men fan

av någon anledning publicerades förra inlägget fast jag inte tryckt på något..
Aja. jag känner mig i alla fall som en värdelös mamma när jag lämnar min lilla bebis.. usch.
Men vad ska jag annars göra? pengar växer ju inte på träd. och ju mer jag jobbar, desto närmare kommer jag en fast anställning. Det är mitt mål.
Har gjort en deal med Fredde, och det är att vi inte ska skaffa syskon till Rasmus förän jag har fast jobb. Så nu är jag ju extra motiverad till att få fast jobb, så vi kan börja försöka med syskon ;) Men jag har ställt in mig på att vi kommer få nöja oss med ett barn.

Nej nu ska jag stänga mina blå. gud så trött jag är!

4 månader <3

Idag blir våran älskade son 4 månader! Känns så j*vla sjukt att han redan funnits hos oss i hela 4 månader!
Barn, det är meningen med livet <3 Älskar denna unge mer än något annat!
Tiden bara springer iväg. Herregud vad fort lillfisen utvecklas. Man hinner inte med.

Har börjat jobba smått igen, inte i hemtjänsten dock. Gått intro på korttidsenheten och hunnit avverka några pass där.
På söndag är Freddes semester slut och det är tillbaka till verkligheten. Som tur är så ska han bara plöja igenom två veckors jobb, sen kommer han vara hemma ytterligare två veckor, han ska nämligen vara pappaledig :) så när han kommer hem så går jag på mitt nattschema på korttids.

När jag gjorde två introdagar som var 7-16 så grät jag mig till sömns andra kvällen. Hade sådan fruktansvärd ångest för att jag lämnat Rasmus för jobb. Vet ju att han har det bra med Fredde, men jag har inte varit redo att lämna min älskade pojke :( Har gått lättare de dagar jag jobbat kortare pass. natt-intro som jag gick var också lite lättare, för då visste jag att Rasmus skulle ligga och sova, hag missar inte direkt något.

Bra uppdatering ;)

Jag är liksom världbäst på att uppdatera bloggen, i know!
MEN (!) jag tycker det är acceptabelt, jag har ett liv nu, jag har något att leva för, jag älskar mitt liv - mitt barn. Spenderar all min tid med min älskade lilla son :)
Vad har hänt sen sist? Mycket! Vet inte ens vart jag ska börja eller sluta ;)
Rasmus har lärt sig att vända sig från mage till rygg
Mycket stadigare i kroppen, behöver knappt stödja nacken längre
Ler och jollrar för fullt
Har upptäckt händerna
Är en riktig tv nörd ;)
Väger 6700gram
osv osv.
Han växer så det knakar!
 
Förra helgen döpte vi detta underbara gossebarn :) Jag är ju inte direkt gudelig av mig, men dop är en tradition, så min son skulle bli döpt!
Min helt suveräna, bästa vän Victoria hoppade på bussen och kom hit för att få äran att vara gudmor/fadder åt Rasmus :) Victoria är bara så bäst, hon har finns alltid där, dag som natt! Hon har under en väldigt lång tid orkar lyssna på mitt gnäll, stöttat och pushat mig :) Känner att jag gjorde helt rätt val av gudmor! :D
Bjuder på två bilder syster Mari skickat åt mig :) Har några bilder i mina kameror, men har inte orkat/haft tid till att sätta in dem på datorn än :)
 
 

Jag har varit otroligt lycklig i 3 månader nu! Visst, jag ska inte förneka att det varit tufft ibland, att jag velat gräva ner mig osv. Men jag bara älskar mitt liv nu, Rasmus gör mitt liv värt att leva, han är mitt allt <3
3 månader med våran lilla skatt.. Fortfarande helt ofattbart att han är här. Kan fortfarande stirra på honom i evigheter :)
 
Mina fina morsdagsblommor <3
 
 
 

RSS 2.0