Måndag

Fredrik gav mig ledigt idag från praktiken. Har inte ett enda minne av att han försökt väcka mig imorse, så han måste ha låtit mig sova vidare.
Vi satt uppe sent igår, gick igenom skolgrejer som jag inte har gjort, vad som måste göras och massa annat. Har för typ två veckor sedan skrivit en lång lista med saker jag måste göra, och när jag visade den åt Fredrik igår och förklarade hur allt ligger till, så nu förstår han varför jag mår som jag mår, huvudvärken, humöret och orsaken till varför jag har svårt att sova..
Fredrik är en klippa, han ska även komma med mig till skolan och fixa saker, så även han får höra vad dem säger, så vi är två stycken som hör vad som sägs, och om det blir ändringar kan han vara där och protestera med mig.
Så ja, idag fick jag ledigt för att planera hur jag ska göra med vissa saker, och att skriva klart sista grejen till Engelska B. Så de är väl det som jag håller på med just nu, skriver engelska grejen.

Hmm hmm.. Funderar på om jag ska ta en promenad med hundarna. Motivationen till att plugga börjar sakta sina bort. Men en promenad känns inte heller så lockande då det ser ut att blåsa lite..
Äh, skitsamma. Går ut och går en sväng. Lotus ser ut att behöva det.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0