Måndag

Helgen har varit lite sisådär. Humöret har varit sänkt i botten och det har känts som att allt har varit emot mig.
Igår kändes det lite bättre.
Vill inte gå in för mycket på vad som hänt i helgen, eftersom det skulle kunna påverka min framtid på ett negativt sätt. Jag tar hellre det säkra före det osäkra, så jag håller det hemligt för de som inte har något med saken att göra.

Nå, dagens planer?
Fredrik är i Gällivare igen, så jag är ensam med djuren. Jobbar inte i veckan så ska då ta tag i lite saker här hemma. Har skrivit en lista här hemma på vad som ska göras dag för dag. Vill inte stressa upp mig, när jag är hemma, behöver ta det lugnt. Har varit så stressad på jobbet, pressat mig till att göra mitt bästa och mycket mer än det. Jag kan inte lämna något ogjort, eller låtit bli att göra något 120% bra..
När jag är här hemma så är det samma sak, när jag väl gör något så är det 120% som gäller, inte några halvtaskiga försök här inte. Så här hemma har det varit bättre att inte göra något alls, just pga av press jag ställer på mig själv.

Nåväl, tillbaka till planerna. Lätt att man spånar iväg på annat håll..

- åka in till Kalix och köpa kattsand + mat åt kissebebisarna (de ska få börja smaka på mat nu! :D)
- Byta ut kissebebisarnas lilla låda mot en lite större hage. (vågar inte låta dem springa fritt än pga Lotus, så dem får en hage istället, tills de kan försvara sig)
- Ut på gården och "slakta" Lotus. (brukar säga slakta då jag borstar Lotus med furminatorn, för de ser alltid ut som att man slaktat något på gården av all päls ;D Möjligtvis att de får bli på bron idag, då det regnar).
- Tvätta
- Gå igenom påsarna som ligger i sovrummet.
- Rensa bort skrotet som ligger på köksbordet.
- Rensa kattlådan.
- Ta in soptunnorna.

Ska börja beta av dagens lista så fort jag ätit frukost. Tror smörgåsen har tinat nu så ska gå ut i köket och smöra den osv, sedan är det Kalix som gäller. Vill ge kissebebisarna större yta att vara på så fort som möjligt :)
Är så bra att skriva listor, då glömmer man inte bort vad man ska göra, och jag personligen känner mig bättre inombords när jag får dra ett streck över det jag gjort :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men lilla gumman! glöm inte bort att du ska komma till Luleå i veckan! :) Messa mig sen! :)

2011-08-08 @ 12:24:28

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0