. Guuuud så less jag blir...

Ska väl och gymma, om nu bara Mari skulle svara på mina sms.. Men men.. Skitsamma...

Blev just nere som fan av någon konstig anledning som jag inte vet om.. så jag orkar inte skriva nå mer ..

TISDAG

Denna skoldag var bra, som igår.. Eller inte lika bra som igår, men nästan! :P hehe.. :D Trodde att jag skulle komma för sent på morgonen, men när jag var vid Furuhedsskolan så såg jag Happisborna komma gående, så jag väntade in Sofia och så gick vi tillsammans :)
Började dagen med Jakt Turism eller nå sånt? Står jakt på schemat iaf.. :P Men en sak jag inte förstår, de är, varför är jakten tillsammans med oss specare? :S Nu när jag kollar på schemat, dem har ju andra saker än vi, men ändå så är dem med oss.. eller kollar jag fel?
Ja nå iaf, på första "lektionen" så stod läraren och pratade på i evigheter, jag lovar, jag behöver något uppiggande! Någon som har nå förslag på vad man kan dricka/äta eller nå, så att man blir pigg?
Till lunch fick vi pasta och köttfärssås, jävla rabarber vad gott det var !
Efter de så var det dags för tester, ifall man har läs och skrivsvårigheter :) Gick bra tycker jag .. :P Sen var de kafferast, jag, Mari och Sofia gick och fikade lite.. :) Blev te och en bulla för min del :P
Sen så skulle vi sitta och höra på när Atte pratade om fritid, alkohol och hash osv.. :) Han var väldigt bra på att berätta om de !
Jobbigt att sluta 15.20 varje dag typ :/ Hoppas man får ett schema snart som gäller hela tiden, vill börja plugga nu! :D

Men men.. Funderar på om jag ska gå till ICA och handla lite, eftersom min farmor vägrar köpa sånt som jag vill äta.. :P Och så är hon så snål.. Jag vill ha Müsli eller flingor, så enkelt är de! :P

Ja, nå just nu så var de allt för mig, uppdaterar senare om jag orkar :)

GODNATT

Nu är det dag för mig att gå och sova..
eller inte riktigt än, ska kolla igenom kylskåpet en gång till.. Fan, måste ta och handla imorgon, kan inte fortsätta på de här sättet, kommer ju att svälta ihjäl.. kan inte alls äta sån där äckelmat som farmor har.. :/ usch! hon har inte ens något mjukbröd.. eller de är sånt där äckelbröd... och de är typ gammalt.... Har inga flingor.. ingen müsli heller... Ingen fil... INGENTING! :S fattar inte hur männsikan kan leva på oboy och skorpor!!

Ja, nu ska jag då gå och hitta något ätbart, annars svälter jag ihjäl!

natti natti på er!

FÖRSTA SKOLDAGEN

Måste då säga att det här har varit en väldigt lyckad dag!
Skolan började kl 10. Mari kom och hämtade mig.. Vi samlades i matsalen och fick lyssna på när dem vuxna pratade osv :) Sen så hade vi lunch :)  Det blev pannbiff, potatis med brunsås, var faktiskt ganska gott! :) 
Sen så fick vi gå med våra grupper, alltså skog gick för sig, såg för sig.. specialen och jakten fick komma tillsammans :) Min klass är skit liten, typ bara 6 pers! :P Det är jag och en till Happis tjej, Sofia, som är dem enda tjejerna i specialen :D hehe.. Men vi kom bra överens tycker jag!
vi fick även prova skyddskläder som vi ska ha .. :P Jag fick mig en röd overall! jätte sexig! ;) stövlarna ska vi inte ens prata om ! :D hahaha
På torsdag ska vi åka till Trutskär, där ska vi få testa på att segla, paddla osv.. Jag längtar, för det verkar vara skitkul! :D

Efter skolan så åkte jag och Mari till Team sporta, jag köpte mig en team sportia dräckt :D jätte mysig, sitter med den på nu .. :P
Sen for vi till Coop och köpte lite shampoo annat viktigt till håret :) Hmm.. Sen var de Chili som gällde, köpte saker där för 450kr :D tänker lägga in bilder, men fan mobilen strejkar lite ;P så får se om de blir av :P
Efter de bar de hem och äta lite stuvad potatis och hot dogs !
Kom nyss hem, har varit med Mari och simmat :) Simmade i typ 45 minuter, och skönt som fan var de! :) Kommer sova gott för en gångs skull :P
Imorgon ska vi och gymma lite hade vi tänkt :) Ska bli hurtiga människor :P

Nej, nu ska jag se om det går att få bilderna hit :) och läsa lite bloggar :)

Hejs!


GODNATT

Nu ska jag ta mig något att äta, säga godnatt åt sötnosarna på msn och sen ska jag sova :) Är ju en spännande dag imorgon så man måste ju vara utvilad då :)

sååå.. Godnatt på er!

UTMANING

Utmaning

Vad är min mentala ålder?

[x] vet hur man kokar kaffe.
[x] tvättar kläder själv.
[x] kan laga mat själv.

[ ] tycker politik är spännande.
[ ] mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner.
totalt: 3

[x] går i skolan alla dagar i veckan- om jag inte är sjuk då förstås.
[x] har en penna över mig överallt.
[ ] har aldrig fått kvarsittning.
[x] har sett talkshows.
[x] vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det.
[ ] dricker kaffe minst en gång i veckan.
totalt: 4

[x]vet hur man startar en diskmaskin.
[x]kan räkna till tio på ett annat språk.
[x]när jag säger att jag ska göra nått, så gör jag det.
[x]föräldrarna litar på mig.
[x]kan klippa gräset
[x]kan få vuxna att skratta utan att säga nått dumt.
[ ]kommer ihåg att vattna blommorna.
[x]pluggar när jag borde.
[x]lyssnar och tar till mig på lektioner.
[x]kommer ihåg att mata djuren.

totalt: 9

[x]kan stava till skicklighet utan att slå upp det.
[x]kan städa upp efter mig själv.

[ ]det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola.
[x]kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver.
[x]förstå skämt första gången jag hör dom.
[x]kan skriva snabbt på tangentbordet.

totalt: 5

[ ]har kommit på att vädret ändras varje timme.
[x]kan se på någon het utan att tänka på sex.
[ ]har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar.
[x]kan läsa ut en bok.
totalt: 2



Plussa ihop alla meningar du har markerat med X.
Det är din totala mentala ålder.. :)


Min mentala ålder: 23 år

SISTA DAGEN PÅ MITT SOMMARLOV....

Ja, hur har jag tillbringat min sista dag av mitt sommarlov? Jo, jag har legat i soffan och sett tv... Varit bakis och har gått i pyjamas byxor.. så yes, jag har tagit till vara på den här dagen!

Satt igår och gjorde typ ingenting, men sen så sms:a Mari och fråga om jag ville komma med till Piteå cruising, och det säger man ju inte nej till! :D Så jag fixade till mig och gick sen ut när dem hämtade upp mig :) Det var Mari, hennes Henke och Andreas som skulle dit :)
Måste säga att jag hade väldigt roligt! Måste göra om det fler gånger! Och en till sak, Henkes bil är fan den skönaste bilen man kan sova i ! :D Jävlar, de är en MVGare !!
Sen när man kom hem vid 5 på morgonen, då var de bara att sätta sig i telefon, för jag hade lovat Magnus från Torshälla att ringa .. :P Så jag ringde och vi snackade i en halvtimme, lite mer kanske? Var väldigt trevligt iaf :)

Imorgon börjar skolan, och jag längtar! :) Hoppas jag får ett slappt schema, för då kommer jag att köpa mig en hundvalp! :) Skiter blanka fan i vad farmor säger om att ha en hund här, jag behöver något att göra.. :P Men nu vet jag inte nå mer vad jag vill ha för hund, vill nästan ha en stor jävel :D
Någon som har nå förslag ? :D

Men men..

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå och duscha tror jag .. :) Kanske skriver innan jag lägger mig :)

UTMANING

Hur naturlig är du?
(Detta test måste alla tjejer göra)


Du har
[X] En plattång
[ ] En locktång
[X] Designparfym
[ ] Mascara över 100 kr
[ ] Fondation över 200 kr
[ ] Ögonfransböjare
[ ] Olika borttagningsmedel
[ ] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[ ] Läppglans över 100 kr
[X] Hårinpackning

[  ] Bodybutter
[X] Bodylotion
[X] Parfym över 300 kr

Totalt: 5

DU
[ ] Använder locktång/plattång varje dag
[/] Använder fondation varje dag
[X] Använder mascara (nästan) varje dag
[ ] Använder kajal varje dag
[ ] Avänder läppglans varje dag
[ ] Använder bodybutter varje dag
[ ] Använder bodylotion varje dag
[ ] Använder ansiktsrengöring varje dag
[ ] Använder hårinpackning varje dag
[ ] Använder hårspray varje dag
[ ] Tränar på Gym
[ ]Klipper dig varannan/varje månad
totalt: 1,5

Du har
[ ] Tonat håret
[X] Färgat håret
[ ] Hårförlängning
[X] Piercat dig
[ ] Tatuerat dig
[X] Tagit hål i öronen
totalt: 3

TOTALT:
0-10 naturliga tjejen !
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 kanariefågel i nordisk milö


Yey, jag är naturlig!! :D

RUBRIK?

Den här dagen har varit väldigt meningslös .. Vaknat, varit sur, ätit, kollat på en stenålderscykel , suttit vid datorn.... Så det här har inte alls varit någon rolig dag om man säger så.. Får se om det vänder senare.. Men om de inte gör de, så spela roll, jag är ändå så förbannat trött...

Funderar på att läsa lite bloggar och sedan ta och lägga mig i soffan, de nå skitprogram och sedan "råka" somna där.. :P Det skulle sitta fin fint de!!

Jo, så gör jag, håller på att somna redan nu så :D

FÖRBANNAD

Är jävligt förbannad på farmor nu...
Hon låter inte mina grejer vara, hon går och fixar om i min garderob och hon har fan ingenting med den att göra!!! Och nyss så vaknade jag av barnskrik, vet fan inte vilka ungarna var.. Jag hörde att dem skrek nå om "det är en innekatt, den får inte gå ut".... Hörde även att MisseKisses plinga i halsbandet plingade för fullt, så hon sprang och försökte komma undan ungarna... Men nej nej, när hon väl hittat ett gömställte så drog dem ut henne...
Samma flicka som sa att de var en innekatt, hon hade Misse i famnen och var påväg ut mot gräsmattan med henne.. Då brann mina proppar och jag sa åt henne att låta katten vara, hon får absolut inte vara ute...
Nå, var vars farmor då?
Jo, och handlade.. Fy i helvetet vad sur jag blev... Lämna 4-5 ungar här ensamma och jaga min katt , hon är ju för fan inte frisk... Helt jävla sjuk i huvudet!
Sen när hon kom så sa jag åt henne " det är en innekatt, hon får ABSOLUT INTE gå ut, för då kommer jag inte kunna ha henne i en lägenhet i framtiden.. Då kommer hon bara gå runt och skrika att hon vill ut!
Farmor vet mycket väl om de, Misse har varit här nu i typ en vecka eller nå, och jag har sagt åt farmor att hon inte får gå ut mer än på balkongen, och då måste man titta så att hon inte smiter...
Då säger farmor "vadå, får hon inte gå ut?"...
Hon försökte spela dum.. Och nu tror hon att jag ska gå ut i köket och äta frukost när hon sitter där ...

mamma ringer nu så orkar inte skriva mer...

