jävla publicera knappvet att bilden är suddig, men tycker man ändå ser hur glad och busig han är!potatis och broccoli är bläääää!
min älskade lilla skitunge <3

självklart

råkar jag trycka publicera innan jag satt in lite bilder.. hjärnan börjar bli grötig nu ;)mums med gröt!
Tisdag

Denna dag har gått otroligt långsamt. Har inte riktigt vetat vad jag ska göra.
Vill så gärna ut och promenera, men det är två saker som hindrar mig - mina fötter och Rasmus..
Fötterna/tårna ska jag och visa upp imorgon åt en Distriktssköterska. Får hoppas jag får hjälp, vissa dagar vill jag gråta bara av att ha strumpor på mig.. Så vanliga skor är ju bara att glömma, och crocs är ju inte bra promenadskor.. Sen har Rasmus börjat avsky vagnen. Måste komma på hur jag ska få han att gilla den igen..

Annars flyter det på. Fredde är och jobbar sin andra och sista vecka inför pappaledigheten :) så när han kommer hem går jag på mitt schema.
Rasmus hade en period då han vägrade sova, bara skrek och var missnöjd. Ändrade lite på våra rutiner och nu är han min glada bebis igen som somnar på kvällarna utan bråk! :)
Två nätter har jag inte behövt mata han nattetid. Han brukar vela ha flarra en gång per natt, men inte dessa två nätter! Han har ätit dåligt på nätterna, så nu har jag börjat testa något nytt!
När Rasmus vaknar på natten mellan 3-5, då lyfter jag bara över honom till våran säng så han får sova med mig. Då vänder han sig direkt på sida och somnar om! :D
Så förra natten sov han 22-08, med undantag för den lilla transporten mellan spjälsängen och våran säng ;p


RSS 2.0