Lördag

Lördag idag då.
Inte hunnit göra så mycket mer idag än att duscha, äta frukost och vara en sväng till Sangis för att hämta en Golf. Hittade den billigt på blocket och Fredrik ville direkt ha den som reservdelsbil till våran Golf. Han är som ett barn på julafton och ville direkt ut och skruva. Han försvann för ett tag sedan så antar att de är det han håller på med just nu.

Igår var jag till Happis en sväng med Gabbi :) Köpte lite nya saker, Bl.a en ny matskål åt Lotus, behövdes verkligen!
När jag kom hem igen gick jag ut i ladan och hämtade Fredriks farmors gamla utemöbler. Inte i det bästa skicket, har stått i några år, men tvättade av dem och de duger tills vidare :)
Var senare och grillade hos Gabbi och Ricke :)
Sen när vi kom hem tog vi ett parti Sänka Skepp (som jag köpte igår), och sedan myste vi ner oss i soffan framför Andra Avenyn :)

Idag har vi inga direkta planer. Får se vad man hittar på. Känner inte för att göra något speciellt idag egentligen, vill bara ta det lugnt. Kanske plugga lite till ett omprov. På tal om det omprovet, ruskigt irriterande att jag bara var 2poäng ifrån godkänt.. blää.


Huvudvärk

Fyfasiken vilken huvudvärk jag haft idag!
Kände värken smyga sig på när vi var i Happis. På tal om Happis, fick med mig några nya kardinaltetror och en regnbågs vad den nu heter.
När vi kom hem från Happis började jag leta värktabletter. Treon är ju slut, så försökte hitta Ipren, men icket. INGENSTANS hittar jag den! Har nog lagt den på ett så smart ställe tidigare för att sedan glömma bort och inte hitta den.. Fick bli en Panodil Zap, men dem duger inte till något.
Tror denna huvudvärk har att göra med vädret. Blir äckligt varmt i sovrummet på morgonen och då börjar Fredrik sätta på fläkten så det drar osv.. Fast ja, det kan ju lika gärna vara någon annan anledning..
Nu se klart detta avsnitt av andra avenyn som vi nu kollar på. Sedan blir det sängen direkt.


Underbara Lotus <3

Torsdag

Börjar väl med att berätta att jag och Lotus nu är anmälda till fortsättningskursen :) Känns riktigt bra! Nu behöver vi bara vänta till slutet på maj då kursen startar :) Kommer bli väldigt roligt tror jag!

Får se vad man hittar på idag. Igår sa Fredrik något om Happis, men jag vet inte.. Får väl se.
Hade planerat att plugga idag, men vaknade men en hemsk huvudvärk så pluggandet får vänta ett tag.. Måste komma ihåg att köpa Treo nästa gång vi är i Kalix..

Näe, nu ska man väl ta och hitta på något vettigare än att sitta vid datorn.


Lotus nya favoritsyssla :) Han älskar att sticka ut huvudet och sniffa i sig en massa dofter :) Det är när hunden kan börja ha ute huvudet, det är då det är vår!

Jag vill! Jag vill!

Åh det är så mycket jag vill just nu!
Jag vill tatuera mig igen.. Men ekonomin tillåter inte en tatuering just nu. Sparade ju i lite över ett år för att ha råd med min "mommo" tatuering.. Så det blir något som får läggas på hyllan i några år tror jag.

Jag vill börja jobba NU så jag får tjäna pengar, så att jag kan börja köpa delar till min merca. Saknar verkligen den bilen, riktigt värker i mig av längtan efter att köra den! Men i sommar, så jävlar kommer hälften av min lön gå på den bilen! Förhoppningsvis får Fredrik tummen ur det berömda hålet då också och hjälper mig att fixa det som behövs! :) hihi. Hade kunnat göra det själv, om jag hade vetat vad som ska göras och hur man gör det :p Har ju inte direkt den kunskapen för tillfället. Men Fredrik ska lära mig! :)

Jag vill köra omkring i min älskade Mercedes och dunka musik.
Men näe, det går ju inte. Får köra runt i en liten, tungstyrd Golf utan basar. (förbannade Robin som tog "mina" basar!!! höhö). Golfen är bara rolig att köra när man leker rallyförare. HAHA.

Jag vill gå ner i vikt! Gick upp 5kg under julen och fläsket sitter fortfarande kvar! Magen har börjat bli större och detsamma gälle min dubbelhaka. Som synd är så går jag ju inte ner i vikt på de ställena jag vill när jag promenerar/tränar osv, är alltid benen och röven som försvinner, och de är redan smala nog. usch för spagettiben.
Skulle egentligen kunna behålla denna vikt, men då kan fläsket på magen sätta sig på benen och röven istället.
Vill liksom kunna hitta ett par jeans utan att behöva prova 178 byxor innan jag hittar ett par som passar "någorlunda bra".. 