SÅNA DÄR TIDSFÖRDRIV KREJJOR..

JAG
namn: Sandra
smeknamn: Sassa & Happis, säkert nå mer också .. :P
födelsedag: 17 Januari
födelseort: Kalix
uppvuxen i: Haparanda
bor: Kalix
ögonfärg: Blå
hårfärg: Blont med brunt underhår
pluggar: Gick första året på Handelsprogrammet, men har nu bytt till Naturbruks med inriktningen special ;)
familj: Mamma, 4 systrar och 2 bröder..

FAVORIT
färg: Lila & Svart
plats: Sängen eller framför tv:n :P
land: Vet inte
bok: Diana Gabaldon böckerna ! <3
spel: Tetris
drog: Hmm.. Godis kanske?
fordon: BMW! Merca går också bra :)
film: Save the last dance
djur: Hund
serie: Andra Avenyn
CD:  Lyssnar inte på CD
café: Brukar inte gå på Café :P
skor: Hmm... Det vet jag inte.. :P
aktivitet: Soooova!.. Mysa går också bra :D

BRUKAR DU
titta på dig själv i spegeln: När jag sminkar mig jo
gnälla: Det gör jag verkligen :P näe, gnäller om jag är missnöjd eller på dåligt humör :P
skrika: Bara om jag är sur eller blir rädd för nå
sova: Ja , klart, min favorit syssla :P
försöka vara annorlunda: Näe, vet inte..
klä dig i svart: jo
gå till kyrkan: Om jag måste så jo.. Men inte annars
gå i skolan: Inte än, men på måndag börjar jag ;)
röka: Huumm.. ska sluta me de .. :P
ljuga: Bara om jag verkligen måste..
hata folk: Johodå
lita på folk: Nej.

NÄR
läste du en bok senast: för någon dag sedan.
var du på konsert senast: Luleå kalaset :P
köpte du något senast: igår
kysste du någon senast: Någon vecka sedan.......... 

svor du senast: Någon sekund sen
sjöng du senast: För någon dag sedan med Nadja på Jalals balkong :P
klagade du senast: Nu
är det sommar: Verkligen inte... har väntat i över ett år på den nu...

VEM
saknar du: Jaaduu... ingen aning
vill du slå: Ojoj, där finns det en speciell person.... men annars finns det många andra...
kramade du sist: Hmm... lillasyster Moa kanske?
vill du prata med: .. spelar ingen roll, vi pratar ändå inte nå mer...
vill du vara som: Vet inte, någon som har tur :P
sårade dig sist: ojoj...
vill du bli galet full med: Någon man kan ha ruskigt kul med.. :P Om de är kille eller tjej vet jag inte, men om de är kille så måste de vara någon som man kan klämma på rumpan ;) haha.. skoja
gjorde dig riktigt glad senast: De där var en svår en... Men den som fick mig att skratta som ett as sist, de var syster Mari :)
fick du sms från senast: Nadja & Jalal, dem skickade samtidigt :P
ringde dig senast: Syster Mari :)
är vackrast på jorden: Hmmm.. Jag? haha.. skoja.. Vet inte..

HAR DU
förföljelsemani: Ibland :D
tvångstankar: Ibland jo :P
någon annan psykisk sjukdom: Att vara ruskigt äcklad av fötter, räknas de?
färgat håret: Japp
brutit några ben: Nej, men fått en spricka en gång
några piercings: Öronen, har haft i näsan och naveln..
egen dator: Ja, men funkar inte för tillfället, väntar på att batteriet ska komma ..
gjort bort dig rejält: Joho då! och jag vill dö bara jag tänker på de!
bra självförtroende: från och till
kysst någon: Yes sir!
rymt hemifrån: rymt och rymt :P
tuttat eld på nåt: räknas cigg? :Phaha

HUR
går du:
konstig :P
svarar du i telefonen: "Hallå"... Eller "Hej"
mycket pengar har du: Några tusen :P
ofta bäddar du sängen: Typ aldrig
ofta städar du: när det ser ut att behövas
många stör du dig på: Många...

TROR DU
att du kommer bli något: Vill bli veterinär :)
på gud: nä i helvete heller
på rymdvarelser: nope
att folk tycker om dig: Det får man väl fråga dem
på ett liv efter detta: hmm.. det är en svår fråga :)


ÄR DU
förstående:
Ja
öppensinnad: kanske
arrogant: näe?
osäker: Det beror på .. men ja, för de mesta :P
intressant: Njäe, inte så speciellt :P
hungrig: jo
smart: Lite :D
barnslig: Jo :D
liten: det beror på vad man tycker är litet , är 164 cm :)
rolig: näe, inte så värst :P
pratglad: Det beror på vem jag snackar med :P
frågvis: ibland
organiserad: japp!
hälsosam: Nej :P
blyg: Ja
lättförstådd: tro de :)
attraktiv: Mohahahaha
lättuttråkad: näe

ansvarsfull: Japp
vegetarian: Nej
arg: Arg och arg, men irriterad .. men glad samtidigt
respektingivande: ?
ledsen: vet inte
glad: Ja
svår: nej
positiv: från och till
bra på att ge komplimanger: nej

kär: Kär? vad är de?

VÄLJ
katt eller hund: Hung
vit eller svart: vit
varmt eller kallt:Båda, där kan jag inte bestämma mig
vatten eller land: Land
sex eller kyssar: Kyssar
telefon eller internet: båda
musik eller tystnad: Musik
bok eller film: Det beror på situtationen
tjejer eller killar: Som kompis eller? för i så fall går båda lika bra :)


JOBB,JOBB....

Har jobbat röven av mig... Not... Men det är jävligt långtråkigt att sitta där i nästan 9 timmar och göra absolut ingenting..
Nå, fick mig en god kycklingsallad till lunch iaf :)

Börjar bli irriterad, jävla äckelgubbar... jag är för fan 17 och vill inte "gå ut på date" med någon som är lika gammal som min mamma! Nog för att min mamma inte är så gammal , 36 år, men ändå, det är ju äckligt....
fyyfan!

Ok, nu har jag typ bestämt mig, jag ska fan ha mina pengar och inte tillbaka till de där jobbet! I HELVETE!! Om de är någon som vill veta varför kan ni mejla mig på : [email protected]
Fan vad less jag blir!!!!

Nå men... hmm.. Börjar bli hungrig.. Ska nog äta nå .. :P

heippa

TRÖÖÖÖTT....

Har för typ en halvtimme sedan kommit till farmor.. Åkte buss från Hällfors.. Är jävligt trött kan jag tala om, kom till Hällfors, hjälpte Mari att klippa en liten plätt av gräsmattan som var kvar, sen gick vi in.. Då började Mari slipa köksluckorna och jag fick sedan måla dem :) Målade dem vita.. :) Lådorna sitter på plats nu, dem ser i alla fall skitsnygga ut! :) Jag är verkligen duktig på att måla ;P hahaha not.. Men ibland :P
Snart kommer jag gå med en sprayflaska och skriva på huset "Made by Sandra".. :P haha.. Har ju målat panelen i köket där, fixat till dammen med lite hjälp av Mari, och nu så målar jag köksluckorna.. :P

Väntar nu på frukost .. Farmor gör nå gröt som vanligt.. :P Sen blir det att (förhoppningsvis) hinna handla något innan man far till jobbet.. Vill inte sitta där och dricka Coca Cola nå mer och bli fet.. Dessutom så går jag och äter godis hela tiden där... Så nu vill jag ha något bättre att tugga på ! Nu ska de här äckliga extra kilona bort!

Men men... Köpte ett par svarta Reebok skor igår från Intersport .. :) 700kr.. Sen så köpte jag också en grön JL tröja på Team Sportia, den var på halva priset och då kostade den 400 kr.. nice nice.. :P Inte ofta man sätter så dyra grejer på sig själv.. :P
Vill nu ha ett par jeans :P

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar, sen äta frukost och sen och jobba.. Heipparalla!

YEY, PENGAR!!

Idag får jag mina pengar, eller dem ligger nog så fint där på mitt konto ;D Ska redan idag sprätta iväg lite pengar :P haha..

blev inge bloggande för min del igår.. Hicham ringde på morgonen och sa att han ville att man skulle jobba, så jag hade 15 minuter på mig att klä på mig , äta och ta mig till Galne Hassan.. Men jag var där först efter 45 minuter, dem fick då allt vänta när han ringer bara sådär.. :P
Nåja, satt där från halv elva tills halv sju när ja skulle stänga.. Eller det var inte bara jag, Mari, min lillasyster var också med mig där hela dagen.. Var en jävligt tråkig dag kan jag säga..
Var hemma vid efter sju någongång.. Sen så ringde Nadja, så jag for ut med henne.. Senare så for vi hem till Jalal och Simal när dem stängt Waressi.. Fick skratta en hel del faktiskt :P haha.. Jag och Nadja stod och sjöng på deras balkong :P haha.. Sen kom Jalal och Simal ut och sjöng på deras språk, så vi hade en liten sång tävling xD haha

Ja... Har nyss kommit från duschen och ska ta och fara ut på "stan" och inhandla lite grejer. hoppas på att farmor kan komma med me sin bil, känner mig lite lat idag xD haha

Här är lite saker jag tänkt köpa idag:
* En huvtröja.
* Förhoppningsvis ett par jeans, men blir nog att köpa ett par i Haparanda.
* Skor
* Kattsand
* Sen får man se om man fäster blicken på något man verkligen vill ha, hahaha..


Nu ska jag ta och klä på mig, sminka mig och dra ut.. :P

skriver kanske senare om jag har tillgång till dator :P heippa

BILD :)


Ibland får hon för sig att hon ska komma upp på min axel .. :P


Så här ligger hon alltid när jag sitter framför datorn på kvällarna :)

Hmm. Jobba osv..

Jo idag har man ju då jobbat osv... Var ganska långtråkigt eftersom att det inte kom några kunder typ alls.. Var typ 4-5 kunder och alla tråkmånsar köpte godis.. :P
hittade iaf muggar, glas och nå tallrikar jag ville ha :)
Sen så for vi efter jobbet och åt på 11ans, jag tog såklart en kycklingsallad.. :P Jag orkade fan äta upp hela portionen, vilket betyder att jag börjar bli en riktig tjockis . :P så nu är de dags att ta i med hårdhandskarna och sluta äta onyttigt! och börja motionera!

