Jag tänkte bara..

Tipsa er om Gratis bio igen!
Du samlar in poäng och sedan kan vu växla in poängen mot biobiljetter eller presentkort till bland annat klädesbutiker!
Ett mycket smart sätt tycker jag, för om man har dåligt med pengar, då är det bara att klicka in här på gratisbio och samla in poäng tills du till exempel har så mycket poäng till ett presentkort på tex H&M.. Underbart! Enligt mig! ;)

Nu tycker jag att även ni ska bli medlemmar!

Om ni vill bli medlemmar så klicka på Gratis bio bilden, och ni får poäng så fort ni blir medlemmar!






Tjohoo

Hejsan!

Vilken fin dag det har varit idag alltså!

Åkte till Granån, var bara Emilia där. Vi bestämde oss för att fara på Buffone och feta oss lite.. Efter de åkte vi till Töre och hälsade på Ronja.. Vi satt och latade oss på terassen och solade .. sköönt !
Efter Töre så bjöd Emilia oss på mjukglass från frasses ;) mums!

Ligger nu här i sängen och funderar på vad jag ska göra.. Är lite smått irriterad, men ids inte gå in på varför. De är något jag inte ska göra något åt, för de där är inte mitt problem.

aja.. nu ska jag se på tv..

hejs!

Geting mördaren Fredrik!

Hejsan!

Jag har precis vaknat. Eller det är en timme sedan, men det är nyss i mitt huvud.
Denna natt sov jag lite bättre. Av någon anledning drömde jag att vi köpte tillbaka Kurt?! Aja, så kan de gå :p haha.

Idag händer det inte så mycket. Ska snart ta och äta en macka och efter det ska vi åka till Granån och sitta där.. Mys.

Fredrik har nu hållt på i en halvtimma och steppa omkring i köket i jakt efter 2 getingar som har letat sig in.. Han fick lite panik ibland. "Fan man vet ju inte om dem anfaller ju!" Sa han :p
Ja efter att ha försökt döda dem med något, jag vet inte vad, och efter att ha sagt typ femtioelva gånger att vi måste skaffa en flugsmälla, så gjorde han en egen av en tidning :p
Då lät det *smack* två gånger och så började han prata med Felix..
"Det här är farliga saker Felix.. Dem kan bli riktigt farliga.... De här farliga sakerna ska du akta dig för gossen!"

Haha. Ja nog får man skratta åt han alltid!

Nå men, nu ska jag äta en macka så att han slipper tjata på att jag är så slö! :p

ha en fin dag! Det ska jag, solen lyser fint !

L´ORÈAL Shine Blonde

Måste bara berätta för er att det där shampot, fyfan vad bra det var! Man kände genast på håret att det var ett dyrare shampo för det blev så mjukt och lent! Synd bara att jag har kluvna toppar, för det förstörde det hela lite.. Men funderar på om Fredriks faster ska få toppa det lite åt mig, för jag är för snål för att fara på Unik :p

Har suttit på Styleroom och fått en massa idéer till köket! Vet nu två grejer som ska göras! Där kaminen är ska det bli en stenvägg, och taket ska målas vitt!
Vi funderar ännu på vad väggarna ska bli för färg, och så funderar vi även på om vi ska våga ta steget och måla luckorna svarta!
Nå, vi får se, det behövs ju pengar för att göra allt de där! Vi vill även ha en altan, men det lär inte bli av i sommar.

Aja. Ska väl snart ta och sova. Börjar bli så trötter. Ska väl ta och klappa igen datorn och se på ett bilprogram som är på tv :)

Shampoo

Jag börjar nu fundera på om jag ska hoppa i duschen och testa mitt nya shampoo ..




Igår såg de åt så här efter att jag försökte lukta på mitt balsam.. Fin färg i alla fall! Haha..


Känner mig fan sjuk. Är alldeles tung i kroppen och trött.. Hoppas att duschen piggar upp mig!

Tralala la la..

Har inte gjort så mycket vettigt.. Har diskat bort det mesta.. Är bara 2 kastruller, stekpannan och en ugnsform kvar.. Har även plockat bort lite från vardagsrumsbordet..

Ska nu gå och ta en treo, har jätte ont i huvudet.. Sen ska jag nog ta ett knäckebröd med lite ost.. Måste få i mig något att äta fast att jag inte är hungrig..

Lördag.

Idag är jag väääldigt slö.. Vill typ sova, men jag vågar inte ifall jag börjar drömma dåligt igen..

Jag ligger här i sängen och kollar runt på nätet.. Fredrik är där ute och håller på med gården, vet inte riktigt vad det är han håller på med. Kanske borde gå dit ut och kolla? Låter som att han håller på med spaden i alla fall..
Kanske är dem där högarna som sorkarna gjorde som han gräver bort? Ja, jag vet inte..

Aja, ska gå ut och kolla vad han håller på med, sen ska jag hoppa in i duschen och testa mitt nya shampoo.

huvva..

Hejsan. Har alla en bra morgon? inte jag, vaknade gråtandes och sen kunde jag inte sluta gråta på en timme.. Nu har det äntligen lugnat ner sig.. Usch, jag hatar när sånt här händer.. Är något år sedan de hände sist..
Mycket bättre de gånger jag har vaknat skrattande..
Drömde en massa konstiga saker. Bland annat att Fredrik lämnade mig.. Fattar inte varför jag ska drömma en massa skit om honom. Jag litar på han, och han säger jätte ofta att han trivs med mig och aldrig kommer lämna mig, att om de tar slut så är det jag som lämnar honom.. Sen andra drömmen var en sak som hände hos mamma.. Vill inte riktigt gå in på de här i bloggen.. Men det var inga trevliga saker.. Det var typ en repris på vad som hänt hos mamma, fast jag var lika gammal som jag är idag..

Sitter nu här och snorar.. haha. Försöker tänka på annat..

Tänkte nu ta och läsa lite bloggar osv.. Föresten, får se hur de blir med att gå handledarkursen med Eva, den är den 2:a juni, kanske inte finns plats eller att de är för sent att anmäla sig.. Hoppas inte ..

PS!

Jag ska gå handledarkursen med Fredriks mamma, så att jag kan övningsköra med henne! YEY! :D

Men med min tur finns det ingen plats på kursen som är som några dagar... hmmmm Hoppas!

Kliar, ont.. AJ!

Det kliar på bröstet, så förbannat mycket! Satan att jag skulle gå och bränna mig! Och det hetter lite i ansiktet.. hoh hoh..
Har även fått så jävla ont i vänster ben, tror jag håller på att dö. Det gör förbannat ont ska jag tala om! Från tårna upp till skinkan! Säkert nå allvarligt fel så att jag måste kapa av benet..

Aja. Har varit i Granån och ätit middag och så har jag varit i Kalix och hälsat på. Var hos Nadja, och Sofia var med också .. :) Var kul att vara med sejjorna.. :)
Hämtade även ut mitt shampoo som jag beställt, och när jag skulle lukta på balsamet så klantade jag mig så klart och hade balsam i handen och på tröjan osv.. Heter man Sandra så måste man klanta sig när man ska lukta på shampoo, så enkelt är de..

Nåja, nu ska jag läsa lite bloggar, sen så ska jag ta och lägga mig och sova. Hoppas att verken i benet försvinner, annars kommer det inte bli nå sova för min del.. Ligger nästan alltid på vänster sida..

Fredag

Hejsan!

Solig och fin dag idag! okey, blåser lite kallt. Men jag ska inte klaga!

Har varit ute i princip hela dagen! Morgonen började med att min klass (skog 1:2) och 1:1 an skulle till Furuvallen och spela fotboll/brännboll.. Jag var inte med så klart (!)..
Fick skratta lite när jag satt och kollade på..
Slutade redan vid 10. så jag gick till sjukan och mötte upp Nadja :) Vi gick på stan lite osv.. Var även och solade på solarium. Vi har planerat att bli bruna.. Okey, Nadja behöver inte sola mer än några gånger så är hon mörkbrun typ.. Men jag ska börja sola nu så att jag får lite färg.. Låg där bara i 6 minuter typ, och ändå så brände jag mig lite på bröstet.. Kliar nu som fan :p

aja, tog bussen hem. Den åkte genom Granån så det skulle bli för mig att gå hem. Men Fredrik hade varit i Sänkmyran när bussen for förbi där så jag hann inte gå så lång från korsningen så kom Fredrik med king caben ;D Tur för mig, är slut i benen efter allt man gått idag!

Har ätit lite "lunch" nu här hemma med Fredrik. Han stack nyss iväg för att fortsätta med traktorn.. Gah. Är så less på att sitta ensam här hemma!

Nå, nu ska jag ta och läsa lite bloggar. Sen ska jag ta en power nap :D man blir så trött av att vara ute hela dagen!

Natt

Nu ska jag gå och sova..

Blir skola imorgon, skulle vara någon slags avslutning inför sommaren, sen blir det praktik de 2 sista veckorna..
Jag däremot kommer inte ha så mycket praktik, har missat i röj- och motorsågen så vissa dagar nästa vecka ska jag ut i skogen och göra bort det sista för att få godkänt i dem kurserna..
Sen blir det att göra praktiken med Fredrik. Bomba traktor .. yey!

Ja, jag får göra min praktik med Fredrik om jag vill det, även om det är min pojkvän. Naturbruks är en speciell skola. Det kan vara svårt att hitta en praktikplats som har med min utbildning att göra, och en av lärarna tyckte att det var självklart att jag ska vara med Fredrik när dem har ett eget markberedningsföretag!

Aja, nu sova. hejs

satans..

Vet inte alls hur jag ska göra med körkortet.. Det är så jävla dyrt.. Måste nästan skaffa någon som jag kan övningsköra med, annars går det ju inte.. Vet att jag behöver minst 20 körlektioner, för jag är så jävla dålig, och bara det kommer gå på 10.000 kr.. Det känns inte så lockande.. Sen kommer det ju till andra kostnader.. Nej, jag vet inte alls hur jag ska göra..
Nattsömnen kommer i alla fall vara dålig, för har så mycket att tänka på nu. Vet inte hur jag ska göra i sommar om jag inte har något körkort. Vet i alla fall att jag kommer att hänga mig eller något om jag ska behöva sitta ensam här hemma varenda jävla helg.
Skaffar mig snart en lägenhet eller något inne i Kalix, för jag står inte ut nå mer.. Jag vill kunna roa mig på helgerna, men dem där jävla bussarna sätter ju stopp för de. FUCK YOU!!!

Bara en massa aggressiva inlägg nu, Men jag är jävligt arg nu. Allt går bara åt helvete hela tiden.

Nu skiter jag i de.

Nu ska jag skita i att ta körkortet via skolan, även om det blir billigare.. För jag kommer ingenstans där..
Ska imorgon ringa och prata på en annan bilskola, kommer nu inte ihåg vad dem heter, men har nummret dit..

Det dåliga för mig är att jag inte kan köra hemma på fritiden.. Det suger verkligen, för mitt körkort kommer nog gå på 20 lakan, skulle inte alls förvåna mig då en körlektion kostar ganska mycket. Och måste ju köra mycket på bilskolan om jag ska kunna lära mig att köra, eftersom jag inte kan köra hemma då..
hoh hoh, där kommer mina sista pengar på banken att ryka typ.. Kanske frågar farfar om han vill sponsra lite? haha.

aja, Mari har fått komma hem idag också. Det är ju kul för henne! Är ju inte roligt att ligga inlagd, finns ju ingenting att göra. Vet själv hur jag led när jag låg där, och det var ju typ i bara 9 timmar eller nå jag låg inne..

aja, nu ska jag kolla lite bloggar, även kolla runt efter jobb här på nätet.. Någonstans måste dem ju vela ha extra personal...

4 saker.

Berätta fyra sanningar om dig själv:
- Jag verkligen hatar när man gör gropar i smörpaketen.
- Jag har tvångstankar när det gäller vissa grejer. Känner jag på ett speciellt tyg så måste jag känne på det tills jag är nöjd, och om jag ser en grej kan jag bli tokig om jag inte får röra i de.
- Jag har skitdåligt morgonhumör. 
- Jag har svårt att göra 2 saker samtidigt.

  Berätta 4 saker du gjort idag:
-
Spytt
- Sovit
- Myst med kattungarna
- Haft tråkigt

  Berätta 4 saker du har på dig just nu:
- Byxor
- Linne
- Strumpor
- underkläder.

 Skriv ner fyra saker du hatar:
- Otrohet
- Lögner
- Såna som bara pratar om sig själv/skryter om sig själv/alltid ska vara bättre än alla andra.
- Lingon veckan.

 Skriv ner fyra saker du älskar:
- Fredrik <3
- Hunden Felix.
-  Min familj.
- Våran säng ^^

Hungrig..

Har lyckats få i mig ett glas blåbärssoppa och en banan.. Funderar nu på om jag ska ta och testa på att göra något macka för jag börjar bli så jävla hungrig..
Lite mjukt bröd med kaviar på. mmmmm.. de skulle sitta gott nu!

Magsjuk?

Vaknade 06.15, började platta håret för det såg ut som fan efter att jag sovit med blött hår.. Ja då börjar jag må dåligt mitt i allt..
Klarade knappt av att sminka mig, för blev alldeles yr osv av illamåendet.. Till slut bestämde jag mig för att stanna hemma, tur det, för Fredrik hann inte mer än ut genom dörren och hoppa in i bilen så började jag spy.. usch usch.!

Har nu legat och sovit i flera timmar, mår fortfarande jätte illa.. usch..
Pratar med Fredrik på telefon, han är nu i Kalix efter sitt Luleåbesök... *morr..*
Han är nu på ICA och handlar åt mig lite.. Typ banan (som jag är allergisk mot, men blev så sugen på), mat åt Felix, kräm, blåbärs- och fruktsoppa, ägg, mjölk.. Sen vet jag inte om de är nå mer.. hmm.. Nej, vi snålar, det blir inge mer.. !

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar. Sen ska jag lägga mig och vila igen..

sooova

ja det finns inte så mycket att säga..

