Måndag

Nu vill jag att gubbarna ska avsluta där ute så jag får börja renovera sovrummet! ;)
De ska bara fixa ihop skiten där ute nu så att det förhoppningsvis klarar sig under vintern. Fortsättning följer till våren.
 
Inspirationen flödar.
Det kliar i fingrarna.
Jag vill riva. Jag vill hamra. Jag vill måla.
Vill börja nu, nu, NU.. Innan min inspiration försvinner och jag ångrar mig igen angående inredningsval ;) haha.
Närå, så illa är det inte. Min fantasi är i princip densamma, är bara tapet- och färgval som ändras till och från. Men det kommer bli sååå fint!
 
Bild lånad från : http://hemmafixbloggen.se/
 

Fredag

Men OJ vad roligt.
Jag fick försäkringspengarna. Två stycken har redan sagt: "lägg pengarna på bilen".. HAHA! JO ELLER HUR! Den där bilen ska inte få en enda jävla krona av dessa pengar. Den där bilen har redan kostat mig nog många tusenlappar. Dessutom börjar jag vara så förbannat less på den. Fredrik har plockat isär den och där har den stått i två år, ingenting händer.
Den där bilen ger mig inge glädje nå mer. Har bara lust att skicka skrothögen på skroten.
Fredrik planerar och fantiserar om vad han ska göra med bilen när han renoverar, men INGENTING händer.
Ska sätta mig och spela Sims innan jag börjar dra upp allt som Fredrik lovat mig, men som inte blivit gjorda. Ska inte hänga ut honom på det sättet. Den smällen får han ta sen själv.

Torsdag

FAN FAN FAN FAN.
Jag klarade inte av att stiga upp på morgonen idag. Fullständigt omöjligt. Låg där som om jag vore förlamad.
Hade jag inte haft skolan hade jag nog sovit mig igenom dagarna. Är så fruktansvärt trött hela tiden.
Att hela tiden känna sig slutkörd, trött, känna att man ska gråta när som helst, ångest, känns sig värdelös osv, det är skitjobbigt.
Mitt mående blir ju inte heller bättre av att en person i min närhet har börjat spåra ur totalt. Jag är orolig och vet inte vad jag ska göra längre. Har försökt hjälpa, men poletten verkar ju inte trilla ner.
 
Har börjat fundera på att ta en dator och tv paus.
Vart jag än tittar så är det snack om barn. Gravidmagar, grav.test med ett starkt plus, snack om att man ska få sitt första barn, snack om att man ska få ett andra, tredje, fjärde osv. Snack om att man ska börja försöka få fler osv osv osv.
Jag pallar det inte längre. Kommer gå under om detta fortsätter. Så just därför funderar jag på att packa ner datorn.. Ok, inte packa ner bokstavligt talat. Datorn behöver jag när jag ska plugga. Men då åker datorn fram ENDAST när jag pluggar, inget facebook, inget bloggläsande, inget Aftonblad, INGENTING.
Man får ju ändå ingen respons här på bloggen, så lika bra att ta bort den också. Så fort jag skriver ett inlägg så ökar statistiken, men aldrig är det någon som kommenterar. Då får det fan vara!
 
Mm. Ska fundera på denna paus. Bara ta mig tid för att tänka på mig själv. haha! I wish.. Blir då grovstäd av huset, och plugga som ett as. Kan behövas.
 
Tack och godnatt.

Onsdag

Inget vettigt gjort idag heller.
Börjar vara grymt sugen på en ridtur! Skulle vara mysigt med en egen häst..
Inte ens två månader kvar av skolan, sen är det äckliga arbetsförmedlingen som gäller. Urk. Känner mig inte ett dugg sugen på att ha med arbetsförmedlingen att göra, det funkade ju inte alls förra gången. Sen sitta och mögla och vänta och hoppas på att bemanningen ringer så man får jobba..
Samtidigt så vill jag att den här skolmardrömmen ska vara över. Fy fan vad jag är less på att plugga! Går ju bara åt helvete hur lite eller mycket jag än försöker!
 
En dusch. Nu skiter jag i resten av alla måsten under resten av kvällen.
 

