LESS

Vill ha tillbaka Nora.. Känns så nu i alla fall.. När jag började titta på bilder på henne så insåg jag att hon ändå betydde ganska mycket för mig...


Men gjort är gjort och kommer aldrig mer tillbaka, är de inte så man brukar säga?

SVARTSJUKA

Är nu less på de här med svartsjuka, så nu ska jag skriva lite om de..

Ok, man kan vara svartsjuk till en viss nivå, men man behöver ju inte överdriva.. De är ju klart att man kanske känner sig lite svartsjuk någon gång, men bara lite.. Ibland kan svartsjuka vara lite sött.. Men jag verkligen hatar när det går till överdrift..

Man känner sig så instängd. Man slutar i princip att snacka med sina kompisar, bara för att göra den andra nöjd. Man träffar inte någon. Man pratar knappt med sin familj, för då börjar den andra förhöra en och vill veta vad man pratat om osv.. Man orkar inte med sånt..

Det sägs ju att man är svartsjuk pga rädslan över att förlora den man älskar. Men är man för svartsjuk så tar det också död på förhållandet. Det kväver den ena personen och till slut så orkar man inte nå mer, man struntar i alla känslor, man tar och lämnar den andra och försöker gå vidare med sitt liv..

Men herregud.. Varför (!?) ska man vara svartsjuk när man redan har förlorat personen? Man kan ju inte göra något åt de. Man får helt enkelt acceptera situationen så som den är. Man kan inte hålla på och bli sur över att den andra ska träffa någon av det motsatta könet.. Det behöver ju inte betyda att man hoppar i säng med den de första man gör. Man kan faktiskt träffas som vänner också. Men ibland så kanske man vill mer än vän.
Den du tror att jag ska träffa, den ska jag inte träffa.. Du tror att jag ska hålla på och gå och hora runt där borta eller nå. Men nej, jag ska träffa folk och ha kul.. So what om jag ska träffa en kille där, de har ju ändå inte du med att göra..
Du behöver inte komma och kommentera om att jag går vidare, jag får väl göra vad jag vill med mitt liv?
Dags för dig att acceptera att jag inte är "din lilla flicka" nå mera..
Ta fast och träffa en tjej, det skulle kanske få dig att må gott.. Inte ska du behöva må dåligt.. Även om vi inte är tillsammans nå mer så betyder det inte att jag vill hålla på och bråka och ha det jobbigt.. Man ska väl kunna sluta allt på ett bra sätt.. orkar inte bråka nå mera..


ENSAM

Japp, är ensam. Har ringt till folk, men inte en enda människa svarar! :O Jag blir ju nästan orolig... Jag vill komma ut och göra något roligt, umgås med kompisar, vilket jag aldrig gör i Happis.. Kanske borde ringa Sofia en gång till och se om hon svarar nu .. :)

Yey, Sofia svarade!! :D Hon var hos Mia och såg på film, hon blev glad när jag frågade om vi skulle hitta på något sen :D Så hon ska ringa mig sen efter att dem sett klart filmen :D :D :D Är ett bra tag sedan jag träffade Mia också .. :) Är så härligt här i Kalix, man känner sig så uppskattad av de vänner man har :) Har aldrig känt så här när jag varit i Happis :)

Kalix är faktiskt mycket bättre än Happis i mina ögon :)

Nå men.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nå mer, eftersom jag fick mig umgänge av mina söta kompisar :D Fan, kan inte låta bli att vara glad nu .. :D Allt verkar gå åt rätt håll hela tiden :D

Sen så blir det Luleåkalaset imorgon ;D Ska bli skitkul .. Lite jobbigt dock att åka buss fram och tillbaka, men det är de värt ! :) Ska försöka bli redigt full också! Har ju inte druckit nu på flera månader :P

Grattis Emma till körkortet! :)  

Men nu ska jag ta och läsa på aftonbladet.. :P

heipparalla! ;)

DÅLIG UPPDATERING, JAG VET..