Ska nu ta och lägga mig i sängen och försöka sova.. Imorgon blir det en sån där äcklig dag, börjar 08.10, har lektion till typ 9.30 och efter det är det hål till 13.10.. kuuul. NEJ
Fredrik ska till Luleå på morgonen, hade då tänkt följa med och fara och hälsa på Mari..

Förvånar mig fan inte om jag inte behöver vara på grönt.. Då lovar jag en sak, då kommer jag bli så fruktansvärt förbannad! Kommer att slå sönder något, garanterat..

Nej, nu börjar jag bli så förbannad igen.

godnatt

Jag är irriterad.

Väääääldigt irriterad måste jag säga!

Moestam sms:a mig igår och frågade vad jag skulle göra till helgen.. Tydligen så är det Luleå cruising på lördag. Han tänkte väl att jag skulle dit pga cruisingen, hade varit kul, för honom har man inte sett sen september..
Såklart så tar ju jag mig inte dit, de trodde jag igår, men NEJ! satan..
Sa till Fredrik att jag ville dit, men han ska väl jobba.. Det är jag 99% säker på eftersom dem kör 24-7 när dem väl börjat köra..
Ja men då tänkte jag att jag kunde fixa chafför till min bil, så kommer jag iväg utan honom, så att jag får göra något roligt än att sitta hemma varenda jävla helg när han jobbar.. Men NEJ, det gick inte heller..
Gummit är slut på 18" som sitter på nu.. "Ja men jag har ju mina egna sommardäck" kom jag på.. Men NEJ, det går inte heller, för tydligen så är gummit slut på dem också..
Jag har fan mina dubbfria vinterdäck, sätter fan på dem snart eller nå, JAG VILL TILL LULEÅ!
Vägrar sitta hemma en till helg och bara tråka. Det är ALDRIG nå bra på tv och man kan inte roa sig här.. Finns fan ingenting att göra!! Börjar bli less.. Och Fredrik jobbar ju bara natt, och det är precis DÅ det INTE går några jävlar bussar..
Ska fan fara på banken och ta ut alla pengar och köpa en massa jävla gummi till mina fälgar så kan jag åka bil hur mycket jag jävla vill . Nej, där överdrev jag, men jag funderar på att hämta ut pengar från banken..

aja. nu börjar jag bli så förbannad över att jag inte kan fara på cruisingen.. ska nu lägga mig ner här i sängen och tjura..





My baby blir ståendes i helgen.. suck..

Onsdag

Hejsan. Dåligt väder idag, inge vidare roligt...

Vaknade för nå tag sen, kanske en timme sen? eller nå liknanade i alla fall.. Var inte meningen att jag skulle sova så här länge, får se hur det kommer gå att sova i natt.. Har ju skola imorgon..

Idag kommer det då inte hända så mycket. Finns nästan ingenting att städa, vi tog ett ryck igår och nu är det ganska så fint här!
Blir väl att lägga in det jag skrivit i projekt och företagande på usb:n så att jag kan skriva ut de på Fredriks dator. Har inte installerat skrivaren på min dator, kanske är dags nu?
Sen får man se, ser det ut som att det inte ska börja regna så tar jag och Felix en promenad.. Det kan vi båda behöva!

Och till middag idag blir det nog lasagne! Fredrik har varit sååå sugen på det nu hur länge som helst..

Mari får nog komma hem idag från Sunderbyn, ska nu ta och sms:a till henne och höra.. Måste även höra med Ida hur det går med Steven..

Magnus spamm..

Jag blev lite spammad på msn när jag var borta :p men sånt är roligt! Magnus är lite rolig ;) mohaha. Klämmig, de måste vara för att han bor i Etuna!

Detta skrev han:

Magnus | säger:Shoo bree!

Tänkte bara att jag skulle spamma dig lite nu när du är borta.

Typ ha en konversation med mig själv.

Så jävla coolt!

Woho!!!

....

Aja, nu vart det tråkigt.

Peace bree!




Aja, har varit i Granån och ätit lite.. Vi orkade inte börja med någon mat här hemma.. Ja jag vet, vi är lata. Men jag har inte gjort nå annat än att gråta idag .. :/ Nästan. eller nå..

Ska nu kolla igenom lite bloggar än en gång, sen blir det väl att stänga igen datorn och sova. Måste vända tillbaka dygnet nu.. Imorgon är de i och för sig ingen skola, men ändå..


Just ja, bara så ni vet så går det magsjuka här i Kalix! säkert här runt i kring också! Typ Haparanda å de.


Bubbel i magen..

har värsta bubblet i magen.. Ida som köpte LillSnorre av oss ska komma och titta på Steven.

Nej, jag tänker inte sälja honom för att han gör dumma saker, utan för att jag inte tål honom. Jag kan inte röra i honom utan att det börjar klia i händerna och armarna.. Jag blir tokig på de..
Och nej, det är inte konstigt att jag reagerar på honom och inte på Felix, för mamma har samma sak. Det är vissa retriever raser som har ett speciellt mjäll som jag inte tål, som mamma. Felix har inte det mjället i sin päls.

Och nej än en gång, jag ska inte köpa någon ny hund. Det har blivit för mycket för mig nu.. Jag orkar inte mer. Jag har 5 katter, 1 vuxen, 1 "tonåring" och 3 kattungar som kommer börja springa omkring när som helst, så huset blir för det första alldeles för litet också för alla djur..
Jag och Fredrik har regeln, sist in - först ut!
okey, kattungarna kom sist, men kan ju inte börja sälja dem än, det är 10 veckor kvar innan dem får komma till egna hem.

jaja, ida och hennes kille kommer när som helst, så ska ta och göra allt klart.

Äntligen har jag hittat de!

Nu har jag äntligen hittat ett shampoo som är till för blont hår som blir utsatt för kalk och sånt! Det var i alla fall så jag uppfattade saken! Så nu har jag beställt det. Får hoppas den kommer snart så att jag får testa de. Tydligen ska det lukta gott också!
Och så var jag ju så fruktansvärt smart så jag glömde att beställa hårinpackning.. dumma mig! Aja, det får vara, går inte att hjälpa mitt hår på annat sätt än att klippa de..
Nå, ska ju på banken snart och hämta ut pengar, då får det bli en sväng till Unik och klippa det! Har lust att klippa det hyffsat kort, typ lite ovanför axlarna. Men Fredrik rynkade på näsan när jag sa de så jag låter nog bli :p hahaha.

aja, nu ska jag hänga tvätt och sätta igång en till!


Bus!

Nu har jag varit ute med hundarn, satt på en tvätt och hunnit kolla igenom bloggar än en gång.

Felix är på trottsar humör och går och ska tugga på mobilladdaren hela tiden. Så nu ska han och jag gå och leka med "mufasa" som jag kallar hans gosdjur som är ett lejon :p

"Jag måste börja med att tacka..."

"dig för att du har deltagit i en undersökning vi har haft! Jag är sååå glad över att du var med och svarade på våra frågor. Eftersom du kom med så raka och ärliga svar, så ska du få presenter utav oss!
Du ska få en månads kur av (kommer inte ihåg vad de hette, men något bantningsmedel, som tydligen ska fungera) och en hudlotion som vi skickar hem till dig!
Du kan tacka nej om du vill, men jag tänkte först höra om du är intresserad av vad de är för presenter? Ja okej, vi har då ett bantningsmedel som är perfekt nu om du vill förlora några extra kilon inför sommaren! Jag vet att det här funkar, för senast igår pratade jag med min mamma om de, och det har funkat för henne!
Hudlotionen är en bra kräm, jag tycker om den.. "

bla bla bla. Hon pratade på en massa, värre trevlig kvinna!

så nu är jag glad! Har suttit nu i några dagar och funderat på om man skulle testa några såna där bantningsmirakelkurer! :p haha. Har försökt träna osv, men det som blir smalare är benen, armarna och dubbelhakan försvinner, men magen är lika pösig som vanligt.

Skulle dessutom få ett måttband och nå mer.. hmm... Kommer inte ihåg vad de var :p haha.

Aja. Idag har det inte hänt mycket. Steven väckte mig 03.15, sen kunde jag inte somna om. Han härjade som fan och höll på. Så det blev ingen skola för min del.. Inte bra.. Så nu ska ni veta att jag är sur på den där hunden.. Ja man ska inte skylla på hunden, men nu gör jag det! Felix ligger och sover på natten som en normal hund, men Steven ska fanemej börja leva om (ALLTID!) när man inte kan somna och när man vet att man kommer att sova dåligt..
Det är han de är fel på idag, inte mig! så de så...
Dessutom så har han även tuggat sönder ett par skor, som jag haft på köksbordet (!) . Och rivit ner tvätt från torkställningen, och de rummet brukar han aldrig annars vara i ..

På tal om tvätt, jag måste tvätta kläder, Fredrik har inga rena t-shirts..

aja, nu ska jag ta och klä på mig och gå ut med hundarna.. Sen ska jag börja tvätta kläder och shit.. hejs


Bus Felix

Vi åkte till Sunderbyn. Mari såg väl inte sådär jätte fräsch ut, men vad kan man förvänta sig? Hon opererades kl tio igår kväll och var klar till tolv.. Den operationen brukar annars ta 1 timme, men eftersom blindtarmen hade brustit så tog det extra länge. Usch usch usch.. Inge roligt!
Tog dit lite grejer osv..

Efter besöket där åkte vi till Willys och handlade mat. Fyfan vad billigt det är där! Sen åt vi på korvgubben, jag tog ett skrovmål och Fredrik ett superskrov ;p haha.

Nu när vi kommit hem har jag inte gjort mer än att sitta vid datorn och sen badat Felix. Han är väldigt fluffig och söt nu! fick skratta åt han när jag fönade honom, för han var hur busig som helst!

aja, nu ska jag gå in på familjehund.se ett tag, sen ska jag klappa igen datorn och sova. Imorgon har jag en lång skoldag framför mig!

Jag ska dit..

Jag ska till Sunderby sjukhus idag..
Mari hade skrivit ett sms på morgonen, det var blindtarmen, den hade spruckit till och med! Fy fan, sånt där är ju farligt, som jag har förstått så kan man dö om den spricker?

Aja, hon har i alla fall blivit opererad nu.. Farmor är där hos henne.. Men jag ska tvinga Fredrik att köra mig dit.. Ska till hennes pappa och hämta lite grejer, ta med mina Härliga Hund tidningar och köpa tandkräm..

ja, vi kan väl ha våra duster ibland, men när något sådant här händer så är det ju klart att man blir rädd..

Just nu håller jag på och gör risavkok till lilla Steven. Han har varit dålig i magen i två dagar, svälte honom igår och idag ska han då få risavkoket för hans skit var korvar och inte vatten idag.. Så nu ska jag börja ge han smått med mat så att han kan börja äta sitt foder igen.. Har varit någon slags diarré epedemi här.. Kanske magsjuka som spökat?

aja, nu ska jag fortsätta med risavkoket.. Sen ska jag försöka få tag på Fredrik.. Han är och flyttar traktorn..

Tatuering

Jag vill ha en till tatuering NU! Har nu kommit på 2 nya fin fina idéer!
Måste bara komma fram till vilken man ska börja med.. Vet inte vem jag ska göra den hos heller..

Aja, jag ska bara läsa lite bloggar, sen ska jag sätta nya sängkläder och efter det ska jag sova!

natti


Syster till sjukhuset..

Min lillasyster Mari (som är född 91 som jag och går i min klass), har fått åka med ambulans till Sunderbyn..

Hon har haft för ett litet tag sedan en njurbäckensinflammation, sa dem i Kalix i alla fall.. För någon dag sedan blev hon dålig igen och var in på akuten igen.. Som jag uppfattade så var det samma sak hon fått igen.. Hon fick åka hem igen, men idag steg hennes feber, for in på akuten och det var tydligen så allvarligt att ambulansen till Sunderby sjukhus var enda alternativet..
Farmor ringde nyss och sa hur de var, dem ska göra nå titthål och se om det är blindtarmen det är fel på, och hon har nyss fått morfin..
Fick prata med Mari en sväng, hon sa att hon velat att farmor skulle ringa mig, sen sa hon att hon inte kunnat sms:a för att hon har en massa grejer i armarna så hon stängde av telefonen..
"jag är lite snurrig" sa hon även .. :p konstigt om hon fått morfin :p
Farmor skulle sjunga en vaggvisa åt henne och förhoppningsvis stämmer Mari in och sjunger med!

Sitter nu och funderar på om jag ska ta och åka dit.. Be Fredrik köra mig.. Är ju ändå min syster..

städa..

Nu har vi städat på ganska flitigt här i huset.. Strykt "gardinerna" som hänger i hallen framför hyllorna.. dammsugit och skurat hallen, ska snart sätta igång med vardagrummet, har typ plockat upp allt där inne.. Ska dammtorkas och sådan.. Denna dag är perfekt till att städa..

Har ännu inte hittat Fredriks nyckel.. Fattar inte vars den är!
Nå när vi rensade våra vinterjackor så hittade Fredrik 200kr. Han har 2 vinterjackor och han hittade 100kr i vardera.. Jag hittade 20kr i min. haha.
Så nu ligger dem i en sopsäck och ska ut i bodan tills det är dags att ta fram dem nästa vinter!

Vi har även hunnit äta lite middag, Fredrik gjort pittenipannan.. Orkade inte göra något annat idag..

Ja och så har jag tagit och tryckt ner kläder som jag rensat från garderoben in i en sopsäck, ska föra den till mamma, så får Ronja kolla om det är något hon vill ha, har lite tröjor som hon kan ha i sommar.
Sen får mamma göra vad hon vill med resten, sälja med på Tositori eller slänga dem. skiter i vilket.

Aja, nu ska jag kolla lite bloggar och blocket. sen ska jag fortsätta städa i vardagsrummet, även byta sängkläder och vädra våra täcken och kuddar! Det kan behövas!

AAAAAH!!!

Nu får den här designen bli grunden till min nya..

Ska nu ta ut mina aggressioner genom att städa..

Fredrik har tydligen borta sin hemnyckel , hur fan den nu kan ha försvunnit, för den har suttit på samma ställe som min bilnyckel, och poff, så har den försvunnit. är tekniskt omöjligt för den att hoppa ur där av sig själv.. vars fan kan den ha tagit vägen?

Jag är dum!