Misse ligger nu här i min famn och tittar på mig, hennes blick säger: "snälla, vi går och myser i sängen" .. ^^ Skulle lägga ut lite bilder från igår på hon, men har ju såklart inte med mig sladden till mobilen med mig, så de får bli en annan gång...

Får pengar på onsdag, om mamma kommer ihåg att sätta in pengarna.. så funderar på att köpa mig en digitalkamera :) Någon som har nå tips på någon bra digitalkamera som en tjej som är mega korkad när det gäller sådana grejer kan använda? :)

Nå men, nu ska jag gå på blocket en sväng och sen lägga mig i lådan och sova :) Ja, jag ligger och sover i en låda .. :P

VARFÖR HAR JAG BAKISKÄNSLA?

Känns fan som att jag är bakis... Men jag drack ju lite i lördags :S Och då var de ju bara en redbull vodka och lättöl :S inte fan blir man bakis på de heller :/ voi voi..

Vad hände igår då ? näe inte mycket, satt med Nadja på Waressi med Nadja hela dagen i princip.. De där killarna är bara för snälla :)
Gick sen och sov ganska tidigt, mådde fan inge bra.. Kommer nog bli sjuk sådär lagom tills skolan börjar.. kul...

Ska snart och jobba på Galne Hassan.. Får se hur de går.. Farmor är där nu och jobbar, hon sa att jag får komma lite senare.. Hon verkar ha lovat Hischam (stavning?) att jag ska jobba fler gånger, för hon ska tvinga mig att lära mig kassan.. Nå, det ger ju pengar iaf... Nog för att jag får min pension om 2 dagar ;) då är man rik igen...

Mysigt att sova med MisseKissen... Hon lämnar fan inte min sida när jag ligger och sover.. ^^ hon är som en liten hund... Igår kväll när jag låg i soffan och kollade på tv osv, då kom hon och la sig bredvid mig och mös... hon är så fin så...

SÖNDAG

Hade det lite trevligt igår kväll :) eller i natt eller vad man ska säga?! :/ haha

Nå men, Nadja och jag gick och skulle hämta en pizza från Waressi, och då står de en snygg kille där.. :P Nadja skuumade och skulle ha hans nummer å så.. Det slutade med att vi gick tillbaka dit efter att vi ätit pizzan och så frågade hon efter han nummer osv... :) Dem var värre trevliga så vi for hem till dem sen på kvällen :) Jalal och Simal heter dem som vi var hos :)
Ja, Nadja hade trevligare än mig hos dem, de kan man lugnt säga.. :P Men jag och Jalal hade trevliga diskutioner om rasism, turkiet, Haparanda, förhållanden, osv.. det var så mycket vi diskuterade om så huhuh... :)

Var hemma först vid halv 4 .. fyfan vad ont i benen jag hade :/ måste börja träna.. måste bara komma på något som är roligt, jag tycker träna är det tråkigaste som finns.. :P

Ja, man gick då och sov, men då fick man en MisseKisse i ansiktet.. hon skulle trycka sin blöta nos i ansiktet på mig och spinna i mitt öra å en massa.. Till slut så la hon sig ner och sov med mig, och har inte lämnad min sida förrän jag vaknat :)
har sovit skitdåligt.. känner mig sjuk .. :/ usch

men nu ska jag leta upp en bild.. heippa

ÅH HERREGUD ...

Är så trött.. Har typ inte sovit nå inatt... Har svullna ögon, är på under ögonen och så är de som ska vara vitt typ alldeles rött... Känns som att ögonlocken är gjorda av sandpapper eller nå, för de svider som fan när jag blinkar.... Ser nu att mitt smink från igår ser hemskt ut också :/

Uscha, hatar att må så här.. :/

Just ja, glömde tacka Nadja (Virro, Niggah mama) för Colan som jag fick igår.. eller ja, jag sa ju tack då till henne, men skrev inte de här i bloggen ;P
Schysst, ge bort en oöppnad coca cola.. :P Gött vare..
funderar på vad man ska hitta på idag.... Ska nog fara med farmor och kolla på den där gula cykeln.. ;P Skulle behöva en cykel här i Kalix..

Aja, nu ska jag fundera lite på mitt sms som jag ska skriva.. bye

Lista

antingen eller.



Blond Brunett
Blåa ögon Bruna ögon

Vanilj Choklad
Hund Katt
Christina Aguilera Britney Spears
Rock Rap
Rosa Lila
Tv Dator
Hockey Fotboll
Guld Silver
VH1 MTV
Saning Konsekvens
Harry Potter Lord of the Rings
Vinter Sommar

Stjärnor Månen
Sko Sandal
Bad Dusch
Svart Vit
Långt hår kort hår
Klänning kjol
Lägenhet hus

Tall gran
Ring halsband
Jordgubb hallon
Sverige Norge
Höst vår
Jeans leggings

Jul påsk
Tv-spel data-spel
Afrika Asien
Bil buss
Nagellack läppstift
Hav sjö
Mercedes benz Bmw
Nyår Midsommar

Plugga arbeta
Fängelse döden
Löshår Äkta
Ipod Mp3
Lång kort
Snowboard skidor

Guns n' roses
Iron Maiden
Varmt kallt
Halvfullt halvtomt
Skog hav

Chips popcorn
Trä plast
Rött vitt
DN SvD
Dyrt billigt
CocaCola Pepsi
Techno trance

Sandstrand klippor
Ros ris
Kanel kardemumma
Jeans kostym/dräkt
Rosor tulpaner
Äpple päron
Rädd modig
Frisk sjuk
Potatis pasta
Ryggsäck väska

Hurtbulle soffan
Äktenskap sambo
Ja nej
Loafers gympaskor
Pizza sushi
Bok film
Fredagkväll lördagmorgon

Kaffe te
Vänster höger
Lappland Skåne
inne ute
Kött fisk
hjälm flytväst
Prada H&M
Göteborg Stockholm
Pigg trött

Biljard bowling
Bullar Winerbröd
Glad ledsen
Släkt vänner
Mc bil

Tax pudel
Överraska överraskad
Fattig rik
positiv negativ
Barn husdjur
Glas och stål Trä och textil
Action drama
Grönsaker rotfrukter
Husmanskost internationellt

Balett Breakdance
Ketchup senap
Bäddat obäddat
Rakat orakat
Stationär laptop

Försiktig impulsiv
Lycklig olycklig
Julmust glögg
Hemma borta
Alladin Paradis
Pepparkakor lussebullar
Kalle Anka Tintin
Charter backpacker
London NewYork
Morgon kväll
Vantar handskar
Raggr raggas
Choklad lakrits
Stängd öppen
Aftonbladet expressen
Salt surt
Stark smidig

GMX - Jag vill inte vara kvar


FAN ATT JAG ÄR DUM!!!

Borde bara ta ett rep och gå och hänga mig, det vore bäst, orkar fan inte nå mer!!
Möter bara motgång och besvikelser hela tiden..
Katten är det enda jag har, ska jag leva på grund av den? pah, skulle då fan inte tro det...

Näe, just nu känner jag mig så jävla dum och vill bara gå och dö. Jag lät mig luras, än en jävla gång... Blir så in åt helvete less på allt!
Jag vet nog vad de var som tänkte den där kvällen, och inte fan var de ditt huvud iaf.... Du behöver inte ta illa upp eller nå, jag är lika ansvarig som du.. Jag var bara så jävla dum och lät mig tro något.. Men de du sa, du kunde ha sagt de före och inte efter......

Har bara en massa nyfikna läsare som intresserar sig av att läsa min jävla blogg när jag bara skriver en massa negativa saker.. Är visst roande eller nå. Men gissa vad? Det ni tycker är så jävla roligt i min blogg, de är inte ett dugg jävla roligt för mig!!

När ska jag någonsin lära mig?
När ska jag NÅGONSIN få känna lite LYCKA?!

Orkar inte bli playad, utnyttjad, kränkt osv nå mer.. JAG HAR FÅTT NOG!


TILLBAKA I KALIX

Kom tillbaka till Kalix för någon timme sedan.. :) Känns mycket bättre redan !
MisseKisse är med också, hon har varit framme och busat men nu ligger hon och trycker någonstans för man hör inte hennes bjällra :P Farmor blev lite kär i MisseKissen ;P

Nåja, några planer ikväll då?
Själv så ska man nog sitta här hos farmor eller nå, får se om det finns något man kan hitta på :P Hoppas då på lite sällskap eller nå ;D

Men men.. Nu ska jag gå och se hur det går med fisksoppan, är hungrig som fan!
Tänkte bara skriva några rader och informera er om att jag är i Kalix igen ;)

SÅÅ SKÖÖÖÖÖN!!!!


NOMY - COCAINE




You are in pain
Take your life, take your life with cocain
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

So fine this day
all your problems has gone away
but tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay

Your life,
a game
turn it up, turn it up with cocain
And everytime that you live is a time when you feel
and the only time you heal

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probably doesn't meen a piss
will rip my heart apart

Now it's to late, to late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

Now it's to late, to late to live
and my councius killing me
so am I alive
but Im not free

and for all of you that can relate to this to
and for all of you that can relate to this to

White snow
I know
You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow doesn't warm you in december

You are in pain
Take your life, take your life with cocain
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

Now it's to late, to late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

Now it's to late, to late to live
and my councius killing me
so am I alive
but Im not free

and for all of you that can relate to this to
and for all of you that can relate to this to

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probably doesn't meen a piss
will rip my heart apart

You are in pain
Take your life, take your life with cocain
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

Now it's to late, to late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

Now it's to late, to late to live
and my councius killing me
so am I alive
but Im not free

and for all of you that can relate to this to
and for all of you that can relate to this to

TJOCKA MIG

Har typ inte gjort något annat än att äta idag känns det som .. :P Ätit onyttigt som bara den ^^ haha näe skoja.. Men åt korv men bröd till middag, sen så blev det glass med jordgubbar, men så klart så gjorde jag skiten mer onyttig med maränger och chokladsås ;) mamma var ännu onyttigare och tog grädde också! :P

Idag har man inte gjort så mycket... Har sovit och så har jag varit ute ett tag med Emma och dem å cruisa lite :) Måste bara få säga: Fyyyyfan vad Oskar är söööt! :D
För er som inte vet så är det Emmas son :)

Funderar på vad jag ska göra, Robin kom precis och gjorde mig på fittigt humör, så jag ska väl gå ut och slå på någe träd.. Eller ja, kan ju lika gärna hoppa naken in i en hög med brännässlor så får jag lida lite längre..