Är i Kalix så jag har ett liv för en gångs skull.. Så det har inte blivit så mycket uppdatering :)

Igår åkte jag och Mari till Hällfors och målade om i köket :P Var ganska så jobbigt ska jag säga, höll på till halv 4 på morgonen och gjorde sen klart det sista i morse :) Så nu har hon och Henke riktigt fint i köket ! :)
Sen var jag och Mari och shoppade lite, jag fick mig en vit fin kjol och en slags lång tröja eller vad jag nu ska kalla de :) Den var också vit .. :) Gick runt och kollade överallt på saker och ting :)

Idag har vi då fixat det sista i köket , sen så åkte vi tillbaka till Kalix och har varit här hos farmor sedan dess.. Har hunnit noppa mina och Maris ögonbryn, blondera mitt hår, klippa Mari och nu har jag brun färg i mitt hår ..:) sen så ska jag ta och klippa mitt hår också, är så jävla slitet ! :/
Sen ska vi nog färga ögonbryn osv.. Och så ska vi försöka hinna med sån där brun utan sol grejs :) Men det tar några timmar, så det känna som att man inte skulle orka :S men vi ska!

På fredag så är det lulekalaset som gäller! ;D Läängtar såå mycket!! :D

Men nu ska jag gå och tvätta bort den här bruna färgen :) Nu fick ni nyfikna något att läsa :)

Hejs :)


Är ovanligt glad nu för tiden :) Känns så himla skönt! :)

HUUUJ

Av någon konstig anledning så är jag nervös över att åka till Kalix :S

Med den här känslan så kommer något garanterat att hända! :O

Men nu ska jag börja gå till bussen..

Hörs!

PACKA, ÄTA OSV..

Tänkte knappra ner lite grann nu innan jag går iväg till mitt rum och sätter igång och packar lite :) Kommer åka till Kalix i dag! :) Det var ett tag sedan man var där nu, och kul kommer jag att ha! Förhoppningsvis.. :)

Ska umgås med mina vänner där, saknar dem!
Sen så ska jag och syster Mari åka till Hällfors och fixa hemma hos henne och Henke :P Hon ville ha hjälp med akvariet och nå annat, ska bli kul de också, det är så mysigt där! :)
Om det finns någon som jag glömt bort och som vill träffas och umgås, så är det bara att komentera eller försöka få tag på mig på nå sätt, för jag kan svara ;) hehe..

Fan nu kom jag på att jag måste hinna till bankomaten också och hämta ut lite pengar.. Helvete.. Hoppas Robin kommer hem då snart så kan han köra mig med moppen .. :P är så jobbigt att gå så lång omväg, jag vet, jag är lat.. men så fort jag bor i Kalix ska jag börja träna!

Ja, på tal om Kalix, jag vet inte om jag kommer inte på Naturbruks. Den där mannen har ledigt till den 4e augusti, så vi skulle ringa då och höra.. Kommer bli en sån där panik flytt till Kalix sen om jag kommer in .. :/ Inte så roligt, men vad ska man göra? hehe..

Nå men, nu måste jag börja stressa och packa lite och så måste jag hinna äta :) Undra vad vi har för mat .. :P

Heipparalla ;)


VARJE GÅNG JAG SER DIG

Folk vände sig om, när du gick förbi
Jag stod lite längre bort och vinka' in en bil
Du såg åt mitt håll, men jag låtsas som ingenting
Å mitt hjärta slog, jag hörde varje slag
Jag ville komma nära dig och jag ska göra det en dag, för..

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till,
och jag vet inte varför
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill,
är att komma dig nära

Det är samma sak, varje gång vi ses

Jag såg dig igår kväll och vi växla' några ord
Några artiga fraser om vädret, sen gick du till ett bord
Du satt och prata' med nån annan, medan du vicka' på din stol
Å jag borde gått, jag borde gett mig av,
men nånting hos dig, höll mig kvar


Mmm, varje gång jag ser dig fastnar orden i min mun,
jag försöker säga nånting klokt, men allting låter dumt,
och det händer varje gång jag ser dig


Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till
och jag vet inte varför
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill
är att komma dig nära
Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till
och jag vet inte varför
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill
är att komma dig nära

KÄRLEK

Ja, jag fick en önskan av min söta vän Johanna  (som är som en syster för mig) att skriva om kärlek.. :) Ska försöka att göra mitt bästa , även om kärlek inte varit min starka sida :)


Alla vill ju vara med om kärlek, eller i alla fall de flesta. Det finns ju de som är kallhjärtade, som säger att dem inte vill ha kärlek. Jag tror att dem innerst inne vill ha det..