Jag är såååå dum! Jag gick in bland mina kodmallar och skulle lägga in en grej, och dum som jag är så gick jag och raderade något! Så designen och allt blev konstigt.... AAAAAHH!

Aja, nu ska jag göra om hela jävla designen.. Orkar inte med den jag har ändå så.. lika bra att börja om från början. eller hur?
Ska försöka hitta nå program så att jag kan göra en header.. Tips?
Laddade ner ett program, men det var på engelska, och det är ju skitlätt att förstå de.. Nej nej..

Är det någon som har tips på gratisprogram som man kan redigera om bilder osv? Har inte råd att köpa photoshop för tillfället, kommer väl aldrig att ha de...

Söndag

Ja då var det söndag idag.. Vet inte vad man ska hitta på, för det är så dåligt väder där ute, så ut vill man ju inte gå!

Idag har jag sovit länge, vaknade vid ett.. Inte bra att jag vänder på dygnen när jag är ledig.. Kommer även vara ledig imorgon för att jag inte har något mer att ta igen på grönt..
Ja vad jag har gjort då de här ca 3 timmarna jag varit vaken då? Jo, jag har varit ute med hundarna, gett dem mat och renskrivit ett projektarbete som skulle varit inlämnat för några veckor sedan. Tror inte att det här projektet kommer att bli godkänt, det är så dåligt gjort, för lite information.. Är jag och Mari som gjort de, men det har inte funnits nog med intresse för att de ska kunna bli så bra som det kan bli.. Men Jag har lagt in några bilder och försökt skriva så bra som möjligt för att göra det fint.. Får hoppas på att det blir godkänt..
Ska senare idag ta och skriva ut de.. Orkar inte börja sätta igång Fredriks dator nu i alla fall..

Ja nu ska jag ta och läsa några bloggar, när jag läst dem ska jag plocka i köket, ser fortfarande ut som en svinstia. Har nyss städat köksbänken och nu är den full med grejer igen.. Vi som höll huset så städat och fint när vi just flyttat in i huset. De är verkligen för litet för oss..

Lista

DIN SKOLA
Vilken skola går du på? Kalix Naturbruksgymnasium.
I vilken klass? Skog, 1:a året. 
Trivs du i din klass?: Trivs i den från och till. Men klassen på handels var nog bättre, men skolan är bättre än i happis!
Hur många killar går det i din klass?: 10
Hur många tjejer går det i din klass?: 3
Vem/vilka är du med på rasterna?: Bara med Mari.
Har du pussat nån ifrån din klass?: Nej
Har du kramat nån ifrån din klass?: Ja säkert Mari på fyllan, och när man var liten.. :p är ju ändå min syster så :p


DITT RUM
Har du egen dator?: Ja, en bärbar :)
Är din säng normalstor?: 120x200 cm
Har du några tavlor som hänger i ditt rum?: Japp :) Men är ju inte bara mitt rum, även Fredriks ;)
Vad är det för färg på ditt lakan?: gul
Sover du med något gosedjur? Ja, Fredrik och Felix ;D
Hur många kuddar sover du med?: 2, Fredrik med 1 :p

SMINK
Vad använder du för smink?: Foundation, mascara och ögonbrynspenna, är det enda jag använder när jag sminkar mig för en helt vanlig dag.
Äger du en mascara?: ja, typ 4 st.
Äger du täckkräm?: Nope
Brukar du borsta ditt hår?: Ja
Använder du diadem?: Aldrig
Brukar du ha håret i en hästsvans?: Njaa, brukar sätta upp de i en boll eller knut.
Brukar du ha flätor i ditt hår?: Nej, kanske någon gång när jag har blött hår när jag ska sova.
Använder du hårspray?: Bara när jag ska fixa mig "fin". Typ när man ska på fest.
Använder du mousse?: Samma som med hårspray

IDAG
Vad hade du för kläder på dig idag?: Jeans, linne och en tröja
Har du varit ute idag?: Jadå
Vad gjorde du då?: Satt ute med hundarna på bron, hoppat studsmatta med Moa osv :)
Har du pratat i telefonen? Ja
Vad var det för färg på dina strumpor?: Svarta

JUST NU
Är du inloggad på msn?: Ja
Vad har du för kläder på dig?: Mina nya shorts och linne
Hur ser ditt hår ut nu?: Hänger löst och är smutsigt.
Är du trött just nu?: Ja
Vad är du inloggad på just nu?: Msn ? :p
Vad är klockan nu?: 23.07

Trött..

Tjenaaa..

Idag har vi varit i Haparanda och i Finland hos mommo .. :) Mommo fyllde 65 år.. :) Hon fick en fin bukett av mig och Fredrik, hon verkade också tycka den var fin för hon satte den så att alla kunde se den.. :) Och min söta rynkiga gammelmommo var också där.. :p
Stackarn, hon har börjat få dåligt minne, idag så kom hon inte ihåg vem mamma var, hon trodde det var min morbrors flickvän eller nå :p hahaha. Men så är det att bli gammal, de är inte så lätt...

Var också och handlade ganska mycket på ICA.. Både jag och Fredrik hittade shorts, var typ badshorts, men man kan ändå använda dem som vanliga ;D skitsnygga iaf.. :)

Sitter nu och ser på tv, ska väl börja läsa lite bloggar osv.. :)

Lördag

Hejsan !

Idag är det inte så himla bra väder ute.. Eller de var bra så länge solen var framme.. Vill ha en massa sol och inga moln på himlen, så att jag lyckas bli brun någon gång! Ska börja sola här på gården.. Har ju aldrig lyckats bli brun, men nu jävlar har jag bestämt mig för att jag ska bli de! Insåg idag när jag satt på trappan där ute att jag är vitare än den lilla snöhögen som ligger kvar på våran gård.. Kul, eller så inte...

Inatt när jag var med Fredrik när han jobbade, så fick jag köra i typ en timme! Gick väl ganska bra.. :P okey, gasade väl lite för mycket, men annars var de bra.. :p Traktorn ska bara gå 2,3-3 km/h .. Men jag körde över 3 ibland :p haha.
Felix kom även med, han var en riktig lirare! ;p hahaha. Orkar inte lägga upp en häftig bild på han från igår, får göra det imorgon när jag är piggare.. :)



(Vet inte allt som skulle ha stått här, men det var en del.. Åskan kom och så hade jag ingen ström i datorn, så fick klappa igen den.. Mitt i bloggandet.. suck)

Jag ska få köra traktor! :D

Nu ska jag iväg med Fredrik, ska fara med honom när han jobbar :)
Har inte kört traktor nu sen i december med skolan, så nu ska jag öva upp mig lite ;D  Får se hur de kommer att gå.. :p jag tjatar om att vi ska ta med oss Felix, men det verkar inte gå så bra på den punkten.. :(

aja, nu ska jag byta om snabbt, måste skynda mig! Hejs

Tv:n borta!

Jag har varit duktig, jag har rensat min del av garderoben! Har kasserat bort några tröjor, t-shirts och andra saker.. Bla ett par jeans :p Men tycker att jag ändå har hur mycket som helst kvar.. :S  fattar inte vars alla kläder kommer ifrån! Använder inte ens hälften, men har ändå inte hjärta till att kasta de jag inte vill ha.. :/  Tror jag ska ta och ställa mig där och stirra på tröjorna tills jag bestämt mig för vilken av dem som ryker... Kanske JL tröjan? Eller den röda? Den röda blir det nästan, den har börjat bli så skabbig..

Sen så har Lea varit förbi och hämtat skrot tv:n som har stått i köket sen vi flyttade hit. Den har varit ett irritationsobjekt väldigt länge. Tydligen så var det någon som ska föreläsa eller liknande, som behövde en tv. Och då tänkte Lea på oss! Tack så mycket! Nu ska jag möblera om i köket ! ;) yeah

Aja, nu ska jag kolla lite tv, och samla krafter till att rensa ut skafferiet på skit som vi inte kommer äta!

Less less less...

Nu är jag less på det här städandet.. Hur mycket jag än städar som kommer det ALLTID upp mer skräp någonstans.. Golvet ser ut som fan pga hundarna, dem river ut alla sina leksaker, drar in pinnar som dem sedan tuggar till små smulor och så drar dem in annat skräp.. Fy fan så jävla less jag börjar bli.

Ska nu ta ett ryck och städa upp i köket.. Köksbordet är fullt med grejer.. AAAAH!! Ska nog ställa mig och skrika rakt ut, det kanske hjälper mot mina agressioner..

Fredag

Hejsan hoppsan.

Idag är det ingen vidare fin dag enligt mig, solen går bakom moln hela tiden och längre bort är molnen jätte mörka, så jag har panikkänslor och tror hela tiden att det ska börja åska.. usch.
Fredrik är inte hemma heller för den delen, han är och trailar traktorn till något nytt ställe, tydligen är markberedningen/sådden klar nu.. Nu så här på våren så sår dem tallfrön när dem markbereder. Vårsådd med andra ord.. Sen så har dem höstsådd också, de ska dem göra i Niemisel, till hösten då..

Jag kan göra lite reklam för dem här i bloggen ;) haha. Johanssons Skog- och markberedning ;) Behöver ni markberett, ring till dem! Om ni bor i norrbotten eller i närheten av norrbotten. :)

aja,nu ska jag fortsätta se på hem till gården :)

Natti

jag har nu suttit och kollat lite fakta på internet om djurplågeri osv.. Behövde lite mer kunskap nu inom de eftersom jag och några till misstänker att en vanvårdar sina hästar.. Vet i alla fall att en grej som denne gör absolut INTE är ok. Och stallet ska visst inte vara så bra enligt dem andra. så sitter nu och funderar på om jag ska ringa och anmäla detta, får se. Vet inte om jag orkar dra mig in i något, men samtidigt tycker jag så förbannat synd om hästarna!

Har även suttit och kollat på en massa tatueringar, vet nu vad min nästa tatuering ska bli ;) haha! Men det håller jag än så länge för mig själv. Ni får allt vänta tills jag har beställt tid hos någon tatuerare och gjort den ;) Är bara Fredrik som vet precis hur jag ska göra den, och vars den ska sitta ;D

Nej, nu ska jag gå och sova. Ska inte börja vända dygnen nu bara för att jag är ledig så många dagar.. joooobbigt!

Sååja.

Nu har jag skrubbat ugnen såå noga! Den glänser som en hundbolla! Fan vad fint ! ;) hehe.

Ska väl nu börja att bege oss mot Granån.. :) Ska tydligen äta middag där.. :) Sen får man se, kanske åker in till Kalix och handlar lite och har en riktig myskväll ;)

Ajaj

Nu gör det ont i mina fingrar.. Har skrubbat gallret som är i ugnen.. Fan så skitigt de var alltså!! Fredrik sa att det inte blivit skrubbat sen 30-talet :p haha. Men så gammal är inte våran spis :p
Men några år sedan är det gallret sett så fint ut som de gör nu! Det ser precis ut som nytt! Och så har jag rengjort ugnen, inte sådär jätte noga, kanske borde göra det noga nu när jag ändå håller på? Jo, det blir nu att spruta i nytt medel i ugnen när jag skrivit klar. Lika bra att göra något noggrant direkt än att behöva rengöra sen på någon vecka igen!

Jag fick just veta att Fredrik inte ska jobba idag!!!! :D
Dem har nu kört klart i Risön, så imorgon ska dem flytta traktorn :)

Får se hur man gör på lördag, mommo ska tydligen ha kalas. Mamma har tydligen glömt (?!) att berätta det för mig.. Men som tur är så har jag ju världens bästa mommo, så hon ringde och sa att hon ska ha kalas och att hon jätte gärna vill att vi ska komma :) Och då kommer garanterat min gammelmommo vara där! Är länge sedan jag sett henne. Och så har hon tydligen börjat bli dålig, så man vill ju se henne så fort som möjligt innan det är slut för henne... :(
Min gammelmommo är grym! Hon är väl närmare 90 nu skulle jag tro? Men i alla fall, när mommo och Eero gifte sig för några år sedan, nog jävlar skulle gammelmommo upp på dansgolvet med Eero, och hon skakade loss som aldrig förr ;) Ganska roligt :p haha..

Aja, nu ska jag spraya ugnen igen .. :p


Vad har ni gjort idag?

Stigit honom åt huvudet..

Jobbet har stigit Fredrik åt huvudet.. Det märkte jag för någon timme sedan när jag gav honom frukost på sängen.. haha.
Hade gjort 2 olika mackor, en med typ salami, och en med rökt skinka och gurka.  Så frågade jag vilken av dem han ville börja med, då sa han: "det får du resonera med dem...."
Jag: - va? vadå resonera?
Fredrik: - markberedningen...  *snark*

Ja, för er som inte vet så jobbar han med markberedning. Så det har verkligen stigit honom åt huvudet..!

började först tänka, "vafan?! resonera med ett par mackor om vilken han ska äta först.. lycka till!" ...

aja. nu stack han iväg mot Granån.. så jag ska väl städa.. eller tvätta Felix, det kan han behöva...


God morgon

Hejsan hoppsan..

Idag är det då torsdag, röd dag! De flesta är väl lediga idag, men jag kommer få spendera natten ensam, för Fredrik spelar röda dagar ingen roll.. Aja, han och Kjell har i alla fall kommit överrens om att söndagar blir en ledig dag!
Fredrik sa att dem tidigare aldrig haft så, men att dem nu ska börja ha de ;) Yey! Tycker att han borde vara ledig på Fredag istället.. Då skulle man kunna hitta på nå roligt. Men jag ska inte gnälla, nu har han ju i alla fall en ledig dag.!

Har vaknat för en timme sen kanske.. Fredriks faster Karin kom hit och frågade efter nyckeln till bodan. Dem skulle typ kolla efter hans farmors brudbukett eller nå liknande. Dem ska lägga den i kistan med henne..
Gick ut med hundarna och pratade lite. Hans faster Anna var också där. Och 2 till, men som vanligt har jag dåligt namnminne så kommer inte ihåg vilka dem var, men har sett dem i alla fall!!
Ja nu sitter jag här. Ser på 4:an någon film som heter Min vän Charlotte , tycker att den påminner om Babe, det lilla jag sett av den här filmen. Ni vet Babe, den där söta pratande grisen? Haha.