Tisdag

Tog mig friheten och tog ledigt från skolan idag. Sovit som ett rövhål i natt igen så mitt huvud skulle ändå inte få in något under genomgången på skolan.
Måste ändå in till Kalix och hämta ut mitt paket, skolböcker.. Fast det borde finnas tre böcker till, lite roligare böcker ;)
Funderar på om jag ska hämta dem nu eller sen.. Och är som sugen på att ta med mig Lotus ut på en promenad på stan, men vet inte om jag orkar.. Han är ju inte van att gå på stan och kan bli "tokig" till och från. Kanske lika bra att vänta med en stadspromenad tills jag har mer ork till att bråka med honom :)
Måste ta och fundera på hur jag ska lägga upp min dag..
 

Finns inga ord..

 
 
 
 
 
 
Funderar på om jag kanske ska köpa en systemkamera.. Den går ju ändå att sälja sen ifall jag inte skulle tycka att det är roligt att fota.
Fredrik funderar också på julklapp åt mig. Han funderar tydligen på någon slags ritplatta. Eftersom den kostar någon tusing så ville han höra med mig ifall det skulle vara något för mig. Jo, jag tror faktiskt det skulle kunna vara något för mig :)

Torsdag

Imorgon är det sista dagen på praktiken.
Känns så jävla skönt, samtidigt som det känns jävligt tråkigt. Har haft roligt dessa fyra veckor!
Känner mig dock lika värdelös som alltid, lyckas inte ens komma i tid någon utav dagarna.. Finns en risk att jag blir underkänd pga detta. Jag stiger upp i tid VARJE DAG, det är inte där problemet sitter. Spelar ingen roll hur tidigt eller sent jag stiger upp, det är ALLTID något som börjar strula. Kommer alltid halvt inspringandes i usk-rummet några minuter efter 8, klockan inne på uskrummet går några minuter före också..
Det är ALLT som strular, hundarna, bilen, nyckeln i dörren, skorna, katterna. Som sagt, ALLT. Har testat stiga upp 10 minuter tidigare flera gånger, men då är det ändå något som strular till det och tar dessa 10 extra minutrarna av mig.
Hur FAN lyckas det?! Jag fattar inte. Jag har verkligen gjort mitt bästa, men det funkar inte. Hjälper väl inte heller att jag är som en zombie på morgonen när jag stigit upp efter att ha fått 3-4 timmars sömn. Läraren tyckte att jag klarar av att vara på praktiken ändå, trots för lite sömn.. "Jag är ju ung och klarar av detta".
Jo tjena..
Nej, jag duger inte ens till att komma i tid.
 
Mänken gick ju åt helvete. ETT kapitel som är inskickat. Klarar inte av att plugga med denna press. Jävligt roligt nu med tanke på att 2 kurser mest troligt startar på måndag. Och så är det ju de där förbannade omprovet i sjukvård.
Har god lust att hoppa av och skita i allt. Men det känns ju onödigt eftersom jag blir klar till jul..
Aja.
Jag går ju snart in i väggen, det blir lösningen på mina problem.

Fredag

Känns bättre idag!
Var kung i baren igen på praktiken ;) haha. Det där börjar sätta sig i huvudet nu också! Jobba som Usk på en vårdcentral, det kan jag verkligen tänka mig! Fruktansvärt roligt :) Idag har jag fått sticka två gånger också, ingen av patienterna klagade, de tyckte att det gick smidigt :) Fick tacka och suga åt mig av de snälla orden, det behövde jag :) När jag stack och fick så fint beröm, då började det kännas som att, vafan, jag söker till LTU på en gång och läser till sjuksköterska istället ;D haha.
Aja. Kanske i framtiden! I dagens läge orkar jag inte läsa på den nivån :) Men det finns där i bakhuvudet på mig!
 
