Fredag

Gårdagen kändes väldigt stressig. När vi vaknade så möttes vi av tysthet, elen hade lagt av.. Trodde det var en säkring som gått, men nej, vi kollade varenda en och alla var hela. Samma där ute vars huvudsäkringarna är.
Efter många om och men, så fick vi svaret: Någon från skolan hade varit och dragit av elkabeln med skotarn!
Först våran internetkabel med sködarn, och nu elkabeln med skotarn.
Hmm. Väldigt bra gjort! Inom loppet på 1½ vecka har de förstört 2 kablar för oss.. Som tur var kom vattenfall ut direkt för att byta kabeln! Väldigt bra gjort! :)
Något som däremot INTE är bra är SCANOVA. Jävla rövhål alltså. Otrevliga som satan och gör inte sitt jobb. Jag ringde dit onsdag förra veckan och fick svaret: "en tekniker har fått uppdraget, så du får tillbaka ditt internet när som helst"..
Fredrik ringde till Scanova igen i onsdags, alltså en vecka senare. Då säger surpuppan åt honom att det inte är deras problem?! Är ju förfan deras ledning! De sa att de är Bredbandsbolaget som ska laga kabeln?! Hur sjukt är inte de? Fredrik ringde BBB och fick svaret att de INTe är deras ansvar, det är Scanova som ska laga kabeln vid sådana här tillfällen. Men de är också måttligt irriterade nu, och har nu gett uppdraget åt deras egen tekniker.. Så får se om vi får internet tillbaka i veckan då..
Så nu vet ni, Scanova är otrevliga rövhål som inte gör det dem ska. BBB däremot är ALLTID trevliga (mot oss iallafall) och försöker hjälpa en.

Nå. Nog om de.
Igår fick vi tillslut elen tillbaka. Då blev det att dammsuga, för ville inte att lilla Elias skulle gå omkring i detta håriga och sandiga hus. Hundarna släpper nå fruktansvärt med päls nu och drar in förbannat med sand från gården..
Senare kom Gabbi, Ricke och deras Elias hit och grillade med oss :) Väldigt trevligt! :) Tror alla åt tills vi höll på att spricka ;) höhö. Efter vi ätit kom Ricke.B förbi också :)
Blir mycket Ricke nu. hehe. Efter att alla åkt hem så kom Ricke.S förbi också! Var ett tag sedan :p hehe.
Höll på och spekulera uti varför snusbilarna cirkulerade fram och tillbaka som galningar i byn. De hade dessutom en "nykterhetskontroll" en bit ifrån oss. Har aldrig hänt tidigare. Hade spärrat vägen och alla skulle testas. Vi är några stycken som tror att snuten var ute efter någon ;p lite action i byn ;)

Idag har jag bara satt på diskmaskin, tvättat lite kläder och legat och läst. Ska snart dra en vals med dammsugarn. Äckligt med en massa pälstussar som far omkring på golvet fast jag dammsög igår! :/
Måste snart investera i en ny dammsugare, den vi har nu kommer snart ge upp med tanke på hur mycket vi använder den :p eller jag, rättare sagt :p blivit varje dag nu i några veckors tid :D haha.

Senare ikväll ska vi nog till Sangis och kolla in läget. Fredriks kompis ska ha fest. Ingen av oss är direkt sugna på att dricka så ska väl bara dit för att sitta och se på de andra som dricker ;p hehe.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0