Nåja, nu ska jag ta och läsa några bloggar, sen ska jag göra mig nå frukost..

Kanske blir att gå långpromenad med hundarna när Fredrik vaknar? Det var ju ett tag sedan han kom med ut och gick!

Trött, trött..

Har nu suttit, ja gud vet hur länge, och letat efter grejer till Felix.. Hittade typ ingenting.. Eller ja, jag hittade en massa, men ingenting som jag har råd med därifrån. Får bli en massa shoppande åt han sen när jag åker till haparanda ;)

Aja, nu ska jag ta och börja lägga mig och sova, är så förbannat trött och har så ont i knäna så jag bara vill dö.. Jävla skitväder som ska göra att jag får så ont i lederna..
Håller nog på att bli sjuk också.. Kul, eller så inte..

Hemma igen..

Nu är jag hemma igen.. Bussresan gick bra, Steven hade bara svårt med trappan, för den är ju typ 90 grader den där jävla trappan där bak, så de är fan jobbigt för mig att gå upp och ner för den..
Träffade Sofia på busstationen, gick på Druggen och köpte lite snus.. Sen gick vi till Mia och pratade lite.. :)
Var även på Frasses och tog oss en burgare, blev så hungriga ;) haha. Steven fick så klart den sista tuggan! Jag gör alltid så. Är jag ute någonstans, äter tex en korv i baguett, då får alltid hunden den sista biten :)
Träffade Nadja och Jocke också på stan. Så blev att snacka med dem också.. :)

Fredrik kom och hämtade mig från Kalix, blev så jävla kallt ute och jag hade inte på mig så varma kläder.. Huh.. Har jätte ont i fötterna.. Satans leder ska börja spöka när de är rått och äckligt ute..

Snart ska jag försöka få tummen ur röven och diska upp här, finns inga rena glas nå mer.. Varken jag eller Fredrik har ork till att diska..

Nå men, sitter nu och funderar på om jag ska åka till Haparanda imorgon.. Får se hur de blir med den saken. Men om någon där vill umgås, hör av er! :)

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar,  hejs

Sån jävla sommarlåt!

Den här låten får mig att få sådana jävla sommarkänslor! Vars FAN är min Cadillac?!  Var är min öl?! Vars är alla sköna jävlar som tycker om att dricka hela natten lång och lyssna på raggar musik?!

Igår när jag och Fredrik åkte genom Bredviken efter att ha varit i risön så dunkade jag den här låten. Fyfan vad jävla bra!!



Snart så....

På typ 40 minuter måste jag börja gå till bussen .. :) Det är någon km dit, så man måste börja gå i god tid .. Nog för att bussen går förbi vårat hus, men vill inte riskera att bussen bara kör förbi mig när jag står där vid vägen .. :p haha.


Har nu duschat, sminkat mig, ätit frukost osv. . :) Måste nu bara sätta på mig ett par byxor så är jag helt klar!

Ska bli roligt att få umgås med tjejerna.. :p Det var ju som läänge sedan.. Lika old times ;) haha.

Aja, nu ska jag se om det går att få liv i Fredrik , han ligger och snarkar för fullt.. och så måste jag börja sätta grejer i handväskan som jag behöver ha med mig... Ojoj.. nu börjar det kännas stressigt .. :/

Nå men, nu ska jag börja fixa allt! hejs


Onsdag.

Hejsan!

Idag är det onsdag, och jag är ledig! Det skulle vara nationellt prov ända fram till lunch, och efter de är man ledig.. Själv har jag ju gjort bort alla ämnen förra året så jag behöver inte börja tjorva med dem där nationella i år, och lika skönt är de! :)

Får se vad som händer idag.. Får se om någon har lust att umgås idag i Kalix, då åker jag dit.. :) Hade beslutsångest om vilken hund jag skulle ta med mig ifall jag åker, men Fredrik sa att de nog är bäst om jag ta Steven, för han behöver träna på att gå i stan, de har han aldrig gjort .. :p
Så då sa jag för mig själv, är det soligt och fint, då tar jag med mig Felix, och är de lite mulet så tar jag med mig Steven .. :) Så Nu är det lite små mulet ute, så det blir Steven som får äran att komma med!  Får se hur han reagerar på bussen :) Han kommer säkert att sköta sig fint ;)

Har nyss gett mat åt hundarna och varit ute med dem.. :) Steven riktigt blänkte från den lilla solen som är framme, han ser nu hur fin ut som helst efter att jag tvättat honom. :) Klippte även tasshåren på honom .. :)
Inatt blir det Felix tur att bada, han är lättare, för han är så liten och det blir inte lika jobbigt om han strejkar :) haha.

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen, Sofia ville umgås ! :) Kanske Mia också kommer! :D Kul, har inte umgåts med de där tjejerna på länge!
Så nu måste jag skynda mig om jag ska hinna duscha, fixa mig och diska lite.. :)

ha en fin dag!

Sova

Nu är det dags att gå och sova för min del. orkar inte vara vaken längre..
Är ledig nu, mest troligt till på tisdag! Sköööönt!

Det gick bra att bada Steven..

Får se vad som händer imorgon, om det blir att åka in till Kalix.. Hade ju som varit roligt.. Men men..

aja, nu ska jag sova. john blund är här nu.. natti!

Bada.

Halloj.

Skolan blev inte så lyckad som jag trodde. Kom först 5 minuter för sent, sen så kom min mens mitt i allt när vi höll på och byta kedjor och jag fick världens mensvärk.. Kunde knappt stå för att jag fick så ont.. Så Fredrik fick komma och hämta mig..
Blev att åka till apoteket, köpte öronrengöring åt hundarna och panodil åt mig.. Men så klart så hjälper inte panodilen.. Det som fick mig att må bättre var när jag la mig i sängen bredvid Fredrik, med mitt huvud mot hans axel.. Det var så mysigt så jag somnade :) Han är bara sååå underbar! <3

Jag ska nu bege mig till toan och duscha steven.. Han luktar lite illa.. :p Felix behöver sig också en dusch, men just nu är det Steven som får bli nr 1, för vi ska mest troligt med bussen på dagen till Kalix :)

Aja. nu toaletten, hejs!

Felix 6 månader! <3

Höll totalt på att glömma bort att skriva in här att Felix fyller 6 månader idag! :)
Tiden går alldeles för fort! Vi har redan haft honom i 4 månader.. Och det har bara varit en massa glädje tillsammans med honom. ja förutom då när han gick och blev sjuk.. Men annars så har det varit suveränt!

Han är så liten och go, den finaste hunden på jorden.. ! :)

Här är söta bilder från igår när Fredrik och Felix myste för fulla muggar! Ni ser ju hur söta dem är!:)




Gaaaah!

Jag blir så less ibland. Sigrid ska vara där hon absolut INTE får vara. Hon har nästan tuggat upp en blomma för mig, river ner saker från fönstret ovanför köksbänken, hon klöser i kökssoffan, och idag så rev hon ner en lampa i sovrummet så att den gick sönder.. Kul.. eller så inte.. Tur att lampan inte hamnade i kattlådan så att kattungarna fick den på sig... !

På tal om kattungarna så är dem en vecka idag! De har blivit väldigt runda och goa :)
Ska ta bilder på dem idag så att man ser hur dem vuxit .. :) Ska ta bilder en gång i veckan ..


Nåja.. Idag börjar jag skolan 11.50. Då är det band & kedjor som gäller.. Sen vet jag inte om det blir röjsåg också. De får man väl se.. Hoppas inte, känner inte för att börja gå ut i skogen och hålla på idag..
Är som på ganska dåligt humör nu.. Sen så väckte Fredrik mig när han kom från jobbet.. Vet inte när han kom, men solen sken som fan i alla fall, så det var väl mellan 6-8 på morgonen som han kom...

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar. sen ska jag fixa mig och äta frukost..

hejs

Kväll..

För någon timme sedan fick jag reda på att jag ska med på Fredriks farmors begravning.. Hon dog för några dagar sedan.. Känns tråkigt , för jag har inte hunnit träffa henne .. :(
Känns även konstigt att jag ska med på begravningen när jag inte träffat henne, känns som att jag inte har något där att göra.. Men får komma med som Fredriks stöd, de kanske han behöver? Tror de. Han har alltid pratat så bra om sin farmor..

Mamma berättade även på Marias 40-års kalas att min gammelmormor har börjat bli dålig.. Så då blir det nog en begravning till.. usch, begravningar är det värsta jag vet ...

Vet inte vad jag ska ha på mig? Vad har man på sig på en begravning? Har inte varit på någon på flera år nu, så jag vet inte...


aja, sitter nu och pratar med Fredrik på telefon, pratar om hur vi ska fixa upp min bil. Snart ska vi tona den lite, men inte mörkt, ska ta en ljusare, de ser finare ut .. :) Sen ska vi köpa nya framskärmar, trösklar osv. Sånt som brukar bli lite rostigt på en merca :p Men min är inte så farligt rostig, men lika bra att byta innan den rostar sönder.. Sen en ny bagage lucka, och eventuellt någon ny dörr om det behövs..
Ja och så klart så ska den ju lackas också.. ! Samma färg så klart, almadinröd är så fint på min bil!

Nå men, ska nu prata klart med Fredrik, sen ska jag sova.

Börjar 11.50 imorgon, tror jag.. Fredrik ska köra mig till skolan, men får åka lite tidigare så att jag hinner på apoteket och köpa ögondroppar och öronrengöring åt Steven.. Han har ögon- och öroninflammation.. stackarn..

aja. godnatt.


MÅNDAG

Halloj!
Har ni en bra dag?

Jag har inte riktigt orkat blogga idag sen jag kom från skolan :p
Dagen började med Grönt på morgonen, blev för mig att plugga till ett prov, sen timmen innan lunch gjorde jag provet och sen rättade jag lite grejer på ett par frågor som jag gjorde förra veckan..
Lunchen bestod av potatis och lax :) Var typ någon slags laxgratäng eller nå :) Ganska gott.

Fredrik hämtade mig från skolan, han hade varit på Strömbergs och kollat ifall dem hade inne någon stereo till bilen som han är sugen på..
Cruisade runt på stan lite.. När han var och köpte snus åt oss så överraskade han mig med en glass :) Han är så söt ibland så de inte är sant! eller i och för sig så är han alltid söt :) Han är bäst.
Efter några varv runt stan åkte vi till Risön, där dem håller på och markbereder. Var något på traktorn som gått sönder så han och Kjell skulle se om det gick att fixa. Jag satt kvar i min bil och lyssnade på musik .. Dem var typ borta i en timme, och när man låg där i bilen med skön musik, och go värmen från solen, så somnade jag! Riktigt skönt :)

Hemma har vi inte gjort så mycket, tagit det lugnt. Dörren står på vid gavel så att hundarna kan springa ut och in så mycket dem vill :) Steven verkar tycka om de :)

Aja, nu ska jag väl ta och runda av här, skriver kanske nå senare.. :)

hejs

E50 AMG ;)

Nu har gubben tagit ut fetbilen ;)
Nu måste han bara byta olja så ska han beställa besiktningstid så är det bara att börja åka i fet aset! ;D Den är ju så förbannat fet !

Ja och så klart så måste han ju lägga på finfälgarna ;) ett par 20" krom fälgar ;) riktigt feta är dem måste jag säga, inga cykeldäck precis :D    295.25.20 bak.. oooh måste jag säga ;)

Allt under 20 är ju omanligt ;p haha. bara synd att jag inte har råd att köpa de åt min bil för tillfället :/  18" arna får duga nu tills jag har råd att köpa ett par feta :) Ska nog låna Fredriks AMG fälgar :) 18" de me, men dem är feta ändå ;p






På bilderna så är fet fälgarna på :p Men just nu så har den original AMG fälgarna på .. :)
Kan ju säga att de här fälgarna + gummi, de är dyra.. hoh hoh. Jag skulle inte vela köpa nytt gummi till dem, de är ju ett som är säkert!


Fet fet fet.. ögonorgasm måste jag säga!

Hit och dit.

Halloj!

Jag har mycket att göra idag! hur är det för er?

Har nyss kommit hem från Kalix. Egentligen skulle vi bara åka och handla och ta något varv, men det blev många varv på stan, sen satt Fredrik och pratade med några kompisar hur länge som helst.. Men nu är vi hemma .. :) Blev att äta på Buffone också :p haha. Fettosar, jag vet ;)

Nu ska vi tydligen till Granån, vet inte vad vi ska göra där. Bara hälsa på kanske?
Aja, nu börjar Fredrik stressa mig. Så jag ska dra mig iväg till bilen :) hejs!

Gårdagens köp





snygg jeansen jag köpte igår!

Mentalt trött...

Hejsan!

Idag blev det att sova lite längre.. Fredrik var hemma kring 05.40 från jobbet, och då började hans pappa ringa, ja roligt de då, då vaknade jag och hade svårt att somna om, så jag gav hundarna mat och lät dem gå ut.. Sen när jag väl håller på och somnar om, då ringer Kjell igen.. Ja då var det Hallå pigghet! Men somnade till slut om..

Ja, sen vi vaknat så har jag inte gjort så mycket, låtit hundarna gå ut, och satt på en tvätt.. Ska börja hänga upp tvätten nu och lägga på en till..

Är så förbannat trött mentalt. Steven tar verkligen alla krafter.. Har fått en massa bra råd och stöd från de underbara medlemmarna på familjehund.se , så någonstans ska jag försöka hitta krafter ifrån och ta tag i saker och få Steven till att se mig som en ledare..
Och på tal om Steven, idag blir han 4 månader! och om två dagar blir Felix 6 månader. Fyfan vad tiden går fort alltså!

                

Han är ju såå söt på utsidan. Okey, även på insidan ibland, men för det mesta är han en riktigt jobbig hund!

Aja, nu blir det att fixa med tvätten, sen ska jag tvinga med Fredrik på en långpromenad med vovvarna :)
Är ju så soligt och fint ute!

LÖRDAG

Hallå!