Kärleken enligt mig är något fint, men samtidigt så är det hemskt. Kanske jag bara haft otur med kärlek? Vem vet?
Visst, det är skit gulligt att se ett par gå hand i hand och ge varandra de där lyckliga blickarna, kanske en liten lätt puss, och så fnittrar dem lite grann.. Hur sött som helst :)  Nyförälskade par är nog det gulliga som finns :) Speciellt de som är lite blyga av sig, dem blir så otroligt röda och söta om kinderna ^^

Att bli kär är nog det härligaste som finns. Det där pirret i magen, hjärtat bultar lite hårdare än vanligt... Ibland känns det helt enkelt som att man ska skita på sig när man ser den där personen som man fallit för..
Man kan även fatta tycke för någon som man aldrig pratat med, kanske bara pratat på msn och sett en bild? Kanske bara sett på stan en snabbis och man kan inte få ut den ansikte ut huvudet?
Det finns en massa sätt..
De som kör via internet typ, när den personen inte är inne, då känns det som att tiden aldrig går framåt, man vill bara att den personen ska logga in.. Sen när den väl kommit in så har tiden gått så snabbt, så att man inte hunnit prata om något i princip.. Man sitter och håller andan och vill riktigt tjuta ut av glädje när den skrivit något gullig.. Sen när personen loggar ut så börjar hela proceduren igen, man sitter och väntar på ett den ska logga in igen..

Att umgås med personen man blivit kär i är skit jobbigt enligt mig.. Hjärtat bankar så jävla hårt och det känns som att man ska börja blöda genom öronen eller nå. Man kan få hand svett, ens första tanke är "åh nej! tänk så tar han/hon min hand, och jag svettas floder från händerna.. åh nej.. åh nej.. åh nej"
Sen så börjar man fantisera att de ska bli en kyss, då börjar man oroa sig för att ens andedräkt luktar apa, så man sitter och tuggar tuggummi och så råkar man svälja det och får ännu svårare att andas.. Eller så tuggar man och så vet man inte vad man ska göra av det sen när kyssen kommer.. Ett tips från mig, svälj snabbt! ;) haha

Det mysigaste som finns är att ligga i soffan eller sängen och se på en film :) speciellt när det är en läskig film, då har man en anledning att trycka sig nära..
Att gå på stan med den personen när alla ser på, det är också det härligaste som finns.. Man vill att alla ska titta.. vill att alla ska förstå hur lyckliga man är..

Jag älskar kärleken så länge det inte är en massa tjat och tjaffs hela tiden.. Då försvinner känslorna till slut.


Ibland har det nog hänt för många, inklusive mig, att man varit kär i kärleken...

IS IT OVER NOW?

So, things will be like before? Will you get out of bed and follow through?
Get dressed unlock the door? See a brand new day through your misty eyes? Is it over now?
So you won't care what people say? Will you pick up the phone each time it rings?
I know you hate when I talk this way. But behind your closed blinds it's sunny day. And it's over now.

Life will go on, why not fantasize? Let's get your hopes up.
Tell me why not fantasize? It's not going to hurt us.
The perishers

JAG HAR TAGIT MIG UT IDAG

Jo, så är det, jag har tagit mig ut idag .. helt otroligt! :D eller?

Älskar min telefon nu när jag har msn på den ;D hehe.. Roligt att skriva med folk :D

sen så har jag börjat få mer läsare ser jag :D hur kul som helst de också! Så nu vill jag att ni läsare säger till mig vad ni vill läsa om, så ska jag skriva de! Vad som helst och jag ska försöka skriva nå bra om de! :)

Sen så har jag bestämt mig, jag ska göra en tatuering ! Mamma blev också sugen av allt mitt tatueringssnack, så nu ska hon också göra nå blommigt på vänster överarm :) Jag vill däremot ha nå på höger överarm eller svanken.. Om jag gör på armen så blir de nå tribal med någon blomma kanske :) får prata med tatueraren sen om den kanske har nå fina idéer ;)

Nu börjar det bli spännande också , imorgon ska mamsen ringa till Kalix och höra om naturbruks .. Är så nervös att jag inte kommer kunna sova!! Hela mitt liv kommer att förändras om jag flyttar dit ! :) Jag vill.. jag vill... jag vill.. !!! :D :D :D

Nå men..
Får se vad som händer och fötter :)
Nu ska jag läsa lite bloggar och så ska jag lägga mig i sängen :) eller föresten, före sängen ska jag rensa kattlådan :)

Vi höres ! ;)

Design igen ..

Började byta design.. Men jag blev helt enkelt less.. :P De ville inte bli som jag ville i menyn, hittade inte de som man ska ändra på i menyn, vill absolut inte ha den där blåa färgen där.. Men jag fixar de sen när jag har lite mer lust att leta bland alla koder ;)

Nå men, får se vad man hittar på idag, hoppas i alla fall att man kan hitta på något trevligt... 