Imorn kommer farmor och hämtar mig och Misse, ska bli skönt att komma härifrån nu.. Så då blir det att fara till Synsam och till Intersport... Blev inte idag eftersom mamma inte orkade köra.. Men inte fan orkar jag gå till stan, till Intersport, tillbaka till stan och sen hem.. I helvete.. Kan inte cykla heller eftersom det där äckliga fittdäcket ska hålla på och gunga fram och tillbaka så att man får skämmas när man cyklar....

Ska väl ta och börja rensa akvariet snart... Har nu dragit ut på de så länge... Usch, jag börjar bli så jävla less på det där jävla rensandet... Något fiskproffs måste fanemej komma hit och lära mig hur man rensar ett akvarium på lättaste/snabbaste sätt... orkar inte fortsätta med de snart... kommer snart sätta alla fiskarna i kokande vatten så att dem dör och jag slipper skiten......

Ja, som ni ser, jag är på jäääävligt dåligt humör nu tack vare min bror. Jävla cp unge...

HÅHÅJAJA

Helt otroligt... Jag har vaknat redan före klockan nio!

Så klart så var det ju nån jävla tattare som hann före på lägenheten.. Fyfan vad less jag blir... Jag lovar, får jag inte tag på en lägenhet snart, då kommer jag seriöst att hänga mig.. Eller något annat, kommer i alla fall att ta livet av mig om jag måste bo hos farmor hur länge som helst!
Eller ja, de är nog bara något jag säger.. Men jag kommer hinna bli så less på henne så att jag kommer ta mina grejer och sticka hit till mamma och började pendla till skolan varje dag tills jag fått tag på en lägenhet... Känns just nu som att allt bara skiter sig och vill jävlas hela tiden.. Jag kommer inte orka länge till om de ska fortsätta så här, och jag är seriös..

Hatar att vara en sån här jävla negativ pms kärring typ.. Men vad fan ska jag göra då? Finns inte så mycket annat till val för min del. Har alltid varit så här och kommer nog alltid att vara de också... No happiness for Sandra..

Men men.. Nu ska jag gå och sminka mig lite hade jag tänkt... Mamma backar ur nu och vill inte fara på Intersport... Så fan heller, jag ska tvinga med henne, annars så fortsätter jag gå i mina äckligt ruttna fula adidas skor som ser ut att komma från de fattigaste ställena i Afrika....

Nu börjar jag bli alldeles för sur för att skriva nå mer.

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

LÄGGDAGS..

Nu tänker jag gå och sova.. Vet inte alls vad man ska göra vid datorn nå mera :S Börjar ju bli astråkigt..

Kom på att jag har hittat en lägenhet på nätet idag, så jag hoppas VERKLIGEN att jag får den! Eftersom farmor sitter i styrelsen på Riksbyggen så skulle hon snacka med Jan ! :) Håll tummarna så hårt ni kan! Vill börja tapetsera och måla och få köpa en massa möbler! Sen mest av allt, köpa mig en liten Chinese Crested Powder Puff ^^ Är helt inne i den hundrasen nu! :)

Nej, nu ska jag gå till mitt rum, sätta igång stereon, eller jag lyssnar inte på någon skiva, lyssnar på radio xD.. Är någon finsk skit kanal som bara spelar samma gamla låtar :P Vissa låtar där har dem spelat sen jag gick i 6an, och de är jävligt länge sen!
Sen så ska jag lägga mig i sängen, lyssna på de gamla låtarna och försöka sova.. :)
Hoppas att jag fortsätter drömma på den där drömmen jag hade förra natten... Fyfan vilken bra dröm! Jag låg kvar hur länge som helst och försökte somna om bara för att få fortsätta drömma på den.. Jag lyckades somna om i en timme och lite mer av den ^^
Blir fan glad när jag tänker på den, men samtidigt deprimerad, eftersom det aldrig kommer att hända...

Nä, de var allt för mig!

Godnatt på er !

INGEN RUBRIK NU HELLER

Idag har man inte gjort något ... Har slöat bort hela dagen.. Usch, jag börjar bli tokig, jag vill ha ett liv.. NU PÅ EN GÅNG! Någon som har lust och hjälpa mig med det?

Har idag handlat lite grejer till Misse.. :) Det blev en transport åt henne, en sådan behövs ALLTID... Så nu har jag en sådan :) Köpte även ett lila kamoflerat halsband åt henne som hade en sån där lite plinga :P Var även tvungen att köpa en sån där namngrejs till halsbandet, farmor kommer säkert "råka" släppa ut henne.. Och så köpte jag en klösmatta :) Så man får hoppas på att hon fattar vad den ska användas till ;P
Var på Djurmagazinet med mamma och Robin, så vi gick in på Intersport och Stadium i samma veva.. Hittade mig ett par supersnygga DC skor på Intersport som jag bara måste ha! Dem kostar 800kr, men de är de värda! Ska dit imorgon och köpa mig ett par ;) Ska även köpa mig en huvtröja, hittade fan ingen på varken Intersport eller Stadium :S Ska kanske fara till Seppälä och kolla, måste ändå ha en ny BH :P haha

Har inte använt mina glasögon på ett tag, och har suttit jätte mycket framför datorn.. så idag tänkte jag börja använda dem.. Men vad fan hade hänt då ? Jo, någon av snorungarna här i huset har inte kunnat hålla sina äckliga fingrar ifrån dem och nu så är ena bågen vriden snett... Dem skyller på att de är Moa, men inte fan når hon så högt upp som dem var.. Och inte kan hon linda in dem igen i den där putts duken.. Nä , nog är de Anton och Jessica som varit i farten... Så det blir en resa till Synsam imorgon också... hoppas det går att fixa på några minuter, för gör de inte de, då blir jag kvar längre här i Happis, tills mina brillor är lagade... Satans snorungar..

Nej, nu ska jag sitta och läsa lite bloggar och sen får man se vad som händer i mitt ensamma liv.. xD haha

VÄNSTERHÄNTAS DAG

Läste precis på aftonbladet att de är de vänsterhäntas dag idag .. :P
Var bara tvungen att skriva in det här på min blogg eftersom att jag själv är vänsterhänt ;) Ska man nu typ klappa sig själv på huvudet och säga grattis eller? :P haha..

Nå men, nu ska jag fortsätta läsa aftonbladet.. :P

SHOPPA OSV :)

Idag ska jag och shoppa å så .. :P Eller egentligen så är de inte till mig, de är till Misse.. Sen ska jag kolla efter nå kalkgrejs till akvariet, dem har tydligen för lite kalk i vattnet .. om jag fattat rätt :P
Ska kolla om de finns någon sån där ställning som kissen kan klösa på, måste såklart vara en billig eftersom jag inte har så mycket pengar kvar... Sen så var det en massa annat... Kommer fan inte ihåg.. :P Tänkte att jag ska gå förbi stadium och kolla om det finns någon huvtröja åt lilla mig .. :P är jätte sugen på en mysig röd huvtröja.. :P Vet inte varför just en röd, men är så sugen på de.. :P Eller så blir det en svart.. Äh , nu blir jag sugen på en massa färger, får se vad det finns för några :)

Robin har varit nyss och beställt ett nytt batteri till min dator.. Den kommer om 2 veckor.. :P fyfan vad skönt att få sitta vid sen egna dator :D all min musik och alla mina bilder :D fyfan... Vill inte vänta i 2 veckor!! :D :D :D har ju varit utan fanskapet i snart ett år ! :O

Nej, nu ska jag kolla på lunar lite och sen ska jag och göra nå annat tror jag .. :P

heippa!

JAG KOMMER INTE PÅ NÅGON RUBRIK

Jag blev besviken på middagen idag, det blev inte tacos som dem hade lovat... det blev strips och köttbullar.. inget som jag tycker om nå mera efter den där sommaren då vi åt det i princip varje dag.. Fråga Nadja, hon var här då. Det var nog den värsta sommaren i mitt liv :S

Jag har bestämt mig, jag ska ta Misse med mig till Kalix :) Funderar på om jag ska åka dit redan imorgon eller nå, orkar inte vara kvar i den här stan nå mer.. Och inte är i huset alls... Bara en massa jävla skrik hela tiden...

Kanske borde gå igenom vad jag ska ta med mig till Kalix... Ids inte ta med mig så mycket eftersom att jag ändå sen ska flytta till egen lägenhet.. Täckena och kuddarna får tyvärr bli kvar här.. Farmors hårda täcke och kuddar får duga... Tar nog bara med mig mer kläder och Misses grejer.. Om jag får skjuts så tar jag med mig akvariet också... Tror jag....

Men men.. Nu börjar jag bli hungrig, så ska ta mig något och äta och sen ska jag ut och gå med Ronja, hon ville prata om något tydligen...

Men ha en bra kväll! god natt

MISSE ÄR TILLBAKA!

Min MisseKisse är äntligen tillbaka från sitt äventyr!

Vill inte ta henne härifrån, men jag tror ändå att jag gör de.. Hon är ju ändå min katt... Vill inte ha Rambo, han går ju förfan inte ens att hålla i .. :P

Nej, nu ska jag söka upp Misse, gosa med henne tills jag nyser som ett as och det rinner tårar från ögonen.. :) Är lite allergisk mot katter.. Är även mot vissa hundraser, men då börjar de bara klia på händerna för det är mjället i pälsen som jag inte tål :)

Nu Misse, heippa!

EN TISDAG

Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag... Har varit vaken i 3 timmar nu och det enda jag har lyckats göra är att se det som var av Hem till gården, såg lite av våra bästa år och sen har jag inte gjort så mycket...

Mamma ringde idag på en etta i Kalix.. Men det var någon skumm gubbe som hade den.. Syrran säger att han lagt ut annonser om lägenheten överallt, men när mamma jävla ringer så tar gubben och lägger på.. Och farmor sa sen att den där gubben inte är riktigt frisk, så vi skiter i de.. :)
Jag får helt enkelt fortsätta vara elak och hoppas på att någon i en etta på Riksbyggen blir utslängd :P Jag är en sååå elak person ^^ Nä men seriöst, jag hoppas djupt in i mitt hjärta att någon blir utslängd! ;D

Och gissa vad? Idag blir det TACOS till middag! Och jag som har längtat! :D Gode gud, jag tror jag just kände en slags vibration av längtan i min mage :O voi voi.. Förstår inte hur man kan älska mat lika mycket som jag gör :P Och ändå så är jag så pass "liten" med tanke på vad jag stoppar i mig och hur mycket :P hahaa..

Nå men..

Har nu lagt ut en efterlysning efter Misse på blocket... Vill att min söt flicka ska komma hem... Vill nog inte ha Rambo i alla fall.. Han är ju van vid att vara ute, och han är ingen katt som tycker om att gosa, så jag tar nog och hämtar någon kattunge :)

Men men..