Idag har det inte blivit något bloggande för min del, jag har gjort så mycket annat.. :)

Somnade inte förrän vid halv 6 typ.. Jobbig värre, men jag var tvungen att kolla upp lite saker, kunde inte hejda mig själv..
Mari ringde vid 10 och sa att farmor var påväg hit.. Så det blev att stressa och fixa sig färdig.
Vi åkte till Sangis marknaden :) Jag hade med mig Felix och Mari hade med sig Dolly :) Felix skötte sig väldigt fint måste jag säga! *stolt*
Fick ett par fina jeans och lite hundleksaker av min fammo :) Tack! Du är bäst! :) Lägger upp bilder på de senare, kanske imorgon, är så trött nu så jag orkar inte börja mixtra med de där nu.
Efter marknaden åkte vi snabbt hit och gav hundarna vatten, sen åkte vi till Granåns handelsträdgård och kollade på blommor osv :) Mari skulle kolla på någon damm å så :)
När vi var där så såg jag helt plötsligt Teddy (Felix bror), och då upptäckte jag Emilia :) Hon kom dit för att köpa lite glass .. :) Så jag stannade där på handelsträdgården när Mari och fammo åkte, och sen gick jag hem till Granån med Emilia :) Felix och Teddy tyckte de var kul att få promenera tillsammans! :)
Väl hemma hos dem så delade Emilia ut lite glass :) Just då kom Fredrik , tur för han, för då fick han halva min! :)
Satt och kollade på när alla hundarna lekta på gården :) Fredrik hade med sig Steven såklart när han kom :) Han och Palle har börjat bli riktigt bra kompisar nu!
Solade en massa också, så nu är jag alldeles varm i ansiktet.. Som synd är så kan jag ju inte bli brun. Måste komma på något sätt att lyckas bli brun, blir inte de hur mycket jag än solar!

Aja, efter Granån åkte Fredrik och jag till Kalix och handlade lite, och när vi kom hem så grillade han! :) mums!
Och efter maten låg vi och myste i sängen :)

Nu är han påväg och ska jobba, mest troligt. :) Gör ingenting för mig nu, för nu är jag så trött och vill bara sova :) hehe.

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar , sen ska jag ge hundarna mat och låta dem gå ut en sväng, efter de ska jag nog sova! vi får se :)


Suck..

Jag orkar inte mer, jag har för stor press på mig.. Fredrik har ringt 3 gånger sen han började jobba, och varje gång har jag varit på väg att börja storböla som en liten unge..
Moget, jag vet.
Måste börja fixa upp mitt liv nu, det här funkar inte längre..

Vet inte hur jag ska börja eller hur jag ska göra.. Men på något sätt borde det väl gå..

Aja, nu ska jag fortsätta se på tv, sen ska jag ta mig något att äta, sen läsa lite bloggar och därefter klappa igen datorn och lägga mig och sova.

hejs.

GRATIS BIO!

Ja nu är det så att jag hört en massa positivt om Gratis bio ! Så jag tänkte tipsa er om den sidan!

Det är en väldigt bra sida ändå, tycker jag!
Man samlar in poäng och sen växlar man in dem mot tex biobiljetter. Hur bra är inte de? Man får gå på bio helt gratis! Hur roligt som helst!
Om man samlar in lite mer poäng så kan man även växla in dem mot presentkort till dem här ställena:



Man behöver inte anstränga sig så mycket för att få ihop poäng, ni får lätt poäng genom att värva andra!
Tycker att det här är en bra sida och vill nu att ni också ska bli medlemmar och se det med egna ögon!

Om ni är sugna på att bli medlemmer, klicka på länken jag skrivit in högs upp! :)   (det som är understruket)



Deprimerad!

Nu är jag väldigt deprimerad.. Fredrik börjar jobba idag.. ! :'(
Från och med idag blir det inte att sova bredvid honom förrän frösäsongen är slut.. Och det är till efter midsommar någon gång, då har jag kanske tur och han kommer att sova med mig på helgerna..
Så hej och välkommen ensamhet! buhuu.
Tyck synd om mig nu..!

Tur att jag har hundarna.. Eller ja, Steven skulle jag klara mig utan. Han är så jävla jobbig nu.. Vill inte alls lyssna sen hans insident med Fredrik..

Aja, nu orkar jag inte sitta här och skriva hur synd de är om mig, utan ska istället gå och sätta Felix mat och svälla!

20 mål i mitt liv.

Var inne på Cecilia & Stitch blogg och hon hade gjort en lista på 20 av hennes drömmar/mål. Blev sugen på att göra en jag med :)
  1. Få körkort.
  2. Gå ut skolan med hyffsat bra betyg!
  3. Få Felix att lyssna på mig. Hihi.
  4. Flytta till ett större hus.
  5. Starta en egen liten kennel.
  6. Skaffa häst.
  7. Få ett jobb jag trivs med.
  8. Resa utomlands minst 10 gånger!
  9. Börja ta hand om mig själv bättre.
  10. Lära mig att göra palt.
  11. Hitta något roligt sätt att träna på så att jag får den efterlängtade smala magen! haha.
  12. Köpa en fin, mysig, cool bädd åt Felix!
  13. Köpa en till Japanese Chin :)
  14. Göra uppskjutningen till jägarexamen så att jag får jaga om jag någonsin känner för de.
  15. Möjligtvis läsa på högskola till veterinär.
  16. Skaffa en kombi.
  17. Skaffa barn.
  18. Kanske gifta mig. Bara kanske!
  19. Ge mina framtida barn en bra uppväxt.
  20. Leva ett lyckligt liv.


Vad är era mål och drömmar?


TORSDAG

Hejsan!

Denna dag har varit så fruktansvärt seg! På morgonen fick man stressa som fan som vanligt... Väl på skolan såg jag att dem hade ändrat schemat.. De var ju bra de.. Eller så inte..
Så det var idrott första lektion, spelade brännboll.. jag var inte med, för jag är så jävla bollrädd.. :p haha.
Sen så satt jag bara på skolan i flera jävla timmar.. Skulle ha grönt, men när den jävla lektionen började så hade hon förberett omprov för vissa, och jag hade klarat de proven hon skulle ha omprov på, så jag fick gå.. Kul då.. Då skulle det bli att sitta i någon timme till innan klasstimmen skulle börja, så jag åkte med med Fredrik och Kjell ..
Sms:a Niklas och han sa att vi skulle prata om praktiken och rester osv.. Men jag vet redan vad jag ska göra då, jag ska inte på någon praktik, jag ska ut med skolan och göra bort motorsågen och röjsågen..

När jag kom hem skulle jag mata den lilla kattungen, men den hade dött... Stackarn.. Men nu är den på ett mindre plågsamt ställe...
Så nu får man se om man behåller någon annan, får se.. Hoppas att hon som köpte Snorre tar en av dem :) Hon verkar ha så bra hand med Snorre så. :)

Aja, nu sitter jag och småäter chips.. ;p nam nam!

Ska nu läsa lite bloggar och sen får man se vad som händer..


SEXUELLA ÖVERGREPP


Detta är fan vidrig.. Sexuella övergrepp på djur har börjat bli mer och mer vanligt. Här är en tabell på några saker som hänt.. Fyfan säger jag då bara!

I Sverige blir man inte straffad om man har sexuellt utnyttjat ett djur.. men det har funnits som en motion hur länge som helst, men aldrig gått igenom..
Läs mer om de här

av dem här djuren är det fan 2 st som dött utav deras behandling! Ni som utnyttjar era djur, fyfan för er! Skulle jag få tag på er så skulle jag fan ta och åka in för misshandel, men de skulle de vara värt! Era perversa äckel!


TABELL Individuella fall av kända
och misstänkta sexuella övergrepp på hund
  
1:FALL Border collie ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT vaginala skador. Hustru observerade när mannen hade sex med hunden.TM
2:FALL Blandras ÅLDER >2 år KÖN tik/ster. SKADA/RAPPORT Inga synliga skador rapporterade. Hundägare hävdade att inneboende utnyttjat hunden sexuellt. Denne erkände tilltaget.TM
3:FALL Dalmatiner ÅLDER ? KÖN tik SKADA/RAPPORT Plötsligt blodflöde från vulva. Vaginal skada. Hunden förmodligen våldtagen av människa.TM
4:FALL Cocker spaniel ÅLDER ? KÖN tik SKADA/RAPPORT Regelbundet återkommande inflammation i slidan. Bedömdes orsakat av mänsklig inverkan.TM
5:FALL Dalmatiner ÅLDER ? KÖN tik SKADA/RAPPORT Tik i löp med blödning innan ägglossning. Yttre skador ej konstaterade. Ägare förordade undersökn. Misstänkte att mannen "varit i lag" med hunden.TM
6:FALL Blandras ÅLDER ? KÖN tik SKADA/RAPPORT Stora vaginala skador. Skadornas art och omfattning förorsakade misstanke om sexuellt utnyttjande.TM
7:FALL Blandras ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Blödningar från vulva. Obduktion avslöjade knivsår långt in i vaginan. Blodådror i buken avskurna.#
8:FALL Blandras ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Udden på strumpsticka funnen i buken. Andra änden lokaliserades till vaginan. Den 30 cm långa stickan hade stuckit hål på livmoderhalsen.TM
9:FALL Staffordshire bull terrier ÅLDER ? KÖN tik SKADA/RAPPORT Bristningar i livmodern utan naturlig skadeförklaring. Ärr-bildningar i livmoderhalsen. Ung flicka i hushållet misstänktes orsakat skadorna.TM
10:FALL Blandras ÅLDER 7 mån - 2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Vaginalt placerat främmande objekt (stearinljus), upptäckt vid avlägsnande av äggstockar på herrelös tik.TM
11:FALL Staffordshire bull terrier ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Yttre blödningar runt vulvan och inre sådana i livmodern och bukväggen.TM
12:FALL Collie ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Del av handtag till sopborste funnet distalt i vaginan; sekundär infektion i slidan.TM
13:FALL Engelsk bull terrier ÅLDER 7 mån - 2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Buksmärtor; misstänkt bukhinneinflammation. Vaginan punkterad av pinne. Manlig familjemedlem erkände övergrepp.TM
14:FALL Lurcher ÅLDER 7 mån - 2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Kvastskaft inkört i ändtarmen upp till leverns placering.#
15:FALL Yorkshire terrier ÅLDER >2 år KÖN hane SKADA/RAPPORT Slemhinnan runt anus förstörd och delvis nekrotisk TMdöd). Ingen naturlig förklaring till skadan.TM
16:FALL Blandras ÅLDER >2 år KÖN hane SKADA/RAPPORT Ändtarmsöppningen onaturligt uttänjd och båda öronen svullna. Hunden hade observerats bli sexuellt utnyttjad.TM
17:FALL Blandras ÅLDER >2 år KÖN hane SKADA/RAPPORT Snöre knutet runt basen av penis.TM
18:FALL Collie ÅLDER >2 år KÖN hane SKADA/RAPPORT Elastiskt band placerat runt pungsäcken, som var svullen och nekrotisk. Tonårssöner visade sig vara förövarna.TM
19:FALL Labrador retriever ÅLDER 7 mån - 2 år KÖN hane SKADA/RAPPORT Allvarligt uppsvullen, nekrotisk pungsäck och testiklar. Avtryck från avsnörning av pungen med ett brett band som avlägsnats. Fosterbarn medgav sig ha satt fast ett gummiband runt scrotum.TM
20:FALL Röd setter ÅLDER 7 mån -2 år KÖN hane SKADA/RAPPORT Hunden funnen ensam, blödande. Hade blivit kastrerad med en vasst redskap, som lämnat ett öppet sår. Hunden återhämtade sig inte.#
21:FALL Collie korsning ÅLDER >2 år KÖN hane SKADA/RAPPORT Stort sår vid ändtarmen. Sårets art och placering samt ägarens beteende förorsakade misstänksamhet hos veterinären.TM
  
? = uppgift saknas.   ster. = steriliserad.   TM = överlevt.   # = dött.

KÄLLA: Något omarbetad del av tabell från Munro och Thrushfield 2001.

ONSDAG

Halloj!

Jag sitter här och "njuter" av min lediga dag.. Har sovit ganska länge idag, de behövdes, men är fortfarande trött.. :/ Har gett hundarna mat och varit ute med dem, och även diskat.. Allt är ännu inte diskat, men jag måste vänta på mer varmvatten innan jag kan fortsätta..

Den lilla kattungen, började stödmata han igår.. Men märkte att det mest troligt är fel på honom, har jämfort hans mun med dem andras osv, det ser inte likadant ut, så vi funderar på att låta honom somna in istället för att lida, han kan inte dia heller pga hans "missbildning"... Typ gomspalt eller nå liknande..
Tråkigt, men vad fan ska man göra? Vill inte låta han lida..

Får se vad som händer idag.. Jag vill ha sol!
Ska antingen vara ute och leka av hundarna, eller gå ut och gå med dem.. Vet inte riktigt än, för jag känner mig lite smått febrig..

aja, nu ska jag läsa lite bloggar, sen så ska jag väl fortsätta städa här... hojja..

JAG HAR BLIVIT MORMOR!

Halloj! Alla pigga och glada idag?
Jag kan då säga att jag är glad, men pigg.... det är jag verkligen inte!

Misse väckte mig mellan 02.30 - 03.00... Det var dags för barnafödande!
Det gick hur bra som helst :) Men ont måste det ha gjort.. Jag satt också och tryckte på när hon krystade, ville hjälpa den stackarn.. :( Och ibland när det kom en krystvärk så tittade hon på mig med den mest hatiska/mordiska blick jag någonsin sett.. Jag trodde hon skulle hoppa upp och strimla mig i bitar!
Och då till antalet.... Jag hade rätt, det blev 4:a stycken! Mohahahahha!

Har försökt kolla kön på dem nu när jag kommit hem från skolan, mest troligt 2 pojkar och 2 flickor :) Har redan hunnit få en favorit, och så klart så är det den minsta och svagaste.. Vi får se om den killen överlever, är inte säkert... Men ska och handla idag och så ska jag stödmata han lite, de kan han behöva tills han blivit lite starkare...



Om nu någon tänkt komma och titta på kattungarna, familj som vänner, ni får då vänta i någon dag, typ till torsdag, minst, innan ni kommer.
Detta är Misses första kull och hon är väldigt stressad när någon som hon inte litar på kommer fram till lådan..
Så min familj, samt Fredriks, ni får ta och vänta. Sorry. Kommer ni hit så stänger jag bara dörren dit. Vill inte låta elak, men jag vill inte stressa upp Misse.