Har varit väldigt ledsen de senaste veckorna. Känns som att allt jag vill göra blir förstört pga en sak. Nu har jag kommit på vad jag vill göra, en hobby, som jag kan göra här hemma! :) I veckan när Fredrik är ledig ska vi åka efter praktiken och handla det som behövs för att jag ska kunna testa och se om de är något för mig :D
Tänkte också börja sticka och virka igen, så jag kan varva lite, så jag inte tröttnar på det jag nu tänkt testa på ;D
Längtar till framtiden, haha. Med det menar jag tills vi renoverat klart inomhus, så jag får mer förvaring och kan dra fram symaskinen och börja sy! Att sy är så fruktansvärt roligt! Väldigt många år sedan jag gjorde det.. Får se sen om man kommer ihåg hur man gör när det är dags att börja igen ;) Har ju inte testat symaskinen jag fick av mommo :(
 
aja. ska ta och sätta igång med hushållssysslor nu. Som vanligt råkade jag somna på soffan ett tag.. :p

Torsdag

Först idag lyckades jag få ivägskickat första kapitlet i den här kursen.. Snacka om att ligga efter!! Jag har satt deadline på mig själv till nästa vecka på söndag, så nu jävlar gäller det att lägga i en högre växel! Hur det nu ska gå med tanke på hur jag mår?
Aja. Jag kan inte göra annat än att försöka göra mitt bästa.
Har omprovet i Sjukvård som måste göras också.. Men det får fan vänta tills jag har mer tid.. Efter praktiken så sätter jag ju igång med 2 kurser till. Hoh hoh.
 
Praktiken idag var ju sisådär. Hände inte så värst mycket. EKG, ta längd och vikt på patienter, två operationer av "födelsemärken", en lumbalpunktion och en omläggning av en hemsk tå ;p haha. Jag som redan har problem med att se fötter, mådde inte nå vidare bra idag vid den omläggningen kan jag tala om! ;)
Skulle fått sticka för andra gången idag, men när jag skulle till att sticka så kom läkaren och ville ha patienten innan provtagningen. Efter det såg vi inte skymten av patienten igen. Tror nog denna patient virrade sig hem igen efter läkarbesöket ;D haha. En väldigt besviken jag! Bättre lycka imorgon! ;)
 
Sen jag kommit hem har jag inte fått så mycket gjort. Somnade sittande igen i soffan. hehe. Städat toaletten, tvättat osv. Smågrejer bara. Försöker att bara göra det viktigaste nu när jag mår så dåligt och är stressad.
 
Aja. Eftersom jag suttit och pluggat till nyss så har jag inte hunnit duscha eller äta kvällsfika. Så nu är det det som gäller innan sängen. FAN. Jag som hade tänkt få sova en timme extra inatt. Det sket ju sig! Kommer vara som en zombie igen imorgon..
 
Lilleman fick namnet Sickan :) Vet inte om jag sagt de? ;) hehe. Han är så mysig och kommer alltid och sover bredvid mig medans jag sitter och pluggar :) sötnosen!
 
 

Kväll

jag ger upp för idag.
Är en sådan där kväll då allt bara är skit.
En sak jag inte förstår.. Hur kan en människa vara överallt men samtidigt ingenstans?
Hur kan samma människa vara så ogillad från flera håll, men ändå vara så förbaskat omtyckt av de flesta och bara säga bra saker om denna person? 
Bra på att slicka röv kanske?
Ja, jag vet då inte.
Känner mig jävligt inlåst pga detta.
Det liv jag vill leva, det kan jag tydligen inte få leva här i Kalix.. Känns jävligt tråkigt faktiskt, när jag ändå trivs här.. Fredrik sa ikväll på telefon att vi kanske får ta och flytta till Happis så att jag inte är lika inlåst.
Var tvungen att fråga om han slagit i huvudet. Han vet mycket väl om att jag ALDRIG kommer packa mina grejer för att flytta till Happis. Näver bäver. Som sagt, jag tar hellre livet av mig. Punkt.
 

Tisdag

Ingen idé att blogga, mitt liv är ju inte så intressant.
Andra dagen jag är hemma från praktiken, känns urtråkigt, då jag verkligen trivs på KVC!! Men min mage pallar inte trycker. Praktik 8-15, ibland längre om det kommer in något intressant. Sen ska jag hem och ta hand om djuren, städa och plugga halvt ihjäl mig. Sen depression på det.
Min mage har sagt upp sig, helt enkelt.
Igår morse vaknade jag med magont.. :( När jag rapade så kunde jag känna smaken från söndagens middag, vilket betyder att min mage är för stressad för att kunna smälta maten. Sen har jag börjat tugga dåligt nu när jag är så stressad..
Det känns som att jag inte hinner andas.. Jag blir så apatisk och ligger bara på soffan hälften av tiden. Vet inte vart jag ska ta vägen, vart jag ska börja, hur jag ska börja osv. Kortslutning uppe i hjärnkontoret.
 