Nu ska jag gå och snoka lite på pixbox ;P


NOMY - YOU BETTER DIE YOUNG



Hey little girl on your way to class
Loved by all cause you got that ass
cutest eyes and the greatest smile
for a year for a time for a little while

Somebody told me that you got old
looking for someone thats made of gold
Hey little girl on your way to class
In a year they'll be gone cause you are an ass

no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Hey little girl on your way to prom
One little night then your life is gone
All that you had is a fairytale
now you're standing alone wonder why did you fail

Somebody told me that you're ok
Somebody told me you passed away
Life aint comming back for you

no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Why dont they ever speek of you now
is it to much to do who gives a shit about you
Why do you reemember me now when you're old and you're blue
wont give a shit about you

One little boy on his way to school
No body likes him cause he's not cool
thin little arms and a ugly smile
for a year for a time for a litle while

how could you leave him alone
Now when he's gone
no one's gonna love you when you're old
Thats what Im told you better stay young baby

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby
I cant love you anymore
I got so much to do wont give a shit about you
So baby now lately You remember me

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby
no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

I HAPARANDA

Är i Haparanda nu då.. Kom nyss in, har varit ute med Emma ett tag :) Var roligt att få prata med henne igen :) hehe..

Misse är borta... Hon har tydligen varit borta hela dagen.. Vill att min lilla MisseKisse ska komma hem.. :'(
Hade ju tänkt ta med mig henne till Kalix, men nu går de ju inte om hon inte är här... Men hon kanske får stanna här ändå.. alla här har fäst sig så mycket vid henne och hon tycker visst om att vara här.. Mamma sa att jag får ta Rambo om jag vill.. eller sotis.. men sotis skulle jag aldrig i livet vela ha.. Så jag sitter nu och funderar över om jag ska ta Rambo :) Dem ska ju ändå göra sig av med han så..
Känns också lite tråkigt om man inte får se katten som man hjälpt till världen :P Sotis hade problem när Rambo skulle födas, så jag fick ingripa som veterinär och hjälpa till att förlösa honom :)

Inte för att vara elak, men jag hoppas att dem kastar ut någon från en etta där i Riksbyggen så att jag får mig en lägenhet :D haha.. Jag är såå elak..

Nu ska jag ta och lyssna på musik och läsa lite bloggar.. :)

SEEEG

Är skit seg.. Har vaknat för lite mer än en timme sedan, tror att jag håller på att bli sjuk eller nå... Vill inte bli sjuk nu när jag vara har 2 veckor kvar av mitt sommarlov....!!!

Har nyss ätit frukost, kan ju förklara vad den bestod av bara för att fylla ut inlägget lite.. Det var risgrynsgröt, kokt ägg och bröd.. Jag tog självklart det onyttigare alternativet och valde det ljusa brödet.. Och jag som tänkt börja på diet XD haha.. näe.. fyfan..
Sen så har man suttit och blivit tvingad till att prata med min kusin.. Min farbror kom hit med henne.. Farmor ska alltid hålla på och tvinga oss att prata med henne.. Är inte så lätt när man inte ens känner barnet... Och saken blir ju inte bättre av att farmor börjar hålla på och tvinga mig att säga en massa saker...

Snart ska jag och Mari flyt härifrån, ska och simma.. Far nog tidigare än tänkt för farmor ska alltid bli så högljudd och skrika rätt ut å en massa när Elin är här.. Jag blir ju rädd, undrar ofta varför inte Elin också blir de..

Näe, nu ska jag ta och fixa så att man kan fara härifrån fort som bara den.. orkar inte heller höra Pippi Långstrump som är på tv :P haha.. Ena syrran har nött den för mycket för något år sedan, har men för livet..

Idag åker man till Happis ocksåå .. usch

SNOTT... IGEN... KANSKE REDAN HAR GJORT DEN, MEN SKIT SAMMA

1. Är du singel nu? Verkar som det.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för massa strul hit o dit? helt klart..
3. Är du redo o satsa på ett förhållande nu? Känns som så fram och tillbaka.. vet inte..
4. Har du en kk? Kanske?
5. Har du kört oskyddat nån gång? Japp
6. Har du playat någon nångång? Playa är väl fel ord..
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nope
8. Har du någon kille/tjej på g nu ? Det vet jag inte... kan absolut inte svara på de där eftersom jag är förvirrad.
9. Haft sex på fyllan? Japp
10. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? hmm.. ja?
11. Sparat något från ett gammalt förhållande? Inte vad jag kan komma ihåg..
12. Somnat gråtande pga kärleken? Joho då..
13. Varit på en blind date? Nope
14. Varit otrogen? Nope


FAMILJ/BOENDE

1. Bor din mamma och pappa tillsammans? Nope
2. Har du några syskon och isåfall vad? 6 st, 4 systrar och 2 bröder...
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa? Det händer, kommer bråka med mamma imorgon tror jag..
4. Hur bor du (villa, lägenhet osv)? Lägenhet, flyttade just till farmor i Kalix
5. Har du eget rum? Nja, sover i farmors skrot rum...
6. Vilken färg har du på tapeterna? Ser ut som grönt..
7. Brukar du måla på väggarna? Inte de här väggarna iaf...
8. Har du en tv i ditt rum? Nej
9. Stor eller liten säng? Just nu farmors bäddsoffa, min egna säng är 120... *sakna*
10. Är dina syskon jobbiga (om du har några)? Från och till, ja...
11. Har du dator på ditt rum? Jo, en som inte funkar... sitter just nu framför farmors...

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? Tror de..
2. Är du ofta med dina vänner? sådär... har ju just flyttat hit...
3. Va brukar ni hitta på? Vara ute eller nå..
4. Bästa minnet med en nån vän? Det måste vara när jag kastade en fettig macka i ansiktet på Nadja.. (Var väldigt sur på henne)
5. Säg namnen på nåra riktigt bra vänner? orka
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? tror de
7. Har du hatat din bästa vän? kommer inte ihåg
8. Sa du då upp kontakten med han/hon? kommer inte ihåg
9. Hur längesen var det och är de så fortfarande? MEN kommer fortfarande INTE IHÅG!!
10. Har du alltid kul med dina vänner? tror de


SISTA SOM

1. Du fick en puss av? "Den där...."
2. Sov med dig i samma säng (förutom dig själv)? "den där..."
3. Du delade ett riktigt skratt med? Farmors kompis Lisa..
4. Du gick på bio med? Sebbo och Utti
5. Du höll i handen? "den där.."
6. Du gick på stan med? hmmm.... Nadja
7. Delade en pizza med dig? Kommer inte ens ihåg när jag åt pizza senast
8. Du ringde? Ronja (lillasyster)
9. Skicka ett sms till dig? Syster Mari
10. Du kramade? "den där.."

ÖVRIGT

1. Har du nånsin smygit ut utan lov? johodå, och hoppade ut genom fönstret gjorde jag också..
2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster? nja, kan väl titta in när jag går förbi
3. Längtar du till sommarn igen? nej
4. När du tittar dig i spegeln, vad säger du då? måste man säga något?
5. Hur svarar du i telefon? "hallå" .. för det mesta...
6. Vill du ha barn? Jopp, någon gång
7. Har du gjort något olagligt? jopp
8. Vill du så får du gärna berätta vad? Nej tack
9. Har du några tatueringar/piercingar? hål i öronen är de enda, ska tatuera mig när jag får tid...
10. Hatar du någon riktigt mycket just nu? jo då
11. Bäddar du ofta sängen? njaaäää
12. Vad gör dig riktigt glad? Kommer inte på just nu
13. Går du i kyrkan? nope.. bara om de är nå dop, bröllop eller begravning..
14. Gillar du att sjunga? skulle ha sjungt om de bara lät bra..
15. Har du egen dator? jo, men måste dock köpa nytt batteri så att den börjar funka igen
16. Hur mår du idag? skit
17. Vilken klass går du i? nå egentligen 2 året på gymn, men ska börja om..
18. Har du mycket pengar just nu? typ 600-700 spänn... eller ja, mer har jag hos mamma
19. De värsta du vet? idioter, svek, lögner osv..
20. Vad vill du jobba med sen? djur
21. Vad ska du göra efter studenten? Antingen jobba ett år eller fortsätta på högskola


Så, nu har ni fått lite tråkiga svar

PEDOFIL...

Har som inte gjort så mycket sen jag skrev sist.. Har ätit middag osv.. Har också hunnit äta kvällsmat... Har snackat med farmor och hennes kompis Lisa :) Är alltid trevligt att diskutera med Lisa! Och vad vi fick skratta ibland.. :P Märkte att farmor inte har rikigt samma humor som mig och Lisa ;P

Sen en sak som hände idag, de var en 43 årig gubbe som skrev till min 11 åriga Lillasyster och frågade om hon ville se han runka i cam, sen frågade han om hon någon gång har sett en stor kuk.. Hur FAN ska hon hunnit se en "stor" kuk när hon fan bara är 11 och inte ens har hunnit börja tänka på sex?
Jag kollade upp de där, addade han på min msn och skällde ut han.. Men han verkar ha stora problem, för han svarade bara med " vill du se mig runka i cam?" eller "vill du se min kuk?"..
Nej, jag ville inte se hans kuk och nej jag ville inte se han runka.. Det enda jag ville få in i hans skalle var att han skulle ge FAN i småflickor.. jävla pedofil äckel...
Har sparat allt han skrivit åt mig på msn, så jag ska anmäla honom på nå sätt.. Hur fan de nu ska gå till... Hatar såna där perversa äckel... syrran ringde till mig och lipade och var rädd att han skulle leta upp henne och våldta henne eller nå... Kan förstå att hon blev rädd....
Jävla cp...

Nej, nu blev jag alldeles för sur för att skriva nå mera.... Jävla pedofiler... träffar jag på en pedofil i verkligheten så ska jag ta lagen i egna händer, kastrera jäveln och sedan hänga han med mitt bälte...


HAPPIS IMORGON :)

Bestämde mig, ska till Happis imorgon istället :) Känns så jobbigt att börja stressa nu med att hinna med bussen om jag ska hinna äta före :)

Så, nu ska jag ta och ringa till Lisa och höra om farmor är där, så ska jag fråga farmor om jag ska göra saltströmming och potatis till middag :) Mums! Det kommer hon garanterat gå med på ! :D

HAPARANDA ?

Ska jag åka, eller ska jag inte?  Har sådan beslutsångest just nu så jag vet inte alls vad jag ska göra...
Egenligen kanske de är lika bra att åka till Happis och vara där i några dagar innan skolan börjar... Så får man ta och planera och kolla vad man ska ta med hit till Kalix och vad som får vara kvar tills jag får en egen lägenhet..