Jag vill ha klart hundgården så Lotus får vara ute mer. Hundkojan har stått där tom länge nog nu. Att man alltid ska vara så seg med vissa saker. Hundkojan har stått där två somrar, är ju inte så svårt att få dig gallret till hagen.

Jag vill.... Jag vill.... Jag vill... Nu vill jag så mycket så att jag snart inte vet vad jag vill nå mera.

Onsdag

Sitter vid min egna dator!! Känns helt sjukt!
BBB är tamefan bäst! De skickade ut en tekniker och nu har vi ÄNTLIGEN fått tillbaka vårat internet! Har ju liksom varit utan det i 17 dagar.. blää.

Men men.
Var på skolan igår, praktiken är slut. Har projekt i veckan, varför förstår jag inte, är ju klar. Men men, en "ledig" vecka till skadar ju inte ;)
Fick hämta ut studentmössan och champagneglaset igår också :) Känns helt sjukt att jag snart tar studenten! Verkar lösa sig med slutbetygen också, eller ser då ljusare ut! :D

Ska nu åka in till Kalix :) Ska på skolan en sväng och sedan till affären och köpa lite mjölk och smör :)


Fredag

Gårdagen kändes väldigt stressig. När vi vaknade så möttes vi av tysthet, elen hade lagt av.. Trodde det var en säkring som gått, men nej, vi kollade varenda en och alla var hela. Samma där ute vars huvudsäkringarna är.
Efter många om och men, så fick vi svaret: Någon från skolan hade varit och dragit av elkabeln med skotarn!
Först våran internetkabel med sködarn, och nu elkabeln med skotarn.
Hmm. Väldigt bra gjort! Inom loppet på 1½ vecka har de förstört 2 kablar för oss.. Som tur var kom vattenfall ut direkt för att byta kabeln! Väldigt bra gjort! :)
Något som däremot INTE är bra är SCANOVA. Jävla rövhål alltså. Otrevliga som satan och gör inte sitt jobb. Jag ringde dit onsdag förra veckan och fick svaret: "en tekniker har fått uppdraget, så du får tillbaka ditt internet när som helst"..
Fredrik ringde till Scanova igen i onsdags, alltså en vecka senare. Då säger surpuppan åt honom att det inte är deras problem?! Är ju förfan deras ledning! De sa att de är Bredbandsbolaget som ska laga kabeln?! Hur sjukt är inte de? Fredrik ringde BBB och fick svaret att de INTe är deras ansvar, det är Scanova som ska laga kabeln vid sådana här tillfällen. Men de är också måttligt irriterade nu, och har nu gett uppdraget åt deras egen tekniker.. Så får se om vi får internet tillbaka i veckan då..
Så nu vet ni, Scanova är otrevliga rövhål som inte gör det dem ska. BBB däremot är ALLTID trevliga (mot oss iallafall) och försöker hjälpa en.

Nå. Nog om de.
Igår fick vi tillslut elen tillbaka. Då blev det att dammsuga, för ville inte att lilla Elias skulle gå omkring i detta håriga och sandiga hus. Hundarna släpper nå fruktansvärt med päls nu och drar in förbannat med sand från gården..
Senare kom Gabbi, Ricke och deras Elias hit och grillade med oss :) Väldigt trevligt! :) Tror alla åt tills vi höll på att spricka ;) höhö. Efter vi ätit kom Ricke.B förbi också :)
Blir mycket Ricke nu. hehe. Efter att alla åkt hem så kom Ricke.S förbi också! Var ett tag sedan :p hehe.
Höll på och spekulera uti varför snusbilarna cirkulerade fram och tillbaka som galningar i byn. De hade dessutom en "nykterhetskontroll" en bit ifrån oss. Har aldrig hänt tidigare. Hade spärrat vägen och alla skulle testas. Vi är några stycken som tror att snuten var ute efter någon ;p lite action i byn ;)

Idag har jag bara satt på diskmaskin, tvättat lite kläder och legat och läst. Ska snart dra en vals med dammsugarn. Äckligt med en massa pälstussar som far omkring på golvet fast jag dammsög igår! :/
Måste snart investera i en ny dammsugare, den vi har nu kommer snart ge upp med tanke på hur mycket vi använder den :p eller jag, rättare sagt :p blivit varje dag nu i några veckors tid :D haha.

Senare ikväll ska vi nog till Sangis och kolla in läget. Fredriks kompis ska ha fest. Ingen av oss är direkt sugna på att dricka så ska väl bara dit för att sitta och se på de andra som dricker ;p hehe.