Ja, lite om skolan då..
Trodde inte jag skulle orka med skolan eftersom jag inte fick sova många timmar i natt.. Men jag orkade!
Först så lyssnade vi på när lärarna pratade.. bla bla.. Gjorde prov i Skogsskötsel A :) Jag klarade det fast att jag inte pluggat något!
Efter de, ja då hade vi prov i ja jag kommer nu fan inte ihåg vad de heter, men om skotare i alla fall, och sådana grejer som har med det att göra.. Arne tyckte provet såg bra ut, så jag hoppas att jag klarat de.. Gjorde det inte så noga för ögonen höll på att falla ihop ..
Vid 13 tiden åkte vi till Vitheden och var på "studiebesök".. Var och kollade på när Mörks skogsmaskiner skördade lite osv.. :) Efter de åkte vi till skolan och dagen var slut..
Då såg Mari på tavlan att vi har klarat elsäkerhetsprovet! YEY!

Åkte hem med Fredrik, Kjell och Simon.. Dem var ändå i Kalix så.. :) sparade in 15 kr !


Aja, nu ska jag läsa lite bloggar. Sen ska jag SOVA!!


TUDELUUUU

Jag sitter fortfarande och tråkar för fullt... har varit inne på gratis bio och samlat in en massa poäng.. kuligt värre..

är hungrig som fan, men orkar fan inte börja laga någon mat.. och hundarna promenerar på mina nerver..

aja, nu ska jag läsa lite bloggar.. sen får man se vad som händer och fötter...


FREE-FOOD




Hej kääära läsare!
Jag tjänar pengar via free-food.se och tycker att Du också ska ha samma möjlighet!
Klicka på nedanstående länk NU:
[länk]
Om länken inte fungerar, kopiera eller skriv in de här: http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=62640
 i Din webbläsare. 
 
skriv gärna till mig om Du har några frågor!
 

PS: Jag tjänar 10 kr om Du registrerar Dig som medlem. När Du har registrerat Dig kan Du också tjäna 10 kr per medlem som Du värvar!

RADERA ALLT..

Jag sitter nu och funderar på om jag ska radera hela min jävla design.. Göra om den totalt.. Är så jävla less på den..

Har dessutom börjat fundera på att sluta blogga, finns ju ändå ingenting att skriva om, jag skriver om min trååkiga vardag, den är ju inte nå rolig att läsa om heller.
Har en del läsare också, men inte en enda jävel lämnar en kommentar eller nå, så det kanske är lika bra att ta bort den helt och hållet?

Ja, skulle inte förvåna mig om hälften är nyfikna Haparandabor som kommer in här på min blogg och ska snoka och se efter om de händer mig nå dåligt :p But sorry, dåliga saker händer mig inte så ofta, eller om det nu händer något lite dåligt så märker jag inte ens av de, för jag har så mycket annat att vara glad över!

aja, nu ska jag ta och se på tv... finns ju ändå inget annat att göra... kanske sover ett tag! Det låter som en toppen idé!!

MÅNDAG

Hallo!

Denna dag är jag ledig, vi har hemstudiedag! Skönt! Har ganska tråkigt eftersom Fredrik är och jobbar.. suck...

Idag händer det nog inte så mycket för min del.. Ska väl bara sitta hemma och mögla.. Orkar inte plugga, väntar tills Fredrik kommer hem, han skulle hjälpa mig :)
Har börjar få problem när jag ska plugga, jag fattar ingenting och orkar inte sitta och plugga.. Har fått mycket bättre resultat när Fredrik har hjälpt mig .. :)
Han är fin.. Jag vet ;)

Är väldigt sugen på en egen häst.. Men det kostar ju... Garaget har en gång i tiden varit ett stall, men vi behöver ju ett garage till Fredriks bil och min.. Så garaget får förbli att garage.. Såvida ingen har lust att betala åt oss så att vi kan bygga ett nytt? :p
Nä, de skulle aldrig hända.. Dessutom så måste jag ha ett jobb.. och för att kunna jobba måste jag ha körkort.. arsle..


Aja, nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag fortsätta se på tv.. hejs

TRÖTTER..

Många har väl gått och lagt sig vid det här laget?
Jag ska i alla fall ta och lägga mig och sova snart, börjar bli ganska så trött nu!

Sitter och funderar på om jag måste ta och färga håret brunt... usch usch usch....

aja, nu ska jag stänga av datorn så att den får vila lite grann.. hejs!


GRÖNT HÅR! HJÄLP!!!

Nu är det så att vi har en egen brunn... och kopparrör.. Jätte roligt, för detta har gjort att mitt hår lyser lite grönt... Det är inte alls nå kul..
Flera har sagt att jag borde börja tvätta håret hos folk som inte har egen brunn.. Men hallå! Hur ofta är jag någonstans så att jag skulle kunna tvätta håret?! Och jag måste tvätta det varannan dag för att det blir så fettigt fort...
Javisst skulle jag kunna tvätta de på skolan, men NEJ TACK! Killarna är ofta inne i vårat omklädningsrum, så jag tackar nej till det förslaget..

Frisören jag var hos sist, hon sa att jag ska använda ett schampoo med guld? i ? Vad fan är de för något schampoo? Hon hade inget inne då när jag klippte mig, men hon sa att det ska finnas i vanliga affärer.. Så nu undrar jag, vars får jag tag på detta schampoo med guld i?
Jag börjar bli tokig på folk som säger att jag har grönt hår! Så om jag inte hittar det där förbannade schampoot snart så kommer jag bli brunett! Och det är något som jag verkligen inte vill bli!!!!!


Någon snälla, hjälp mig! :'(

testar..


ÅNGEST..

Helt jävla plötsligt fick jag en sån jävla ångest.. Jag hatar när det kommer.. Usch! Jag måste sluta tänka negativa grejer! Jag måste sluta tänka på grejer som jag absolut inte har med att göra.. jag måste sluta vara så jävla nyfiken av mig, det skadar bara mig själv.

Nej, efter en sån här ångestattack så måste jag trycka i mig något... Har just skrivit av ett recept på kladdkaka, så jag ska sätta igång och baka det och sen ska jag frossa i mig...
Jag kommer att sluta som en riktigt tjockis om jag ska börja ha sån här ångest oftare...

UTTRÅKAD

Jag är väldigt uttråkad idag.. Vet inte riktigt vad man ska ta och hitta på.. :/
Simon kom hit vid halv 12 med crossen.. Så han och Fredrik satt vid Fredriks dator och kollade på basar och mopeder.. Var väl inte så roligt för min del, men men..

Fredrik tog ut AMG:en från garaget.. Han ville ha "ny" soppa i tanken så dem åkte till Granån för att hämta lite.. Jaja, det är snart en timme sedan dem åkte dit.. Och det tar fan inte en timme att köra dit för att tanka och sedan åka tillbaka.. Nej nej nej..

Fan jag är nu less på att inte ha något körkort, att inte ha några pengar.. Det är så jävla tröttsamt.. Imorgon ska jag ta mig i arslet och ringa till Janne och säga att jag vill börja övningsköra! Det här går inte nå mera! Jag vill komma ett steg närmare körkortet.. Och närmare kommer jag inte om jag inte börjar köra snart.. Då kommer jag fan aldrig vara hemma! Ska bara umgås med kompisar i Kalix, för då kan jag åka hem sen när jag vill, och behöver inte passa någon jävla buss..
på tal om buss.. Det går så förbannat dåligt med bussar så att jag blir förbannad.. Man tar sig fanemej ingenstans! SUG KUK!


Nu börjar jag bli arg. så hejdå

LISTA

10 frågor om dig själv
fullständiga namn?
Maria Sandra Angelika
när fyller du år? 17 januari
några utsmyckningar på din kropp, isf var?  Hål i öronen, tatuering på armen.
vad har du på dig just nu?  En morgonrock .. myys!
vilken årstid är bäst? Sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vakna i god tid, hundarna stressar inte och beter sig som idioter, och jag hinner fixa mig och äta i lugn och ro!
vad tycker du mest om hos dig själv? Ögonen
vad är du bra på? Baka!
vem älskar du mest på denna jorden? Fredrik <3
sover du hellre själv än tillsammans med någon? Nej, jag vill alltid sova med Fredrik <3 Men snart blir de inte så.. (jävla Fredriks jobb! ) haha..


5 frågor om förhållanden
är du singel?
Nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja då. Så blev de när jag träffade Fredrik! :)
kärlek eller sex? En blandning av båda :p
har du varit kär i någon? Ja
finns det någon för dig just nu? Ja :)


10 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän?
Hmmm... Svår fråga.
vem vet allt om dig? Ingen egentligen.. Men Fredrik vet mer än någon annan. Tror jag. Eller Nadja.
vem är den roligaste av dina vänner? Alla är lika flummiga :)
vem är snyggast av dina vänner? Alla är lika fina :)
vem är mest partyprisse? Sofia? ;)
vem är den du helst har filmkväll med? Alla :)
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Nadja :)


9 Frågor om din familj
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Bara med mamma, för pappa är ju borta :p
vem är farligast i din familj? Anton! Haha! :D
vem ser roligast ut i din familj? Rrrrobin! :D Nä skoja. vet inte
vem är coolast? Anton!  han är grym!
har ni något husdjur? Där har dem väl 3 katter och 1 hund :)
vem har du mest gemensamt med? Hopp Robban boy ;p
vem står för underhållningen? Ingen :p
vem sover du oftast med? Fredrik :p
roligaste kvällen med familjemedlem? Före jul, tillsammans med Robin :)

10 frågor om idag
vad har du gjort?
Matat hundarna, varit ute med dem. myst med Fredrik.
har du varit glad idag? Ja
har du varit ledsen idag? Nej
har du gjort något bra idag? inte direkt, varit ute med hundarna :p
vad ska du göra nu? Mysa med Fredrik när jag skrivit klart de här.
har du gjort något dåligt idag? Nej
vad har du ätit idag? Ingenting.
har du duschat idag? Nej
är du trött nu? Nej
vad händer imorgon? Inge speciellt. Plugga lite smått. Finns en del skolarbetet att ta tag i.

SKOLAN
Går du i skolan?
Ja
Har du varit i skolan idag? Nej, det är söndag.


ANNAT
Hur mår du just nu? Bra

Har du mer än 2 bh:ar/toppar? Ja
Har du piercat dig? I naveln, har dock inte kvar den nå mer. Räknar ju inte öronen som piercing eftersom de är skjutna.


TELEFON/MOBIL
Vem ringde du senast? Fredrik :)
Vem ringde dig senast? Fredrik :p
 Vem sms:a till dig senast? Johanna :)
Vem sms:a du till senast? Johanna :)


ÖVRIGT
Är du hungrig just nu? 
Nej
Vad är klockan nu? 09:58
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bloggen

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa?  Igår :)
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Haha. Ja de är ju en sisådär 16 år sedan?


SPORT

Går du på någon sport? Nej
I så fall, vilken/vilka? Ingen
Trivs du med den sporten? -
Tycker du att den sporten är rolig? -
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? -


ÖVRIGT

Gillar du punk?  Vet inte riktgit..
Har du sminkat dig idag? Nej

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu?
Nej, men Fredriks snarkningar.
I så fall, vilken låt för tillfället? snaaaaaaaark!
Vad gillar du för musik? Techno, trance, hip hop, R'n'B osv :)

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen?
Japp
Har du fler än 3 jeans? Ja, men använder typ aldrig jeans.
Har du fler än 5 tröjor? Osäkert :p har nyss rensat garderoben lite
Har du någon märkesväska? Vette fan :p bryr mig inte om märkesgrejer.
Har du märkesjeans? I think so.
Har du märkeströja? En JL tröja.

HÅR
Använder du hårspray?
Sällan.
Använder du volymspray? Nej
Använder du mouse? Nej
Använder du deodorant? Ja, men vad har det med hår att göra? ;o
Använder du skiinspray?  Nej
Plattar/lockar du håret varje dag? Nej, men fönar de varje gång jag duschat.
Duschar du varje dag? Nej


KÄRLEK
är du kär just nu?
Ja 
Har du kysst någon idag?
Jag pussade Fredrik, men han pussade inte tillbaka :p (han sov)
Har du ett förhållande? Japp, sedan 8 månader :)
Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej
Har du sagt till en person att du var kär i den när du inte varit det? Kan ha hänt. Men inte nu när jag varit med Fredrik! Jag håller mig till en!
Är du romantisk? Njaaa. kan jag nog inte påstå :p
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej
Är du svårflörtad? Nu när jag är tillsammans med Fredrik ja :p Men när vi träffades så drogs jag med direkt när han började hålla på :D haha.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Seriösa - Petri.
hur länge höll det? Typ 1 år och 2 månader. Kommer inte ihåg.
har du nångång slagit någon du tyckt om? Ja
har du lekt med någons känslor? Ja
hur länge var ditt kortaste förhållande? 2-3 veckor.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej, och kommer aldrig hända!
Är du en bra pojk/flickvän? Ja det tycker jag :) Iaf till Fredrik, för han behandlar mig så bra :)
Hur många har du haft sex med i år? Just Fredrik :)
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Fredrik :D
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Fredrik ;)
När fick du din första kyss? Ja det var några år sedan.. Typ, 2005? Kommer inte ihåg vilket år de var.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Mamma var typ 17 kanske? Och pappa typ 20.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Ja, om han skulle dö medans vi är tillsammans och vi har varit tillsammans  länge. Så om Fredrik skulle dö nu, då skulle hans namn sitta på min kropp efter ett tag.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Ja där ligger de nog ganska jämt..


SÖNDAG

Godmorgon! Jag gissar på att många fortfarande ligger och sover? :p
Själv har jag fått nå fnatt och vaknat för en halvtimma sedan, har redan hunnit ge mat åt hundarna och varit ute med dem!