Måste få någon att hämta mig med bil från Happis sen när jag ska tillbaka hit till Kalix... Vill ha mitt akvarium här och så ska jag ta med mig min MisseKisse :) Jag vet att hon heter Misse, men jag kallar henne alltid MisseKisse :D så de är nog hennes nya namn :D haha..
Är så tråkigt här hos farmor så det blir nog roligare om MisseKissen kommer hit :) Kan jag leka med henne och roa med mig henne istället för att häcka framför datorn hela tiden.. :P

Jo, jag åker nog till Happis :) Måste få tag på farmor och säga att vi måste börja med middag så att jag hinner äta lite innan jag åker :)

Vad är de för väder i Happis? Är säkert så kallt så att jag måste ta och byta kläder eller nå .. :/

Nä, nu ska jag ta och ringa mamma och höra om de är varmt eller kallt :)

KURT NILSEN - RISE TO THE OCCASION



You've been down the dark detours
You have seen most of it all
Crashed into the million faces
But never listened to them talk
You've got so much on your mind right now
It doesn't even help to try to solve them all

You used to smile when hope and a pat on the back
Would last throughout the day
As the rain kept falling down on you
You wouldn't let them wash the feeling away
Hope itself dried out in you as you heard your man walking away
Without a word

You thought
Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

In case you didn't know I really care for you
I just wish you all the best
And if love should come and knock on your door
I hope it treats you with respect
I cannot count the times I've seen you
Oh just slipping away with a broken heart

You thought
Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

No no no
Everybody is going away, I'm barely hanging on
No no no
Do not lovers seek me, what am I doing wrong?

Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

SVAR TILL ANONYM..

Japp, livet går vidare... Det gör det alltid... De jobbiga är att det gör så förbannat ont och är så förbannat jobbigt... Man orkar inte hur mycket som helst hur länge som helst... Möter man bara motgång så orkar man till slut inte nå mera..

TÄNKER FÖR MYCKET...

Det är något som jag måste erkänna.. Jag tänker alldeles för mycket och trycker ner mig själv.. Det är inte ett dugg kul.. Just nu sitter och jag hånar mig själv inne i min skalle för att jag sitter och skriver i en jävla skitblogg så att alla nyfikna snokare ska få något att prata om.. Ser som ingen anledning till att läsa min blogg, jag skriver ju ändå inge bra i den.. Kan ju inte påstå att mitt liv är nå vidare roligt att läsa om heller...
Jag skriver bara i den här bloggen för att jag inte har något liv.. Skulle jag bara få en liten ändring i mitt liv så skulle det finnas mycket mer att göra.. Eller ja, har ju nu flyttat till Kalix, men jag håller just nu på i samma spår som i Happis.. Har idag haft en fet känsla av att jag har gjort fel.. Kanske jag inte borde ha flyttat hit..? Sitta framför datorn kan jag lika gärna göra i Happis... äh, nu ska jag ta mig igenom de här tre åren här i Kalix.. Får hoppas på att dem går fort...


Idag har jag inte gjort så mycket mer än att sitta här framför datorn... Har läst lite för en gångs skull, men den inspirationen försvann efter en sida..
Har även letat lägenhet på alla tänkabara sidor som man bara kan göra, men i helvete.. finns inte en enda jävla fucking lägenhet som jag kan ta.. Kommer ju bli cp av att bo med farmor hur länge som helst... Vill ha en egen lägenhet så att jag kan ta och skaffa mig en hund... Har blivit jätte sugen på en Chinese Crested Powder Puff ^^ Dem är ju hur söta som helst... Har ju varit sugen på den nakna versionen, men har nu börjat bli mer kär i Puffen :) Men men.. Den får då vänta tills jag bor i eget....

Ska till Happis i veckan... Måste hämta lite grejer och så vill man ju se sina syskon lite.. kommer inte bli så ofta man ser dem när man inte kommer bo hemma nå mer.. Nog för att jag sket i dem tidigare, men det mår jag dåligt över nu, för nu när jag bodde hemma hos mamma så har jag sett hur söta dem kan vara.. Och så såg jag hur mycket jag betydde för dem när jag gav dem uppmärksamhet... 

Näe, nu ska jag nog ta och lägga mig och sova eller något... Far nog till Happis redan imorn, vem vet... Ska nog ringa till Robin och höra när han och Ronja skulle åka från Töre, tar väl då kanske samma buss som dem.. Måste nog åka och hälsa på någon helg där när dem är i Töre :) Kommer ihåg från när man var liten, man hade alltid skitkul med deras pappa... Hade varit bra om de funkat mellan mamma och Tommy, han är den enda av killarna mamma har haft som jag kunnat känna som att han hade kunnat vara min pappa..
Och nu påstår jag inte att mamma har haft många killar, för de har hon inte.. Men de hon har haft...
eller ja, Roffe kommer jag ihåg.. Han älskade jag verkligen när jag var liten.. Han var nog bäst av alla...

Nu sova.. Eller först dricka vatten...

God natt....

MOBIL GREJS.. (HAR TRÅKIGT)

1. Har du kysst nummer 7?
Farmor, aldrig kysst, men har väl gett henne en puss när jag var liten.. :P
2. Brukar du vara med nummer 19?
Det är numret till där man kollar upp reg nummer osv, så de är nog inte så lätt xD
3. Älskar du nummer 24?
"Den där"... Älska är väl ett starkt ord, men tycker om, de gör jag .. :)
4. Är nummer 21 din bästis?
Ids inte skriva namnet eftersom jag inte vet om vi ens är kompisar nå mer..
5. Är nummer 19 en sötnos?
Men det är ju fortfarande de där jävla kolla reg nummret... Jo fyfan vad söt..
6. Gillar du nummer 16?
Johanna, helt klart, hur bra som helst <3
7. Är nummer 12 bäst?
Henkka Pessa, bäst kan jag väl inte säga, men skitrolig :P haha
8. Min bror/syrra är nummer 29?
Om jag kan kalla min mormor för syrra så visst.. :P
9. Var du med nr 22 idag?
Mamma... Näe, de var någon dag sedan man såg henne :)
10. Nummer 5 går i samma klass som du?
Elin , nej, men vi har gått i samma klass när vi var små :)
11. Nummer 16 har likadan mobil som du?
Johanna igen, vet inte vilken telefon hon har.. :P
12. Sista numret är sämst?
Det är numret till veterinärstation här i Kalix, så jag kan inte kalla det dåligt :)

- vem ringde dig senast?

Farmor

vem ringde du senast?
Farmor, men hon hade mobilen avstängd..

vem är den 17 i din kontakt lista?
Jon Johansson

den 10;onde?
Fredrik i Luleå

den 24;e?
"Den där"

den 39;onde?
Tony i Luleå

har du ditt eget nummer insatt på mobilen?

Näe, känns lite meningslöst att ha de om jag redan kan det .. :P

JAGÄRDUMDUMDUMDUM

Var kul på "festen" tills jag blev för full... Kommer typ bara ihåg att jag satt på toan och mådde apa där på slutet... Man gör alltid bort sig när man dricker... Ska fan aldrig mer dricka.. Man gör bara en massa fel då.. Inte alltid.. Men ofta.. Det finns nästan ingen gång när jag druckit som jag inte ångrat något jag gjort.. Sitter alltid med värsta feta ångesten dagen efter.. De gör jag nu..

Jag ångrar inte det som hände dåå.. Men jag blir bara så förbannad på mig själv som låter mig få känslor...
Du har något speciellt...


Nää gud jag känner mig så jävla dum...

Last Kiss Featuring ONE LESS REASON


HJÄLP!

Vad jag ska ha på mig...
Jag äger just nu bara ett par gråa leggins.. Vet inte om jag ska ha på mig legginsen, vita kjolen och ett svart linne... eller om jag ska sätta på mig legginsen och min tunika.. Om man nu kallar den så.. För de är som en huvtröja utan ärmar och så är den lång och de är sådär ihopdraget där längst nere... Ja, och den är vit då...

Så snälla hjälp mig, vad ska jag sätta på mig ?

Vill verkligen veta vilket av de... Båda är lika bekväma så jag kan inte ta det som är bekvämast :P

HATAR ÅSKA...

Har märkt att jag börjat komma tillbaka till den här sovrutinen :) Eller iaf till att vakna lite tidigare, för tidigare i sommar så har jag vaknat först vid 14-15 varje dag. Vilket inte är så bra. Men jag är nöjd med att vakna kring 10 :) Efter att nästa vecka gått så ska jag börja stiga upp klockan 8-9 så att man är redo inför skolan :)

Har haft skitsvårt att sova inatt.. Somnade för en gångs skull vid halv två.. Men då vaknar jag med ett ryck efter klockan 3 av att det mullrar som FAN.. Och en kombination mellan att vara rädd för åska och vara en riktig fegis när man är ensam, det är inte bra.. så det slutade med att lilla jag sprang allt vad jag kunde och drog ut sladden till datorn osv, tv:n stängde jag bara av eftersom den var så nära fönstret... (kan inte gå nära ett fönster när jag är ensam på natten, jag är knäpp, jag vet)... Sen så kastade jag mig i soffan, tog min mp3, satte hörlurarna i öronen och satte på hög musik, men det hjälpte inte, jag hörde åskknallen när den kom.. då gömde jag mig under täcket istället... Men då blev de för varmt.. Efter nå tag såg jag på persienn kanten att det började bli ljusare ute, så jag tog bort mp3n och tvingade mig att somna.. inte någon mysig natt kan jag säga...

Funderar på att gå och göra mig lite gröt.. Blir nog havregrynsgröt eftersom jag inte lärt mig att göra så många andra grötar ännu :) Men det kommer med tiden.. Farmor kommer ju tvinga mig att göra gröt varenda dag innan skolan ...

Jo, gröt blir det.. Sen ska jag nog hoppa in i duschen snabbt.. Måste sluta duscha så här ofta som jag gör.. Men kan inte ro för de, det är så jävla skönt att stå där i svin hett vatten :D haha

Nej, nu går jag in i köket .. Ska sätta på lite musik så att man får lite feeling inför kvällen ;)


BARA EN SAK TILL, SEN SOVA :P

Öppna din sms-inkorg. Tryck uppåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan.
Gör likadant med resterande frågor.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Ah låter trevligt :) händer i helgen då?
Vad gillar folk bäst hos dig?
Lät kul. Jag brukar vara lugn på fester, brukar vara den som säger till dom andra att hålla sig lite lugnare :P
Vilken raggningsreplik faller du för?
Vadå då?
Vad var det första du sa imorse?
Vad gör du?
Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Jag ska på stan och kolla imorgon.. Ska du med?
Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Ganska :) Men bra och billigt :)
Så vad säger du under förspel?
Okay :) Varför gör du de inte? ;P
Och efteråt?
Var köttsoppan god?
Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Näe, asså inte de, men tror jag blev ganska virrig haha tappa ju bort alla hela tiden
Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Jo jag vet, när ska du festa?
Vad sjunger ditt favoritband om?
joo :) jag har överskottsenergi :P

GREJS .. (SNODD, JAG VET)