Beslutsångest..

Kan fan inte bestämma mig för vilken kurs jag ska välja..
Fortsättningskurs eller aktiveringskurs?!
Att det ska vara så förbannat jävla svårt att bestämma sig för en sådan sak..

Fortsättningskurs - Får träna mer lydnad och få hjälp med problemen som jag har med Lotus. Kan då förhoppningsvis lära mig och Lotus det sista som behövs för att börja agility.

Aktiveringskurs - Får testa på en massa roliga saker och hur man kan aktivera hunden osv.. Låter så sinnesjukt roligt, vill verkligen gå denna..

Tror nästan jag anmäler oss till fortsättningskursen, så jag får hjälp med Lotus.. Även om jag tycker aktiveringskursen låter roligare så är det nog bättre om jag tar fortsättningskursen.. hm hm..


Onsdag

Varit i Kalix idag med Gabbi i några timmar. Rantat runt där och gjort lite ärenden. :)
Varit på kina med Gabbi och Fredde :)
Köpte vuxenfoder åt Lotus idag, min lilla pojke har blivit stor :(

bla bla. ska nu åka iväg en sväng med Fredrik :)

Just ja, Lotus var ensam hemma idag, och inget var söndertuggat! KORS I TAKET! :D Me Happy! :D Nu ska vi lämna honom igen och se om han gör något :)

Uppdat!

Jag har inte gått och dött. Är helt enkelt utan internet.. *suck*
I måndags förra veckan var några från skolan och avverkade lite skog här i närheten av oss, och klantarslerna (ja, jag får kalla dem de nu eftersom det handlar om mitt internet!) fällde ett träd över ledningen som, självklart, ger oss internet!
Har ringt och tjatat hos Scanova men händer fan ingenting från deras sida. I onsdags när jag ringde fick jag svaret: "en tekniker har fått uppdraget, du får tillbaka ditt internet när som helst". Jo tjena, imorgon har jag ju väntat i en vecka.. Men men.. Ska ringa igen imorgon och skrika lite.

Fredrik blev så less idag också, så han åkte till sina föräldrar och hämtade deras laptop som har mobilt internet. Skönt. Ska låna den nu, dem behöver den nog ändå inte just nu ;p hehe.

Känner mig så lycklig för tillfället :) Kommer inte ihåg när jag kände såhär sist. Är nog vårkänslorna som spökar, hehe. Inget mig emot ;)
Har verkligen världens bästa pojkvän, som jag ofta tycker att jag inte förtjänar, han är helt enkelt för bra :)

Nu ska jag gå och fixa bea-sås :)

Tatuering

Har inte velat visa bild på min tatuering, finns en bra anledning för de :)


Där är anledningen, ville ju inte att någon skulle gå och skvallra åt mommo vad jag gjort :)
Visade den idag åt henne, hon visste inte vad hon skulle säga. Men jag fick världens största leende och en bamsekram :) Älskade mommo <3

Är så fruktansvärt nöjd med denna :) Kommer absolut fara till Barsken fler gånger! Vill dit redan nu, haha. Men det får vänta ;)

Lördag

Har blivit helt dagvild.. höhö.
Igår kväll när jag och Fredrik hade lagt oss i sängen sa jag åt honom "är det fredag idag, eller är det fredag imorgon?" haha. Idag har jag haft en fredagskänsla hela dagen.. haha.

Varit i Happis med Gabbi och Elias :) Var förbi hos mamma och hälsade på och käkade lite god mat :)
När jag kom hem så beslutade jag mig för att åka och hälsa på Gabbi och Elias hemma hos dem ;D haha. Är ju bara inne i byn så är ju inte så långt bort.
Så ja, jag har haft date med dem hela dagen :D höhö.

Hade tänkt ge Karln lite uppmärksamhet, men han sitter klistrad framför sin dator så får bli ett senare projekt ;) hehe.

Fredag

Vaknat för ett tag sedan, eller det har nog redan gått en timme? Fredrik började riva och härja i köket och har kommit fram och tillbaka och pratar med mig :p hehe.
Somnade på soffan inatt, skönt på ett sätt, men skönare att ligga och sova i sängen ;) Men ibland är det bra att sova på soffan, då sängen är så mjuk och min rygg pallar inte alltid, och då är soffan bra då den är hårdare :)

Idag är det måla, måla och måla som gäller. Ska försöka ta mig ut på en promenad med hundarna också.
Måste in till Kalix och köpa målarfärg, målartejp, lister och lite annat roligt ;) Är inte så roligt penga-mässigt, men det måste göras om vi någongång ska vi klara med köket..