Kalaset igår blev bra :) Det var jätte god mat och god fika! Åt så att man höll på att spricka! Maria är ju så förbannat bra på att laga mat!
Blev till slut så att Fredrik kom med på kalaset :p haha. Han kunde väl inte riktigt motstå all god mat som skulle finnas där ;p
Tråkigt var att när vi skulle börja ta mat, så fick han ett meddelande av Simon att deras farmor hade blivit dåligt och inlagd på sjukhus.. Så vi kastade i oss maten och åkte sen till sjukhuset.. Jag har ju aldrig träffat Fredriks farmor, så jag ville inte tränga mig på.. Så vi hämtade bara Steven på sjukhusparkeringen, han var i Granån när Simon och Kjell fick höra att Vega låg inne.. Sen körde Fredrik oss tillbaka till kalaset innan han åkte för att titta till sin farmor..
Som tur var så var det inget sådär jätte allvarligt, enligt Fredrik, så han kom tillbaka efter en timme kanske, så han missade inte fikat ..
Vid 22 tiden körde vi hem bonusfarmor Mariatta :) Hon är så söt :) hihi. Sen åkte vi hem och såg på film, men Fredrik somnade ;/



Ja, nu sitter jag och ser på Disneydags på 2:an, fanns inge bättre på tv :p hahaha. Ska väcka Fredrik kl 10 och fixa fram nå frukost :)
Får se vad man ska hitta på idag .. :)


Ska ni göra idag? :)

BARNRUMPA

Min 24 åriga pojkvän har nu förvandlats till en liten barnrumpa! Ligger och tjurar i sängen som en liten 5 åring.

Han hade lämnat sina "vindbyxor" eller vad man nu ska kalla dem, på golvet, och Felix har så klart gått och pissat på dem. Så nu ska han inte komma med på kalaset bara därför. Han har fina jeans i garderoben! Man behöver inte alltid gå bekvämt klädd, ibland kan man göra sig fin, de har jag gjort...
De där byxorna är för förstörda för att man ska ha dem på ett kalas..

aja, nu ska jag ringa och be någon komma ochhämta mig, så får han ligga här i sängen och tjura för sig själv.

Men jag älskar honom ändå fast att han är så barnslig just nu.

Hejdå!


JAG GLÖMDE!

Igår glömde jag helt bort att jag och Fredrik hade våran 8 månadersdag! :(
Fyyfan vilken dålig stil av mig!
Men jag fick mitt mys i alla fall :) hihi.  kom på de sen när vi lagt oss, att det var 8 månader..

Sen de här med förlovningen, vi förlovade oss på valborg, men i ringarna står datumet på den 8:e :p haha. För jag trodde att de skulle ta längre tid för ringarna att komma.. :p men shit the same, ringen skulle ha suttit på mitt finger förr eller senare ändå!
Så igår blev vi förlovade på riktigt, eller hur man nu säger ;p hahaha.

aja, nu ska jag kolla blocket, sen vet jag inte vad jag ska hitta på.




LÖRDAG

Hejsan alla glada!

Har vaknat för någon timme sedan.. Funderar på vad man ska hitta på .. Ska till Maria på kalas vid 5 tiden, så det finns ju en del som måste fixas innan vi åker dit .. :)

Såå.. Grattis Maria 40 år ! okey, hon fyllde år för någon dag sedan. Men jag säger grattis idag istället! ;) haha.


Måste verkligen duscha.. hujja.. Och jag måste fixa barnvakt åt Steven, ids inte börja ta med mig honom till Kalix, han bara biter sönder allt .. :p haha. Felix har jag sytt en trosa åt nu för att han tycker att de är så roligt att lyfta på benet hos folk :p så nu får han kissa i en trosa istället! ;p haha.

aja, nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag sätta Felix mat på svällning.. Ganska jobbigt att hålla på och svälla hans mat hela tiden.. Men så går de när han inte klarar av att äta torrkulor..


hejs

UTMANING!

Har fått en utmaning av Johanna
Jag utmanar följande 4 personer:
Nadja
Sofia
Mia
Mari

Ni ska i er tur utmana 4 st - glöm inte att meddela dem ni utmanar.

10 FAVORITER
Dialekt: Gottländska typ!
Mat: Lax, potatis med romsås!
Låt: Italobrothers - the moon
Film: de flesta dans filmer.
Tecknad figur: Nasse!
Sport: Hockey
Komiker: Magnus Betner!
Veckodag: Fredag
Glassmak: Isglass
Soloartist: finns många bra.

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör:  olika.
Tanke: Inget jag vill skriva här, men något som gör mig väldigt förbannad..
Kläder: "vindbyxor" och ett linne för tillfället.
Bakgrund: Ingenting
Känsla: Sääärlek!
Tid: 00:52
Bästa sak: Sova, äta, sen något mer
Irritationsobjekt: Stress

8 FÖRSTA
Bästa vän:  Ärligt talat, kommer inte ihåg.
Husdjur: En Papillon, Pimu hette hon :)
Utlandssemester: Turkiet
Piercing: ingenstans , räknar inte skjuthål i öronen som piercing.
CD skiva: Kommer inte ihåg :p
Bil: Min Mercedes w126, 300 se ;)
Ord: Mamma, kakka, kaka, titta..

7 SENASTE
Telefonsamtal: Nadja
Mat: Kycklingnuggets, ris och sötsur sås!
Dryck: Kaffe
Biltur: Till Kalix och hem igen
Tv-program: Färjan 2
Spelad låt: sitter och lyssnar på en massa musik nu.
Köpta klädesplagg: En t-shirt från ellos.

6 HAR DU NÅGONSINN
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nope
Brutit mot lagen: En gång vet jag i alla fall.
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: När man var liten så.
Varit med på TV:  Vet ej
Varit med i tidningen: Vet ej

5 NEJ TACK
Skolämne: el
Mat: isterband
Musik: opera
Dryck: Portello
Djur: Alla insekter och kräldjur

4 SAKER
Du gör när du har tråkigt: tråkar och blir sur
Du gjorde igår kväll ? kommer inte ihåg
Du kan höra just nu: Tv:n
Du inte kan leva utan: en massa saker.

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Johanna, (mamma & Fredrik.. För det mesta) 
Du tycker om: Fredrik
Du inte gillar: Där finns det några på listan.


2 VAL
Coca cola eller fanta: Coca cola
Hund eller katt: Hund

1 ÖNSKAN
Få mer pengar och flytta till ett större hus!

EMD - BABY GOODBYE

Kan fan inte sluta lyssna på den här! Den får mig så.. Jag vet inte vad! Men jag blir svängig i kroppen!


BEBISAR SNART?

Goddag!

Har nyss kommit in från en mysig promenad! Hundarna sprang omkring som ett par skållade ollon och busade som bara den!
Tog lite bilder på hundarna också, tänkte lägga upp dem här i bloggen, men började känna mig så lat nu så det får bli senare ikväll eller imorgon! :)

Misse har blivit jäääätte tjock nu! Satte händerna mot hennes mage när hon höll på att äta! Och där kände jag något röra sig! Kände något liten (typ en tass) trycka ut på höger sida om hennes mage, sen så försvann de.. och efter ett tag tryckte det igen :D
Jag kunde inte låta bli att le, och jag log väldigt stort! Och vissa som kör förbi är så jävla nyfikna och tittar in i huset när dem far förbi, så gubbarna som åkte och tittade in måste ha trött att jag var tokig som stod där i fönstret och log som någon idiot :P hahaha!
Har räknat ut att hon har gått 62 dagar idag. Och en katt får ungar från 61-69:e dagen, så vi får se, snart tittar de ut! :D

Jag chansar på att de är 4 st, och Fredrik på 3 :)
Vad tror ni? :)

Aja, nu ska jag göra lite grejer, sen börja med maten innan Fredrik kommer! :)


GRATTIS ANTON <3

Har ju glömt att skriva att min lillebror Anton fyller 7 år idag! :) Stora mannen!
Måste fara och köpa en present åt honom! Någon som har tips på vad jag kan ge honom?
Kanske något med spindelmannen, de älskar han! :D



Anton och en av mina systrar, Jessica, som är 8 år :)

SMART SANDRA... SMART!!!

Hallo!

Idag är det fredag, och det lär inte hända så mycket för min del.. Har nyss kommit hem från Kalix, har varit på skolan och gjort elsäkerhetsprovet.. Gick väl ganska bra! försökte mig till och med på räkneuppgiften ;p Men det gick inge vidare, men jag försökte ju i alla fall! :)

Sen kom Fredrik och Kjell och hämtade mig.. Skyndade mig ut för att dem skulle slippa vänta på mig.. Men sen när jag skulle öppna dörren, vad hade hänt då? Jo, jag hade glömt mina nycklar på skolan.. Smart Sandra.. Smart! Så då fick jag ringa till Fredrik och be han komma med sin nyckel.. Kul, då blev de så att dem fick vänta med att åka och fortsätta med traktorn.. Fan vad dum man är ibland!!!

Aja, ska tvätta bort allt och diska lite som ett förlåt till Fredrik kommer hem :)
Som han sa när han kom med nyckeln: "du kan ju städa och göra fint tills jag kommer hem" *skratt*
Ja, han är för gullig.

Nå, nu ska jag ta och läsa lite bloggar, sen se på tv och vänta på att maskinen ska bli klar så jag får sätta på en ny :)

TORSDAG

Halloj!

Kan inte direkt säga att min dag började så bra.. Tog mig inte iväg till skolan.. Men Fredrik skulle till arbetsförmedlingen till 13.00 så jag hann komma till idrotten och klasstimmen! Hade bara en lektion på morgonen så :)

På idrotten pratade vi om droger, alkohol, tobak osv.. Sen så ville Niklas prata med mig och Mari så vi följde med han till hans "kontor" eller vad fan man nu ska kalla de..
Hörde väl inte så värst bra saker.. Skärpning från min sida! Fy Sandra!!!!

Aja, sen satt man och väntade på bussen.. När man väl kom hem så har jag inte gjort något annat än att ligga och slöa.. Blev makaroner och köttfärssås till middag, orkade inte göra nå annat...

Ikväll då? Ja, den kommer jag tillbringa med att plugga! Har elsäkerhetsprov imorgon och jag har ännu inte plugga något på de.. Nog för att jag ändå inte kommer klara de när jag inte förstår något på lektionerna.. suck..

Imorgon har jag då bara provet på morgonen.. Sen måste jag fan sitta och vänta på bussen i flera jävla timmar, den går först 12.40 eller nå sånt.. Jävla ollon..
Annars så brukar jag ju vara ledig på fredagar.. så det känns jävligt pittigt måste jag säga!!!!


Aja, nu ska jag väl börja plugga eller nå, så att man kanske med lite tur från tandfen kan få ihop till ett G- eller nå?

ha en trevlig kväll!

LISTA

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.



1. Var är din mobiltelefon? Bordet

2. Var är din andra hälft? vardagsrummet

3. Ditt hår? blont

4. Din mamma? Haparanda

5. Din pappa? "himlen"

6. Det bästa du vet? Fredrik <3

7. Din dröm inatt? HEMSK!

8. Din dröm/ditt mål? hmm

9. Rummet du är i? Kök

10. Din hobby? dontknow

11. Din skräck? insekter

12. Var vill du vara om 6 år? dontknow

13. Vart var du igår kväll? hemma

14. Vad är du inte? skallig

15. En sak du önskar dig? Pengar

16. Var växte du upp? Haparanda

17. Det sista du gjorde? suckade

18. Dina kläder? usch

19. Din TV? stooor

20. Ditt/dina husdjur? Hundar/katter

21. Din dator? Bärbar

22. Ditt humör? sådär

23. Saknar någon? Ja

24. Din bil? Mercedes <3

25. Något du inte har på dig nu? skor

26. Favoritaffär? dontknow

27. Din sommar? dontknow

28. Älskar någon? Ja

29. Favoritfärg? lila

30. När skrattade du senast? Idag

31. När grät du senast? men din mamma


JAG KLARADE DET!

Jag klarade jägarexamen! Fan vad stolt jag är över mig själv! Man fick ha max 10 fel, och jag hade 9 !
Grattis till mig själv! :D :D :D

Och nu är Tage borta också! Skönt ändå.

Aja, nu ska jag ta och läsa lite bloggar, sen ska jag nog ta och lägga mig och sova .. :p eller se på tv..

stressad

ska åka moped med mari till skolan. nu ska jag göra jägarexamensprovet. kommer inte klara de..

och pricken över i:et. fredrik ska klippa sig och jag hinner inte ens säga hejdå till hans långa hår!

TRÖTT..

Somnade efter maten, var ju inte riktigt meningen eftersom jag skulle plugga till jägarexamen.. men så kan de bli.. La oss dumt nog ner i sängen för att vila efter middagen, och så klart blir man ju lika trött när man ätit och så är de ju så mysigt när man ligger och kramas med Fredrik..

Nåja, vaknade i alla fall av att Steven var halvvägs upp på köksbordet för att slicka rent Fredriks tallrik. morr. så efter att jag skällt ut steven lite så satte jag mig ner och började plugga .. Är nu så jävla trött och less.. kommer absolut inte att klara provet imorgon.. Klarar jag det inte så skiter jag ta mej fan i de i fortsättningen också. Då blir det ingen jägarexamen för min del!

aja, nu ska jag lägga mig och sova. har ont i hela kroppen och är så jävla trött.. hejs

VACCINATION :)

Idag har Steven äntligen blivit vaccinerad! Har ju inte haft tid när jag går skola, för man måste fara på drop in och det hinner man ju med när man slutar halv fyra varje dag och dropin är på tisdagar 15.30 - 16.00.. Jo tjena, man hinner ju hem med bussen och hämta Steven och sen tillbaka!
Och på torsdagar 9.30-10.00... Tjena! Hur fan ska jag då ta mig hem för att ta han till veterinären?
Ja, nå min underbara pojkvän slutade tidigare, körde till Kalix, hämtade mig från skolan och så åkte vi till Veterinären :) Det gick jätte bra! han pep inte eller nå när han fick sprutan, han var fullt upptagen med att vräka i sig en massa godis ;) haha.

