Lördag

Orkade verkligen inte blogga igår. Orkar inte nu heller egentligen, känner mig inte alls bra för tillfället, trött och degig i kroppen. Imorse när jag vaknade var halsen helt puckad, hade nästan ingen röst och fick verkligen anstränga mig för att få fram orden..
En rolig sak hände på morgonen.. hehe. Fredrik kom hem från jobbet, hade glömt hemnyckeln och så hade jag låst dörren.. Han ringde och bad mig komma och låsa upp, blev riktigt irriterad (väldigt dåligt morgonhumör), så jag slängde upp ytterdörren och skulle gå tillbaka in i sovrummet, då slår jag i huvudet i en list som står snett över dörröppningen till sovrummet.. haha.
Fredrik sa att det såg väldigt roligt ut.. En morgonarg Sandra som slänger upp ytterdörren och sedan slår i huvudet. Han sa att nästan kunde se hur det började ryka genom mina öron när jag försökte böja mig under listen en gång till, gick in i sovrummet och smällde igen dörren :D hhaha. Nå, han fick sig ett gott skratt! Vilket inte gjorde mig på bättre humör ;) höhö.

Igår käkade vi tacos till middag. Gott, men orkade knappt äta något :/
Bakade två sorter från min "baklista".. Skönt, nu är det bara fyra sorter kvar! Får se om man orkar göra alla.. Tur att man har Jessica här som hjälper en :) hihi.

Funderar starkt på att åka in till Kalix och handla lite ingredienser.. Funderar även på att ta en liten promenad med Lotus när det är så fint väder ute! Lite stads träning skadar aldrig :) Skulle verkligen behövas för Lotus del, eftersom vi haft så fullt upp med köket + att jag börjar bli sjuk, har han inte fått så mycket aktivitet som han är van vid.. Stackarn blev helt galen igår när jag orkade engagera mig lite i honom och kastade snöklimpar. Han sprang och hoppade som en dåre :) hihi.

Neee nu ska jag väl börja fixa mig eller något..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0