Bm besök Vecka 25+2

Vi hade ett besök hos barnmorskan idag på morgonen :) Känns som mysigt ändå att komma dit. Att vi ska ha barn blir mer och mer verkligt för varje gång vi är hos barnmorskan :) Har fortfarande svårt att förstå att vi ska ha barn. Tiden går fruktansvärt sakta och det känns som att vi aldrig kommer fram till februari. Men samtidigt känns det som att tiden flyger fram och att vi aldrig kommer hinna förbereda oss inför livet med bebis. Hur som helst så längtar vi efter lillen jätte mycket! <3 
 
Idag var bebis inte lika hjälpsam som under förra besöket ;) Förra besöket låg bebis helt stilla och lät barnmorskan klämma lite och lyssna på hjärtljuden. Idag var bebis tjurig och ville inte alls ligga still när hon skulle lyssna efter hjärtljud ;) Så fort hon fick upp lite ljud så snurrade bebis runt och så fick barnmorskan börja leta på nytt ;) haha. Det tog sin lilla tid tills hon lyckades få ett hyffsat värde på hjärtljudet. 
Idag låg det på 125 :) Förra besöket var 149. 
Vikten togs också, 71,2kg utan att dra av vikt för kläderna. Inte illa pinkat kan jag tycka för att vara i vecka 26 :) Det betyder att jag hittills gått upp ca 8-9kg? Kommer inte riktigt ihåg vad inskrivningsvikten var :) 
Annars följer magen kurvan perfekt :) Barnmorskan tyckte allt var hur fint som helst, inget att klaga på :) 
 
Är mysigt när Fredde kan komma med på besöken också :) Så det blir mer verkligt även för honom. Nästa besök blir 2 december, och även denna gång lyckades Bm fixa en tid så Fredde hinner komma med innan han åker upp till Gällivare och jobbar :) 
Och nu är det inte långt kvar tills jag ska boka tid för nytt UL också :) ska bli roligt att se lillräkan igen :D 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0