Men nu ska jag surfa runt lite :)
Kanske gå i duschen..

bye


Victorious..

We drowe fast. I came home on a Sunday close to midnight.
Felt I needed time alone. In the car that same day, I had heard your ego talking.Could tell you'd be okay.
You keep running, tempting fate. Still not old, but growing older. On your way but running late.
You know me, I'll be fine. Life is short, I know the feeling. Just call me if you change your mind.

Victorious. We could be victorious. Once again victorious..
The perishers

less

Nu är jag äckligt less på att sitta i det här äckliga huset och göra ingenting.. Fan jag vill härifrån, vad har jag ens kvar här? .......... just de, ingenting.. en jävla skit stad.. hatar de här stället . jag hatar allt.
Kan det inte bli måndag nu så att mamma kan ringa till Naturbruks och höra om det finns kvar nån plats så att jag kan komma in ?
Kan inte Robin komma hem från sin farsa så att han kan hjälpa mig att fixa med datorn? Jag vill beställa ett mobilt bredband , men jag behöver ha hjälp .. gah

har även laddat ner msn till mobilen nu.. var lite småkonstigt att sitta och skriva på telefonen .. ska nog snart gå och lägga mig i sängen och nöta msn .. nog för att de egentligen inte är någon idé, för ingen är ju inne ändå..

Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv....


så fort jag fått veta att jag kommer in på Naturbruks, då ringer jag till farmor och säger att hon ska kolla om de finns några lediga lägenheter på riksbyggen.. sen så ska jag kolla efter en valp och åka och hämta den..

men nu ska jag kolla något .. kom nyss på något jag ville kolla på , men har nu glömt bort de... just ja, mobilt bredband var de.. mm..

Rubrik.

Idag har man inte gjort så mycket igen då. Har haft tankar om att hänga katterna eller hänga mig själv.. blir galen på att de ska hålla på och härja just när jag ska sova, men annars på dagarna är dem så lugna och fina.. jävla kattskrällen..

Funderar på om man kanske ska gå och duscha lite och sen kanske gå ut och hitta på något eller nå, är så uttråkad så de fan inte är sant..

Nå, snart åker man till Kalix ;)

Men men..
har inge vettigt att skriva nu ..

bye

ggah

sover fortfarande inte... Jag blir galen, helt seriöst... eller ja, man har ju roliga personer att skriva med, om motorer å sånt.. :P och mat, de bästa som finns att prata om ibland.

satans varmt här inne.. ska nog gå och lägga mig på rummet snart.. :P

orka skriva..

bye

Kändis?

Tönt eller Kändis?
[x] Har ett smeknamn.
[x] Är blyg.
[x] Kan lyssna på samma låt flera timmar.
[ ] Kan spara pengar länge.
[/] Har alltid haft en vän.
[x] Har gått på simskola.
[ ] Har bra ordning på mina grejer.
[ ] Jag har haft massa tejp i mitt hår.
[/] Kan gråta till film/musik.
[x] Har blivit sviken av någon.
[x] Har dissat någon.
[ ] Gillar att diskutera.
Totalt: 7

Utseende:
[x] Jag har långt hår.
[x] Jag använder smink.
[x] Har färgat håret fler än två gånger.
[ ] Har minst tre par högklackade skor.
[/] Är lång. (1.64?)
[ ] Jag bär alltid mode.
[/] Har blandad färg på ögonen.
[ ] Är brunhyad
[x] Jag har färgat hår just nu.
[ ] Är brunögd
Totalt: 5

Förhållanden:
[/] Är kär.
[x] Haft känslor för någon som inte känt samma sak.
[ ] Pussat någon av samma kön.
[x] Hånglat med en främling.
[x] Älskar eller saknar någon just nu.
[x] Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om.
[ ] Hånglat med en polare.
[x] Fått en kompispuss av andra könet.
[ ] Varit otrogen.
Totalt: 5½

Övrigt:
[x] Jag har mobil.
[ ] Kan numret till fler än tio personer i huvudet
[ ] Kan sjunga när andra lyssnar.
[x] Gillar att kolla på tv.
[ ] Tar droger.
[x] Dansat på mitt rum.
[x] Varit på begravning.
[ ] Hoppat från en brygga.
[ ] Döpt en insekt jag hittat.
[x] Rullat ner från en pulkabacke
Totalt: 5

Dina poäng: 22½
10-16 Du är tönt .
17-24 Normal
25-30 Du är cool
30-40 Du är en kändis

My own..

