Torsdag

Ja vad har denna dag bestått av då?
Jo, vakna, ge Kissen medicin, kasta i sig en snabb frukost, åka ut till traktorn, märka virke, skota lite osv osv..
En lärare kom ut idag också för att kolla hur det gick. Var väl inge vidare roligt för min del.. Fick höra att jag MÅSTE KÖRA, MER MER MER! Annars kommer jag inte få ett betyg i kursen.
Men HALLÅ?! Jag kan inte köra så mycket som dem vill, då skulle Fredrik och hans pappa förfan gå i konkurs innan min praktik är slut. Har inte skotat sedan förra våren, och endast skotat i slutavverkningar, är grymt mycket svårare att skota i gallring..
Nå, Fredrik blev också lite irriterad så han tryckte ner mig i stolen och tvingade mig att köra tills läraren åkte därifrån. Reslutatet utav det blev att Fredrik gick back med två lass.. Men men.
Hur fan kan man förvänta sig att jag ska kunna skota? Kan verka så jävla simpelt men de är det inte. Mycket man ska hålla koll på. Mm, och så i gallring, då ska man ju hålla på och tjorva så man inte skadar träden som står där.. Förbannade träd som alltid står ivägen.
Förstår verkligen inte hur vissa tänker. Är inte länge kvar av skolan, men man blir ju så förbannat motarbetad hela tiden, så i den här takten kommer jag aldrig att få ihop poängen jag behöver och då blir det ju inga slutbetyg, så lika bra att hoppa av skiten egentligen.

Har sådan jävla ångest dag ut och dag in. Kan inte sova ordentligt om nätterna. Kan inte andas ordentligt, har hela tiden ett tryck över bröstet.
Orkar inte äta, orkar inte städa, orkar inte duscha, orkar tamefan ingenting längre.. Vill bara ligga i soffan och stirra ut i tomma intet..
För mycket att tänka på. Skolan är den största boven.. Jobbfrågan har också gett mig jävligt mycket ångest.. Nu när Lotus blivit så konstigt och gjort allvarliga saker så vet jag inte vart jag ska ta vägen, eller vad jag ska göra..
Vart ska jag börja? Hur ska jag göra?
Först och främst hade jag behövt bli av med denna ångest. Men går inte.. Klarar fan inte mycket till. Kommer snart bryta ihop totalt..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0