TESTET BÖRJAR: 23:51
1 Fullständigt namn? - Maria Sandra Angelika Kokkonen
2. Ålder? - 17 ½
3. Vart bor du? - Kalix - Näsbyn :)
4. Bor tillsammans med? - Farmor :)
5. Färg på ditt hus? - typ gult? har inte kollat :P
6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet
7. När är du född? - 17 januari 1991
8. Klass? - Naturbruks - skog :)
9. Vilket år tar du studenten? - skulle vart 2010, men blir nu 2011 :)
10. Något jobb? - Nej
11. När gick du upp i morse? - vid 8-9
12. När ska du sova? - Ska gå och lägga mig framför tv:n när jag svarat på de här
13. Duschat idag? - Ja
14. Kramat någon idag? - Nej
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit idag? - Lite kaka, sen kyckling & ris..
17. Dagens klädsel? - Kamoflerade pösbyxor och brunt linne
18. Dagens smink? - ögonbrynen och lite maskara..
19. Dagens sötnos? - Dolly :)
20. Dagens roligaste? - Lillasyster Mari :)

SOCIALT:
21. Har du många vänner? - Nä, men börjar få :)
22. Hur många har du kysst? - Några, men inget jag vill ta upp här..
23. Vem kramade du senast? - Markus :P
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Inte säker, tror att en varit de..
27. Har du pojk-/flickvän? - Inte för tillfället
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mari
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Tony

FAVORIT:
31. Film? - Save the last dance
32. Låt? - 2 st just nu, I kissed a girl & just dance :)
33. Mat? - Köttfärsgratäng :)
34. Dryck? - Har många favorit drycker :)
35. Färg? - Blått, svart, lila
37. Stad? - Vet inte.. :P
38. Land? - hmm.. vet inte..
39. Ämne i skolan? - Det får man se när jag börjar skolan :)
40. Människa? - Finns några av dem också :)

SENASTE:
41. Personen du tänkte på?
- "Den där"
42. Personen du kysste? - "Den där"
43. Gången du spydde? - I juli någon gång, kommer inte ihåg exakt datum :P
44. Gången du grät? - I lördags
45. Pizzan du åt? - Det var nog med skinka och räkor, kommer inte ihåg
46. Gången du var i Göteborg? - aldrig varit där
47. Gången du var i Stockholm? - Var nog sommaren 06 :P
48. Gången du var full? - lördags, men imorrn blir man de igen :P
49. Gången du var hög? - hatar knark

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - vitt
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på vem man ska mysa med :)
54. Tvspel eller datorspel? tvspel
55. Singel eller upptagen? - singel....
56. Hångla eller ha sex? - det beror på...
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - lunarstorm
58. Ragga eller bli uppraggad? - lite av båda :)
59. Big Brother eller Paradise hotel? - BB :)
60. Blont eller svart hår? - båda
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Vänster
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - prickigt
68. Älska eller bli älskad? - båda två...
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar?
- Älska och älska...
71. Personer du hatar? - finns många av dem
72. Gånger du varit full? - har tappat räkningen :P
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - en
74. Glassar du ätit på en dag? - måånga :P
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - har varit på en .. :)
76. Gånger du haft minnesluckor? - några gånger
77. Gånger du varit hög? - aldrig
78. Personer du saknar just nu? - "Den där"
79. Gånger ditt hjärta brustit? - några gånger..

VEM:
80. Vill du kyssa nu?
- "Den där" ^^
81. Ska du träffa imorgon? - Majzo, Alex, och andra :P
82. Sjöng du senast för ? - mig själv
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Har de nu med Tony och Andreas :)
84. Spelade du tvspel med senast? - länge sedan
85. Vill du ta med på resa nu? - vänner och "den där"
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - alibaba.. nä men han som inte ville sälja lägenheten åt mig..
87. Förtjänar att dö? - vet ingen för tillfället
88. Är söt? - mina vänner och "den där"
89. Vill du sova jämsides med i natt? - "Den Där" .. blir mycket den där nu :P

VAD:
90. Gör dig glad?
- Mycket
91. Gör dig ledsen? - Kärlek, svek osv
92. Vill du helst göra nu? - Vara med "den där"
93. Önskar du att du slapp göra? - städa
94. Vill du ha nu? - hrm.. hemliz
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - En tatuering :P
96. Längtar du till? - egen lägenhet
97. Tycker du om dina betyg? - lite, kunde ha varit bättre :)
98. Ångrar du i ditt liv? - från och till, ja
99. Är det bästa som hänt dig?  - får se om det bästa händer mig :)
100. Hur mycket är klockan? - 00:12

RUBRIK?

Vet egentligen inte vad jag ska skriva.. Har inte gjort så mycket idag. Har för det mesta, ärligt talat, suttit här framför datorn och lyssnat på 2 låtar.. Har diggat dem som fan, men nu börjar jag bli less..
Syrran var här med sin söt Dolly, for för nå tag sedan.. Hon sku till Hällfors för Henke skulle komma hem..

Kan ju säga att jag har ätit kyckling och ris till middag.. Var gott.. Mer än så kan jag nog inte påstå att jag har ätit.. Har nött tv också.. Kommer nog sova framför tv:n igen så att man blir trött någon gång, förhoppningsvis.

Har nu också planerat en liten "fest" .. Imorgon blire, då kommer Majzo och hennes kille Alex, sen så skulle dem ta med sig 2 st. Sen så kommer Tony och Fredrik från Luleå..

När man är singel, eller när man är sugen på ett förhållande kanske jag ska säga.. Så blir jag typ avunsjuk på dem som har någon.. Vill också ha någon att vara med, få mysa med och få älska.. Vill nu ha ett seriöst förhållande som varar.. Äh, orka skriva en massa skit..

Ska nu ta och nöta de där 2 låtarna några gånger till, sen kanske jag går och ser på tv och försöker sova så att man slipper känna sig så ensam .. :P haha

SOV INTE PÅ EN LITEN SOFFA

Natten har rent ut sagt varit hemsk .. :P
Jag stängde av datorn efter tolv någon gång, och då gick jag och la mig i soffan och kollade på tv.. Jag somnade till slut.. Men att ligga och sova hela natten på en 2sitts soffa är något jag inte föredrar.. Är lite för lång för den.. :p haha.. Har sedan vaknat fram och tillbaka hur mycket som helst.. Sen är det någon idiot som håller på och ringer hela jävla tiden, men eftersom jag inte vet vad de är för nummer så svarar jag inte.. Och ja, i och för sig så har jag legat i soffan och ignorerat telefonen.. Inte min mobil, farmors hem telefon..

Man får se vad som händer idag då .. Funderar på att göra lite frukost :) Ja man ska väl ta och handla lite också så att man slipper svälta.. Farmor har fått slänga hälften av grejerna när det gick en propp och frysen hade lagt av..

Har lite dåligt samvete över igår , eller i natt eller hur man nu säger.. Jag skulle inte ha hållt på och gnälla sådär åt dig som jag gjorde, var barnslig.. Förlåt mig.. Jag kan vara lite jobbig när jag är trött å så .. :) Ångrar mig iaf..


Nå men, jag avrundar här nu, är ganska hungrig så jag ska gå och se om det finns något man kan koka ihop :)


<3

RÄDD

Ja, jag är svin rädd..
Det är någon jävel som går bakom fönstrena och knackar .. säkert nå snorungar, men jag är ändå så rädd så att jag håller på och skita på mig eller nå.. har gåshud över hela kroppen och skakar från och till..
Är så barnslig när de gäller mörker och såna som springer bakom fönstrena.. usch

Har tagit ner alla persienner och har tänt varenda lampa i lägenheten.. Jag har aldrig varit en som är så här rädd, men nu är jag helt.. jag vet inte.. men jag överdriver, de vet jag.. Kan inte ro för de... gaah

Nej, nu ska jag ta mod till mig och gå på toa..

LISTA

Vilka språk pratar din mamma?
Svenska, finska och kan lite engelska :P

Vilka länder har du bott i?
Bara i Sverige än så länge :P

Senaste piercingen?

Naveln, men har tagit bort den.. *sakna*

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?

Igår

Har du däckat/spytt för att du druckit?
Joo då.. Jag är väl "ung och oerfaren" som Markus säger :P haha.. not

Har du något husdjur?

En vanlig bondkatt - Misse och lite firrar :P

Har du täckt någons hus med toapapper?
Nej, men nog har man ju haft lust :P

Har du varit på stranden?

Bara en gång i sommar, men badade inte..

Minns du dina/din musiklärares namn?
Joo. Stig, Esa och Arttu och Ida.

Hur bra är din syn?

Nå är inte så bra på de där med ögonen :P

Har du varit på ett party?
Några gånger joo :)

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Vilken dum fråga.

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?

Näe inte vet jag om jag skulle säga något.. Vad har jag med de att göra?

Har du varit utomlands?

Aa.. :)

Vilket är det bästa bröllopet du varit på?

Kan inte bestämma mig för vilket, så Maria + Bengts och Sylle + Anders bröllop var lika roliga på sina sätt :)

Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Ja nå inte vet jag om mamma skulle säga så mycket, de beror ju på vad som startat slagsmålet.

Var är dina syskon just nu?
2 är nog i Töre, 1 här i Kalix med mig och de 3 andra i happis :)

Vad var den senaste drömmen som du minns?
hmm.. Hehe.. De behöver jag inte skriva här :P

Vem ringde dig senast?

Farmor

Vilken tid gick du upp imorse?
Typ halv 12

Vad ska du göra i helgen?
Vet inte, men vill umgås med "den där"  ^^ hehe

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?

"Joda :) Det är typ kallt ute" från Johanna :)

När var du riktigt sjuk senast?
Kommer inte ihåg .. :P

När såg du en kändis senast? Vem var det?

På LK, tror de var Lars Winnerbäck jag såg då senast :)

Vad finns i din bakficka?
Har ingen bakficka :P

Har du färglinser?
Nope

Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Målade i köket i Hällfors :P

Vad är det första du gör på morgonen?
suckar

Vad ska du göra efter det här?
Typ .. jag vet inte

SNART FIXAT!

Har nu ringt till Tornedalsskolan och pratat med Anita, ska dit idag i samma veva som jag är i Happis .. :P Ska då hämta min omvalsblankett och ställa lite frågot osv .. :)

Men nu är gröten klar så jag måste gå och äta :)

Snart är de här med skolan fixat! skönt!

NATTI NATTI

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och lyssna på musik tills jag somnar, som jag gjorde natten före den här också.. Undra hur länge man blir uppe den här gången då... ?
Har sovit så gott himla gott i helgen, så de känns jobbigt att börja tjorva igen med det här sovandet.. :S

Jag har varit ute och gått idag! Ett mirakel! Men ärligt talat så måste jag få säga att det var ganska skönt att gå .. Gick med Mari :) Är inte roligt att gå ensam, men jag har lärt mig att vissa gånger kan det vara skönt att gå ensam, för då kan man tänka..