Are you trying to make me sad? Want to keep me on my toes?
I'm not the best you're ever had, but you say I'm pretty close. Are you trying to make me sad?
Jealousy is a powerful force. You're the best i've ever had. But you're not mine and I'm not yours.
The birds all sing in blue now that summer is over. They'll move south and so will you.
You did wrong but you made it seem right.

Moonlight or sunshine, morning or night time. I choose to be alone, to be on my own..

The perishers

Ut, eller inte?

Funderar på om jag ska gå och och svalka mig lite? Känns som en bra idé..
Men då kommer den negativa sidan fram, alla de där jävla myggen är där ute.. jag har redan runda fula ärr på mina äckliga fötter.. och de är från den här sommaren.. PGA att det INTE har varit någon JÄVLA SOMMAR i år.. Jag blir så förbannad..
Och jag ser ut som ett lik.. fyyfan

Nej, nu ska jag gå och snabbladda telefonen, sätta på mig ett par strumpor och en långärmad tröja så att myggjävlarna inte kommer åt mig.. Kissa måste jag också göra och sen ska jag gå ut... Oj förlåt, jag glömde sätta på mig skorna..

Nå men..

jag skriver mer imorgon..

Måste tipsa om en rolig blogg : http://fegon.blogg.se/

Förlåt, om du nu läser tillbaka min blogg.. :P men det har varit en underhållande kväll att läsa din blogg, har fått muskler i magen av allt skrattande.. :P Tack för de.

Kul med lite glädje i sitt liv ibland..


Usch varmt.

Jag önskar att jag också kunde skriva roligt .. :P Men är jag en liten tråkmåns, så enkelt är de.. :P Kan bara klaga och tycka synd om mig själv i princip, men så är de med vissa, och jag är en av dem..

Nu ska jag klaga lite, jag har ont i magen och ska nu gå och ta 2 panodiler, bryta av de båda på mitten så att de blir 4 bitar, sen ska jag sätta en bit i munnen och sedan svälja den med 3 klunkar vatten bara för att jag har tablett fobi. Sen så fortsätter jag med den andra osv.. sen så fortsätter de tills bitarna är borta..

Var bara tvungen att skriva sådär för att få lite mer text i det hela.

Vill ha sällskap.

Nej, nu vill panodilen i min mage och förhoppningsvis så ska dem hjälpa mig att slippa känna min smärta..

/Den gnälliga jag

NEVER BLOOM AGAIN....

Lightening struck, now it's silent and dark.
I'd like to light a candle but for that I need a spark.
Our luck changed. I don't know why, I don't know when, but it changed and now it's hard not to dwell on memories.
Now it's cold on my side of the bed.
Though you're near you're far away.
Partly here, partly gone.
Our luck changed. I don't know why, don't know when.
I wonder where we could end up if we could start again.

I know we'll grow but we'll never bloom again..

The perishers
tråktråk..

Har så tråkigt här hos mamma.. finns ingenting att göra. dagarna utan internet har varit helt otroligt långa. Men äntligen så är det fixat!

Katterna har fått vara ute lite också :) De är rädda, men dem vänjer sig. eller ja, tyvärr så är Missy helt tokig.. eller hon ska hela tiden reta upp Misse och så slutar det med att dem river ner hela mitt rum. så jag ska ge bort Missy. Om de är någon som vill ha henne eller vet någon som vill, så hör av er! hon är nu typ 13 veckor eller något liknande :)

Och om de är någon som vet en billig lägenhet i Kalix som är billig så hör av er då också! :)

Sen så ska jag köpa en Border collie :) De har jag bestämt idag :) Var tveksam i början om vilken hundras jag ville ha som sällskap när jag bor ensam.. började fundera igår på border collie, och idag när min gudmors border collie/labrador var här, så visste jag, en sån vill jag ha :)

Nu ska jag sätta på mig på blocket och kolla lite :)

bye

...

Det som jag skrivit tidigare, de kommer inte bli någonting.
Glöm de jag skrivit. Vill inte gå in på de.. Vill inte prata om de.

ska nog ta bort bloggen
ingenting betyder ändå något nå mer så.

.....

Fattar inte vad de är som händer just nu.. Fattar inte alls..
Varför? Kan du svara på de?
Jag försökte prata med dig.. jag ska väl få snacka precis lika mycket skit som du? Det är inte rättvist om de bara är du som ska få snacka en massa gojja.. Jag mår inte bra av de.. förstår du?
Jag är inte sur.
Jag är sårad. Du lyssnade inte.

RSS 2.0