Nä. Ska väl ta och ringa upp farfar.
Mitt gamla sim-kort är spårlöst försvunnet, letade som en dåre igår. Beställde ett nytt och det kom idag! Snabbt jobbat Halebop! Börjar nästan vara sugen på att säga upp mitt Telia abonnemang.. Saftig räkning jag fått alltså! Ändå har jag knappt använt telefon, så fattar inte vad de är dem tar betalt för.. Måste ringa och höra med dem..
Aja. Ringa farfar var det.. Måste bara orka byta tillbaka till Telia kortet.. Måste verkligen få mig en till telefon, funkar inte att hålla på och komma ihåg att kolla upp Halebop kortet med jämna mellanrum. Nu har jag t.ex missat att farfar ringt mig för 2 dagar sedan..

Onsdag

Väldigt rolig praktikdag idag! Min handledare var på handledarkurs, så dem var en man kort, tog då lite egna initiativ och hjälpte till så mycket jag vågade. Fick vara helt ensam och assistera en barnmorska när hon skulle plocka ut en p-stav.
På tal om p-stav, kan tänka mig att testa en sådan i framtiden faktiskt. Men spiral däremot går fetbort, i helvete. Första praktikveckan fick jag vara med på en spiralinsättning, och huvva vad ont det såg ut att göra! Never ever att jag testar något sådant! :p
aja. Sen kom en läkare och pekade på mig och sa att jag skulle komma och assistera honom när han tog bort stora födelsemärken. Gick ju ganska bra det också! :)
Var egentligen tänkt att jag skulle börja provsticka i armen idag, men det blev ju som annat att göra nu då när jag fick vara och assistera :)
Idag förtjänar jag en klapp på huvudet. Tänker inte trycka ner mig själv för att jag somnade på soffan när jag kom hem och inte pluggat något idag. Jag har redan varit så duktig ;p hehe.
 
Det var väl det.. Tjao!

Tisdag

Känns ju nästan olagligt att sluta före tre! Men men. Inte för att jag gnäller över det iallafall! ;)
Idag fick jag ta hand om "baren", helt själv. I början blev det en hel del frågor, men sen flöt det på. Nu kan jag kolla Ustat i sömnen ;) haha.
 
På morgonen var jag och gjorde upp en studieplan med studievägledaren. Hon tyckte också det lät sjukt att jag ska läsa 650p bara detta halvåret. Det är mycket mer poäng än vad som behövs. Hon skulle prata med lärarna så får hoppas på att jag får skjuta upp åtminståne en kurs.
 
Resten av dagen ska jag spendera mina timmar med att plugga och städa. Är supertrött, men jag måste verkligen ta tag i allt nu. Sömnen får vänta. Jag får ta och sova hela dagarna och ta itu med min depression i december, har inte tid att ligga och tycka synd om mig själv nu.
Var på bra humör tills jag gick in på facebook när jag kom hem.. Måste leta upp vart man tar bort det där som gör att man kan se vad andra gillar/kommenterar. Vill inte ha upp en massa jävla bilder på gravidmagar. Idag kändes det som att jag skulle gå sönder när det kom upp en sådan när jag satt och skrollade igenom vad andra skrivit..
Visst, jag missunnar ingen en graviditet. Jättekul. Verkligen. Men jag vill inte veta av sådant just nu. Just nu är det bara falsk glädje som kommer ifrån mig när det gäller sådant, för ärligt - ja, jag blir avundsjuk. Är det så jävla konstigt?
 
Nä. Lite städ innan jag sätter mig och pluggar. Inte ett dugg taggad längre efter de där på facebook och mitt hjärta gick i tusen bitar.
 
 

RSS 2.0