Imorgon (eller ja, det är ju idag egentligen) så ska jag, farmor och Mari till Happis.. Har inte så stor lust till att åka till Happis, men ska göra det som tidsfördriv och för att jag ska hämta hit lite mer kläder :) Funderar på att ta med mig Misse hit också :) Saknar min söt flicka.. Hon ska ju ändå bo med mig så de är kanske lika bra att hon kommer hit nu innan jag börjar skolan :)


just ja fan, måste ju komma ihåg att ringa till min studievägledare så att jag får det där pappret som jag måste fylla i! Marika svarade inte idag, så svarar hon inte imorgon så får jag ta och ringa till Jonaz då..


Men men.. Nu ska jag gå och lägga mig :)


Bye!



Söt <3


AKIRA - I DREAM

Så skön låt...



I dream at night
You're here to hold me tight
I float away
And think of yesterday

When you held me close
Never let me go
I've caught to you tonight

When you long for me
Such you've never met
I dream just one more time

And I dream at night
Without you by my side
When I dream I try
To keep you on my mind

'Cause no matter where you go
I'd always love you so
As I dream, I dream

I dream at night
You're here to hold me tight
I float away
And think of yesterday

When you held me close
Never let me go
I've caught to you tonight

When you long for me
Such you've never met
I dream just one more time

And I dream at night
Without you by my side
When I dream I try
To keep you on my mind

'Cause no matter where you go
I'd always love you so
As I dream, I dream



SWEETEST ASS IN THE WORLD

Ok, var bara tvungen att fixa nån rubrik så de får duga.. Låten jag lyssnar på heter ju så .. :P den är fan svinbra.. :P Och de är ju ändå sant på en person.. :P hehe

Sitter ännu hos farmor, for inte och red, blir så kallt att åka vespa till Bodträsk så jag och Mari bestämde att de får bli en annan gång.. :) Om jag ska börja rida där så måste jag fixa mig ett par varma ridskor + ett par varma byxor :) Eller ja, täckbyxor går ju också bra :) får ta mina gamla.. :P hehe.. Nå, man får ju se hur de blir.. Och om man bara ska köra russet så är de ju ännu mer lugnt, då är de bara att sätta på sig vanliga vinterskor..  ;P

Vill ha ett svar på när jag kan komma och skriva under den där lappen till skolan :D Sen så kanske jag kan köpa en lägenhet här i Kalix, ska prata med Hischam (hur de nu stavas) och höra om han vill sälja sin lägenhet åt mig ;D

Men men..

Vet inte vad jag ska hitta på .. Mari ligger och sover och farmor har nu nå karlbesök här.. Jag som trodde att hon skulle fara och jobba på Kupan en sväng.. men det kanske inte blev av..

nå men, kanske jag själv går och lägger mig..

Heippa


<3

YIEPPIII :D

Jag kom in! Eller det enda som saknas är att skriva på omvalspappret och skicka det till Kalix, så får jag börja på Naturbruks Special ;) Fan vad nice!!
Så snart blir det att packa mina grejer i Haparanda och ta dem till Kalix :D

Lilla mig ska bli Kalixbo ! :D Ok, kanske inte så mycket att skryta om, men det är 100000000 gånger bättre än ruttna Haparanda! :D :D :D

Nej, nu ska jag bara kolla min lunar snabbt och sen så ska jag ta och duscha och sen så blir det kanske att åka och rida lite :) Har ju inte ridit på ett år snart :S Nå, man får se hur de blir med den saken :)

Heippa



<3

LISTA

1. Hur gammal är du om fem år? Är 22 ½ år då :)
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Markus..
3. Hur lång är du? cirkus 164
4. Vilken är den senaste filmen du sett? The Nanny Diaries
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Vem ringde dig senast? Syster Mari :)
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Hur går det med datorn? :) " Från syrran Mari..
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vem det är man ska prata med.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? För någon dag sedan.. typ i måndags
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/Gröna
12. När vaknade du i dag? Kommer inte ihåg, visste inte ens vart jag var när jag vaknade..
13. Vilken är din favoritjulsång? Vet inte
14. Vilken är din favoritplats? Vet inte riktigt.. Måste hitta mig ett sådant ställe.. :P
15. Vilken plats föredrar du minst? Haparanda så klart!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Det vet man aldrig, det får man se, men mest troligt i Kalix kommun eller nå :)
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Det som fanns under sängen, och mörkret..
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Markus tror jag :P
19. Hur stor är din säng? Har en 120  säng, men har insett att den är för liten :P
20. Har du stationär eller bärbar dator? Nå min laptop är sönder, så ingen utav dem..
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det beror på :)
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4.. 3 vanliga och en lång korv, typ.. :P
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Vilka städer har du bott i? Haparanda och Töre.. Eller ja, Töre är ju ingen stad, men ändå :P
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Det beror på vem jag ska vara social med..
27. Vilken är din favoritglass? Isglass.. tror jag.. Äter inte glass så ofta..
28. Vilken är din favoritefterrätt? Kladdkaka med grädde :P
29. Tycker du om kinamat? Friterad Kyckling med sötsursås.. :)
30. Tycker du om kaffe? Nja, tycka om.. Men det går att dricka :)
31. Vad dricker du till frukost? Oboy för de mesta tror jag.. Eller juice..
32. Sover du på någon särskild sida? För det mesta på vänster sida, men brukar variera...
33. Kan du spela poker? Nja, inte precis.. :P Men vill lära mig
34. Tycker du om att mysa/kela? Klart att jag gör :)
35. Är du en beroendemänniska? Det beror helt och hållet på vad...
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner inte, men vet ungmamma15.blogg.se, hennes dotter är född 17 januari som jag :)
37. Vill du ha barn? Jo då, någon gång i framtiden, vill plugga först..
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, vilket man får lära sig i skolan.. annars så förstår jag lite finska :)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men det kanske skulle vara kul :P
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Är en badkruka :P
41. Vad spenderar du helst pengar på? på att roa mig :)
42. Äger du dyrbara smycken? Nope.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Scrubs, 2½ men..
44. Kan du rulla med tungan? fattar inte
45. Vem är den roligaste människan du känner? Hmm... Finns nå många roliga personer :)
46. Sover du med gosedjur? Nej
47. Vad har du för ringsignal? Nightcore - Will my heart survive
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Mamma har väl sparat lite jo ..
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mitt armband från Lulekalaset :P
50. Flirtar du mycket? Vet inte.. :P
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, har ju inte ens hunnit få körkort än .. :P
53. Vilken var den senaste boken du läste? Henning Mankel - Kennedys hjärna
54. Läser du någon dagstidning? Läste alltid Haparanda bladet tidigare..
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
56. Dansar du i bilen? Whaaat?
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix FM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Kommer inte ihåg
59. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg.. Typ ett år sedan
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Janne, bildläraren :)
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? På gården i en vecka.. :P
62. Vad åt du senast? Några Pollys :P

HATAR ATT VÄNTA...

Hatar den här eviga väntan.. Vill veta nu om jag kommer in, så att jag får ta och åka till Happis och packa mina grejer.. Kanske jag ska ta och sova så att det blir imorgon snabbt.. Men vet att jag inte kommer sova lika bra som jag har gjort de här 2 senaste nätterna.. Fan vad gott jag har sovit.. Och har somnat direkt, inte legat vaken i flera timmar och försökt tvinga mig att somna..

Jag vill veta om jag kommer in eller inte, för då vet jag mer vad jag ska göra av mina tankar och känslor.. Då kan jag bara försöka glömma allt och försöka gå vidare på något sätt.. Jag hoppas så stort.. Kommer att göra ont om de inte blir som jag hoppas på...

Tycker synd om Markus som fick se mig på de där humöret igår.. Men jag kunde inte hjälpa de.. Men jag uppskattar verkligen att han stannade där hos mig tills jag mådde bättre.. :) Hade han inte gjort de så vet jag inte vad jag hade kunnat hitta på .. Fin kille de där :)

Men nu ska jag gå och kolla runt på nätet å så.. Får se vad man hittar på.. Vill ha batterier så att jag kan lyssna på min mp3...
Skriver väl imorgon då när jag mest troligt har fått ett svar...
Gode Gud, jag vill verkligen komma in..



<3

IMORGON VET VI NOG..

Var på Luleå Kalaset igår också.. Var inte så roligt där ett tag, men det löste sig till slut..

For med Nadja dit .. Då kom hennes vän Fredrik och mötte oss på busstationen.. Vi gick hem till honom, jag satt och drack mina blaskcider.. Men efter ett tag så bjöd Fredrik på en grogg :)
Jag, Nadja och Fredrik for in på området för att se The Boppers, men Fredrik blev lite besviken så vi gick tillbaka hem till honom, och då kom Tony med, en kompis till Tony, som kom och ställde sig med oss när vi såg The Boppers.. :)
Matte och Ante var lite fulla när vi kom tillbaka till lägenheten.. :P Dem hade 2 tjejer från Arvidsjaur, eller hur de nu stavas, där..
Då bjöd Fredrik och Tony från sina groggar.. Sen gick vi hela gänget till Området igen.. Hade kul som fan.. :P Bjöd Fredrik och Ante på att få åka radiobilarna.. Fick en puss på kinden från dem båda som tack ;D Haha
Man kände sig som en ruggig player eller nå .. :P För senare så hade jag Fredrik i ena armen och Matte i den andra, i mattes andra arm var Ante fast :P I Fredriks andra gick Nadja.. :P haha.. stora gänget ;D
Sen efter ett tag så for jag iväg och träffade Markus, var kul :) Vi satt i Stadsparken och pratade osv. Sen gick vi mot området och var där inne ett tag.. :) Behöver inte skriva så mycket mer om de tror jag :)

Kom nyss hem, eller ja, nyss och nyss.. Men är ändå inte så länge sedan jag kom hit till farmor :)

Ja, och imorgon får jag nog veta vad som händer med min framtid.. Kommer jag in på Naturbruks eller inte? Om jag inte kommer in där, kommer jag in på någon av de andra sakerna jag kunde tänka mig att gå?
Vill nu flytta till Kalix mer än någonsin.. Det vill jag verkligen..
Jag vill, jag vill....

Har haft det sjukt bra i helgen.. Kommer aldrig att glömma de.. Har det bra nu också, men är bara en grej som saknas här hos mig nu :)

Men nu kom farmor och Lisa hit :P

bye

<3


LK, MEMORIES FOR LIFE

Japp, det kan man verkligen säga.. ! :)
Fattar inte hur de är möjligt att gå från ena stunden då man känner sig totalt värdelös, till att vara så glad :D Hur sjukt kul som helst.. :P
Ska aldrig glömma den natten, aldrig ! :)

Men men..
Ska kanske dit med Nadja, far man inte dit med henne så åker jag hem till Haparanda.. Vill inte dit, men man har inte så mycket annat till val verkar det som..

Usch känns som att jag har grus i ögonen eller något.. Är så fucking trött så hujja.. fyyfan.. Kände mig inte så här trött tidigare, men nu jävlar så känns det hemskt...

Nej, nu ska jag gå och sminka mig lite..

Bye!

<3<3

RSS 2.0