Idag har man då varit på skolan. Mari hade inte körning som tur var för min del! Vi var på körplan och lärde oss ta av och lägga på banden på skotarna! :) Gick ganska bra ändå tycker jag !
Sen efter lunch hade vi typ en röjsågskurs, gick igenom lite om hur man ska göra när man ska röja i skogen på bästa sätt osv.. :)

Nu sitter jag och väntar på att engångsgrillen ska börja brinna och vill börja grilla min flintastek! nam nam nam!

aja, nu ska jag gå in på familjehund.se istället :) hejs!

DUMMA JAG.

Jag ska upp till skolan imorgon och jag har ännu inte gått och lagt mig! Dumma, dumma, DUMMA JAG!!

Nu kommer jag aldrig att orka upp imorgon.. Och dessutom så kommer det bli en hel jävla dag med virkeslära.. fyfan vad less! Kommer att somna på lektionen.. Dessutom så kommer Mari inte att vara där, tror hon har körning imorgon.. Så då blir det att sitta hungrig i skolan hela dagen! För jag kan inte sitta i matsalen helt ensam och äta!

Aja, nu ska jag ta och dra av mig kläderna och lägga mig i sängen.. Eller nej, först ska jag gå och tvätta ansiktet..

Natti!

KORVSTROGANOFF

Japp, idag blir det korvstroganoff till middag! Har aldrig gjort det tidigare, men någon gång måste ju vara den första! :) Luktar väl sådär i alla fall.. Är egentligen inte någon som tycker om just den här maträtten, men Fredrik ville ha de, så jag får offra mig .. :)

Ja, och så klart så är han inte hemma än.. Är så varje gång vi ska äta något som jag har fått kämpa med .. :p haha. Nåja, får hoppas för hans skull att maten inte hinner bli kall. Jag ska sätta mig och äta nu när jag skrivit klart här och kollat några bloggar :)

Aja..

Har ni haft en bra måndag?

SATANS KATT...



Nä men åh titta så söt han är! Skenet kan bedra... Idag så upptäckte jag att han har bitit av strömkabeln till våran tvättmaskin! Tur för han att strömmen inte varit på.. Och jag som har tvättat! Tänk så har kabeln varit trasig länge? Hojja..

Så nu är han jävligt billig! Vet att jag skrev så om Steven för någon dag sedan.. Men Steven har blivit som en helt annan hund sen jag börjat träna med han mer..
Men nu är Tage billig, ni får ta han helt gratis! Det är nästan så att jag betalar för att ha bort honom!

Om ni vill ha honom, maila mig : [email protected]

Annars så är han mysig osv.. Men han och hundarna går inte heller ihop. Hundarna jagar bara honom av någon anledning..

MÅNDAG

Hallo!

Idag blev det ingen skola för min del.. Började må dåligt igår kväll och har knappt sovit något pga de, sen när jag vaknade på morgonen så mådde jag fortfarande jätte dåligt. Så jag ringde och sjukanmälde mig. Kan ju inte gå omkring på skolan och må dåligt!

Ska snart börja läsa/lyssna på boken lagen.. Den blir klar idag, sen ska jag börja med viltet...

Nu håller Sigrid på och river ner grejer i köket, så jag måste ta och kolla vad fan hon håler på med. Har haft öppet dörren så hon jagar säkert en fluga eller något..


JAHA..

Gokväll!
Har ni en bra söndagskväll? Många sitter säkert och myser framför tv:n nu, medans jag sitter och pluggar.. Nu är det typ bara 15 sidor kvar i boken Lagen... Blir klar med den imorgon, orkar inte sitta och lyssna/läsa i den nå mer i kväll. Det blir alldeles för mycket då..

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen ska jag läsa igenom om Evolutionen, efter de ska jag lägga mig och se på tv, det tycker jag att jag har förtjänat!


aja, nu ska jag klappa igen datorn, så att jag får lite ro i kroppen och lite mindre grejer att tänka på .


Natti!


PLUGG, PLUGG.. ännu mer plugg..

Jag har inte gjort annat än att plugga idag.. Fyfan vad jävla less jag är nu.. Kommer då inte att klara evolutionsprovet imorgon, de är ju ett som är säkert!

Har varit i Kalix en sväng, handlade lite mat åt Felix och en yoghurt, vi har brist på fantasi när de gäller mat. Man har ju inte så stor lust att äta när det börjar bli varmt ute..
Idag blev det i alla fall köttfärssoppa. Och imorgon ska jag försöka orka göra korvstroganoff, får de hur de blir med den saken. Brukar ju vara så förbannat trött när jag kommer från skolan..

Ja, måste i alla fall tillbaka till Fritz olsson med Fredriks ring, av någon anledning så får han inte på sig den nå mer :D haha. Han har typ jäst av värmen eller något :p Får väl försöka få han till Kalix när jag slutat skolan, för jag måste ändå vänta på bussen till halv 4 och då kan han lika gärna komma till Kalix en sväng när vi ändå måste mäta hans finger ;p

Ja voi voi.. Ska nu kolla igenom lite bloggar, sen så ska jag ta och fortsätta läsa till jägarexamen.. Hejs!

SÖNDAG.. suck

Då var det söndag igen, det innebär att de är skola imorgon.. Har typ bara pluggat sen jag vaknade! Måste skynda mig med att läsa ut lagen och viltet innan onsdag.. Hoppas verkligen på att jag kommer att klara jägarexamensprovet på onsdag!
Har i alla fall snart läst ut viltet... Det har tagit sin lilla tid .. Men man orkar ju inte läsa hur mycket som helst.. Sen är de bara tjocka viltet boken kvar.. hoh hoh..

Nu har jag i alla fall tagit mig en paus..

Igår var vi i Haparanda en sväng.. Var på IKEA och köpte lite tyg till en kökssoffa som vi fick igår.. Var hos mamma ett tag också.. Finns inte så mycket att berätta om de.


Idag får man se vad som händer och fötter, blir att plugga i alla fall.. usch.

aja, ska se tv en sväng, sen fortsätta plugga.. hejs

IRRITERAD

Du får inte göra si, du får inte göra så..

Nej.. nej... nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej.. nej..!!!!!!

Du ska göra såhär, du ska inte göra på de där sättet, gör nu som jag.

Men usch vad äckligt, så här kan du ju inte ha de.

NEJ det där duger inte!!

Fan ingenting duger ju. alltid är det någon som måste lägga sig i! Jag börjar bli trött på de!
Jag vill göra som jag vill, på mitt sätt och göra vad jag vill med MINA grejer. Folk får tycka att de är fult om dem nu vill de, så länge jag själv tycker att det är fint... fan så less jag är...



PLUGG INFÖR JÄGAREXAMEN

  • Har suttit nu och lyssnat på jägarexamen hur länge som helst.. Man kommer inte så långt, men kommer i alla fall framåt.. Har lyssnat på lagen, och läser i boken tillsammans med skivan..

    Ni är garanterat inte intresserade, men här kommer lite som jag hållt på att lyssna till/läst... :

  • Allt vilt är i grunden fredat.
  • Jaktförordningen reglerar allmänna jakttider.
  • Licensjakt innebär att ett bestämt antal vilt får fällas.
  • viltvård är markägarens och jakträttsinehavarens skyldighet att ansvara för.
  • Med några få undantag har fastighetsägaren jakträtten.
  • En jorbruksarrendator har jakträtt på den mark hon/han arrenderar.
  • Den som har jakträtten på båda sidor om en väg har även jakträtt på vägen.
  • Är vägen gräns mellan två jaktlag har båda jakträtt på vägen om ingen av dem äger vägen.
  • Fastighetsägaren har rätt att upplåta sin jakträtt.
  • Jaktarrendeavtal träffade efter den 1 januari 2001 har normalt 6 månaders uppsägningstid.
  • Jaktmark får inte upplåtas eller överlåtas i andra hand utan fastighetsägarens medgivande.
  • Jaktarrendeavtal träffade efter den 1 januari 1988 men före den 1 januari 2001 kan vara besittningsskyddade.
  • De flesta som jagar måste lösa jaktkort.
  • Drevkarlar som får del av bytet måste lösa jaktkort.
  • Ungdomar under 18 som uppsiktsjagar behöver inte lösa jaktkort.
  • Jakten ska bedrivas så att viltet inte utsätts för lidande och så att människor och egendom inte utsätts för fara.
  • Jägaren måste veta vad hon/han skjuter på och ha ett bra kulfång.
  • Jakt med skjutvapen får inte ske från motordrivna fortskaffningsmedel eller med hjälp av andra motordrivna anordningar.
  • Vapen som transporteras får absolut inte vara laddade.


EN LÖRDAG

Ja då var snart helgen slut då.. Suck.. Vill verkligen ha de där jävla sommarlovet nu, finns så mycket annat att göra här hemma..

Har vaknat för typ en timme sedan, de var Kjell som ringde och skulle prata med Fredrik om någon jävla dunk och Fredriks E50.. Så nu är Fredrik i Granån och håller på med bilen.. Eftersom den har stått så länge så tror han nu att batteriet är dåligt, kul, mer utgifter.. *woho!*

Nyss har jag varit ute med Steven och Felix i omgångar och tränat lite inkallning.. Kan inte träna dem för länge, valpar blir så rastlösa efter ett tag och vill ut på äventyr.. :p Men Steven har då lyckats bli trött, för nu ligger han här vid mina fötter och sover.. :)

Aja, nu ska jag läsa några bloggar, vara in på familjehund och kolla lite grejer, sen så ska jag lyssna på jägarexamen. Det börjar ju som bli lite bråttom..!


FULL RULLE

Go kväll!

Vi var då hos Lea och hälsade på som jag skrev i det tidigare inlägget.. :) Våra pojkar sprang omkring och lekte för fullt där ute :) så söta ! Fick hålla i hundarna ett tag också för att Anders skulle fälla ner ett träd, för när vi kom dit hade dem redan kapat ner 2 st :p blev öppet och fint!
Efter besöket hos Lea och Anders så åkte vi till Granån och lämnade Steven, för vi skulle till Kalix och plocka upp Emilia och hennes Teddy, så åkte vi till Åsa så att Felix och Teddy skulle få hälsa på sin mamma och 2 systrar :) Felix betedde sig som en liten fegis, vilket han ALDRIG brukar göra.. Men någon gång måste ju vara den första :p Efter ett tag så gick de över.. :)
Men när Moa kom med Felix pappa och en liten chihulahula valp så blev Felix rädd igen.. :p haha. Fan vad fin hans pappa var! ojoj.. Och Felix är pappa upp i dagen kan jag tala om.. ! 
Är nu väldigt sugen på en till jappe, en liten Roland! :D Men man får se hur de blir, måste hitta någon kennel :) och då vill jag inte ha en liten one bolito igen, för jag vill kunna avla! :) Åsa behöver ändå en hane så att hon ska kunna avla på Sigrig och Selma :)

Aja.. Sitter nu hemma och ser på tv, ska snart sätta mina hörlurar i öronen och ligga och lyssna på jägarexamen.. Har mycket lättare att lära mig saker när jag lyssnar har jag märkt!

Nå, lika bra att börja plugga så att man klarar provet på onsdag, för omproven kostar ! hojja!

ha en fin kväll!


VARMT

Det är väldigt varmt och fint ute! Man svettas som ett as!

Vi for med Mari och Henke och åt pizza på Buffone :p blev så fruktansvärt sugen! Och sen blev det en vanilj milkshake på frasses :) gott!

har suttit ute på gården och lekt med hundarna, och nu ska vi åka iväg till Lea och Anders och hälsa på :) Så att Steven får leka med sin bror Hobbe :) Är roligt nu när Steven också har en av sina bröder att leka med, då har han någon i sin egen storlek / ålder..

aja, nu måste jag skynda mig ut! :) hejs

FÖRLOVAD!

Gårdagen blev väldigt bra tycker jag :) Maten vi gjorde var väldigt god, till och med Fredrik tyckte att laxen var OK när han smakade! Han är en av dem som helst inte äter fisk :) Så nu kommer det bli mer fisk i våran meny! ;)
Idag blir det nog köttfärssoppa :) Det har Fredrik varit sugen på nu hur länge som helst :p

Ja igår då, vi åkte till Haparanda, Nadja och Shimal följde ju med såklart :) Var till mamma en sväng, duschade och sen for vi till stranden och kollade på brasan.. Såg då inga som jag kände.. :p haha. Det var bara fullt med folk som jag aldrig sett tidigare.. Felix fick sitta i min famn, för de var ändå så pass mycket folk att han säkert skulle ha blivit trampad på eller något när han är så liten .. :/ Men han trivdes i famnen, han kunde ju se allt mycket bättre då ! :)
Steven lämnade vi i Granån, Simon fick vara barnvakt :)

När vi kollat klart på brasan så for vi till mamma och lämnade Felix, och där i bilen så förlovade vi oss! :) Lite oromantiskt kanske, men vi är inga som ids lägga pengar på något stort ståhej för en sån här grej :p mamma tyckte att vi skulle ha gått på kina och ätit, men de hade vi ju redan gjort hemma så.. :p vi gjorde de så som vi ville :)
Mamma blev i alla fall glad för min skull, för hon tycker om Fredrik :) Hon vet att han är bra för mig. Han får mig på bättre vägar..
Tex, han får mig inte att sprätta en massa pengar på skit, han ber mig tänka efter som de verkligen är nödvändigt eller så säger han helt enkelt NEJ och drar mig därifrån. Det är tur de, för annars skulle jag aldrig ha kvar några pengar och huset skulle vara fullt med skrot!
När jag är med honom så skolkar jag inte lika mycket från skolan som jag annars gjort.. Speciellt nu när han är och bygger på traktorn, då börjar han vid 7, så han drar med mig så att jag kommer till bussen.. :)
Och det mamma tyckte var de bästa med honom, när jag inte kunde bo kvar hos farmor nå mera, skulle jag varit tvungen att flytta tillbaka till mamma igen.. Då fick han lite bråttom, och fixade så att vi kunde bo i det här lilla huset :)

Han är verkligen bara för underbar! :) Älskar honom verkligen <3






skön t-shirt från ellos, hade fått hem den i förrgår till mamma :)

Ja, nu håller jag på och skriver alldeles för mycket, ska nu gå och äta upp resten av min honungsmelon och ta en Redbull! Satan vad gott ;)
Har börjat bli en riktigt fruktoman! :D



pusshej


RSS 2.0