Men men.. Ska nu ta och försöka vakna till liv lite bättre. Känner mig som en zombie.. hehe

Torsdag

Vad har hänt idag då?
Inte så värst mycket.
Somnade först halv fem, vaknade vid tjugo i sju av att hundarna skällde. Bil på gården, som visade sig vara Fredrik, som sedan åkte iväg igen.
Vaknade igen vid halv tio (?) när Fredrik kom hem igen, så inte många timmars sömn för min del..
Åkte iväg till Kalix med Gabbi, underhöll Elias medans hon gjorde lite ärenden :) Lunchade på Kina och strosade omkring lite :)

Annars har jag målat klart den delen av taket som jag hållt på med. Även målat ena väggen ett varv. Hinner med ett varv till innan jag ska i säng ;)
Vill ha klart köket nu, är så less på denna röra! Nå, efter helgen så är det inte så fruktansvärt mycket kvar.

Vet inte vad jag ska hitta på nu.. Borde städa, men orkar inte..

Frågor

Var tvungen att sno från Mia ;) hehe.

Jämställdhetsfrågor
1. Vem tvättar? Oftast blir det jag, då Fredrik sagt att han inte kan sortera tvätt, och vi vill ju inte ha missfärgade kläder :) Men Fredrik tvättar själv sina arbetskläder och hjälper mig sedan med att hänga upp tvätten på tork :)
2. Vem diskar? Nu äger vi ju äntligen en diskmaskin, men oftast är det Fredrik som sätter in disken. :) Kompensation för att jag tvättar kläder ;)
3. Vem dammsugar & skurar? Dammsuger gör vi lika ofta. Skurar vill jag helst göra själv, men ibland händer det att jag låter Fredrik skura ;)
4. Vem dammtorkar? Oftast Fredrik :) Tycker verkligen inte om att dammtorka, blä!
5. Vem lagar mat? Det beror på vad det blir för mat :) Men något vi oftast delar på :) T.ex. Jag gör potatisgratäng och Fredrik steker köttet :)
6. Vem tar hand om uppsättning av hyllor osv? Oftast Fredrik, då mitt ögonmått är uselt och min stubin kort. Men brukar hjälpa honom :)
7. Vem sköter om bilen osv? Det är mest Fredrik när det kommer till mekande, men kan faktiskt kolla oljan/fylla på själv ;) Fredrik har lärt mig ;) Städa och tvätta bilarna gör vi tillsammans för det mesta :)
8. Vem stryker kläderna? Stryker inte kläder :p Om det nu inte är finkläder som måste strykas (äger egentligen inte några sådana kläder). Men det blir jag som stryker, tycker det är roligt :D Skulle bli arg om Fredrik försökte ta den sysslan ifrån mig xD
9. Vem rengör avlopp osv? Både jag och Fredrik :)
10. Vem storhandlar? Storhandling, veckohandling eller kompletering, spelar ingen roll, vi handlar alltid tillsammans :)
11. Vem kastar grovsopor, tidningar osv? Vi båda :)

Shit vad vi delar jämt på allt tycker jag :D

Onsdag

Varit ett litet blogg uppehåll.. Haft för mycket att göra och tänka på.. Eller ja, "för mycket att göra" är sant, men jag har inte gjort speciellt mycket av det jag behövt göra..
Men men..

Denna dag började inte speciellt bra. Kunde inte somna under natten, så efter 5 timmars sömn kom Fredrik och försökte väcka mig, gick inge vidare. När jag väl tänkte ta mig upp ur sängen så låste sig ryggen. Great. Kom inte upp ur sängen förrän vid halv tio.. Blev lite stressigt då jag skulle vara på skolan tio, och var tvungen att skriva ut projektrapporten innan jag åkte.
Nå, jag lämnade in rapporten, snackade med lite lärare och fick mig äntligen min studenttröja ;)

Näe, nu ska jag vila lite. Sen ska jag ta och måla lite i köket.

Fredag

Igår kväll såg Fredrik att jag inte mådde särskilt bra. Vi pratade en massa och sedan satte han igång ett avsnitt true blood och la sig bredvid mig i soffan och höll om mig :) Den killen vet verkligen hur han ska göra mig på bra humör :)
Attans vad jag älskar honom! <3 Helt otroligt. Idag känner jag mig sådär nykär och är helt otålig, vill att Fredrik ska komma hem NU!

Inte orkat med så mycket idag.. Fredrik lät mig sova ut idag när han såg hur trött jag var igår..
Försökt att fixa lite här hemma, men inte orkat med mer än att sätta igång diskmaskinen, diskat lite kastruller och hämta in lite ved.. Är så förbaskat skakig och trött i kroppen..

Nu vila lite.. Ska sen försöka plocka lite till i köket..

RSS 2.0